Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nellondi karakterek | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Nellondi karakterek Vas. Okt. 11, 2009 11:40 am | |
| Ide gyűjtsék majd a szakvezetők (mindenki külön hszbe) azokat akiket kapnak a szakjukról, mint nellondi polgárok. Be lehet regelni, be kell tenni a saját szakod diákhallgatóinak csoportjába is, illetve a Nellondi polgár csoportba is. Titulus: nellondi polgár legyen, a rangon még agyalok. Ha multit küldenek, akkor szóljatok regelés előtt, hogy megnézzük a tallért. A listába zárójelbe írjátok be mögé hogy ki a főkarija. | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Vas. Okt. 11, 2009 12:15 pm | |
| Rang is nellondi polgár legyen. | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Vas. Okt. 11, 2009 12:33 pm | |
| Allidonos nellondi karik:
1. Mardhug Grihol (Sepp Dierk), [Only admins are allowed to see this link] (előtöri a hiányosságok - nellondi előtöriknél) 2. William Haithswortsh (Unirone Kunerhant) 3. Sabine Cornwell (Zara) [Only admins are allowed to see this link] 4. Bonnie Tornow (Audrey Lowett) - mentalista, [Only admins are allowed to see this link] 5. Flavia Esenani (Avril Sheila Roseberg) 6. Yulianna Lana Rostonova (Mila Boyka), [Only admins are allowed to see this link] 7. Angelina Britanny Moore (Hilary Wood), [Only admins are allowed to see this link] 8. Taylor Halway (Rosalie Kate Areweln), [Only admins are allowed to see this link] 9. Heikigou Kouriyuu (Rayko S. Dragomir) 10. Umberto Ravi (Rupert Rankle), [Only admins are allowed to see this link] Kaszt: Mutatványos 11. Morgane Devan (Leona Arts), [Only admins are allowed to see this link] 12. David Palmerston (Akoni Konana), [Only admins are allowed to see this link] 13. Adela Ionela Mirunela (Pierre Bovantier), [Only admins are allowed to see this link]
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 23, 2009 10:46 am-kor. | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Vas. Okt. 11, 2009 12:45 pm | |
| Eramiros nellondi karik:
1. Natsukeru Hihibi (Anaze White) előtöri: van 2. Ayame Drake (Enyém) előtöri: van 3. Mina Faustina (Ashley Emma Goldwothy) előtöri: nincs 4. Jack Ferton (Zac Teren) előtöri: nincs 5. Alice Hyuuga (Zoé Love) előtöri: van, de rövid 6. Ivanka Iskra Wilson (Miranda Wilson) előtöri: van 7. Armand Promotof (Gavril Atanas) előtöri: van 8. Martha Waylan (Timothy Waylan) előtöri: nincs 9. Dananeira Waylan (Enyém) előtöri: nincs 10. Marta Albena Todorka (Nikorina Grozda) előtöri: nincs 11. Lisa Amour (Gabriella Collie) előtöri: nincs 12. Ervin Blackwell (Atum Malah) előtöri: van 13. Cathrina Collins (Sonja Willinger) előtöri: nincs 14. Luna Shadow (Laura Wylee) előtöri: nincs 15. Valery Black (Arnuil Olórea) előtöri: nincs 16. William O'Sullivan (Chiyori Kiryuu) előtöri: nincs 17. Thrish Sarit (Arabella Jagusia) előtöri: van 18. Satina Sevara (Irina Yoana) előtöri: van 19. Zhai Skingard (Myistra Doarden) előtöri: nincs 20. Yvonne Chaconne (Enyém) előtöri: nincs 21. Una Patrisha Blake (Enyém) előtöri: nincs 22. Cornélia Crox (Kassai Laura) előtöri: van 23. Karolina Wine (Jack Wine)
A hozzászólást Aurora Valanthe Mediaris összesen 21 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 04, 2009 2:00 pm-kor. | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Kedd Okt. 13, 2009 1:04 pm | |
| Naxis nellondi karik:
1.Marina Johannson (Ariana Ravenwood)http://bububoxx.deviantart.com/art/Protege-moi-95999909 2.Zora Yordana (Ariana Ravenwood) [Only admins are allowed to see this link] 3.Angel Darina (Ariana Ravenwood) [Only admins are allowed to see this link] 4.Branimir Zhedelya (Jack Darkfield) [Only admins are allowed to see this link] 5.Krastio Miroslav (Jack Darkfield) [Only admins are allowed to see this link] 6.Phionnalla Cairistìo (Andrey) - [Only admins are allowed to see this link] 7.Mortimer Johannson (Christopher) 8.Zeph Owen (Elisaveta) 9. Rheina Landine (Andrey) 10. Nancy Campbel (Susan Watson) 11. Krasimir Waylan (Rose Bridget Verona)
A hozzászólást Kaen el Jericho összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 21, 2009 2:03 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Vas. Okt. 18, 2009 5:47 am | |
|
Deris Nellondi karik
Beatrix Karmanovszky(Marcus Mccant) [Only admins are allowed to see this link] Moulfes Metamorphis(Metallic Metamorphis) Gladwyn Hankin(Adam Saturday) [Only admins are allowed to see this link] Cassie Stewart(Robin Star) [Only admins are allowed to see this link] Larten Maligos(Fred Jackson) [Only admins are allowed to see this link] Név: Erik Ryscher (Kynger Ivood) [Only admins are allowed to see this link]
A hozzászólást Nil Vasilev összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 01, 2009 4:39 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| | | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Csüt. Okt. 22, 2009 2:51 pm | |
| Berakom, mindjárt, és aképe nem lett elfogadva, írtam neki privit. Elfelejtettem ide beírni. Amúgy szólok neki, hogy ilyenkor privit lehet írni. ÉS hogyha tőled kérdez ilyen dolgot, akkor te is ezt mondd. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Csüt. Okt. 22, 2009 2:55 pm | |
| Jóóóvannna szimplán csak volt egy ilyen dolog én nem beszólásnak szántam mivel semmi közöm a szakodhoz ergo nem tudom mi hogy van ott lerendezve. Csak engem kérdeztek Na léptem is |
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Csüt. Okt. 22, 2009 2:58 pm | |
| Nem leszólni akartalak, csak nem használtam szmájlikat ^^ Ilyenkor ne vedd leszólásnak, én se vettem annak, de nem értem az én hsz-emben mi volt sértettségre utaló. Mindegy. Szóval köszi, én csak annyit mondtam, hogyha valamit tőled kérdeznek, akkor mondd nekik, hogy privizzenek nekem. | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Csüt. Okt. 22, 2009 3:03 pm | |
| Amúgy az nem elég, ha ide be van téve a kép, ezt már Rose-nak is mondtam, mert nem fogok naponta nézelődni, hogy ki szerkesztette a hsz-ét és tett bele képet. Akinek kép kell az küldje nekem üziben, vagy tegye be a névváltoztatásokba. | |
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Csüt. Okt. 22, 2009 3:05 pm | |
| Én már ide igazából nem id tudom minek rakosgatom be, úgy is elküldöm priviben neked. Chiyorié az a csúnya, amit visszadobtál,a szakállas hapsi ^^ Nyah, abbahagytam, többet nem írok ^^ | |
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Pént. Ápr. 30, 2010 7:04 pm | |
| Kérdés lenne: Nellondi családos karakter igénylést hova kell berakni? Mert azt elvben nem én regiztem, mármint a családosokat, csak a sajátom, de most terítéken van egy nekem és egy Nikorinának.
Deidradeena Lairs-Redrick: Az enyém, csak kell neki egy vízszintes tükrözés és olyasmi kivégés, mint majd Davinának, mert tesók: [Only admins are allowed to see this link] Davina Lairs-Lassenien: [Only admins are allowed to see this link]
Totál ráér, már így is hónapokig húztuk. | |
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek Kedd Aug. 24, 2010 2:41 pm | |
| Gavril szeretné visszahozni a tanárkariját, Nellondba, és még is csak ez a Nellondi fórum : D Szóval,
Shane O'Connor, [Only admins are allowed to see this link] - azt mondja, hogy Cirnek meg van nagyban, mert ez irtó pici, a régi nagyobb volt. És egy tallér levonást kér a kariért : )
Hogyha leokézzátok, akkor már rakom is vissza a kari csoportjait, mert csak ki lett szedve mindenből, ahogy láttam. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nellondi karakterek | |
| |
| | | | Nellondi karakterek | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |