Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Második emeleti folyosók | |
|
+77Matthew Demerest Andie Fisher Szergej Romanov Lena Langhorne Enrathol Dorhead Isabella Newton Jonas Preston Polly Plummer Kasey Jake Ellswood Cat R. Morgan Nye Drystan Yoan Asen Shuang Zhen Aaron Colins Koizumi Risa Natanail Yosif Mephisto Pheles Thomas Evernight Lina Wierro Regina Ruosin Ryan Whitman Emett Neofit Jethro Skyler Anna Ivanov Gwilim Jan Benjamin G. Chevalier Juan Miguel Santiares Hunyadvári Szevér Emanuel Branimir Bogdan Ferka Simona Chiara Rossi Daniel Dragos Botond Vasil Cirus Fedlimid Megan Sweet Toportyán Zakariás Vivienne Mendelsohn Arabella Jagusia Vilen S. Vyacheslav Emily Kyra Beawer Masami Sora Gamba Drakon Yosif Zhivko Lizbeth Westlive Christofer Reinhold Mira Rose Estera Linnet Lucas Vladislav Shawn Griffin Elisaveta Mira Emil Jahzeel Joseph Kelentin Vendess Yankov Bianca Phelps-Blamely Daniel Soyler Valeriel Ravenwood Angels Merticall Chiyori Kiryuu - archiv Jay Monroe Ragnar Mortis Pierre Bontavier Sepp Dierk Dominic Mildor Han Jaejoong Varvara Torina Foster Teodor Angel Aali White Raymond Blackstone Galoneth Gentleberry Patrick Baker Elizabet Kingston Jack Darkfield Hallbjörn B. Laxness Aaron Drawer - Allidon Rose Emily Scott Samuel J. Colwell Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Második emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 3:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A harmadik emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős lány-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a lányok közös fürdője. A lányok várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 01, 2010 8:01 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vilen S. Vyacheslav Diák
Hozzászólások száma : 277 Kaszt : Üzenőláda : Vilen Savva Vyacheslav
Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
| | | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 1:41 pm | |
| *Emilynek majdnem leesik az álla. nem hagyja magát, most már tudnia kell.* - Ki vagy Te? Egy szőke herceg, fehér lovon? *Ez most elég furán vehette ki magát.* - Mármint nem úgy. Vagy valami gróf vagy? *Kérdezi komolyan a lány, de rájön, hogy igazából annyira nem is baj az sem ha nem az, és az sem, ha az.* - Hát,... menjünk. *Mondja kicsit habozva Emily. Bár még nem is ismerik egymást, már a folyosón is elég közeli helyzetbe kerültek, most meg már átmegy hozzá? Ráncolja a homlokát a lány.* ~Csak Emilysen, csak Emilysen, olyan kislányosan és visszafogottan.~ | |
| | | Vilen S. Vyacheslav Diák
Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 1:31 pm | |
| *Vilen elvigyorodik.Okos lány.Tudhatta volna,hogy megneszeli a dolgot.* -Hát... *gondolkodik el.*-Nagyjából háromszáz körül... *mondja végül.*-De az saját kastélyomban csak 13 van. *köpi el magát megint,és oldalra fordítja a fejét,hogy vágjon egy grimaszt az egyik fáklyának,amiért megint túl sokat mondott.Majd a lány hasa hirtelen megkordul,és ez remek lehetőség a szó elterelésére.* -Gyere be hozzánk ha gondolod,van egy kis kaja nálam,hamar összeütök valamit neked.És az is lehet,hogy épp nálunk van az ölebed. *mondja hirtelen a fiú.* -És ott nyugodtabb a környezet,most senki nincs egyik szobában sem.Legalábbis eddig nem volt.Megbeszélhetjük,hogy melyik hálóban laksz,hová küldjek majd levelet,meg hasonló... | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 1:23 pm | |
| - Mennyi lovatok van összesen? *Kérdezi Emily gyanakodva, de persze mosolyogva, hisz számára ez az egyik legjobb téma. Nem nagyon jutottak mostanában eszébe a lovak, pedig nagyon szereti őket.* - Nekem bármikor jó, csak keress meg, ha egyszer el jutsz odáig, hogy tényleg lemenj. *Mondja a lány.* - Egyébként mennyire ismered a kastélyt? Hidd el, egy ekkora kutya bárhová képes eljutni nagyon kis idő alatt. *Fejti ki Emily, amikor megkordul a gyomra.* - Aúú, még nem ettem semmit. *Szisszen fel, és persze megint rögtön elvörösödik.* ~Most biztosan azt hiszi, hogy igazából rengeteg zabálok, és ha nem figyelnék, hatalmas víziló lennék...~ | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 1:14 pm | |
| -Ha a szobádból szökött meg,akkor nem mehetett messzire.Valahol itt kell lennie. *jegyzi meg a fiú morfondírozva,majd ekkor Emily elkezd áradozni a lovakról,s Vilen inkább el sem mondja,hogy egy egész ménesük van.Marad a saját lovainál.* -Nekem Fekete Vihar van,ő is egy fekete arab telivér,Dejavü,Hajnal,és Rower van még.Az arab telivérek a specialitásaink.De van sok orosz lovunk is. *mondja,s bár ezzel félig meddig elárulta magát,de nem számít már.Mikor Emily felhozza a lovaglós témát Vilen boldog vigyorral néz rá.* -Épp nem rég írtam egy ismerősömnek,hogy jöjjön le velem lovagolni valamikor,mert egyedül nem szeretnék lemenni,és még nem jártam ott.Még nem válaszolt,de nem baj,már találtam hozzá megfelelő társat! *mondja Emiliyre mosolyogva.* -Mikor lenne neked jó? | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 1:06 pm | |
| *Emily örül neki, hogy a fiú vele tart a kutya-kutatásban. Ő is elindul Vilen mellett.* - Hát ja, valószínűleg elég viccesen venné ki magát, ha én mennék be a fiúkhoz... *Mondja a lány, kicsit oldottabb hangnemben. Enyhén piros már csak az arca, és a hangja sem remeg már annyira.* - Még csak a harmadikon, a mi folyosónkon, nemrég jöttem le ide. *Amikor meghallja, hogy a fiú lovagol, egyre jobban érdekli a srác.* - Lovagolni... nagyon szeretek lovagolni! Van egy arab telivérem, gyönyörű, éjfekete, ő Poseidon, és egy pej, Harmónia. //ő is egy görög istennő volt.// Nagyon szeretem őket, főleg ugratok, de mióta itt vagyok, nem lovagoltam, pedig itt is van istálló. Majd le kellene egyszer menni... nem tartanál majd velem? *Kérdezi szégyenlősen a lány. Közben persze Aphroditét szólongatja, és várja, hátha meghallja valahonnan az ismerős csaholást.* | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 12:57 pm | |
| -Áááá,kutya!Szép neve van. *vigyorog,majd zsebre dugja a kezét,és úgy válaszol a lánynak.* -Ne hülyülj,én ajánlottam fel,hogy segítek.Nah gyere!Elvégre biztonságosabb,ha mondjuk én nyitogatok be a fiú szobákba,és nem Te! *kacsint a lányra,majd ha Emily elindul ő is elkezd sétálni mellette.* -És merre nézted már? *kérdezi meg csak úgy,hogy tisztában legyen a dolgokkal.*-Nekem ezért nincs kutyám.Elég Viktor,a macskabaglyom,meg otthon az a rakás állat. *mondja.* -Viszont otthon lovaim is vannak.Fekete Vihar a kedvencem.... *mondja kicsit ábrándozva,majd Emilyre tekint.*-Szeretsz lovagolni? | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 12:52 pm | |
| - Ez még eszembe sem jutott... *Vigyorodik el Emily is, amikor leeseik neki, ki is volt Aphrodité, és ő merre is jár.* - Én is örvendek. *Mondja, majd elgondolkodik, merre is kereshetné a kis bajkeverőt.* - Aphrodité a kutyám... egy apró,pekingi palotakutya, morzsaszínű és végtelenül édes... és rossz is. *Mondja kicsit mérgesen, de tudja, hogyha meg lesz a rosszcsont eb, nem fog rá nagyon haragudni. Amikor Emilyre néz a nagy barna szemeivel, a lány - bármit is tett - mindig megbocsát neki. Persze tudja, hogy ez nagy hiba, na, de akkor is.* - Ha épp nincs más dolgod, és ráérsz ezzel foglalkozni... És elviselsz engem is... Akkor segíthetnél.
| |
| | | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 4:38 pm | |
| *Emily enyhén szólva meglepődik, amikor a fiú inkább így maradna, de fellélegzik, amikor feltápászkodik a srác. Amikor az a kezét nyújtja, Emily elfogadja, és mikor teljesen kiegyenesedik, felszisszen.* - Aúúú. *És megdörzsöli a bokáját.* ~Ilyen is csak velem történhet...~ *Gondolja csalódottan.* - Én Emily vagyok. Emlékszem rád. *Mondja szégyenlősen a lány.* - Elindultam Aphrodité után, mert nem találtam a szobámban, és hiába hívtam a folyosón nem jött. Gondoltam körbemegyek, hátha valahol megtalálom, de úgy néz ki, itt sincs. *Mondja kelletlenül.*
///FAGYI/// | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 4:27 pm | |
| *Vilen elvigyorodik.* -Vilen vagyok.De tegnap találkoztunk már. *mondja hirtelen,és egyik kezére rákönyököl.* -Cseveghetünk így is... nekem tetszik a dolog. *mondja pajkos vigyorral,majd kacsint egyet,de aztán mégis feltápászkodik,és megigazítja zilálttá vált haját,majd kezét nyújtja a lánynak,hogy felsegítse őt a földről.* -Remélem nem ütötted meg magad nagyon.Még egyszer bocs. *mondja,majd a könyv felé int pálcájával.*-Invito könyv. *mondja,s az a kezébe reppen,hogy ugyanezzel a mozdulattal visszaküldje az irományt a szobájába.Ismét a lányra pillant.* -Mit keresel itt a fiúknál? *teszi fel aztán a kérdést.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 4:17 pm | |
| *Tényleg eléggé zavarba jön. A fiú szemeibe néz, de minduntalan elkapja a tekintetét, hisz elég furcsa helyzetben vannak. Kényelmetlenül kéne éreznie magát, de eléggé meglepődik azon, hogy azonkívül, hogy zavarban van, élvezi a helyzetet. Kifújja szeméből a haját.* - Semmi baj... csak hirtelen jött a támadás. *Mosolyog a lány. Észreveszi, hogy a fiúnak gyönyörű szép ezüstös szemei vannak. Emily zöldes macskaszemeit a fiúéba fúrja, de nem bírja sokáig, elkapja a tekintetét.* | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 4:03 pm | |
| *Vilen sem bír megállni a lábán,s az billenti ki teljesen az egyensúlyából,amikor az a valaki akinek nekirohant sikeresen fejbe csapja.Mint egy rajzfilmbe illő jelenetben.Hát elég vicces látványt nyújthattak.Főleg mivel Vilen szájából is felhangzott egy " a francba!" kiáltás,s aztán mindketten a földön kötöttek ki.Méghozzá Vilen épp a szerencsétlen lányon.Na jó csak félig rajta,mert kezeivel sikerült épp megtámaszkodnia a lány két oldalán,így szerencsére nem lapította laposra.Viszont kissé közeli kapcsolatba kerültek viszonylag kevés időn belül. Vilen hirtelen azt se tudja,hogy hol van,csak megrázza a fejét,hogy végre kikerüljön vörös haja ezüst szemeiből,majd ekkor látja meg azt a szőke lányt,aki emlékei szerint a múltkori démonölésen is mintha ott lett volna.Csak a nevére nem emlékszik. Megköszörüli a torkát,majd nyugodt hangon szólal meg.* -Ne haragudj....én....nem láttalak.... *mondja alig 10 centire a lány arcától.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 3:56 pm | |
| *Egészen meglepődik, amikor valami nekicsapódik oldalról. Emily felsikkant, mert nem tudja hirtelen, mi jött neki. Valami vörös az, de aztán rájön, hogy az nem egy valami, hanem egy valaki. És természetesen egy hímnemű valaki. Pár pillanatig Emily csak hadonászik, lehet, hogy a fiút is fejbe kólintja, majd, mivel nem bír megállni csámpás lábain, el is esik, amilyen szerencséje van. A kapucni leesik a fejéről, és arcát elborítja a vörös pír.* - Őőő, izé... neked is szia. | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 3:46 pm | |
| *S ekkor hirtelen nyílik ki az egyik ajtó,és egy fiú robban ki rajta energikusan,s ezzel a lendülettel az épp az ajtó előtt elhaladó lánynak rohan.Minden bizonnyal el is sodorja őt,és talán a földön kötnek ki,ha a szőkeségnek nincs annyi lélekjelenléte,hogy valahogy megálljon a lábán.A fiú hirtelen nem is lát semmit a szemébe lógó vörös tincsektől,és azt sem tudja minek vagy kinek száguldott neki.De az biztos,hogy a kezében lévő könyv sikeresen jó messzire elrepült,és a földön landolt tompa puffanással.Még a fejébe is belenyilal a fájdalom.Nagyszerű.... mindig épp a legrosszabbkor van a legjobb helyen.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Kedd Ápr. 27, 2010 3:33 pm | |
| *Emily olyan halkan lépdel, ahogy csak tud. Tudja, hogy erről a folyosóról nyílnak a fiúk hálói, és pont ezért nem akar nagy zajt csapni. Tornacipőt, fekete szűk nadrágot visel, ami kiemeli hosszú lábait, és fekete kapucnis pulcsit. Szőke, hosszú haja málnaillatot áraszt, kiengedve borul a vállára, de nem nagyon bírja így, inkább felveszi kapucniját, hogy leplezze zavarát, még maga elől is. Egészen nem tudja, mit szeretne, hiszen szívesen találkozna bárkivel, mert szeret barátkozni, ugyanakkor mégsem, mert tudja, hogy mindenhogy képes beégni. Hát csendesen veszi a levegőt, és puhán, de gyorsan szedi a lábait.* | |
| | | Masami Sora Diák
Főkarakter : danka12000@gmail.com Hozzászólások száma : 11 Kaszt :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 2:12 pm | |
| *Sora elképedve nézi végig, ahogy a napszemüvege, amit az imént javíthatatlannak ítélt, egy pillanat alatt jobb mint újkorában.*- Meg kell tanulnom ezt a varázslatot...-* mondja, még mindig a szemüveget vizslatva, majd hirtelen felnéz*- Köszönöm. És jó lenne ha elkísérnél, mert nem hinném, hogy valaha is eltalálnék az előcsarnokba...-* néz végig a hosszú folyosón. Aztán hirtlen ismét Gambára néz, elmosolyodik és felteszi a napszemüvegét a homlokára, miközben követi a fiút a helyes irányba.* | |
| | | Gamba Drakon Diák
Hozzászólások száma : 43 Kaszt :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 2:03 pm | |
| -Gondolom az előcsarnokba...-*Gondolkodik el*-Bár nem tudom.-*Észreveszi a lány törött napszemüvegét.*-Eltört? Add ide egy picit, megjavítom!* ~Végre használhatok valami órán tanultat~*Pálcájával a napszemüveg maradékára mutat, majd így szól*-Oculus Reparo!-*A napszemüveg, hirtelen újra összeáll, bár még Gamba sem gondolta volna, hogy képes lesz rá.*-Tessék-*Nyújtja oda a lánynak*-Ha gondolod szívesen elkísérlek az előcsarnokba.- | |
| | | Masami Sora Diák
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:56 pm | |
| *A lány visszamosolyog a fiúra és kezet fog vele*- Masami Sora vagyok. Ma érkeztem, de mint kiderült, én értelmes, rögtön otthon hagytam valamit, azt kéne átvennem... Nem tudod véletlenül hova érkeznek a diákok csomagjai?-*kérdezi, miközben átveszi a fiútól a maradék cuccait.*~ Ez a srác nagyon segítőkész. Mázlim van, hogy nekiestem...~* gondolja, majd megállapítja, hogy a napszemüvege teljesen tönkrement. Felsóhajt és a zsebébe csúsztatja, valamikor biztos jó lesz még valamire...* | |
| | | Gamba Drakon Diák
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:45 pm | |
| *Gamba megijed, mikor elindul felé a lány, de már nem tud kitérni, így hanyattesik. Nem lesz dühös-épp ellenkezőleg! Nevetve segíti fel a másikat.*-Nem is hinnéd-*kezdi mindennemű megszólítás, vagy köszönés nélkül*-De első nap mikor itt voltam, én is ugyanígy estem el, csak akkor az első emeleten voltam-*mondja nevetve*-Gamba vagyok. Gamba Drakon* Kezet nyújt a másiknak. Mikor észreveszi a lány denevéres kitűzőjét, magában elmosolyodik*.~Remek. Egy újabb szaktárs. Lassan már mindegyiket ismerem~-Hová ilyen sietősen?-*Kérdezi, miközben segít a lánynak összeszedni a cuccait. Most szerencsére nála nem volt a már megismert Rúnamgiakönyv, így ő nem is ejtett el semmit.* | |
| | | Masami Sora Diák
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:36 pm | |
| *Ebben a pillanatban egy lány viharzik be a folyosóra, tekintete idegesen villog ide-oda az ismeretlen helyen. Félhosszú barna haja veszettül csapkod az arca körül, barna szeme kétségbeesetten kutat valami ismerős után. Csak ne hagyta volna el a térképet... Már így is késésben van, de még azt se tudja merre kéne mennie... Randomból veszi be a kanyarokat, miközben megállás nélkül rohan. Egyszerre észrevesz valami ismerőset a háta mögött, megfordul.* ~Ezek a folyosók mind egyformák...~*gondolja elkeseredetten, miközben ismét előrefordul. Ám ekkor már késő, óriási sebességgel nekirohan a vele ellenkező irányba menő szőke srácnak és ledönti a lábáról. A cuccai szanaszét repülnek, a napszemüvege atomjaira törik. Magában káromkodik, majd megszólal:* -Ne haragudj, nagyon sajnálom! Nem ártana az orrom elé néznem...-*paradicsom-vörös arcal kapkodja fel a cuccait, és felsegíti a fiút*
A hozzászólást Masami Sora összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 27, 2010 2:24 pm-kor. | |
| | | Gamba Drakon Diák
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:35 pm | |
| *Gamba kilép szobájából. Ma nem sokmindent csinált, voltaképpen csak ült, feküdt és ábrándozott. Ezt most már megunta, így kisétált a folyosóra. Szinte mint mindig, egy fekete póló van rajta, és farmernadrág.~Kéne valami úticél~*gondolja magában*.~itt lenne az idő felfedezni a helyet, ahogy azt már eddig is tanácsolták. De hol kezdjem?~*erre mélyen a gondolataiba merül, kérdésére választ keresve.* | |
| | | Yosif Zhivko Diák
Hozzászólások száma : 268 Kaszt :
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Pént. Ápr. 23, 2010 6:59 pm | |
| *A fíú nyakád tekerve,nézz körül a fólyoson,mindenre kiváncsi volt,néha nehezen tudta utólérni Lizbethet,végül a lány megállt.Azután bement a szobába a lány útán. | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Pént. Ápr. 23, 2010 6:44 pm | |
| *Liz megy elől, mint egy idegenvezető, mellette Emily és mögöttük, egy kicsit lemaradva Yosf. A feje tekereg, de Liz nem foglalkozik vele, csak megy. Néha lelassít és megvárja a fiút, majd továbbmegy. Egyszer csak megáll egy ajtó előtt, melyen ez a felirat áll: Nílusi krokodil háló. Kotor a zsebében, majd elővesz egy kulcsot és Yosifhoz fordul.* -Ez lesz a szobád. Itt a kulcsa. El ne veszítsd! Ne lepődj meg, a szoba üres. *Mondja nevetve, majd belép a szobába.* | |
| | | Mira Rose Diák
Főkarakter : bognarkaroly@t-online.hu Hozzászólások száma : 219 Kaszt : Üzenőláda : Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Ápr. 19, 2010 5:07 pm | |
| *Meglepődik a nem épp szívélyesnek mondható köszönésen főleg pedig a kijebb tessékelésen.Egy dar4abig csak meredten néz a fiúra, most tényleg nem tudja mire vélni a dolgot.* - Nos, szia Chris *Néz rá, az előbbi kis mosoly teljesen eltűnik az arcáról, komor lesz.Ranger is felnyüszít és ő is értetlenül szegezi nagy bogárszemeit a fiúra.Mira megsimogatja az állat fejét. *- Csak azért jöttem hogy megkérdezzem hogy hogy vagy..de ha zavarok már itt sem vagyok *Majd hátrébb lép egy lépéssel, szemét nem tudja levenni a fiúról, aki úgylátszik figyelemre se méltatja, ami , hát nem esik valami jól a lánynak.*
//fagyih// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosók | |
| |
| | | | Második emeleti folyosók | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |