Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Hawaii - Page 10 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Hawaii - Page 10 I_vote_lcapHawaii - Page 10 I_voting_barHawaii - Page 10 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Hawaii - Page 10 I_vote_lcapHawaii - Page 10 I_voting_barHawaii - Page 10 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 46 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Hawaii

Go down 
+39
Noah Karl Pavel
Kockadobás
Sarah Lairs
Nathaniel Harris - Archív
Isolda Mahla Tyrphosie
Logan Knucker
Lilia Radoslava
James Ravenwood
Kasey Jake Ellswood
Isobel O'Shennon
Mike Preston
Játékmester
Lizbeth Westlive
Pierre Bontavier
Andrey Bogdan
Katherine Mary Black
Ariadné Tanith
Sepp Dierk
Moana Hine
Ayla Madyzyn
Atum Malah
Angelina Mary Black
Rosalie Hooper
Anaze White
Domajan Gurskovity
Cirelin de Sovalon
Sarah Christina Keller
Latiffa Milena
Aali White
Elisaveta Grozda Moraru-A
Gerlice Éva
Gary Shazzox
Jack Darkfield
Rupert Rankle
Nalani Haukea
Vaszilij Potrevszkij
Mira Todorka
Nicol Bennet
Kalandmester
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Hawaii - Page 10 Nincskaszt

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 4:04 pm

First topic message reminder :

Hawaii téma a kiránduláshoz.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Hawaii - Page 10 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Hawaii - Page 10 Tek4e9df14d075d17172896

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 6:10 pm

*Kicsit meglepődik a válaszon, ő nem erre számított, azt hitte, hogy Akoni szeret a Nezabarba járni, de megérthető, ha az otthonhoz húzza a szíve. Ayla meg pont az ellenkezője. Ő nem szeretne hazamenni és ottmaradni. Igazából fogalma sincs hova is menjen majd, ha egyszer elvégzi az iskolát. Jövőtervei nincsenek és még azt sem tudja, hogy Akonival tervezheti-e a jövőképeit. Egyelőre szép, meg jó minden, de nagy összetartás és kiolthatatlan tűz kell, ha tovább akarják folytatni.*
-Igazából, ha ide húz a szíved, nos én nem akarok semmi útjába sem állni, ne miattam gyere vissza, hanem mert a jövőd a tét. valójában nem tudnám ezt az életvitelt megszokni, ezt igaz nem mondtam. Én sokkal kötöttebb vagyok, máshogy nőttem fel, minden máshogy volt.
*Ő is komolyan néz vissza Akoni szemeibe. Nem tudja mi fog kisülni ebből az egészből, majd kiderül.*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 6:02 pm

*Ayla elmondta, hogy mit is gondol. Igazság szerint Akoni sejtette ezt a dolgot, de nem akarta kimondani, hátha nincs igaza.*-Hát, az az igazság hogy sejtettem. Látszott rajtad, hogy ez nem a te világod, és tudom hogy nem így szoktál meg, de nekem ilyen az életem itthon. Nem tudok mást tenni. És örülök hogy ma mondtad el, nem szabad szerintem semmit magadba tartani. És, tudod valami eszembe jutott, de nem tudom megcsinálni. Nemsokára vissza kéne mennünk, vagy Spanyolországba. És hát tudod, nem akarok itt maradni, mert félő hogyha egy hetet maradunk, akkor nem tudok elszakadni innen. Igazság szerint, ha te nem lennél Ayla, akkor gondolkozás nélkül ott hagynám a sulit. Ott is jól elvagyok, de nem hasonlítható ehhez.*Most már komolyan néz a lány szemébe. Nem tudja elengedni Aylát, ezzel tisztában van, éppen ezért kéne minél hamarabb tovább állniuk. De vajon mit mond erre Ayla?*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 5:57 pm

*Ayla sóhajt egyet. Valójában tényleg nem akarta elmondani, ma legalábbis nem, de ha már Akoni ennyire átlátott rajta, akkor muszáj elmondania, hiszen ennyivel tartozik.*
-Csak tudod, nekem eléggé furcsa az, ahogyan viselkedsz itt, furcsa az egész Hawaii stílus és nem tudom, talán ez zavar egy csöppet, bizonyára azért, mert még sosem éltem át ilyet. Igazából tényleg egy kicsit magányosan érzem magam, de nem panaszkodásképpen mondom, csak valahogyan máshogy képzeltem el ezt az egészet. Meg ugyebár nekem is máshogy van megszokva. Remélem megértesz. Még nem szoktam meg.
*magyarázkodik valamint kiönti lelkét, ami eddig nyomta szivecskéjét, végül is ezen alapszik a párkapcsolat, reméli azért, hogy Akoni nem pöccen be erre, de Ayla egyáltalán nem tehet róla. Közben a Napocska lentebb kúszik lassan sötét lesz.*
-Hát tessék elmondtam, de igazából ezt holnapra akartam tartogatni.
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 5:47 pm

*Leülnek a pokrócra, és együtt nézik a naplementét. Igen, nagyon romantikus a hely, de Akoni látja Aylán, hogy valami nem tetszik neki. Valami ezzel az egésszel. És ő nem szereti halogatni a dolgokat, ezért egyből rákérdez. A táskában szendvicsek vannak, semmi extra, és Ayla nyugodtan kiszolgálhatja magát. De Akoni még nem vesz, egyenlőre csak Ayla felé fordul, és beszél a lányhoz.*
-Ayla, tudom hogy valami baj van, és kérlek ne mond hogy semmi. Látom rajtad, ismerlek, és lehet hogy ez a vacsi tetszik, azt elhiszem, de mi a baj? És légyszi ne kertelj, mond el az egészet.
*Nem is akar többet mondani a lánynak, egyenlőre ennyi elég.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 5:31 pm

*Nos igen, ha az ember jól szórakozik hamar telik az idő. A Nap is lentebb mászott az égbolton lassan felölti a táj a narancsos színt, ahogyan egyre lejjebb kúszik a Napocska, lassan de biztosan sötétedik majd. Igazából Ayla igen talán magányos is egy kicsit, de nem haragszik Akonira, hiszen itthon van végre meglovagolhatta a hullámokat és találkozhatott barátaival is. Talán a lány sem viselkedett volna máshogyan a szőkeség helyében. Mindenesetre Akoni életstílusa merőben más, mint Ayláé, talán ez az, ami legfőképp szokatlan és zavarja a lányt. Azért rá is kérdezett szerelme a dologra, nos igen nem az a mosolygós, mint szokott.*
-Semmi csak, úgy áhh mindegy hagyjuk, nem haragszok ám félre ne értsd.
*Gyorsan hozzáteszi mielőtt még azt hinné Akoni, majd rápillant a leendő vacsira, amit eddig észre sem vett, de hogyan került oda? Nos mindegy, mindenesetre ennek örül azért. Kicsit el is mosolyodik. Akoni mindenre gondolt. Romantikus még a naplementébe vacsizni, azzal akit nagyon szeret.*
-Hát jobbat el sem tudnék képzelni, jól néz ki azért.
*Hát igen Ayla leült a pokrócra és megvárta, míg Akoni is odamegy.*
-Na és mi lesz a vacsi?
*Kérdi kíváncsian. Egyelőre nem osztja meg érzéseit a fiúval. Nem akarja elrontani a hangulatát és jókedvét csak mert most Ayla ilyen.. nem ünneprontó ő, nem is szeret az lenni.*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 5:21 pm

*No igen, Akoni nagyon jól elvan, és nem is érzékeli hogy milyen jól telik az idő. Ebben a pillanatban nem gondol a lányra, csak a szórakozás jár a fejében. Aztán amikor megunták a dolgot, azaz elfáradtak, akkor kimentek. Mára elköszönt barátaitól, és lehet hogy egy hosszú időre is. Ha itt van akkor sosem beszélnek róla, hogy mikor jön vissza, vagy hogy hova ment egyáltalán. Olyan, mintha minden napot itt töltene a fiú, közben maximum fél évente tud hazajönni. Na de most már ott van Ayla mellett, és most csak barátnőjével törődik. Látja, hogy Ayla nem boldog, vagy legalábbis nincs az a mosoly az arcán, ami kéne hogy legyen. Ami ott van Akonién, aki boldog is.*
-Mi a baj Ayla? Bocs hogy csak így itt hagytalak, nem is tudom hány órára voltunk, sajnálom. De viszont van egy meglepetésem. A mai vacsorát itt a parton fogyaszthatjuk el, a naplemente mellett. http://cordria.deviantart.com/art/Hawaiian-Sunset-130781763
*Miközben ezt meséli, Ayla láthatja, hogy egy pokróc van letéve a földre, és egy kosár. Ide telepedhetnek le, és fogyaszthatják el a vacsorájukat.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 4:43 pm

*Nos igen megint kívülállónak érzi magát Ayla, sebaj majd idő elteltével biztosan beilleszkedik. Most egyelőre csak külső szemlélő az eseményeknek. Mindenki elment szörfözni Akoni puszival köszön el tőle, ő egyedül maradt fehér deszkáján.*
-Nem menj csak nyugodtan és érezd jól magad, elleszek én itt.
*A csöpp tudásával meg sokra nem megy a nagy hullámok egyenesen rémisztően haladnak felé. Néhány próbálkozást megejt azért a felállással meg úgy a megmaradással, de egy idő után abbahagyja és csak sodródik az árral, ami előbb vagy utóbb a partra viszi ki. Nem is bánja, elég volt neki egy nap bőven. Akoni jól elszórakázik Ayla nézi. Egy érzés fogja el, nem tudja, hogy mi is az, de elszomorodik tőle. Nem mosolyog. Közben szépen lemászik a deszkáról, amit maga mellé tesz a homokba, majd kifekszik a partra. Akoni barátai is jól elszórakoznak. Így telik el egy kis idő, pár óra, Ayla már megszáradt és kezdi a nap is megkapni fehéres bőrét. Nem árt neki, nagyon kifakult amióta nem járt Spanyolországban. Lassan Akoni is odamegy hozzá, végezve a szörfözgetéssel. Kicsit le is fröcsköli Aylát, nem szándékosa, csak a lendülettel, ahogy jött ki a vízből.*
-Megvagyok és mehetünk tőlem, ha te is úgy gondolod. Közbe megszárítottam magamat.
*kelt fel a homokból. Leporolja a hátát és lábait, hogy ne legyen már tiszta homok, majd Akonira tekint. Most nem mosolyog nem tükröződik rajta semmi sem. Nem lehet eldönteni mit is gondol vagy érez a lány.*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 4:26 pm

*Amint beértek a vízbe Akoni a deszkára ült. Elkezdte bemutatni barátait, barátnőjét, és egész jó hangulat alakult ki. Persze a szokásos, sok hülyéskedés, poénok, melyeknek egy részét Ayla valószínűleg nem értheti, hiszen ő nem volt itt régebben, de Akoni nagyokat nevet rajta. Reméli, hogy szerelme azért jól érzi magát, bár ki tudja, hogy szimpatikusak-e neki a barátai. Jópár óra eltelt így, mire Akoni arra szánta magát, hogy egy kicsit szörfözni kéne. Na igen, bár ki tudja, hogy Aylának van-e kedve.*-Héj srácok, szerintem csapjunk a hullámok közé, látni akarom hogy zuhantok a vízbe.*Mondja mosolyogva, majd a többiek el is indulnak, nem veszik ezt bántásnak, hiszen tudják, hogy Akoni csak viccel. Ő odamegy Ayla mellé. Most kettesbe vannak a lánnyal, a többiek pedig szörföznek.*-Ayla, jól érzed magad? Mármint szeretnél felmenni, vagy maradjunk? Mert nekem az is jó ha kettesbe vagyunk fenn. De most megyek egy kicsit én is, szerintem gyere, nem bánod meg. Gyakorold hogy hogy kell felállni, meg ilyesmiket. És hidd el, én nem is tudtam számolni, annyiszor estem bele az elején. Szóval ne csüggedj,bár ezt azt hiszem nem is kell mondanom, itt nem lehet senki szomorú.*Mondja mosolyogva a fiú, majd egy puszit nyom barátnője arcára, és hátat fordít neki. Egy picit csak vár, mert egy nagyobb hullám kell neki. Aztán amikor meglátja akkor elkezd evezni, és rámegy a hullámra. https://www.youtube.com/watch?v=RUYYdDH2o0k&feature=related Különböző trükköket mutat be, de mikor a második vagy harmadik hullámra is ráment, és le is jött róla egybe, akkor eszébe jut Ayla. Nem látta, hogy hogyan ügyeskedett eddig a lány, de most odament hozzá. Közben barátai már kimentek, hiszen ők régebb óta aszalódtak már a napon, meg későre is jár.*-Na? Hogy haladsz? Szerintem lassan menjünk ki, holnap is lesz nap.*Mondja Aylának, de megvárja a választ, mert a lány nélkül nem megy ki persze.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 3:45 pm

*Sétáltak le a partra, a hullámok már távolról is a magasba törtek, hát még közelebbről nézve Még azon is izgult Ayla, hogy esetlegesen belefullad a vízbe, de csak egy röpke pillanatra suhant át a gondolatai között. A víz mentén sétáltak, néha megmosta a lábukat az óceán hűs vize. A habok között már látott pár szörföző alakot. Sejtette, hogy ők lesznek azok a bizonyos barátok, de egyelőre még nem kérdezett rá. Majd kiderül. Akoni megállt hirtelen. Eljött az ideje, hogy belevessék magukat a vízbe. Akoni kezdett vetkőzni, nos egy kicsit elidőzött Ayla a látványon, de nem sokáig, mert aztán észbe kapva gyorsan ledobta ruháit ő is egy száraz részre, majd barna fürdőruhában és a fehér szörfdeszkával belevetette magát a rengetegbe. Mielőtt még teljesen elmerült volna a lába magához kötötte a deszkát. Ennyit megjegyzett aztán pedig beugrált a vízbe , majd mikor volt lehetősége rá, akkor ráhasalt egészen ügyesen a deszkára, közben ugye szerelme csak mondta az instrukciókat, amit igyekezett megjegyezni. Megfogadta is a tanácsot hosszú tempókkal kapálózott és jéé előre is haladt. Ahogyan odaértek a többiekhez látta, hogy mindegyikőjük meglepett arcot vágott. Gyorsan megigazította a hajpántját, ami még mindig benne volt hajába, de nem csúszott el semerre sem, így csak mosolygott és magában értetlenkedett mi ez a nagy döbbentség. Akoni kezdte a bemutatást. Sorba Tom, Peter, Mike, Jane és Mary.*
-Sziasztok Ayla vagyok! Örülök, hogy megismerhetlek titeket. Látom régóta szörföztök már, nagyon ügyesek vagytok.
*Dicséri őket, mert tényleg jók voltak mindannyian, bár már több éve vannak a "szakmában", nem csoda ha jól megy nekik.*
~Én is remélem, hogy jól kijövünk...~
*Közben a deszkán ülve hullámzott az óceánnal, a barátok aranyosa, egyelőre...*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 09, 2009 5:27 pm

*Nah igen, túl estek a dolgok első részén. Persze Ayla mondataira folyamatosan válaszolgatott a fiú. Például amikor Ayla mondta, hogy ő mennyi embert ismer itt, akkor félvállról mondta csak, hogy hát igen, de ő itt élt 13 évig, ez természetes, bár ezzel a vörös hajú lány is tisztában volt. Még mielőtt elaludtak arról is beszéltek, hogy rendet kéne rakni. Lehet hogy igaz, de Akonit nem vitte a lélek ilyesmire, hiszen neki tökéletes a kupi, a rendetlenség. Ezt ugyan nem osztotta meg Aylával, de ez az igazság. Miközben barátnőjére várt, aki éppen átöltözni volt benn, addig Akoni a partot vizslatta. Barátait kereste, akiket meg is látott, messze az ócánba. Hát igen, ők is oda tartanak. Ayla kiért, és beleegyezett, hogy induljanak el. Éppen ezért megragadta barátnője kezét, és így indultak el. Homokos tengerparton sétáltak, http://jacobmerphy.deviantart.com/art/Hawaii-25986964 közel az óceánhoz. A víz olykor még a lábukat is érte. Akoni úgy volt vele, hogy lassan be is mehetnének akár. Éppen ezért kicsit kijebb ment, és ledobta papucsát, meg pólóját.*
-Egy pár jó tanács, mielőtt az óceánba mennél. Ne ijedj meg hogyha egy hullám jön veled szembe. Ez elég sokáig így lesz, de egy-két nap után fel sem fog tűnni a dolog. Bár ez azt hiszem egyértelmű. Hát nem nagyon tudok mit mondani, a lényeg hogy élvezd amit csinálsz, ja, és ha unod benn, akkor szólj, mert ki is jöhetünk. És persze ha van kedved szörfözgethetsz itt egy picit, de előre szólok hogy nagy hullámok lesznek.
*Mondja mosolyogva a fiú, miközben végignézi barátnőjét, amint ledobja a ruháit. Amikor ő is elkészült, akkor mennek csak be a vízbe. Akoni egyből a deszkára hasal, amint elég mély lesz a víz. Barátai valószínűleg már rég felismerték. Hát igen, hiszen messziről ordibálnak neki.*
-Hosszú tempókkal evezz, itt kijebb még elég nagyot dobnak a hullámok, de nemsokára bejenn leszünk, ott nem lesz gond.
*Mondja, miközben oda is érnek a barátaihoz. Hát igen, vannak már egy páran. Kissé meglepő ám nekik, hogy Akoni egy lány társaságában jött, de meg kell szokniuk Aylát, hiszen ritkán fogjuk látni barátjukat nélküle.*
-Szevasztok srácok.*Mondja mosolyogva Akoni, majd megkezdi a bemutatást.*-Bemutatom a barátnőmet, Aylát. Ayla, ő ott Tom! http://ceruleanraven.deviantart.com/art/My-Surfer-Boy-32830352*Szépen sorba mutatja be a srácokat.*-Peter http://poisonberi.deviantart.com/art/Surfer-Dude-Roxas-105684812, Mike http://gaminefans.deviantart.com/art/Surfer-56750277, Jane http://indigohippie.deviantart.com/art/Anime-Surfer-Girl-107342830, és Mary http://bbedlam.deviantart.com/art/Soak-Up-The-Sun-Final-7815616! Remélem jól kijöttök majd, de ebben szinte biztos vagyok.
*Akoni barátai is kedvesen köszöntik a lányt. Hát igen, elég hasonlóak mint Akoni, de hát majd kiderül, hogy vajon minden Hawaii-i ember ilyen-e.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 09, 2009 5:05 pm

*Ayla igen helyet foglalt a fotelben, ami éppen a feneke alá esett, majd belehuppant. Kellemes puha volt, már majdnem elaludt benne. Laposakat pislogott, igazából most mindegy neki merre alszik, csak legyen hol. Ásított nagyokat. Visszagondolt az útra, elég hosszú volt és forgalmas és sokan is voltak. Akonira pillant, aki elnyúlt az ágyon. Majd felült és Aylának beszélt. A lány nehezen, de megértette minden szavát. Csökkent a koncentrációképessége, ez is biztosan a meleg valamint a fáradtság miatt volt. Mikor Akoni befejezte, Ayla is kinyitotta a száját, hangja fáradt volt, akadozó és lassú.*
-Nem rossz az ötleted, pántom úgyis van, majd azt fogom használni, vagy pedig úgy kötöm össze a hajamat, hogy ne látszódjon. Mindenesetre ne várd tőlem, hogy ilyen melegbe sapkát vegyek fel, mert az öngyilkosság a köbön. Vagy egy csattal odacsatolom azt a művirágot, amit még otthonról hoztam, úgyis kettő van belőle egy-egy mindkét oldalra.
*Kicsit elgondolkodott már amennyire ilyen állapotban lehetséges gondolkodni, valójában sok lehetőség volt, hogyan is lehetne megoldani, így nem kell aggódni ezért a továbbiakban. Nos eddig még neki sem volt gondja a füleivel, mert nagyon még nem volt mugli környezetbe, éppen ezért volt neki minden furcsa, mint például a buszozás. Nos minden új dolog iránt nyitott, így ezért is tűnhet izgalmasnak neki ez a kirándulás szerelmével. Közben az említett személy visszadőlt ágyára, hanyatt feküdt továbbra is beszélgettek mind a ketten.*
-Hát én a Nezabart tekintem inkább otthonomnak, mint nevelő szüleim otthonát. Árvaház sem volt az az igazi, így jóformán csak a Kúria az igazi otthonom. Végül is itt szereztem barátokat, itt történtek a kalandok és téged is itt ismertelek meg. Ennél jobbat már nem is kívánhattam volna. Azért sem utazok haza a nyáron, nem akarom őket látni, de ennek ellenére elmehetünk majd haza is, ha nem is látogatjuk meg őket.
*Fecseg tovább, majd a következő kérdésre felhúzza szemöldökét, amit Akoni biztos nem lát, ha a plafont nézi.*
-Nos jól hallottad. Itt bizony rendet fogunk tenni, ha akarod ha nem. Hiába én nem bírom a rendetlenséget, tehát vagy beleegyezel vagy magam fogom csinálni. Mindegy. Majd eldöntöd.
*Kicsit gatyába kéne szednie a fiút, túl laza és rendetlen. lehetne laza és többnyire rendet tartó. Ayla rendmániájával jól kifogta a dolgokat. Ezek után már meg sem hallotta Akonit. Bealudt a fotelbe szépen ügyesen. Nem telhetett el egy óra sem, de felébredt. Kicsit elgémberedett a fotelben, mivel Akoni ágya volt a legközelebb odament és ledőlt a fiú mellé. Nem bánta meg azért a döntést és lehet ha fittebb lett volna akkor sem feküdt volna máshová. Így telt el még 5 óra hossza. Lassan kinyitotta szemeit. Még világos volt jócskán. Akonit kereste, de nem találta valószínű hamarabb felkelt. nagyot ásított. Annyira lusta volt még, hogy legszívesebben fel sem kelt volna és továbbszundított volna, de Akoniról tudta, hogy most jön az, hogy beviszi a leányzót Hawaii sűrűjébe. Ez a tudat nem hagyta nyugodni, így felpattant az ágyból. Még nagyot ásított, szemeit törölgette, majd ment zuhanyzó felé. Szerencsére üres volt, de látta, hogy már használta Akoni. Ayla is gyorsan lehűtötte magát. Kellemes virágillatú tusfürdő pedig olyan jól esett neki, hogy önkéntelenül is mosolygott. Zuhany alatt zene hangja csapta meg a fülét. Mikor aztán készen lett teljesen kilépett a nappaliba. Felfrissülten mosollyal az arcán jelent meg, fehér combközépig érő szoknyába, meg egy spagettipántos piros topban valamint fülét egy fehér hajpánttal takarta el.*
-Látom te is a pirosat választottad.
*jegyzi meg és mosolyog. Fiút átöleli, megcsókolja, majd a programtervet hallgatja*
-Jó rendben, tőlem mehetünk.
*Mindössze ennyit mond majd kéz a kézben sétálnak ki a házból. megérkeztek egy étterem szerűséghez. Aylának nem finnyás, neki szinte minden jó, ami ehető. Ahogyan beléptek kicsit idegennek érezte magát, nem csoda az is volt a rengetegbe, de Akoni minden második embernek köszönt, ő meg csak szótlanul mosolygott. majd odasétálnak a tulajhoz, nevezetesen Royhoz, akinek Akoni be is mutatja.*
-Üdvözlöm, nagyon szép hely.
*Mondta a lány, miközben a kezét nyújtotta ki, hogy rázhassanak egyet Royal. hamburgert rendelt Akoni. Hát nem mostanság volt az, amikor Ayla evett utoljára hamburgert, így mikor megcsapta orrát a friss étel illata azonnal nekilátott. Jó nagy adag volt, de ő bekebelezte mindet. Nehogy már itthagyjon ilyen finomságot. Háttérben gitár hangja, beszélgetések és nevetések is csendültek föl egy-egy irányból. Kellemes volt a hely.*
-Nagyon jó itt, jól érzem magam. Csak kicsit kívülállónak. Annyi mindenkit ismersz én meg senkit. persze ez természetes, ha új helyre megy bárki is, de olyan szokatlan.
*osztja meg gondolatát a fiúval. Közben meg felkeltek és sétáltak visza a házhoz. Ayla persze integetve elköszönt a tulajtól, majd Akoni kezét fogva sétáltak visszafelé.*
-Hát rendben azt hiszem felkészültem rá, de annyira izgulok.
*Mondja a barátismerésre. A szörfös dolog már kevésbé izgatja. valójában nem érdekelte sosem, más mit gondol tudásáról, vagy képességeiről, nem érzi cikinek ha bénázik. Közben megérkeztek a teraszra, egy deszkát már el is vett Akoni, Ayla is választ egyet. nem válogat, amelyik közelebb esik hozzá.*
-Hát nem, nem vettem fel, de mindjárt megoldom a problémát.
*Gyorsan beszalad és körübelül öt perc múlva kint is van. Ugyanaz a ruha van rajta csak fürdőruha rejtőzik alatta. Megfogja Akoni kezét, majd egy csókot is ad neki. fehér szörfdeszkával a kezében indulásra készen vár.*
-Nos mehetünk ha gondolod, én készen vagyok és alig várom már.
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeVas. Aug. 09, 2009 6:48 am

*Miközben beszélgettek visszamentek Akoni szobájába, ahol Akoni egyből ledőlt az ágyra, melyre kék ágynemű van téve, bár nagyon úgy tűnik, hogy a szobában minden úgy van, ahogy azt a fiú itt hagyta pár héttel ezelőtt. Ayla leült az egyik fotelba ami a szobában van. Hát valószínűleg a háttámláján vannak ruhák, de ezt Akoni nem látja, mivel ő már a falat bámulja, és gondolkozik. Egyenlőre nem nagyon tud mit mondani, örül neki hogy otthon van, ez nem vitás, de hiányzik neki valaki ebből a házból. Így már nem ugyanaz mint régen, amikor még anyukája is itt volt, de ezt a dolgot nem akarta felhozni. Felült az ágyon és Aylára nézett.*
-Mondtad még a buszon, hogy valahogy meg kéne oldani azt, hogy ne lessek meg a hegyes füleidet. Hogy őszinte legyek nekem ez annyira természetes volt, hogy sosem gondoltam rá, hogy el kéne rejteni. De azt hiszem igazad van. És igazság szerint nem tudom hogy hogyan lehetne. Talán valami pánt, vagy esetleg egy sapka, nem tudom, virágfüzérrel, ilyesmikre tudok csak gondolni, de nem tudom mi mennyire lenne eredményes, de ezek mindennapos dolgok itt nálunk, szóval nem lenne feltünő hogyha például sapkába lennél egész nap, esetleg nekem lenne furcsa, de nincs azzal semmi gond.
*Mondja Aylának mosolyogva a fiú. Tényleg nem tud ennél jobb megoldást. Őt sose zavarta barátnője hegyes füle, és barátait sem zavarná, csak talán elkezdenének kérdezősködni, és ők ugyebár nem is tudnak a tündékről, szóval kicsit furán venné ki magát, hogyha most Akoni beállítana fél-tünde barátnőjével. Visszadől ismét az ágyra, majd az alvásról kezd el beszélni. Persze előbb reagál egy pár dologra még, de azt is beleveszi.*
-Hát tudod én is imádom ezt a helyet, és azt hiszen a kúriát sose fogom annyira otthonomnak érezni mint ezt. Hiszen ott sosem tudok megismerni minden helyet, minden illatot, mert az óriási, itt viszont, itt sokkal egyszerűbb. Bár oda is köt sok szép emlék, és tudom hogy ebben a pár évben talán meg fog változni a véleményem, főleg hogyha nem járok haza sűrűn. De hát ez van, ez a hely mindig itt lesz nekem, vagyis nekünk.
*Elmosolyodik, de lehet hogy ezt Ayla nem látja, mivel most nem néz szerelme szemébe, hanem a plafont bámulja. Azonban felcsendül a fülében egy mondat, mely Ayla száját hagyta el.*
~Nos hmm, itt azt hiszem lesz dolgunk.~
*Ezután felül, mert ezt nem nagyon hagyhatja szó nélkül. Persze nem veszekedni akar, csak mosolyogva megkérdezi a dolgot, mintha nem értené, hogy mire is gondolt Ayla.*
-Ayla, mire gondoltál amikor ezt mondtad? Itt azt hiszem lesz dolgunk. Csak nem azt akarod mondani hogy rendet akarsz itt csapni? Ugye nem?
*Kérdezi nevetve a lánytól, majd most már tényleg áttér az alvás kérdésére. Ennek fő oka az, hogy nagyon fáradt, a másik pedig az, hogy szemmel láthatóan Ayla is nagyon fáradt. És ezt összevetve kijött neki, hogy le kéne pihenniük.*
-Eléggé fáradtak vagyunk, ahogy te is mondtad. Le kéne feküdni, aludni jó pár órát, aztán ha felkeltünk, akkor megismerheted a barátaimat is. Két helyen lehetnek, ami nem olyan sok. És amúgy is, ebbe a házba nagyjából csak aludni fogunk visszajönni. Az én életem mindig így zajlik itt, és ha idejössz akkor ezt meg kell szoknod. Mert ez a hawaii élet. Amúgy nekem mindegy hol alszol, én itt fogok az tuti, és ha gondolod akkor maradj itt, úgysincs már annyi erőd hogy átmenj egy másik szobába.*Ezt persze nem gondolja komolyan, de jobban aludna ha Ayla is mellette lenne.*
-De hogyha szeretnél, nyugodtan aludj a nővérem szobájába, nem fog megharagudni. Főleg azért, mert szerintem tudni se fog róla.
*Felpattan az ágyból, és odasétál Aylához, mivel nem tudja hogy melyik szobát fogja választani. Adott egy jóét puszit a lánynak, ami egy csókra sikeredett, és utána visszament az ágyához. Őt igazából nem zavarja hogy ugyanabba a ruhába van amibe egész nap, ledől az ágyra. Ez is hozzátartozik az ő életstílusához.*
-Jó éjszakát Ayla! Vagy nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani, a lényeg az, hogy aludj jól.
*Miután kimondta ezt a dolgot, szinte egyből elaludt, nem is várta meg, hogy Ayla hova fekszik, mellé, vagy egy másik szobát választ-e.*

6 órával később

*Akoni felébred, bár még mindig elég álmos. Ez azonban nem tántorítja el abbeli elképzelésétől, hogy ő most felkel. Örömmel látja, hogy Ayla mellette aludt, bár lehet hogy ez tényleg csak azért van, mert neki sem volt már annyi ereje, hogy átmenjen másik szobába. Nem akarja megzavarni a lány álmát, ezért szinte hangtalanul kioson a szobából, pár ruhával a kezében. A hangtalanul persze enyhe túlzás a nyekergő padló miatt, de ez a hang zene a szőke srác fülének. Ránéz az órájára, és látja hogy délután három óra van. Na igen, nem aludtak sokat, főleg nem eleget, de mára be kell érni ennyivel. Gyorsan elmegy zuhanyozni, hiszen ez már ráfért. Lemosta magáról az út porát. Ezután egy sárga fürdőnadrágot vett fel, melyen különböző minták voltak. Valamivel a térde alá ért ez a nadrág, éppen ezért használta utcai viseletre is. Pólója piros, bár ki tudja miért ezt a színösszeállítást választotta. A bőröndök ott vannak még mindig a nappaliban. Akoni bevitte mindkettő szobája elé, nem akarta zavarni Aylát, aki egyébként lehet hogy rég fenn van. Kiment a konyhába, és kinyitotta a hűtőt. Hát igen, abba semmi nem volt, pedig a fiú nagyon éhes, mégis várnia kell most. Hát így járt, nem nagyon tehet ellene semmit sem. Majd esznek valahol máshol. Tudja, hogy hova szokta rakni nővére a pénzt, melyet a családnak küld haza, éppen ezért abból kell kivennie egy keveset. Nem olyan drága itt egy ebéd, meg persze a vacsora sem, arra is rak el pénzt. Bár abban bízik, hogy valamelyik barátja meghívja őket magukhoz, de ebben nem lehet biztos. Most már azonban fel kell keltenie Aylát, már ha alszik még a lány. Benyit a szobába, de Ayla már nincs ott, ekkor hallja meg a zuhanyzó hangját. Furcsa hogy Akoni nem vette észre kedvese ébredését, de ez van. Lehet hogy Ayla ezt is megoldotta hogy hangtalanul osonjon a házban. Leült az egyik fotelba a nappaliban, és kedvenc gitárját vette a kezébe. Amíg a lány fürdött, addig ő zenélgetett. Nem is kellett sokat várnia, szerelme elég hamar végzett, és kijött a nappaliba. A mai napon is csodálatos volt, mint mindig.*
-Jó reggelt szerelmem!
*Ennyit mond Aylának, majd miután letette a gitárt, odalépett Aylához és egy csókot lehelt az ajkaira. Aztán elmondta neki, hogy hogy is állnak.*
-Remélem nem vagy nagyon éhes, mert nincs itthon semmi. Erre gondolni kellett volna tegnap, de tökre kiment a fejemből. Most már viszont mindegy, úgysem tehetünk ez ellen semmit. Délután három van, nem tudom tudod-e. Szóval gyere, menjünk együnk valamit.
*Ezután megfogta Ayla kezét, és elkezdte vezetni ki a házból. Nem volt nehéz helyet találniuk, hiszen majdnem a ház mellett volt egy kis étterem szerűség, ahol helyi kajákat szolgálnak fel. Oda mentek. Remélte Akoni, hogy Ayla szereti a hawaii kajákat, bár ki tudja. Mindenesetre amint belépett sokan köszöntötték a fiút, és ő nagy mosollyal az arcán köszönt vissza.*
-Sziasztok! Jó látni titeket.
*Na igen, Akonit elég sűrűn látták, főleg mostanság, de Aylát még sosem látták. Akoni odasétál a tulajhoz, aki elég jó barátja volt a fiúnak. Nem csoda, hiszen szinte egész életében majdnem szomszédok voltak, rengetegszer találkoztak, mely alkalmakkor volt idejük ismerkedni.*
-Roy, hagy mutassam be a barátnőmet. Ayla Madyzyn. Ayla, ő itt Roy!
*Ennyit mond csak, a többit az újonnan megismerkedettekre hagyja. Akoni rendel két hamburgert, hiszen az elég egyszerű kaja, és nem is akar sokáig itt lenni. Megkapják, és az étel ráadásul a ház ajándéka is. Na igen, ennyit tesz hogyha az ember jó barátja a tulajnak. Akoni persze szépen megköszönte. Leültek egy asztalhoz, mögöttük gitáron játszott egy emberke. Ez persze remek háttérzajnak minősült. Imádja az ilyen helyeket a fiú, bár most egy kicsit furcsa neki ez az óriási meleg, na de ez sem zavarhatja nagyon. Leülnek egymással szemben, és megeszik a hamburgert, mely elég nagy ahhoz képest amit Akoni képzelt, pedig elég sokszor evett már itt. Elég hamar végeztek vele, hiszen itt nem kell törődni az illemmel, ez egy ilyen hely, és ezt valószínűleg Ayla is tudja már. Miután Ayla is befejezte, és Akoni is, akkor elköszöntek Roy-tól, meg pár ismerőstől, akik itt ütötték el az időt. Ezután elindultak vissza a házhoz.*
-Azt hiszem eljött az idő, hogy megismerd a barátaimat. Persze szükségünk lesz szörf-re, mert azt hiszem te is kitaláltad már, hogy ők ilyenkor az óceánban vannak. És azt hiszem mi is bent fogjuk tölteni a napot. Ne izgulj, nem kell profi szörfösként odamenned, legtöbbször csak bent ülünk a deszkán, és hülyéskedünk. És bent elég kis hullámok vannak, szóval csak lágyan ringatnak, annyira jó, de nem akarok mindent elmondani. Majd te is meglátod.
*Mondja mosolyogva Aylának a fiú, aki lehet hogy kicsit izgul, pedig nem kéne neki. Meg is érkeznek a teraszra, ahol van elég deszka. Akoni elveszi a kedvencét ebből is, aztán a maradék háromból Ayla választhat egyet magának.*
-Mondtam hogy én nem értek hozzá, de Tom, az egyik barátom igen. Ő majd megmondja hogy milyen deszka kell neked. Nekem is ő segített az elején, és majd meglátod, hogy miket tudok. Persze nem akarok dicsekedni. Amúgy vettél fel fürdőruhát reggel?
*Ezt eddig el is felejtette megkérdezni, mert neki ez ugye alap dolog, de lehet hogy Aylának nem. Éppen ezért a választ várja, addig nem mehetnek sehova sem. Így állnak ott a verandán, Akoni egyik kezével Ayla szabad kezét fogja, a másikkal pedig piros szörfdeszkáját.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 8:28 pm

*Nos igen Ayla eléggé kinyúvadt a hosszú úttól, de megszokta már az utazásokat, hiszen élete egy része ebből áll. Folyton menni jönni, hát nem egy kellemes dolog, de az érkezések mindig bepótolják és felülmúlják az út fáradalmait. Valójában most sokkal kellemesebb volt neki az utazás, mert Akonival ment. Egyedül mindig magányos, és ha néha-néha beszélget azok is csak az idős hölgyek, akik a paprika terméséről és az időjárásról tudnak beszélni. Nos visszakanyarodva hozzájuk. Ayla egész úton izgult. Nem is leplezte, nem is szerette volna ezt titkolni, hiszen kedvese otthonát látni egy hatalmas élmény számára. Eljutni oda, ahol eddig még nem járt plusz élmény. Ráadásul még szép tengerpartos helyre jöttek még nagyobb plusz. Magyarán Ayla mérhetetlenül boldog. Persze az út alatt beszélgettek nevetgéltek és jól érezték magukat. Nagyon kíváncsi Akoni milyen helyen is lakik, barátai hogyan viselkednek majd vele és reméli, hogy nem tartják gonosznak, undoknak vagy valami negatív tényezővel illetik. Mugli vidék furcsa volt. Ahogyan megérkeztek még buszozni is kellett. Természetesen ez nem olyan nagy gond Aylának, de őszintén szólva még soha életében nem buszozott. Így nemhogy fáradt, hanem éber volt. Csomagjaikat a busz gyomrába rejtették. Látta, hogy Akoni nagyokat pislog és le is hunyta szemét, de ő az utasokat nézegette és azon is gondolkodott, hogy hegyes fülét nem fogják-e megszólni. Persze vigyázott rá, hogy ne nagyon bújjon ki vörös haja alól, de kicsit nehéz volt olyan dologra figyelnie, ami eddig nem volt probléma. Akoni figyelmét is felhívta erre, de mielőtt kinyithatta volna száját egy nagy huppanó jött, aminek következtében hallotta, hogy kedvese feje egy csöppet koppant az ablakhoz. Szája elé tette a kezét és kuncogott.*
-Nem gondolod, hogy kicsit furcsa lesz, hogy nekem hegyes füleim vannak. Már most érzem a szempárokat rajtam.
*Suttogta fülébe, de közben még mosolygott is. Végül is hallott mát elit bandákról, akik valamilyen tulajdonságokkal különböztetik meg magukat a többiek közül, de Ayla nem akarta, hogy egy ilyen bandába hazudja magát. Majd kitalálnak valami magyarázatot. Mikor Akoni bejelentette, hogy mindjárt megérkeznek, szíve megdobbant és fel is kelt ülőhelyéről átadva valaki másnak. A busz megállt, majd elsőnek szállt le. A Nap még nem járt olyan magasan körübelül kilenc óra lehetett. Ayla már korábban kelni szokott, de így is elég fáradt ahhoz, hogy most rögtön elhasaljon a homokban és ne keljen fel addig, míg ki nem pihente magát.*
-De furcsa volt buszozni... olyan hangos és sokan is vannak. Nem túl kellemes, de hangulatos azért.
*Na ez érdekes, nem kellemes, de hangulatos... haha user aztán kifejezte magát. Nos séta a homokos tengerparton. Kettesben szerelmével, hullámok kicsapnak a partra, majd visszahúzódnak. Néhány madár felettük repül el, a pálmafák pedig a Nap felé ágaskodnak. Eléggé hasonlít Spanyolországra, de mégis sokban különbözik. Itt valahogyan melegebb van, nem sokkal, de melegebb az idő. Cipőjét legszívesebben levenné csak két dolog miatt sem tudja. Egyrészt tele van keze a bőröndökkel, már nem tudná megfogni őket, másrészt pedig baromira forró a homok, így egy kínzással érne fel, ha talpa a homokhoz érne. Séta közben meg sem szólal. Hamarosan oda is érnek Akoni szülőotthonához. Megpillantaj a házat. Igazából nem számított másra, valahogyan így képzelte el az egész környéket. Közben Akoni beszél neki, hogy igen itt vagyunk Isten hozott.*
-Nagyon tetszik. Nem hiszed lehet, de nekem annyira jó.
*Osztja meg vele, majd rálép a recsegős deszkás padlóra.*
~Hát itt aztán nem lehet csöndben kimenni, de sebaj.~
*Elnéz a hintaágy felé is, most beleugrana és elaludna. De nem, még a többit is látnia kell, most még nem alukálhat. Akoni előre megy. Ez természetes, hiszen ő lakik itt, ő tudja, mi merre van, máshogy nem is lehetne csinálni. Ayla belép utána. valahogyan olyan illat van, mintha valamiféle kókuszos parfümmel fújtak volna be. Nem tudja miért, de ez furcsán hat Aylának. Mondhatni Akoninak ez az otthon illata. Szerelme leteszi a bőröndöket, Ayla is így tesz. Követi a fiút, amint mutatja otthona zugait. Nappali, tökéletes, minden rendben van vele, továbbmennek jobbra az ajtó felé, ahol belépnek és Akoni szobáját mutatja. Nos, igen a rend. Úgy látszik ez elég ritkán szerepel a fiú szótárában, de Ayla majd tesz róla, hogy azért megtanítsa a szó jelentését is.*
-Nos hmm, itt azt hiszem lesz dolgunk.
*Jegyzi meg, de persze eltekint most attól, hogy nekiálljon pakolni. A szörfdeszkára néz és elmosolyodik. Eszébe jut a Medveszembarlangos szárnycsapásai, amint ptóbált valahogyan megmaradni azon a deszkán. Kitekint az ablakon is, mely a tengerre néz. Látja, hogy a hullámok sokkal vadabbak, nehéz dolga lesz az egyszer biztos. De visszahúzza magát a szobába nem kalandozik el tovább. Megnézi a képeket.*
-Jaj nagyon aranyos családod van.
*Igaz már szülei nem élnek a fiúnak, de legalább van egy nővére. Aylának senkije sincs, sajnos neki így osztotta a lapokat a sors. Továbbsétál, megnézi a következő szobákat is. Mikor a kérdés elhangzott a bemutató végén elgondolkodott. Vajon Akoni hol szeretné, hol aludjon? Inkább ráhagyja, mert neki igazán mindegy.*
-Nekem mindegy, ahol szeretnéd ott alszok.
*Mondja Ayla, majd vár a fiúra tekint és elmosolyodik, talán szemében egy kis csillanás is volt.*
-Én azt ajánlom, hogy a mai napon dőljünk le pihenjük ki magukat és majd mikor felkeltünk akkor tevékenykedünk. Amit szeretnél azt csináljuk. Te vagy a főnök a háznál. Szüleid, pedig fentről vigyáznak ránk, ahogyan az enyéim is, tehát nem lesz semmi gond sem.
*Moslyog és teljesen pozitívan fogja fel a dolgokat. leül a legközelebbi erre alkalmatos tárgyra, majd vár.*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 7:26 am

*Akoni kedvesével, Aylával érkezik meg szülőföldjére. Nagyon hosszú út áll mögöttük, éppen ezért nagyon fáradt a szerelmes pár. Igaz, Akonit nagyon feldobta a tény, hogy újra otthon lehet, és Aylának sem volt kifogása az utazás ellen, de most főleg egy ágyra vágyna Akoni, ahol ledőlhet, és pihenhet pár órát. Sok mindent megbeszéltek az út során, melyeket úgy gondolt a fiú, hogy fontosak lehetnek, sőt melyeket muszáj volt tudnia a lánynak. Még egy fél órás buszút vár rájuk, hiszen csak mugli eszközökkel utazhatnak itt, mivel egy ők sem varázsolhatnak a sulin kívül, kettő hogy Akoni amúgy sem akarja felfedni a kilétét a barátai előtt. Felszállnak a buszra, csomagjaikat hátra teszik, és elfoglalnak egy két személyes ülést a busz közepe felé. Egyszerű buszuk van, igaz kicsit régies, de tökéletes erre a szigetre. A menetszél belecsap Akoni arcába, aki az ablak mellett ül, és haját is rendesen összekócolja. Nézi a tájat, melyet már annyiszor látott korábban. Barátnője mellette ül, és a szőke srácnak dől, így utaznak a kissé hepehupás úton. Igaz, út közben Akoni elbóbiskol egy kicsit, de talán Ayla sem tesz másképp, azonban ezt nem láthatja a fiú, mivel hogy csukva van a szeme. Álmodik is, melyben azt képzeli el, vagyis azt látja, hogy mi vár rá, és Aylára otthon. Hogy barátai hogyan fogadják, milyen lesz a ház, mely ebben az egy hónapban valószínűleg üresen állt, meg hasonló dolgok. Negyed órát tudott aludni, utána egy óriási bukkanó miatt fel kellett kelnie. Egy kicsit megzavarta az, hogy lefejelte a mellette lévő ablakot. Igaz, ez az ütés nem fájt neki túlságosan, de megérezte, és éppen ezért felébredt rá. Mivel amúgy is majdnem ott voltak már a parton, így értelmetlennek látta, hogy megpróbáljon visszaaludni. Ránézett Aylára, aki valószínűleg ugyanúgy ettől a kis "ugrástól" ébredt fel, vagy lehet hogy korábban, lehet hogy nem is aludt, ezt nem tudja a fiú. A lényeg hogy fent van.*
-Mindjárt megérkezünk.
*Mondja egy kissé álmos hangos, és egy ásítást is megejt mellé. Kicsit furcsa lehet hogy reggel 9-kor fáradt a fiú, általában ilyenkor szokott kelni, de most ebben az időben fog lefeküdni. Egész éjszaka fenn voltak, mert nem akartak aludni az úton, inkább élvezték egymás társaságát.
Felálltak a buszon, mert lehet hogy így kényelmesebb is az út, legalábbis így nehéz lenne beverni az embernek a fejét, és mert meg is álltak azon a helyen, ahol Akoniéknak le kell szállniuk. Nem is tettek másképp Akoni Aylát előre engedve szállt le a buszról, majd kivette a csomagjaikat. Itt már ha akarná se röptethetné a csomagját, mivel itt ő csak egy egyszerű ember, egyszer képességekkel. Ilyen korán általában senki sincs a parton, legalábbis barátai közül. Ők valószínűleg tartják magukat a hagyományokhoz, és hajnalig buliztak, tehát valamikor délután felé kelnek majd fel, amikorra talán Akoniék is. Nem kell sokat sétálniuk, hogy megpillantsák a kis tengerparti házat. http://jaybee5.deviantart.com/art/the-beach-124674266 Igaz, nem valami kúria, vagy palota, de az egykor még három fős családnak simán elég volt, főleg hogy nővére sem lakik itthon, meg Akoni sem. Egyre közelebb mennek a házhoz, így egyre jobban látszik is az. http://jacobmerphy.deviantart.com/art/Hawaii-25986964 Homokos tengerparton sétálgatnak, ahol azért nehéz lenne húzni a bőröndöt, éppen ezért sajnos emelniük kell azt.*
-Hát itt lennénk Ayla. Nem tudom mire számítottál, de ez a mi kis házunk.
*Mondja, majd fellépnek a teraszra, ahol pár szörfdeszka, és egy függő ágy az ami egyből szembe ötlik az embernek. Ezenkívül még az lehet egy picit zavaró, hogy a padló nyekereg egy picit, de Akoni ezt az otthon zajának tekinti, és imádja ezt a hangot. Ez fellelhető a ház szinte minden pontján, hiszen egy faházban vannak, ahol a padló a plafon, minden fából van. Elég régi is ez az épület, de Akoni mégis nagyon szereti, és ezt tekinti igazi otthonának. Kinyitja az ajtót, melyen kivételesen ő lép be elsőnek. Reméli hogy ez nem volt nagy bunkóság. A ház belülről sem tűnik túl nagynak, de amúgy is szinte csak enni, meg aludni jön ide a fiú, de anyja halála óta inkább már csal aludni. Ez talán manapság is így lesz, vagyis nagyon valószínű, mert azt a pár napot, vagy egy hetet amíg itt vannak a szórakozás jegyében kívánja eltölteni a fiú. A bőröndöket még itt ledobják, mert arra nem lesz szükségük amíg körbevezeti a fiú szerelmét.*
-Nah hát ez lenne a mi kis palotánk. Ez ahol éppen állunk a nappali, tudom hogy nem túl nagy, de nincs is szükség ennél nagyobbra egy Hawaii családba, de ezt majd te is meglátod. Menjünk tovább.*Mondja, és mutatja is, de fölösleges mivel a nappaliból egy ajtó nyílik jobbra. Ez vezet a hálószobák, a konyha és mosdó felé.*-Van egy szobám nekem, ami itt is van jobbra. Tök jó, mert ez néz a tengerre, és miután a nővérem elköltözött, azután kaptam meg, nagyon imádom.*Mondja a fiú lelkesen, majd kinyitja az ajtót. Hát igen, tipikus fiú szoba, elég nagy rendetlenség, ruhák szétdobálva, gitár a földön, az ágynemű össze vissza van az ágyon, talán kicsit nagy kupi egy lánynak, de Akoni így szereti. Azonban az egyik sarokban elég nagy rend van. Abban ahol a fiú a deszkáit tartja. Hát igen, ezeket elég nagy becsben tartja, és meglepő módon minden használat után le is pucolta a deszkáit. Na de ez minden ami itt van. Nem nagy szoba, van benne egy franciaágy, mely minden szoba tartozéka, egy szekrény, melyet ugyancsak mindenhol fel lehet majd fedezni, rengeteg kép a falon, legtöbbjük szörfösöket ábrázol, de van a családjáról is kép, meg van egy kép a kis Akoniról is. Körbenéznek a szobában, majd mennek tovább. Ugyanezt végig csinálják a többi helységgel is. Mikor minden szobát megmutatott Aylának, akkor tesz fel egy kérdést a lánynak.*
-Hol szeretnél aludni, mert választhatod bármelyik szobát, nem hiszem hogy bárki is megzavarna minket itthon. A nővérem nem tudja hogy itthon vagyok, ezért szerintem nem fog hazajönni, hát anyuék meg mindig itt lesznek velünk, de nem zavarnak.
*Mondja egy kicsit halkabban. Jókedvét most semmi sem ronthatja el. Ayla választhat szobát, meg persze azt is hogy a fiúval szeretne-e aludni, vagy egyedül. Miután Ayla döntött, behordják a bőröndöket a szobákba, és kipakolnak, és egy kis időre ledőlnek pihenni, hogy délután vagy este újult erővel vághassák bele magukat Hawaii életébe.*
Kalandmester

Kalandmester

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:47 pm

*A nő szépen meg is hal, ahogy illik, ettől a sok varázslattól. Ám kicsit különlegesen hal meg. Mikor elpusztítják, lilás fény kezd el pulzálni és mindenki a toronyba kerül, eléggé rossz állapotban, de mindenki él... Atum kezén ott van egy vörös folt bekötözve, Anaze még egy kissé ájult, majd a toronyban fog felkelni, Haylie pedig szépen megsérült, a nyakánál, ellátásra szorul...

A banya minden esetre meghalt, a diákok pedig a toronyban kötnek ki. Kövi hsz oda ^^ *
Atum Malah
Diák
Atum Malah

Főkarakter : ko_link@hotmail.com
Hozzászólások száma : 883
Kaszt : Hawaii - Page 10 Nekromanta
Üzenőláda : Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.

Hawaii - Page 10 E51b211

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:45 pm

*Atum szisszen egyet amikor a banya elkezdi szívni az energiáját a kezéből. Sajnálatos módon pont azt a kezét fogta meg ami be van kötözve. A fásli kissé megfeketedett a banya érintésétől. A fiú a kezéhez kap majd az öregasszony felé sújt a bekötözött kezével. Most nagyon örülne neki ha eltalálná mert már nagyon ki kell engednie magából ezt a dühöt.*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:42 pm

*A vadmacskát hirtelen érik a felé csapódó karmok ezért nem tud kitérni. A nyakán véres csík húzódik végig, mellesleg a vízbe esik, Haylie abban a pillanatban felsikít, hiszen az ő nyakán is megleneik a seb és ugyanúgy érzi a fájdalmat, szerencsére nincs messze az állattól ami egér alakot ölt, a lány ki tudja emelni a vízből mielőtt daimonja fulladozni kezdene. Remegő kézzel emeli rá a pálcáját és mondja.* - Ferula. *Közben az ájult fiút is kimenekítik, a fura nő meg eltűnik. Haylie magára is mond egy ferulát de az egeret a kezében szorongatva ülve marad a vízben. Nem meri oldalra fordítani a fejét mert a sebe így is sajog. Úgyhogy csak gondolja hogy mindenki rendben van, bár a nő után küldött varázslatoktól a víz egyenetlenül hullámzik amit ő is érzékel.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

Hozzászólások száma : 462
Kaszt : Hawaii - Page 10 Druida
Üzenőláda : Hawaii - Page 10 Tek50c63aec54c258300660

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:33 pm

//Az én részemröl vége a játéknak!Szaisztok és köszi mert nagyon jó volt! Smile//
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:29 pm

Hátra! Most! *Ördítja el magát, dühösen. A nőre szegezi a pálcát, és a düh sabályosan vöröslik szemében, agy ejti ki a halálos igéket a száján.* Sagita recto! Sagita recto! Sagita recto! Sagita recto! Sagita recto! *Ötszörejti ki a száján az igéket, többre nem futja, kezd fáradni, de ennek meg kell tennie a hatását, ha nem akkor a nő már annyira gyönge lehet, hogy Gavril puszta kézzel kitöri a nyakát.* Kérsz még? Belőlem nem eszel! *És hátralép a sérült lányhoz, mert a nő ezt már tutira nem bírja ki.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

Hozzászólások száma : 462
Kaszt : Hawaii - Page 10 Druida
Üzenőláda : Hawaii - Page 10 Tek50c63aec54c258300660

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:24 pm

*Sonja vesz egy mély levegőt és odamegy Anaze mellé.Elvileg az is ezsébe jutott hogy ő maga húzza ki csak ezt Domajan már megtette.KIveszi Angelina kezéböl a saját pálcáját és küld jópár Stuport a csúfságra.Végül olyannyira mérges lett hogy lassacskán fölállt majd mérges szemekkel ránéz a lényre.*
-Geldorado!
*Hallatszik a varázsige ami hatására egy jégdárda röpül a nő felé.Amint ezzel végzett ismét letérdelt Anaze mellé és aggósó pillantásokkal mérte végig.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Hawaii - Page 10 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:16 pm

*Domajannak a mogorva tanárnő jut eszébe aki tanította arra amit csinálni fog, de nincs mit tenni. A vízbe veti magát és 2-3 másodpercel később Anazével a karjaiban tűnik fel futás közben lebegteti a fiút majd a partra fekteti. Oda szalad a táskájához és a pálcáját kikapva azzal a lendülettel.* -Stimula!*Kiabálja dühvel, szeretettel és könyörgéssel a hangjában. Ha sikerül neki akkor Anaze még él viszont ha nem akkor már halott. Ha viszont nem halott akkor felébred és Domi a víz felé fordul és ezt kiabálja:* -Phasma Venatus! *Az után pedig, hogy:* -Expecto patronum!*Ezek persze a szellem után mennek.*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

Hozzászólások száma : 1292
Kaszt : Hawaii - Page 10 Auror

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:05 pm

//Angelina NJK, de igazán élveztem Very Happy //
Kalandmester

Kalandmester

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 6:01 pm

*Elég érdekes dolgok jönnek ki, hát igen, főleg Domajan a legmeglepőbb, és persze Sonja reakciója. De hát ez nem is olyan meglepő, két elsős még nem nagyon tudja, hogy mit kezdjen egy ilyen helyzettel... Anaze gondolatai szépek, Mila, a barátai, és s többi dolog, amit együtt csináltak... Gavril az újjászületésre gondol, amikor az emberbe visszaömlik az élet melege és újra láthatja azt a helyet, amit akar, a Nezabart éppenséggel... Domajan végülis fel kel a csóktól, ám mellette még Gavril is felébred, megához tér.. Anaze hiába is ébredne fel, a következő pillanatban összeesik, bele a vízbe. A stuporok szépen odaszálnak a félig-aszott nőre, ám ahogy eltalálják őt, valami lilás fény pattan. A stupor nem hat rá, ám a mágia kissé elriasztja őt. Mikor egy vadmacsek rohamozza meg, a nő szörnyen felrikolt és ijedten csapja oda a kezét, amin hatalmas karmok vannak... A karmával nyakon karmolja a vastagbundájú vadmacskát, ám így is elkezd vérezni az állat. Atum nem szabadul még ki, ám a nő olyannyira hátrányban van már, hogy nincs mit tennie... Anaze szépen a vízbe esett már, így a nő Atumhoz ugrik, megfogja a kezét, elszív egy kis energiát - a fiú kezén egy vörös folt marad - és gyorsan a vízbe veti magát... A diákoknak már az az egyetlen fenyegetés, hogy Anaze éppenséggel fulldoklik, a vadmacska nyakából pedig folyika vér, de nem halálos a seb... Így Haylie is megsérült temrészetesen. *
Atum Malah
Diák
Atum Malah

Főkarakter : ko_link@hotmail.com
Hozzászólások száma : 883
Kaszt : Hawaii - Page 10 Nekromanta
Üzenőláda : Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.

Hawaii - Page 10 E51b211

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 5:57 pm

*Atum látja hogy Anaze lassan összeesik. Elő akarja kapni a pálcáját de nem tudja mozgatni a kezét. Nem nagyon tud segíteni a társain és magán.*-Nem végezhetem egy ilyen ronda öregasszony által.-*Mondja majd meg egyszer megpróbálja megmozdítani a kezét de ez nem nagyon sikerül neki. Erre nagyon mérges lesz és nem tud ésszerűen gondolkodni. Csak azon jár az esze hogy mit fog csinálni ezzel az öregasszonnyal ha kiszabadul.*
Vendég
Vendég

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2009 5:54 pm

*A fiúk láthatóan nem tudnak ellenállni, a dolog Haylie számára akkor kezd komolyra fordulni amikor Anaze a csók hatására összeesik. Sonjának úgy tűnik sikerül megtörnie az egyik fiún a varázslatot. Viszont a lány visszavonul, ez elég érdekes jelenet kívülről nézve, ugyanis Angelina kikapja a kezéből a pálcát és azzal támadja a nőt.*-Hát akkor mi se maradjunk ki a harcból. *Vigyorog daimonjára, aki vadmacskává változik és rohanni kezdenek a nő felé.* - Stupor! *Varázsol ő is, pálcáját szerencsére mindenhová magával hozza. A vadmacska a nőre veti magát.*
Ajánlott tartalom

Hawaii - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 10 Icon_minitime

Hawaii
Vissza az elejére 
10 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: