Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Palentum vidámpark | |
|
+77Kádár Enikő Diana Lunitech Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Percy Blackbourne - archí Sasha Lupinien Sidonia Gisa Scott Masters Avanel Turcantil Mystric Varas Bridget Wild Isolda Mahla Tyrphosie Noah Karl Pavel Adanna Kinsley Samuel J. Colwell Ariadne Helena Krausheim Alise Ellwood Logan Knucker Lianne Luoris Valeriel Ravenwood Kobayashi Daisuke Pervinka Doroteja Senka Gabriella Ophelia Milena Zachary D. Reed Flame Torchwood Hikaru Tudor Patrik Lizbeth Westlive Yoan Asen Sophie Wendaline Deyan Serenity Lynn Taylor Kade Wulandari Artemis Taylor Lara Corvin Cat R. Morgan Evangeline Elovics Szofia Levita Mika Virginia Brightmore Laura Wylee Kockadobás Játékmester Felaern Yhendorn Nessie di Alsiera Caleb Dawson Eira Eilertsen Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Dananeira Waylan Loretta Sabilo Katherine Goldenlane Molly Grozda Nimhue D'Ansoryl Ayla Madyzyn Rory L. Milborrow-Quenell Lorraine Betranche Teodora Zhaklina Gwilim Jan Nemir Growal Maria Thekla Boros Dániel Effy Siggers Hua Xiangfeng Cain Zephyron Alice Wantroose Sarah Crawford Atanas Iordan Jack Darkfield Seldrit El Perimd Kalandmester Nicolas Demerest Hamon Joulice-Melange Andrea Tabassum Marisela Penthesilea Lina Wierro Sarah Lairs Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Palentum vidámpark Kedd Jan. 18, 2011 5:08 pm | |
| First topic message reminder :A szórakozó negyed talán egyik afféle kivétele, ám a vidámpark maga a szórakozást szolgálja, ám mégis ez a vidámpark kétarcú helyszín. Napközben egészen olyan, mint egy hagyományos vidámpark, akad itt óriáskerék, dodzsem, céllövöldék, és megannyi játék, amikre fel lehet ülni. A belépő nem méreg drága, egy napra fizetendő és minden játékra használatot biztosít, így megéri ide ellátogatni. A kis utcákon vattacukor és egyéb édességes, italos standokon árulják portékáikat a kereskedők, hogy ezzel is feldobják az itt töltött időt. Időnként egy-egy mutatványos is feltűnik a színen, hogy szórakoztassák, vagy becsábítsák egy sátorba a nézelődőket. Akadnak ugyanis jóssátrak, és hasonló alkalmatosságok is, az artisták, tűzfújók pedig ezeket hirdetik. A zene szinte folyamatosan szól, ha pont úgy helyezkedsz, akkor összemosódik az alapzaj és a többféle játékoktól érkező különböző dallam. Pörgés és nyüzsgés, ez jellemzi elsősorban a vidámparkot, ami Nellond egyik talán legfelkapottabb helye. Ám, amikor lemegy a nap a vidámpark külseje is megváltozni látszik. Bekapcsolnak az éjszakai fények, melyek a szobrokra, kiállított tárgyakra különös fényt vetnek. Időnként mintha 1-1 bohóc arca életre kelne, ha jobban megszemléled. De ez is csupán a játék miatt van, a szórakozást szolgálja...legalábbis ha minden igaz. Este 7 után nyit csupán ki a Szellemkastély, mely a vidámpark hátsóbb területeit foglalja el. A sötétbe burkolózott kastélyt szinte mindig enyhe köd veszi körül, még napsütéses délelőttökön is, ha épp az óriáskerékről tekintesz el arra. Odabent szembenézhetsz a félelmeiddel, ám bajod nem eshet, mégis nem mindenki vállalkozik rá, hogy belépjen e különös helyre. Hallani szóbeszédet arról is, hogy akadt aki másnap reggelre sem került elő, csak amikor végül a személyzet hozta ki, mert olyasmit látott, ami miatt egy sötét sarokban várta meg a reggelt, és nem mert tovább haladni. Túlzottan fiatalokat nem is engednek be, csak aki maga vállalja a kockázatot, hogy riadalma túl mélyre nyúl lelkében. Akik már egyszer megjárták a Szellemkastélyt, még ők is csak ritkán merészkednek vissza, és nem igazán tudják szavakba önteni, hogy pontosan mit is tapasztaltak odabent, vagy csak nem akarják vissza idézni a képeket? Nem tudni...egy biztos, ha bátor vagy, akkor inkább próbáld ki magad!
A vidámparkot este 10 után is látogathatják a diákok. A bejáratnál van egy kimondottan a Nezabaros diákok számára kihelyezett lilás térkapu, mely két irányú, és az iskola Udvarára nyílik, épp a bejárati ajtó mellé, ahol szintén található egy ilyen térkapu. Természetesen a térkapun csak személyiség lenyomat alapján Nezabaros diákok, tanárok és személyzet léphet rá, így illetéktelen személy ezen keresztül nem juthat be az iskolába.
írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lara Corvin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 674 Kaszt :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:45 pm | |
| -Szervusz Pamacs! *Köszönti Artemis kutyusát lara, és a lány jóslata be is teljesedett. Lara grimaszol egyet a kacagás közben, ahogy Pamacs ismerkedni kezd. Lara óvatosan nyugtatgatja, mieéőtt kivált egyújabb puszi rohamut* -Jól van, jó kutyaa, nyugi! Te is szimpi vagy nekem! *Ahogy elülnek a kedélyek, Lara szépen, egyenletesen simogatni kezdi a jószágot. Cat még vattacukrot is ad neki, Így Valószínűleg már nagyon boldog lett a kutyus. * -Ami azt illeti, már kezded visszanyerni a színed! *Lara elmélázik kicsit a hirtelen jött ötleten, fontolóra veszi, hogy mondja-e a lányoknak, majd végül megteszi* -Én szeretek, sőt, imádok vezetni, és a sebességet is, de ha gondoljátok, vigyázok Pamira amíg mentek egy két kört, eljátszok én addig vele. *Ajánlja fel, látja, a két lány nagoyn érzi a tavaszt, és megállíthatatlan hiperaktív rohamok fognak rajtuk kitörni látszólag, ha nem mehetnek valamerre. Ezen a belső megállapításon el is mosolyodik a kis vöröske.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:36 pm | |
| * Cat nagyon szereti az állatokat ez látszik is rajta. Ugyanis nem hogy zavarná a kutya hanem megsimogatja és ad neki egy kicsit a vattacukrából is. * - Hát a hullámvasúton elég sokszor mentem kb. úgy 9-10-szer. Ennyire meg látszik rajtam? * Kérdezte nevetve.* Hát Artemis én most rókáztam majdnem össze magam a vasúttól.....de......Kit érdekel?! * Kérdezte vígan. * - Tőlem akár már most is indulhatunk. | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:28 pm | |
| Igen köszi nagyon jól szórakoztunk*mosolyodik el válasza közben Catnek és Pamacsot oda teszi a lány őlébe és a kutyus egyböl nyalakodni kezd*Pamacs hagyd már abba a nyalakodást te kis szörmok*Mondja kacagva majd leül ö is*Mire ültetek eddig fel?*kérdi hozzájuk fordulva.*Esetleg nincs valamelyikötöknek kedve velem Dodzsemezni vagy a körhintába beülni?*Kérdezi mosolyogva.*Igen most érkeztem én is és Pamacsnak hivják a kutyust akinek ha jol veszem észre szimpatikus vagy te is mert mindjárt össze vissza nyal*Mire kimondja addigra a kutyus megint nyalakodásba kezd ezutal Lara a célpont.* | |
| | | Lara Corvin
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:24 pm | |
| *Örül, hogy egy barátságos emberrel akadt össze, ennek fejében folytotja a beszélgetést* -Igen, tudom hogy nemrég érkezdél, láttalak már talán épp a várónál. Melyik szobában vagy? este átnézhetsz ünnepelni az érkesésed kicsit.... *Mondja, eközben oldalba böki Cat-et. E közben érkezik egy számára ugyancsak ismeretlen lány, de mint jól észrevehető, Cat már ismeri őt. Lara felderül a közvetlen hangnemre, és vissza is köszön* -Szia! Lara vagyok, te is most érkeztél, ugye? *Majd tekintve hogy nem tud mást fűzni a dologhoz, sak óvatosan megpróbálja megsimogatni a kutyusát, aki nagyon aranyos. Meg is dícséri gazdájának. * -Nagyon szép a kiskutyád! Aranyos *Mosolyog magában, majd Cat-hez intézi a következő mondatot* -Szóval a hullámvasút! Gondolom nem egy kört mentél vele! *Nem szemrehányóan, sokkal inkább bohókásan jegyzi meg* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:17 pm | |
| * Cat megörült hogy találkozott egy új diákkal. Szeretett új ismertségekre szert tenni. * -Szia! Cat Morgan vagyok! Még új errefelé. Gondoltam lejövök azzal a céllal ide a parkba hogy hátha találkozok valakivel. És lám jó ötlet volt ide ballagni. * Ezeket a mondatokat széles mosollyal mondta. * - Ami a játékot illeti, a hullámvasúton voltam. Nagyon állat. * Szólt nevetve. Ami pedig az arcszínét illeti eleve fehéres és a hányinger nem sokat változtatott rajta. * - Szia Artemis!. * Köszönt vidáman. * - Örülök hogy újra találkoztunk. Hogy vagy? Mizujs veled? Tegnap jót mulattatok Evandrussal miután elmentem? * Kérdezősködött, száján szélesebbnél szélesebb mosollyal. * | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:16 pm | |
| *Pamacsal a kezében közeliti meg a vidámparkot ahol azt tervezi,hogy a körhintára ül fel és dodzsemezni fog de elötte Cat-etés Larát keresi meg hogy Pamacsot rá bizza valamelyik lányra mivel a kutyus csipi Őket.*Fekete hosszu szoknya van rajta zöld felsövel és ugyan olyan szinű kabát fehér szegélyezéssel a szoknya végett egy lapos talpu topánkát vett fel de aki ismeri már egy kicsit is jobban akkor tudja,hogy utálja a topánkákat csak a szoknyához hajlandó elviselni.Meglátja Catet és Larát oda siet hozzájuk.*Sziasztok Csajszik*köszön nekik Pamacs meg egyböl körbe nyalja mind kettőjüket.*
A hozzászólást Artemis Taylor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 18, 2012 1:21 pm-kor. | |
| | | Lara Corvin
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 1:12 pm | |
| *Energiával feltöltve sétált Lara a vidámparkban. Az utóbbi napok időjárása olyan kedvető volt számára, hogy nem is maradt a kastélyban egy délután sem. Igazából nem amiatt jött, hogy ő felüljön a játékokra, hanem az vezérelte, hogy meleg van, és hallgathatja a vígan szórakozó emberek kacagását. Természetesen, ha arra kerülne a sor, nem lenne ellenvetése a gépek kipróbálásához.Egyedül sétált végig a husszú járdákon, míg egyszercsak emgpillantotta egy szaktársát. Közeleb sétált. Látásból ismerte, de még sosem beszéltek. Memóriájában bízott a legjobban, így efelől nem volt kétsége. Mellé huppant a padra.* -Szia! Egyedül a vidámparkban? Tudom, egy szót sem szóltam.... Én is magamban jöttem. *Eresztett egy szelíd mosolyt a lány felé.* -Lara Corvin vagyok. *Mutatkozott be, majd felmérte a lány arcszínét, ami nem természetes módon volt sápadt.* -Melyik a kedvenced?*bökött fejével a játékok felé* -A színedből ítélve valamelyik durvát próbáltad ki... Hogy tetszettek? *Nevetett halkan* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 18, 2012 12:56 pm | |
| * Cat úgy gondolta elmegy egy kicsit szórakozni a vidámparkba a tegnapi békés teázás után. Köz tudott róla hogy nagyon vidám természetű ezért bármilyen jó dologban benne van. Először megvette a jegyet és csak azután ült fel szépen sorban a játékokra. Amikor már annyit hullámvasutazott hogy kis híján kidobta a taccsot, vett egy vattacukrot és leült egy padra. * | |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 8:53 pm | |
| *Mivel nem akarja megbántani a fiút ezért se próbálkozik további tiltakozásokkal, másrészt pedig a piciny jószág tetszik is a lánynak. Eva inkább az embereket nem kedveli, mintsem az állatokat. Átveszi az aprócska állatot, ami szaglászni kezdi, megindul a kezén felfelé majd a vállánál megpihen egy pillanatra. Evangeline óvatosan fogja meg és rejti a belső zsebébe ahol érezheti a mocorgását és melegebb is. * -Köszönöm szépen, nem kellett volna de azért örülök neki. Még nem volt semmilyen állatom. *Nos Evandrus ne várja, hogy a szőke a nyakába ugrik vagy megpuszilja, az nem vallana Evre. Nagyon nem. Már most azon gondolkodik mi mindent kell beszereznie a piciny mókus számára. * -Akkor megyünk? *Kérdez vissza hisz épp indulófélben voltak, megkapja a fejbiccentést és azzal végleg elhagyják a park területét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 8:44 pm | |
| -teljesen biztos! Innentől azt csinálsz vele amit akarsz! *válaszol a kérdésre -nekem már van mókusom, nem kell még egy! *mondja, és nem tudja hova tenni a lány reakcióját, hogy egyáltalán örül e neki* |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 8:37 pm | |
| *Eleinte nem is gondolkodott el azon, hogy esetleg máshova menne vagy egyáltalán hova is készülődnek. Kicsit ráhagyatkozott, ám egyenlőre úgy érezte nincs mitől tartania. Meglepődik, mikor egy kis idő elteltével megállnak jobb szemöldökét felvonja és már szólásra nyitná a száját, a fiú előbb szólt. A zsebében kotorászott és nem pálcát vagy nagykést hanem egy élő kisállatot vett elő, egy mókust. Zöld szemei tágra nyíltak a meglepettségtől, ahogy az állat a fiú kezében kuporog.* ~Szegény egész végig a talárja zsebében rejtőzött?~ -Hát… őőő… Biztos vagy ebben? Nem tennék benne kárt, de azért Ő túl nagy ajándék lenne. *Szabadkozott, hiszen nem minden nap kap ajándékot, főleg nem állatot. Ami azt illeti eddig még csak egy macskája sem volt. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 8:18 pm | |
| *Csak elindul előre, még maga sem tudja hova, majd egyszer csak megáll.* -Viszont nem véletlen futottunk össze! Igazság szerint nem mondtam le róla, hogy megbékítelek, és mivel más nem jutott szembe, ő maradt.! *Azzal a talárja belő-zsebéből egy mókust mászik elő.* -Remélem, nem fogod bántani, vagy semmi ilyesmi! |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 8:03 pm | |
| *Kicsit olyan érzése van, mint a deja vu. Mással is került már olyan helyzetbe, hogy két héten keresztül egymás nyakát akarták átvágni és a végén mégis barátok lettek. Igaz nem sok dolgot tud a másikról, így az alapvető óvatosság benne van. A fiú mélyen hallgat és ez arra készteti, hogy miután befejezte a vattacukor evészetet az arcát kezdje fürkészni. Ahogy elnézi erősen elgondolkodtatja az amit Eva mondott, aminek persze a lány csak örülni tud. Amolyan saját siker. Egy szabad csapnál megmossa a kezét és picit a száját is. Ettől ajkai élén piros színt öltenek és kezei is picit. A hideg hatása. -Rendben, mutasd az utat Evandrus. *Talán most először mondja ki a nevét és kicsit érdekesen jött a nyelvére. Van akit csak a vezetéknevén szólít, mikor milyen kedve van. Azzal elindulnak együtt.*
A hozzászólást Evangeline Elovics összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 09, 2012 8:20 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 7:45 pm | |
| *a lány szavain elgondolkodik, de az biztos, hogy sok mindent tanult ebből a kapcsolatból. Óvatosságot, türelmet, és megfontoltságot. Rágyújt egy cigire, és tényleg látszik rajta, hogy a hallott szavakon tűnődik. egy ideig csak csöndben álldogál, majd a lányhoz fordul* -Viszont kezd hideg lenni! nem iszunk meg valamit valahol? *kérdi, és nem feltétlenül alkoholra gondolt, nem is feltétlenül italra, csak szeretne minél több időt a lánnyal tölteni, mint baráttal. Furcsa mód a lány az első az iskolában töltött évei alatt, akinek ennyire megnyílt, és ezt a lány veheti megtiszteltetésnek. * |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 7:30 pm | |
| *Nos ez első érzelemhullám enyhén szólva is, meglepte főleg mert azt a kifejezést használta, hogy szerette a lányt. Ezt nem igazán tudja elképzelni a férfiakról. Mármint azt hogy igazán mély érzelmekre képesek, persze ez abból adódik, hogy nem látta és tapasztalta ezeket a dolgokat igazán. Viszont elvonatkoztatott ettől a tévképzetétől és kicsit másként gondolt a mondottakra.* -Azhiszem értelek, de lehet pont azért volt veszett ügy mert hirtelen ugrottatok bele és felületes volt. Olykor apró dolgokon buknak meg a nagy tervek. *Mivel a cigaretta elkobzásra nem reagált ezért, most már visszafogottabban, ette tovább a vattacukrát. Csak egy pálcán maradt, a kezei és a szája környéke pedig ragadóssá vált. Ha újabb cigarettát venne elő, nem foglalkozna vele, csak a szemét forgatná.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Pént. Márc. 09, 2012 7:20 pm | |
| //olvad//
át őszintén, megkönnyebbülten! Tehát, hogy mondjam, azt érzem, hogy szabad vagyok! Nem, ne értsd félre, csak...hogy mondjam.. *keresi a megfelelő szavakat az érzelmei kifejezésére* -ez már nem most kezdődött! Szeretem, mert szeretem, csak az utolsó időben eltávolodtunk egymástól, és már előrelátható volt a szakítás! Így az utolsó hetekbe nem is beszéltünk, ő nem keresett, én meg nem fogok futni senki után! *Vagy az alkohol hatására, vagy mert barátként tekint a lányra, ami furcsa lenne, de hirtelen megnyílik. Ömlenek belőle a szavak és nem tudja, nem is akarja abbahagyni.* -Nem vagyok egy növény, vagy egy tárgy, akire havonta egyszer rá néz az ember, azt csókolom! Lehet, hogy nm látszik, de nekem is van szívem! jó, azt be kell vallanom, amikor összejöttem vele, csak ara kellett, hogy ne legyek egyedül! Csak időközbe megszerettem! Csak az a baj, hogy nagyon különbözünk. Ég és Föld! És ennek meg így nem volt értelme, hogy neki se lehet senkije, meg nekem se, mert jegyben járunk, közbe meg havonta egyszer beszélünk egy órát! *aztán hitlen észbe kap,elhallgat. Nem hiszi, hogy a lány az ő problémáira lenne kíváncsi*
|
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Márc. 05, 2012 9:22 pm | |
| *Kezd egy cseppet üldözési mániás lenni, egyre többet fut össze a fiúval és Eva csak egyféle végzetben hisz. A két lábon járóban. Végül is nem okoz olyan nagy problémát az, hogy társasága is akad, csupán az iménti jelenet után kétellett abban, hogy a fiú bárkit is látni akar. Persze ha számításba vesszük azt is milyen gyorsan lábalnak ki a férfiak az érzelmi gondokból, akkor nem meglepő. Na, de nem általánosítunk. Csak a szemét forgatja meg az alkoholra és a dohányra pillantva. * -Az imént a maga módján azt kérdeztem: Hogy vagy? *Jött a csípős felelet. Szabad jobb kezével kiveszi a kezéből a cigarettát.* -Legalább csak egyszerre egyféleképp pusztítsd magad. *Az emberi élet el pazarlásánál nincs rosszabb látvány*
Fagyasztás | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Márc. 05, 2012 9:14 pm | |
| -Ha zavarok, akár el is mehetek! *mondja a lánynak, majd előveszi a talárjából a whiskys üveget és meghúzza, majd rágyújt egy cigire. Puszta véletlen, hogy összefutottak, vagy a sors akarta így? ezt már nem tudjuk meg, mindenesetre reméli, hogy nem hajtják el* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Márc. 05, 2012 9:02 pm | |
| *A standok között sétálgat, azon töprengve még mit is kellene vennie amivel boldogsághormonhoz juthat. Egy nagyobb falatot próbál a szájába ügyeskedni mikor túlzottan ismerős hang ütötte meg a fülét. ~Na neee…~ Gondolta magában, s amint leellenőrizte, hogy igaza van-e egy gonosz kis hangocska már válaszolt is. ~ Ohhh… Deee~ Felsóhajtott, szabad kezével a szája szélét törölgette, hogy ne legyen vattacukros.* -Az nem kifejezés. Ne érts félre, de véletlenül nem alkoholizálnod kellene? *Némi szarkazmus is vegyült a hangjába. Hiába ezek a mai fiatalok, ill Eva valahogy azt feltételezi magában, hogy Evan követte. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Márc. 05, 2012 8:52 pm | |
| *Nem túl jó kedvvel érkezik a vidámparkba, d elhatározza, hogy kürtöskalácsba fojtja a bánatát, ezért az egyik bódénál kér magának egy szép nagy fahéjast, majd csak járkálni kezd* -Kicsi a világ! *köszön rá Evara, amikor észre veszi. |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Márc. 05, 2012 8:45 pm | |
| *A mai napi dráma adagja bőven megvolt, így valami olyasmibe kóstolna bele, ami pergősebb. Nem öltözött át, megmaradt a mély piros ingnél és a combközépig felhasított fekete szoknyánál, természetesen csizmával. Mivel legutóbb nem tudott alaposabban körülnézni, így most a vidámparkba indul. Újfent a standokat célozza meg magának, ahol aztán a vattacukor árustól vesz egy hét féle ízesítésű gombolyagot. Három hurkapálcikán kapta kézbe, fizet az árusnak és tovább sétál vigyázva, de már érzi, hogy mindkét keze ragad a cukortól. Azonban az áfonya és a többi egyéb íz kárpótolja.* | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Márc. 01, 2012 9:54 pm | |
| *Evandursra pillant az ajánlaton egy pillanatig sem gondolkodik el, határozottan megrázza a fejét. Valahogy nincs kedve azzal együtt enni, akivel fél perce még egymást marták. Így egy egyszerű „Kihagynám” –al elintézettnek látja a dolgot. Evan hamar ellép a közelükből és a stand felé igyekszik. Evangeline akkor fordítja vissza a tekintetét amikor az éjszaka ismét megmozdul és most felé tart. Egyből mosolyt csal az arcára amikor a fiú megszólalt. Lehetne azzal a gyanúperrel élni hogy a lány egy pillanatra zavarba jött, de igyekezett leplezni. Igaz Darkfield új alakjában talán még többre képes mint előtte, sőt ez bizonyos.* -Igen, de ha én nem keresem, akkor a baj megtalál. Viszont a kedvedért óvatosabb leszek. *A zöld szempárban is ott az a fény ami a kettejük közötti furcsa viszonyt jelzi.* -Az már szent igaz, nem is tudom hol kezdjem… *Egyszerre indult el vele az utcák felé, hangja elhalkult ahogy elhagyták a vidámparkot, Jack mellett közvetlenül lépkedett. Együtt haladtak végig a házak között az iskola nyugalmat nyújtó falai közé.*
| |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Márc. 01, 2012 9:40 pm | |
| *Akkor talán nem is felelőtlen, sokkal inkább hirtelen haragú, és nem tud magán uralkodni. A kérdésre, hogy éehes-e, csak a fejét rázza meg finoman.* -Menj csak enni nyugodtan, a hölgy ma este velem tart. Jóétvágyat. *biccet Evandrus felé, majd megvárja, amíg az távoik, és csak utána lép közelebb Evához. Megáll a lánnyal szemben, lenéz rá, és finoman elmosolyodik, miközben féloldalasan félrehajtja a fejét, de csak egy kissé. Szemeiben most is ott az a frcsa fény.* -Sok idő telt el, és sok víz folyt le a Nezabar patakján, mióta nem láttalk. Jer, mesélj el mindent, amit csak ekdved tartja. És ha lehet, vigyázz magadra jobban, mert nem lehetek mindig ott, Eva.. *suttogja szinte a szavakat, mégis pontosan érthető minden egyes szó vagy félszó. Ha a lány is úgy gondolja, akkor elindul az utckon, miközben igyekszik visszajutni az iskolába, ocelotjával maga mellett, meg persze a lánnyal egyetemben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Márc. 01, 2012 9:35 pm | |
| *Hogy felelőtlen lenne? Talán igen, dehát ő ilyen. A legkisebb vitában is képes pákát rántani, és minden párbajt úgy fog fel, mintha az lenne az utolsó. Az utolsó véréig küzd és nm érdeklik a következmények. Tulajdonképpen most is ez történt. Egyszer ez lesz a veszte. Kezd éhes lenn, úgyhogy köbe néz, majd amikor meglát gy bódét, felcsillan a szeme* -Viszont én kezdek éhes lenni, úgyhogy beülhetnénk valahova kajálni egyet! Mondjuk az a bódé teljesen jó! Mindenki a vendégem! *ajánlja fel, majd ha vele tartanak, ha ne, ő elmegy kajálni* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Márc. 01, 2012 9:25 pm | |
| *Szinte folyamatosan az éjszaka ifjú urát nézi, aki láthatóan másképp viseltet vele, vagy inkább még mindig ugyan úgy. Csupán Eva nem tudja hová tenni még a dolgot. Lassan fogalmazódnak meg benne a dolgok, amikor Jackre néz, még mindig nehezen hiszi, amit lát. Talán azért is mert életében először találja magát szembe ilyesmivel, pedig ő is a varázslótársadalomban nevelkedett, de a környezete inkább vélákkal volt tele. Meg aztán ő maga is hordoz valamennyit abból a vérből, így nem sok újdonságot látott a színpompás élénk teremtményekben. Lehet pont ezért is annyira nagy az érdeklődése a fiú iránt. Azonban, még ha régen is volt, Evangeline akkor is a barátjának nevezte Jacket amikor mindenki más árulónak. Ez soha nem változik már kettejük között. Így a baráti köszöntés az ő tekintetében is megcsillan, akár a hold hosszú szőke haján. Egyértelműen jól láthatóan. Itt az ideje hogy a lány húzza finom mosolyra ajkait. * -Azért azt nem mondanám, hogy mindenben a régi vagyok. *Jegyezte meg sejtetően ahogy Evandrus felé fordult. Különösebb baja nem volt a fiúval, sőt mintha régi önmagát látta volna. Mindenre támad ami csak megmoccan. Persze nem egyforma hatások váltották ki. A hangos szóra először az ocelotra majd Jackre tekint.* -Mit szólnál Darkfield ha ezt másutt fejtenéd ki? *A vezetéknevét amolyan távolságtartó hangsúllyal mondta ki, de mégis lappangott benne a másik iránti tisztelet és egy csipet játékosság. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark | |
| |
| | | | Palentum vidámpark | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |