Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Palentum vidámpark | |
|
+77Kádár Enikő Diana Lunitech Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Percy Blackbourne - archí Sasha Lupinien Sidonia Gisa Scott Masters Avanel Turcantil Mystric Varas Bridget Wild Isolda Mahla Tyrphosie Noah Karl Pavel Adanna Kinsley Samuel J. Colwell Ariadne Helena Krausheim Alise Ellwood Logan Knucker Lianne Luoris Valeriel Ravenwood Kobayashi Daisuke Pervinka Doroteja Senka Gabriella Ophelia Milena Zachary D. Reed Flame Torchwood Hikaru Tudor Patrik Lizbeth Westlive Yoan Asen Sophie Wendaline Deyan Serenity Lynn Taylor Kade Wulandari Artemis Taylor Lara Corvin Cat R. Morgan Evangeline Elovics Szofia Levita Mika Virginia Brightmore Laura Wylee Kockadobás Játékmester Felaern Yhendorn Nessie di Alsiera Caleb Dawson Eira Eilertsen Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Dananeira Waylan Loretta Sabilo Katherine Goldenlane Molly Grozda Nimhue D'Ansoryl Ayla Madyzyn Rory L. Milborrow-Quenell Lorraine Betranche Teodora Zhaklina Gwilim Jan Nemir Growal Maria Thekla Boros Dániel Effy Siggers Hua Xiangfeng Cain Zephyron Alice Wantroose Sarah Crawford Atanas Iordan Jack Darkfield Seldrit El Perimd Kalandmester Nicolas Demerest Hamon Joulice-Melange Andrea Tabassum Marisela Penthesilea Lina Wierro Sarah Lairs Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Palentum vidámpark Kedd Jan. 18, 2011 5:08 pm | |
| First topic message reminder :A szórakozó negyed talán egyik afféle kivétele, ám a vidámpark maga a szórakozást szolgálja, ám mégis ez a vidámpark kétarcú helyszín. Napközben egészen olyan, mint egy hagyományos vidámpark, akad itt óriáskerék, dodzsem, céllövöldék, és megannyi játék, amikre fel lehet ülni. A belépő nem méreg drága, egy napra fizetendő és minden játékra használatot biztosít, így megéri ide ellátogatni. A kis utcákon vattacukor és egyéb édességes, italos standokon árulják portékáikat a kereskedők, hogy ezzel is feldobják az itt töltött időt. Időnként egy-egy mutatványos is feltűnik a színen, hogy szórakoztassák, vagy becsábítsák egy sátorba a nézelődőket. Akadnak ugyanis jóssátrak, és hasonló alkalmatosságok is, az artisták, tűzfújók pedig ezeket hirdetik. A zene szinte folyamatosan szól, ha pont úgy helyezkedsz, akkor összemosódik az alapzaj és a többféle játékoktól érkező különböző dallam. Pörgés és nyüzsgés, ez jellemzi elsősorban a vidámparkot, ami Nellond egyik talán legfelkapottabb helye. Ám, amikor lemegy a nap a vidámpark külseje is megváltozni látszik. Bekapcsolnak az éjszakai fények, melyek a szobrokra, kiállított tárgyakra különös fényt vetnek. Időnként mintha 1-1 bohóc arca életre kelne, ha jobban megszemléled. De ez is csupán a játék miatt van, a szórakozást szolgálja...legalábbis ha minden igaz. Este 7 után nyit csupán ki a Szellemkastély, mely a vidámpark hátsóbb területeit foglalja el. A sötétbe burkolózott kastélyt szinte mindig enyhe köd veszi körül, még napsütéses délelőttökön is, ha épp az óriáskerékről tekintesz el arra. Odabent szembenézhetsz a félelmeiddel, ám bajod nem eshet, mégis nem mindenki vállalkozik rá, hogy belépjen e különös helyre. Hallani szóbeszédet arról is, hogy akadt aki másnap reggelre sem került elő, csak amikor végül a személyzet hozta ki, mert olyasmit látott, ami miatt egy sötét sarokban várta meg a reggelt, és nem mert tovább haladni. Túlzottan fiatalokat nem is engednek be, csak aki maga vállalja a kockázatot, hogy riadalma túl mélyre nyúl lelkében. Akik már egyszer megjárták a Szellemkastélyt, még ők is csak ritkán merészkednek vissza, és nem igazán tudják szavakba önteni, hogy pontosan mit is tapasztaltak odabent, vagy csak nem akarják vissza idézni a képeket? Nem tudni...egy biztos, ha bátor vagy, akkor inkább próbáld ki magad!
A vidámparkot este 10 után is látogathatják a diákok. A bejáratnál van egy kimondottan a Nezabaros diákok számára kihelyezett lilás térkapu, mely két irányú, és az iskola Udvarára nyílik, épp a bejárati ajtó mellé, ahol szintén található egy ilyen térkapu. Természetesen a térkapun csak személyiség lenyomat alapján Nezabaros diákok, tanárok és személyzet léphet rá, így illetéktelen személy ezen keresztül nem juthat be az iskolába.
írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 10:38 am | |
| *Hát igen benne is ez merült fel, úgy néznek ki, mint egy pár, még jó, hogy viszonylag kevesen vannak most itt. De eltolni sem akarta Percy kezét, mert az meg...kedveli a srácot és nem akarja, hogy mondjuk rossz néven vegye, vagy ilyesmi. Lelki dilemmák, folyton lelki dilemmák.* -Gyakorlok néha, de annyira nem megy, és engem nem zavar, ha különcnek gondolnak. A Falkában nem szoktak, szóval...más meg nem érdekel! *Kihúzza magát kicsit, igyekszik magabiztosnak tűnni, ami nem megy azért annyira, de hát lássuk be, amúgy is ügyetlen, szóval nem fura, ha mondjuk e mellett még varázsolni se nagyon szeret, ha valaki cikizni akarná, akkor megtehetné az előbbi miatt is.* -Értem, de azért érdekelnek, nekem nincs túl nagy kézügyességem...de ezt tudod. *Apró mosolyt ereszt meg, hiszen először is úgy találkoztak, hogy lazán végigkente a padlón a sütijét a fagyizóban, szóval, eléggé nyílt tény, hogy rendkívül ügyetlen. Jó eséllyel előbb vágná meg magát, ha faragni próbálna, minthogy bármi értelmes szülessen az ügyködéséből. De hát nem lehet mindenki egyforma, kellenek megmentésre szoruló emberek is, akkor is, ha történetesen időnként saját maguktól kell őket megmenteni. Nem ellenkezik nagyon erősen, mert tényleg eléggé csekély a zsebpénze.* -Köszönöm! *Azért ez nem maradhat el, hiszen más a második eset, hogy Percy meghívja valamire. Kicsit elszontyolodva bólint a kérdésre, pedig már elég régen volt, de attól még ugyanúgy fájó felidézni.* -Fiatal voltam még, lényegében gyerek. *Na nem mintha most olyan húde felnőttnek lehetne mondani jellemben.* -Ő meg pár évvel idősebb nálam és menthetetlenül jó pasi volt, határozott meg minden. Hülye gyerekszerelem, aztán elment. Vele akartam menni, de végülis igazából nem hagyta. *Szóval jóval Meld előtt volt. Szépen mennek felfelé a kerékkel, csodálattal figyeli a tájat, lassan elérik a csúcsot, egészen előre hajol, talán túlságosan is, épp csak a biztonsági öv, meg a korlát tartja meg. Kissé szét is nyílnak az ajkai, ahogy figyeli a tájat.* -Csodálatos nem? | |
| | | Percy Blackbourne - archí
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 85 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 10:27 am | |
| *Akkor már kicsit feleszmél, mikor Sasha követi a mozdulatát, és lopva körbepillant. Most tuti, hogy úgy néznek ki mintha egy pár lennének, pedig hát... nem igazán, bármennyire is szeretné. De hogyha a lány viszonozza az átkarolást, akkor csak nem kellene visszahúzni a kezét, szóval végülis úgy marad.* - Hát, akkor gyakorolgass! Vagy ha gondolod, egyszerűen élj a mugli módszerekkel. Csak tudod, a varázsvilágban még mindig kicsit különcnek gondolnak érte. Lehet mobiltelefonod, de az iskolában alig van valakinek tudtommal, szóval nem nagyon tudsz vele kit hívni... bár ki tudja, egyre többen vagyunk akik muglik között nőttek fel, vagy akiknek az egyik szülője legalább mugli. *Marad még mindig ennél a témánál, végiggondolja, hiszen a falkában... volt, aki maga is mugli volt, aztán volt, aki varázsló, de ők sem elkülönülve éltek. Mikor szóbakerülnek a szobrok, kicsit felnevet, és megvonja a vállát.* - Na, azért annyira nem híresek! Csak farigcsálok. De persze, majd megnézheted őket.... eléggé kicsik, tudod, inkább afféle figurák, hogy ne foglalják a helyet. *Aztán Carlra terelődik a szó, mire hallgatja, hogy vajon mi történhetett ezzel a sráccal. Közben viszont ő is előbányássza a pénzét, beelőzi Sashát, és kifizeti a két jegyet, majd már húzza is magával a lányt, mielőtt az ellenkezhetne, hogy a sajátját akarja fizetni. Szépen beülnek a kosárba, és Sasha mesélni is kezd.* - Áh, értem... szóval... jóban voltatok? Volt köztetek... valami? Még Meld előtt? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 10:10 am | |
| *Egy pillanatra elbizonytalanodik, amikor Percy átkarolja a derekát, de aztán végül nem ellenkezik. Egy pillanatra lehunyja a szemét, és követi a mozdulatot, keresztül csúsztatva a karját a fiúé mellett. Egyáltalán nem zavarja a másik lelkesedése, ami a mulgi technológiát illeti, csendesen figyel, legalább ez eltereli egy kicsit a gondolatait.* -Igazad van, én nem is szeretek mindent...vagyis az az igazság, hogy nem vagyok valami jó a varázslásban. Nem tudom, valahogy nem megy úgy igazán jól. Lehet, hogy gyakorolnom kéne, nem tudom. *Hát igen neki aztán nincs olyan gondja, hogy mindent egy pálcaintéssel old meg. Előbb jut eszébe átöltözni, ha leönti magát valamivel, minthogy egy varázslattal tisztítsa meg mondjuk a ruháját. Fene tudja, talán pont azért mert a Falkával él már jó ideje, nem feltétlenül annyira elsődleges a varázslás.* -Aproró, még nem is mutattad meg a híres szobraidat! *Jut eszébe, mert első találkozáskor ugye arról volt szó, hogy a fiú eléggé szeret szobrászkodni. Megrázza a fejét a felvetésre, de aztán el is mosolyodik, arra, hogy Percye sem hagyná, hogy Carl bántsa. Egész halkan mondja csak maga elé fel sem nézve.* -Tudom Percy... *Halk sóhajjal szakadnak ki a szavak a torkából, de aztán mostmár rendesen jobban is kifejti.* -Nem hiszem, hogy bántana, vagy nem úgy fizikailag, nem akarattal. *Rövid szünetet tart, miközben lassan elérik a célt az óriáskereket. Felpillant, milyen nagy és csodás szerkezet! El is hallgat egy kicsit, ahogy közelebb lépdel. A táskájába kotor, nem valami nagy mennyiségű a zsebpénze, vagy olyasmi, amit Petertől kapni szoktak, de azért egy jegyre még futja. Csak akkor szólal meg újra, amikor már lehuppantak az egyik kosárba.* -Tudod ő is a Falka tagja volt elég régen, amikor én oda kerültem csak...azt hiszem túlságosan nagyképű volt, kihívta Petert, és elbukott. Aztán meg elment, és...és engem ott hagyott. *Igen, így már elég nyilvánvaló, hogy nem csak egy egyszerű falkatagról van szó.* | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 10:01 am | |
| *Nevet, mikor Sasha lelkesen rávágja, hogy igen, ott a kerék, és valahogy automatikusan karolja át Sasha derekát, ahogy elkezdi befelé vezetni a vidámparkba. Nem is nagyon gondol most róla sokat, talán majd később fog észbekapni, vagy ha a lány szóváteszi.* - Akkor gyerünk, irány az óriáskerék! Aham, szerintem is a mágia lehet a kulcs... bár a muglik is nagyon sok jó dolgot ki tudnak találni. Mi persze mindent meg tudunk oldani mágiával, de bámulatos ők micsoda szerkezeteket építenek, hogy pótolják... olyankor eléggé lustának érzem magunkat, úgy értem, nekünk csak egy pálcaintés, ők pedig mennyit dolgoznak ugyanazért az eredményért... na mindegy. *Hirtelen belelkesül, látszik, hogy érdeklik a muglik, a technológia, de aztán észbekap, hogy talán Sashát ez nem érdekli, vagy legalábbis nem ennyire részletesen.* - Persze, elhiszem, hogy rendes. *Más kérdés, hogy már felismerte, hogy Sasha szerint mindenki rendes, na meg... attól, hogy a falkának a tagjaival az, még nem biztos, hogy idegenekkel is. Szóval azért továbbra is tart az Alfától, aki jóval erősebb nála.* - Akkor reméljük, hogy csak rosszul láttad. Miért jönne épp ide? De biztos nem fog bántani, vagy ilyesmi, a Falka tuti nem hagyná. Meg én sem. | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 9:50 am | |
| *Elmosolyodik a válaszra. Hát igen, ez a jó az óriáskerékben, bármelyik vidámparkban könnyedén ki lehet szúrni. Ha az ember mondjuk dodzsemet keres, az azért jóval nehezebb, de az óriáskerék hamar szembe ötlik, és kifejezetten oda is van érte. Követi Percy kezének vonalát, ahogy a távolba pillant.* -Igen! *Vágja rá hirtelen, amikor kiszúrja a kerék tetejét. Az tuti, hogy nem szeretne mondjuk a kísértetkastélyban kezdeni, az jó eséllyel főként arról szólna, hogy sikongat, meg folyton Percy nyakába ugrik, amikor meglát valami rém ijesztőt. Az óriáskerék sokkal békésebb és nyugodtabb.* -Örülök neki, hogy van itt, bár szinte minden vidámparkban van. Csodálom, hogy ebben az időben nem fagynak be a fogaskerekek, vagy ilyesmi, de gondolom a mágia miatt. *A válaszra csak picit bátorítóan elmosolyodik.* -Pedig nem lesz semmi baj hidd el, Peter rendes nagyon. *Sejti, sőt lehetséges, hogy kicsit érzi is a másik zavart rezdüléseiből, hogy azért nem beszélt még Peterrel, mert tart a találkozástól. Persze most, hogy közeledik a baba Peter is valamivel morcosabb szokott lenni, de ezt érthető, hiszen aggódik Elláért, meg minden. A kérdésre sóhajt egy aprót, majd sétára vált, irány az óriás kerék. Nem is nagyon néz most oldalra, a célt figyeli, ahogy haladnak előrefelé.* -Igen...nem épp a legjobb, de lehet, hogy tényleg rosszul láttam. *Aprót sóhajt. Tudja jól, hogy Percy még sok mindent nem kötött az orrára a saját életéből, de ő nem ennyire visszafogott, egyszerűen sokkal jobban érzi magát, ha kimondhatja, ami bántja.* -Carl...Carlnak hívják, ő is olyan, mint mi. Régen a Falkánk tagja volt, aztán egyszer csak elment, de tényleg lehet, hogy rosszul láttam. *Látszik az arcán, hogy ez tényleg nem egy kimondottan remek emlék.* | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 9:39 am | |
| *Azért örül, hogy láthatóan az érkezése felvidítja Sashát, és ő bizony határozottan nagy mosollyal közeledik, hátha átragad a másikra. Hagyja, hogy hozzábújjon, meg ölelje ameddig akarja. Nem tervezi, hogy nyíltan megpróbálja elszedni Meldtől, az határozottan nem lenne szép dolog, de azért mégis... kihasználja azt a néhány másodpercet, amit így kaphat, hiszen valljuk be, határozottan tetszik neki Sasha. Aztán a lány elsőre kitér a válasz elől, mire ő is befelé pillant, és megvonja a vállát.* - Hát, csak most, hogy eljöttem arra... amúgy nem nagyon néztem szét még bent. De óriáskerék tuti van, tudod, az eléggé... óriási. Várj egy kicsit. *Belövi, hogy kb. merre volt a kerék, és meg is mutatja Sashának.* - Ott van! Csak eléggé takarja a kísértetkastély, de ott van felette a teteje. Szeretnél ott kezdeni? *Persze, érti ő, hogy azért akarja annyira Sasha tudni, hogy van-e kerék. Neki nem gond, elvégre az óriáskerékben nagy eséllyel ketten lesznek egy kocsiban, bár... amekkora a tömeg, máshol is ketten lennének.* - Áh, értem. Nem, még nem beszéltem Peterrel. *Kicsit zavart, de még nem nagyon tudta rászánni magát, tart a találkozástól.* - Miféle régi ismerős? Rossz? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 9:13 am | |
| *Azért amikor meglátja, hogy bentről közeledik Percy csak megjelenik egy mosoly az arcán, pedig tényleg eléggé el volt eddig gondolkodva. Sok minden jár mostanában amúgy is a fejében. Nem sokára megszületik Ella kölyke, és akkor majd lehet, hogy kevesebbet lábatlankodhatnak Peteréknél, mert ugye az első a baba lesz, aztán persze ez az elrablós história, meg úgy egyáltalán mindenféle lelki dolgok, Emmával is régen futott össze úgy igazán, csak a szobájukban, de akkor is kissé felületesnek érezte a beszélgetéseiket. Aztán, ami meg ma reggel történt, már kissé kezd megint sok lenni, de azt mondta Peternek, hogy felnőttek és igenis tudják kezelni a bajaikat, szóval esze ágában sem lenne ilyesmivel terhelni az amúgy is elég gonddal rendelkező alfát. Viszonozza az ölelést, talán egy szempillantással tovább is tartja, amint ahogy illendő lenne annak, akinek párja van, de most ez jó, megnyugtató.* -Szia Percy! *A kérdésre picit elmereng, majd zsebre dugja a kezét a kabátba és a bejárat felé pillant. Kitérő válasszal indít.* -Te már voltál bent? Milyen a hely? Van óriáskerék? *Felcsillan a szeme egy pillanatra, igen az óriáskereket nagyon szereti. Nem félelmetes, de mégis szép, ilyenkor a hóesésben biztosan mesés lehet fentről szemlélni a várost. Aztán csak válaszol a kérdésre, nem lenne szép csak így figyelmen kívül hagyni.* -Nem sok mindent, de képzeld a többieket elrabolták, amíg nem voltunk itt, nem értem hogy ki és miért csinálja ezt...valamit akarnak Petertől. Beszéltél már vele azóta? Aztán meg ma reggel...mintha láttam volna egy régi ismerőst a kúriában, de...de szerintem rosszul láttam. *Egy apró sóhaj, aztán csak megrázza a fejét, majd újra a bejárat felé pillant.* | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 9:04 am | |
| *Ő éppenséggel belülről érkezik - eléggé késésben volt, így nem akart a Jeniliától egészen idáig elsétálni, inkább a vidámparkban lévő teleportot használta. Eléggé kevesen vannak még így reggel, úgy látszik hétvégente ilyenkor még alszanak, vagy legalábbis a saját házukban mozgolódnak sokan... pláne amikor hideg van és havazik. Határozottan nem vidámparkos idő, legalábbis nem átlagos, de hát úgysem bántja őket annyira a hideg, mint másokat. Rajta drapp, világos színű kabát van, ami ugyan nem annyira színes mint Sasha összeállítása, de azért nem is a sötét, komor színvilág. Viszont ahogy közelebb ér, látja, hogy Sasha nem annyira vidám, mint ahogy számított volna rá.* - Heló. *Lép közelebb, és egy öleléssel köszönti a lányt, majd érdeklődve szemléli, hogy vajon csak elgondolkozott, vagy van valami oka, hogy mosolytalanul ácsorgott itt.* - Mi újság? Történt valami érdekes? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 10, 2013 8:47 am | |
| *Egészen kipihent a tekintet, ahogy kilép a Jeniliából. Megbeszélték Percy-vel, hogy elmennek a vidámparkba, bár eléggé esik a hó, de egy mágiával átitatott városban biztosan megtudják oldani, hogy ilyenkor se krepáljanak be a gépek ugye? Összehúzza magán a kabátot, mert nincs valami nagy meleg annyi szent, még akkor sem, ha vérfarkasként valamivel jobban bírja ezt, mint egy szimpla ember. Sietősen halad végig az utcákon, egyszer volt már a vidámparknál, de még nem ment be, szóval kíváncsi is, hogy milyen lehet. Csizmát visel, mert most egy edző cipő tuti átázna a hóban. Világoskék farmert visel, felül vörös szövetkabát, a nyakában szivárványszín sál. Egészen kitűnik a tömegből, hiszen ilyenkor elég sokan öltöznek feketében, szürkébe, barnába, sötétebb színekbe. Sose értette, ha amúgy is komor az időjárás, miért kell még a ruhákkal is ráerősíteni erre, miért nem öltöznek mások is sokkal színesebben? Nem sokára eléri a célt, körbepillant, hogy vajon ő ért ide elsőként, vagy már Percy is itt van? Kissé gondterhelt az arca, valahogy még a kúriában a folyosón...mintha ismerős arcot látott volna, de az illat nem volt az igazi, bár elég hasonló. Igaz, hogy azóta évek teltek el szóval...akár még jól is láthatta. Megborzong kicsit, azért hátha nem, mégsem akarná igazán. Időnként azért érkezik valaki a bejárathoz, szóval minden bizonnyal nyitva a park, ez már tuti.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Feb. 07, 2013 10:17 pm | |
| -Szóval szimpatikus vagyok. Ezt örömmel hallom, és bevallom, ennek tényleg nagyon örülök. *Érzi, hogy nyerésre áll a játszmát illetően, hogy kezd olvadozni az a bizonyos jég, bár még hosszú idő. amíg teljesen felolvasztja, de jó úton jár. *Azért ahhoz egy kicsit előbb kell felkelni, hogy Josephet kisemmizzék, ő sem hülye teljesen, és vakon sem bízik meg teljesen. A lány őszinteségét neki is viszonozni kell, ez úgy tiszta, ha már a lány megtisztelte őszinteségével.* Az igazat megvallva te is felettébb szimpatikus vagy, minden téren. A külsőd csak egy dolog, leginkább a szemilyéségedben fogott meg valami. Van egy olyan gondolkodásmódod, amit még nem tpasztaltam a korodbeli lányoknál, és ezt nem rossz értelemben mondom. És mellesleg kifejezetten jól áll ez a rosszlány-imidzs, még ha egy kicsit túlzásba is viszed. És hát az sem elhanyagolható, hogy rengeteg mindenben hasonítunk. Nem is gondolnád, mennyi mindenben. *Életében először hagyták el ennyire őszinte szavak egy olyan lány irányába, akit gyakorlatilag alig másfél órája ismer, és ez hatalmas szó. Megeszi az utolsó falatokat is, és kiissza az utolsó korty üditőt is. A kastélyban elfogyasztott whisky mennyiség kezdi megtenni a hatását, egyre nehezebbnek érzi a fejét. Rágyújt egy cigire, majd feláll az asztaltól.* -Szerintem indulhatunk is, mert az igazat megvallva, rohadtul nyomaszt ez a hely. *Mondja mosolyogva, nem ez a hú de vidám típus, csak hát közelebb volt, mint a Jelinia, és megéhezett. Mivel erős gyanu alapján a lány sem akar tovább itt maradni, elindulnak a Jelinia felé. A tükrön keresztül a Társalgóba vezet útjuk, ahol Joseph el is köszön.* -Felteszem egyedül is eltalálsz a szobádba, nem kell dízskíséret. Remélem, még találkozunk. *Mondja, majd elindul a szobája felé.* |
| | | Sidonia Gisa
Főkarakter : Cat Morgan Hozzászólások száma : 106 Kaszt : Üzenőláda : ,,A gyűlölet gonoszságot terem, s a gonoszság az élet ellensége."
,,Az emlékek annál hamarább elmúlnak, minél távolabb esnek az embertől."
,,Az mindegy (...), hogy emlékezel-e vagy felejtesz, ha egyszer a múlttal törődsz."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Feb. 07, 2013 8:18 pm | |
| * Hümm, ez fogós érv, minden agytekervényét meg kell erőltetni, hogy valami jó kis hazugságot agyaljon ki. Összeszűkíti a szemeit, s végül valami egészen más módszerhez folyamodik, igazat mond. Ez meglepő, nagyon meglepő... De végül is mi tagadás, nincs baja a pasassal. * - Hát jó, tényleg tudni akarod? * Teszi fel a költői kérdést, naná, hogy a másik tudni akarja. Másképp nem kérdezősködött volna ennyit. * - Na jó, akkor bevallom, őszinte leszek. * Azt inkább nem teszi hozzá hogy csak most, mert akkor többé egy szavát se hinnék el. * Azon kevés emberek közé tartozol, akiknek a személyisége az én szememben a 'szimpatikus' kategóriába sorolhatóak. No ne érts félre, csupán annyi hogy kevesebbet oltogatlak és pozitívabban értékelem az olyan gesztusokat, mint a virág. Ennyi, kész passz. Örülsz? * Teszi hozzá száj húzogatva, ugyanis a mondatait már nem lehet visszavonni, sajnos. Pedig most szívesen megtenné. Nem, kivételesen nem akarja kihasználni, kisemmizni Josephet, egyszerűen viszonylag elviselhetőnek tartja, nála már ez is nagy szó. Feszülten figyel a következő mondatokra, olykor bele akar szólni, de úgy dönt, majd a végén. Amikor hosszas csend áll be, akkor jön rá, hogy nincs folytatása a sztorinak, ennyi volt. * - Ezzel nem értek egyet. Igenis van olyan ember, aki nincs tisztában a halálával. Nem is tudom, mondjuk egy piperkőc csiricsáré barbie baba akinek az a legnagyobb gondja hogy milyenre fesse a haját és hány millió dolláros nyakláncot vegyen, az szerinted számít a végzetre? Elárulom, nem. * Keresztbe teszi a kezét a mellkasán, és dacosan kihúzza magát, jelezve hogy ettől az elvtől nehezen fog eltérni. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Feb. 06, 2013 9:07 pm | |
| -Az igazat megvallva, szerintem jogos kérdés. Szerintem, ha egy fiú és egy lány összefutnak valahol, teljesen véletlenül, aztán együtt sétálnak, elmennek kajálni, tök alap, hogy nem akarnak vadidegenként elvállni, külömben nem mentek volna el sétálni és kajálni. De lehet, hogy csak én látom hülyén a dolgokat, könnyen megeshet. *Igazság szerint már megszokta, hogy minden egyes cselekedetébe, legyen az jó vagy rossz, mindig valami hátsószándékot látnak, épp ezért nem idegesítik a rossz indulatú megjegyzések.* -Viszont ha te nem akarsz ismerkedni, hogy hogy még tt vagy? Az még érthető, hogy a villából nem találtál volna vissza a sulba, de innen már tudod az utat, te mégis itt vagy, és velem kajáls, ami számomra furcsa. miért? *Teszi fel ő is a teljesen jogos kérdést, hisz nem tudja mire vélni a dolgot. A lány vagy tényleg ennyire ttokzatos, vagy mindenkiben a rosszat és a potenciális ellenfelet látja, utóbbi esetben visont miért társalog vele? Lehet, hogy az ingyen ho dog miatt, leht, hogy a puszta társaság miatt, de a legegyszerűbb, ha ő a d választ a miértekre. A végzetet illető felvetésre erőteljes késztetést érez, hogy kifejtse a véleményét, és meg is teszi.* -Igazság szerint az ember az egyetlen olyan élőlény, aki tsztában van a saját halálával. Én mindig is úgy éltem, mintha ez a nap lenne az utolsó, és nem lenne tovább. És szerintem ezzel minden ember így van, legalább is senkit sem érhet váratlanul a végzet, mert tisztában van a halállal. Részben ezért is beszélgetek most veled, mert lehet, hogy nem lesz rá több alkalom, és lehet, hogy késöbb megbánja az ember, hogy amíg kavicsokat gyűjtött, elvesztett egy gyémántot. *Fejti ki véleményét a témáról. Ha a lány egy picit is figyelt, sok mindent tudhatott meg Josephet illetően, ám korán sem eleget ahhoz, hogy ismerje. Iszik egy korty üdítőt, majd csendben várja az esetleges választ. *
//fagyi//
|
| | | Sidonia Gisa
Főkarakter : Cat Morgan Hozzászólások száma : 106 Kaszt : Üzenőláda : ,,A gyűlölet gonoszságot terem, s a gonoszság az élet ellensége."
,,Az mindegy (...), hogy emlékezel-e vagy felejtesz, ha egyszer a múlttal törődsz."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Feb. 06, 2013 8:47 pm | |
| - Hogy üldözési mániám? Előfordulhat. De majd amikor eljön a vég, mindenkit váratlanul fog érni, kivéve persze engem, szóval ezt is vedd figyelembe! Egyébként már kaptam zaklató leveleket, nem is egyszer... * Ő csak majszolgatja a hotdoghot. Ízlik neki, életében nem evett még ilyet, de megköszönni elég luxus lenne. Senkinek nem köszönt meg még soha semmit, tehát ez egy olyan pont, amit képtelen megtenni még egy darabig. De hátha valamikor, valahol. De nem most, viszont lehet hogy még ma. Nem, kizárt, de azért nem árt előre gondolkodni... Bizony bizony, ő mindenért nyomós indokot kér, még egy olyan kérdésért is hogy 'Hogy vagy?'. Rettentő idegesítő lehet, de ha Joseph tényleg annyira ismerkedni akar, akkor megéri a kockázatot. Mármint annak a kockázatát hogy nem őrül bele a rengeteg rosszindulatú megjegyzésbe. * - Én jobban szeretem a csendet. * Sziszegi, összeszűkült szemekkel, pedig semmi sértő nem volt a dologban. Nem is vette annak, csupán kedve van kicsit ijesztgetőset játszani. * - De ez a nagy kérdés... Miért kéne hogy mi ketten megismerkedjünk? * Kérdezi álltatott kedvességgel. Elég jól színészkedik. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Feb. 06, 2013 8:38 pm | |
| -Szerintem neked üldözési mániád van. sosem titkoltam el a nvem, mégsem kaptam egyetlen egy levelet sem, ahogy egyik ismerősöm se, ami zklaó, vagy bármilyen más tartalmú levél lenne. de te tudod, én aztán nem szólok bele. *Mondja a hot dog árushoz sétálva, majd leülnek az asztalhoz. Amikor a lány nyomós indokot kér egy ártatlan kérdésre, csak megvonja a vállát. Hirtelen semmi sem jut eszébe. Ismerkedni kar, nem gondolta, hogy lyen gyorsan megtörik a lány, de azt sem, hogy ilyen nehéz lesz megtörni.* -Jó, felőlem csendben is üldögélhetünk, nekem úgyis jó, csak gondoltam, beszélgetéssel is tölthettük vola az időt. Azon kívül gondoltam nem árt, ha egy kicsit jobban megsmerkedünk. *mondja, majd beleharap egyet a hot dogba, és csndben falatozik. Ha a lány megakar tudni valamit, majd kérdez.* |
| | | Sidonia Gisa
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Feb. 06, 2013 8:28 pm | |
| * Na jó, ez kezd egyre érdekesebb lenni. A pasas egyik pillanatban tök laza, komolytalan, a másik pillanatban eddig kedves, rendes és így tovább. No nem mintha tisztában lenne ezen tulajdonságok teljes fogalmával, de azért valami sejtése csak van a dologról. * - Azért mert nem akarom hogy üzengessenek nekem. Jobb dolgom is van mint hülye levelekre válaszolgatni, amikben hülyeségek állnak. * Fejti ki röviden a véleményét, ami teljesen igaz rá, a felfogására pont jellemző. Hamarosan elmennek a hot-dogos pulthoz, aminek annyira nem örül, hiszen Marcionál nemrég volt svédasztal, de sebaj. Most az egyszer eltekint attól, hogy Joseph rendelt helyette. Jó jó, illedelmesség meg minden, de ez akkor is bosszantó. Leülnek egy kisebb asztalhoz, és a fiú kérdezősködni kezd, mire ő felvonja a szemöldökét. Ez most ismerkedni akar? * - Ha mondasz egyetlen egy nyomós indokot miért kéne bármit is elárulnom magamról puszta dumcsi céljából, akkor természetesen igen, hajlandó vagyok. * Feleli ridegen. Ennél azért kicsit több kell hogy megtörjön a jég. Viszont azt a virágot jó pontként könyvelte el magában. *
// Olvaaaad. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 03, 2013 9:10 pm | |
| - Tudom. Mármint a neved. *Veti oda félvállról a lánynak.* - Csak nem értem, hogy egy nevet miért kell eltitkolni? Na, akkor menjünk enni. *Mondja, majd elindul a hot-dogos bódé felé.* - Hello. Én kérnék szépen egy szép nagy hot dogot a szokásos módon, vagy inkább legyen kettő, a második nagyon csípősen. A hölgynek pedig ugyanazt, csípősszósz nélkül. Italnak pedig két kólát kérnék szépen. *Adja le a rendelést, majd miután megkapják a hot dogokat, fizet, majd leülnek az asztalhoz, Joseph pedig a lány elé tolja az adagját, és beszélni kezd.* - És hajlandó vagy többet is elárulni a neveden kívül, vagy ne is kérdezősködjek? *kérdi a lányt, majd bele harap a csípős hot dogbaés elégedetten nyugtaázza, hogy az kellően csípős. Pár falat után kortyol egyet a kólából és várja, hogy a lány feleljen a feltett kérdésekre.*
//fagyi// |
| | | Sidonia Gisa
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Feb. 03, 2013 8:55 pm | |
| - Ugyan. Csúcs az a kéró, csak valamit muszáj volt az orra alá dörgölnöm... * Jegyzi meg őszintén, s most hogy elhagyták a házat, nyugodtan elárulhatja az igazi nevét, feltéve ha érdekli a srácot. Ha nem, hát akkor nem fogja, bár ez nem valami hétpecsétes titok, hogy annyira őrizgetni kéne. * - Egyébként Sidonia vagyok. * Mondja kifejezéstelen arccal, amiről az égvilágon semmit nem lehet leolvasni. Nagyon nem ismerős neki a környék ahol most sétálgatnak, még soha életében nem járt errefelé. De hogy a fenébe ismeri ennyire ezt a helyet a fiú? Biztos tud valamit amit ő nem... De kiszedi belőle, vagy ne legyen a neve Sidonia Gisa. * - Te mégis hova a.... Na ne! Ezt nem! Nem vagyok hajlandó bemenni egy vidámparkba! * Tajtékzik egyre vörösödő fejjel, mert nagyon nincs ínyére a dolog. * - Mégis mit fognak szólni az emberek ha meglátnak engem egy ilyen helyen? Ha?! Azt hiszik megőrültem... * Most is azt hiszik, de erről jobb ha nem is tud. Végül sok mérlegelés után úgy dönt, egye-fene, legfeljebb kiakasztja az összes bent lévő automatát. Morcosan lépdel Marcio után, majd az tesz egy ajánlatot, amire felkapja a fejét. * - Feltéve ha fizetsz. * Löki oda félvállról, neki ugyan esze ágában sincs ilyen akármikre költeni a "nehezen" megszerzett pénzét, amit egyébként havonta kap postán csak úgy, és nem is kevés. Ekkor Joseph a kezébe nyom egy rakat gazt, amit egyszerűen nem tud hova tenni. Életében nem kapott még ehhez hasonló gesztust, ezért rettentő jól esik neki. * - Kö... Nagyon... pirosak. * A köszi azért túlzás lenne, ezért marad ennél a dicséretnek nem igazán mondható kifejezésnél. De nála már ez is haladás. * | |
| | | Scott Masters
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 64 Kaszt :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 5:38 pm | |
| *Gyorsan befalja a hotdogját, a kóláit pedig felhörpinti, mert látja, hogy Eu nagyon nem bírja őt, akkor pedig nem akar zavarni, főleg, hogy még a pisztolyt sem láthatja. Eustace válaszán azért kicsit nevetnie kell.* Melyik? Több is van? Bocsáss meg, nem tudtam, csődör. *Ő nem marja a srácot, semmi baja nincsen vele, ha pedig Eustace nem képes őt elviselni, akkor az az ő baja. Scotté semmiképpen sem. A hallott szavakra mosolyog, és bólint.* Pontosan így szokott történni, jól látod. *Nem vitatkozik, nincsen is min.* Tehát Jerry, oké. Majd lehet, hogy téged kérdezlek meg, ha bütykölnivaló akad majd a Harley-n. *Aztán eltolja magától az asztalt, és feláll. Jerrynek kezet nyújt, Eunak pedig int.* Mindent bele tigris. *Érti ezt a kincskeresős és csajozós dolgokra is. Kidobja a műanyag tényért, és kólás üveget, aztán visszasétál a bejárathoz. Beteszi fülébe az mp3 füllhallgatóját, és elindítja a következő számot.* https://www.youtube.com/watch?v=XhJo7aljnQg *Aztán kioldja a láncot, felpattan a mocira, berántja. Egy pillanatra visszanéz még Eustace felé, kedvesen elmosolyodik, aztán bőgetve elrobog.* | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 5:13 pm | |
| -Kösz mégegyszer! *mondja a hotdogos dologra, mert tényleg finom, neki bejövős, és eléggé emgszomjazott. A pisztolyos cuccot meg nem veszi, nem szívesen rángatja elő csak úgy, inkább veszélyhelyzetekben, vagy ha Adannával gyakorol, bár akkor is inkább gyakorlófegyvert ragad meg.* -Ahogy kiveszem a szavadiból.. kaszkadőr vagy? *tippel tovább, miközben Euval békésen marják egymást, és csipkelődnek, bár eléggé furcsán, de talán valami ilyesmit művelnek. Vagy csak próbálnak megmaradni egy légtérben. Egyelőre Jerry még nem nagyon lát semmi kivetnivalót a srácban, így inkább olyan félig csendes társ marad. Scott kérdésére egy cseppet összehúzza szemöldökeit.* -Jerry. *hát igen, még a szobájára is ez van kiírva. Jerry, ennyi, kész, passz. Aztán megvonja a vállát.* -Volt egy újabb relikviamágia, úgyhogy elvagyok most magamban. De amúgy egészen jól. Gondolom nked se rosszul, bár élesben még nem láttalak annyira. *céloz itt arra, hogy nagyon sok gyakorlati órán nem látta ténykedni a fiút, de sejti, hogy már itt lappang egy ideje, talán már órán is volt. Mert, ha ugyan a miatt a dolog miatt vannak itt ő is meg Eu, és Eu itt van egy ideje. Aztán max nem.* -Nincs ebben semmi nehéz. *von vállat, majd Eura figyelmez.* -Hát, nem tudom, nincs jó szemem a nőkhöz, meg nem érdekelnek annyira, de szerintem nem néz ki rosszul. Az meg, hogy Charlie-n mit eszik, ismét jó kérdés. Részemről a szobatársaim által elkalibrált cucaimat igyekszem emgjavítani. A múltkor egy képvetítő gömb, és képzeld! Még nem is mondtam! Karácsonyra kaptam egy rendes légdeszkát! No nem mintha az, amit én szereltem, nem eltt volna rendes, de nah. Ez jobb! *húzza ki magát büszkén, meg magyarázgat lelkesen, bár igyekszik nem belemenni a fordulatszámokba és egyebekbe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 5:04 pm | |
| *Rokonok, valóban, de olyan távoli szinten, hogy igazából Eustace-t ez a legkevésbé sem hatja meg. Ha nem tudja fejből és gondolkodás nélkül felsorolni, kivel milyen rokonon át áll kapcsolatban, akkor nem rokon, ennyi, pláne hogy soha nem találkoztak előtte.* - Pontosan. *Válaszol arra, hogy ügyesen kivágta volna magát. Nem véletlen van éppenséggel csábmesteri képessége, és azért mégiscsak egy manipulatív dög. Meg tudta volna oldani, de nem feltett szándéka ezeket a képességeket leleplezni mostani két beszélgetőpartnere előtt. Nem is arra mondta, hogy ki eszi meg, hogy ő nem kéri, hanem sokkal inkább hogy a fiú kétszer annyi italt meg kaját rendelt, mint amennyi hármuknak kellene.* - Aham... nagyon meggyőző vagy, kedves "végigbőgetem az utcán a motort, utána napszemüvegben járok még sötétedés után is, na meg minek is mutatkoznék be, mert úgyis felismernek"-úr. *Válaszol arra, hogy a másik nem tartja magát csillagnak. Aztán felvonja a szemöldökét a barátnős kérdésen.* - Melyik? *Kérdez vissza végül csakazértis, majd Jerryhez fordul.* - Tényleg annyira belezúgott? Nem tudom, mit csíp Adannán ennyire. *Húzza el a száját, bár persze, neki Sadie mindig jobban bejött.* - Mit alkotsz mostanában? |
| | | Scott Masters
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 4:57 pm | |
| *Nem igazán hatja meg, hogy Eustace nem kedveli, végülis az a cél, hogy mutassa a nagymenő idiótát, mert akkor nem sodor bajba túl sok jóbarátot, akik a szerettein próbálnának meg nyomást gyakorolni rá. Sadie-re halványan emlékszik, végülis jó csaj, de hát nem lett belőle semmi, mert hát mégiscsak valahol rokon.* Akkor sajnálom, hogy beleavatkoztam Eustace, biztosan ügyesen kivágtad volna magadat. *Ő nem beszél sem csípősen, sem bántóan, igazából még szimpatikus is neki a srác, és nem számítja gondnak, hogy az érzés nem kölcsönös.* Ha nem kell, akkor kidobod. *Vonja meg a vállát, nem csinál szívügyet a dologból. Kedveskedni akart, érdektelen, hogy a másik lekenyerezésnek veszi. Ha már Sam eszik és iszik, az is felfogató sikernek.* Egészségedre. *Megvárja, míg Eu is leül közéjük, és válaszol a kérdésre, miközben van egy szusszanásnyi ideje, mert úgyis fel fogják ismerni.* Csillag? Ne beszélj butaságot. Jól megy az üzlet, de ez csak játék. Csak szerencsés vagyok, jókor voltam jó helyen, a küzdősportokat pedig amúgy is imádom. *Vonja meg a vállát, a mustártól kissé foltos lesz a pólója, nem ártana gyorsan felmenni a suliba cserélni, de ha most olyan jól elvannak.* És te hogy vagy? *Kérdezi barátságosan a fiút. Túl sok közös emlékük még nincsen, ezért hasraütésszerűen általánosságot kérdez.* Megvan még a kis barátnőd? *Fingja nincs róla, hogy Eu-nak egyátalán van-e bárkije. Samnek bólint, hogy ha nem túl nagy gond, mutassa meg a pisztolyt, mert kiváncsi lenne rá, közben pedig válaszol.* Mozifilmekben játszottam, de mint kiderült, nem mindenkinek tetszenek. *Küld egy mosolyt Eu felé, aztán folytatja.* A családi verseny miatt vagyok itt. Ha nem is a pénz miatt, de jó kis reklám lenne, ha ilyesmit is írnának rólam. Az ügynököm azt mondta, hogy nyerő lenne ilyen trófeával reklámozni a következő filmet. *A Charlie Adannás dologhoz nem tud mit fűzni, lévén nem ismeri őket, Adannát talán már látta egyszer. Ha az az Adanna.* És hogy megy a suli Samuel? | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 4:40 pm | |
| *Látja, meg érzi a feszültséget, mert vak, aki ezt nem látja, a két srác között, úgyhogy ő maga inkább szépen csendben marad. Neki nincs baja Scottal, nem is ismeri, és igazából neki jól esne a kóla, és ha már hotdog, azt se utasítja vissza. Eu felcsattanására azért egy cseppet megszeppen, nem tudta, hogy ennyire tényleg nagyon rosszban van Scottal, de úgy tűnik, hogy igen. Minden esetre ő megvárja azt a hotdogot, meg el is mar egy kólát, a többivel meg majd a srác bűvészkedik, neki sem kell azért olyan sok pia, elég lesz egy is, és lecsüccsen valahova a páros környékére, mellé.* -Az a stukker az én míves aranypisztolyom éppenséggel. Semmi különös. *jó, de, van. Nagyon is, de azzal meg nem vág fel és nem dicsekszik, ő inkább meghúzós fajta. Eura pedig csak rásomolyog.* -Ez van, túl kisfiús vagyok. Bár nem annyira, mint Charlie, de kicsi, ártatlan, jókisfiú.. Nem igen hisznek nekem. Vagy játékpisztolynak nézik. *vonogatja finoman a vállát, majd beleszív a kólába, és a sztáros, csillogós megjegyzésre már csak-csak kíváncsi lesz.* -Te mit is dolgozol? És hoghogy éppen ide vetődtél? A nagy sztároknak itt nem terem olyan sok babér. Eldugott városka ez. *érdeklődik Scott felé, majd Eu kérdésére felsóhajt.* -Tőlem nem, még mindig, és ne is mondd! Charlie oly szerelmetes sóhajokkal tud előkeveredni néha, hogy alig állom meg, hogy ne nevessek rajta. És egyre többet marad ki, úgyhogy elvannak. Kellőképpen. De nem is zavar, hagynak engem alkotni és dolgozni. A többi szobatársammal is elég, ha emg kell harcolnom. *forgatja meg finoman a szemeit, majd jóízűen beleharap a hotdogba. Ő szereti.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 4:32 pm | |
| *Arra, hogy a másik meg sem ismerte, kis híján visszavágja csípősen, hogy jobb lett volna ha később sem. Nem mondhatjuk, hogy nyíltan utálja Scottot, hiszen alig ismerik egymást, de kicsit agyára megy a nagy sztárságával, azzal, hogy napszemüveget hord amikor már sötétedik és amúgyis alig sütött a nap, na meg hogy amikor Sadie-vel hármasban futottak össze, Scott rögtön kikezdett a lánnyal.* - Nem kértem segítséget. Egyébként igen, a verseny még mindig tart. *Bólint Scott szavaira, a kezeit visszacsúsztatva a zsebébe, majd Jerryhez fordul.* - Nem azt mondtam, hogy hadonássz, vagy fogd rájuk, szerintem elég lett volna célzatosan megmutatni is. Bár igazad van, aligha hitték volna el, hogy tudsz vele bánni. *Aztán Scott bediktálja, mit kérnek, mire felszalad a szemöldöke, és nem rejti el a véleményét.* - És azt mégis ki fogja megenni és inni? *Kérdezi hangosan. Tőle egyébként sem kérdezte senki, mit kér, kólát például nem, de Scott pénzéből amúgy se kell semmi. A szemeit forgatja, és aprót bányász elő a zsebéből, vesz magának egy szendvicset, és úgy ül le a többiekhez.* - Már az is kész csoda, hogy egy ilyen csillag, mint te, veszi rá a fáradtságot hogy közöttünk mászkáljon. Tényleg, Jerry, Adanna rájött már, hogy én küldtelek hozzá? Bár úgy tudom, mostanában elég elfoglalt Charlie-val. |
| | | Scott Masters
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 4:24 pm | |
| *Miután a tömeg sikeresen elvegyítette őket, a fickó pedig eltűnt, már kényelmesen tudnak sétálgatni. Visszateszi a napszemüveget, mégiscsak kell a stílus. Nem azért, hogy ne ismerjék fel, hiszen pont azért járkál le, hogy meglegyen a napi rajongás-adagja. Megáll az egyik bódé alatt, és rámarkol a korlátra, mintha ismét szeretett motorját vezetné, úgy fordul Eustace felé. Enyhe érdeklődéssel kevert vigyorgással.* Meg sem ismertelek, bocsáss meg, kissé kapkodtam. Mi a helyzet rokon? Még versenyben vagyunk, mert nem szóltak, hogy már vége a pályának, nem igaz? *A kérdésre, amivel Eu már támad is, megvonja a vállát és bólint.* Mikor hogy. Most éppen pénzzel. Amit a helyzet hoz. A kedvedért ki kellett volna rúgnom a fickó veséjét a fülén át? *Kérdezi játékos mosollyal, és igen, nagyra van magával, van is mire. Legalábbis ő így hiszi. Meg hát játssza az arrogáns bunkót, nappal ilyen, a bevetéseken pedig józan, és korrekt harcművész, amilyennek kell.* Miféle stukker? *Sam javaslatára felderül az arca, és lelkesen fordul be a bódé pultjához.* Hat kólát kérünk. *És persze villantja is az aranyhitelkártyát.* Meg három hotdogot, cheddar szósszal, a kiflije francia vágottból készüljön. *Na igen, mindig olyat kér, ami nem kapható. De megfizeti, ha meghozzák neki. Kicsit tovább tart, a kólák már jönnek is, a hotdogra várni kell kissé. De pár percen belül már az is ott van.* | |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Jan. 15, 2013 4:15 pm | |
| *Igyekszik magabiztos lenni, de Eu felé azért dob egy "én megpróbáltam" pillantást, majd, amikor megjelenik Scott, és Eu felnyög, akkor egyre érdeklődőbben figyeli a jelenetet, de szerencsére semmi verekedés, sőt, még arrébb is tudnak mászni. Jerry egyelőre csak ügyel, meg figyel erősen a két fiúra, főleg Scottra, mert vele eddig nem nagyon találkozott, vagy volt szerencséje.* -Szia, azt hiszem itt már minden rendben. Nem volt rossz próbálkozás. *nah igen, Jerry sem kelti azt a tipikusan nagyon gazdag kölyök benyomást, pedig, pedig.. Dehát idelent Nellondban máshogy nem is nagyon mer mutatkozni, mint egy kissé lezserebben. Eu kérdésére egy cseppet behúzza a nyakát, és idegesen pislog oldalr, kezeit zsebrevágva.* -Tudom, tudom én, de.. ez jutott eszembe, és Adanna azt mondta, hogy ne hadonásszak csak úgy vele. Meg tudod, hogy emberre nem illik célozni. Akkor se, ha csak kábító lövedéket teszek bele. *vonogatja a vállát.* -Nem tudok ezzel mit csinálni. Nem kéne belekötnöd, vagy hagynod, hogy belédkössenek. *somolyog, majd Scottra sandít, finoman megnyalva a szája szélét.* -Viszont valaki ígért egy kólát, amire akár le is csapnék, meg, azt hiszem mi sem nagyon találkoztunk eddig. Vagy csak nem sétáltam végig elégszer a főutcán. *somolyog az utolsó mondatnál, mert tényleg eléggé sármőr a fiú, meg olyan sztár-jellegű.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark | |
| |
| | | | Palentum vidámpark | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |