Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Játék terem - Page 5 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 5 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Játék terem - Page 5 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 5 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Játék terem

Go down 
+73
Lorie Andres
Alexandra Voltano
Wanda Dorcas Gloria
Eira Eilertsen
Lorraine Betranche
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Isabella Newton
Etienne Marceau
Goran Polyak
Kádár Enikő
Regina Ruosin
Kynger Iwood
Drékulusz Kluszenov
Demian Emil Deyan
Nemir Growal
Gwilim Jan
James Blackwood
Sarah Lairs
Rory L. Milborrow-Quenell
Seldrit El Perimd
Nathaly Holloway
Jasna Novarro
David Robert Beawer
Jack Darkfield
Athreana Andraste
Katie Wells
Lumiére el Michelle
Miley Hortingberg
Oyasumi Setsuna
Lizbeth Westlive
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Tim Leopold
Yosif Zhivko
Rosalin Aljana
Shawn Griffin
Laura Wylee
Katherine Mary Black
Irina Yuliana
Pierre Bontavier
Dernóczi Norbert
Celestine Quann-Roseberg
Concordia Xanto
Victoria T. Lassenien
Gamba Drakon
Samantha Troops
Ivona Ivanovna
Selena Angel
Saniyya E. Miguela Eva
Jennifer Love Smith
Natalie Depp
Aleksandar Stefan
Aaron Drawer - Allidon
Elizabet Kingston
Gabriella Collie
Rosalie Hooper
Elisaveta Mira
Yasmine S. Moore
Maximilian Smith
Zac Leaving
Katerina Shezhana Varvara
Ayla Madyzyn
Robin Star
Miranda Wilson
Chiyori Kiryuu - archiv
Quarion Galanodel
Berker Mikolaj
Ginevry Enton
Leona Arts
Vica Caroline Evans
Aravis Anton
Grace Neverwood
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák
Grace Neverwood

Hozzászólások száma : 37
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 5 Nincskaszt

Társalgó - Játék terem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él.
Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír.
A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot.
Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit.
A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 7:21 pm

- Mivel tudod, ha már a tulajdon testvérem nem áll mellettem akkor még a barátaim itt vannak. Mégis mióta tudod? Egy hete? Én úgy talán 2-3 napja tudom. Az első dolgom tudod mi volt? Nem tudod. Romba döntöttem mérgemben a hálót. Mi volt? Jött az egyik barátom, aki megvigasztalt. Következő nap után meg Tristanék foglalták le a feles energiáimat. Ha én kerestelek volna úgy se talállak meg, és a dolgaim sokasága úgyse hagyta volna, hogy ráérjek utánad kajtatni. Egy kérdés. Hányszor kerestél mióta tudtad, hogy apa meghalt?! Tudtommal egyszer se mivel a szobatársak nem szóltak, hogy kerestél volna. *Fújtat dühösen a lány, fel is pattan a székből, és Etienne-től egy méterre áll meg.* -Igen, már nem akarok beszélni veled. Nincs már miről. Tagadjon ki a család, tagadd csak le, hogy a testvéred vagyok. Nem érdekel. Azt pedig nagyon jól tudod hogy nem szokásom panaszkodni. *Még mindig eléggé agresszív, de a bátyja szavaiból támadást szűr le azért reagál ilyen hevesen. * -Folytasd. *Vakkantja morcosan, majd visszaül a székre kártyát kevergetni.* -Békülnél? Attól függ. Próbálj meg lenyugtatni aztán elválik. *Vonja meg a vállát. Még szerencse, hogy nem látja azt a félmosolyt különben felemelné a hangját.* - Egy. Ha kicsit is megérdeklődted volna mikor merre vagyok akkor tudnod kellett volna az akkori napirendemet. Kettő. Nálad ki tudja, hogy mit és miért teszel. *Fintorodik el, de észrevehető, hogy lassan kezd lecsillapodni.* -Nem megyek haza. Egyrészt mert már rég nem az otthonom. Másrészt képtelen vagyok odamenni. *Elkeseredetten beszél. Ez a két állítás nagyon is igaz, bár ha user jól emlékszik Etie még nem tud arról, hogy Gis elköltözött.* -A robbantót ne keresd. Már lenyomoztam. A szobámban van néhány papír róla, ha kell majd átküldöm Edgarral. Thierry üzenem, hogy jobbulást, és sose szabad összetörni. Anyunak pedig azt, hogy vigyázzon magára, és mindenki másra. Az örökség engem nem különösebben érdekel. Úgyis minden a családban marad... *Vonja meg megint a vállát aztán a tekercsre bólint.* - Majd azt is átküldöm Edgarral. Bár azon kívül, hogy megjelent nálam egy új név, és apa nevénél ott egy kereszt semmi extra.
Etienne Marceau

Etienne Marceau

Főkarakter : nincs
Hozzászólások száma : 60
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda : Egy helyes francia fél-véla ifjú Wink

Társalgó - Játék terem - Page 5 Tek4e6366ab7f3c94847678

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 7:04 pm

- Te legalább jobb módszert találtál rá. *Motyogja nem olyan érthetően és átnéz a terem másik végében. Na igen, 5 nap egy huzamos részegség után már észreveszi, hogy lehet, hogy talált volna jobb elfoglaltságot is. De hát most már mindegy, ami megtörtént, megtörtént. Minek bánkódni a múlton? Amúgy is, mit kéne benne megbánnia?* - Hát, ha ennyire nem akarsz velem beszélni akkor küldj el, de akkor utána ne panaszkodj, hogy miért nem szóltam. *Rántja meg a vállát. Végül is így se nagyon szívleli most húga, hát akkor meg mindegy. Békülni jött, de lehet, hogy ebből most nem lesz semmi. Bár azért mikor a fiúk kimennek még itt marad és megpróbálkozik a béküléssel, ami Gisnél elég nehéz lesz, de hát nem karja, hogy húga elhidegüljön tőle.* - Na szóval, először is. Békülnék, ha hagynád. Megengeded? *Teszi fel a költői kérdést a lánynak egy félmosollyal az arcán és folytatja is.* - Először is azt tisztázzuk, hogy NEM kerültelek. Egyszerűen csak mindig máshol voltál, és hidd el, én is kerestelek. Amúgy is, mi okom lenne téged kerülni? *Kérdezi meg a lányt, még mindig állva. Kész van rá, hogy távozzon ha esetleg elküldenék. Ezen a napon áll vagy bukik a békülés. Ha ma nem jön össze, mivel Gis annyira csökönyös, akkor feladja és éli tovább az életét. Bár érdekes lenne Gis nélkül élni...* - Másodszor, csak szólni akartam, hogy haza utazok és revansot veszek. Megkeresem a robbantót és elintézem, hogy többé ilyen ne forduljon elő a családunkban, meg el kell otthon intéznem pár dolgot amúgy is. Thierryt és anyut is megnézem, hogy vannak, meg ugye az örökségeket is rendezni kéne majd. A tekercs nálad van, majd megnézhetném valamikor? *Fejezi be a nem kicsit hosszú beszédet egy kérdéssel és csak figyeli, hogy mit reagál erre Gis.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 6:37 pm

*Remélhetőleg Etienne tényleg nem szándékozik egy fontos családi ereklyét ilyen mocskok vérével szennyezni. A kutya egyébként ugatni kezd, mikor belép Etie, aztán odaszalad a gazdájához, és böködni kezdi a térdét. A két srác csak int Etie-nek, de egyenlőre nem mozdulnak. Gis ridegen rámered a bátyjára. Hát még mindig meg van sértődve.* - Kösz. Valamivel el kell terelni a figyelmemet. *Vonja meg a vállát, majd belemarkol a chipses tálba. A fiúk a mosolyfélére összenéznek. Nem vigyorognak vissza, sőt inkább elfintorodnak. Nincsenek valami jóban a másik Marceau-val.* -Egy. Igen baj lenne mivel nem akarok beszélni veled. Kettő. Mindent tudnak és úgyis mindent elmondok nekik szóval felesleges elküldeni őket, de csak tessék. Meghallgatlak aztán békén hagysz. Nem tudom milyen elmebeteg ötlettel álltál elő, de talán észhez téríthetlek. *Szólal meg halkan, de azt akarja elérni, hogy a testvérét bántsa a szavaival. Int a két srácnak, hogy legyenek olyan szívesek és menjenek el. Mondjuk tényleg felesleges... Gis enni kezd a chipsből, nem fordul a testvére felé egyszerűen csak a kártyalapokat bámulja. Ha végzett a rágcsálnivalóval akkor szépen összeszedi a lapokat, és a paklit kezdi kevergeti. Várja, hogy mi előbb túlessenek ezen a beszélgetésen. Becsapódik a játék terem ajtaja ezzel jelezve, hogy csak Gis és Etie maradt itt.*
Etienne Marceau

Etienne Marceau

Főkarakter : nincs
Hozzászólások száma : 60
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda : Egy helyes francia fél-véla ifjú Wink

Társalgó - Játék terem - Page 5 Tek4e6366ab7f3c94847678

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 6:27 pm

*Nyugodt léptekkel és fütyörészve közelít a Játék terem felé. Jó kedve van, ez az Illúziómágia jót tett neki, és már tudja is, hogy hogyan fogja megölni a robbantót. Persze ha Gis is jön, akkor neki meghagyja a végső döfést. Bár még nem biztos, hogy varázslattal fogja megölni. Lehet, hogy Marceau ikerkard saját felével, bár lehet, hogy inkább nem kéne beszennyezni ilyen mocskos vérrel a kard pengéjét... De hát majd még eldönti. Van még rá 5-6 napja. És addig is megkeresi Gist meg Linit. Muszáj velük beszélnie, főleg Gissel. Apjukról, a haza utazásról, meg persze a bosszúról. Benyit a Játék terembe és kicsit sem lepődik meg azon, hogy Tristant, Antoniet és Gist találja ott. Valahogy sejtette, hogy itt lesznek. Pont elkapja azt, hogy Gis ismét nyer, amire csak tapsol egyet.* - Gratulálok, szép volt! *Mosolyog a lányra, sőt! Még a fiúknak is küld valami mosoly félét. Hát igen, határozottan jót tett neki az óra. A kutyára lenéz, kérdőn felvonja a szemöldökét, de csak be sétál egyenesen az asztalukhoz.* - Nagy baj lenne ha megszakítanám a győzelmi sorozatodat és elrabolnálak egy kis beszélgetésre? *Kérdi a lánytól, és már nem mosolyog. Próbálja közölni a lánnyal, hogy most fontos dologról van szó, amihez most a többieknek nincs nagy köze.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 6:09 pm

*Giselle ül a játék teremben, és két régi haverjával kártyázgat. Mostanában a barátai kitalálták, hogy mindenféle hülyeséget fognak csinálni csak hogy eltereljék a lány gondolatait az apja haláláról. Így került Gis, a haverjai és egy kisebb állatsereglet a játék terembe. A Belsis lány egyszerű melegítőt visel, és a karján ott virít a fekete karszalag, amit ritka alkalmakkor szokott viselni. A teremben bömböl a Bon Jovi miközben az egyik asztalnál három alak kártyázik. Az asztal közepén egy nagy tál chips amiből jóízűen falatoznak játék közben na meg akad ott kóla is, mert nem részegesek. Az asztal fölött köröz Gis hollója, aki különféle jeleket ad le römizés közben, míg a kutyája az ajtóval szemben ül. Az eb elhatározta, hogy az "ő engedélye nélkül" nem jön ide senki. Elég kellemes a hangulat Gissel sikerül is elfeledtetni a gondjait. Néha-néha még mosolyt tudnak csalni az arcára.* -Nyertem! Megint. *Jelenti ki vigyorogva miután zsinórban az ötödik meccset megnyerte egy kis csalással. A két fiú, akik próbálták felvidítani morcosan összenéznek, de valahogy kezdik elfogadni, hogy Gis megveri őket römiben. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 7:00 pm

*A szikés dologra felnevet.* - Pedig az egy jóféle tárgy *vigyorog. Eléggé úgy tűnik, hogy a lány is beletartozik azok közé, akiket hamar elbűvöl, meg sem lepődik rajta. Ha már a szikétől meg a vértől ennyire undorodik, mi lenne vajon, ha tudná, mik szoktak a srác hétköznapi elfoglaltságai lenni... Khm.* - Én is azért éppen ezt kapcsoltam be... Megvolt a Skillet, a Papa Roach, egy kis Linkin park, némi Nightwish... Szóval most épp itt tartok. *Az olvasásra vállat von.* - Van rá időm *kommentálja csak ennyivel.* - Nekem aztán mindegy *von vállat. A kismonológra pedig, hogy a lánynak mi a gondja a vérrel, csak a szemöldökét vonogatja.* - Hát... Értem. Fura *von vállat. A vigyorgásos dologra pedig egy kötekedő mosollyal jutalmazza meg a lányt.* - Hogy ne vigyorogjak? *érdeklődik. A boncolásra vonatkozó kérdésen felnevet.* - Nos, voltaképpen mindent. Az emberi szervezet érdekes... A vér pedig, akár tetszik akár nem az egyik leggyönyörűbb folyadék a világon. Tudod te, mennyi minden kerülhet bele? És pláne, hogy mennyi mindenre fel lehet használni! *Csillog a szeme. Ez a téma igazán fel tudja lelkesíteni. Hiába, nekromanta a lelkem. Azt nem teszi hozzá, hogy pláne mekkora élvezet kiontani, a lány láthatóan nem éppen az efféle dolgok híve.* - És szerintem nem undorító *von vállat.* - Sokkal inkább érdekes. De valahogy úgy érzem, elég különféle pályákon mozgunk ilyen téren... *Meg minden más téren is. De mindegy. A plázacicás viselkedés meg nem zavarja különösebben... Egy otthoni ismerős mellett volt ideje hozzászokni...*

// FAGY //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 6:43 pm

*Szóval szintén Naxeldir. Legalább lesz kit kiedeglni a hosszú nap után és még egy lánnyal sem találkoztam bár, ha azt nézzük Becca lánynak számít mé gis fiúsan viselkedik. Felvonja a szemöldökét és kényelmesen leül a másikkal szemben, természetesen lábát keresztbe teszi és érdeklődve hallgatja a másikat.* - A legérdekesebb biza, bár én szike közelébe nem megyek csak ha muszáj..*Fintorog egyet, majd Pat szemét megnézi..* ~Hm... sexy..~*Csak úgy játszadozik a szemével meg mélyen néz a másikéba, aztán a szemkontaktus a zenedoboz felé figyel.* - Jó féle zene.. szeretem én is Evanescencét, bár nagyon rég hallottam már tőlük bevallom.*Mondja alány mióta itt van alig hallgatott zenét és azért ez hiányzott neki. A veszélyt kifejezetten szereti Meredith ahol természetesen ugye nincs vér mindegy. * - Egész gyorsan ovlasol.*Jegyzi meg, majd mosolyog egyet.* - Hát.. hosszabban ki tudom fejteni vagy a rövidebb verziót szeretnéd? Szerintem elkezdem valahol.. ha tűt látok automatikusan, rosszul leszek ha már a vér "szagát2 megérzem mert hajlamos vagyok rá megérezni.. akkor el is ájulok hogy miért egy halál közeli élményem volt természetesen még egy éve azóta nem szívesen látnék.. és ne vigyorogj így..*Jegyzi meg, persze a másik fiú és Nekromanta akiket érdekel az ilyen pfúj, de mindenesetre jó féle a srác.* - Te meg mit szeretsz a boncolásban? Ahol az ember szerveit pakolják ki és mellesleg, kicsit undi módon..*Libabőrős hát, na a Druida lány "plázacicásan" viselkedik pedig csöppet sem az.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 6:23 pm

*Nyílik az ajtó, így kicsit megcsavarja a nyakát, igyekezve megfigyelni a belépőt. Hmm, kifejezetten jó kinézetű csaj. Aztán ugye a másik belepislog a könyvbe, és meglehetősen bőbeszédűen kifejti a véleményét a témáról, mire Patric felnevet, és lepakolja a lábát a kanapéról, majd ülő helyzetbe helyezkedik, továbbra is a földön maradva. Jó az ott...* - A boncolás a világ egyik legérdekesebb témája. Hát, legalábbis az enyém biztosan *vigyorog szélesen. Eléggé jóképű az összhatás. Amúgy barna rövid ujjú, farmer, meg fehér zokni van rajta. Csak hogy mégis azért lássuk az öltözékét. A barna póló egyébként az egyik kedvenc ruhadarabja... Közvetlenül a szürke kabát után.* - Patric, szintén Naxeldir. Szólíts nyugodtan Patnek, a legtöbben így hívnak *villant egy újabb sármos mosolyt. Nem kell félreérteni, annyira nem csajozós igazából... Pusztán nem kicsit vonzó aurája van. Vonzó és veszélyt sugalló...* - Csak nyugodtan. Már úgyis majdnem végeztem a fejezettel *von vállat, aztán behajtja az oldal egyik sarkát, becsukja a könyvet, és a cipője mellé rakja.* - És mi a konkrét gondod a vérrel? *érdeklődik vigyorogva.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 6:13 pm

*Nemír... Hamár alétezéséről beszélünk elég rég látta a lány Alextől meg negyed órája búcsúzott el az Előcsarnokban aki annyit tud pofázni, hogy az ember elalszik melette. Pláne mióta "Prefektus lett" eléggé nagyképű is. Hülye aki nem látja, bár ez nem a media markt mindenesetre, egy bizonyos hosszú nap után rá fér egy kis lazítás és Scoop mentes nap..így a játékterembe vetemedik ott is elég régen volt már. Öltözete nagyon elegáns, egy fekete ruha a derekán egy "rocker2 övvel elátva, és hozzá egy kis szandi haja meg kontyban van. Szóval tényleg csinos.. a sminkje pedig a szeme alatt halványan kihúzva nem mindig használ hiszen a bőre mindig is gyönyörű volt. Belépve a terembe körbe néz, és a kanapén egy srácot szúr ki. Vörös ajkai szélesre húzva odasétál hozzá mögé oson, és bele olvass a könyvbe.* - A boncolás igen csak jó lehet bár én nem tudom, milyen mert én a vértől rosszul vagyok ha rá nézek, de a könyv alapján biztos izgi.*Mondja a lány kicsit oktatóan és tényleg nem szereti a vért. Sápadt lesz elájul tőle.* - Egyébként Meredith, Naxeldir* Biccent egyet a fejével majd felvonja a szemöldökét.* - Csatlakozhatok hozzád, vagy hagyjalak olvasni a vérről és hogyan vágják fel az embereket témával..?*Teszi fel a kérdést majd a bal kezét csípőre helyezi jobb keze leng az oldalálánál és vár természetesen, nem tapsra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 15, 2011 5:52 pm

*Már megint a játékteremben, az üvöltő - most éppen Evanesence - zene mellett. Itt neki voltaképpen pont jó. Amúgy a földön fekszik, szürke kabátja a kanapé háttámláján, cipője a kanapé mellett, lába felpakolva az ülőalkalmatosságra. Hiába, ő hamar elkezdi otthonosan érezni magát bárhol, élvezi a kényelmet. Ha már "otthon" ezt úgysem teheti meg... Egyébként a kezében egy boncolásról szóló kézikönyv van, amit nagy koncentrálással olvas, már a kötet felénél tartva. A könyv gerincén egyébként szabályos könyvtári jelzet virít: még tegnapelőtt vette ki. Mellette ott van egyébként egy jegyzetfüzet és egy zselés toll is, minden fejezet végén abba jegyzetel. Lábfejét időnként a zene ütemére mozdítja, néha-néha énekelget is - ilyenkor hallatszik, milyen jó hangja van -, valamint vet egy pillantást a kanapénak döntött gitárra. Mert gondolkozik rajta, hogy játsszon-e, de még nem igazán tudja eldönteni...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 6:53 pm

// Fagylalt //

- Amúgy ti miért piszkáljátok ennyire egymást? *Szól bele a szópárbajba, mert most már kezdi érdekelni, hogy mi is lehet ennek a forrása. Aztán Gisre mosolyog, mikor az hozzá beszél.* - Elhiszem, te leszel az első, akihez majd fordulok. Igérem! *És ez igaz is, ha már ő igérkezik, akkor abban tényleg van valami. És mivel a lány Mentalista sejtheti, hogy igazat mond. Bár ezt most inkább viccnek szánta, csak nincs ereje a nevetéshez...* - Hmm... rendben, az nekem jó lesz. És hát igen, tudom, hogy mennyi dolgod van. *Egy apró irónikus mosoly jelenik meg az arcán, de még ez sem igazi. Pedig azért igaza van. Van róla sejtése, hogy mivel jár a Főprefektusi cím... Alex szavaira csak egy újabb műmosoly, majd újra Gishez fordul. Ha így folytatódik, akkor lassan már azt sem fogja tudni, hogy mikor hozzá, és mikor a másikhoz beszélnek. Amit Giselle mond, ahoz most ő nem nagyon tud már hozzászólni, de Alex szavaihoz azért még igen. Bár lehet, hogy a végére már neki sértegetni kéne, hogy tudjon beszélni velük... De azt ő nem tenné. Az nem az ő stílusa. Inkább békít, mint szít. Ez a mottója.* - Szívesen, csak mondj egy időpontot, és segítek megtanulni a magyart. *Megint kiül az arcára a műmosoly, de szinte már egy igazi. Hát igen, ez alatt az 1 év alatt kijött a gyakorlatból, de úgy tűnik színészi képességei nem romlottak. Megy ez még neki, csak kis gyakorlás kell.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 7:54 pm

- Öcsi, ha kártevő lennék nem én lennék a szakom főprefektusa. Mellesleg én a jó oldalán állok, a gyengéket védem, amíg te egoistáskodsz. Egyébként már régóta akarok kérdezni valamit szóval most felteszem ezt az "életbevágó" kérdést. Csak engem tisztelsz meg a bunkóságoddal? Tudod, jó pár dolgot hallottam rólad, és az egyik ismerősöm elmondása szerint nem mindig vagy ekkorra tapló gomba. *Pillant a fiúra kegyetlen mosollyal az arcán. Nem nagyon érti miről beszél Réka. Kicsit lemaradt az user, de sebaj...* -Nem köszönöm, mert attól tartok súlyosabb sebeseket szereznél, mint én magam. Nem ismered a szokásaimat Scoop. Fogalmad sincs hogyan reagálnék a dolgokra.* Egy apró villanás a lány szemében, majd ugye Rékával kezd beszélni.* -Hát rendben, de tényleg megbízható vagyok. És mondjuk vasárnaponta olyan 4 óra körül? Tudod eléggé be vagyok táblázva ráadásul a te idődet sem akarom annyira rabolni.*Pislog Rékára. Most kivételesen nincsenek hátsó szándékai.* -Te tudod Scoop. Egyébként nem hinném, hogy a szülővárosomban az emberek a te véleményeden lennének. Példamutató, becsületes, és gondoskodó Marceau lány. Így emlegettek. És téged? Idióta, öntelt pernahajder... *Bájosan mosolyog már-már úgy mikor még tényleg igazak voltak rá ezek a jelzők.* -Ez igaz. Szép nyelv, viszont nem hinném, hogy Scoop agyi kapacitása elbírná a magyar nyelvet. Annyira kicsi az agyának a tárhelye, hogy nem bírná megtanulni. Egyébként meg hogyhogy ilyen lovagias lettél hirtelen Szettencs? Megártott a sok pia? *Kötekedik tovább, de hát ezt már megszokhattuk volna tőle. Rápillant a lapra, és néhány szócskát elcsíp abból amiket Réka ír.* -Gyenge beszólások Scoop. Ajánlhatok neked egy színészt, vagy egy forgatókönyv írót. Annyira béna vagy hogy az már fáj. *Nevet fel a francia, és kihívóan néz a Naxisra.*

//fagyi//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 7:40 pm

- A kártevő az te vagy szivem.. a levegőt rontod, ezért használok gáz palackot..*Pimaszul vágtam vissza, azután ugye Réka mellé álltam aki ül!? Ha az user jól emlékszik lusta visszaolvasni. Túlzottan nem érdekli a fiút az ilyesféle megjegyzések nem ez a gyengepontja.* - Ha piromániás lennék, már rég égő séród lenne. Ha gondolod kipróbálhatjuk..*Közli nyugodtan vele, majd ugye vigyorogni kezd gonoszul. A hajához hozzányúl, mint Elvis mikor zselézi a haját.. Ennél már összeszűkülnek a szemei és hurrog egyet.* - A tökéletesség egy szóa helyesség két szó.*Feleli mosolyogva, majd az újabb sértésre csak visszavág..* - Téged kell a Kenelbe rakni.. ott a férgek hamar elpusztulnak.*Visszavág, de a Magyarországi dolgokra nem reagál már.* - Ha kell segítség Réka, bármirben egy szavadba kerül és ugrom.*De ugye, nem kellett sokat vágnia, gyilkos szemekkel tekint a másikra és hisztizni kezd.* ~Nőők.. csak bajt jelentnenek..~*- Elhiszem, figyelj egyszer eljutok oda. Még csatorna hiány nélkül is a patkány édes állat.. de most vonakodom ettől... A nyelvet megtanulnám, ha adsz órákat belőle.*Mondja szelíden Rékának és közben ugye azért célzást tesz, majd leül a falnál és neki támaszkodik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 5:59 pm

* ~ Szóval akkor most két tűz közé kerültem... ~ *Céloz itt Gisre, meg Alexre gondolatban, és nézi a kettőt. Igazából nem zavarja, hogy piszkálják egymást, csak a végén meg ne öljék a másikat. De hát miért is van itt, ha nem azért, hogy megmentse az egyiket ha kell. Alex kérdésére kuncogni kezd.* - Elég sok minden. Sajnos. *Feleli de a végén már nem is mosolyog, csak mered maga elé. Hát igen, csak emlegetni kell... Gis kijelentésére, magában mosolyog egyet, de, hogy ezt az arcára is feleröltesse... Az nem menne. Elég akkor mosolyogni, amikor muszáj. Alex kijelentésére kuncog, pedig azért nincs is olyan jó kedve.* - Vannak kivételek. *És itt ugye nem fog célozgatni, de szinte sejti, hogy Alex erre mit fog felelni. Vagy Rékára, vagy pedig Gisre fogja ezt ráaggasztani. Bár nagyobb a valószínüsége, hogy Gisre.* - Remélem többet nem is kell. *Mondja, de nem figyelmeztetés képp. Ő egyenlőre nem tehet ez ellen semmit. Gisre mosolyog, és megrázza a fejét.* - Kétlem, hogy szükségem lenne majd rá, de észben tartom. *Mosolyog tovább.* - Na és mikor szeretnéd, hogy kezdjük? *Kérdez rá rögtön. Végül is neki mindegy, csak hát ugye jobb ha egyeztetik.* - Tényleg szép hely. És ne hidd, hogy nem tudnád. Mindent lehet, csak akarni kell. Bár az igaz, hogy az egyik legnehezebb nyelv. *Feleli a fiúnak, és a levelet újra összehajtja és berakja a szebébe. Egy néma sóhajt ejt és a zsebéből egy üres lapot húz elő, meg egy tollat. Írni kezd valamit magyarul, egy verset. Vagyis inkább egy idézetet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 5:36 pm

*Hallgatja a beszélgetést, és jót derül Scoop-on.* -Na igen. A kígyók felettébb értelmes lények hidd el nekem Scoop. Meglehetősen hasznosak, hiszen kiirtják az olyan kártevőket, mint amilyen te is vagy.*Ártatlanul mosolyog, felpereg róla minden egyes sértés. Aztán Réka szavain kuncogni kezd.* -Ja, igen. Elfelejtettem, hogy egy piromániás szatírral állok szemben. Vigyázni kell a pszichopatákkal , és mint tudjuk Szettencs azok közé tartozik.*Pimaszul mosolyog, majd mikor Alex a fejét fogja megint megszólal.* -Vigyázz, a végén még tönkreteszed a tökéletes frizurádat Mr. Egó. *Tovább provokálja a fiú, de ez most jól esik neki. Majdnem olyan, mint Kament piszkálni.* -Ne kellett volna. Maximum kilyukasztottam volna a csinos kis koponyáját, de úgyse tudok célozni... *Titokzatos mosoly jelenik meg a szája szegletében. Kell őt provokálni. Egyébként biztosan eltalálta volna.* -Ó, tudod az nagyon jó lenne. És tényleg, ha bármi gond van nyugodtan szólhatsz nekem. Előbb a helyére teszem Szkúpot, de utána szívesen segítek bármiben ám.*Újabb pimasz mosoly, majd a holló a lány kezében pottyantja a nyilakat. A fél-véla elismerően biccent a madárnak, aki visszaül a szekrény tetejére.* -Sexi srác? Úgy érted mérhetetlenül egoista és öntelt barom? Amúgy nem banya vagyok hanem egy normális emberi lény! De tudod mi Szkúp?! Ha bármi van az én segítségemre ne számíts! Sőt, amint kijártuk ezt az iskolát saját kezűleg teszlek el láb alól. *Horkant fel a lány, majd a Magyarországos megjegyzésre Réka felé pillant. Leül a lánnyal szemben, és az arcát kezdi vizsgálni. Semmit nem mond Rékának Alexnek viszont annál inkább.* - Elkéstél Szkúp. Én már voltam ott. Úgy látszik ebben is az utolsó vagy. *Pimaszkodik tovább, és hamarosan a lány kezébe kerül a pálcája.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 5:21 pm

*A zenét lehalkítja, csak ugye beszól a lánynak zavarja az aurája.* - A kígyók szelidtése jobban megy mint a Belsisekkel való beszélgetés...*Szemetforgatva megjegyzi, majd Réka felé pislog és mosolyog egyet.* - Történt valami?*Kérdezi tőle, majd kihúzza büszkén magát a kinevezésre. Alex soha nem értette egy ilyen csúszómászó minek, lett Főprefektus.* - Köszönöm igen ki. Emlékszel még mit mondtál amikor nyár elején taliztunk?*Nyújtja ki a nyelvét azután ugye a hiszti szóra a fejét fogja...* ~ Én hisztizek? Hisztizek!? Hiszen nem én voltam a béna akkor és nem én kezdtem el piszkálni.. nem lenne ez.. ő egy... felfúvalkodott... béka aki szobornak képzeli magát.. Csak éppen talagzatba nem lépett bele..~*Belül őrjöng, és szemeit forgatja. Mi váltotta ki belőle az állatot, azután Réka felé pislog egy köszönömmel.* - Mondom béna..*Vállat von rá, majd a zene dobozban valami értelmetlen számot indít el aminek a kezdése hasonlít a Nyan Catéhez.* - A szám jó lesz egerek kergetésére.. már értem miért vagy olyan pici...*Csak úgy szórja az átkozódásokat a Belsis llány felé, azután ugye hallgatja őt.* - Szólsz szívesen én is segítek. Csak ha mi ketten egy szobába lennénk zárva, biztos előbb hal meg egy banya mint egy helyes sexi srác.*Vigyorogva nyugtázza a mondatokat majd elkezd játszani a Flipperen de azért Réka felé néha aggodalmasan felfigyel.* - Magyarország, szép hely.. bár a nyelvet nem tudnám megtanulni, szívesen elmennék oda.*Válaszolja nem kötözködő hangon és a golyókat lövi ide-oda..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 4:58 pm

*Ahogy a lány bemutatkozik rémleni kezdenek neki a dolgok. Most már tudja, hogy honnét ismerős neki.* - Örvendek Giselle. *Mosolyog a lányra, de szinte már fáj neki, hogy mosolyognia kell... Aztán megérkezik Alex is amire egy aprót sóhajt. Most még egy olyan ember is akit ismer, hát így nehezebb lesz a színjáték. Újra egy mosolyt eröltet az arcára és a fiúhoz fordul.* - Szerbusz Alex! Tényleg elég régen. Talán nyár elején? Vagy még korábban? *Kérdez rá, mert már arra sem emlékszik, hogy mikor volt is az.* - Köszi! Én is gratulálok a kinevezésedhez. Hogy, hogy vagyok? Hát nem a legfényesebben. Na és te? *Kérdez vissza. Nincs kedve hazudni, így csak a színtiszta igazat mondja, bár még így is sokat visszavett belőle. Bár ami mosoly most az arcán van, az nem játszott. Eszébe jutott valami. Kész csoda, hogy Alex még nem is melítette. Mikor Giselle felajánlja a megnevelést megrázza a fejét.* - Köszi, de nem kell. Már én is megneveltem amennyire kell. És szerintem jó ő így is. Már nem éget fel semmit csak úgy, szóval nincs gond. *Feleli egy apró mosollyal. Mikor Gis a nyilat hajítja Alex felé, ő a telekinézissel gyorsan félre löki, és az a falban landol. Nos igen, nem szeretné ha baj történne. A kutyát nem tudja megállítani, de meri feltételezni, hogy azzal már Alex is elbánik. Gis kérésére egy újabb műmosoly és már kezdi úgy érezni, hogy a mai nap alkalmával még sokszor kell így mosolyognia.* - Persze, szívesen segítek, és én nem kérek érte cserébe semmit. Örülök ha segíthetek. *Mosolyog a lányra és közben sétálgatni kezd, nézegeti a játékokat, de valahogy egyik sem tudja érdekelni. Leül egy székre, a zsebéből egy levelet vesz elő és olvasgatni kezdi. Nem mosolyog, sőt! Mintha a félelem ülne ki a szemébe. De nem lehet pontosan tudni. Jól el tudja rejteni az érzelmeit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 4:38 pm

*Szép nyugodtan táncolgat, bár persze most is társasága akad. A rottweiler egyből Réka felé szalad, de a gazdája pllantását látva fél úton megáll. A holló károg egy sort, majd a fél-véla lány szemrevételezi Rékát. Halványan elmosolyodik, aztán végre ő is hallatja a hangját az éneklésen kívül ugyebár...* -Hello. Giselle, Gisselle Marceau, és a Belsirion főprefektusa. Ezek szerint "kollégák" vagyunk.*Mosolyog, bár azért mentalista lévén észreveszi, hogy valami nem stimmel a lánnyal, de nem teszi szóvá. Ekkor jön Alex, és lehalkítja a zenét.* - Tudod, mivel hangszigetelt a terem, ezért többnyire a nyitott ajtónál szűrődött volna ki a hang szatírkám. *Vág vissza a fiúnak, majd a sárkányka láttán Rékához fordul.* Tudod, ha szeretnéd kiképezni akkor nyugodtan hozhatod hozzám. Remekül ki tudom képezni az állatokat talán még azt Naxist is meg tudnám nevelni. *Gonoszul vigyorog persze felröhög Alex nyalizós hangján. Aztán ugye ő elvonul dobálni mire kap egy újabb megjegyzést. Megfordul, és szó nélkül elhajítja a második nyilat. Pontosan Alex homloka felé tart. Ha a fiú kitérne akkor ugrik rá a rottweiler.* -Egyébként nem értem mit hisztizel. Bocsánatot kértem múltkor. Tudod mindenki másban jeleskedik. Nekem az nem ment. Sajnálom, hogy nem értem rá az óra közepén a talpad nyalni. *Vág vissza a fiúnak. Tényleg nem tehet róla. Sajnos nem mindenki olyan egoista, mint Alexander, és valaki képes bocsánatot kérni. El sem találta a fiút mégis bocsánatot kért. Inkább örüljön neki a Naxeldires, hogy nem találta el az a kődarab.* -Egyébként Réka... Jól sejtem hogy magyar vagy? tudod annak idején voltam Magyarországon, és egy kicsit tanultam is a magyar nyelvet, de nem volt alkalmam tökélyre fejleszteni a tudásomat. Ha esetleg ráérnél néha tudnál tanítani? Cserébe kérhetsz bármit. Idióta eltakarítás, lásd Szkúpot... vagy amire gondolsz. Szívesen segítenék, ha tanítanál.* Pillant a lány, majd visszafordul a táblához, és útjára engedi a harmadik nyilat. Eközben a kutya békén hagyja Alexet, és visszaüget a helyére.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 4:25 pm

*Kissé érzelem mentsen sétál a folyosókon, és halad egyenesen a játék terem felé. Tegnapi napot sikeresen túl élte, ha azt nézzük egyik unokatestvére fogja majd látogatni a Nezát, még jobban örül. Természetesen, legalább lesz kivel elütnie az idő mindenesetre ezt ugye a drága Húgicánk nem tudja. A mai nap fénypontja ez volt ugye és egy bizonyos levél amit Chacetől kapott, hiszen az az ember is meg van őrülve, bár apja belegyezett abba hozzá költözzön, de az már részlet kérdés, hogy megcsalja. Vajon kivel!? Egy franciával.. szemetforgatva kinyítja az ajtót, és próbál nem gondolni erre. Fejét fogva morog egy nagyott a hangos zenére, és magában megjegyezz azért valamit. Hogy mit!?* ~Sose kezdjen az ember két nővel..~*Ezt kb úgy lehet értelmezni, egy nővel való beszélgetés oké, kettő K.O, Hárommal veszélyes, a negyedik általában gyilkolásba torkollik. Bizony ám. Önelégült arccal, lép a zene dobozhoz és halkítja le, azt és vigyorog a Belsis lány arcába.* - Már kint lehetett hallani a zenét a folyosón. Ezt halkabban is lehet hallgatni..*Morog egyet hozzá, majd Réka felé mosolyog.* - De rég láttalak szia! Utolsó találkozásunk óta látom, Főprefi lettél Gratula hozzá! Hogy vagy?*Kérdezi meg teljesen nyugodva, természetesen fél szemével Gisellett figyeli. Az auráját zavarja alapból a Főprefi lány.* - Láttam már ennél jobb célzót is..*Vág oda a lánynak, és vigyorog melléje. Öltözete természetesen a szokásos farmer nadrág, és most egy vörös ing aminek a felső két gombja ki van gombolva és egy tornacipő.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 4:11 pm

*Lelkileg kissé kikészülve érkezik meg a Játék teremhez, ahol legnagyobb sajnálatára már vannak. Nos igen, ilyenkor mindig kifogja a társaságot. Viszont máshova már nincs kedve elmenni, szóval benyit és most nem fogja erőltetni a jó kedvet. Nincs hozzá ereje, ezek a levelek szinte összetörték. Már előre fél az estétől. Minden esetre, Cuteot magával hozta, ő majd segít ha baj van. Szóval a lila kis sárkánnyal együtt érkezik meg a Játék termbe, ahol a számára még ismeretlen lány táncol, egy ismeretlen számra.* - Szia! *Próbálja túlkiabálni a zenét, de nem nagy sikerrel, talán a lány meghallja. Ismerős neki, de még nem tudja, hogy honnan.* ~ Talán egy vezetőségi? ~ *Látja a kutyát, meg a hollót is, és Gaiaea jut eszébe. Kicsit hiányzik neki. Nem érti, hogy miért ment el. Minden esetre odasétál a lányhoz, és ha a másik hagyja, akkor bemutatkozik.* - Szia. Horváth Réka vagyok, Allidonos Főprefektus. *Mutatkozik be, és azért az első benyomás kedvéért egy mosolyt ejt. Elég jó színész, szóval még úgy is néz ki, mintha jó kedve lenne. Öltözete az, mint az Étkezőben is. Egy lila atléta, egy fekete bőrnadrág, egy lila magassarkú szandál, lila haja kiengedve, nyakában a félholdas nyaklánca, oldalán két tőre, újján a szíves gyűrű. Közben Cute már nincs Réka mellett, hanem aaz egyik gép körül köröz, majd visszarepked Réka mellé. És ezt még párszor megismétli, mindig másik játékkal.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 3:51 pm

*A játék teremben hangosan bömbölnek a zenegép hangszórói, aki ismeri a bent tartózkodó fél-véla lányt az tudja, hogy csak ő képes ilyen is a játék teremben kuksolni. A számról táncol a Belsirionos miközben teli torokból énekli a dalt. Az egyik közeli asztalon ott hever a homokbarna vezetőségis mappája. A nem rég vett rottweilere meg az egyik szék mellett ücsörög, míg a hollója elfoglalta a szokás helyét a szekrényen. Mindenesetre Giselle önfeledten táncolgat, levezeti a feszültséget, ha meg jönne valaki a kutya úgyis feltartja, Edgar meg úgyis jelez. Egyébként a lány egy egyszerű vörös topot visel, fehér rövidnadrágot meg edzőcipőt. Az övén természetesen ott virít az ostora és a pálcája is. A haját lófarokba fogta össze, és hát tényleg lerí róla, hogy nem zavartatja magát. Szép a hangja, hiszen ért a dalmágiához, és a mozgása se utolsó. Mikor megunta a táncolást akkor szemrevételezi a játék terem felszereltségét. Odalép a darts-tábla mellé. Nem játszik úgymond kocsmai játékokat, de többnyire tisztában van ennek a játéknak a szabályaival. Kiszedi a táblából a nyilakat, elhelyezkedik, előre lendül a keze, és az első nyíl a tábla közepébe fúródik. Nagyon tud célozni a lány.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 01, 2011 8:07 pm

- Legalább valakinek... *Jegyzi meg félhangosan arra, hogy a fiúnak tetszik a neve, mire Lisa megint a szemeit forgatja. Szépen ütögeti vissza a fiúnak a labdát, és az elején rendkívül jól győzi le a kísértést. Nincs szüksége a látnoki képességre. Aztán Goran egyre jobban belejön, ügyesebb lesz, így már nehezebben tartja csukva a harmadik szemét, majd nevet.* - Persze, jól. De te először próbálod, veled szemben nem annyira nehéz jól játszani. Ha egy tényleges profival kerülnék szembe, én is szenvedék, hidd el. De azért köszi a bókot, te is ügyes vagy. *Mikor a fiú megunja a játékot, szépen átveszi tőle az ütőt.* - Az előcsarnokban hagytad a bőröndödet? Ejnye. A festmények szólhattak volna, hogy menj fel a várószobákba... Várj, már késő van, odáig én is fel tudlak kísérni. Valahol csak kell aludnod. *Így a fiúval tart, és meg is mutatja neki a várószobákat. Beosztani ugyan nem tudja, de legalább van hol aludnia a fiúnak aznap.*
Goran Polyak
Diák
Goran Polyak

Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 01, 2011 7:45 pm

*Tekintetével nyomon követi a macska és gazdájának társalgását, mindezt még mindig értetlen pislogással figyeli, számára ez a dolog újdonság. Ahonnét ő jött, ott nem léteztek ilyesfajta lények. Amikor a kisállat bemutatkozik, Goran csak elmosolyodik.*
- Eredeti név, tetszik. *Jegyzi meg, ezután ráz kezet a lánnyal, megfeledkezve az illemszabályokról. Na de mit várhatunk egy olyan sráctól, akit tulajdonképp az utca nevelt? Goran a kézrázás után beáll a játékba, és megkezdi az ütögetést. Az elején még elvét egy-két ütést, de közben egészen belejön, igaz, a lány mégis ügyesebb nála, de ez talán nem is csoda, valószínűleg már régóta gyakorolja a játékot.*
- Még hogy nem vagy profi? Szerintem jól játszol. *Mosoly ül ki szája szegletébe, de hamar meg is unja a játékot, vagyis inkább feladja, mert a kezdeti sikereit sorozatos félreütések kísérik.*
- Ezt nekem még gyakorolnom kell. *Visszanyújtja az ütőt, miközben közelebb lép a lányhoz.*
- Örülök Lisa,hogy megismertelek, de ha nem haragszol, most visszasétálok, és megnézem a bőröndömet. Nem örülnék annak, ha illetéktelen kezek kóborolnának a tartalmában. *Még utoljára rákacsint a lányra, majd ezt követően megfordul, és ha Lisa nem állítja meg, akkor távozik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 01, 2011 7:14 pm

*Felnevet a fiú nagy meglepettségén, és megcsóválja a fejét, majd a macskához fordul, aki már készülne sértődötten fújni.* - Meg ne sértődj, hé! Nem lehet mindenki jártas a daimónokban. Nyugi van. Inkább mutatkozz be. - Santa vagyok. *Valami furcsa éllel ejti ki a szavakat, amit rá lehet fogni a sértődöttségre, Lisa pedig visszafordul a fiúhoz.* - Tudod, ő daimón. Az lényegében a lelked fele állatalakban, egy mágikus lény, ami hozzád tartozik. Tud beszélni, nem mehet tőled túl messze, és gondolatban tudsz vele kommunikálni. Néha elég hasznos, mivel ugyebár értelmes lény, meg minden, viszont amit te érzel, azt ő is, és fordítva. *Tart egy rögtönzött kiselőadást. Nem jegyzi meg, hogy a nőnek kéne kezet nyújtani, nem megy bele ennyire az illemszabályokba, egyszerűen elfogadja a kéznyújtást. Odanyújtja a fiúnak a saját ütőjét, majd átmegy az asztal másik felére.* - Nem vagyok benne profi, szóval... elleszünk. Lehet, hogy isteni tehetséged van hozzá. *Megvonja a vállát, majd a kérdésre bólint, és persze ha érkezik a labda, akkor visszaüti. Igyekszik a reflexeit, a látnoki képességét tudatosan kikapcsolni, hogy ne könnyítsen vele a dolgán.* - Igen, elég régóta.
Goran Polyak
Diák
Goran Polyak

Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Szept. 01, 2011 7:03 pm

*Odaérve éppen csak megáll a fiatal lánytól nem messze, amikor a szőrpamacs, aki egy macskára hasonlít , megszólal. Úgy meglepődik a fiú, hogy mindez az arcára van írva. Ő még tényleg nem látott ilyesmit életében.*
- Azta...akarom mondani, helló beszélő macska.*Mondja pislogva a szőrös kis lénynek, azután pillant a szőkeségre , figyeli a játékát, majd amikor az ütő az asztalra kerül, a kezét nyújtja kézfogásra.*
- Örvendek, én Goran vagyok, és eltaláltad, most érkeztem.* Mosolyog, egyelőre nem árt, ha feltérképezi a terepet ,és megtudja, hogy kivel is sodorta össze a sors.*
- Miért is ne? Csak adj egy ütőt, aztán teszek egy próbát. *Ha a lánytól megkapja a játékeszközt, akkor az asztal másik végére áll, és próbálkozik elsajátítani a játékot, több kevesebb sikerrel.*
- Amúgy te már régóta vagy itt a suliban? *Kíváncsi, ezért is érdeklődik.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 5 Icon_minitime

Társalgó - Játék terem
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: