Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
ÚjZéland - Page 2 I_vote_lcapÚjZéland - Page 2 I_voting_barÚjZéland - Page 2 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
ÚjZéland - Page 2 I_vote_lcapÚjZéland - Page 2 I_voting_barÚjZéland - Page 2 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 41 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

ÚjZéland

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 6:22 pm

First topic message reminder :

Játék színhely.

\\A "ki ruccanásra engedélyt kaptunk. Azért bátorkodtam létre hozni a fórumot nem akartam zavarni vele senkit.. Engedély lásd ->Déli szárny/Kaen El Jericho lakosztálya.\\
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 7:01 pm

*Ahogy mennek és hallgatja LEx szavait nagyon nagy mosolyra húzódik a szája hát igen biztosan szépen nézne ki ezen önkéntelenül is nevet*-Most miért szerintem nagyon elegáns lennék vagy nem?*kérdezi vigyorogva közbe most már körbe körbe ugrándozik úgy halad előre majd háttal kezd menni így menet közbe LExre néz*-Az igazat megvallva nem de most nevetni fogsz, a pipát igen*mondja és maga is elmosolyodik*-A nagybátcsimnál nem tudtam mi okoz ilyen fene nagy örömöt a sok püffögés olyan mintha egy lokomotív lenne aztán kipróbáltam,*kicsit hallgat majd megint folytatja*-mondhatom nem dobtam tőle hátast*vonja le a következményt majd halad tovább de háttal közbe felnéz a csillagokra mindig is imádta az éjszakákat*-Az igazat megvallva megpróbálják az eredeti állapotába bemutatni de szerintem elbaltázák legalábbis én még nem éreztem nagyon nagy érzelmeket egy múzeumi látogatáskor, de mondjuk a nagybácsi mesélhetne neked ő nagy Dzsentlmen, legalábbis műveltnek tartotta magát és valamilyen szintig az is volt*mondja mosolyogva a régi emlékekre majd maga is elcsodálkozik*~hát fürdőruhát nem tudom hoztam e~*fut át az agyán végül is felőle mehet csak előtte azért feltesz egy két kérdeést*-CSak így ihaj bele mindennel*neveti el magát*-Végül is benne vagy meg majd megszáradok*mondja mosolyogva*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : ÚjZéland - Page 2 Nekromanta
Üzenőláda :

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 6:53 pm

- De akkor tiszta szines izékben, meg trapéznadrágban kell flangálj... *Vonja fel jelentôségteljesen a szemöldökét. El nem tudja képzelni amint Mika leveti a bôrdzsekit és egy hímzett, virágmintás bugyogót ölt magára.*
- A hippik füveznek. Ezt egyesek elitélik. Lehet az a pacák is. *De viszont nem minden hippi füves, csak az emberiség elôszeretettel skatulyáz.* Tényleg, te már... Cigaretta, drog vagy egyéb kábítószer? *Kérdi óvatosan. Manapság sosem lehet tudni ki mit, mikor próbál ki, még ha félig muglieredetû is a szer.*
- Igen, az, szép. *Bólint, majd ô is elmosolyodik.* Hm... Igaz. Én még nem jártam múzeumban, csak hallottam olyasmirôl. Gondolom sok poros régi cucc van benne. *Találgat, majd megvakargatja a tarkóját, de nem lassít.*
- Mi lenne ha egy kis fürdéssel kezdenénk? *Kérdi vigyorogva. Hisz a kikötô elôtt még egy köves/homokos szabad partszakasz húzódik, elvileg.* Hideg lesz, de csak nem fagyunk bele. Mit szólsz? *Naaagy szemek.*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 6:38 pm

*Elneveti magát*-igen azt hiszem ez így már tiszta, legalábbis értem*mondja mosolyogva*-Mondjuk jó is szeretetbe élni lehet hippi leszek*neveti el magát*-Mondjuk akkor vehetnénk dicséretnek is nem?*kérdezi mosolyogva ajd folytatják az útjukat ezalatt Mika hallgatja Lex szavait egy kettőn mosolyog is*-szép lehet még soha nem jártam arra felé csak hallottam róla*mondja mosolyogva báre egyszer meg is nézné de majd ha nagylesz*-Szerintem amit ki tudnak azt kihozzák valahogy aztán azokat tömik be a múzeumokba legalábbis ahányba voltam voltak ilyen különleges dolgok*mondja vállrándítva közbe megérkeznek lassan legalábbis a tengerszagot egyre jobban érzi*-Na és hogyan tovább?*kérdezi*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 6:22 pm

- Ööö... *Összeszedi gondolatait, nem akar hülyeséget mondani, mert nem sokat tud errôl a stílusról, távoli nagynénikéje lelkes képviselôje ugyan, de attól még Lex nem fújja könyvnélkül a woodstock-i cuccokat.* Tudod mi az, hogy rocker? Na a hippi is olyan, vagyis egy stílus. Színes, virágos, szeretet és béke.Asszem... *Foglalja össze tömören.*
- Van pálcánk... Használni is tudjuk, úgyhogy semmi sem lehetetlen. *Kacsint. Tehát ha nagyon akarnak akkor hajókázni is eljuthatnak, valahogy.*
- Én sem, mert akkor kénytelen leszek leleplezni magunkat. *Válla fölött még hátrapillant, ám a terepet már ismeretlen jármûk uralják. Csendben halad Mika melllett, hallgatja a fiút néha rápillant, de azért az orra elé is néz.*
- Izgalmas lehetett. *Véleményezi az elhangzottakat.* Elég méretes a tenger feneke, szóval még biztos elfér pár. De amelyik hajót ki lehet, azt nem emelik ki a szárazföldre? *Kérdi felvont szemöldökkel.*
- Egyszer. De nem tengeren, hanem a Volgán, a családdal. *Feleli, az sem volt egy nagy élmény, de azért élvezte a hömpölygést, a levegôt.*
- Hát igen, ez a kikötôk legfôbb ismertetôjele. A hajók. *Kuncog, de reméli nem sérti meg ezzel a fiút, de tényleg roppant elmés megállapítás volt. Ballagnak szépen tovább, az út is kezdi határozottabban venni a kanyart, ahhoz hogy hôseink letérjenek a kitûzött cél irányába. Lex már azt kezdi fontolgatni, hogy futólépésben nekiszalad a kikötônek és ahol talál egy hajómentes övezetet, beugrik a tengerbe. Vigyorog is egyett Mikára.*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 8:56 am

*Kicsit megijed majd elneveti magát*-Mit jelent a hippi?*kérdezi miközbe nézi az elhaladó gépkocsit szerencsére sikerült átmenniük így most már csak a kikötő felé kell menni*-Hát nem tudom még életembe nem kormányoztam de arrol nem tudok hogy tengeri beteg vagyok, mondjuk azon viszont gondolkozok hogy ez legális e bár nem tudom kinél mi az*mondja nevetve miközbe elindul az dott irányba reméli Lex is követi*-Amúgy rá se hederíts*utal a kocsisra*-Elvégre nem idevalók vagyunk remélem nem találkozunk vele megint,*mondja mosolyogva miközbe haladnak lefelé*-Emlékszem amikor finnországba jártam lent akkor is szerettem a kikötőket elég sok nagy hajó volt ilyenkor szoktam elgondolkozni hogy mi van ha elsüllyed ha bele gondolunk hogy ezekből a nagy hajókból is több száz vagy mégtöbb van lent az óceán alján kicsit azért csodálkozok bár elég mély van még ott hely*neveti el magát*-Amúgy te eddig hányszor voltál hajón?*teszi fel a kérdést jómaga csak akkor amikor éppen a nagybáttyával mentek "tanulmányi kirándulásra amiket bevallottan nem is nagyon szeretett de legalább ezalatt megismert egy két dolgot*-Kiváncsi vagyok hogy ez a kikötő is hasonló lesz e bár ha elgondolom sok klönbség nincs mert itt is hajók vannak*kicsit hülyén hangzik amit mond de nem tudja magát máshogy kifejezni így sajnos marad a jó öreg "lüke Mika stílus*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 26, 2008 8:38 am

[Akkor maradunk idôn kívüliben, s jelenleg este 10 körül cikázunk az úttesten majd a kikötôben]

*Néha feltekint a csillagos égre, néha pedig a mellettük terpeszkedô tájat mi körülöleli a várost, figyeli. Még egyáltalán nem fáradt, se nem kimerült, szépen sétál Mika mellett és a kocsizajt is kezdi megszokni.*
- Próbáljuk majd ki. Bár azért azt kormányozni kell... De egy sima evezôs is megteszi, aztán majd hajókázunk az óceánon, azt nem nehéz irányítani. Ugye nem vagy tengeri beteg? *Lelkesedik, majd a végén óvatosan kérdez. Hisz ha a fiú az, akkor jobb kihagyni a csónakázást.*
- Akkor várjunk egy kicsit. *Megtorpan és csak vigyorog, majd figyeli Mika visszaszámlálását és amikor elérkezettnek látja a pillanatot a fiúval együtt átrohan a másik oldalra. Átkelés közben a szemközti sávon egy vörös sportkocsi tûnik fel, vészesen nagy sebességet diktálva, s hiába átértek hôseink a túloldalra, ledudálja ôket, s még ordibál is mellé a fazon.*
- Idióta hippik! *A hangját elsodorja a szél, de azért a két fiatal simán meghallhatja. Hát nem volt egy elmés beszólás de na...*
- Mekkora egy... *Sípszó.* Ezek mind ilyen mogorvák? Vagy csak nagyzol itt a járgányával... *Motyogja, de nem érdekli a hapsi, úgyis már messze jár, lényeg, hogy nem döngölte ôket a betonba.*
- Na akkor irány a kikötô! *Mosolyogja, hisz csak egyenesen kell haladjanak, majd balra, s máris érezhetik a jellegzetes kikötôi illatokat.*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 7:42 pm

*Lassan sétál hiszen rá érnek különben is este van nem siet a tatár és ha már itt van akkor legalább végigpáztázza a terepet ugyse mostanába fog járni Wellingtonba úgyhogy mostk kihasznál minden percet a muglis dologra nem mond semmit elfogadja hogy a lány nem kedveli őket nem is baj elvégre szabad gondolkozásmód van attol még nem érez semmi negativumot*-Hát elkerülném a minisztériumot*neveti el magát majd a kikötőre még jobban*-Áh nem hinném hogy sikerülne majd invintózunk bár nem jönne össze de megpróbálnánk*mosolyodik el majd megrázza a fejét*-Már miért Csesznéd el? eddig én nagyon élvezem *mosolyodik el és látszik hogy ténleg élvezi majd bólint*-Hát arra kéne menni*mondja közbe körbe néz hát igen a járművek mennek vár amig egy kicsit csillapszik a forgalom*-Mit gondolsz mennyire tudunk futni?*kérdezi*-3.2.1*számol vissza közbe mosolyog majd neki rugaszkodik bár csak akkor ha LEx is mivel nem hagyná itt majd amikor átérnek felszusszan*-Na nem is volt rossz*

\\hát nem tudom sztem itt nem kell fagyasztani mehet időnkívülibe de ha nem akkor fagy ha igen akkor időn kívüliXD \\
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 7:32 pm

- Nem igazán. *Von vállat aprócska fintor kíséretében. A muglik tényleg nem tartoznak kedvenc állatfajtái közé, de most igyekszik nem finnyáskodni meg ellenségeskedni, elvégre kikapcsolódni jöttek.*
- Hm, ezt nem tudom. Max megjelenik majd mellettünk két bolgár minisztériumi megbízott s hazatoloncol. Szerintem lehet. De ha nem muszáj akkor inkább hanyagoljuk, a muglik miatt. *Magyaráz, majd a végére elmosolyodik. Belekukkant ô is a térképbe, egyre inkább közelednek a város felé, ezért az útszéli lámpák kellô világosságot nyújtanak.*
- Menjünk a kikötôhöz. Kössünk el egy bárkát. *Inditványozza csillogó szemekkel, persz nem komolyan...* Amúgy szerintem a kikötônél is lesz valami fogadó vagy ilyesmi. *Találgat, majd legyint nevetve.*
- Nem akarom elcseszni a vakációnkat. *S haladnak tovább, a fôútból több út ágazik szerteszét, egyik pedig pont tenger felé kanyarul.* Nézd! *Mutat balra.* Lehet arra kéne letérjünk? Ahhoz pedig át kell kelni az úttesten. *A kocsik meg továbbra is masíroznak.*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 7:21 pm

*El is indultak Mika nézi a fényeket és az épületeket közbe Lexre is figyel természetesen behúzódik mellé*-HÁt nem is tudom nekem is de szerintem megszokjuk*mondja de észre vesz valamit LEx hangjába*-Nem szívleled őket mi?*kérdezi mosolyogva jelezve hogy őt aztán nem zavarja*-Amúgy én se szeretem a kocsit*mondja nevetve majd most már cask mosolyog*-Hogy is mondjam én se szeretem a meleg helyzeteket amugy nem tudom szerinted eggyáltalán szabad varázsolni iskolán kívül?*teszi fe la kérdést hát igen erre Mika nem gondolt de sebaj közbe előveszi a térképet*-Itt van valamerre tengerparti kikötő? Mit szólsz megnézhetnénk vagy keressünk valami kajáldát vagy szállást vagy ilyesmit?*kérdezi közbe elvigyorodik*-Annyi szent de remélem azért nem akarod véghez vinni a végén még lecsuknának minket*nevet még egy kicsit*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 7:13 pm

- Naná! *Bólogat mosolyogva. Végülis jó volt, szokatlan ugyebár de ez a zsupszkulcs varázsa. Ismét a táska pántjába kapaszkodik.*
- Nekem kissé szokatlan... Ez a mugli élet. Talán egyszer keveredtem eddig közéjük. *Az sem lehetett számára egy felemelô élmény a pillanatnyi hangnembôl ítélve.*
- Áh, értem... Mondjuk fényes meg gyorsan megy. Lehet ezt kedvelik benne. De szerintem ocsmány. *Megint csak azért mondja ezt mert mugli cucc. Köhint párat, kocsifüst. Felnevet.*
- Oké. Semmi kedvem megpörkölôdni. *És ha tényleg elkapják ôket? Áh, az kizárt...* Indulás! *Bólintja és kicsit lehúzódik hát Mikával, s megindulnak a fények felé, kb 2 km-t kell megtenniük. Közben a kocsik, motorok robognak el mellettük.*
- Csak egy bombarda, max kettô elég lenne ahhoz, hogy többet ne pöfögjenek itt az orrunk alatt. *Morrogja, de persz nem cselekszik, botorság volna. Alapjában tök jól elvan, tetszik neki ez az ismeretlen környezet, csak a füst s a zaj nincs ínyére.*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 6:57 pm

*Bólint majd a lányra néz*-Nehéz légzés tágult pupillák jó volt mi?*kérdezi majd elneveti magát valahogy fel van szabadulva hiszen majdnem egy éven belül ez az első útja*-Ahha érdekes nem mondom szerintem látunk majd ezt azt bár azt hiszem ilyet láttam tudod nem nagyon éltem mugli világba de a nagybáttyám kúrútjaival azzal is megismerkedtem*mondja majd a sikkantásra védekezőleg emeli fel a kezét*-Semmi gáz LEx ezzel szoktak közlekedni bár büdös meg minden de nekik ez tetszik csak tudnám mi hajtja*mondja elgondolkozva*-Szerintem a pálcákat rejtsük jó mélyre ki tudja lehet itt még nem pusztult ki az inkvizíció és mágján végezzük*mondja mosolyogva*-Node mennyünk és lássunk várost biztos lesz valami jó*mondja mosolyogva*-Na mennyünk?*kérdezi és ha Lex jön akkor elindulnak befelé.*-Javaslom az út szélén haladjunk a végén még elcsap minket valami*mondja*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 6:52 pm

*Nem utazott soha valami sûrjen zsupszkulcs segítségével, nem is csoda, hogy majdnem fenékre pottyanva ért földet. Kicsit megszédül, majd megrázza magát, s hevesen levegôért kapkod, majd eljut odáig, hogy kicsit körülnézzen.*
- Tényleg elhagytuk a Nezabart. *Elégedett mosoly ül ki az arcára, majd Mika mellé húzódik.* Ahha. Azt hiszem igen. Húú mennyi fény van ott! *Mutatóujjával a város felé bök, mi csak úgy árasztja a mesterséges fénynyalábokat. Lex ilyet nemsûrjen lát, s olyat sem hogy egy berregô masina száguld el mellette. Felsikkant.*
- Mi volt ez az izé!? *Már pálcájához kap, hogy védekezzen.* Persze menjünk... *Számára megvolt az elsô sokk, egy autó. Megindul hát Mika oldalán hegyezve a fülét, néha hátrapillantva. Izginek ígérkezik ez az egész.*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 6:45 pm

-Hát azt én is de másnem akkor értékes cápa eledel leszünk*mondja majd a következő pillanatban már máshol vannak ahogy Mika látja pont valami főút szélén értek főldet*-Jeh azért mégse tenger de látszólag nem is A suli tehát működött*mondja enyhe levegő vétel kíséretében majd felnéz a táblára*-Wellington? Ez a főváros nem ? akkor jó helyre csöppentünk ugye ez a főváros?*kérdezi miközbe egy auto zúg el mellette*-Mennyünk nézzünk körül nem?*kérdezi*
Vendég
Vendég

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitimeHétf. Aug. 25, 2008 6:22 pm

Játék színhely.

\\A "ki ruccanásra engedélyt kaptunk. Azért bátorkodtam létre hozni a fórumot nem akartam zavarni vele senkit.. Engedély lásd ->Déli szárny/Kaen El Jericho lakosztálya.\\
Ajánlott tartalom

ÚjZéland - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: ÚjZéland   ÚjZéland - Page 2 Icon_minitime

ÚjZéland
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: