Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Egy rejtélyes másik világ | |
|
+6Jasmine Demerest Cat R. Morgan Percy Blackbourne - archí Sasha Lupinien Játékmester Jack Darkfield 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Egy rejtélyes másik világ Kedd Jan. 15, 2013 3:57 pm | |
| First topic message reminder :
A világ, ami valóban más, valami furcsa vibrál a levegőben, amiből az idepottyanó vándor egyből sejti, hogy itt bizony valami teljesen más vár rá, és valami teljesen máshogy működik és zajlik. Érezni a levegőben, noha az, hogy mi is ez pontosan, nem derül ki számára. A világ teljesen ugyanolyan, mint egy megszokott világ, a maga erdőivel, sivatagaival, síkságaival, tavaival és hegyeivel. Apró falvak, nagy, nyüzsgő metropoliszok, és térkapuk egész hálórendszere, mely jelzi, hogy bizony itt erősen mágiahasználók laknak. Egyik helyről a másikra térkapukkal és teleportrendszerekkel lehet a legkönnyebben eljutni, de a különös mágikus lények sem ritkák, amiken néha még helyi lakosokat is lehet látni. Ők leginkább az indiánokhoz hasonlítanak, rezes bőr, mindegyik arcán valamiféle fehér festés, hajuk sötét, termetük azonban kifejezetten alacsony. Beszédük gyors, és nagyon figyelni kell arra, hogy megértsd, amit mondanak, ám a nyelv valahogy érthető a számodra. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Percy Blackbourne - archí
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 85 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 5:27 pm | |
| *Neki valljuk be, valóban régen volt része testi kontaktusban, kicsit el is szokott tőle, még a sima ölelésektől is... pláne olyanokkal, akik nem a falkájában vannak. Velük azért más volt, de Sasha egy majdhogynem idegen, igazán csinos és aranyos lány, így nem tudja sima, baráti ölelésként kezelni a dolgot.* - Hát valljuk be, remek lenne. Így kettesben, az erdő közepén nem szívesen változnék tomboló szörnyeteggé... szóval kénytelenek leszünk bízni a szerencsénkben. *Azt megemlíteni sem meri, hogy mi van, hogyha összezárva esetleg egymásban tesznek kárt, inkább elhessegeti a gondolatot. A farkasösztön talán kitér arra, hogy egymást nem bántják, hanem... szépen, farkasosan együtt maradnak, és... talán bekószálnak a barlang mélyebb részeire, ahol ki tudja, mi várja őket. Valljuk be, ez a dolog sehogy nem tűnik biztonságosnak, de még mindig a legjobb, amit ki tudtak találni.* - Azért ezt így nem mondom. Hogyha valaki velem is nagyon undok lenne, nem hiszem, hogy tudnék továbbra is kedvesen mosolyogni... de ha valaki kedves velem, akkor nem megy. Majd Sasha felveti a víz ötletét, mire bólint.* - Akkor gyerünk. *Mondja kicsit felvidulva, és szépen elindulnak vizet keresni. Ha találnak, még az is lehet, hogy felváltva elfordulva meg is fürdenek, és éjszakára bezárkóznak a barlangba... hátha nem keresik őket nagyon.* | |
| | | Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 5:13 pm | |
| *Igazából fel sem merült benne elsőre, hogy az az ölelés több is lehetne más szemszögéből nézve, mint egy ölelés, hát de lássuk be benne nagyon ritkán merülnek fel logikus dolgok. Kedveli Percy-t, hiszen rendes srácnak tűnik, mégha titkolózik is, de azt is meg lehet érteni. De hát ő igazából még Adamet is kedveli, kifejezetten nehezen viseli, ha valaki undok vele, nem csoda, hogy azt az elementál esetén se nagyon bírta. Talán igen...kicsit lehet, hogy el van kényeztetve, hogy sokan kedvelik.* -Igen lehet, meg elég nagynak tűnt ez az erdő a térképen, amit mutogattak azok a kis bigyók a várban, szóval ez is esélyt ad rá. *És hát igen nem lehet még szappant is akarni, az is valami lenne, ha le tudnának kicsit fürdeni. Ő is nézegeti a barlangot és kicsit szaglászik is, de úgy fest talán nincs bent semmi.* -Igen, jó lehet, de annyira...annyira örülnék, ha nem lenne semmi éjszaka. *Reménykedik azért, hogy itt máshogy működnek a dolgok és esetleg nem lesz semmiféle átváltozás, bár akkor meg remekül bezárták magukat egy sötét barlangba és az éjszaka közepén hokizhatnak azzal, hogy kijussanak és a sötét erőben botorkálhatnak vissza a többiekhez. Sehogy se az igazi.* -Én nem tudnék undok lenni senkivel sem, annyira rosszul esett az egész. Nem tettem ellene semmit és csomó ideig azt hittem, hogy utál. *Bólogat, jó hallani hogy nem megint ő gondolkozik rosszul, mert Percy-nek sem menne az ilyesmi. A kérdésre az égre pillant, még viszonylag korán vannak.* -Keressük meg a vizet, vagy folyót, tavat, hátha van! *Veti fel az ötletet, annyira nincs kedve visszamenni most és ücsörögni, mert nem tudnak csinálni semmit, inkább akkor már a séta. Ha Percy is belemegy, akkor el is indul a fák között, nagyon szagolgat, hátha belebotlanak egy kisebb tavacskába mondjuk.* | |
| | | Percy Blackbourne - archí
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 4:48 pm | |
| *Mikor Sasha nem húzódik el, sőt, még bújik is hozzá, akkor bizony még inkább a karjaiba zárja a lányt. Neki nem napok óta, hanem jóval régebben volt már, hogy utoljára így megölelt valakit, pedig igenis fontos számára a testi kontaktus. Szóval néhány pillanatig majdhogynem kapaszkodik Sashába, mivel magasabb a lánynál, az arcát kicsit Sasha hajába fúrva. Elég félreérthető helyzet lenne, hogyha valaki látná őket kívülről, sőt, Percynek is emlékeztetnie kell magát, hogy Sasha jár valakivel... mikor már harmadjára közli vele ezt egy belső hang, erélyesen, akkor hátrébb lép, elengedve a lányt, és kicsit zavartan mosolyog.* - Hát, hogyha két forrás már volt, akkor kell lennie egy harmadiknak is valahol. Vagy valamiféle folyó... akármi, ami viszonylag tiszta. Persze szappan se ártana, de ennyire nem lehetünk finnyásak. *Vonja meg a vállát, majd megegyeznek abban, hogy vizet később keresnek, és megtalálják a barlangot. Mikor Sasha megfogja a kezét, elsőre kicsit meglepődik, de óvatosan, bíztatóan megszorítja, aztán elengedi mikor a lány visszahúzódik.* - Semmi gond. *Nyugtatja meg, és felméri a barlangot. Úgy látszik, hogyha óvatosan csinálják, valóban be tudnák omlasztani a bejáratot... a levegőbe szimatol, hogy vajon van-e bármi a barlangban, amitől tartaniuk kéne. Elég rizikós a dolog, hiszen hogyha a járat mélyre bemegy, ki tudja, mi él benne... de aligha kellene messzire elmenni, hogy felderítsék.* - Áh, értem... igen, hallottam már ilyesmiről, hogy valaki szándékosan undok azzal, akit szeret, hogy még véletlenül se jusson eszébe a másiknak, hogy szereti. Valamilyen szinten logikus, hiszen gondolom tényleg nem gondoltál rá... de én tuti, hogy képtelen lennék direkt szemét lenni azzal, akit szeretek. *Megcsóválja a fejét, és a lányra pillant.* - Nos? Maradjunk már itt, vagy még sétáljunk vissza? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 4:22 pm | |
| *Majd talán egyszer valamikor mesél róla, egyelőre elég más baj van, ha még ezt is előhúzná az emlékek közül, akkor még ennyire sem bírná és mint tudjuk ő nem egy lelkileg kifejezetten erős személyiség. Azért annak örül, hogy Percy sem szeret egyedül lenni, így azért talán nagyobb az esély, hogy mondjuk kötődni tud hozzájuk, aminek azért örülne, de persze a sráctól függ. Az átkarolás nagyon jól esik neki, fontos a fizikai kontaktus és az utóbbi jópár napban erre egyáltalán nem volt lehetősége, se egy ölelés, se semmi, nem csoda, ha e miatt még inkább egyedül érzi magát.* -Tudom, értem persze, tényleg. *Pillant fel mostmár rá, hiszen eddig a földet fixírozta, de a megnyugtató szavak csak segítenek, no meg az ölelés főleg. Bújik kicsit, kell ez most, hiszen a jól megszokott közege iszonyatosan hiányzik. Bólint egyet, így bújva, belefúrva a fejét Percy mellkasába, aztán kibújik a karjai közül és úgy bólint.* -Igen, de az elvileg egy másik forrás volt, vagy nem tudom, lehet hogy változtatják a dolgok itt a helyüket, az sem lepne meg teljesen. Szóval megpróbálhatunk vizet keresni majd holnap. *Tényleg meglelik lassan a barlangot, nem tűnik valami remek helynek, sötét is van bent. Reflexszerűen Percy kezébe csúsztatja a sajátját, mielőtt elindulnak befelé, aztán észbe kap, hogy nem Meld van mellette, így vissza is húzza.* -Bocsánat... *Böki ki, és bolgat a Peteres dologra, aztán Adam nevére kicsit elhúzza a száját.* -Igen, nagyon gyanakvó, és folyton kritizál. Azt mondta, hogy szeret, vagy szeretett, vagy már nem is értem, csak Meld miatt nem mondta soha, hanem inkább nem beszélt velem. Azt hittem utál, olyan undok volt mindig, és szerinte túl kedves vagyok másokkal, amit nem kéne, és túl sokat fecsegek és...mint most is. *Halkan sóhajt egyet. Hát igen Adamnek igaza van, de hátha egyszer sokszor csak úgy jönnek a szavak? Mit tehetne ellene?* | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 1:29 pm | |
| *Csendben hallgatja, hogy Sasha elszökött, mert annyira rossz volt neki otthon, de nem akar rákérdezni, ha akar róla beszélni, akkor úgyis fog. Nem lenne fair elvárni a történetet, amikor ő sem adja meg.* - Tudom. Nem mondtam, hogy jó egyedül lenni... csak azt, hogy néhány szempontból hasznos. Ettől még ugyanolyan kétségbeejtő és utálatos volt a nap további részében, mint addig. *Jegyzi meg, majd láthatóan eléggé letöri a lány kedvét a szavaival. Kicsit közelebb lép, óvatosan átkarolja a másikat, nyugtatóan megdörzsöli a karját.* - Semmi gond, tényleg. Csak... mindenkinek vannak dolgai, amiről nem szívesen beszél, ezt fogadd el. Egyszer majd úgyis el fogom mondani mi történt, hogyha barátok maradunk, de még eléggé friss a dolog. *Még csak azt sem mondhatja, hogy már valamennyire begyógyultak a sebek, mert gyerekkorában volt, vagy valami... nem, életének mindkét traumája az utóbbi egy-két évben érte. Mikor meglátja Sasha könnycseppét, akkor megáll egy kicsit, és magához öleli a lányt, hogyha az engedi.* - A forrás is rossz helyen volt a térképen, nem? Ez mintha rémlene. *Aztán el is engedi a másikat, és tovább szimatol, hogy merre lehet a barlang, ahova lassan minden bizonnyal megérkeznek mikor továbbindulnak.* - Rendben. Akkor először jussunk haza, aztán majd beszélünk Peterről, ha az iskolában leszünk. Ezek szerint Adam gyanakvó típus? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 1:04 pm | |
| *Azért nem ért ezzel egyet, bár persze neki is volt időszaka, amikor inkább egyedül akart lenni, elszökni otthonról és nem szenvedni abban az idegen iskolában, amit utált. Halkan sóhajt egyet, és a földet fixírozza, időnként elrúg egy követ, ahogy a barlang felé haladnak.* -Lehet, de én...én utálok egyedül lenni. Persze volt, amikor annyira rossz volt, hogy jobb volt egyedül, amikor elszöktem, de...akkor is majdnem hazamentem a végén. *Hát igen, fájó história, nem is nagyon néz oldalra, amíg beszél és inkább a srác válaszára figyel, mert nem akar a múltra gondolni. Eléggé félt akkor is, nem egy bátor alkat lássuk be, sosem volt az. A picit kioktató válaszra csak lebiggyed kicsit a szája, igen Adam is folyton ilyesmiket mondd, túl sokat beszél és túl hamar kiadja magát másoknak, amit nem szabadna, de hát...* -É...értem, sajnálom, én nem akartam erőltetni, csak...Adamnek van igaza, és én állok rosszul a dolgokhoz. Túl könnyen megnyílok és mindent elkotyogok, pedig már Peter is sokszor mondta, hogy nem szabadna. *Halkan sóhajt egyet. Megint nem túl rózsás a kedve, pedig valamennyivel jobb lett, hogy nem egyedül van és tud beszélgetni. Eszébe jut Meld mosolygós arca, ő sosem korholta le, ha valamit rosszul csinált, vagy ha elkotyogott valamit, vagy ha ügyetlenkedett. Apró könnycsepp gyűlök a szeme sarkába, amit gyorsan ki is töröl, mielőtt még megpróbálna legördülni az arcán. A vízlelőhely témája most legalább eltereli a gondolatait, úgyhogy arra válaszol.* -Lehet igen, el kell kérni a térképet Matt-től, azon is lehet, hogy van, vagy hátha megtaláljuk. Jó lenne fürdeni egyet, majd holnap. *Teszi még hozzá, de azért látványosan rosszabb most a kedve, majd elmúlik.* -Biztosan nem esne neked, szóval ha szeretnéd, akkor majd bemutatlak. | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 12:52 pm | |
| - Nem fair, de hát biztos megvolt az okuk. Nem akartam balhét, szóval inkább leléptem. Egyedül voltam, úgy mozogtam ahogy akartam... rosszabb lett volna ha mondjuk szülőkkel vagyok, mert akkor hogy magyarázom meg nekik, miért kell rögtön elköltöznünk? Szóval valamilyen szempontból szerencsés volt az egyedüllét. Így nincsenek kötöttségek, csak magadra kell figyelned... *Magyarázza, hogy hogyan boldogult, bár tény, hogy az mellett hogy neki nem kellett senkire vigyáznia, rá sem vigyázott senki... így pozitív és negatív oldala is van az egyedüllétnek. Az viszont benne is felötlik, hogy szólni kellene a többieknek, de nem tudja, mit mondhatnának, így elkönyveli magában, hogy inkább reggelre kitalálják, utólag mit hazudjanak. Neki úgysem barátja, még csak nem is közeli ismerőse itt senki Sashán kívül, szóval nem érzi úgy, hogy közük van hozzá. Szóval elindulnak a barlang felé, tovább beszélgetve a falkáról. A titkokra viszont elhúzza a száját, és a fejét rázza.* - Sasha, ez nem úgy működik, hogy kiadom a titkaimat, és akkor majd jóban lesztek velem. Először legyünk jóban, és majd utána beszélhetünk a titkokról. Persze, hogy a rossz dolgok is részei az életednek, de... hiába kedvellek, még neked sem szívesen beszélek ezekről, hiszen alig ismerlek. Nemhogy a falka többi tagjával, akikkel egyelőre nem is találkoztam. *Elhallgat, végiggondolja a dolgot, és közben a levegőbe szimatol, majd visszatér egy ötlethez amire nem sokkal ezelőtt gondolt.* - Talán van errefelé más vízlelőhely, valami eldugott, ahol egyenként lehetne fürdeni, vagy ilyesmi... ki tudjuk szagolni a vizet, nem? *Mondja, majd kis szünet után mégis visszatér a falkás témához.* - Ha hazamegyünk... ha úgy gondolod, hogy ez a Peter tényleg nem esne nekem, talán majd beszélek vele, és meglátom. | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 12:43 pm | |
| *Mondjuk tényleg teljesen érthető hozzáállás ha azt nézzük, hogy félti a falka a saját területét, meg hogy lebuktatják mások előtt, de hát nem így.* -Ez akkor sem fer, hogy csak így látatlanban elüldöznek, csak mert nem ismernek, és nem is akarnak megismerni. *Rázza meg a fejét. Tényleg nem valami túl fair, és nem tudja azért minden esetben azzal mentegetni a másikat, hogy biztosan van rá oka, akkor sem kell ilyennek lenni. Azért annak örül, hogy a barlangot ötlete sikert aratott, és mostmár ő is feltápászkodik. Talán szólni kéne a többieknek, de hát nem biztos, hogy az jó ötlet, mert lehet, hogy nem hagynák, hogy elmenjenek, vagy nem értenék meg. Jobb így.* -Majd valami gólemmel. Eddig úgy se ment az idézésük, de itt minden fura, hátha rendesen be tudják omlasztani, hogy ne az egész, csak a bejárat omoljon be. *Ötletelget, miközben elindul a barlang felé Percy-vel. A szavaira csak rázza a fejét, hiszen ő nyitott és a többiek is, jó persze akadnak kivételek, de hát Nemot is befogadták.* -Ez butaság, Peter...tudod ő mindig segít másokon. A mi Falkánk...hát hogy is mondjam, elég sok olyan kölyök van, mint én, tudod mi nem vagyunk egy erős csapat. Persze vannak kivételek, de pont ezért, időnként van, aki új, amikor én bekerültem, engem is elfogadtak. De a Falkán belül nincsenek titkok Percy, ha nem ismerünk... *Nem folytatja tovább, megérti persze, hogy nem szívesen beszél a régi Falkájáról, csak így meg bármi lehet az ügy mögött, bármi rossz, ami miatt mondjuk nem jó, ha a fiú a falkában van. Szóval...így azért kellemetlenebb az ügy.* -Értem, én is sok mindenről nehezen beszélek, rossz emlékek, de tudod a rossz dolgok is a részeink, azoktól válunk olyanokká, amik vagyunk, vagy nagyon buta sablon szöveg? | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 12:28 pm | |
| - Ez benne a legrosszabb, hogy nem. Egyszerűen ott voltam, és azt hitték valami kém vagyok, vagy ilyesmi... meg egyszerűen vigyáztak a területükre, és nem bírták az idegen farkasokat, mert ugye én megéreztem őket, és féltek hogy lebuktatom őket az emberek előtt, vagy ilyesmi. Szóval kicsit paranoiások voltak, azt hiszem. *Megvonja a vállát, de nem megy bele, nem maradt ott sokáig, nem ismerte ki a másik falkát. Lehet, hogy történt már velük hasonló, és megvolt rá az okuk, hogy így gondolkozzanak. Mindenkinek megadja ezt a lehetőséget fejben, hogy talán nem is annyira rosszak, épp csak ő nem látott a dolgok mögé.* - Az inda szerintem nem lenne elég... viszont a barlang nem annyira rossz ötlet, csak nagyon ügyesen kell csinálni, mert ha magunkra omlasztjuk az egészet... *Töpreng, majd felkel a földről, és nyújtózkodik.* - Szerintem sétáljunk el, legalább nézzük meg a barlangot, hogy mennyire kivitelezhető, ha más nem. *Ő sem annyira szívesen megy be a sötét barlangba egyedül, de legalább ketten lesznek... egyikük sem a bátor és erős vérfarkas legszebb megtestesítője, de mégis jobb ketten.* - Akkor sem tartozom hozzátok. Ti ismeritek egymást, összekovácsolódtatok... én csak téged ismerlek, nem tudom, mennyire látnátok szívesen... mármint a többiek, nem te. *Csóválja a fejét, és zsebredugja a kezeit.* - És... csak nem szívesen beszélek a régi falkámról, ennyi. | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 12:12 pm | |
| *Legalább erre kap választ, már ez is valami. Együttérzően mosolyodik el.* -Oh, az szörnyű lehetett, mármint ijesztő, és azért ez nem szép, Peter sose tenne ilyet, persze ha okot ad valaki rá, akkor igen, de csak úgy nem. Te nem adtál nekik okot ugye? *Naiv, nem tudja elképzelni, hogy egy falka csak azért mert támad rá valakire, vagy üldözi el, pedig hát erre is van példa, terület védés miatt pl. meg hát az a valaki, aki Petert akarja, neki is meg van rá az oka és bizonyára nem csak a két szép szeme miatt akarja a farkasgazdát. A vulkán terén nagyon is egyetértenek, bár jó eséllyel a többiek se szívesen mennének oda, de nincs más mód, ha egyszer haza akarnak jutni.* -Nem tudom én sem, mit lehetne, valami indát...hátha lehet találni az erdőben, de nem tudom az mennyire lenne elég. Vagy ha nem is tudom, volt szó arról a barlangról. Drasztikus, de ha...ha oda bezárjuk magunkat, mondjuk varázslattal leomlasztva a sziklákat? Reggel már ki tudunk jönni megint varázsolva. *Az más kérdés, hogy az elején halálosan fog félni, sötétben egy barlangban, ahol ki tudja mi van, de még mindig jobb, mintha attól kell rettegnie, hogy netán nekiesnek a társaiknak, és arra kell ébrednie reggel, hogy széttépett valakit. Azt biztosan nem viselné el. Igazából ő mindig szívesen beszél, de ha azt látja a másikon, hogy ő titkolózik, akkor azért más a helyzet.* -De a te döntésed, hogy magányos farkas vagy. Én nem vagyok veled bizalmatlan, hiszen...hiszen elmondtam a Falkánkat, tudod, hogy Nellondban van, és tudod a tagjait is, hiszen róluk már beszéltem. Te titkolózol...Peter pedig nem esik neki senkinek, ő nem olyan! Csak, ha valaki okot ad rá. *Szögezi le megint.* | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 11:23 am | |
| *Sasha nem válaszol a visszakérdezésére, viszont hamarosan visszakapja. Néhány pillanatig gondolkozik, majd végül bólint. Az, hogy magányos vándorlása közben elzavarták, végülis még nem bizonyítja, hogy előtte a saját falkájából is.* - Aham, volt egy nem valami szép összetűzésem egy falkával, nem is annyira messze innen... nem innen épp, hanem az iskolától, úgy értem. Mármint attól függ, mi számít messzének. Bulgáriában volt, de azért nem a Nezabar környékén. *A vulkán említésére majdhogynem kirázza a hideg.* - Na szép, pont a tűzbe... nem is értem, miért pont mi, vagy hogy kerültünk ide. Azért nem vagyok annnnyira ijedős alkat, de egy vulkán, tele lávával, tűzzel, és ráadásul sárkánnyal... még embernek sem nagyon való. *Fintorog, húzza a száját, de ha menni kell ahhoz, hogy hazajussanak, akkor kénytelen lesz. Úgysincs vesztenivalója... kit hülyítünk, azért meghalni nem akar, dolgozik benne az életösztön, hiába nincs igazán senkije.* - Fogalmam sincs, hogy működik. Lehet, hogy tényleg máshogy, de nem építhetünk erre... mert hogyha nem, akkor... nem tudom, mi legyen, szerintem arrébb kéne vonulnunk, és talán valahogy lekötözni magunkat, ahogy... de egyáltalán mivel, amit nem tudunk eltépni, vagy ami kitart egész éjszaka... *Jár az agya, gondolkozik, de igazából nem tud feljönni semmilyen épkézláb megoldással. Ő nem ismétli meg Sasha szavait, de egyetért vele, nem tudja, mit csinálna, ha valakit bántana öntudatlanul. Majd a falkára terelődik a szó, amiről Sasha úgy látszik, nem beszél szívesen, és talán megvan rá az oka. Egy kicsit elhúzza a száját.* - Látod? A magányos farkassal mindenki bizalmatlan. Szerencsém van, hogy csak titkolózol, és nem esett már nekem az Alfád, vagy valami. | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 11:06 am | |
| *A visszakérdezésre egy pillanatra megrezzen, mindig túl hamar beszél és ebből egyszer még nagy baj lesz, Peternek igaza van, de mit csináljon vele? Gondolkodni kéne előtte, de hát képtelen visszafogni magát. A fiú szavaira viszont ő kérdez vissza hasonlóan.* -Ez is tapasztalat? *Bár már bizonytalan kezd lenni, hiszen a fiú nem nagyon mondd semmit, inkább csak kérdez, ami lássuk be nem kelt benne jó érzéseket. De ha tényleg valami ellenség lenne, és Adamnek van igaza, akkor úgyis tud pár alap dolgot, szóval...nem lehet baj, ugye? A kulcsos témára csak megrázza a fejét.* -Hát nem sokat, és ez elég kiborító. Még két kulcs kéne, és már csak a vulkán van, eleve félek az egész helytől, ott tűz van és forróság és...sárkány. *Megborzong kicsit, nem nagyon vágyik abba a vulkánba, de a nélkül meg nem juthatnak haza. Percy mondatára végképp elcsuklik a hangja. Riadtan kezdi el tördelni a kezeit, ez a szokása, ha nagyon feszült és most értelemszerűen az.* -Teli...hold? De itt, szerinted itt is úgy működik? Ijedten pattan fel, igen, lehet hogy el kellene menniük, gyorsan és minél messzebbre. *Láthatóan remeg a szája, soha nem volt még egyedül telihold idején, soha. Az elején így is nehéz volt, de biztonságot adott, hogy ott van Peter, aki képes az egészet kontrollálni, és most, most nincs itt. Ernyedten ül vissza a fűbe még mindig tördeli a kezét maga előtt.* -Vagy valami varázslattal kikötni valahova magunkat elég messze, nem tudom...én nem élem túl, ha valakinek baja esik miattam, azt nem bírnám elviselni! *Elég rendesen felzaklatta a dolog, alig tud most a falkás kérdéssel foglalkozni, de azért megpróbál. Percy elhúzódik, amikor megböki, és még mindig nem mondd semmit. Erre csak halkan sóhajt, aztán a kérdésére összeszorítja a száját dacosan.* -Van, Nellondban, de...de nem mondok neked semmi többet, érzem, hogy titkolózol és, nem akarom hogy átejtsd, lehet, hogy pont azt akarod, hogy elmondjak neked dolgokat. | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 10:46 am | |
| *Neki is szerencséje volt ebben a dologban, hiszen mondhatni a saját akaratából lett farkas... megismerte a falkát, befogadták, és ők tették azzá, vigyáztak rá a legelső perctől kezdve, így sosem volt egyedül, egészen mostanáig. Ezért nem is tudja először, mégis hogyan kezelje. Arra, hogy a falka mennyire fontos, Sashára pillant, kérdőleg.* - Tapasztalat? *Csak ennyit kérdez, halkan, de nem kezd el nagyon faggatózni, ő sem szívesen beszélne a sajátjáról... pontosabban inkább arról nem, most miért nincs velük.* - Persze, hogy gyenge. Egyedül mindenki jóval gyengébb, de... talán emberként mégis könnyebb, mint farkasként. Ha egy idegen, ellenséges falkának a területére tévedsz, széttépnek, elüldöznek, hiába vagy ember, hiába nem akarsz ártani, hiába lenne emberként jogod ott élni. A farkas mindig erősebb. *Kicsit talán zavaros is a beszéde, de még mindig saját tapasztalat, ahogy elküldték egy idegen falkától, pedig hozzájuk sem szólt, épp csak a környéken akarta meghúzni magát. Arra, hogy a másik kulcsot is ellopták, elhúzza a száját.* - Na szép. Akkor igazából semmit nem haladtunk, ugye? *Mikor Sasha megkérdezi, milyen nap van, kibukik belőle az, ami már egy ideje érik, amin gondolkozott, ami miatt aggódott...* - Azt hiszem, telihold. *Megakad, hiszen ha itt is ugyanúgy működik, ha átváltoznak...* - Talán el kellene mennünk éjszakára, messzire... de nem is tudom, hogyan... mondjuk nekik, hogy elindulunk előre a vulkánhoz? De mi van, ha az ösztön visszavezet, vagy... *Halkan beszél, Sashán kívül akkor se hallaná senki, hogyha a közelben lennének. Majd Sasha megböki a mellkasát, mire kicsit megrándul, elhúzódik, a fejét rázza.* - Mindegy. Majd... majd talán máskor. *Mondja végül, majd Sasha kimondja a titkot, mire nagy szemekkel néz.* - Falka? Szóval... szóval van egy falkátok? Az iskolában? | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 10:28 am | |
| *Mondjuk ez teljesen igaz, bólogatva ért egyet Percy szavaival. Szerencsére sose kellett megtapasztalnia milyen magányos farkasnak lenni, hiszen amióta azzá vált, ami a falkával van. Már másnap belebotlott Peterbe, még az első átváltozás előtt, úgyhogy mondhatjuk, hogy szerencséje volt, nagy szerencséje. Persze, ha az előtte megesett történéseket nem vesszük figyelembe, hiszen azok cseppet sem mondhatóak szerencsésnek.* -Igen egyetértek, a falka nagyon fontos! *Válaszol megint buta módon reflexből.* -Izé...úgy értem, hogy egyedül lenni nem jó, biztosan a magányos farkas kifejezést is úgy értik, hogy az ilyen ember is gyenge, mert egyedül van, szóval vehetjük negatív kifejezésnek. *Próbálja picit zavartan kimagyarázni a véletlen elszólást, de közben erőteljesen az eget fixírozza megint és nem nagyon néz Percyre. A kulcs kérdésre megrázza a fejét.* -Nem, az elsőt ellopták, lehet hogy a pikkelyes, nem tudom, szóval még kettő kell, félúton sem vagyunk sajnos. Talán...azt hiszem a várban azt mondták, hogy nem sokára, pár nap múlva, de hirtelen azt sem tudom ma milyen nap van. *Elhúzza picit a száját, hát igen össze tudnak folyni a napok, ha az embernek nem nagyon vannak fix. események az életében, meg ez amúgy is másik világ, lehet hogy nincs is náluk kifejezetten olyan, hogy csütörtök. Amikor Percy fulladósra veszi a figurát csak felül és törökülésben szembe fordul vele. Mutató ujjal megböki kicsit a mellkasát és komoly szavakkal szólal meg.* -Percy Blackbourne...ugye tudod, hogy a vérfarkasok szaglása nagyon sok mindent megmutat, azt is, ha nem mondasz igazat. *Aztán csak halkan sóhajt egyet és finoman megrántja a vállát.* -De jól van, akkor ne mondd el! *Peter említésére picit elhúzza a száját, igazából nem is fer, hogy őszinteséget várjon el, hiszen ő sem az. Összehúzza picit a szemét és vizslatón nézni kezdi a fiút.* -De...ha átversz, akkor Adam az orrom alá fogja dörgölni, de ha amúgy is olyan valaki vagy, aki minket akar, akkor tudod az alap dolgokat, tehát nem mondok vele újat. Peter nem Eramiros, ő az alfa a...a Falkánk alfája. | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 10:18 am | |
| *Ő nem is nagyon gondol a megszáradásra, kicsit jobban bírja a hideget, de azért nem annyival... de ennyire valahogy nem gondolja át, pedig meleg ruha, meg meleg takaró sem nagyon van, amibe legalább be tud burkolózni, hogy ne fagyjon halálra. Szóval marad az, hogy talán majd beérnek valahova, ahol lehet fürdeni... vagy egy másik, eldugottabb vízlelőhely, ahol nem járnak annyian... igen, ez a gondolat felötlik benne, és talán épp ilyet indul keresni, amikor belefut Sashába, pontosabban először Sasha illatába. Mikor megkapja, hogy mindketten bátrak és erősek, kicsit elmosolyodik, és megvonja a vállát.* - A farkas társas lény, nem véletlenül él falkában. Hiába erős és bátor, egyedül mégsem az. A magányos farkas egy elterjedt kifejezés a magányos emberre, pedig hülyeség. A magányos farkasok halálra vannak ítélve, sosem élnek sokáig. *Kicsit elhalkul a végére a hangja, hiszen... mostanában, mióta a falkából elűzték, ő is magányos farkas. Jó, ez kicsit máshogy működik emberként, a civilizációban, mint a vadonban, de ettől függetlenül tényleg gyengébb egyedül, mintha falkában lenne. Aztán inkább figyel a történetre, legalább tudja mi volt itt, amíg ő kidőlt.* - Áh, értem. Szóval még egy kulcs, és mehetünk haza? Akkor miért vagyunk itt, miért nem... *Megakad, és megrázza a fejét.* - Jó, talán gyalog elindulni nem a legjobb ötlet. Nem tudjuk, mikor indul be újra a kapu? *Ezután Sasha a fagyizós dologra kérdez rá, mire majdhogynem félrenyeli a nyálát, és kicsit köhécsel.* - Mondtam, hogy dolgom volt. És hogy van ez a kis... csapatod az iskolában? Az eramiros Peter, meg a többiek. | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 9:57 am | |
| *Majd kiderül hátha még hazajutnak az előtt, hogy már végképp nem bírják a nem fürdést, vagy marad az éjszaka, amikor bár hidegebb van, de mindenki alszik. Igen, lehet, hogy majd éjszaka megmártózik kicsit, hogy legalább valamennyire tisztább lehessen, már csak az a gond, hogy nincs nála törölköző sem...de most amúgy is mennek neki az elemi mágiák, tűz...de a tűz meg azért nem épp a vérfarkas legjobb barátja. Fene tudja, hogy kéne ezt megoldani, majd megkérdezi Jasmine-t, hátha van valami jó kis háztartási bűbája erre a célra. Amikor meghallja a közeledő lépteket és megérzi Percy szagát felpillant, de fekve marad. Kezeit a feje alá teszi keresztbe, hiszen a srác ül fel kell rá pillantani, és kitörne a nyaka, hogy folyamatosan tartani akarná a fejét. Azért persze kicsit letörölgette a srác fejét párszor tegnap óta, meg ilyesmi, mert nagyon ki lett ütve, örül, hogy végre magához tért.* -Nekem is kiestek dolgok...bátor és erős vérfarkasok vagyunk. *Kuncog fel kicsit, mert hát lássuk be nem épp "fajtájuk" kiemelkedő alakjai.* -Jöttek valami fényes izék, aztán képszakadás, megtámadtak rókák, ezt mesélte Matt, és aztán a forrás mélyén volt egy ládika, szóval egy kulcs meg van, még kell kettő. És valaki volt itt, ezt hagyta el. *Veszi elő a zsebéből a pár szem pikkelyt, amit felszedett tegnap.* -Nem Matté, más a szaga, lehet hogy valami állat, nem tudom, nem jöttem rá, mi lehet. Aztán a forrásból valami tó szellem előkerült, de Matt beszélt vele, nem olyan zavaros, csak haza akarok menni végre. *Húzza el megint picit a száját. A fiú megjegyzésére, hogy nem nagyon sikerült beszélniük csak bólint, hát igen, a várban annyi hely volt, hogy csak párszor futottak össze.* -Te Percy...komolyan miért szaladtál el fagyizóból annyira? *Nem, valahogy nem hiszi el, hogy olyan fontos dolga lett hirtelen.* | |
Az én színem a bisque.
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 9:49 am | |
| *Nem szép dolog, nem illő, és nem valami felemelő, de tény, hogy a tegnapi kaland közben eléggé beverte a fejét és beájult, így még mindig kicsit kábán tápászkodik fel. Vérfarkasi erő ide vagy oda, a feje azért érzékeny pont, még ha remélhetőleg nincs is maradandó baja, mert begyógyult. Őt is zavarja a higiénia hiánya, bár valljuk be... valamennyire hozzá van szokva, ha nem is saját magán, tekintve hogy a régi falkájában nem egy tag lakott az utcán. Mégis, most hogy ő maga az, aki lassan már bűzlik... ez egy kicsit új, és határozottan nem egy olyan dolog, amit meg akart volna tapasztalni. Viszont hiába nem lány, mint Sasha, nem túl szívesen vetkőzik le mások előtt, így a lányhoz hasonlóan eléggé tétován viszonyul a mártózáshoz. Szóval egy ideig fixírozta a vizet, de végül otthagyta, és Sashát megérezve odacsoszog hozzá, leül mellé.* - Szia. Mi is történt tegnap pontosan? Kicsit kiestek a dolgok. *Vallja be, a fejét dörzsölgetve.* - Valahogy sose jön össze, hogy beszéljünk.
A hozzászólást Percy Blackbourne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 27, 2013 10:05 am-kor. | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Vas. Jan. 27, 2013 9:32 am | |
| *Lássuk be egy lépéssel közelebb kerültek a célhoz, de attól még nem érzi sokkal jobban magát. Tegnap azért Matt mellkasvillantós akcióján egy kicsit lefagyott na, mert hát lássuk be kidolgozott felsőtest, meg azok a fura pikkelyek. Pirulva kapta el a fejét, és most is eszébe jut időnként, de igyekszik kiverni a fejéből a dolgot. Nincs azért fából na, hiába, hogy van párja, főleg hogy lássuk be Meld nem egy kezdeményező alkat. Reggel azzal indított, hogy lemosta picit az arcát a patakban, ennél többet itt most nem lehet, pedig szívesen meg is mártózott volna, de hát...csak nem kérheti meg legalább a pasikat, hogy addig is húzzanak el pár kilóméterrel arrébb...na jó legalább pár méterrel. Szóval most végképp kellemetlen, hogy se fogkefe, se friss ruha, ami legalább megvolt az várban. Fogalma sincs, hogy mikor esedékes a telihold, és azt se tudja, hogy ebben a világban egyáltalán ugyanúgy hat-e, mint náluk, lehet hogy itt nincsenek is vérfarkasok és akkor nem hat rájuk a telihold sem, vagy máskor van, ezért...szóval jó ég tudja. Most jelenleg egy kisebb tisztáson, valamivel a többiektől távolabb fekszik háton a fűben és az eget fixírozza. Olyan, mint náluk, de mégis más és idegen. Hallgatja a madarakat, erőteljesen honvágya van az egyszer szent igaz, hiányoznak a többiek és aggódik is, hogy mit hisznek hol lehet, és nem esik-e bajuk, ha keresni kezdik. Van elég minden, ami nyomassza.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Szomb. Jan. 26, 2013 6:12 pm | |
| * Enyhén kiakadna, ha megint megjelennének a kis fényes pontok, de ez nem következik be, szóval megnyugszik. Sokkal jobban érzi magát ezen a kopár, hűvösebb helyen, mint az előző forrásnál. A feje teljesen ki van tisztulva, s a víz kellemesen hűsíti a kezét. Ekkor megjelenik a lény, valami szellem szerűség. Pozitív kisugárzása van tehát egyáltalán nem ijed meg tőle, hanem figyelemmel, és komoly arccal hallgatja végig a beszédét. Arcizmai ezután ellazulnak, és érzi, hogy a kezében megszűnik a fájdalom. Erre rettentő nagy szüksége volt, másképp itt helyben elájult volna előbb-utóbb. Hamarosan visszaballagnak a térkapuhoz, ami remélhetőleg egy hamar - kicsi pihenési időt adva nekik - nem fog kinyílni. Így végiggondolva egész jó kis hely, ahol most vannak, csak rengeteg veszélyt rejt. Visszatérve a kis manócskákhoz rohan, és az egyiket megölelgeti, majd lefekszik a fűbe, és ma már tuti, hogy meg sem mozdul, maximum annyi időre, hogy megmosakodik a pataknál, de azt majd kicsivel később, mert most rettentő fáradt. *
// Köszi a mesét, szuper volt! ^^ Az uccsóra mindenképpen el akarok jönni. (: // | |
| | | Matthew Demerest
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 102 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Szomb. Jan. 26, 2013 6:09 pm | |
| *Kihúzza a dobozkát, kinyitja a ládát, nem, nem volt semmilyen csapdahatástalanítás, mert ha egy sima világban értett is hozzá, most egyáltalán nem - de amúgy se értett. A kulcsot kiveszi, hogy megnézegesse, de amikor a vízelementál előkerül csak megszorítja és bámulja a nőt. És bámulja. És bámulja. De azért fel is fogja, hogy mit mond.* - Tényleg nem akarunk rosszat, csak felhasználni ezeket, segíteni a kis izéknek és hazajutni. *Mondja, de már csak azután hogy a nő eltűnt. Megforgatja a kezében a kulcsot, majd zsebre vágja, a ládikát megnézegeti, hogy van e rajta valami érdekes, ha nincs, akkor simán hóna alá fogja. Igazából ő jól el van itt, a kapu közelében, szóval nem feltétlenül indulna meg a nagyvilágnak, ki tudja hogy a térkép mikor téved és mikor tévednek el ők maguk. A vízben felfrissíti magát, lelocsolja az arcát, ledobja a felsőjét és nagyjából megmosakodik - a mellkasa főleg a két "mellén' pikkelyes, továbbá a könyöke, és szépen látszik, hogy sárkány szárnya hogy csatlakozik izmos hátához -, aztán keres egy leülésre alkalmas helyet... Néhány perc múlva esik le neki, hogy esetleg azt még gyorsan megkérdezhették volna, hogy ki akarta elbájolni őket a vízzel és megetetni a rókákkal.*
// Köszi a mesét, várom a zárót, és kevésbé azt, hogy Sasha megegyen mindenkit. : P // | |
| | | Sasha Lupinien
| | | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Szomb. Jan. 26, 2013 5:45 pm | |
| *A csapatmunka ügyesen működik. Sasha két szagot érez. Az idegenét, és Mattét, de mintha a pikkely nem is teljesen olyan lenne, mint Matt pikkelyei, valami nem stimmel vele, de hirtelen nem tud belőle többet megfejteni, majd később talán erre is fény fog derülni. Cat érzi, hogy hűsíti a víz a kezét, és nem bánt, nem jön semmiféle különös furcsa lény. Matt pedig benyúl a vízbe, ahonnan könnyedén ki tudja halászni a ládát, furcsa módon, és, hogyha megrázza, érzi, hogy van valami a dobozban, ládikóban, és ha kinyitja, akkor bizony egy szép, díszes, cseppet formázó kulcsot talál benne. A víz egy kisé megremeg, majd egy fiatal nőnek kinéző vízelementál és szellem közötti átmeneti lény emelkedik ki.* -A Forrás szelleme vagyok. Utatok veszélyt ígér.. Érzem, hogy semmi rosszat nem akartok, vigyétek a kulcsot, és használjátok jóra. De vigyázzatok! Ha gonosz dolog fordul meg szívetekben, nem érhettek célt! Jó szerencse kísérje utatok! *mondja még, majd egy nagy csobbanással eltűnik a mélyben, a forrásban. Cat érzi, hogy a víz hűti, sőt gyógyítgatja a kezecskéjét. A három kulcsból egyet így megtaláltak, a vulkán lesz a következő állomás. A teleportkapu, amihez visszamehetnek, csak sokára fog (kövi mese) aktivizálódni, ha nagyon szeretnének, nekivághatnak gyalog is. Élelmet találnak, az erdőben vannak állatok, meg gyümölcsfák is, és ez a forrás iható.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Szomb. Jan. 26, 2013 5:39 pm | |
| * A kötés valamennyire hat, tehát már nem szenved attól az átkozott méregtől, majd valamikor kikúrálja, remélhetőleg nem halálos. A térképről az égvilágon semmit nem tud kiolvasni, csak valami apró pontot, valószínűleg az a forrás, de még ebben sem biztos. Egészen mostanáig, amikor is mindenki egy bizonyos pont felé igyekszik. Egy bokor felé, ahonnan csobogás hallatszik. Ő is bekukkant, s értetlen képet vág. Nem akarja elhinni, hogy ez lenne a forrás. Pedig itt van életnagyságban - noha nem hús és vér formában - tehát nyilvánvaló, hogy ez az. Ha jobban megnézi, akkor láthatja, hogy egy kis dobozka van elrejtve a víz alatt. Nem tudja, bemerjen-e nyúlni, nem akarja hogy bármi is letépje a kezét. Ugyan akkor ki tudja, ha az előző víz olyan kellemes volt, akkor ez talán meggyógyítja a kezét. Ha senki más nem nyúl érte, akkor ő megteszi. Azonban terve meghiúsul, mert időközben Matt már megtette ezt a lépést. Ő is leguggol, és belemártja a kezét a hideg vízbe, amiről idő közben leszedte a kötést. Kellemesen hűsítő, ugyan akkor lesben áll, mert nem akarja hogy Mattnek valami leharapja a kezét, vagy behúzza magához. Hálás neki, amiért nem hagyta ott a forrásnál. * | |
| | | Matthew Demerest
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 102 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Szomb. Jan. 26, 2013 5:35 pm | |
| - Még szép, hogy haza fogunk jutni. *Erősíti meg ő is a lányok beszélgetését. Azért a sérült, mérgezett Cat-kézre néha odapislog, de nem ismeri a mágiaágakat eléggé, neki se jut eszébe semmilyen gyógyító dolog.* - Miért nem születtem fél-főnixnek? Menne a könnyezés és már egyben is lennél. *Jut eszébe a kellően abszurd dolog, miközben meglesi a lány kezét, a felkapás neki alap volt, kicsit sem szégyelli, vagy tartja túl bensőségesnek, vagy ilyesmi, szóval azon már huss, tovább is suhant. Mikor Jasmine pajzsul használja akkor odasétál a bokorhoz, de éppen olyan gyáván pislog, mint bárki más.* - Na jó, akkor én? Hát ez eléggé csúnya kihasználása férfi mivoltomnak, de legyen. A szobámban minden könyvet Tate-re, minden játékot Pete-re és minden alsóneműmet Bel... Na jó, nem. *Nagy levegőt vesz, olyan jó embereset, aztán leguggol a vízhez, egyik kezével belenyúl, a másikkal megfogja Jasmine kezét, hogy véletlen se bukjon előre, nem mintha a lány egy izompacsirta lenne, de hát az egyensúlyát akkor is tudja biztosítani. Igyekszik kihalászni a dolgot, Sasha pedig remélhetőleg szagot fog azon a pikkelyen, bár ezt nem látja. Hátha kiszagolja az ismeretlent...* | |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ Szomb. Jan. 26, 2013 5:31 pm | |
| *A többieket elérve Matt elmondja mi a szösz is történt, amire igyekszik okosan bólogatni.* -Persze, minden oké. *Bólint azért a kérdésre, lelkileg nincs jól, azért fizikailag legalább igen, fogjuk rá. A pikkelyeket látva, és a gusztustalan szóra elkuncogja magát a szája elé kapva a kezét.* -Fura, de szépek! *Mosolyodik el picit. Legalább valamennyit nyugszik, Matt időnként vicces, bár néha egy kicsit azért soknak mondható. A térképet meghagyja a többieknek, inkább szaglászgat, mert hát térképészetben nem a legnagyobb ász lássuk be.* -Friss víz, nem olyan kábítós. *Mondja, ahogy szaglászik, aztán legszívesebben vissza is szívná, mert hát na nem publikus, hogy ilyen jó az orra.* -Legalábbis úgy sejtem. *Vándor, ezzel talán magyarázni lehet, ahogy megnézegeti a forrást, ami már tényleg rendesen tűnik. Amíg a többiek minden bizonnyal a ládával foglalkoznak, picit hátra marad és felkap egy pikkelyt a földről, picit megszaglássza, próbálja belőni, hogy mié lehet? Olyan lényé, mint Matt, vagy valamiféle állat, vagy más lény? Eltesz belőle, ki tudja, még valamilyen varázslathoz esetleg jól jöhet.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egy rejtélyes másik világ | |
| |
| | | | Egy rejtélyes másik világ | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |