Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Palentum vidámpark | |
|
+77Kádár Enikő Diana Lunitech Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Percy Blackbourne - archí Sasha Lupinien Sidonia Gisa Scott Masters Avanel Turcantil Mystric Varas Bridget Wild Isolda Mahla Tyrphosie Noah Karl Pavel Adanna Kinsley Samuel J. Colwell Ariadne Helena Krausheim Alise Ellwood Logan Knucker Lianne Luoris Valeriel Ravenwood Kobayashi Daisuke Pervinka Doroteja Senka Gabriella Ophelia Milena Zachary D. Reed Flame Torchwood Hikaru Tudor Patrik Lizbeth Westlive Yoan Asen Sophie Wendaline Deyan Serenity Lynn Taylor Kade Wulandari Artemis Taylor Lara Corvin Cat R. Morgan Evangeline Elovics Szofia Levita Mika Virginia Brightmore Laura Wylee Kockadobás Játékmester Felaern Yhendorn Nessie di Alsiera Caleb Dawson Eira Eilertsen Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Dananeira Waylan Loretta Sabilo Katherine Goldenlane Molly Grozda Nimhue D'Ansoryl Ayla Madyzyn Rory L. Milborrow-Quenell Lorraine Betranche Teodora Zhaklina Gwilim Jan Nemir Growal Maria Thekla Boros Dániel Effy Siggers Hua Xiangfeng Cain Zephyron Alice Wantroose Sarah Crawford Atanas Iordan Jack Darkfield Seldrit El Perimd Kalandmester Nicolas Demerest Hamon Joulice-Melange Andrea Tabassum Marisela Penthesilea Lina Wierro Sarah Lairs Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Palentum vidámpark Kedd Jan. 18, 2011 5:08 pm | |
| First topic message reminder :A szórakozó negyed talán egyik afféle kivétele, ám a vidámpark maga a szórakozást szolgálja, ám mégis ez a vidámpark kétarcú helyszín. Napközben egészen olyan, mint egy hagyományos vidámpark, akad itt óriáskerék, dodzsem, céllövöldék, és megannyi játék, amikre fel lehet ülni. A belépő nem méreg drága, egy napra fizetendő és minden játékra használatot biztosít, így megéri ide ellátogatni. A kis utcákon vattacukor és egyéb édességes, italos standokon árulják portékáikat a kereskedők, hogy ezzel is feldobják az itt töltött időt. Időnként egy-egy mutatványos is feltűnik a színen, hogy szórakoztassák, vagy becsábítsák egy sátorba a nézelődőket. Akadnak ugyanis jóssátrak, és hasonló alkalmatosságok is, az artisták, tűzfújók pedig ezeket hirdetik. A zene szinte folyamatosan szól, ha pont úgy helyezkedsz, akkor összemosódik az alapzaj és a többféle játékoktól érkező különböző dallam. Pörgés és nyüzsgés, ez jellemzi elsősorban a vidámparkot, ami Nellond egyik talán legfelkapottabb helye. Ám, amikor lemegy a nap a vidámpark külseje is megváltozni látszik. Bekapcsolnak az éjszakai fények, melyek a szobrokra, kiállított tárgyakra különös fényt vetnek. Időnként mintha 1-1 bohóc arca életre kelne, ha jobban megszemléled. De ez is csupán a játék miatt van, a szórakozást szolgálja...legalábbis ha minden igaz. Este 7 után nyit csupán ki a Szellemkastély, mely a vidámpark hátsóbb területeit foglalja el. A sötétbe burkolózott kastélyt szinte mindig enyhe köd veszi körül, még napsütéses délelőttökön is, ha épp az óriáskerékről tekintesz el arra. Odabent szembenézhetsz a félelmeiddel, ám bajod nem eshet, mégis nem mindenki vállalkozik rá, hogy belépjen e különös helyre. Hallani szóbeszédet arról is, hogy akadt aki másnap reggelre sem került elő, csak amikor végül a személyzet hozta ki, mert olyasmit látott, ami miatt egy sötét sarokban várta meg a reggelt, és nem mert tovább haladni. Túlzottan fiatalokat nem is engednek be, csak aki maga vállalja a kockázatot, hogy riadalma túl mélyre nyúl lelkében. Akik már egyszer megjárták a Szellemkastélyt, még ők is csak ritkán merészkednek vissza, és nem igazán tudják szavakba önteni, hogy pontosan mit is tapasztaltak odabent, vagy csak nem akarják vissza idézni a képeket? Nem tudni...egy biztos, ha bátor vagy, akkor inkább próbáld ki magad!
A vidámparkot este 10 után is látogathatják a diákok. A bejáratnál van egy kimondottan a Nezabaros diákok számára kihelyezett lilás térkapu, mely két irányú, és az iskola Udvarára nyílik, épp a bejárati ajtó mellé, ahol szintén található egy ilyen térkapu. Természetesen a térkapun csak személyiség lenyomat alapján Nezabaros diákok, tanárok és személyzet léphet rá, így illetéktelen személy ezen keresztül nem juthat be az iskolába.
írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 8:38 pm | |
| *Layaban is egyre jobban tombol a versenyszellem, úgyhogy elmegy 20 m-re és ketté lö egy pálcikat amivel leesik egy pici dobókocka.*-Meguntam, csináljunk mást. *mondja, majd odamegy és forrón, hosszan megcsókolja a fiút, mivel ugyebár átlötte a labdát.*-Ugyes vagy.* mondja, mikor vége lesz a dolognak és látja hogy a fiú teljesen ugyanolyan hangulatban van mint az elöbb ö. Azaz ö sem tud hirtelen mit csinálni a helyzettel, ez egyfajta elégtétel Layananak, majd megköszöni a tulajnak hogy megengedte hogy löjenek néhányat, rákacsint és útját a dodzsem felé veszi. A fiú lassan lemaradva töle követi.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 8:26 pm | |
| -Hát jó, ha nagyon akarod legyen4 *mondja a lánynak, majd az orrához tartja a nyílpuskát, céloz, és telibe találja a labdát, majd mondja nagyképűen vigyorogva* -Ez nem kihÍvás, valami kisebb célpont? * mondja mosolyogva,, és kilövi a plüss pókot a polc legtetejéről.* -most te jössz! *mondja a lánynak, és már tényleg benne van a versenyszellem* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 8:14 pm | |
| -Ez jó vicc volt és mutatványnak is klasszul bejött. *mondja a lány a fiúnak, majd nagyot nevetett a levegöbe. Emelve a tétet ezután szól daimonjának hogy vegye elö neki törtartóját amit a nadrágja övére erösíthet, az így is tesz, 2-3 nagy lépéssel hátrább megy és az elozö majomnak a fele nagyságú orrszavút találja el szerencse fegyverével.*-Erre varrj gombot.*mondja, majd visszateszi törét az ujjonan felerösített tokba, majd nagyot kált.*-Játszunk Evan tétben. Mit szólsz? A tét legyen egy hosszú forró csók, de más semmi. A célpontot találjuk el 10 méterröl ami egy játék labda amit ide lerakok a pultra. Ennek átméröje úgy 6-8 cm. Ha eltalálod, akkor én adok neked, vagy pedig fordítva. *mondja a lány hangosan, majd le is helyez egy kiválasztott szép piros labdát a pultra.*- Még egyszer löhetsz, azt megengedem, elvégre én is lelöttem az orrszarvut. A második lövésed viszont már élesben megy a csókért. Okés? Viszont ha nem jön össze a dolog akkor meghívjuk egymást egy forró csokira a jeniliában. *mondja, majd várja a fiú válaszát, miközben elöveszi törét és játszadozva dobálgatja a levegöbe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 8:01 pm | |
| - Most végre hasznát veszi a majdnem tíz éves darts multamnak * monjda, majd telibe talál egy gigantikus, legalább 2 méteres plüssnyulat, mert hát az könnyű célpont. Nevetni kezd és közli a tulajjal, hogy ő meg azt kéri. ezd benne lenni a versenyszellem, és várja a lány következő lövését* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 7:46 pm | |
| *Laya nagyon örül az újabb meglepinek, mindig is szeretett célbalöni, így kivette táskájából kedvenc apja által készített sima egyszerü muglinak látszó törét vörös rubinttal a közepén és azonnal eldobta. A tulaj alig tudja elkapni fejét, mivel a mini kard alig egy hajszálnyira megy el a füle mellett és belecsapódik egy kisebb fajta plüss majomba.*-En azt kérem elsönek!*mondja röhögve, majd szája elé rakja kezét és elmormol egy afféle bocsikát, mivel eléggé vehemes szokott lenni, de most a fiú miatt türtöztette magát már egy ideje.*-Most tejössz.*mondja a fiúnak, majd oda adja a kezébe a céllövöldés puskát amit megtöltött idöközben kaján vigyorral az arcán.*-Lássuk neked hogy megy! *majd remélve hogy neki rosszabbul, egy csókot lehel szájára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 7:21 pm | |
| *Amikor a lány nem mond semmit, gondol egyet, és elrohan* -Mingyárt jövök! mondja a lánynak, és elmegy a tulajhoz. Kiürítteti az egész céllövöldét. Visszamegy a lányhoz, és kézen fogva a céllövöldéhez vezeti.Amikor odaérnek, a tulaj kinyitja az ajtót, és azt választanak amit csak akarnak, természetesen korlátlan lövés után* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Márc. 16, 2011 6:49 pm | |
| //olvadunk//
*Laya nagy örömmel nézi ahogy a fiú élvezi a körhintát, és ö is rég érezte ilyen felhötlenül magát. Lassan idönként szív a cigiböl, és közben nézi ahogy mások hogyan reagálnak a "körbe-körbe karira" szó jelentésére. Van aki rosszabbul van és van persze akik eléggé élvezik a dolgot, mint ö és Evan is például. Idönként benéz Jenöhöz és gondolatban nyutgatgatja és válltig ígéri hogy a következö alkalommal nem fogja elhozni, vagy igyekszik olyan helyre menni a fiúval ahol nem lesz ennyi izgalom számára. Na, végre vége a menetnek, amit Laya azonnal közöl hangosan is Jenövel, majd megvárják hogy leálljanak a hinták és kiszállnak. Egyszer csak ki tudja hogyan vagy hogy nem, de Evan gyengéden megcsókolja, amit a lány nem tud mire vélni, elvégre alig ismerik egymást pár napja. Egy kis csend lesz közöttük, valami vibrál a levegöben, de ez nem szerelem, de talán még az lehet. Laya voltaképp ezután úgy tesz mintha ez valahogy meg sem történt volna, talán azért tesz így hogy átélje mégegyszer, hisz alig fogta fel elöször is s remélte hogy másodjára majd már máshogyan lesz. Aztán meg azon elmélázott hogy mi legyen ezután, hogyan kéne viselkednie a fiúval. Most akkor járnak, vagy egy csak egy haveri csók volt? Na, de mindegy is, ö szereti a csók minden formáját, volt hogy barátaival és barátnöivel is így köszönt és búcsúztak is el. Nem is gondolkodik többet a dolgon, inkább meggyújt egy újabb szál cigit és segít Jenönek, a daimon makijának kijönnie a hátizsákból hogy elfoglalja szokott helyét vállán. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 8:25 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 8:22 pm | |
| *Amikor elindul a hinta, mind a 2 keze a magasba kerül, és pörög.Amikor leszálnak a hintáról, nem szól semmit, csak egy szó nélkül megcsókolja a lányt. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 8:05 pm | |
| -Hát, nem tudom, nekem a teli has igenis játszik.*Majd inkább meggyújt egy szál cigit gyorsan, amíg fel nem gyorsul a körhinta, majd elégedetten kacsint a fiúra, hogy mindenki tesz olyat amit mások talán nem. Gondolatban persze már elmondta a szitut daimonjának aki elbújt a kis hátitáskájában, így neki sem lesz semmi baja.*-Nem, köszi, nem akarok alkoholt, csak úgy megemlítettem. Es inkább maradjunk annyiban, hogy felváltva fizetünk, úgy jobban érezném magam, rendben? *mosolygott a fiúra ismét a lány, majd nyújtotta a kezét hogy lekezeljék a dolgot.*-Huuuh, de klassz. *sikította a lány..*-Ez írtó jó, váu, igeeeeeen! Szuper ez az érzéééééés.....*-visította, majd jó alaposan megmarkolta a hinta két oldalát, és nézte a fiút hogy élvezi a dolgot-e. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 7:53 pm | |
| -Szerintem a teli has megoldható *kacsint a fagyizóból hozott, édességgel teli szatyorra.* Alkohollal most nem szolgálhatok, de megoldhatjuk azt is, ha gondolod! *mondja, majd sandán vigyorog, amikor a lány akar fizetni.* -Oké, rendben, fizethetsz, ha nagyon akarsz, de csak a következő menetet, semmi többet! Megbeszéltük? *kérdezi ellentmondást nem tűrően. Amikor felszállnak, leül a lány mellé, és a mókusra ráhúzza a bőrdzsekije cipzárját, nehogy valami baja legyen. Amikor elindul a körhinta, nekilát egy kókuszkockának, és egyet ad a lánynak is* - Nem teli hassal buli felszállni, hanem közbe enni. Próbáld csak ki *javasolja a lánynak, és nagyot harap a sütiből, amikor felgyorsul a hinta* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 7:43 pm | |
| *Laya természetesen örül az új ajándéknak és naná hogy benne van egy körhintában.*-Persze, tölem, mehetünk. *mondja nevetve, majd elveszi a lufit és várja hogy a fiú jegyet vegyen.*-Viszont a következö menetet már én fizetem, nincs apelláta, okés? *kacagja, majd megvárják együtt hogy megálljon a körhinta és a "régi" utasok kiszálljanak, majd ök is beülnek persze többük magukkal, de teljesen máshova, kicsit csendesebb helyre ahol nincsenek annyian.*-Tudod hogy lenne klassz még ide felülni? Mondjuk tele hassal vagy egy kis "üdítövel" elötte megedzödve. *mármint arra gondol hogy 1-2 kupica rövid ital után, vagy pedig jól bekajálva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 7:34 pm | |
| *Egyre hevesebben ver a szive, ahogy átkarolja a lányt, és izgatottan várja, hogy lesz e valami. Rajta nem fog múlni* -Ő de van. Mondjuk körhinta? *mondja, és ha a lány igent mond, akkor megy is a jegyekért. Útközbe meglát egy lufiárust, és megveszi a legnagyobb vörös szív lufit, amit lehet kapni. Majdnem félméter átmérőjű, és csillogó.* -Az oké, hogy a virágot nem szereted, de ezzel remélem már nincs bajod! *mondja mosolyogva, és átadja a lufit a lánynak, majd ha a lány is benne van, felülnek a körhintára* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Márc. 15, 2011 7:20 pm | |
| *Laya engedi hogy a fiú átkarolja vállát, jólesik neki a forró kéz érintése, valahogy hevesebben dobog szíve is, nagyon izgatott lesz hirtelen, de nem foglalkozik vele, inkább csak élvezi a helyzetet és hogy mi fog esetlegesen történni. Hamarosan megérkeznek így a Vidámparkba, itt aztán nem látszik hogy este van, rengeteg az ember, ami kicsit megnyugtatja Lavat hogy nem mindenki öket figyeli.*-Hát, itt is lennénk. Hogy tetszik? Nem klassz ez a sok minden egyhelyen? Nincs kedved felülni valamire? *kérdi gyorsan, mert érzi hogy kicsit kényelmetlen neki a helyzet, hisz rég volt hogy ilyen közel engedett valakit is magához.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 5:08 pm | |
| *leszáll a hintáról és megissza a foorócsokiját,majd bálcával a kezében visszaindul a kurjába * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 5:02 pm | |
| ~Érdekes.. ennek utána fogok járni~*Gondolkodik el a lány, miközben fent vannak a hintában és lógatja a lábát. Sylvester válaszol is a kérdésére, a fejével a palota negyed felé biccent.* - Az tényleg nincs messze.*Mosolyodik el, majd a srác ki is száll a hintából.* - Szia!További szép estét!*Köszön el a fiútól.* - Köszönöm, de most nem kérek. Viszont én nekem is mennem kell ne haragudj, a testvéremnek lógok még egy Természetmágia házival muszáj megírnom, mert kapok a fejemre.*Mondja Brenda Evannak, majd kiszállt a hintából és elköszön Evantól*- Szia nagyon örültem tényleg!*Mosolyog el és int a fiúnak búcsúzásnak majd elindul a suli felé.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 4:54 pm | |
| - Na igen. Elég sok mágus végezte máglyán... Bár tény, hogy ezek jelentős része csak úgy tett, mintha elégették volna, de valójában egy bűbáj miatt nem sérült. Olvastam valakiről, aki tizennégyszer buktatta le magát, hogy máglyára kerüljön, mert élvezte, ahogy csiklandozzák a lángok. *Közben ugyebár felülnek a körhintára, és válaszol Brendának is.* - Is-is. *Azzal a fejével valamerre a palotanegyed felé bök, hogy na arra lakik. Pontosabban a palota és a sötétnegyed szélén, de ezt nekik nem kell tudni. A forrócsokira viszont megrázza a fejét.* - Áh, kösz, most nem. *Mikor a körhinta leáll, le is pattan róla a táskájával együtt.* - Ideje mennem, megígértem az unokabátyámnak. Szóval indulok haza. Sziasztok! *Köszön el diáktársaitól, majd valóban elsiet a Redrick birtok irányába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 4:24 pm | |
| Hátt őőőőőőőő *mondja, és vigyorok közbe* igazság szerint jobban szeretem a hullámvasutat, meg amúgyis szép időnk van, és már rám fért egy kis kikapcsolódás, mert az utóbbi időben nagyon sehol nem volltam.* feleli.* Am próbáljátok ki úgy, hogy közbe isztok, tök jó!*javasolja a társainak, és 3 termosz forrócsokit varázsol, a kezükbe nyom egyet-egyet, majd amikor elindul a körhinta, ő meghúzza a sajátját* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 4:14 pm | |
| - Igaz a boszorkányégetés..*Ismétli maga előtt halkan, és közben elmereng a gondolataiban miközben bemutatkozik Evandrusnak és egy mosolyt is elejt közben. Becsüccsen, Sylvester mellé a harmadik ülésre és várja, hogy elinduljon a hinta.* - Remek idő van meg mellesleg mostanában amikor van időm ide jövök ki. Nem bírom a bent létet és így is jön a jó idő.*Csillog a szeme mint a kölyök kutyáknak és vissza emlékszik ő mikor ült körhintára.* - Itt ebben a vidámparkban most először, de amúgy meg 3 - 4 éve ültem ilyesmin.*Válaszolja a két fiúnak, főleg Evandrusnak.* - Nellondban laksz? Vagy a suliban?*Kérdezi meg, hogy itt lakik a közelben végül is lehet az egyik lehet a másik esetleg mind a kettő. Azután Evan felé fordítja a fejét, és tőle is azért vissza kérdez.* - És te miért jöttél le? Van egy érzésem hogy a körhinta miatt ugye?*Vigyorodik el, és közben a lábait előre hátra lógatja az ülés alatt.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 3:52 pm | |
| - Valóban, akadnak, akik kihasználják a mágiájukat, hogy a muglikat lenyűgözzék... Bár ez rosszul is sülhet el, ha mondjuk azok ellenük fordulnak, emlékezz a boszorkányégetésekre. A túlerő ellen nem mindig elég a mágia. Nem hallottál a Stonehenge-ről? *Egészen megütközve pislog a lányra.* - Tudoood! Nagy-Britanniában van, a hatalmas kövek, egy körben. Egyfajta kelta templom, vagy ilyesmi lehetett, de az emberek sosem tudják eldönteni, mármint a muglik, hogy hogy hordták oda azokat a hatalmas sziklákat. Alighanem mágiával csinálták, más megoldást nem nagyon látok. *Közben ugyebár belefutnak Evandrusba is, és Brenda beleegyezik a körhintába.* - Tíz évesen? Na az jó régen volt. Én nemrég ültem körhintán, elég gyakran járok ide. *Felpattan Evandrus mellé, és elmosolyodik.* - Miért ne jöttem volna? Itt lakok a közelben. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 3:23 pm | |
| -Semmi gond *mondja a srácnak, és bemutakozik.*Evandrus Njord vagyok, sziasztok *köszön a nekik, majd amikor látja, hogy megáll a körhinta, felül rá* kb. 10éves koromban ültem utoljára körhintán, akkor iselromlott, és fennragadtam a tetején *mondja nevetve.*Akkor felszáltok ti is? *kérdezi újdonsült ismerőseit, és odébb csusszn a 3 személyes ülésen. Egyik kezét a belsőzsebében tartja, hátha megint fennragadna, és szükség lenne a pálcájára* Amúgy h-h kijöttetek? *kérdezi őket, és ha beszálltak, lehúzza a biztonsági tartót* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 3:14 pm | |
| *Csak tekint a lány jobbra balra.* - Igaz, persze elfogadva!*Mondja úgy mint aki most vett volna meg egy házat vagy egy autót és tovább hallgatja az Indiáról szóló történetet. Sajnos halványan emlékszik, de valamit biztosan olvasott. Amikor kimondja Sylvester a helyet el is vigyorodik. A helyről csak hallott, de nem tud róla sokat.* - Muglik is általában kísérletezni szoktak főleg az olyan "kuruzslók" azt hiszem ez a rendes szó és ráadásul ő az akit istenítenek. Áh, az olyan csak kihasználja a mágiát.. talán jó, a mágia mugli lakta területen.*Feleli Sylvesternek, és közben csak lépked előre.* - Stonehenge? Még sosem hallottam*Na ez a hely kimaradt az életéből és észreveszi, hogy a fiú gyakorlatilag minden gond nélkül eset át Evandrus lábában.* - Mindenkivel előfordul ez.*Mondja "spongyát" rá hangon majd jön egy kérdés, a körhinta és rápillant Brenda a nevezett helyre.* - Miért is ne. Óriás kereken ültem ezt még nem próbáltam ki!*Feleli lelkesen és nem is zavarja, hogy gyerekes. Végtére a körhinta felnőttek örömére is szól meg a tinikére.* - Brenda Scoop.*Mutatkozik be az ismeretlen fiúnak Evandrusnak mert eddig csak órán látta a fiút.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 2:57 pm | |
| - Tényleg? *Értetlenül pislog, de hát nem figyelt, az is kimaradt neki, hogy ki volt a hibás. Így igazából alighanem mindketten, hiszen kölcsönösen figyelmetlenek voltak.* - Hát, akkor bocsánatkérés elfogadva, meg gondolom részedről is. Meg van oldva a dolog, nobody was hurt, everybody lives! *Vált a végén angolra, összecsapva a kezeit.* - Nepál? Nem, az biztos nem, valami V betűs hely volt... Varanasi, igen, ez az! De lehet, hogy Nepálban is csinálnak ilyeneket, én Varanasiról olvastam. A Gangesz partján van. Rendkívül érdekelnek az efféle spirituális helyek, ahol ennyi mágia van, még úgyis, hogy muglik lakják... Bámulatos. A Stonehenge a másik kedvencem. *Beszél lelkesen, de mivel most meg Brendára figyel, természetesen gond nélkül gyalogol át egy fiú, történetesen Evandrus lábán.* - Jaj, bocsi! Látod, mondtam, hogy az előző is az én hibám volt, már megint nem figyelek. Hát te meg körhintára vársz? Brenda, te nem jössz? *Pislog át a lányra, hátha neki is lenne kedve felülni. Talán kicsit gyerekes a körhinta, de hát na... Sylvesterről beszélünk.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 2:48 pm | |
| *Már épp ráfért egy kis kikapcsolódás, ezért egy kis gondolkozás után a szokásos (farmer-szakadt farmer; ing, bőrdzseki) szerelésében elindul a vidámparkba. pálcáját a belsőzsebébe rakja, kitudja mikor lehet rá szüksége. Amikor odaér, megáll a körhinta elött* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Márc. 06, 2011 2:26 pm | |
| - Igazából szerintem nekem kéne elnézést kérni.*Mondja a fiúnak azután elejt ő is egy bemutatkozást és jön egy kérdés. Zarándok Zarándok..* ~Nepál..?~*Magában kicsit elgondolkodik miközben mesél a helyről. Lány fejével oldalra fordul és nézi a járókelőket miközben gondolkozik.* - És tegyük hozzá, hogy oly nyugodt is még akkor is hogyha sokkoló.Az emberek fele nem tudja miről van szó a másik fele ha tudja, legtöbbje nem is mondja. Azt hiszem, tudom miről beszélsz csak hülyeséget nem akarok mondani. Nem esetleg Nepálra gondolsz? Régen olvastam már ilyesféle történelmet szóval csak halványan dereng.*Vallja be őszintén és barna szemei csillognak amikor ezt mondja.* - Érdekelnek az ilyesféle helyek?*Érdeklődik barátságosan, majd a csuklyát a fejére teszi, mert kicsit fázik a feje. Hőburkot használhatott volna, de annyi esze az nem volt.*
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark | |
| |
| | | | Palentum vidámpark | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |