Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Hawaii | |
|
+39Noah Karl Pavel Kockadobás Sarah Lairs Nathaniel Harris - Archív Isolda Mahla Tyrphosie Logan Knucker Lilia Radoslava James Ravenwood Kasey Jake Ellswood Isobel O'Shennon Mike Preston Játékmester Lizbeth Westlive Pierre Bontavier Andrey Bogdan Katherine Mary Black Ariadné Tanith Sepp Dierk Moana Hine Ayla Madyzyn Atum Malah Angelina Mary Black Rosalie Hooper Anaze White Domajan Gurskovity Cirelin de Sovalon Sarah Christina Keller Latiffa Milena Aali White Elisaveta Grozda Moraru-A Gerlice Éva Gary Shazzox Jack Darkfield Rupert Rankle Nalani Haukea Vaszilij Potrevszkij Mira Todorka Nicol Bennet Kalandmester 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 4:04 pm | |
| First topic message reminder :
Hawaii téma a kiránduláshoz. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vaszilij Potrevszkij
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 444 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a darkkhaki.
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:40 pm | |
| *Nagy erőkkel drukkol természetesen Mikának, elvégre azért nem szeretne itt ragadni.* ~ Ez szép volt!~ *Örvendezik, mikor a fiú nyer, bár azért kissé meglepő, hogy egy ehhez a környezethez szokott tündért le tud győzni, de vannak még csodák, vagy Mika tényleg ennyire jó úszó. Mikor sikerül megúszni a dolgot viszaviszik a biolát a főnöknek, amit Rupert vissza is ad, aztán irány vissza a kúriába. Az udvaron elköszönget mindenkitől, majd Vanch-sal együtt visszatérnek a szobájukba. Nem árt megszáradni kicsit, kimosni magából a sót és lepihenni.*
//Köszike a játékot, nagyon jó volt, jövök következőre is. ^^// | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:40 pm | |
| * Elisa nagyon boldog, hogy kijutnak ebből a vizi világból. Élményeit viszont valakivel megszeretné beszélni. Ezért az udvaron vár pár percig míg Jack is megérkezik.* - Nem jönnél velem a társalgóba, vagy valahova? | |
| | | Latiffa Milena Diák
Hozzászólások száma : 202 Kaszt : Üzenőláda : A lány ruhájából egy apró cetli lóg ki, amit észrevétlenül el lehet venni: Hogy rám találj, keress a labirintus mélyén, ahol sötét van, nyirkos, hideg, és óva intenek attól, hogy legyere. Ott a legutolsó fedél második lépcsőjén találsz meg!
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:39 pm | |
| *risty lelkesen éjjenzi a fiút,aki tulajdonképpen hozta a győzelmet.*De őszintén a lány már inkább a jó puha kis ágyikóra vágyik,ugyhogy elindul a híd felé,de már cseppnyi félelem nélkül.* //Nagyon jó volt mindenkinek köszi// | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:35 pm | |
| *Mika kerül hát kiválasztásra. A tündérek közül egy fiatal srác lép elő, és fürdőnadrágra vetkőzik. A próba ura megnyit egy kis bukorékot, ott tudnak mindketten kiúszni, el is rugaszkodnak mindketten. Mika azonban úgy tűnik jobb úszó (vagy talán hagyják) ezért előbb éri el a felszínt. Ailil csalódottságot színlelve nyújtja át Rupertnek a biolát, majd visszavonul. A próba ura gratulál a diáknak, majd visszavezeti őket a tündérkirályhoz, akinek vissza tudják adni a biolát, és pedig elvégzi a rituálét. Nalani észre sem vette, hogy a diákok eltűntek, jól pancsolgatott, és beúszott mélyen a vízbe. Most úgy dönt, hogy már jó ideje itt vannak, visszaparancsolja a társaságot. Megérintik a kalapot, és az udvaron vannak. A hölgyike megköszöni mindenkinek a részvételt, majd búcsúzik.*
//köszi a játékot mindenkinek. sziasztok.// | |
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:33 pm | |
| * Alig várja, hogy valaki jelentkezzen. és tudja mi lesz a sorsuk. Itt maradnak vagy elmennek. Nem lesz olyan hülye, hogy a csekély tudásával nekiálljon versenyezni. Köszöni szépen nem kér belőle.* - Most tényleg jó lenne egy szavvazás, bár mindenki saját magáról tudja, hogy menne-e vagy sem.*sugja Jack fülébe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:31 pm | |
| *Gyanakvó szemekkel figyeli a bosszankodó tündért. Nem tudja, hogy mi a terve, de elég ellenszenvesnek tűnik Estellának. A következő próbatétel hallatán inkább csak megrázza a fejét. Nem szíve csücske az úszás, ezért hagyja, hogy más jelentkezzen. Inkább száraz marad.* ~Majd valaki biztosan felúszik azzal a kölyökkel.~ *Gondolja kicsit gúnyosan és körbetekint, hogy kik jelentkeznek erre. Abban szinte biztos, hogy Jack hátralép és milyen igaza volt. Nézi a jelentkezőket, akik szám szerint nincsenek is olyan kevesen. Nem gondolta, hogy ennyi öngyilkos jelölt lesz. Vállat von és figyeli az eseményeket.* |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:31 pm | |
| *Aali, miután meglátja, hogy Kristy szerint igaza van, picit elpirul, de aztán figyeli ismét a próba urát.* ~Versenyt úszni? Siha!~ *Gondolja magában, és itt is hátrafelé tolat.* -Inkább nem. Nem szeretek úszni, inkább a szárazföldi sportokat kedvelem. *Mondja, majd figyeli a társaságot, ki vállalja a dolgokat.* -Visszaérhetnénk már. Jobban szeretek kint lenni. *mondja halkan, magának, és nézegeti a tündét.* ~Nem mondhatni, hogy nem fura ez a kirándulás. Ilyen Hawaii? Én másról tudtam eddig. Egy verőfényes tengerpartról. De lehet, hogy rosszul gondoltam.~ *Filózik, hogy jó is-e a kirándulás, de ha jó, ha nem, lehet, hogy el se kellett volna jönnie, a következő biztos más lesz, mostmáér itt van, és valakinek versenyt kell úsznia egy tünde fiával. Várja, hogy vége legyen az egésznek, addig is háttérben marad, elnézegelődik. Majd ha visszaérnek, lefekszik.*
//Mennem kell, bocs, de megírtam teljesen.// | |
| | | Vaszilij Potrevszkij
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 444 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a darkkhaki.
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:29 pm | |
| *Na erre sem jelentkezik. Az előző kérdést mondjuk érdekesnek tartotta, valahogy inkább olyannak tűnt, mintha az illető meg akarná tudni a választ, nem pedig úgy, mintha tudná és egy igazi próba lenne, de ez már más kérdés. Úszásban a maga részéről nem túl jó, hiszen világ életében szárazföldön élt, Bulgária belsejében, úszni minimálisan tud csak, de hosszú távokat nem, főleg nem ilyen mélyről. Vanch a kis lábaival meg végképp nem tudná tartani a tepót, nem épp vizigörénynek született. Kíváncsi, hogy ki lesz az a bátor, aki nem épp alacsony Ailillal birokra kel e téren.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:28 pm | |
| *Azt, hogy melyik válasz volt is a helyes, nem lehet tudni, de el lett fogadva. Az utolsó próba jön. Tudja, hogy ezen sok múlik. Jól tud úszni, de esetleg megpróbálná. Igaz, egy vízi lény ellen kéne, így biztos nem lehet könnyű. És azt nézve, hogy ez az erő próbája, sajnos ezt túl nagy felelősségnek érzi. Nem jelentkezik, de ha nincs más, akkor esetleg megpróbálja, de talán akad jobb úszó. Ádám közli, hogy ő versenyzett is, így ő sokkal megfelelőbb személy. Így csendben marad.*
//Sajnos kénytelen vagyok mára abbahagyni. Köszönöm a játékot, és további jó szórakozást.//
A hozzászólást Rupert Rankle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 11, 2008 5:30 pm-kor. | |
Hozzászólások száma : 202 Kaszt : Üzenőláda : A lány ruhájából egy apró cetli lóg ki, amit észrevétlenül el lehet venni: Hogy rám találj, keress a labirintus mélyén, ahol sötét van, nyirkos, hideg, és óva intenek attól, hogy legyere. Ott a legutolsó fedél második lépcsőjén találsz meg!
| *Kristy mint már hallhattátok nagyon vállalkozó természtű,dehogy egyedül ő usszon(meg kell hagyni jó uszó volt)azt már nem neki ez sok volt.*Így inkább megbújt a többiek között.*~Mégcsak az kéne,hogy én ott beégjek,aztán miattam ne lehessen meg az az átkozott korona,azt már nem!!~*Most egy pillanatra hátranéz,és maga is elcsodálkozik:a híd amin átkelt olyan meredeknek tűnt,hogy szinte szédült bele*.És ő ezen kelt át??Alig hitte el.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| *A tündér egy cseppet sem tetszik neki, sejti, hogy nagyon nem sülhet ki sok jó a dolgokból, de majd ezt a részét a dolgoknak később elintézi. Mikor az úszásra kerül a sor, akkor egyértelműen hátrább lép egy lépést. Úszni nem tud, soha sem tanult emg, úgyhogy ezt inkább kihagyja most.* ~Odron, maradj mellettem, ha lehet. Nem vagyok török macska, hogy ússzak. Akkor ezt emgbeszéltük.~ *pillant le daimonjára a fiú, aki közben továbbra is eléggé idegesen figyeli a sötét tündéreket. Jack közben érdeklődve tekint körbe, hideg szemeivel, hogy lássa, ki fog úszni.* ~És bele is fulladsz, ugye?~ *pillant Jack a jelentkező fiú felé, mire coelotja megböki.* ~Jack, állítsd le magad. Mért? Nem is a szaktársam! És nem én ölném meg, hanem a víz..~ *sejtelmesen emgvillantja szemeit egy ördögi mosoly keretében, mire coelotja inkább úgy dönt, hogy feladja a kisebb vitatkozást. Inkább azt figyeli, kire kerül majd az úszás sora.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:27 pm | |
| *Nem tudja mire jó ez az egész bár elég jó úszó nem tudja hogy a másik mennyire tudna és igazábol nem is ismeri a többiek képességét de azért előre lép elvégre ez nem merés vagy nem merés kérdése hanem egyszerüen csak tök mindegy. Ha nem próbálja meg akkor ugyse jut fel így legalább van némi esély, így felrakja a kezét majd tesz egy lépést előre*-Vállalom elvégre ugyse lehet mást tenni*közbe hátra néz kiváncsi hogy a többiek közül is vállalná e valaki, bárt ebbe biztos hogy igen* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:25 pm | |
| *Anne Karjára néz* ~ezt most nem tudom válalni a baleset után ,pedig jó úszó vagyok~ *majd kérdezi Aalit* -te beválalod? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:25 pm | |
| *Ádám vállalkozik és egyböl szól*-Én vállalom régebben úsztam versenyt és nem voltam rossz ezért én szeretnék jelentkezni!*mondja Ádám* |
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:24 pm | |
| Kristy nagyon félve ugyan,de megszólal:-Szerintem Aalinak igaza van,a labirintus könnyen elfoglalható hely,és akkor talán ez is a helyes megoldás!-Szól a lány,és kérdőn néz a többiekre.Közben így gondolkodik:*~Furcsa ember ez a tündér,az egyszer biztos!Azt hittem valami irtóra nehéz feladatunk lesz,erre kapunk egy fogaskérdést~*Majd saját gondolatán elmosolyodik. | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:23 pm | |
| *Ailil bosszankodó fejet vág, hogy ilyen jól válaszolgatnak a diákok, ám közben pontosan megjegyez mindent, hogy majd le tudja adni a drótot a sötét árnynak, aki a sötét kegyencek vezetője. A próba ura folytatja a mondandóját.* Az utolsó próba az erő próbája. Ailil fiával kell versenyt úszni. Aki előbb felér a felszínre, az nyert. Melyikőtök vállalja? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:18 pm | |
| *Sikeresen átér, előtte Vaszilij meg Jack érkezik meg. Nem rossz, de azért nem volt könnyű átkelni. A másik oldalon megjelenik a próba ura és a tündér lovagrendhez szól. Figyeli a kis jelenetet és kíváncsi, hogy ebből mi fog kisülni.* ~Kihívni egy tündért...~ *Gondolja, miközben végigméri az Aili nevezetűt. Viszont meghallja, hogy ha veszítenek, akkor ott fognak maradni. Ez nem tetszik neki túlságosan, mert nincs kedve egy tenger alatti világban élni. A tudás próba hallatán inkább az első kérdésre válaszolna, de sajnos a második lesz az, amelyik a döntő. Arra viszont nem igazán tud mit mondani.* ~A leggyengébb pontja.~ *Gondolkodik el ő is meg a daimón is.* - Talán a csatornák. *Nem sokat hallott erről a helyről, de ki tudja, hogy hol van annak a kijárata. Talán távolról be tud jutni az ellenség. Ez csak egy tipp, de reméli, hogy bejön. A többiek válaszát is meghallgatja, azokat sem tartja képtelenségnek. Aztán Jackre pillant, majd Ailire.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:16 pm | |
| *Amikor megjelenik a próba ura és átkíséri őket meglátja a tündért akit ki kéne hívni, végig hallgatja a beszédet közbe arra gondolk hogy tök mindegy ha veszítenek maradnak ha nem próbálják meg akkor is így inkább jobb ha bele veti magát a sűrűjébe~-Hogy melyik lenne a leggyengébb pont?? Talán a tölgyes? mint helyszín mint építmény~- talán az előcsarnok?*kérdezi elvégre onnan majdnem mindenhova el lehet jutni, közbe gondolkozik*~csillagok milyen csillagokra gondol nevezzük meg a csillagokat~-Sok sok izzó gázgömb fényévekre innen ez a csilalagok megnevezése*mondja kissé már ideges mivel nem tudja a választ, dunsztja nincs* |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:15 pm | |
| *Sorban átmennek. Ő az utolsókkal kúszik át. Igazából egy kicsit meg van ijedve, de sikerül neki is. Mikor átérnek ismét feltűnik a páncélos alak. Most a Nezabar leggyengébb pontja a kérdés. Végiggondolja, hogy merről lehet megközelíteni és neki rögtön egy irány jut eszébe.* - Szerintem fentről. Hiszen onnan lehet a legkevésbé számítani jelentős ellenségre. Talán.* Valójában nem tudja, csak ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Hallgatja, hogy mások mit mondanak és hogy végül mi is az.* | |
| | | Gary Shazzox Diák
Hozzászólások száma : 144 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:14 pm | |
| //most mennem kell de jános mindent jól csinál// | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:13 pm | |
| *Aali is sorra kerül a híd áthaladásakor. Lefekszik a földre előtte, és óvatosan felhúzza magát a hídra. Nagyon lassan halad, de mikor átér, és leszáll a hídról, visszanéz. Látja, hogy milyen meredek helyen ment át. Ekkor viszont megjelenik a Próba ura ismét, és újabb próbával áll elő. Aali csodálkozik a lovagrenden, a kérdésen méginkább.* ~Leggyengébb pont. Mi is lehet. Nem a fal, az vastag. Nem is a tornyok, azok is jók. Megvan!~ *Kigondolta a leggyengébb pontot.* -Szerintem a leggyengébb pontja a Nezabarnak a Labririntus. Mivel ha valaki ide bejut, kívülről, akkor m,ár könnyen feljuthat a kúriába, és akármit tehet. Ráadásul mivel ez egy Labirintus, ezért a diákok és a tanáriok sem biztos, hogy észreveszik az illetőt. *Mondja nagyon nagyon halkan, hogy alig hallják. Nem akarja leégetni magát.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:13 pm | |
| *Mikor átér, és jön a próba ura, előre fél, de aztán végül csak emgérkeznek ahhoz tündér városhoz. Végignéz a dolgokon, végighallgatja a szónoklatokat, és látja, hogy rossz helyre csöppentek. Igazi, régi, hatalmas történésekbe, amiknek egyeszségek, törvények, eskük az alapjaik. Ez kapásból nem tetszik neki, hát még, amikor emg kell nevezni a csillagokat.* ~És akkor soroljunk csillagképeket?~ *töpreng el magában, majd újabb kérdés következik, ezen már eltöpreng.* ~Mint építmény? Vagyis csak a kastély része? Szerintem stratégiai szempontokra gondol.. tippeld be..~ *súgja neki ocelotja, aki közben idegesen rebegteti a farkát néha, végignézve a társaságon. Jack végül megszólal. miután végighallgatta Elisa szavait.* -Véleményem szerint, ha stratégiailag nézzük a dolgokat, akkor a Tölgyes az egyik leggyengébb pontja, mivel azt védik a lehető elgkevésbé, és a fák között lehet a legkönnyebben elrejtőzni. *mondja, bár csak tipp volt, de hangja mégis határozottan cseng. Legroszzabb esetben remek vendéglátás mellett tölthetnek el egy életfogytig tartó víz alatt útat. És ugyebár az se kutya!* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:12 pm | |
| *Kristy úgy néz a tündérre,mintha szellemet látna.*Egy kicsi tartja,hogy olyant nem mond,amivel aztán akár ki is csaphatják a Nezabarból,és csak az állítja meg,hogy mindenek ellenére szereti ezt az iskolát.*~Ennek az embernek elment az esze,habár nekem erről fogalmam sincs!Inkább nem szólok~*Dönti el Kristy.Fürkészve figyeli többi tárasa vonásait.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:11 pm | |
| * ELisa miután ő is átért, furcsálva néz körbe. Jobbnál jobb kérdések, amikre nem tudná a választ, de ha tippelne, akkor sem lenne nagy baja.* - A kilátó.... azaz a torony. ~Jaj, ha mittam ragadunk itt..... Nem bocsájtom meg magamnak.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 5:11 pm | |
| * Mivel mindenki átjutott ő is, meglepődik a tündér kérdésén* ~ hmm gyenge pont? én nem ismerek egyet se, új vagyok! így hogy segítek? jézuss~ * majd fordul Aalihoz* -Te ismersz?
A hozzászólást Anne Wagner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 11, 2008 5:16 pm-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hawaii | |
| |
| | | | Hawaii | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |