Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Szomb. Jan. 29, 2011 8:24 pm | |
| //csak dumakör xDD//
*Elmosolyodik a lány válaszát hallva.* - Gratulálok, biztos ügyi voltál! Nekem először el sem jött az ellenfelem, aztán két körig bírtam. *Vonja meg a vállát mosolyogva. Végül is nem egy nagy dolog, csak egy játék, amúgy is tudta, hogy nincs sok esélye Aeryn ellen. Na nem mintha Rose ellen lenne, csak éppen imádja megmérettetni magát, és a legkeményebb ellenfeleket kiválasztani. A párbaj elkezdődik, úgy tűnik, mindketten egymás gyengéivel ölik a másikat. Ez a koboldlány esetében sokkal jobban be is jön egyelőre, na de majd lesz ez jobb is. A kérdésre lihegve, zihálva válaszol.* - Semmi különös, mostanában egyik nap pörgök, máskor meg olyan vagyok, mint egy félhulla - mint most is. Kicsit kellemetlen, de ez van. Veled mi minden történt mostanság? *Kérdez vissza, miközben már készül is a következő körre, amiben Rosetta kezd.* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Csüt. Jan. 27, 2011 6:12 pm | |
| Távolsági kör: Chleo sebződik 6-ot, 1-et az SFÉ felfog. Megdobtam a druida gyógyulást.
Harci fázis: Chleo sebződik 8-et, 2-őt az SFÉ felfog. Megdobtam a druida gyógyulást.
Védekező kör: Chleo gyógyul 3-at. Rosettának nincs hova gyógyulnia.
Képességek, tárgyak: Rosetta napi druida gyógyulása bejött és a természeti szellem sebez Chleo-ba 1-et, 1-et az SFÉ felfog. Bejött a továbbpattintás, megérdeklődtem, a privát játékban csak ellenfélre pattan és nincs ellene SFÉ, Chleo sebződik 11.
Kör végén mindenki gyógyul 1-et.
Aktuális ÉP-k: Rosetta: 20 ÉP Chleo: 2 ÉP
A következő körben kezd Rosetta. | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Csüt. Jan. 27, 2011 5:44 pm | |
| The member ' Rosetta Waylan' has done the following action : Roll dices#1 'Hat oldalú dobókocka' : #1 Result : -------------------------------- #2 'Hat oldalú dobókocka' : #2 Result : -------------------------------- #3 'Tízoldalú' : #3 Result : | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Csüt. Jan. 27, 2011 5:44 pm | |
| // Chleo nem tud dobni, hogy menjünk tovább azt mondta dobjak.
1. Chleo kitérés tőr ellen 2. Chleo kitérés méregfelhő ellen 3. ezüst érem 10% // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Csüt. Jan. 27, 2011 12:39 pm | |
| //Nó práblem, dobok^^
1. Chleo kitérés tőr ellen 2. Chleo kitérés méregfelhő ellen 3. ezüst érem 10%
duma összesítés előtt vagy után? XD amit egyébként nem vállalok, mert a múltkor is elcsesztem^^"""// |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Szer. Jan. 26, 2011 1:46 pm | |
| The member ' Rosetta Waylan' has done the following action : Roll dices'Nyolcoldalú kocka' : Result : | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Szer. Jan. 26, 2011 1:46 pm | |
| // Természeti szellem aktiválódik, támadása D8 (Van rá SFÉ, de nincs kitérés) // | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Szer. Jan. 26, 2011 1:43 pm | |
| The member ' Rosetta Waylan' has done the following action : Roll dices#1 'Hat oldalú dobókocka' : #1 Result : -------------------------------- #2 'Hat oldalú dobókocka' : #2 Result : -------------------------------- #3 'Nyolcoldalú kocka' : #3 Result : -------------------------------- #4 'Tízoldalú' : #4 Result : -------------------------------- #5 'Hat oldalú dobókocka' : #5 Result : -------------------------------- #6 'Tízoldalú' : #6 Result : -------------------------------- #7 'Tízoldalú' : #7 Result : -------------------------------- #8 'Tízoldalú' : #8 Result : -------------------------------- #9 'Tízoldalú' : #9 Result : | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Szer. Jan. 26, 2011 1:43 pm | |
| *Mikor Chleo megjelenik azonnal felé kapja a fejét, még nem nagyon tért magához. Lassan bólint, elmosolyodik, és sikerül válaszolni is.* - Nagyon... Nagyon necces volt Lilyával. De én maradtam talpon.* Mondja kedvesen, kissé talán fáradtan, de aztán a kérdés hallatán kicsit felsóhajt.* - Hát, nem is tudom. De csak egy rövid! Illetve remélem rövidebb lesz, mint Liliyával, mert már rendszeresen ragadott magával a kétségbeesés. Akkor kezdjük. *Mondja mosolyogva, és hátrébb fut, hiszen harc lesz, neki meg előnyös, ha nagy a táv, hiszen dob és varázsol. Liliyánál is a karddal volt a gond, amikor a lány közel ért hozzá... Szóval most próbál úgy szaladgálni, hogy Chleo ne tudjon. A szokásost nyomatja, fegyverdobás.* - Ferrum Iactum!*És már dobja a tőrét egyenesen Chleo felé. Aztán jön a druidulás, ha már ki tárgyalta magát.* - Toxicum Nubes.*Aztán mivel valószínűleg benyelt nem kevés támadást, felnyekken és szépen gyógyításhoz folyamodik. Ami képesség, szóval nem kell varázsige.* - Chleo! Amúgy mizujs? *Kérdezi kiáltva úgy, hogy igyekszik a terep másik felén maradni, szinte felnevetve, de közben hallattszódik a hangján, hogyha sérült, nehezen bírja.
// 1. Tápolás: Fegyverdobás (D6)
1-3: nem ad semmit pluszban. 4-6: +1-et ad 2. Távtámadás: Jeges halál tőr (D6+3+Fegyverdobás) 3. Támadás: Méregfelhő (Természetmágia I.) (D8+2) 4. Gyógyítás: 5. szint: Súlyos, majdnem halálos sérüléseket képes begyógyítani, ha elég gyorsan kezeli az eset után. (D10+2+ és az egész 37,5% A druida tölgyfa botja miatt) 5. Rose kitérés csontvázkezek ellen. 6. Rose 22% arany érme. 7. Rose 30% természeti szellem. 8. Rose 15% továbbpattintás. 9. Rose 20% druida gyógyulás. //
UI.: Félek, hogy elfelejtek tőled valamit, így inkább csak magamnak dobtam ki minden mást, te is dobj kitéréseket meg hogyha vannak a tárgyaidra ^^ Aztán külön köv. hsz-ben összesíts, vagy én összesítek : D // | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Kedd Jan. 25, 2011 4:09 pm | |
| The member ' Chleopatra Penthesilea' has done the following action : Roll dices#1 'Hat oldalú dobókocka' : #1 Result : -------------------------------- #2 'Nyolcoldalú kocka' : #2 Result : -------------------------------- #3 'Hat oldalú dobókocka' : #3 Result : | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Kedd Jan. 25, 2011 4:09 pm | |
| *Ő maga már kiesett, de még harcolna... Sikerül jó erős ellenfeleket kifognia, a versenyen Aeryn győzte le, amúgy meg Bianca. Kicsit szomorkásan lépdel a pástok között, mikor megpillantja, hogy két barátnőjének meccse véget ér. Odasiet Rosehoz, és mosolyogva szólal meg.* - Szia! Hogy sikerült a párbaj? *Kérdezi meg, meg azt is, hogy kiáll-e ellene is, csak usernek ez nem megy. Amint lesz üres pást, föllépnek. A harcos lány meghajol, és már kezdi is. Pálcájával rombuszt rajzol a porba.* - Famil Citatus. *Mondja el a familiáris igéjét, majd a druidák gyengéjét használja.* - Osteo Digiti. *Hangzik a csontvázkezek igéje a pókszerű kézmozdulatokkal. Ezután gyógyít.* - Incorcerandus. *Közben persze próbál kitérni.*
//1. Familiáris 1-3: +1 4-5: +2 6: +3 mert másodlagos 2. Csontvázkezek D8+2+familiáris 3. Sebkötözés D6// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan Kedd Jan. 25, 2011 3:51 pm | |
| Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan.
Chleopatra Pentheselia Ezüst inváziós emlékérem - 10% nyaklánc 2 - tudatvédő amulett (RNM másodlagos) (-1 ellenfél AMM dobásából) páncél - az inkvizítor tüskés páncélja köpeny - védőköpeny (RNM másodlagos) (1 SFÉ) fegyver 1 - rúnakard (RNM másodlagos) (D8+3) fegyver 2 (vagy pajzs) - egyszerű félkezes rövidkard (D6+2) távolsági fegyver 1 - tőr (D4)
Rosetta Waylan Arany inváziós emlékérem fejfedő - Faggyúkorona nyaklánc 1 - Érzelmek amulettje (30% AMM immunitás) +Holdkristály-amulett (akrobata) páncél - Rúnapáncél (2 SFÉ) köpeny - Kristálytölgy köpeny (A varázslattal támadó ellenfél sebződik D8-at 30 % eséllyel) gyűrű 2 - Illuzionista gyűrű (15 %) fegyver 1 - Koboldkard (D6+1) pálca - A Druida tölgyfabotja (75 % levegő immunitás, 37,5% jobb gyógyítás) eszköz 2 - A múmia rohadó fogsora (30 % aurormágia és párbajtan ellen, félelem varira immunitás) távolsági fegyver 1 - Dobótőr - transzmutáció varázsjellel (D6+2) távolsági fegyver 2 - Jeges halál tőr (D6+3)
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan | |
| |
| | | | Chleopatra Penthesilea vs. Rosetta Waylan | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |