Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Harmadik emeleti folyosók | |
|
+135Brittine Olinlaf Felicity Artmenson Lyra Baker Lilia Radoslava Alodia Hylle Liam Ramsay Hermina Eavens Jasmine Müller Tessa Leone Alise Ellwood Selena Alassar Elyse Rollins Rachel Flormurray James Ravenwood Shana Hannah Savitri Samantha Radoslava Nessie di Alsiera Artemis Taylor Cat R. Morgan Daisy Roberts Valeriel Ravenwood Lismine Lockwood Eldunary Aysa Penelope Waylan Nicolas Demerest Isabella Newton Ann Harvard Ruzha Violeta Krasimira Seldrit El Perimd Rosetta Waylan Io Finiarel Onya Birri Ruka Nightwine Regina Ruosin Sehrezat Dorime Ravenna Evernight Milena Lyudmia Jenna Shot Sophia Zenovia Lila Whyet Martina Stravich Keezheekoni Ehawee Anne Wulner Alice Wantroose Adanien Ilfirin Kelly Fender Aramis Morrigan Rory L. Milborrow-Quenell Lavena Theia Hua Xiangfeng Teodora Yana Magdalena Kristina Yolanda Perkins Charlotte Heaven Lina Wierro Parti Nancy Lina Constance Thanatos Megan Sweet Asberoth Venator Mason Peers Irina Yuliana Kate Monroe Yosif Zhivko Liloo W. McNamara David Robert Beawer Sarah Wood Vilen S. Vyacheslav Serenity Charisma Godwin Torina Foster Arwen Epessëje Ada Westlive Zaina Viktória Tilda Elanor Wasilkow Belnis Undomiel Daniel Dragos Lizbeth Westlive Samuel J. Colwell Aimée Dorothea Brown Bianca Phelps-Blamely Kitty C. Miller Estera Linnet Christofer Reinhold Selene Ashley Northingham Katherine Mary Black Samantha Troops Emily Kyra Beawer Dana Leathermoon Senilla Rachel Roseberg Pierre Bontavier Kelsey Edison Zac Leaving Martin Silent Elisaveta Mira Corinne Franziska Weis Teca Moon Hersilia Luz Scarlett Emerald Isabella Clerence Steven Grivalt Katerina Shezhana Varvara Kevin Rott Robin Star Berker Mikolaj Jared Frost-archív Arabella Jagusia Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Andrea Tabassum Han Jaejoong Varvara Mira Rose Barbie L. Noelle Pinkie Nagy Klaudia Anna Ivanov Sylvia Ramondova Brittany Wells Elizabet Kingston Leona Arts Rose Emily Scott Joe M. Renaldo Laima O'relle George Darkrain - archiv Cerridwen Paderau Afon Anabella Stepp Nadin Senoil Lionel Estrax - arhiv Esmée Diane Gervaise Natalie Depp Julien de Pompadour Jasna Novarro Medison Kreehl Lilyana Yordana Ann-Tabitha Serenity Edward Freeze Marina Raya Cirelin de Sovalon 139 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Harmadik emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 3:48 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A második emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős fiú-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a fiúk közös fürdője. A fiúk várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:08 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 6:07 pm | |
| *Martin a Sigurdal való párbaj után pár órával újra fel kell az ágyról,majd kimegy a 3. emeletre...Ám kit lát ott???Hát Emirát.Emira még nem vette észre Martint,ezért csendes léptekkel mögé oson,és megfogja a vállát,és megpuszilja az arcát.-Szia.Elég rég beszéltünk...Nagyon régen..Kijöttem és téged láttalak meg.Hiányoztál.Tegnap láttalak téged,de elmentél.Végre van esélyünk beszélni egymással.*Majd Martin is a falhoz dől,és Emira szemébe néz. | |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 6:01 pm | |
| *Emira a szobájában kuksolt egész idáig*~Ki kéne mozdulnom egy kicsit.~*Gondolja, majd vesz egy pulcsit, és egy kényelmes tornacipőt.Amint megfésülködött a fürdőszobában, kinyitja az ajtót, és kilép rajta.Elindul az ablak felé és kinyitja.Árad be a tavasznak mondható, ám de egy kicsit hidegebb szellő.Átjárja testét.Valaki eszébe jutott.*~Martin.De régen beszélt vele.Hiányzik.~*Háttal fordul az ablaknak és neki támaszkodik a falnak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 7:58 pm | |
| *Prue csillogó szemmel követni kezdi Elit a harmadik emeletre. Kicsit sietnek. Nem gond mert Pruenak épp ez a tempója így hát a lány hamar be tudta érni Elit nem kellett csiga léptekkel mennie. Odaért a szobához ahol a Naxis társa volt és benyított.* - Jujj, már izgatott vagyok. Pedig ez csak egy szoba.*Mondja zavartan és kuncog egy picit.*
|
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 7:50 pm | |
| [Olvadás ~ Előcsarnok ~ Prue és Eli]
*Az Óriás skorpió háló névre bólint egyet, majd elmosolyodik.* Rendben. *Mutogat kissé idiótán a mutatóujjával, aztán túlpörgött állapotban int a másiknak, hogy jöjjön vele. Felsietnek a harmadik emeletre, ahol Eli megáll az egyik ajtónál.* Várj egy pillanatot! *Befut az ajtón, és pár másodperc után egy kulcscsomót csörgetve tér vissza.* Gyere! *Int újból, és a folyosó másik oldalára megy. Ott megáll egy másik ajtó előtt, és Pruera pillant.* Ez lesz a hálód. *Mutatja be, és benyit.* | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 4:21 pm | |
| -Csak erőteljesen utaltál. De az szép, hogyha én hallom, és értem a szavaidat, te pedig nem. *mondja egy cseppnyi gúnnyal, majd a lány szavaira csak felemeli a kezeit, a baljában még csilingel egy sort a dögcédulája, amin konkrétan minden adata rajta van, majd leengedi a kezeit, és csak int a lány után.* -Salom! *köszön el tőle, majd csak megfordul, és tekintetét ismét a képre szegezi, miközben próbálja magában lenyomás közben mégis felidézni az emlékeket. Az első ütése, az első lövése.. Csak figyeli a hazatérő katona félmosolyát, majd leengedi a kezeit, és halkan csörögve a dögcédulájával szépen elmászik, hogy visszamenjen a szobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 4:09 pm | |
| *Felvonja a szemöldökét Valko szavaira, nem igazán érti.* - Már miért lennél mocsok? Nem emlékszem, hogy mondtam volna effélét. Kényszerből pedig nem szokásom beszélgetni olyannal, aki három éve itt van, és kiismeri magát az iskolában. Újoncokkal esetleg, mivel őket el kell igazítanom. De... ahogy gondolod. *Megvonja a vállát, és ellöki magát a faltól.* - Nekem erősen úgy tűnik, mintha inkább neked nem lenne kedved a beszélgetéshez. Én ugyan nem erőszakolom rád magam. *Széttárja a karjait, majd int a vadmacskának.* - További szép napot. *Köszön el, azzal továbbindul a folyosón, előkeríteni Beccát.* |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 4:03 pm | |
| *Csak figyeli a lányt, miközben halál lazán ácsorog a katonai kép előtt, amiről már teljesen emg is feledkezett, a kép pedig nem igen tűnik úgy, mintha mozdulni akarna, tehát mintha élő, mágikus kép lenne. Valko csak elmosolyodik egy cseppet.* -Remek, szóval én vagyok a mocsok. Akármennyire is a te szavaidból veszem azt le, hogy kényszerből beszélgetsz velem, mégiscsak sikerült elérned, hogy az egészet rám kend. Szép tehetség.. *mondja, egy apró biccentéssel, majd fáradtan felsóhajt. Semmi kedve ehhez a meddő beszélgetéshez, ám úgy tűnik, hogy a lány nem nagyon akar távozni, ő neki meg semmi célja nincsen, így nem is nagyon gondolja, hogy el kellene innen mennie.* -Sajnálom, hogy eddig nem szólítottalak meg.. ja nem is.. várj csak. Most sem én szólítottalak meg.. *kissé töprengve csóválja emg majd vakarja meg a fejét, egyik kezével, másikat a csípőjére téve.* -Itt valami erőteljesen elromlott azt hiszem, vagy csak én vesztettem el a fonalat, de kezdem nem érteni, hogy mire akarsz mindezzel kilyukadni. Jobb szeretem a szemembe hallani ugyanis, ha nem kívánt ember vagyok.. vagy ha nem emberszámba vesznek, hanem egy illedelmes jelzőtábla szerepet osztanak rám. *mondja, miközben kissé lejjebb engedi maga mellé a kezeit. Hangja inkább unott, mint ideges, vagy veszekedő.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 3:57 pm | |
| *Csak figyeli a fiút, nemigen felel annak szavaira. Hát jó, akkor emlékezzen. Ő nem jegyzi meg minden osztálytársát, akivel még soha nem beszélt, a rokoni kapcsolataikat meg pláne nem tartja számon.* - Semmi okom nem volt megjegyezni téged. Ha meg ennyire zavarok, el is mehetek. Elvégre még van egy utam a forráshoz, nem? Vagy legalábbis a fogadóba, esetleg valami zenélős helyre. *Természetesen nem mozdul semerre, ugyanúgy támasztja tovább a falat, kék szemeivel a fiú arcát fürkészve.* - Előre jobb' szeretek tekinteni, mint vissza, utóbbit mégis gyakrabban teszem meg, látnok létemre. De nem minden részletre. Olyanokra nem, akikkel még soha nem beszéltem. |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 3:19 pm | |
| -Lehet, hogy nem feltétlenül az, de nem kell palimadárnak nézni, attól még, hogy rossz, megvan mind a két szemem, és az agyam se kopott még el. Én emlékszem rád, attól még, hogy te rám esetleg nem, ami meg már nem is érdekel.. *mondja, majd a lány szavaira csak zsebrevágja a kezeit.* -Hát ezaz! Az órák, a tanárok.. Mindig ugyanaz a régi szöveg. Ha lenne hozzá kedved.. de nincs. Amúgy megkíméllek egy körtől, és Valko vagyok, a szaktársad, és vagy fél éven keresztül mögötted ültem Jósmágia órákon, pontosan a mögötted levő padban. Csakhát, aki nem tekint vissza, csak előre, annak néha kiesnek dolgok a fejéből. *mondja, ismét lazán megvonva a vállát, miközben visszagondol röviden az elmúlt három évére, kettő és félre. Mindig ugyanaz: tanórák, tanórák, tanórák. Egy kissé kiképzőtáborban érzi magát ilyenkor, bár ez inkább a régi emlékek bevillanása.* -Mellesleg.. vagy ahogy te mondod: amúgy.. nem bántásból, meg semmi, de, ha ennyire nincs kedved, akkor hogyhogy leálltál velem beszélgetni? Komolyan érdekelne. Mert valóban nem tűnsz úgy, mint aki megnyerte a főnyereményt. *figyeli egészen kíváncsian, érdeklődve a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 3:07 pm | |
| *Félredönti a fejét, mikor Valko a szörnyű világról beszél, és összefonja maga előtt a karjait. A szavakra néhány régebbi szökik be a gondolatai közé. Prófétalány... Mindenesetre biccent.* - Igen, pont az. És nem feltétlenül az ikertestvérem attól, hogy hasonlít rám. Elég sok rokonom jár az iskolába, és eléggé hasonlítunk. De... tény, hogy vadkutyája valóban csak James-nek van. Mindenesetre kösz, a forrásokhoz most nem sétálok ki, akkor majd előkerül. *Felvonja a szemöldökét, majd megcsóválja a fejét.* - Egy. Éppen elég nagy baj, hogy három évig nem szólt érte senki. Kettő. Hidd el, tudsz te belefutni olyanba, aki megbüntet érte, ha nem is a jelleméből, de mondjuk rossz hangulatából kifolyólag. A harmadik, hogy találkozhatsz tanárral is, aki viszont sokkal jobban tudja, kit és melyik szakon kell büntetni, és hidd el, a prefektusok is remekül fel tudják találni magukat ilyen helyzetben. *Nekidől a falnak, még mindig összefonva maga előtt a karjait, és úgy méregeti Valko-t.* - Négy. Ahogy te is említetted, három éve ide jársz. Voltál órákon. Ha eleget kutatok a fejemben, megtalálom a te nevedet is. Semmi kedvem keresni, de megtalálnám. |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 2:58 pm | |
| -Ez egy ilyen szörnyű világ, most szólj hozzá.. *mondja egy apró sóhajjal, miközben a lány felé fordul, immáron teljesen, és összefonja karjait maga előtt.* -Most mondd meg, hát te biztosan egy látnok vagy, vagy az veszett el benned! Mellesleg tévedsz. Pontosabban, nincs teljesen igazad. *mondja, miközben kissé emgrázza a fejét, hogy a haja ne lógjon a szemeibe. A félvállról odavetett köszönéseket, és bemutatkozásokat sohasem szerette, meg úgyse fogja egykönnyen emgjegyezni a lány nevét, így minimum még háromszor megkérdezné.* -Az ikertestvéredet odakint láttam a birtokon, ha minden igaz, akkor valamelyik forrás környékén téblábolt. *int egyik kezével a folyosó végére, majd értetlenkedve méri végig a lányt.* -Három év alatt eddig nem igen szóltak érte. Nem mellesleg, ha te nem büntetsz meg, akkor mástól sem nagyon kell tartanom. Ráadásul, honnan tudná az a prefektus, vagy éppen főprefektus, hogy melyik szakról, és kit kell büntetni? Senki sem emlékszik már második eleji karácsonyi bálra, úúúgyhogy.. *megvonja a vállát, miközben leengedi maga mellé a kezeit, és kissé beletúr a hajába, miközben megpörgeti a dobverőt a kezében, majd egyszerűen visszahelyezi a másik mellé az övébe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 2:52 pm | |
| *Látja, hogy a fiú eléggé el van merülve a saját világában, de azért megpróbálja, hátha válaszol. Ez így is történik, amit csak egy biccentéssel kommentál. Valko ugyan nem köszön, mire a lány pár pillanatig az égre - plafonra - emeli a tekintetét, de végül nem szól ezért sem.* - Áh, zenél ő mindenhol... az allidonos főhadiszállásra meg nem vagyok bejáratos, de balszerencsémre ő igen... *Elhúzza a száját, majd még egyszer körülnéz, mintha Becca épp itt bukkanna fel, aztán visszapillant Valko-ra.* - Na mindegy, azért köszi. *Sem köszönés, sem név, pedig tőle elhangzott mind a kettő, de hát ha a fiú így akarja, akkor így.* - Egyébként szerintem viseld a szakkitűzőt, a végén még rádtalál valami vezetőségi, és megbüntet a házirend megszegéséért. *Félig viccel, hiszen ő maga is vezetőségi, de eszében sincs ilyenért büntetni.* - Kitalálom, egy rám hasonlító, szőke hajú fiút sem láttál, vadkutya daimónnal. |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 2:43 pm | |
| *Jelvényt ő nem visel, hogy mirét, azt nem lehet pontosan tudni. A szobájában lapul, nem másfelé az a bizonyos kitűző, és úgy véli, ott pontosan jó helye van. Amikor ellépdelnek mellette, majd bcicentenek neki, azt észre sem veszi, mondhatni egy kissé hipnotizálja magát az egyenletesen, klakkogó, csörgő hang, amit a kezén lévő fém és a dobverő együttesen adnak ki, szépen, ütemesen. Ráadásul elemrül az emlékekben. Egészen látomás-szerűen jelennek meg előtte a képek, de ezek csak emlékek. Amikor azonban hozzászólnak, akkor szinte rezzenés nélkül tér vissza a valóságba.* -Nem találkoztam senkivel sem a folyosón. Amúgy.. *teszi még hozzá, majd elszakítja tekintetét a képtől, és lassan fordítja tekintetét Ariana felé.* -Ha gitár volt nála, akkor próbálkozz valami kinti hellyel, vagy a Fogadóval. Azok az ilyen zenélésnek kedvező helyek. Meg persze az Allidon főhadiszállás. *teszi még hozzá, miközben egy röpke pillantást vet a lány jelvényeire.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 2:35 pm | |
| *Becsukja maga mögött az ajtót, és elég sokáig csak nekitámasztja a hátát. Gondolkozik, mereng... emlékezik. Aztán végül ellöki magát az ajtótól, és elindul a folyosón. Megszokott öltözet - fekete farmer, fekete rövidujjú póló, meg persze az ékszerek. Ankh a nyakban, vörös üveggyöngykarkötő, a gyűrűk, az álarcos fülbevaló. Szakkitűző meg jelvény a mellkason, ahogy kell. A vadmacska csendben lépdel mellette, bár szívesebben maradt volna a szobában, emiatt morog még egy kicsit. Egy fiút pillantanak meg. Éppen arrafele haladnak, így először csak biccent neki, és lépdel tovább, majd végül mégis visszalép, és megáll Valko mellett.* - Heló! Nem láttál véletlen errefelé egy lányt? Szőke volt, kopott farmert viselt, meg egy zöld pólót. Gitár volt nála, meg azt hiszem, egy szürke macska is. Házimacska, semmi extra. Amúgy Ariana vagyok. |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Márc. 02, 2010 2:19 pm | |
| *Mereven figyeli az előtte elterülő képet, miközben egyre csak pörgeti és pörgeti bal kezének ujjai között a dobverőt. Egy katonai kép, egy frontról hazatérő katonát ábrázol, mögötte még a katonai táj, a katonán pedig az egyenruha, nyakában a dögcáédula, Valko éppen azt próbálja meg kisilabizálni a hatalmas figyelgetésben. Bal kezén, csuklóján a tövisek felett egy vékonyabb lánc feszül, és a rajta levő fém billog hozzá-hozzáverődik a fiú kezében forgatott pálcához, aminek az ifjú csak az ütemét rézékeli, miközben mereven tanulmányozza a képet, egészen közel hajolva hozzá. Farmer, tornacipő, Blues Cats feliratú póló, kissé zilált haj, megszokott külső.* | |
| | | Selene Ashley Northingham Diák
Hozzászólások száma : 166 Kaszt : Üzenőláda : "A múltból tanulj, a jövőre gondolj, de a jelenbe élj... Az élet egy út, a megérkezés a halál, épp ezért soha ne csak a cél legyen szemed előtt hanem az út...Ha valaki csak a múlt fájdalmaira, vagy a jövő félelmeire tud gondolni, elfelejt élni..."
Selene
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szomb. Feb. 27, 2010 8:05 pm | |
| - Én még nem kaptam szobát, de ami késik nem múlik! *Válaszolja mókásan a lány, majd egy kérdést tesz fel, miközben Katherine-re néz:* - Mi történt az arcoddal, mi az a piros folt ott? Persze, szívesen bejövök a szobádba, kíváncsi vagyok, hol laksz! A suli tetszik, az órák érdekesek és akikkel találkoztam eddig, mind kedvesek voltak! *Feleli mosolyogva, majd figyeli a lányt és várja, hogy mutassa az utat a szobája felé.* | |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szomb. Feb. 27, 2010 7:58 pm | |
| *Ismerős hangot hall. Hátrafordul. Mosolyog.* -Szia Selene. Nem sok minden van, de már egy ideje kaptam szobát. Hát te? Veled mi újság? *Elég beszédes kedvében van most. Fején még mindig óvatosan dörzsölgeti a kicsi, piros foltot, ami az ő és a fal találkozását mutatja.* -Bejössz a szobámba? Van valami édesség biztos.*Mosolyog a lányra. Már fájnak a lábai és szívesen leülne az ágyára.* -Láttalak órán. Neked is tetszik ez az iskola?Nekem nagyon. *Megint csacsog összevissza. Hát igen, egy kicsit sokat beszél.* | |
| | | Selene Ashley Northingham Diák
Hozzászólások száma : 166 Kaszt : Üzenőláda : "A múltból tanulj, a jövőre gondolj, de a jelenbe élj... Az élet egy út, a megérkezés a halál, épp ezért soha ne csak a cél legyen szemed előtt hanem az út...Ha valaki csak a múlt fájdalmaira, vagy a jövő félelmeire tud gondolni, elfelejt élni..."
Selene
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szomb. Feb. 27, 2010 7:47 pm | |
| *A norvég lány úgy dönt, hogy tesz egy sétát a közelben, kiveszi a ruhásszekrényből a fekete nadrágját, fekete felsőjét, felhúzza fekete sportcipőjét és megfésüli a haját, úgy indul útnak. Nagyban sétálgat a folyosón, amikor meglát egy ismerős arcot, aki nem más, mint Katherine, akivel egy szobában volt egy ideig, odamegy hozzá és köszönti:* - Szia! Mi újság? Rég láttalak! | |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szomb. Feb. 27, 2010 7:37 pm | |
| *Kat sétálgat és egy dalt dúdolgat.*~Unatkozom.Milyen jó lenne valamit csinálni.~* Haja ami eddig két copfban volt, szétengedi és megrázza. Mivel egy-két haj száll a szemébe került, erősen dörzsölgetni kezdi szemeit, de ő nem áll meg, mert bízik az érzékeiben. Koppan Katherine feje a falon, ugyanis ügyesen nekiment a nagy szemvakarásban.*~Auuuu~*Most a fején dörzsölgeti a fájó pontot.Egy pillanatra megáll, hogy a szédülés abbamaradjon.Mikor 5 másodperc múlva stabilnak érzi magát elindul.*~Remélem senki sem hallotta a koppanást.~*Elfintorodik és megy tovább.* | |
| | | Aimée Dorothea Brown Diák
Főkarakter : a.flora@windowslive.com Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Feb. 24, 2010 5:37 pm | |
| *Nem akart ő senkit felháborítani, csak a saját jellemének senki nem tud parancsolni... Tekintete még mindig érdeklődve csillog, de többet nem kérdez, csak ízlelgeti a hallottakat. A könyvecskét jól megszorongatja, a többire is bólint egyet, majd mosolyogva elköszön Biancától és a kengurutól is, és beleveti magát az itteni életbe... Vagyis, jelenleg a szobába.* | |
| | | Bianca Phelps-Blamely
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 726 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Feb. 24, 2010 4:45 pm | |
| *Steper természetesen az illúziókép dologra nem válaszol, csak felhúzza az orrát magasra, és arrébb ugrál.* ~Felháborító! Csak nem tudja, hogy mi az a daimon. Olvasson többet!~ *Félmosollyal reagálja le a kenguru besértődését, ami nem ritka nála, de így legalább ez a jellemvonás inkább a daimoné, és épp ezért Bianca jóval nyugodtabb jellem. Bár néha jól jön neki, hogy Steper jóval konokabb, és kevésbé bizalmas másokkal. A kérdésekre természetesen válaszol.* -Igen, pontosan így van, velem születik, épp egyszerre jön velem létre, és velem nő fel. De csak akkor, ha van valamelyik szülőnek, nekem anyunak. Vagy, ha az ember eleve másik világból származik, de olyannal még nem találkoztam, kivéve persze anyut. Jó dolog ám, tudod, mintha lenne egy ikertesód, csak a daimontól tényleg soha nem válhatsz el. Képtelenség lenne. *Mondjuk neki ez nem is gond, nem is bírná már Steper nélkül, annyira megszokta, hiszen a kezdetektől vele van a kenguru. Aztán el is érik a keresett ajtót, ahol megáll, majd a vékony kis kabátja alól kis füzetet vesz elő, mondhatni kész csomagot.* -Ebben szinte minden meg van, amire szükséged lehet. Egy térkép a suliról, persze a titkos folyosók sajna nincsenek rajta. Órarend. *Lapozgat tovább.* -Aztán van itt egy kulcs, de majd kapsz nem sokára rendes szobát, és másik kulcsot. Azt hiszem ennyi. *Löki be az ajtót a leányzó előtt, aztán az órájára pillant.* -Hű az anyja, még a cuccaimért is el kell szaladnom órán találkozunk! Szia! *Köszön el, majd elrohan a folyosón.* | |
| | | Aimée Dorothea Brown Diák
Főkarakter : a.flora@windowslive.com Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Feb. 24, 2010 4:37 pm | |
| *Bár pici lábai vannak, a sietős tempó meg sem kottyan neki, de azért egy kis távolságot mégiscsak hagy közte és Bianca között. Mégsem loholhat a nyakában fel a harmadikra, de neki is kell légzési terület ahhoz, hogy viszonylag jól érezze magát, így ez a szellős elhelyezkedés tökéletes neki. Hanyagolja az ajtók nézegetését, igaz szó mi szó hasznára lehetne később, inkább a lányt nézi, és a daimont, néha pedig csak bámul előre. Ilyen pillanatban toppan elé a kenguru, és szólal meg. Először azt hihetné az ember, hogy ettől, egy olyan aki még nem látott ekkora állatot beszélni, sikítozni kezdene, vagy legalábbis hátrahőkölni, de Aimée - azon kívül hogy szemei elkerekednek a csodálkozástól - meg sem rezzen.* - Akkor illúziókép. Az jobb, mint a szellem? *Teljes komolysággal kérdezi, de inkább viccnek szánta, csak arcizmai még nem engedtek a döbbenettől annyira fel, hogy vigyorogni tudjon. A magyarázat... hát eleinte egy kicsit ködös, ezt nyugodtan be lehet vallani. De viszonylag hamar összerakja a darabokat, kisebb ajakrágással kísért gondolkodás után.* - Szóval ez kötött dolog? Veled születik? És csak akkor, ha valamelyik szülődnek is volt? *Kérdezget felélénkülve. Egész érdekes dolognak tartja, amire érdemes egy kis figyelmet szentelni, többet megtudni róla. Remélhetőleg kérdéseire még választ kap, mielőtt megtalálják az ajtót, amit keresnek, és a másik lány elrohan órára.* | |
| | | Bianca Phelps-Blamely
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 726 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Feb. 24, 2010 4:23 pm | |
| *Hát igen, mondjuk annak, aki nem ismeri a daimonokat, furcsa lehet, főleg egy kenguru, mert ha még mondjuk kutya lenne, akkor nem feltétlenül lepődne meg a lány, amíg meg nem szólal az "állat". El is indulnak hát felfelé, Bia picit még siet is, ezért elsőre nem veszi észre a másik lány érdekes arckifejezését, hiszen 6-tól óra lesz, és oda még oda is kell érnie, miután megmutatta az új leányzó szobáját. Fel is érnek a harmadikra, ahol a ajtókat fixszírozza, ugyanis néha még mindig elkeveredik a folyosók kuszaságában. Ekkor áll Steper, tehát a kenguru határozottan Aimée elé.* -Szóval, úgy nézel, mintha minimum szellemet láttál volna, élet, nem vagyok szellem. *Ugrál arrébb Bianca mellé, akinek mostmár leesik a tantusz.* -Oh, te még nem láttál daimont ugye? *Mosolyodik el, hát igen így már mindent ért.* -Ne aggódj, nem hallucináltad, tényleg beszél. Tudod ő az én lélekdarabkám, csak nekem már annyira megszokott, hogy bele sem gondolok, hogy ez másnak furcsa lehet. *Kuncogja el magát, miközben picit megsimizi Steper fejét, majd tovább indul a folyosón, nézegetve az ajtókon lévő kiírásokat.* -Tudod ez úgy van, hogy anyukámnak volt daimonja, és ezért lett nekem is, ő...hogy is mondjam, egy másik világból származik, és valahogy örököltem tőle. Steper az én másik felem, mindig velem van, és nélküle...nem is léteznék, vagy legalábbis eléggé visszamaradott állapotban. *Magyarázza, de aztán el is hallgat, mivel lehet hogy a másik leányzónak így egyszerre sok lesz ennyi információ.* | |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Feb. 23, 2010 8:01 pm | |
| -Örülök hogy tetszik. Nekem most viszont ha nem bánod mennem kell. Itt van a kucslod. *Mondja neki, és átadja a szobakulcsot.*-Jó pihenést kívánok. Ha bármire szükséged van keress csak meg. Jóéjt. *Köszön el tőle, majd sietősen távozik. Kitty pedig minden bizonnyal lefekszik pihenni.* | |
| | | Kitty C. Miller Diák
Hozzászólások száma : 4 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Feb. 23, 2010 7:46 pm | |
| *Szótlanul követi, pöppet meg van illetődve, hiszen ki ne lenne megilletődve. ez a hely mind nagyon szép és nagyon csodás. Kitty teljesen el van ámulva.* - Igen nagyon szép hely* bólogat szorgosan.* - Okés.*bólint megint. Lassan olyan lesz mint egy bólogató kutyus.* - Csodálatos*ámul el mikor belép Estera mögött/mellett a szobába.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók | |
| |
| | | | Harmadik emeleti folyosók | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |