Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nedavia barlang-pub | |
|
+85Elisabeth Ellen Torchwood Illa Do Kyle Peters Jaden Parker Eddie Fisher - Archívum Dárdosi Péter Rebecca Grifith Janna Lemanski Elidor Calvanion Andie Fisher Nathaniel Harris - Archív Mike Preston Pete Demerest Merilien Marsillea Jemina Reese Astrea Thalidor Celine Saldana Nuada Blackmoon Claire Fairchild Liselotte Frey - archívum Nye Drystan David Ayton Gabriella Ophelia Milena Sidonia Gisa Lincoln Lawrence Raven Blackmoon Solomon Reed Speranza di Bagliore Yekaterina N. Fyodorov Samantha Radoslava Caleb Dawson Mikhael Knyaz Hikaru Tudor Patrik Isabella Newton Orinthia Lalla Scott André Marco Mimieaux Natalia Tatiana Ridolf Shuang Zhen Cat R. Morgan Evangeline Elovics Artemis Taylor Aleksandar Grozda Eira Eilertsen Maria Thekla Leila La Fontez Deliny Fordina Yeo Jung-hwa Vivienne Mendelsohn Sarah Wood Kalandmester Adanna Kinsley Toportyán Zakariás Faith Tanya Dylens Jessica Westlive Nathaly Holloway Priscilla Elena Black Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Quenzara Cuncha Hunyadvári Szevér Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Tim Leopold David Robert Beawer Phionnalla Cairistìo Bonnie Tornow Ayame Drake Zeph Owen Ayla Madyzyn Miranda Moon Krastio Miroslav Cathrine Collins Armand Promotof Sabine Cornwell David Palmerston - alli Marta Albena Todorka Mina Faustina Taylor Halway Ivanka Iskra Wilson Angelina Britanny Moore Beatrice el Esposito Rosalinn de la Montarque Flavia Esenani Diane Charmey 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Nedavia barlang-pub Vas. Okt. 11, 2009 12:27 pm | |
| First topic message reminder :A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 15, 2009 6:25 pm | |
| *A nő ahogy üldögél és gondolkodik egyszer csak egy kutya meg oda hozzá mire a nő elmosolyodik majd elkezdi a kutyát simogatni.*Szija Sátán!*mondja neki majd körbe néz és megpillantja a közeledő Zeph-et*-Szija!*mondja neki majd csak bólint*-Persze ülj csak le !*aztán a következő kérdésre csak felsóhajt*-Nem tudom épp sétáltam és kinn nagyon hideg van ezért fogtam magam és beültem ide!*mondja a nő kedvesen aztán ránéz a kutyára majd megsimogatja*-Köszönöm jól vagyok és te?*kérdezi meg a férfitől aztán csak int a pultosnak , hogy hozzon neki egy whiskyt.* |
| | | Zeph Owen Nellondi polgár
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 73 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 15, 2009 6:18 pm | |
| *Zeph érkezik Sátánnal a pubba. Sátán elfut, ahogy beérnek, de a férfi nem nagyon törődik vele. A pulthoz lép, és megszólal.* Egy sört kérek. *Mondja, majd amikor megkapja, körülnéz. Egy ismerős nőt szekál éppen a kutyája, mire egy lemondó sóhajtással odasiet hozzá.* Heló, bocsánat. *Nevet, persze csak mérsékelten. Gazdája jelenléte visszafogja Sátánt, aki most illedelmes kutya módjára leül.* Hogyhogy megint erre? *Kérdezi, majd folytatja a kérdésáradatot.* Leülhetek? *Ha igen mond, leül.* Hogy vagy? *Utolsó kérdés. Belekortyol a sörébe, és várja a választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 15, 2009 5:58 pm | |
| *Egy kiengedett hajú nő lépdel be a pub-ba. Egy fekete szoknya és egy ugyan ilyen színű harisnya van rajta .Valamint egy magasarkú csízma. A nő mikor belép körülnéz aztán leül az egyik asztalhoz majd rendel magának valami iatalt. A szemei szépen ki vannak húzva . Tipikus macska szemei vannak a nőnek.Mikor megkapja az italát akkor elkezdi kortyolgatni.~Szegény lány visszakéne jutattnom a macskáját végülis megtaláltam~*mondja a nő magában majd kicsit el bambul.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 7:32 pm | |
| *Zeph is hangosan, mély, búgó hangján felnevet.* Áh, rám is rám fér a fogyasztás, tanítsd be a daimonodat erre. *Kuncog, és nevetve nézi, ahogy Barbi könnyeivel küszködve nevet.* Hasznos állat ez a kis dög. *Mosolyog. A férfi valószínűleg életében nem nevetett ennyit, hiába volt ez alig fél perc. Vesz egy mély levegőt, és egy hatalmas korttyal megissza a sörét.* Nekem mennem kell, szép hölgy. *Áll fel és hajol meg egy lendületből.* Örültem a találkozásnak.* Mosolyog, és nagy nehezen elráncigálja a bociszemű Sátánt Barbara közeléből.* Szép napot. *Köszön el illedelmesen, és eltűnik a kutyájával.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 7:19 pm | |
| * Barbi a nagy könyörgő szemekre felkacag, és odatolja a kutyának az egész minyont. A másodikat. Amúgy is... még a végén elhízik. Mikor Owen vissza jön, Barbi vigyorogva rápillant a férfire.* - nem adod el nekem a kutyádat? Nagyon jó... legalább nem engedné, hogy sokat egyek, és elhízzak. Komolyan. Nagyon jó fej egy állat. * Mondja kacarászva. Majd amikor a kutya a férfi kezéből is meglovasítja... azaz kutyásítja a muffint, Barbiból előtör a nevetés. Szinte a könny is kicsodtul a szeméből.* - Nekem kell ez a kutya... * Nevet persze nagyon jól tudja, hogy a férfi nem adná el neki... hisz egy barátot nem szokás.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 7:02 pm | |
| *Zeph elmosolyodik.* Hát igen, mindenki más. *Mondja, és kissé elpirul, amikor a nő kacag. ~gyönyörű, amikor nevet...~ gondolja, miközben kissé robotosan elmegy a sörért és a muffinért. Sátán közben méltóságteljesen elfoglalja a férfi posztját, és bociszemekkel könyörög Barbara minyonjaiért. Zeph egy pillanatra hátrafordul, látja az esetet, és csak megrázza a fejét. ~Chö, mikbe nem sodor ez a kutya...~ mosolyog, kifizeti, amit vett, és visszatér.* Na, és én most hova üljek? *Kérdezi a kutyájától, és gyengéden visszatolja. A sört az előttük lévő asztalra teszi, közben a muffint a kezében tartaná... ...csak hogy más vevő is érkezett rá. Nyalogatni kezdi a muffint tetejét, aztán egy nagy harapással kiveszi a férfi kezéből az ételt. Zeoh a nő felé fordul, és mély hangon felnevet.* Éheztet ez a kutya, komolyan mondom. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 6:51 pm | |
| - Szeretem. Jó munka, és legalább nincs baj a halottakkal. Azok sosem ellenkeznek, és nem pofáznak vissza. * Na EZ egy meglepő mondat egy tömény rózsaszín, hirtelenszőke, és tipikus szexideáltól. Mikor a meghívás kerül szóba, csak mosolyogva legyint egyet.* - Köszönöm nem. Itt van még két sütemény, és még a kólám is. Nem kérek semmi köszönöm. Majd talán később. * Mosolyog a férfire, majd kacag egy kicsit.* - Tudom... kicsit érdekes hogy én... ilyen ruházatban egy temetkezési vállalkozónál dolgozni... de... aki ilyen helyen dolgozik, annak nem kötelező beszürkült, feketeruhás életunt embernek lenni. Nem igaz? Csak a sztereotípia ami ezt követeli az ember gondolatai között nem igaz? * Kérdi továbbra is mosolyogva, majd végre rendesen nekiáll a süteménynek.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 6:44 pm | |
| *Zeph mosolyog a guruló dogoknál.* Én szeretem a hullámzást... de ízlések és pofonok. *Kicsit csodálkozik, hogy mennyi dolga van szegény nőnek. ~Átöltöztetni a hullát?~ kérdezi magában.* Az nem semmi. *Mosolyog, és figyeli, ahogy Sátán melléugrik a kanapéra.* És szereted csinálni? *Kérdezi (a munkára célozva... xD). Simogatni kezdi a kutyáját, közben Barbarára pillant.* Nem kérsz még valamit? *Kérdezi, és a minyonjára pillant.* Szívesen meghívlak. *Mosolyog kedvesen, majd mély hangján folytatja.* Hozok valamit. *Feláll, és a pulthoz megy. Ha Barbara kér valamit, azt is megveszi, ha nem, csak simán egy citromos sört és egy csokis muffint kér.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 6:33 pm | |
| - Ejgen... nem csodálom. A hullámok, és a légörvények engem is kikészítenek. Ezért is van egy vörös Mustangom ami a temetkezési vállalat hátánál szokott parkolni. Jobb szeretem a guruló dolgokat. * Sóhajt a lány mosolyogva, miközben megvakarja a kutyája fejét. Az meg felmordul* - Jah... te szereted... csak én nem amikor kiakad a sebességmérőd... wuff... * Morran a kutya, majd aztán inkább a fejét a lány combjaira hajtja.* - Hát hogy nekem mi dolgom a titkárságon? Megrendelni az öltönyöket, felvenni az időpontokat, elintézni a hiányzó dolgok rendelését... időnként kipróbálni a koporsókat, és van amikor segítek Mortimernek átöltöztetni a hullát, akiket át kell... merthát... a család általában meghatározza mit viseljen az elhunyt a temetésen. * Olyan könnyedén beszél róla, mintha csak mindennapi dolgokról tárgyalnának, hogy milyen kék az ég.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 6:23 pm | |
| *Zeph a kutyára pillant, amikor az szólal meg, közben most is mosolyog, de természetesen nem viszi túlzásba.* Köszönöm. *Mosolyog rá.* Nem, Sátán nem igazán szereti a hajózást. Kicsit tengeribeteg szegény. *Kuncog, majd Barbarára pillant. ~El nem tudom képzelni, hogy miért kell Sátánnak minden egyes alkalommal, ha egy nővel beszélek, ezt csinálnia. Mi akar már, Istenem?~ kuncog magában, és a kutyája szemébe néz. Majd a lány kérdez a tanításáról.* Hát néha ilyen ismerősök, meg nekik a barátaik... és nekik is a barátaik... na szóval párszor meg szoktak kérni, hogy tanítsam az ifjúságot. Ne mintha nekem nem lenne még mit tanulnom. Alapszintű varázslatok, önvédelem, ilyesmik. *Magyarázza.* Temetkezési vállalkozó titkárnő? Az se semmi. *Mosolyog.* És mi a dolgod? *Kérdez vissza érdeklődőn. Barbara következő kérdésén elgondolkodik.* Rengeteg hajót vezettem, tizenhárom éves koromban tanultam meg, és kezdtem az egészet... tíz éve. Volt egy saját hajóm, Marconinne volt a neve. Mármint én neveztem el így, mert nem akartam "a hajóm"-nak hívni. *Kuncog.* Egyszerű, egy szintes hajó volt, általában különlegesebbekkel nem is volt sok dolgom, bár egyszer kivittem egy vízi szállodát, az nagy volt. *Mélyül el az emlékekben, aztán Barbarára pillant, és halványan elmosolyodik.* Két éve hagytam abba. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 6:10 pm | |
| Barbi kuncogni kezd, mikor a fehér agár nyalogatni kezdi. Ami Dolfit illeti... nem különben. Elvégre daimon. Aztán a kutya szólal meg.* - Büszke lehet Owen. Okos, és szeretetreméltó kutyája van... mondja... ő is megy magával csónakázni? * Kérdi karakteres férfihangon. Majd vissza ballag "gazdája" mellé, és leül a széke mellé. Tipikus kihúzott dobberman tartás. Fajának büszkesége lehetne, ha kutya lenne. De nem véletlenül olyan amilyen. Mégis csak egy lélekszilánk a kutya. Nagy sárga szemei jobbra balra villannak a teremben. Mint egy őrszemé.* - Csakugyan? És... mit tanítotassz, ha már... amolyan magántanító vagy? *Majd a csónakázásról beszél a férfi, meg hogy kapitány volt.* - És... milyen hajón, ha szabad megkérdeznem? Kíváncsi lennék rá... de komolyan. * Mondja a lány mosolyogva |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 6:06 pm | |
| *Zeph bólint a temetkezési vállalkozó nevére. Hallotta már, abban biztos, de nem igen ismeri személyesen. Az édes dolgoknál a férfi halványan, láthatatlanul elmosolyodik. Ő is így van ezzel a dologgal; valami mindig visszahúzza az édességekhez, mint valami öt évest. Zeph pillantása a játszadozó kutyákra esik. Láthatatlan mosolya minimálisan láthatóvá válik.* Hát... úgy valódi munkám valójában nincs. De ha nagyon ráfogjuk, magántanár vagyok. *Mosolyog a nőre, aztán újra a kutyákat nézi. Nem szokott sokat mosolyogni, ez kivételes alkalom.* Régen kapitány voltam, most is csónakázok néha-néha. *Mondja, közben le nem veszi a szemét a kutyákról. Sátán visszatér a gazdájához, és csillogó szemekkel Barbarára néz. Zeph mielőtt bármit tehetne, az agár első két lábát a nő térdére támasztja, és szorgosan nyalogatni kezdi az arcát. ~*#&@, megint kezdi...?!~ A férfi meg halk, visszafojtott kuncogás kíséretében visszahívja a kutyáját.* Bocsánat... *Kuncog magában.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Kedd Dec. 01, 2009 5:52 pm | |
| - Óhh elnézést... be sem mutatkoztam. Barara Gordon vagyok, szintén Nellondi lakos. A temetkezési vállalkozásban dolgozom mint titkárnő. Mortimer Johannsonal. Biztos hallotta már a nevét, ha máshol nem, hát a sírkert mellett a kis ház feliratán. * Mondja mosolyogva, majd arra a kérdésre, hogy őt mi hozta ide, a süti felé bök.* - Itt a legjobb a sütemény. Imádom az édes dolgokat... pláne a minyont. És hogy ne tegezhetnél. Fiatal vagyok még... * Kacsint a férfire a lány, majd nekikezd a süteményének. Dolfi közben a fehér agárral játszadozik. Noha ő valószínűleg fajtája miatt sokkal izmosabb. Míg az agár ugye elég nyurga, a dobberman iszonyatosan izmos jószág.* - Igazából... ezért vagyok én itt... És... te mit dolgozol? * Kérdi mosolyogva a lány.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Nov. 29, 2009 7:24 pm | |
| *Zeph kicsit szélesebben elmosolyodik. Sátán és a másik kutya játszani kezdenek.* Önt hogy hívják? *Kérdez vissza mély hangján kedvesen.* Én itt lakom, nem messze a pubtól. *Biccent egy balra, jelezve, hogy arra lakik.* És a szép hölgy merre lakik? *Kérdezi mosolyogva, aztán megint ő jön a kérdéseivel.* Tegezhetem? Nem megy nekem ez a magázás. *Kuncog, persze a legminimálisabb mértékben.* Csak sétáltam, és beültem, unalomtól. *És most, ha a magázásra igent mond, megkérdezi:* És Te? *Ha meg nekem akkor:* És Ön? *Miután megkapta a választ figyeli a kutyákat.*
//FAGY// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Nov. 29, 2009 7:18 pm | |
| - Köszönöm szépen. *Mondja mosolyogva, majd ledobja magát a székre, letéve a süteményes villáját is.* - Örvendek Mr. Owen. * Nyújt kezet a férfinek, majd Sátánra pillant.* - Téged is öröm megismerni Sátán. * Dolfi oda lép a másik kutyához, és ő is szaglászni kezd. Noha nem úgy, mint a normál kutyák. Aztán ha a másik benne van, akkor játszani kezd vele.* - Itt lakik Zeph? Vagy... csak átutazóban? * Kérdi csillogó szemekkel, majd szívószálján át egy kis kólát iszik, majd belekezd a süteményébe. - Mi hozta ide ma este? * Kérdi érdeklődve. Szimplán érdeklődés csendül a hangjában.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Nov. 29, 2009 7:03 pm | |
| *Zeph addig simogatja Sátánt, amíg e nem lép egy nő. A keze egy pillanatra lefagy. ~Ennyi rózsaszín én életemben nem láttam összevetve...~ kuncog magában, persze az arca, mint a kő. Amikor a nő felé indul, rápillant. A kérdésre bólint egyet. A kutyája simogatását nem hagyja abba. Sátán viszont társat talált. A dobermanntól 50 centire megáll, lehajtja a fejét, közben a másik kutyán nézi erősen. Láthatóan szimatol valamit. A farkát lassú csóválásra invitálja, nem fenyegető a póza.* Zeph Owen vagyok. *Mutatkozik be a nőnek, miután leveszi a szemét Sátánról és a másik kutyáról.* Ő Sátán. *Biccent egy halvány mosollyal az agárra. A leghalványabb mosoly is sármosabbá teszi, így egész helyes a fickó, persze ha normálisan képes lenne mosolyogni, biztos aranyosabb lenne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Nov. 29, 2009 6:55 pm | |
| *Tömény rózsaszín förgeteg söpör végig a pub-on, majd a pulthoz érkezik. Nagy bolyhos rózsaszín pulóver, egy kék farmer, az alatt egy rózsaszín bolyhos Yeticsizma, ami a sípcsont részén rózsaszín szőrös. Oldalán egy fekete pálca, aminek végéről szintén rózsaszín pamacs lóg egy fűzőről. Haja mézszőke, és a derekáig ér. Szemei nagy kék foltok. Az a tipikus élő barbibaba alkat. 170 centi, és csodajó vékony alakja van. A 20. század szexideálja.* - Jónapot. A szokásost szeretném. * Azzal már kapja is a kóláját, és a két minyont. Körbenéz a terepen, majd a zöldfelsős férfit veszi szemügyre megindul, majd leáll a fotelnél.* - Elnézést szabad ez a hely? * Kérdi mosolyogva, miközben Dolfi, a nagy dobermann is odasétál. Nézi a fehér agarat, majd áll a lány mellett, és várja a választ. Ha a férfi igent biccent, akkor leül.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Nov. 29, 2009 6:47 pm | |
| *Zeph érkezik a barlangba egy sötétzöld hosszú pólóban, egyszerű farmerrel. Arca semmilyen kifejezést nem mutat, csak bámul maga elé. Mellette egy magam, ám feltűnően vékony testalkatú fehér agár baktat, lehajtott fejjel. Látszólag szimatol valamit, bár lehet, hogy csak tetteti, ki tudja? A férfi ahogy leér a lépcsőn, közbenéz. Kiszemel egy hátsóbbik kanapészerű ülőalkalmatosságot, és ráveti magát. Arcán még mindig semmi nem tükröződik, nem az a fajta, aki kimutatja az érzelmeit. Hátradől, és a talpával ritmusosan dobog egy bizonyos számra. Így kívülről gyors, pörgős számnak tűnik. Rápillant a kutyájára, aki hűen csücsül a földön gazdája mellett. Simogatni kezdi a homlokát, és igen meghitt hangulatba kerülnek, akár egy szerelmespár.* | |
| | | Miranda Moon Nellondi polgár
Főkarakter : Miranda Blackwood Hozzászólások száma : 9 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Nov. 21, 2009 6:01 pm | |
| | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Nov. 21, 2009 5:42 pm | |
| *Erősen gondolkodóba ejti az, hogy jó ötlet volt-e ide leülni, pont egy khmm érdekes társaságú nő mellé, aki szereti piszkálni a népet. Nos igen, mert most pont olyan hangulatában volt, hogy nem érdekelte a sértések sorozata és ahogy nézte, amúgy is Ayla volt a rangidős, hiába nézett fiatalabbnak ki.* -Hmm látom kicsikét sok ital ment le a torkán. De amúgy is leültem volna, mert hely csak itt volt már, ha tetszik ha nem akkor meg el lehet menni. Ennyi a nyitja. *Mondja Ayla, persze a felajánlást elutasítja ő aztán nem lesz alkesz, minbt egyes nőszemélyek itt a jelenlétében. karjait keresztbe fonta maga előtt és felhúzott szemöldökkel nézte a nőt, aki lehúzta a maradék, nem kis mennyiségű vörösborát.* -Nos igen Vajsört szeretnék, gondolom lehet itt kapni, ha nem akkor meg semmit sem, és én fogok fizetni. *Az utolsó szavakat nyomatékosította.* -Na és a társalgás, mi járatban erre? talán kiszáradt a torka a kedves hölgynek? *Nincs benne gúnyolódás egyáltalán, csupán érdeklődés, bár az alkoholt fogyasztókat megveti úgy, ahogy van mind egy szálig.* | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Nov. 21, 2009 5:20 pm | |
| *Miranda majdnem elaludt mikor egy lány lépett be és közeleg felé. Hirtelen leül mellé se szó se beszéd se semmi.* -Hát mivel leültél szabad de ha álva maradtál volna ki is penderítettelek volna innen. Esetleg rendelsz valamit? Kakaót? Bébi eledelt? Dzsúszt? vagy talán turmixot? Állom! *Mondja Miranda nevetve.* -Persze ha nem tetszik a stílusom mehetsz is el innen kis baba! *Mondja kicsit durván majd előveszi pénztárcáját és ránéz a lányra.* -Nos valamit? *Kérdezi a lánytól.* -Nekem egy fehér bort legyen szíves! *Mondja pedig még el se fogyott a vörös bor.* -Megkérdzhetem magácskát ,hogy milyárat erre felé? Véletlenül nem keverted össze a teaházzal? Hehe! *Mondja szintén nevetve majd befejezte a nevetést és lehúzta egybe a vörösbort. A végén ásított egyet majd hosszadalmasan nézte a lányt. Véga a mókának jön a komoly Miranda.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Nov. 21, 2009 5:11 pm | |
| *Nellond utcáin sétálgat Ayla, aki természetesen most kedvetlen állapotban van. Jóformán semmihez sincs se ideje, se kedve, se türelme. Döntései időjárásszerűek és nem tudni miért is reagál mindenre olyan rosszul. Hirtelen kint fújni kezd a szél. Nincs kedve fázni sem, így szépen betér a legközelebbi meleg helyre, ami történetesen egy Pub lett. Nem járt még itt, de a társaság már magáért beszél miért is nem. Mindegy nem érdekli. Elég nagy a tumultus bent ahhoz képest, mint amire számított. Magának egy messzebb álló kis helyet nézett ki, mely egy fiatal hölgy társaságában volt. Nem habozott és mivel nem is volt kedve más hely után nézelődni, így szépen lecsüccsent se szó se beszéd.* -remélem szabad ez a hely, mert így is alig tudtam idáig kecmeregni. *Mondja kicsikét unott hangon, s tényleg nehézkesen ment a dolog, egy két embernek vagy valaminek nekiment, persze bocsánatkérés már luxus volt.* | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Nov. 21, 2009 4:58 pm | |
| *Egy magas, hosszú barna és göndör hajú rideg hölgy lép be -e házba,szórakozó helységbe. E hölgy neve: Miranda. Miranda leül egy neki tetszetős helyre és rendel egy vörös bort. Közben néz körbe miféle ivadákok, holtkorosok vannak körülötte. Miranda reménykedik senki sem zavarja meg kis ivászatát. Most olyan se jó se rossz kedvében van. Ilyenkor ha barát jón akkor vidám ha más akkor szigorú arcát veszi elő. Mikor meghozták neki a bort, nem egyszerre nyúl érte mivel nem akar bor imádónak tünni. Csak egyszer és lassan kortyolgat egyet-egyet. Mirandát furcsa alakok veszik körbe Nedavában. Miranda fél álmosan néz maga elé kicsit fáradt lett a mai otthoni bébiszittergetésben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Nov. 15, 2009 3:53 pm | |
| *Átverekszi magát az édes-sós füstön, majd végül bejut a barlangba. Ő ugyan nem ijed meg ettől, bár tény, hogy nem tudja, mit keres itt... de most körülnéz, aztán ki tudja, talán majd a törzshelyévé is válik egyszer a barlang. Egyszer. Egyelőre nem nyerte el a tetszését. Gitárját most nem hozta magával. Már tegnap is szemezett a hellyel, de akkor nem jött be, azt viszont eldöntötte, hogy az értékes hangszert nem hozza egy ilyen helyre. Ugyanez vonatkozik a macskájára is. Szálegyedül, csupán rózsafa pálcájával a zsebében sétál be. Pénz... hát, van nála valamennyi, hiszen hallotta, hogy drága a hely, de közben valamennyire tart a tolvajoktól is, így nem olyan vészesen sok. Végül palacsintatortát vesz, a desszertes pultról, nem is annyira drágán. Ezután letelepszik egy rikító vörös fotelbe. Nem is teszi le asztalra a tányért, az öléből kezdi el enni a palacsintatortát, miközben körbenéz, van-e másik olyan hülye nezás, aki errefelé jár.*
//fagyi// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Nov. 11, 2009 9:52 pm | |
| - Hát igen... a vonat és a munka szintén bátyátlan... így nem vár... Úgyhogy... szerintem ezt én is megeszem, és le is lépek. Mert akármennyire van, vagy nincs belsőséges kapcsolatom Mortimerrel, még úgy kivágna mint macskát salakanyag cserére... * Mondja haklan, majd ahogy azt megígére, mire a srác végigmondja az összes mindent, már nincs sütemény előtte. (Pedíg ezt most rendelte Kras) Barbi meg bocsánatkérően pillog rá.* - Elnézést... csak... nincs kedvem egyedül elindulni. Így ha nem bánja, magával tartok egy darabon.* Közli a rózsaszín tündérke, majd elindul a férfi mellett.* - Ha meg a temetkezési vállalatot kellene igénybe vennie, Állunk szolgálatára örömmel. Akit mi elásunk, többé elő nem mászik.* Közli a cég jelmondatával lezárva a "hivatalos stílust". Aztán lassan ő is kilép a férfi után az ajtón.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub | |
| |
| | | | Nedavia barlang-pub | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |