Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Brenda Scoop karakterprofilja | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Brenda Scoop karakterprofilja Pént. Aug. 26, 2011 5:43 pm | |
| Karakterek:
-Brenda Scoop -Alexander Seth Scoop -Nathaniel Zane Beawer -Meredith Krasmer -Rebecca Lambrick -Marcus Liam Darwin
Useres Infó
Nos azt hiszem valami bemutatkozás féle kell mert azért van aki nem ismer. Bár sokan már igen. Useren Klaudia vagyok és 21 éves jelenleg munkanélküli gépfüggő kockajátékos mivel el kell valamivel tölteni az időt. Minden félét csinálok szabadidőmben ami jelenleg most nagyon sok van, de általában hírtelen szokott bejönni mindig egy kis ez vagy amaz. Az oldalon lassan másfél éve vagyok (!?) igen van már annyi, de még nem mondhatnám túl fejlett vagyok játékok terén. Voltam már DK és most vagyok Prefektus már egy ideje. Habár fantáziám van szeretem a karaktereimet alkotni faragni stb.. Már a Neza előtt sok féle könyvet olvastam rengeteg filmet sorozatot szeretek bár tisztában legyünk ezzel mondok néhányat. Mission Impossible, Karib-tenger Kalózai. Sorozatokban, az Odaáttól kezdve, a Szellemekkel Suttogóig bármit megnézek, de főszempont nálam ha valaki kritizálja a Cobra11-et annak a fejét veszem ugyanis legkedvencebb és ezt azért nem soroltam így mert ez nem olyan fantázia alapra épülős cucc, de imádom szinte mindd a 20-on valahanyadik évadát láttam bár az újakat kihagytam ahogy az Odaátban is, szóval lehet újra fogom nézni XD Sok ember szerint néha önfejű vagyok, és a fejem után megyek mindig amit ki gondolok. Nos, valóban.. Jobban szeretek fiú lenni mint lány. Több szempontból azért, mert van 5 bátyám. Nem igaziak félre ne értés ne essék unokabátyáim körölöttük nőttem fel van 4 unokanővérem és egy nővérem akivel már lassan 8 éve nem beszéltem, de majdnem elértem ugyan azt amit ő.Mindegy. Maradjunk az alap fonalnál aztán át térek több dologra is. 7-8 évig talán nem szeretnék hazudni hobbi szinten rengeteget fociztam még a krnyéken Kispesten ahol lakom szerveztünk felnőtt-gyerek meccseket, avagy fiú lány csapatot azok mindig jók voltak, kosarazni szeretek szerettem, hogy miért csak szerettem családi okok miatt egy időben abba kellett hagyni aztán az iskolában tesizni se tesiztem. Talán hatodik osztályban akkor volt két éve tánc kurzus. Hip-Hoptól kezdve, chachacha, samba, angol keringő mindenféle volt. A mai napig a Hip-Hophoz fűz a lelkem bár zenei terem az nagyon vegyes szokott lenni úgy mondd hangulatomtól függ. Az írásaim során is legtöbbször zenére írok. Ha fiú akkor általában mindig olyat keresek, hogy tudjak az általában rap/rock szokott lenni. Lánynnál meg vegyes. Hobbi szinten jelenleg HP, ugye a másik alap amit fentebb nem említettem, szerepjátékok, fórumozás barátokkal lenni. Mondjuk most az egyik kiment Dammamba Dubaj mellé dolgozni, vele vagyok a legtöbbször el és jóban. Akkor...tudni kell rólam azt, nem fogom el titkolni mert nem olyan ördöngösség. Egy másik oldalról jöttem el, az ok pedig az volt nagyon inaktívvá vált és a társaság sem volt ugyanolyan és ha bármi segítséget tettem nem csak én akkor azt ők magukra hárították, hogy az ő érdemük. Azon az oldalon közel sem ilyen volt a játéktípus, szóval kis kezdőn érkeztem ide. Most se mondom, hogy profi vagyok bár vannak hibáim azokat folyamatosan javítgatom és próbálok figyelmes is lenni. Ezeken a dolgokon kívül amit még kihagytam a végére, írva szenvedélyem a tánc mellett az éneklés. 8 évig voltam kórustag így tavaly bátran jelentkeztem a Megasztárba el is mentem a kezdésre, aztán visszahívtak ugye a Zsűribe. Nem mondom, hogy nem sajnálom amit akkor Eszenyi mondott, de akkor is egy élmény volt leírhatatlan mert teljesen más amikor az ember kint áll közösség előtt vagy éppen magának produkál valamit! Hja igen, néha eléggé ki tudok akadni dolgokon, de összeveszni nem mindig sikerül senkivel. Tapasztalatból talán egyetlen egy emberrel vesztem össze de másnap ki is békültünk Eggyel nem az meg az egyik jó barátom, de ha kiakadok akkor általában veszélyes a közelemben lenni. Néha nehezen nyílok meg, közvetlen nem mindig vagyok az újakkal sem, mármint személyes jellegű dolgokban tapasztaltam már ilyet elég rendesen a bőrömön. kb 14-15 éve szóval hjam.. Azt hiszem ennyi. Ha esetleg lenne valami kérdés nyugodtan fel lehet tenni ^^ A karakterek leírását holnap este megcsinálom, mivel most jelenleg készülődök a kerty partyra. És tényleg azt hiszem ennyi, ami hírtelen eszembe jutott xD
Amik megtalálhatóak a profilban:
- Karakterek rövid leírása, képpel, meg mindennel. - Ha tudok és írok novellát akkor az életükről lesz majd benne. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Brenda Scoop karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 5:06 pm | |
| Nem is tudtam, hogy Te is táncoltál...o.o Na mindegy várjuk a karikat : )) |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Brenda Scoop karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 6:26 pm | |
| Baletett másfél és általános hatodik hetedik osztályban volt tánc két évi nem olyan vészes ^^ De a Hip-Hopot szeretném majd elkezdeni : )
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Brenda Scoop karakterprofilja Kedd Aug. 30, 2011 6:29 pm | |
| [Only admins are allowed to see this image]
Karakterek:
Mr. Heartthrob
Alexander Seth Scoop
Ma döntöttem úgy, hogy leváltom Brendát. Miért is döntöttem úgy!? Azért mert egyszerűen vele érzem magam jól érzem azt, hogy tudok élni és játszani. Alexanderben meg van mind az ami Brendában nincs és néha ezért is vagyok béna vele. Mindenhol, de tényleg!
A 18. évet betöltött Seth, Naxeldires Prefektus fiú aki néha túl halmozza az életet. Nem hiába van általában veszekedés körülötte, hogyha megjelenik a színen. Kasztját nézve egy Nekromantával állunk szemben aki néha nem mindig mutatja azt, hogy tényleg gonosz lenne. Egyáltalán nem az. Gyakran használ Elemi varázslatokat és remek kard és katana forgató. Az évek során tanítatta apja aki Auror így nem mindig tartózkodik otthon. Édesanyját már kicsi korában elvesztette így nem nagyon ismerte, apai nevelést kapott amiben szigor volt bőven. A testvére is kapott a szigorból, hiszen ha együtt csináltak valamit akkor együtt itták meg annak a levét. Képességei között megjelenik Alexnek a Tűzmágus amit előszeretettel alkalmaz, és imádja használni amikor szükséges, e mellett a Rúnamágiával is és a Bájitallal is szívesen foglalkozik. Kicsi kora óta taníttatva volt ő is és a Húga is. Tud Zongorázni, bár jobb szereti eltitkolni hiszen, nem igen rajong a hangszerekért kedvenc állata pedig természetesen a Kutya. Az iskolában és a Nellondban vannak ismerősei… Nezabarban ott van Susan akivel nem egyszer találkozott már Tyline, és természetesen Brenda akivel most nagyon össze vannak veszve, de valahol kiállnak egymásért. Otthon még egy kishúga aki nemrég született neki még van bőven ideje… Akad olyan is aki már megmentette rizikós helyzettől az életét az-az ember nem más mint Laura Wylee Eramiros főprefektus. Aki véletlen összefutna vele az általában arról ismerheti meg, folyamatosan olvass vagy unja az életét bár vannak ismeretségei, meg barátai még sem ugyan az mintha otthon lenne. Legtöbbször ridegséget mutat bár az utóbbi időben változott mégsem önmaga. Vidám és mosolygós arc mögött még mindig ott van a kisfiú aki nem tudja megszokni az új dolgokat és a változást. Így tehát folyton kalandozgat nem csak a gondolataival. Kapcsolata női ügyekben bonyolult vagy nyílt kapcsolatú, e téren nem tud komolyan viselkedni pedig 18 évesen lassan kéne..!? Kapcsolata: Bonyolult
Mindig Játékra hívható ^^
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Brenda Scoop karakterprofilja | |
| |
| | | | Brenda Scoop karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |