Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Hiúz háló - Page 3 I_vote_lcapHiúz háló - Page 3 I_voting_barHiúz háló - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Hiúz háló - Page 3 I_vote_lcapHiúz háló - Page 3 I_voting_barHiúz háló - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Hiúz háló

Go down 
+10
Hua Xiangfeng
Heloise Dirth
Krasimir Waylan
Elinor Rheia Lioness
Senna Marsine - archiv
Hunyadvári Szevér
Andrey Bogdan
Rosetta Waylan
Jack Darkfield
Kalandmester
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Hiúz háló - Page 3 Nincskaszt

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:17 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Samantha Cyen Elesmery
2. Courtney Treat
3. Rosetta Waylan
4. Tyara Waylan

A szoba lakói - bal oldal:
1. Hua Xiangfeng
2. Elinor Rheia Lioness
3. Joyce Haworth
4. Vanessa Mantova
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Krasimir Waylan
Nellondi polgár
Krasimir Waylan

Főkarakter : Svesyn Tachros
Hozzászólások száma : 53
Kaszt : Hiúz háló - Page 3 Alkimista

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Aug. 02, 2010 9:13 pm

*Krasimirnek fogalma sincs, hpogy került hozzájuk Rosetta baglya... Mintha gondolatolvasó lenne. Mindenesetre ott volt a házukban, és úgy tűnt, vár valamire... Vagy valakire? A fiatal kobold persze kihasználta a helyzetet, és rögtön meg is írta levelét a húgának. Persze semmi gyanús nincs benne. A levél tartalma pedig a következő:

Drága Rosetta!

Remélem nem esett bajod az elmúlt hetekben, hónapokban. Tudd, hogy nagyon aggódunk érted mindannyian, és nagyon hiányzol is, így szeretném, ha a napokban találkoznánk a Jeniliában. Nagyon fontos lenne, hogy elgyere, mert nagyon hiányzol, és annyi mindent kell megbeszélnünk!

Kras

Semmi konkrét nem tudható meg belőle, de Rosetta talán érezheti, hogy baj van, és tényleg fontos találkozniuk... bagoly pedig marad a szobában, valószínűleg nem repül el, hanem megvárja gazdáját.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Hiúz háló - Page 3 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Hiúz háló - Page 3 Tek5177c71f872575175299

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 3:43 pm

// Fagyi//
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 1430
Kaszt : Hiúz háló - Page 3 Mutatvanyos_harcos
Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
Hiúz háló - Page 3 Tek50194dca767159448285

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 3:40 pm

-Nem így látom. *mondja, emgcsóválva a fejét.* -A halál, számomra, természetes dolog. Az, hogy Nikorina a gyengélkedőre ekrült, azt jelenti, hogy kivonja magát a harcokból, tehát nem kell aggódni azért, hogy rosszabb állapotba kerül. Én bízok a medimágusokban. Az viszont, hogy Laura szabadon mászkál, és változik, sokkal nagyobb rizikófaktor. Mert, ha teszem azt, rossz irányba változik, ki tudja, mire lehet kéeps? És nem feltétlenül önszántából és akaratából. *mondja, miközben szemei kissé idegesen villannak meg. Könnyű embereket manipulálni, ő is pontosan tudja arról a végzetes délutánról. Laura változására elhúzza a száját, és kissé elfordítja a fejét. Igen, tudja a Jackes dolgokat.* -Kezdem úgy érezni, hogy nem a Nagyúrnő az iskola legnagyobb gondja. *mondja kissé fejcsóválva, erőteljesen Jackre gondolva, és célozva, noha nem mondja ki, mert nem igen akarja kiejtegetni a nevét, meg nem tudja, rosetta mennyit tud, és Laura mennyire szeretné, hogy többet tudjon esetleg. Amikor Rosetta emgfogja a kezét, és közelebb húzódik hozzá, akkor hálás mosoly suhan át az arcán, majd ül meg a szája sarkában.* -Nem.. Nem akarom kockáztatni. Nem tudom, hogy a leveleket mennyire figyeli, és nem venném a szívemre, ha a családod miattam kockáztatna. Madarat, manót én is tudok küldeni, de nem tudom, mennyire biztonságos. Nem akarok senkit se bajba sodorni. Inkább reménykedek, hogy hamarost végetér ez a rémálom, és első utam oda fog vezetni. *határozza el egészen dacosan, aztán amikor Rosetta felteszi azt a bizonyos kérdést, akkor egy kissé fészkelődik. Lesüti a szemeit, fészkelődik, zavartan túr bele a hajába, el is pirul, de rendesen, majd lehunyja szemeit, és hosszasan sóhajt fel, végül halvány, szeleburdi, szerelmes mosoly suhan át az arcán, majd lepislog Rosettára.* -Nagyonis. Teljes szívemből. *súgja a szavakat, eléggé ábrándos, tipikusan hősszerelmes hangnemben, és mosollyal.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 3:16 pm

*Mikor Szevér megdicséri, habár inkábba népét, de őt is, mindegy, akkor kicsit kipirul, és hjhálásan pislog a fiúra. Kinek ne esne jól a dicséret? Mikor a fiú nem is reagál Gabyra, nem is reagál Nikorinára, csak Laurára, akkor kissé összeráncolja a szemöldökét. Hirtelen eléggé rossz gondolatok kezdenek el járni az agyában, kissé talán vádlók...*
- Laura a legutolsó gondom... Sokkal súlyosabb nála egy halál, és egy gyengélkedő... *Mondja újra, hátha így egyáltalán reagál rá a fiú. Mondhatni nem azt várná tőle, hogy ilyen könnyedén túllendül ezeken és Lauráról kérdez. Aztán látszik rajta, hogy kissé sóhajt, és még is csak válaszol a Laurás kérdésekre.*
- Nem tudom, hogy egyáltalán ismerted e a régi Laurát az a baj. Régen bizalommal teli volt, vidám, játékos, jókedvű. Most sokkal komolyabb, habár velem ugyanúgy kedvesen és vidáman beszél, de olyan sokszor látom búskomornak, ha észre se veszi, hogy ott vagyok, én látom őt, hiszen még is csak egy iskolába járunk, akármilyen nagy. És... Én nem tudom miért, sosem mondta el. *Még egy kicsi sóhaj, igazából ő a Jack dolgokról Semmit sem tud. Még azt sem vette észre, hogy Laurán milyen gyűrű van, illetve persze, nézte, hogy arany, de a vésetet nem. Jack kezén meg pláne nem nézte a gyűrűt, nem a kezét szokta nézni. Mikor hallja a Zara-problémát, a lány együtt érzően közelebb húzódik hozzá, és megfogja a kezét.*
- Elhiszem, hogy hiányzik. Biztosan nincs vele semmi baj... Tudod hol lakik? Küldhetnénk neki levelet, vagy... Krasimir esetleg... Ha küldök neki levelet, felkeresné, hogy mi van vele, és továbbítaná a levelet. Biztosan megtenné. Szóval, írj egy levelet, elküldöm Krasnak és ő biztosan rátalál Zarára Nellondban. *Mondja a lány, aki igazából ugyanannyira aggódik a családjáért, de szépen plántálja magába, hogy meg tudják magukat védeni, és hogy az Úrnő eddig csak az iskolát akarta, minek menne Nellondba... Fürkésző tekintetével Szevér szemébe néz, és egy eléggé hangzatos és súlyos kérdést ejt ki a száján.*
- Szereted?... Tényleg szereted?
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 2:46 pm

*Amikor Rosetta kézenfogva bevezeti, akkor hagyja magát, egészen ügyesen lépdel át egyik írószer és a másik kupac között, már-már légies mozdulatokkal és mozgással. Amikor látja, hogy a lány helyet csinál neki, elmosolyodik. Vészterhes idők ezek, és ki kell mondani, hogy tudatosuljon, mégha ezzel minden fény veszít is a csillogásából. Szevér elve legalábbis ez, vagy efféle.* -Nem is vártam tőled mást. Mindig is csodáltam, hogy milyen ügyes a néped.. Egyszerűen tökéletes a kézügyességed. *mondja enyhe ámuldozással, és csodálattal, tisztelettel a hangjában, majd, amint szabad terepet lát az ágyon, kicsit nekirugaszkodik, majd egy tigrisbukfences ugrással átvetődik az ágyra, viszonylag puhán érkezve meg rá, majd törökülésbe helyezkedik, és úgy néz Rosettára.* -Biztos van rá okuk. Nem akarnak leállni, ez a látszat, így kevesebb a pánik, sőt, egyáltalán nincs pánik, és ez soakt segít. Ráadásul, ez azt jelenti, hogy az iskola még mindig biztonságos. Valamennyire. *teszi hozzá, enyhe bizonytalansággal, majd csak hallgatja a lány szavait, Laura említésénél összeráncolva a homlokát.* -Hogy értve más? *érdeklődik, mivel tudja, hogy minden változik, és eprsze, hogy ez nem mindig jó, de nem tudja elképzelni, hogyan változott Laura. Az óta nem beszélt vele, hogy a kegyencek betörtek, ajánlatot tettek, és Jackért kellett kiállnia. A visszakréldezésre csak felsóhajt egy jó nagyot.* -Nehéz. Hiányzik Zara. Nem tudom, mi van vele, nem tudom, mi van Nellondban. És aggódom érte.. Miért zárták le? A tükrön keresztül le lehetne menni biztonságosan, és talán biztonságosabb, mint az iskola. A teaházba nem is igen lehetne betörni, könnyű lenne védeni.. és az iskola mágiája miatt a tükröt is.. Egyszerűen aggódom, mert nem tudok semmit a lentiekről. A fekete torony, átálltak, majd visszatérnek. A fehér toronyba be tudok járni. De Nellond.. *hzangos sóhajjal engedi le a fejét, és temeti kezeibe arcát.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 2:35 pm

*Szépen odabújik a fiúhoz, amikor magához öleli. Kézen fogva húzza be a fiút, gyerekesen, ez már nem változik a láynban. Legalább is, ha régi ismerőst lát, mindig a rég énje kerül előtérbe. A gyerekes, ugrándozós, lelkes kis kobold. Mikor viszont meghallja a fiútól a vészterhes időket, azonnal elengedi a kezét, és kicsit visszaburkolódzik magába, ahogy eddig itt volt a szobájában. Aztán a kérdésre gyorsan megrázza a fejét, kicsi mosollyal. * - Soha. Ez az életem, hogy hagynám abba? *Kérdez vissza, kicsit mosolyogva, miközben a tekintetében látszik, hogy ezzel a vészterhes megszólalással valahogy egy fokkal kevesebb lesz benne a csillogás. A fiúnak így is örülni fog, annyi szent. Mikor látja, hogy a fiú körbepislog, akkor szépen az ágya felé lépdel, lábujjhegyen, néhány dolgot azért arrébb rúgva, és egy szép mozdulattal megfogja a lepedőt, ami ugye az ágyon van, és azon van a sok lom, és összefogva elkezdi visszahajtani, hogy a cuccokat kisebb hegyre összecsomagolja és letisztítsa a z ágyat annyira, hogy a fiú le tudjon ülni. *
- Hogy hogy bírom? Sehogy! Még mindig találkozom diákokkal, akik lelkesek, most érkeztek, csak azt nem értem, hogy hogy engedheti az iskola, hogy ilyenkor új diákok érkezhessenek. Olyan kiszolgáltatottak, és annyira nem tudhatják, hogy mi vár rájuk. Gaby meghalt, Nikorina a gyengélkedőn, Jack a fekete toronyban... És Laura is más. Láttam, velem még mindig úgy viselkedik, mint régen, de másokkal más. Olyan... Furcsa. Mindenki változik, és nem vagyok benne biztos, hogy a jó irányba. *Csak úgy ömleszti a mondatokat, talán összefüggés sincs túl sok közöttük, de mondja, ami a szívét nyomja. Ő maga már le is csüccsent a letisztított ágyra és a fiú felé pillant, hogy üljön le ő is. Amúgy dizájnos kis ágy, narancssárga huzat, szép baldachinos, régies fa ágy, és a négy sarkában négy gyertyatartó van ráakasztva a baldachint tartó rudakra, amiket éjszaka szokott meggyújtani. A szekrényén egy unikorins rajza, az asztalán keretben a mókusa lerajzolva, az ablakban a beszélő nárcisz és még rengeteg dolog szétdobálva erre-arra. Eléggé kaotikusnak tűnik. *
- És veled?... Veled mi van?
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 2:19 pm

*Amikor hallja a zörgést, akkor lehunyt szemmel moolyodik el egy cseppet, és amint az ajtó kinyílik, és kivetődik a kisebb koboldlány, akkor Szevér elvigyorodik, és kihúzza magát. Bizony, ő jött el. Könnyed mozdulattal kapja el a lányt, lép vele hátrább, és pörgeti meg, mielőtt letenné, szorosan magához ölelve, kissé el is kuncogva magát. Majd leteszi Rosettát a földre, és röviden meghajol.* -Hát ki más nézne be hozzád ezen a vészterhes órán szerinted? Eljöttem, éppen ezen indokból. Mármint, azért, mert rég láttalak, és kezdtél hiányozni. Gondoltam meglesem, mi van veled. Sosem hagyod abba az alkotást? *kérdezi enyhe játékos csipkelődéssel, miközben az invitálást elfogadja, és beljebb lépdel a lány szobájában, sebtiben körbenézve, mintha csak azt nézné, hova ülhet le, de, mivel nem igen talál semmi ilyen helyet, kezeit leengedve maga mellé, óvatosan átlépdel néhány iratcsomón, és rajzszeren, majd emgáll a szobában, kíváncsian pislogva körbe.* -Na és mesélj, mi hír veled mostanában? Hogy bírod? Alig hallani az itteniek felől is bármit. Mindenki titkolózik, és senki nem bízik meg senkiben. A minap egy olyan gyerek rántott rám pálcát, akit eddig még csak egyszer láttam egy AMM órán, és ott is segítettem neki valamiben. Nem értem az embereket.. *csóválja meg kissé keleltlenül a fejét, majd felnéz a koboldlányra.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 2:13 pm

*Hát, azt nem tudni, hogy ég is a fiú kit keres, de amikor meghallja a kis koboldlány a kopogást, akkor azonnal levetődik az ágyáról, ami teli van rajzokkal, és éppen egy rajzot csinálgatott. Természetesen olyan lendülettel vetődik fel, hogy pofára is esne, hogyha nem tartaná ki a kezét, és nem lendülne előre gyakorlatilag kézen állásból talpra. Mire nem jó az akrobatika? Aztán elkecmereg, ugrándozva a lomjai között, egészen az ajtóig, és szépen kitárja a jövevény előtt. *
- Sz... Szevér? *Kérdezi, meglepődve, hiszen nagyon rég nem találkoztak már... Nos azzal a lendülettel a fiú nyakába vetődik, ha nem is érné föl, mindegy, telekinézissel rásegít. Amikor elengedi a fiút, akkor pislogva néz fel rá, érdeklődve.*
- Hogy hogy te itt? Rég láttalak. Mi van veled? Gyere eb! *Mondja a lány, azonnal hiperaktívkodva. Bent mindenfelé papírok, rajzszerek, szerteszórva, persze csak a lány részén, mert a többiek kidobnák, ha rendetlenségét átterjesztené oda is. *
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 2:05 pm

*Egy szőke hajú ifjú sétál le a kilátóból, miután kigyönörködte magát a tájban. Mintha még egyszer, utoljára meg akart volna csodálni mindent. Vagy talán csak a padlást kerüli.. Minden esetre békésen sétálgat lefelé, zsebrevágott kezekkel, szürke nadrágban, barna, oroszlánmintás pólóban, mezitláb, kócos, szőke hajjal, fütyörészve egy jól ismert dallamot. A Joshua dallamát fütyülgeti, miközben lassan befordul a harmadik emeleti folyosókra, és lehorgonyoz az egyik lányháló előtt. A hiúzháló. Megáll, abbahagyja a füttyögést, majd elmosolyodik, jobbját kivéve a zsebéből bekopog, hátha valaki olyan nyitja ki, akire számít, hogy kinyitja, hátha jól sejti, hogy az a bizonyos jár, van errefelé, majd kezét visszavgja a zsebébe, kicsit hintázik a lábain, majd csak megáll, és lelkes, kváncsi szemekkel vár.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Júl. 03, 2010 10:03 pm

*A koboldlány ahogy feljött, mély álomba szenderült. Tegnap nem aludt, nyitott szemmel gondolkozott, vagy meditált, de most Igazi alvás kellett neki. Egy csipogó hang téríti magához az álmából, méghozzá a beszélő nárcisza, aki vékony kis hangján jelzi, hogy valami papír jött be az ajtó alatt. Rosetta nyűglődve kinyitja a szemét, a szobában csak a gyertyái égnek az ágya négy sarkában, így legalább fény nem bántja túlságosan a szemét. Lefordul az ágyról, szó szerint puffanva, de nem üti meg magát, négykézláb esik, majd mivel lusta felállni, négykézláb mászik el a levélig, az ajtóban a földön fekve kinyitja és egy Lumossal, ahogy kitisztul az álom-könnyektől a látása, el is olvassa.*
- Jajj Chleo... *Mondja ki hangosan, egy kis mosollyal az ajkain. Jó érzés, hogy a lány aggódik érte. A nárciszához fordul, megköszöni az ébresztést, de szól neki, hogy bármi van, hagyja aludni, kivéve, hogyha nagy bajt lát. Már levelet nincs ereje visszaküldeni, csak az ágyához vánszorog újra, és a gyertyák körében szépen elalszik újra, a levelet ölelve. Valóban pihennie kell, muszáj, mert ma és tegnap is... Túlhajszolta magát. Az a rengeteg varázstárgy, amit egy nap alatt elkészített, és a többiek is segítettek benne... Nos, azt egy év alatt tanulták meg, nem véletlenül.
Mély álomba szenderül, és ma este már biztosan fel sem kel.*
Vendég
Vendég

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Júl. 03, 2010 9:53 pm

*Méretes Maine Coon sétál a folyosókon, néhány levéllel a szájában. Kitartóan szimatol, bár a macskák nem ebben a legerősebbek, de végül csak megtalálja, amit keresett. A Hiúz hálóhoz lép, majd az ajtó alatt finoman becsúsztatja az egyik levelet, Rosetta Waylannak címezve. A levél szövege pedig a következő:

Kedves Rosetta!

Sajnálom, hogy nem tudtál tovább maradni a gyakorló teremben, de nem edzhetünk végkimerülésig, így részemről semmi baj. Arra kérlek, pihend ki magad, és ha van kedved, holnap délután ugorj le ismét a gyakorló terembe! Persze tudom, nem én vagyok a főnök, de egyvalamit muszáj elmondanom neked, és ilyet nem sok ismerősömnek mondtam eddig. Ne hajszold túl magad, különben könnyű préda leszel a kegyenceknek, és a harc szempontjából is jobb, ha kipihened magad.
Fogadd őszinte üdvözletem:

Chleopatra P.

Campary dolga végeztével tovább indul, Belnis szobáját keresve.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Hozzászólások száma : 307
Kaszt : Hiúz háló - Page 3 Harcos
Üzenőláda :
Hiúz háló - Page 3 Tek4e5aa0db2679a3149402
Nem barátaink kellemes ujjongásában, hanem ellenségeink vad ordításában halljuk meg a helyeslés hangját.

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 8:11 pm

*Mikor hallja a fiú kijelentését, hogy a szirtre nem megy, kicsit elvigyorodik.* - Nem is megyünk, még egy ideig. Ráér még. Először az alapok. *Végignézi a daimón, és társa parádéját a fújtatással, kicsit érdeklődve, kicsit nem, de igazából Flame az, aki olyan nagy hangú, még is most hallgatott eddig.*
- Ugye azért még az edzéseken kívül is találkozunk majd? *Kérdezi lelkesen, az ocelottól választ remélve, de a társaság indulóra fogja.*
- Rendben, akkor szombaton, viszlát. *Köszön el, csendes szavakkal, és kikíséri a fiút, Flame-mel az oldalán, becsukva utánuk az ajtót. A daimón persze hangosan elköszönget, még integetne is, ha tudna. Elnior visszasétál az ágyára, a tőrét inkább átrakja az asztalra, belevetődik a pihe-puha ágyikóba, és a hátán feküdve gondolkozik arról, hogy milyen hülyeségbe is ment bele. Flame felugrik az ágyra, és mellette lekuporodik, az oldalához bújva.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Hiúz háló - Page 3 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 8:02 pm

*A lent és a fent problémájával nem időzik valami nagyon sokat. Az egy másik kérdés, hogy lejjebb van a szobája, de az ideje nagyrészét vagy a Kilátóban, vagy éppenséggel a labirintusban tölti. Az egyik fent van, a másik lent, így nem lehet tudni, éppen merre szárnyal gondolataiban.* -Ahogy jónak látod. A lényeg a lényeg marad. *teszi hozzá, mondhatni ismét nemes egyszerűséggel, aztán a szavakra csak figyel, és hallgat, egészen engedelmesen, és kedvesen. Vagyis, inkbáb csak engedelmesen és készségesen. Végiggondolja a dolgokat* -Nem megyek a Ködszirtre gyakorolni. *az egyetlen, amit nem akar, hogy élő emberek ellen menjek. A bábuk először éppen emg fogják tenni, ha kezdetnek csak fakarddal hadonászhat, akkor az éppen elég lesz neki, hogyha bábukat pöfülhet, nem kell azoknak életre is kelniük.* ~Remek tanárt választottál magadnak, azt hiszem. Olyan tipikus harcos. Na jah.. tipikusan.. túlságosan is..~ *az ocelot halkan dorombolva áll fel, és sétál Jack mellé, majd egyszerűen megáll a lába mellett. A fiú lenéz az ocelotra, majd egy kis sunyi mosoly húzódik a szájára, az ocelot lekushad, sunnyog, és halkan fújtat, karmait kiengedve, mire a fiú kihúzza magát, és Elinorra néz.* -Nem, nincs más. Akkor a megbeszélt időpontban, és a Sportcsarnokban. Most megyek is, nem zavarom tovább a vizeket. Még látjuk egymást. *mondja apró biccentéssel, majd halál lazán forgatva, lengetve a karodt megfordul, és egyszerűen elhagyja a terepet, a mellette sunnyogó ocelottal.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Üzenőláda :
Nem barátaink kellemes ujjongásában, hanem ellenségeink vad ordításában halljuk meg a helyeslés hangját.

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 7:56 pm

*A lány hallgatja a hosszú dumát, neki ez már kicsit sok. Ő nem az a költői fajta, habár a zene az egyetlen, ami egy túlfűtött percben le tudja nyugtatni, de ő a tiszta zenét szereti, a hangszerek dallamát, nem az ember szavát. nagyjából azért lesűri a sok beszéd közül, hogy hogyan is érti a fiú, de magában már a daimónnal cseveg.* ~ Tisztára Philoctetes-nek érzem magam, aki a csoffadt karizmú Herculessel szenved, hogy önfegyelmet és harcmodort verjen belé. Bár, ennek a fiúnak a fél-istenség helyett egy varázskardja van. Ne legyél ilyen lekezelő vele, ő biztos mágiában jobb, mint te. És az, hogy eljött téged megkérni, segíts, az is bátorságra vall. Ahogy gondolod Flame, ahogy godolod... ~ *Mikor a fiú beszélni kezd, és a "lejöjjek szót használja, kicsit felvonja a szemöldökét.*
- Nem inkább feljöjj? hiszen a te hálód a másodikon van, az enyém a harmadikon. Viszont úgy vélem több értelme lenne, hogyha a Sport csarnokban gyakorolnánk. Ott találunk néhány kelléket is talán, avagy a gyakorló teremből átviszek párat. *Elhallgat, miközben kicsit elgondolkozik, majd újra megszólal.* - Van még valami, amit most kell megbeszélnünk?
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 7:38 pm

*Amikor a lány megszólal, akkor biccent, a kérdésre azonban sötéten elmosolyodik.* -A jósok semmit sem érnek, mert a jövő szálai nem előre megtervezett eseményekből állnak. Az idő folyama nem határidőnapló. A vágyak tengere és a lehetőségeké az, amiből az élet és így az idő áll Inkább hajósnak mondanám magamat, akinek emgvannak a maga evezősei, hogy a megfelelő hullámokat is emg tudja lovagolni, és megvan hozzá a képessége, hogy pontosan megmondja a szél járásából, mikor érkezik meg a vihar, és merre kerülheti el. *mondja, hangsúlya nemes egyszerűséget sejtet, noha eléggé erőteljes allegóriában beszélte el a dolgait, de mindig is így gondolt magára. Valaki, akinek néha muszáj tengerre szállnia, hogy a vihar elébe menjen, és ne bevárja a partról. Mert a vihar közeleg, ha akarjuk, ha nem. Az edzésprogramra csak a szemeit forgatja meg, enyhe sóhajjal.* ~Remek. Karizmokat. Azt hiszem, véget ért a mágiával túlfűtött kellemes élet..~ *dorombolja az ocelot gondolatban, mire a fiú csak megdörzsöli a homlokát, majd egy nagy sóhajjal biccent, leengedve a kezeit.* -Rendben. Majd akkor lemegyek gyakorolni. *biccent egy rövidet, majd végiggondolja a jelenlegi dátumot.* -Most szombaton is lejöjjek, vagy máshol találkozunk, vagy majd csak jövőhét kedden? *érdeklődik még, miközben suhint egyet a karddal, csak úgy, unaloműzésként, és pótcselekvésként. Az ocelot reflexből húzza le a fejét.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Üzenőláda :

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 7:30 pm

* Figyeli a fiút, amíg éppen csend van, illetve sokszor megszólal ő maga, hogy információkat szerezzen a dologról. Rose valóban nem mászkál a karddal, mert körülbelül olyan szinten van mint Jack. Kapcsolódik hozzá a kard, érzi, hogy csak ő tudja használni... Csak a probléma az, hogy annyira azért még ő se tudja. Mikor a fiú kihúzza magát, és koncentrálni kezd, Elinor nem szól hozzá, nem akarja megzavarni. Csak akkor szólal meg, maikor a fiú már minden elmondott, amit akart. *
- Tehát Június és Július között. Én inkább júni végére, július elejére tippelnék, de nem ismerem a kegyencek észjárását annyira, mint ahogy te. Jós vagy? Vagy mit csináltál az előbb, mire koncentráltál ennyire? Egyszerűen az emlékeidre? *Kérdezi a lány, jogos végül is a kérdés. Honnan kéne tudnia, hogy a fiú ennyire különleges, hogy kapcsolatban állt a kegyencek vezetőjével, mint Harry Potter Voldival? Amikor hallja, hogy a fiú már a kezdésről kérdez, kicsit elmosolyodik.*
- Jól érzed... Nincs túl sok időnk. Azt ajánlom, hogy ne csak velem, hanem önszorgalomból is edz. Először is a tested meg kell edzened, először futással, aztán a karizmaidat is erősítened kell, a reflexeidet, és csak az után jöhetnek a fegyverhasználati technikák. Addig ne is nyúlj a kardhoz, nincs rá szükséged. De, hogy mikor vegyek én is részt az edzéseden... Nos... Azt ajánlom, hogy heti kétszer találkozzunk, esetleg Szombat és Kedd, és minden egyes napon menj el magadtól edzeni. Hogyha nem teszed meg, semmi értelme, csak idő fecsérlés az egész.
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 7:15 pm

-Rose? Az más, tehát kobold kard. *mondja egy apró biccentéssel, hamar tőltéve magát a dolgokon. Nem rédeklik igazából annyira a fegyverek, és félig eltalálta a dolgokat, hiszen Vanessa is félig kobold, és csak az ő kardját tudja, hogy az milyen, Rose emg nem gyakran mászkál karddal az oldalán, éppen ezért nem számított erre. De mindenkinek van titka, nem az ő ügye igazából. A kegyences kérdésre egy kis ideig eltöpreng, kezeit maga mögé téve, miközben lehunyja a szemeit, és pár lépést sétál a szobában, kihúzva magát. Koncentrál, nagyon erősen koncentrál az után a halvány mágiafonál után, ami nemrég még összekötötte őt és Daronelt, ami miatt rendszeresen rémálmai vannak. Konkrétumot keres, vagy bármit, ami segíthet, pár pillanatig elmélyed az álmaiban, mintha csak emg akarná nézni, milyen is a terep, amikor mindent felégetnek.* -Talán megint nyáron.. De még nem jelentették be. Ha azzal az ütemmel terjeszkednek errefelé, mint amivel Európában terjeszkednek, akkor talán.. június.. nem is.. *elhallgat, miközben emgtorpan, és próbál ha nem is a jövőbe belenézni, de a gondolatait rendzserezni, akutatásokat, és az eddigi dolgokat, amiket a kegyencekről megtudott, amit eddig tettek. Egyszerű ismétlődést vár, ciklikusságot, amit ki lehet mutatni.* -Július vége. *pattannak ki a szemei.* -De a pontos dátumot nem tudom, nyárra érnek ide, ha minden igaz. Előbb biztos nem. Később lehet.*aztán a kinyújtott kezet viszoniozzák, és amennyire tudja, erős, férfias kézfogást produkál, hát, több-kevesebb sikerrel. Az ujajtlan bőrkesztyűre már emg sem lepődik, és az érzetet is hamar emgszokja, de a kézfogás sem hosszú.* -Nem is gondoltam másképp. Mikor kezdjük? *kérdezi, hiszen a konkrétumokat jobb mielőbb tisztázni.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Üzenőláda :

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 7:03 pm

*Bólint arra, ahogy a fiú elmeséli, milyen érzés volt használni a kardot. Azt nem mondhatni, hogy ez szokványos, de sejtette, hogy ilyesmiről lehet szó. Ez egy jó kis érv, hogy megtanuljon karddal harcolni. Mikor meghallja Vanessa nevét, megrázza a fejét. *
- Nem, nem Vanessáé. Rosetta, Rosetta Waylan. *Mondja a lány, kijavítva Jack szavait, ugyanis Vanessának más típusú varázskardja van. Legalább is Rosettának tudja milyen van, és Vanessáé nem olyan. Valószínűleg a fiú totál meg fog lepődni, hogy annak a koboldlánynak is van fegyvere, de ez már nem Elinor dolga. Amíg a fiú gondolataiba mélyed, és daimónjával társalog, a lány leguggol, és végigsimít Flame buksiján. A keze nyugodt, nem összeborzolj, csak egyszer húzza végig a kezét a puha szőrén, egy halvány mosollyal, majd feláll, és újra a fiúra néz. Várja, hogy döntött e. Persze, hogy nem tetszik neki a dolog, de ennyit el kell fogadnia minimum. * - És a kegyencek előre láthatólag mennyi idő múlva óhajtanak bekopogtatni? *Kérdezi, hiszen rendben, hogy eddig nyaranta, meg telente történtek a bajok, de erre, mint karakter, nem alapozhat. Akár ki is maradhatna ez az év, és következő nyáron jöhetne egy frontális csapás... A kinyújtott kézre megdönti a fejét, majd odanyújtva az övét, amin egy ujjatlan, kérges tenyerű bőrkesztyű van, kezet fog vele. *
- El is várom a maximumot. *Mondja, egy félmosollyal, a marka erős, de nem olyan összeroppantós fajta, épp hogy a férfias és a nőies határán van az ereje. *
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 6:54 pm

-Az enyém, tehát rám szabott. Valahogy.. ez.. olyan.. belső megérzés.. *próbál magyarázni, miközben visszagondol arra, milyen is volt, amikor a karddal kettéhasította azt a két kegyencet. Nem is volt benne teljesen biztos, hogy ő irányítja-e a kardot, vagy a akrd őt. Mintha, egyszerűen összekapcsolódtak volna. Visszagondol az érzésre.* -Képes vagyok vele eggyé válni, vagy valami ehhez hasonló. De csak a halál biztos, így nem tudhatom. *teszi még hozzá, majd aprót biccent.* -Nem csodálom. *jegyzi meg arra, mely szerint a lány már hallotta a nevét. Akkor eltt volna meglepve, ha ez nem így történt volna. Manapság már mindenki a szájára veszi. Az egyik szobatársnál egy halvány mosoly fut át az arcán.* -Csak nem Vanessa? Ismerem, egészen kedves lány. És, ha ennyire érdekel a fegyverem, akkor majd megmutatom, gondolom látható, hogy most éppen nincsen nálam, de ha legközelebb találkozunk, akkor megmutathatom. ~Végső soron miért is ne? Ha még több dolgot ki lehet belőle hozni, mint amit akkor emgmutatott magából..~ *szemei egy kissé felizzanak. Az ocelot idegesen pislog, majd torkát megköszörülve szól a fiúhoz gondolatban, mire az felkapja a fejét. A feltétlen dolgok nem nagyon tetszenek neki, de csak sötéten villannak a szemek, és kissé lejjebb hajtja a fejét.* ~Szólj, ha tudsz jobbat, vagy mást. Szevér miért nem tud kardozni? Mert botharcol. Ha akarod, azzal is kiverheted a kegyencek szemeit, de azt hiszem.. Jó, vettem.~ *vág bele az ocelot szavaiba, majd magában sóhajt fel egy aprót.* ~Remek.~ *előre élvezi a tanulásokat.* -Amíg a kegyencek meg nem érkeznek. És akkor várom az ajánlatodat, én pedig igyekszem, a tőlem telhető legjobbat. *biccentget, majd közelebb lép a lányhoz, jobb kezét nyújtva felé.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Üzenőláda :

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 6:44 pm

*A lány hatalmasat sóhajt, miközben próbálja összerakni a fejében, hogy most mit is csináljon. * ~ Hogy vétett e? Ez bonyolultabb lesz, mint gondoltam. ~ *Gondolja magában, most nem a daimónnal beszélgetve. Mikor hallja, hogy miért is akar megtanulni kardozni, kicsit felvonja a szemöldökét.*
- Tündéknek, óriásoknak, koboldoknak, véláknak, minden fajnak van rászabott fegyvere. Honnan tudod, hogy ez a kard éppen rád szabott? Csak nem rá van írva a neved? *Kérdezi, egy ferde mosollyal, miközben a fiú a bemutatkozásba is belekezd.* - Jack Darkfield... Ismerős a neved. Talán a szobatársaim említették már. Nem mellesleg az egyik szobatársam is rendelkezik olyan karddal, amit csak az ő faja birtokolhat. Kíváncsi lennék a tiédre, és képességeire. Ugyanis egy ilyen kardnak rejtett funkciói is lehetnek. *Mondja, de lehetséges, hogy ezzel csak untatja a fiút. Sok fegyvert ismer, sokhoz ért is, de az ő tudása se végtelen, lehet majd semmit nem tud kezdeni vele. De kíváncsi. Elinor még egyszer végig méri a fiút, és daimónját, miközben Flame újra felzendít, de most nyájasan kedvesen győzködi gondolatban. *
- Rendben. Segítek megtanulni használni a fegyvered. Az, hogy mi lesz, amit cserébe kérek tőled, az még nyitott. Lehet egy baráti jobb is elegendő lesz a jövőben. *Fejezi be, miközben Flame odaslattyog a lábához, és hozzányomja a fejét, bújva, majd megfordul, és csak lecsüccsen mellette, Jackéket nézve.*
- Feltétlen bizalmat, feltétlen engedelmességet, és szorgalmat várok el tőled. Mennyi időt akarsz szánni a tanulásra?
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 6:31 pm

*Az ocelot kényelmesen, könyned léptekkel járja körbe a szobát, beleszagolva a mindenféle tárgyba, amit éppen talál, orrát hozzáérinti néhány hideg fémhez, aztán végül visszanéz Flame-re. Amikor Elinor szemei kigúvadnak, akkor Jack értetlenül pislog rá.* -Most mért? Talán vétettem ellened valamit? Nem is olyan vészes a dolog.. *mondja, miközben végigméri magát, a kardot, majd az ocelotra néz, mintha tőle várna valamiféle útmutatást. Az ocelot leül vele szemben, és értetlenül dönti oldalra a fejét. A fiú egy ideig értetlenül, mondhatni reménykedve nézi, majd végül egy legyintéssel feladja a dolgokat. Inkább Elinorra néz. Aztán az elé ugró sivatagi rókára, és a rövid jelenetre. Az ocelot kíváncsian nyújtogatja a fejét, emg a nyakát, a fiú csak értetlenül psilog az ocelotra, aki emgrázza a fejét, jelezve, hogy fogalma sincs az eseményekről. Elinor elszánt, de, ahogy látja, a daimon még inkbáb, és így máris nyert ügye van. Amikor ismét rá lesz figyelve, akkor kihúzza magát, a kardot kényelmesen tartva az oldalánál.* -Hogy miért? Roppant egyszerű. Kaptam egy kardot, és egészen jó darab, és nem ártana, hogyha megtanulnám használni, mert néha egészen jó dolgokra képes. Olyan rámszabott, tudod, asszem a hegyesfülűeknek vannak ilyen varázskardjaik, amik csak az ő kezükben működnek. *mondja, enyhe ferdítéssel, de gördülékenyen, majd röviden emghajol.* -Jack Darkfield, a hírhedt. *teszi hozzá, mert nem is híres, inkbáb hírhedt, és a neve gyakorta megelőzi, mintsem, hogy bárhova is odaérhetne.* -Ő pedig Odron. Üdv! *szól az ocelot is, lelkesen kihúzva magát.* -Nos? *néz vissza a lányra a fiú. A akrd nevét emghallva csak emgemeli, és megszemléli a kardját.* -Aham, minden bizonnyal. *az coelot halkan megköszörüli a torkát, mire Jack csak felsandít Elinorra, leengedve a kardot.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Üzenőláda :

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 6:21 pm

* Figyelia fiú feszélyezettségét, de nem törődik vele, illetve törődik ő, csak nem tud vele mit kezdeni. Nem az a fajta, aki olyan vendéglátó, hogyha valaki kínosan érzi magát, kínálgatja és kiszalad teát főzni. Nem akarja ő teljes mértékben elbizonytalanítani, nem is tett érte semmit. Vagy igen? Ha igen, tudtán kívül. Mikor beérnek, ő maga is áll, leengedve a kezeit maga mellé. Harcos nem fonja össze maga előtt a kezeit, hacsak nem akarja a testét kiszolgáltatottan átszúratni egy karddal, vagy egyébbel. Mikor hallja a daimón izgatott szavait, egy félmosolyt ejt, de nem túl erőset, csak jóleső érzés, ilyet hallani. Flame egyszerűen lecsüccsen az Ocelot mellett valamivel, figyelve őt, ahogy körbejár. Elinor szeme majdnem kiguvad, amikor látja, hogy milyen laza tartással lengeti a kardot a fiú, még ha fából is van, ezt nem szokás.*
- Alku? Tanítsalak? *Kérdez vissza, újra, döbbenten, miközben végigméri.*
- Ki van csukva. *Vágja rá, azonnal, de Flame azonnal feláll, és odaugrik elé. Egyenesen a szemébe néz, hatalmas szemeivel, és fülét lelapítva dühösen szólal meg.* - Nem lenne baj belőle, hogyha az életben egyszer másnak is segítenél! *Mondja a sivatagi róka, győzködve őt, de nem sok sikerrel.* - Nekem erre nincs időm... *Mondja újra a lány, felsóhajtva, de a daimón a fejében ott pattog. A fejéhez kapja a fejét, mintha fájna neki, hiszen tényleg fáj... Flame módszeresen kínozza a hangjával, amíg be nem adja a derekát. *
- Hallgass... *Morogja a társának, gonosz pillantásokkal, mire a daimón elhallgat. Érzi, hogy győzött.*
- Nincs semmi, amit adhatnál nekem azért, hogy segítsek. De mielőtt bármit is válaszolnék. Miért akarsz megtanulni harcolni? Nem hiszem, hogy csak a kedved tartja így. És... Kit is tisztelhetek bennetek? *Kérdezi a lány, az Ocelotra is pillantva, neki is szeretné tudni a nevét. Ha már beengedte őket ide. * - Amúgy Boken. Így hívják a fából készült gyakorló kardot. És jól tette, aki tette, hogy csak ezt adta a kezedbe.
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 6:10 pm

*Egyre inkább szerencsétlenül, és feszéylezve érzi magát, ami eléggé ritka nála. Úgy érzi magát nagyjából, mint amikor a kisgyerekek közé belökik a húsvéti nyuszit, és egyre inkább nem akarnak leszállni róla, vagy mintha valami nagyon csúnya dolgot követett volna el, ami miatt minden szem rászegeződik. Nem való erre a helyre, egy cseppet sem, de amit meg kell tenni, azt meg kell tenni. Az ocelot azonnal besétál a szobába, hátrafordulva Jack felé, majd végül előre néz, és Flame közeledését viszonozza, érdeklődve méregetve a kis állatkát. Jack végül elindul befelé, igyekszik minél magabiztosabban lépdelni, tekintete semmit nem árul el, de azért kellemetlenül érzi magát. Kissé idegesen sétál mind beljebb és beljebb, majd, amikor meglátja a fegyvertárat, mert másnak nem tudja mondani a szobát, akkor kissé elkerekednek a szemeit. Az ocelot lelkesen morogva, farkát csapdosva sétál körbe.* -A megfelelő emberhez jöttünk! *morogja az ocelot lelkesen, miközben Jack beljebb lép. A székre csak megrázza a fejét.* -Nem ülök le, kössz. Azért jöttem, mert.. nos.. gondolom egyértelmű, hogy miért álldogálok ezzel itt. *lengeti meg a kezében lévő gyakorlókardot.* -Szeretnék megtanulni bánni a karddal, és úgy hallottam, hogy te ebben profi vagy, és még engem is meg tudnál tanítani. Nem kenyerem a szívességkérés, így alkut ajánlok, az én részemet hallottad, a tiéd még tárgyalási alapoz képez. *Flame felé pillant, majd végigméri a kezében levő kardot.* -Ez egy kard. Csak fából van. Kaptam, hogy ne egyből magamat vágjam el, tehát egy gyakorlókard. Azt hiszem. Annak tűnik.. *bizonytalanodik el a végére, de azért megköszörüli a torkát, és kihúzza magát egy cseppet.*
Elinor Rheia Lioness

Elinor Rheia Lioness

Üzenőláda :

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 6:00 pm

* A lányon látszik, hogy harcos, ruhája szürkés árnyalatban játszik, minden feltűnészt kerülve. Itt a szobájában azért a fegyverét nem hordja, tehát ezt nem látni rajta. Flame azonnal felkapja a fejét, amikor hallja, hogy Elinorhoz érkeztek.*
- Látod? Megmondtam! *Mondja a daimón, vidáman, kisfiús hangján. Tud ő komoly is lenni, de ezzel a gyermeki bájával, és hatalmas szemeivel pótolja ki Elinort. Ugyanis a lány nem az gyere és legyünk öri-barik típus. Bár vannak így néhányan. A lány kicsit meglepődve méri végig Jacket, majd a daimónjára tekint, és lassan eláll az útból. Ezzel helyet adva a párosnak, hogy bemenjenek a hálóba.*
- Én vagyok, igen. Miről lenne szó? *Nem az a szócséplő fajta, de azért kíváncsi lenne, hogy miért van rá szüksége a fiúnak. Flame azonnal odamegy az ocelothoz, és kicsit biccentve megszaglássza, de nem olyan kutyásan, szóval nem éppen a farka alatt, hanem csak úgy, hogy elraktározza a szagmintát. *
- Én Flame vagyok. Miért van nálatok kardszerű képződmény? *Kérdezi érdeklődve, hiszen ezt messze nem lehet igazi harci fegyvernek tekinteni, legalább is nem tűnik a leghatásosabb fegyvernek, főleg a fiú kezében. Látszik rajta, hogy nem kardforgatás mesteer. Elinor bevezeti őket a szoba részlegébe... látszik, hogy az övé. Mindenfelé tőrök, szúró fegyverek, elvétve egy hosszú íj, egy kicsivel arrébb egy gitár, és persze a két fegyvere. Egy különleges kardtípus, ami még az apjáé volt. Mikor beérnek egy székre mutat, hogy üljön le, ha gondolja, de ő maga áll. *
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2010 5:53 pm

*Csak fintorog a kezében lévő kardra.* -Látod? Nem nyitja ki. Semmi rételme nincs az egész cséphadarásnak.. csak piszkálgatás egy fogpiszkálóval.. *morogja az orra alá, és éppen fordulna el, amikor hallja, hogy kattan a kilincs, meg a zár, és az ajtó kinyílik. Sebtiben végigméri a lányt.* -Árnyas estét. Elinor Rheia Lioness kisasszonyhoz jöttem, személyes ügyben. *húzza ki magát egy cseppet, miközben szemei hidegen izzanak, míg szavai halkan, de éppen érthetően, már-már sziszegve hangzanak. Egy kis ideig még némán figyeli a lányt. Rég találkozott vele, talán néhányszor látta órán, de nem maradt emg sem az arca, sem a neve annyira a tudatában, így nem tudja teljesen eldönteni, hogy azzal áll-e szemben, akit éppen keres, vagy valaki teljesen mással. Így nem akarván magát beégetni, inkább nem is szól semmi különöset, nem krédezi meg a lánytól, ő-e az. Inkább csak marokra fogja a kardot a baljában, miközben az ocelot feljebb emelkedik, szóval feláll.* -Ha jól sejtem te vagy Elinor. A segítségedre lenne szükségünk, pontosabban Jacknek. *biccent fejével gazdája felé.* -Ráérsz most? *kérdezi még, kisé kihúzva magát. A fiú csak mormog valamit, mint egy helyeslésképpen.*
Ajánlott tartalom

Hiúz háló - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiúz háló   Hiúz háló - Page 3 Icon_minitime

Hiúz háló
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: