Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Kérdések a párbajokkal kapcsolatban | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Vas. Feb. 27, 2011 2:44 pm | |
| Áh, értem. ^^ Az kavart meg, hogy ugyanúgy a kidobható tárgyaknál van, de akkor csak visszük és kész. XD Akkor így világos, és hátha másnak is az lesz, ha ide le van írva. ^^ |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Vas. Feb. 27, 2011 2:36 pm | |
| Igen az -1 az ellenfél AMM dobásaiból.
A hegyikristály életövet senki sem érti, pedig nem bonyi. ^^ Arra nincs +3, azt nem kell kidobni, mint tárgyat, hanem vinni kell és akkor lehet használni. Ugyanúgy dobni kell rá, mint egy bátorságra, és annyival többet gyúgyulsz. Ha van cucc, ami tápolja a drágakőmágiát, az a dobáshoz ad hozzá, mint ahogy ha van egy amm medál, ami az amm dobásokhoz ad +2-t, akkor a bátorság nagyobb eséllyel fog többet növelni. Ez esetben is, ha van +3 drágakőmágiára, akkor dobsz a hegyikristály életövre, tehát ha már minimum 3-at dobsz rá, akkor a +3 miatt, az ugye 6, tehát +4 jön a gyógyításhoz. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Vas. Feb. 27, 2011 12:52 pm | |
| Megint én. XD Az egy védelem AMM ellen, az -1 az ellenfél AMM dobásaiból?
Meg a hegyikristály életöv működését nem értem pontosan. Ugyanúgy kell dobni rá, mint egy tápoló varázslatra, tehát mondjuk:
Ha elsődleges valakinek, akkor dob rá D6-tal: 1-3: +2-t ad. 4-5: +3-at ad. 6: +4-et ad.
Szóval ha van egy +3-as hegyikristály övem (úgysincs, de ha lenne... XD) és elsődleges gyógyítást próbálok vele tápolni, és dobok egy hatost, akkor az +7? Vagy ez hogy működik? XD |
| | | Vendég Vendég
| | | | Cirelin de Sovalon Alapító
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Hétf. Feb. 21, 2011 3:52 pm | |
| Mindig újra kell, főleg hogy változhat addig pl. a pluszt adó tárgy, vagy lehet valaki közben kétkasztú, ami miatt változnak a mágiaágai stb. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Hétf. Feb. 21, 2011 2:45 pm | |
| Megint én. ^^" Hogyha kidobtam az elkészíthető tárgyakat, akkor azt minden verseny/párbaj előtt újradobhatom/újra kell dobnom, vagy annyi és kész? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Szer. Feb. 16, 2011 8:24 pm | |
| Hm, pedig néztem az órát, de ezt valahogy átugrottam... >< Akkor kétszeresen bocsánat, és köszönöm szépen mindkét választ. ^^ |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Szer. Feb. 16, 2011 8:09 pm | |
| Jöttem kérdésekkel. ^^
1. Ugyanazzal a karival lehet egyszerre folyamatban több párbajom, vagy menjek a búsba és ne legyek telhetetlen? XD
2. Van egy tárgyam, ami 20%-ot ad rá, hogy AMM-es varázslatom "dupla olyan hatékony lesz". Ez "csak" a kockát duplázza, vagy plusszal együtt? Tehát ha D8+2 a sebzése a varinak, és dobok mittudomén egy hatost, akkor az 2*6+2 vagy 2*(6+2)? |
| | | Vendég Vendég
| | | | Cirelin de Sovalon Alapító
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Szomb. Feb. 12, 2011 2:06 pm | |
| Szerintem kétkezes harc nem igazán van a Nezán, hiszen nem lenne fer egy mágiahasználó karival szemben, hiszen ő sem használ két pálcát. ^^ Legalábbis versenyen tuti nem van ilyen. Ezért van kizárva pl. a Belső idő is, meg az effélék, hiszen egy Bianca egy belső idővel ha 4-et támad, akkor még az én szar dobásaimmal is kifilézné az ellent. ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Szomb. Feb. 12, 2011 1:48 pm | |
| Egy olyan kérdésem van, hogy ha valakinek mondjuk van két egykezes kardja. Azzal tud egyszerre harcolni, hogy jobb és balkézben is egy. Vagy az csak 1 ütésnek számít. Vagy mondjuk erősebb kéz D6 gyengébbik kéz D4? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Szomb. Jan. 22, 2011 4:50 pm | |
| Chleopatra Penthesilea vs. Bianca Phelps-Blamely párbajnak is vége^^ |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| | | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Pént. Jan. 14, 2011 9:43 pm | |
| | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban Pént. Jan. 14, 2011 10:48 am | |
| Itt tudtok kérdezni, lehetőség szerint remélem nem csak mi válaszolunk, hanem más tapasztalt játékosok is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérdések a párbajokkal kapcsolatban | |
| |
| | | | Kérdések a párbajokkal kapcsolatban | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |