Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Lányok közös fürdői | |
|
+26Noraneida de la Fuente Anika Azariel Milena Lyudmia Sophia Zenovia Laura Wylee Vivienne Mendelsohn Lismine Lockwood Vilandra yin Slenara Penelope Waylan Aeryn Baker Kádár Enikő Hua Xiangfeng Caroline Peony Lina Wierro Megan Sweet Emily Kyra Beawer Liloo W. McNamara Mary N. Juliett Katherine Mary Black Maria Love Anna Svetlana Fenella Alice Demonic Thelardus Károly Nadin Senoil Anabella Stepp Cirelin de Sovalon 30 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Lányok közös fürdői Vas. Júl. 12, 2009 3:50 pm | |
| First topic message reminder :Ha jól ismered a harmadik emeletet, otthon vagy benne, az elrendezésében, nem esik nehezedre megtalálni a lányok közös fürdőjét, ami e nélkül a tudás nélkül jó sok időbe beletelne. Maga a fürdő ajtaja szépen megművelt tölgy, mindenféle dekoratív faragásokkal. A szekrények, melyben tiszta törülközőt, és tisztálkodáshoz szükséges anyagokat (fürdősó, mindenféle fogkrém és fogkefe, tusfürdő, stb.) találsz is hasonlóképpen, mesterek által megmunkált fából készült. Némely tünde munka, a jobban láthatóbb helyeken, és értékesebb fából készült, némelyek pedig koboldok által lettek kifaragva, bár minőségben ezek is a tünde munka közelében vannak. Találsz itt zuhanyfülkéket, sõt, néhány kádat is, hasonlóképpen elhúzható függönnyel, mint a zuhanyzóknál. Vannak mosdók is, felettük tükörrel. Az egész megtisztult, új hatást nyújt, legyen ez az egész akárhány éves. írta Timothy Waylan
Ebbe a helyiségbe csak és kizárólag lány diákok léphetnek be, a fiú nebulók errõl ne is álmodjanak.
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 1:08 pm | |
| -Szia, Alanois, új diák. *nyögi ki hallkan saját nevét, a többiek felé pedig mosolyog, afféle üdvözlés gyanánt, és odaáll kicsit távolabb Lisához.* -Kik ezek a lányok?*kérdezi hallkan Liztöl.* |
| | | Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 12:52 pm | |
| *Eddig még talán nem vették észre a diákok, de az egyik fürdőnek el van húzva a függönye, halk sikkantás hallatszik odabentről, épp, amikor Aeryn belép a fürdőbe. Aztán hirtelen erőteljes mennyiségű gőz száll fel, és tör ki a három diák közé, majd egy törölközőbe bugyolált leányzó vágódik ki a függöny mögül.* -Hogy az a... *Morgolódik a kis vörös hajú lány, miközben láthatóan a bőre felületéről erőteljes mennyiségben párolog el a vízgőz. A tűzmágus leányzó egyszerűen meg akart szárítkozni törölközés nélkül, de nem úgy sikerült a dolog, ahogy tervezte. Konkrétan a csövekből sikerült a víz jó részét elpárologtatni a hőkibocsátás hatására. A haja viszont még mindig vizes. Észreveszi viszont a többieket, akik odakint ácsorognak, a küzdelem miatt nem hallotta meg a beszélgetésüket.* -Áh...helloka, Penny vagyok. *Mutatkozik be egy mosollyal, miközben beosongál az egyik paraván mögé átöltözni.* | |
| | | Aeryn Baker
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 519 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 12:46 pm | |
| *Nyalókázva lépdel be a fürdőbe a szőke druidalány. No nem azért, mintha fürdeni támadna kedve, egyszerűen erre hozták a lábai, no meg beszélgetést is hallott a folyosón. Benyit hát az ajtón, és mosolyogva fedezi fel Lisát, nem is olyan régi ismerősét.* Hát szia! Mi a helyzet? Kivel beszélgetsz? *Néz jobban befelé, és észreveszi a számára még ismeretlen diákot.* Áh, helló, Aeryn Baker vagyok az allidonról. Remélem nem zavarok. *Hallgat el végül, és teljes mértékben a nyalókára koncentrál. Mivel ma még nem kellett párbajoznia a versenyen, nincs most rajta a páncél, csak egy kihívó szoknyácska, és egy rózsaszín, testhezálló top.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 12:40 pm | |
| *A tekintete a lányra fordul a tükörben, mikor az megszólítja, de még nem fordul meg, csak halványan elmosolyodik.* - Szia. Én Lisa vagyok. *Egy lendülettel megfordul, kezet nyújt, és nekitámaszkodik a mögötte lévő mosdókagylónak.* - Santa vagyok, és kössz a dícséretet. *Felel a macska vidáman, egy tizenéves fiú hangján, majd csillogó szemekkel méregeti a lányt.* ~ Szerinted látott már daimónt? - Mindjárt meglátjuk. ~ - Én sem annyira régen érkeztem, de azért nem tegnap este. És eddig hogy tetszik az iskola? Ki osztott be?
//Tökéletes. ^^ Na jön a következő lépés: színezés. A hozzászólásodat színezni kellene, amit úgy tudsz megtenni, hogy a szöveget kód közé írod. Tehát az én hozzászólásom például így fest:
- Kód:
-
[color=dodgerblue]*A tekintete a lányra fordul a tükörben, mikor az megszólítja, de még nem fordul meg, csak halványan elmosolyodik.* - Szia. Én Lisa vagyok. *Egy lendülettel megfordul, kezet nyújt, és nekitámaszkodik a mögötte lévő mosdókagylónak.* - [i]Santa vagyok, és kössz a dícséretet.[/i] *Felel a macska vidáman, egy tizenéves fiú hangján, majd csillogó szemekkel méregeti a lányt.* ~ [i]Szerinted látott már daimónt?[/i] - Mindjárt meglátjuk. ~[/color] A szín nevét mindenképpen angolul írd be (nálam ez dodgerblue). Ha már lesz képed, itt a többiek segítenek, milyen szín illik hozzá: http://www.nezabar.net/t1511-html-kodok Tényleg, választottál már képet? A galériában ( http://cirelin.fotoalbum.hu/ ) sok szép van. // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 12:34 pm | |
| -Szia, nem is vettelek észre ahogy bejöttél. Egyébként én Alanois vagyok, tegnap este érkeztem.*nyújtotta jobb kezét a lánynak.* -Milyen szép cicád van? Hogy hívják? *nézett a lány melleti aranyos kisállatra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 12:19 pm | |
| ~ Nagy levegő. Semmi gond. Csak egy álom volt. ~ *Némán nyugtatja magát, de arcán nem látszik, hogy bármi baja lenne. A nyugalom szobra. A hajába túr, miközben kis gondolkozás után benyit a fürdőbe. Nem akar zuhanyozni, vagy ilyesmi, helyette csak az arcát mossa meg, aztán egy sóhajjal a tükörbe bámul. Elgondolkozva végigsimít a saját arcán, a vonásait figyeli. Különféle gondolatok cikáznak át az agyán, miközben a vele érkező sziámimacska szépen leül a lába mellé. A tükörben meglát egy lányt maga mögött, de egyelőre nem szólítja meg.*
//Szia!
Na, Ariana vagyok. ^^ Légyszi ne írj egymás után két hozzászólást, és figyelj a jelekre. A csillag a cselekvés elé és mögé kell, nem az egész hsz elé. Tehát:
*~Hogy ez milyen meseszép.~gondolja magában >> ~ Hogy ez milyen meseszép. ~ *gondolja magában.
Itt meg nem értem, miért van csillag, ráadásul kettő: "valaki.**Elámul milyen" Csak a cselekvés végére kell, tehát a "fürödni is" után, ahova szépen raktál. A gondolja után megint nem kell csillag, mert még a cselekvést folytatod.// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 12:11 pm | |
| *~Hogy ez milyen meseszép.~gondolja magában. Lerakja motyóját a fürdöpultra és körbejárja ezt a hatalmas helyet, hátha van itt valaki.**Elámul milyen szépek a bútorok, milyen gyönyörüen kivanak dolgozva, a tisztaságon és a csempéken hogy szinte tátva marad a szája. A csempéknek a fényessége szinte vakítja szemét, és nagy könnyebbüléssel veszi észre hogy lehet zuhanyozni, de akár fürodni is.*~ Ez elképesztö~*gondolja.* Lassan megpillant pár ablakot, azonnal odarohan és kinéz. Mindenhol dombokat, szurdokokat, kisebb dombokat és hegyeket fedez fel a távolban, szíve hatalmasat dobban.*~Ugy erzem itthon vagyok~*gondolja, s érzi zsigereiben.* Ezután fogja magát, körülnéz van-e a közelben valaki és elmegy a közeli zuhanyfülkébe. Becsukja az ajtót, és elkezd szemérmesen és hihetetlenül gyorsan levetközni majd megfürödni.*Mire feleszmél már új tiszta ruhájábn van és szárad törölközöje.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Pént. Feb. 04, 2011 11:56 am | |
| *Alanois kicsit félve, de holmijával kezében belép a fürdöszobába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Csüt. Dec. 09, 2010 3:45 pm | |
| - 12-én. Most vasárnap. *Javítja ki mosolyogva. Majd Lina hosszú szónoklatán nevet egyet. Talán igaza lesz, talán nem. Réka nem tudhatja mit hoz a jövő, és valahogy nem is érdeklik az esetleges fájdalmak. Majd a játszóteres ajánlatra elmosolyodik.* - De menjünk. *Mondja majd kimennek a fürdőből, Réka útközben még beugrott szobájába a kabátjáért. Majd egyenesen Nellondba indulnak.* |
| | | Lina Wierro
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1271 Kaszt : Üzenőláda :
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Csüt. Dec. 09, 2010 3:34 pm | |
| - Igen, szóbaáll velem, és megkaptam a meghívót, ugye 14.-kén lesz? * majd a kézkrémet visszarakja a helyére, és bólint.* - Ó, szegénykém úgy sajnállak. Figyelj, én nem értem a fiúkat! Szép vagy, csinos is, és nem volt egy normális párkapcsolatod, mert nem vesznek észre. Remélem egyszer felkapják a fejüket és majd aztmondják: Hűha, mi is volt 10 évvel ezelőtt? Rékát ismertem, és nem jártunk?! * nevettet és még hozzáfűzte.* - még talán ha már akkor 26 évesen már lesz valakid, és az a fiú aki nem volt beléd szerelmes előbb majd ezt mondja: - Na, ha tíz évvel ezelőtt jobban figyeltem volna, már nekem lenne iylen jó nőm! * erre is nevetett majd bólint.* - Persze mehetünk valahova. A játszótérre nem megyünk? * majd akármit is mond Réka, a ruhakupacából(amiből egy kardgán és egy kabát maradt) felveszi a kardigán, rá a kabátot, amjd ha jön Réka, kimegy a fürdőszobából.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Csüt. Dec. 09, 2010 3:20 pm | |
| - Velem sincs semmi érdekes. *Mondja, majd támasztja tovább a falat. Nyugodtan hallgatja Linát, majd miután végzett a Lorral kapcsolatos mondataival megszólal.* - Hát igen, ez főleg az ő döntése. Amúgy Molly szóba áll veletek? *Kérdi, mert ha nem akkor gondok lesznek a vasárnapi programjával. Majd gyorsan erre is rákérdez.* - Megkaptad a meghívót amit küldtem neked a szobádba? *Kérdi kíváncsian, mert sok visszajelzést nem kapott. Sőt egyet sem. Aztán Lina utolsó kérdésein sötéten elmosolodik.* - Nem. Nem vagyok szerelmes. *Mondja komolyan.* - Pedig már 16 éves vagyok, és még csak senki sem tetszett innét. *Mondja majd a végén sóhajt egyet. Komolyan mondja. A szerelem az ő szívét egyszer érte csak, de akkor is összetörte. Lehet, hogy ezért nem képes mos szeretni senki? Meglehet.* - Nincs kedved lemenni valahova Nellondba? *Kérdi másik témát felhozva.* |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Csüt. Dec. 09, 2010 3:01 pm | |
| * Kicsit megijed a váratlan vendégtől, de megnyugszik, hiszen ez cska Réka. Azt hitte valami csődör fajzat.* - Szia Réka! Á, semmi különös, itt. Nálad valami érdekes? * majd elteszi a sminkes dobozkát, és a törülközőt leveszi a fejéről. Már csak kicsit nedves a feje teteje, de tulajdon képpen már megszáradt. A zsebéből kivesz egy fekete hajgumit és jó magara felköti.* - Hát, tudod, most Lorral úgymond... "járunk". Molly kicsit dühös lett dehát, természetes, egy olyas valakit vesztett el akit szeretett. Viszont most nem tudom, jól fog e működni ez a kapcsolat. Tudod, sok itt a lány, mivan ha véletlen becsúszik valami? Én meg már az én szőke eszemmel már egy komolyabb kapcsolatra gondoltam, és remélem is nem csak szerelmi kapcsolat lesz köztünk, ugye tudod mire gondolok. De az is csak Lorenzon múlik, hogy ő hogyan gondolta az egészet. * majd sóhajt egyet, és a fiókból kivesz egy kézkrémet. Leül az egyik kisszékre, leveszi a kézkrém tetejét, és bekeni a kézfejét. A szél kifújta vagy valami ilyesmi.* - Na, és nálad nem kopogtat a szerelem? vagy valamiről levagyok maradva? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Csüt. Dec. 09, 2010 2:50 pm | |
| *Réka csak egy köntösben indul neki a fürdőnek. Kezében egy zacskó, amiben ruhái vannak, meg az ékszerei, meg a akötés ami a kezére kell. Mikor benyit, észre veszi Linát miközben sminkel. Ő személy szerint nem használ sminket, végülis minek. Neki a természetes szebb, és ezzel sokan vannak így.* - Szia Lina! Hogy vagy? *Kérdi vidáman, majd oda sétál egy kádhoz, és enged magának meleg vizet. Leteszi a kád mellé a zacsit, aztán a szekrényben fürdőhabot kezd keresni. Talál is egy pirosat. Lecsavarja a tetejét, majd beleszagol.* ~ Rózsa. ~ *Gondolja, majd visszemegy a kádhoz elzárja a vizet, beleönti a vízbe a piros fiola tartalmát, amitől a víz vörös lesz, mint a rózsák. Elhúzza a függönyt, levetkőzik, és belefekszik, úgy, hogy a haja nem lesz vizes. Közben persze figyelt a lányra is.* - Na és, hogy haladtok te és Molly Lorral? *Kérdi mit sem tudva az eseményekről. Miután megfürdött, kiszáll, leengedi a vizet, megtörölközik, és felöltözik, lila pólóba, fekete pulcsiba, fekete nadrágba, felveszi a füllbevalóit (a kari képen láthatókat), oldalára teszi tőreit, és pálcáját, nyakába meg nyakláncait, és a kötést rátekeri a bal kezére. Oda sétál egy tükörhoz, és a csapnál leöblíti az arcát. Majd csak Linát hallgatja rovább.*
A hozzászólást Horváth Réka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 09, 2010 3:24 pm-kor. |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Csüt. Dec. 09, 2010 2:24 pm | |
| * Törülközővel a karján, piros papuccsal a lábán, egy kupac ruhával, és egy rajtalévő rózsaszín hálóingel jön be a fürdőszobába, kicsit rendbe rakja magát, mert úgy néz ki mint egy Yeti. Túlságosan is elnyomta a haját, a tegnapi sminkjében aludt, ami elmosódott, szörnyű! Lerakja a törülközőt az egyik mosdópultra, arra a ruháját, leveszi a papucsát, majd bemegy a kabunba, lerkaja a hálóingjét, és fürdik egy menetet. Közben megmossa a haját is, ami még tiszta hajlakk, mivel meg kell azért tartani a hajat, nehogy szétmenjen. Mikor készlett, kínyúl a törülközőjéért, körbecsavarja magán, és belelép a papucsába. Gyorsan átöltözik egy fehér pólóba és egy lila farmerbe. A haját a törölközőjébe csavarja, majd a zsebéből előveszi a mini sminkkészletét.* - Nos, akkor kell ebből az ezűst szemhéj festékből, majd a szempilla spirálból... | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Vas. Okt. 24, 2010 7:01 am | |
| * Bejön a fürdőbe, hogy egy kicsit felfrissítse magát. Ma jól kell kinéznie, hisz jön egy barátnője, Serafine a suliba. Régen látta már, ezért biztosan sokat változott. Lepakolt egy mosdópultra, kiveszi a tisztaságicsomagjából a tusfürdőt és bemegy egy zuhanykabinba. Megmossa minden kis porcikáját, majd leöblíti magát. Mikor már kész van, kinyúl a törölközőért, és körbecsavarja magán. Kijön a kabinból, majd a tükörbe néz. Gyorsan felöltözik, majd a kezét bekeni egy kézkémmel, mivel eléggé ki van száradva. Mikor ezzel kész lett, elpakol, és kimegy a fürdőből.* ~ Már annyira várom Serafinát!~ | |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 9:13 am | |
| *Legalább egyvalamiben egyet értenek. Olyan idegesítő az a tanár... Akihez Gaea hasonlítja, nem ismeri. Meg azt sem tudja, hogy mi történt a nyáron, mert akkor még nem volt itt. Közben már a haját is megcsinálta, úgyhogy lassan le kéne menni reggelizni. Bár már elég későnek tűnik hozzá az idő, de hát elbeszélgetett itt. Még az a szerencse, hogy Bátor nem jött be. Bár nem teljesen állat, de Enikő utál mindenfajta állatot, meg ami rájuk egy kicsit is hasonlít. De szerencsére eddig még nem találkozott vele.* -Szia, és hidd el, az lesz. *Mondja a távozó Gaeának, aki szerencsére már úgy néz ki, mint egy normális lány. És közben azért csak terveket szövöget. Majd ő is elhagyja a fürdőt.*
//Én köszi, nekem is tetszett // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 8:56 am | |
| *Na még ezt sem gondolta senki róla, hogy úgymond csoszogna a tanárok felé. Ha tudná, hogy a lány így látja, ki is kelne magából valószínűleg, hogy ő nem seggnyaló. Eszébe sem jutna ilyesmi. Ő valóban így érzi. Neki meg nem az a dolga egyébként sem, hogy a diákokkal kedveltesse meg a tanárokat! Még ilyet! … Na de térjünk vissza a történtekhez, Enikő külön kiemel egy tanárt, és Gaea bólogatva törölközik tovább, majd nekilát hogy megnézze, ma mit kell felvennie, mit készített neki elő Bátor drága. Nem a jobb darabok, de kényelmes. Ami most számára nagyon fontos. A kis drága lény valahogy annyira figyelmes, hogy lassan nem is tudna nélküle valószínűleg élni sem.* - Nnna attól a tanártól én frászt kapok, megmondom őszintén. *belebújik a fehérneműibe, és halk nyöszörgéssel küzdi bele magát a fekete garbóba.* - Valahogy olyan alamuszi. Engem Wayne-re emlékeztet. *Arra a tanárra, aki a nyáron elárulva őket kardot szúrt a vörös hajú lányba.* - Amúgy … *Rángatja magára a szép bő kék vékony farmerját, és pálcáját elővéve szárogatni kezdi, majd szépen megcsinálja a haját. Most már kulturált, és rendezett, ééééés, … még egy hajfésűt is rakott Bátor a cuccok közé, így most kissé franciásan megtekerve, de a jobb oldalon egy arany hajtű díszíti a lányt. Szép látvány, és elegáns. * - Bocsi, de nekem most mennem kell. További szép napot! Szia! *Ezzel sziporkázóan és üdén kilibben az ajtón a szobája felé, hogy tanuljon egy keveset.*// Köszönöm szépen a játékot! ^^ Nagyon tetszett. // |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 8:37 am | |
| *Hát igen, az ember mit is várhat egy prefektustól, mintsem azt, hogy megvédje a tanárokat? Ez a dolguk, mondjuk az is igaz. Azért nevezték ki őket, de akkor is. Ő akkor sem szereti őket.* -Nem tudom. Attól, hogy kedvesek, szerintem még nem jó fejek. Főleg az utálom, amelyik a drágakőmágiát tartja. *Nyilvánítja ki véleményét. Közben végzett haja kifésülésével. Szeencsére neki nem olyan hosszú, ezért nem tart sokáig. Bár az is igaz, hogy ad akülsejére. Nem mindegy, hogy hogy néz ki.* ~Nem úgy, mint egyeseknek. *Teszi hozzá gondoloatban Gaea kinézetére célozva, amikor bejött. Nem kérdezte meg, hogy miért nem volt képes rendesen bejönnni, de mostmár mindegy. Már nincs kedve visszatérni a témára. Most meg épp abban reménykedik, hogy más nem jön be ide. Neki most egy szentfazék is bőven elég. Még jó, hogy ezt nem mondja ki, annak biztos lenne pár következménye.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 8:25 am | |
| *Amikor a tanárokat méltatja Enikő, Gaea nem tudja megállni, hogy újra föl ne nevessen. Szívből, és nagyot. Ahogy abba hagyja, nagy nehezen persze, kénytelen megvédeni a tanárokat. Hiába van ugyanis, hogy más lett az igazgató, és sokkal több a parancsolgatós, és kegyetlen is akad köztük, de ez azért túlzás, hogy mint egyforma.* - Ne általánosíts. Vannak köztük kifejezetten jó fejek. Ott van például Fillion tanárnő, aki tegnap tartotta az órát, vagy Kerphina tanár úr, aki az átváltozástant tartja. Ők kifejezetten azon vannak, hogy ne ártsanak nekünk semmivel, vagy a SHE mágiás tanár! Na ő meg aztán érdekes eset, de ő is vigyáz ránk ahogy csak tud, és eszébe sem jutna neki véletlenül sem parancsolgatni, mert ő utálja ha így tesz valaki. *Monológ? Nem annak lett szánva, de teljesen belelelkesedett. Hiába na. Tavaly még neki is hiába mondták volna, ugyanezeket, de azóta még változott is a tanári kar felállása. Sokkal komolyabban vett mindent, sarkitott és éles volt még a kerek is. Gaea nekiáll, és kimászik a kádból, majd kihúzva a dugót, függönyt elhúzva törölközni kezd. Mitagadás, szeretné látni, hogy a lánynak mi a reakciója erre amit most mondott.* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 8:12 am | |
| *A nevetésre nem reagál semmit. Valahogy sejtette, hogy ilyesmi lesz, épp ezért nem is csodálkozik a dolgon. Hát igen, különböző személyek. Ő meg idén jött, tehát még Gaeánál is többmindent kell bepótolnia. Egyszerűen csak idén gondolták úgy a szülei, hogy megérett arra, hogy jöhet. De hát ez van. A szülők észjárását úgysem tudja senki sem követni, Enikő szüleiét meg pláne nem. Miközben a haját fésüli, válaszol is a lánynak. Pedig nem szeret egyszerre több dolgot csinálni. Mert akkor csak az egyikre tud figyelni. Viszont úgy tűnik, már kezd belejönni.* -Azt elhiszem. A tanárok meg úgyis mind egyformák. *Mondja. Nem szereti a tanárokat se itt, se otthon. Ők olyan parancsolgatósak. Na meg persze azok az akadálypályák... Edzésre jó, de egy órát veszélyek nélkül is meg lehetne tartani szerinte. Nem sikerült Gaeának a frászt hozni rá. Ő ilyen dolgotól nem ijed meg. Egyelőre meg még nem találta ki, hogy akar-e egyáltalán valamit csinálni a lánnyal, de biztos megpróbálná úgy, hogy ne jöjjenek rá, hogy ő volt. De nem, azért rögtön egy prefektussal nem fog kikezdeni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 am | |
| *Halkan felkacag Enikő azon kérdésére, hogy beijedt e, de szó nélkül hagyja a dolognak ezen részét. Helyette inkább a második részére reagál, és teljességgel flegmán. Hogy miért? Mert valóban hidegen hagyja, és mert ő már túlesett egy éven itt, és tapossa a következőt. Igen, az első két évfolyamot kihagyta. Pedig biztos tanulságos lett volna, csakhogy neki három évébe került a fölzárkózás, mert későn fedezték fel nála, mi mindenre képes. De ez van.* - Majd lesz kedvenced, ne félj! Maaaajd lesz! Itt tesznek róla a tanárok ne aggódj! *Az utolsó mondat kicsit gunyorosra sikerül, de nem érdekli. Flegma és kész. Most a meleg fürdőt akarja élvezgetni, és ha közben az idegesítő lányra hozhatja a frász, az még jobb. Nem ő kezdte, de a labdát úgy érzi, sikeresen visszapasszolta. Enikő meg majd eldönti magától, hogy mit is akar kezdeni a szakos Prefektusával, de ha rajta kapják hogy ő tette, csúnyán megütheti a bokáját.* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 7:43 am | |
| *Úgy tűnik, kezdi idegesíteni Gaeát. Erre abból következtet, hogy nem válaszol. Ha nem, hát nem. Ő közben teljesen felöltözik, és elkezdi összehajtogatni pizsamáját.Csodák csodájára rózsaszín ruhában van. Nem szereti ezt a színt, és állítja, hogy ilyet csak dedósok hordanak, de ma kivételt tett. De csak is ma. Közben azon gondolkodik, hogy a másik lány mit tervez, mert gyanús neki a hosszú hallgatás. A hirtelen témaváltás nagyon nem tetszik neki. De hát ez van. Ha így azt hiszi, hogy elér valamit...* -Miért érdekel az téged? Csak nem megijedtél? *Kérdezi kissé fellengzős hangon, de persze tudja, hogy ijedtségről szó sincs. Ez még annyira nem is bosszantó megnyilvánulás szerinte, hát majd kiderül, hogy hogy tetszik Gaeának.* -Nem tudom. Átváltoztatástan, dalmágia. Ezeket szeretem. De kedvencem még nem nagyon van. *És ezzel lezártnak tekinti a beszélgetés ezen részét. Persze számít rá, hogy a másik lány tovább fog lovagolni a témán, mert az utolsó előtti válasza se nem elég kielégítő, se nem egyértelmű nem volt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 7:30 am | |
| *Ahogy ártatlan hangon megszólal a lány, hogy nem tudja miről beszél neki Gaea, … hogy ő teljesen ártatlan és vétlen mindenben. Ó hogyne! Gaea meg még le sem jött a falvédőről! Egy kellemetlen fintorral jutalmazza a zuhany alól kilépő lány szövegét. De mivel Csábmester a kis Prefektus a kádban ázva, így nem nagyon lehet ilyen hangsúlyokkal átverni. Helyette inkább azon gondolkodik, hogy ő használja a hangját a másikkal szemben lassan, és úgy pucéron ahogy van fogja kisétáltatni a másikat a folyosóra, ha ezt a hülye játékot tovább folytatja. Felül, és elzárja a vizet, ami a kádjába folyt, majd azt nézegetve, hogy hogyan gőzölög a vize, elgondolkodó, de zsibbadtnak tettetett hangon beszéltetni kezdi a lányt. Ha az valamit tervezne mégis csak, legalább tudja merre van amikor bekövetkezik, és időben fog tudni reagálni, mert Enikő hangjából ki fogja hallani remélhetően. Ha másként nem, hát a hangsúlyból.* - Mond csak Mutatványos szaktárs! Mik az erősségeid? Miben vagy olyan igazán jó? *Megcsobogtatja a vizet a lábával, majd kérdez tovább.* - Mi a kedvenc mágiaágad? *Nem, nem felmérni akarja, hogy a másik mit használna ellene, erről szó sincs. De amíg a másik beszél, legalább van mire figyelnie, hogy be ne zsibbadjon teljesen, és ébren is marad legalább.* |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 7:17 am | |
| *Azt elhiszi, de akkor is elégedett magával. Most egy kicsit bunkó. Na jó, inkább eléggé bunkó. Mert ha akkor kel föl, amikor nem akar... Ő sem szereti, ha beszólogatnak neki, de most nagyon jó kedve van, és ilyenkor így viselkedik. Igazából csak Gaea türelmét próbálgatja. A megjegyzésre csak megvonja a vállát.* -Ha neked az tetszik, csak nyugodtan. Kíváncsi lennék a módszerre. *Gúnyolódik még egy kicsit. Aztán beáll a zuhany alá, és megengedi a vizet. Gaea szavai eljutnak hozzá valahogy. Pont jókor mondja. Ilyenkor nem igazán tud válaszolni, mert nem akarja, hogy kihallatszon. Majd válaszol, ha végez. Az el is jön egy olyan öt perc múlva. Megtörölközik, majd elkezd felöltözni. Közben reagál.* -Nem tudom miket, miről beszélsz. Miért terveznék ellened bármit is? *Mondja kedvesen mosolyogva, teljesen ártatlan képpel. Még majd kiderül, hogy mi lesz, de nem is rossz ötlet. HNem tervezett semmit Gaea ellen, de most, hogy így felhívta rá a figyelmét...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői Szomb. Okt. 16, 2010 7:07 am | |
| *Az odamondogatós részre félhangosan morog valamit csak két csúnya köhögés között, ahogy folyik a víz a kádba halkan csobogva. Ugyanis nem nagyon szereti, ha beszólongatnak amikor rossz kedve van.* - Jobb lenne, ha a fejedet tépném le? *Közben vetkőzi tovább, ami súlyosbítja a rosszkedvét, mert a nedves, és hideg cucoktól megint kirázza a hideg. Nem is kicsit. Még a fogai is összekoccannak ahogy igyekszik lenyúzni magáról az izzadságtól ragacsos cuccokat. Majd amikor ezzel végez, belelép a már félig megtelt kádba, amitől kissé kitisztul a feje.* - Nem javaslom, hogy bármit tervezz ellenem Kádár Enikő, mert az aktádból ismerlek, és abban van egy pár csúnya dolog! Figyelmezteti mire feneke a kádba ér. El is nyúlik rögtön benne, majd megfordul a fejében egy furcsa gondolat. Lehet, hogy az esőfelhőt is ennek a lánynak köszönheti, amitől ő olyan csúnyán megfázott, hogy nem tudott részt venni a tegnapi órán rendesen és el kellett kéredzkednie? Egy majd meg látjuk gondolattal nyúlik el a kádban a füléig, kilógatva a talpait a kád másik végén.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lányok közös fürdői | |
| |
| | | | Lányok közös fürdői | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |