Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Witherell - Page 2 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Witherell - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Witherell - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Witherell - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Witherell - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Witherell - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Witherell - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Witherell - Page 2 I_vote_lcapWitherell - Page 2 I_voting_barWitherell - Page 2 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Witherell - Page 2 I_vote_lcapWitherell - Page 2 I_voting_barWitherell - Page 2 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Witherell

Go down 
+4
Rebeca Carlenis
Samantha Troops
Driana Stardew
Senna Marsine - archiv
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Senna Marsine - archiv
Tanár
Tanár
Senna Marsine - archiv

Hozzászólások száma : 438
Kaszt : Witherell - Page 2 Mentalista

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 3:57 pm

First topic message reminder :

Egy párhuzamos dimenzió, az iskolai programhoz.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Hozzászólások száma : 709
Kaszt : Witherell - Page 2 Jos
Üzenőláda : Különleges varázslat:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:44 pm

[Daimónszerzők, KM]

*A lány csillogó szemekkel hallgatja a kis gombás lányt, és elámulva jegyzi meg az erők daimón generáló képességét.*-Azta...Ez érdekesen hangzik, és már alig várom.*Mondja még mindig csillogó szemekkel. Aztán tágul a kút, ő odasétál a kislány után, bele is száll egy vödörbe, és ha indulnak, akkor irány a sötétség. Kicsit összehúzza magán a kendőt, és izgulva várja, mi fog történni odalent.*
Mira Todorka

Mira Todorka

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 620
Kaszt : Witherell - Page 2 Mutatvanyos
Üzenőláda : Witherell - Page 2 Tek4e2d80596e2b17824206

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:42 pm

[Jóssátor] [Emil, Camille]

*Miközben várakoznak Camille kérdezi tőle, hogy honnan jött.*
-Magyarországról jöttem. És te? Szép a daimonod. Szerintem is jó dolognak tűnik a jóslás.
*Majd nézi közbe, hogy kik neveznek be a daimón és a szőlőtaposó versenybe.* Egy kicsivel később durrogás hallatszott és fekete harcosok jelentek meg. Camille-t és Emilt és megtámadták, de a harmadik még vár. Mira gyorsan előveszi a pálcáját, hogyha támadna akkor ki tudja védeni.*
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Witherell - Page 2 Nincskaszt

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:37 pm

[Daimónszerzők]

- A mi világunk különleges. Csak annak van daimónja, aki lemerészkedik a sötétbe. Bele kell másznotok a vödörbe, és leereszkedni a kúton. A varázskútban olyan erők uralkodnak, amik képesek daimónt létrehozni, a ti számotokra is. Indulhatunk? *Fordul körbe, és a kúthoz sétál, ami egyre szélesebbé válik, hogy mindegyik vödör beleférjen. Mindenkinek jut egy vödör, és ha készen állnak, várja őket a sötét...*

[Fent maradók]

*Amíg a többiek leereszkednek, a szőlős hordókból furcsa füst kezd el kijönni, és a füst kezdi körbevenni a fentieket. Sziszegés, néhol durrogás kíséretében a füst képlékeny alakot ölt, fekete harcosok képében.* - ...vedd át lelküket az ő világukba, érjen véget a szenvedés, a nép szavát halld hát! *Egy litánia végére ér a fővezér lány, majd a magasba lendíti kardját, és Camille felé ugrik, kardjával egyenesen a lány feje felé lökve kardját. Daimónja egy kifejlett tigris, aki a galamb felé vetődik. Egy párduc és egy hiúz daimónnal megáldott lány is van még itt. Az egyik lányon fekete csuklya van, de ő is támad, méghozzá Emilt. A harmadik még vár... Ki tudja, mire. Vagy épp kire.*

Rebeca Carlenis

Rebeca Carlenis

Hozzászólások száma : 115
Üzenőláda : Witherell - Page 2 Tek4e28523b2995b7938457

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:30 pm

[Driana, km]

*Elhúzza a száját a fekéreg ötlet hallatán.* -Azt hiszem azt én is kihagyom, sose voltam túl nagy fakéreg fan. *Mosolyodik el, de a gombát átveszi, igaz elég rizikós, ha nincs ellenszer, de ki tudja.* -Szerinted melyik fele, melyik? *Pillant Drianára, mikor a kislányt hirtelen elnyeli a föld, aztán egy másik helyen kerül elő, méghozzá mikrofonostul. Ezek szerinte a lángos már kimarad, pedig még user is egészen megkívánta közben. A daimon dologra ő is kíváncsian sétál közelebb.* -Szerinted ez igaz? Húúú, Jordan el sem hinné, ha daimonnal állítanék be, neked szerinted milyen alakot öltene? *Pillant a leányzóra, majd a gomba kalapos lányt kezdi el keresni a tekintetével, hiszen szeretne jelentkezni a versenyre. Ha meglátja, akkor jelentkezik is.*
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 339
Kaszt : Witherell - Page 2 Vandor
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:30 pm

[Jóssátor felé, Jóssátor] [Mira, Camille]

*Mira, Camilee és Emil végül elsétálnak a jóssátorhoz. Félúton EMil is meghallja a gombaárus lány hangját. Fél füllel még hallotta az imént, hogy pontosan kiféle is ez a lányka, de talán veszélyes is lehet. Mindegy, Emil nem annyira eszes, hogy ebbe belegondoljon. Miközben Mira és Camille eszmecserét folytat a jóslatokról, Emil szépen betermeli a lángost, majd ő maga is kifejti véleményét.*
-Szerintem jóslás nagyon hasznos. Mondjuk én vagyok türlmetlenebb típus és a jósláshoz nyugodtság kell, így nekem megy nehezbben, de én vélem, hogy nagyon sok előny lehet belőle nekünk, ha egy-egy szituációban képsek vagyunk látni, majd arra alapozni döntéseinket. *Mondja a fiú, egészen szép eszmefuttatással, időközben megérkeznek a jóshoz, de ott még van valaki, így egyelőre várakoznak csak úgy. Közben a fiú érdeklődve pillant a szőlőtaposó vesreny felé. Az efféle baromkodásban ő benne szokott lenni, de nem biztos, hogy képes lenne itthagyni a két csajt, úgyhogy inkább most marad egyelőre.*
Driana Stardew

Driana Stardew

Kaszt : Witherell - Page 2 Illuzionista

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:24 pm

[Rebeca, km]

Ááá, szóval a sajt. Hát jó, akkor megdúsítjuk sajttal is, ha egyszer odajutunk. *nyalogatja meg a szája szélét, mint valamiféle kutyus. Meghallgatják a kislányt, de ő is menne már lángosért, egész kívánós lett.* Fakérget? *húzza el a száját.* Hát attól tartok, hogy különbözik az izlésünk, én kifejezetten rühellem a fakérget.*nevetgél, majd átveszik a gombákat, aztán felkapja a fejét a próbák hallatán. Neki sosem volt daimonja, és bár vágyik rá, elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki nem a születésétől fogva rendelkezik daimonnal. Mindenesetre kiváncsian közelebb lépdel.*
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:22 pm

[Jóssátor]
-Ezt most vegyem bóknak?*gúnyos mosoly terül el arcán. *-Ha maga mondja.*Vonja meg a vállát. Aztán előkerül a lány...Kissé meglepődik, idősebb valakire gondolt, user meg pláne. Amit mondanak neki, úgy is tesz, belenéz a lány szemébe. *-Hm, itt valaki valamit nagyon elnézett. De való igaz, olasz vagyok. Félig. Áh, szóval a nevem is tudja, egyre jobb. Halál? Miért érdekelne mikor halok meg? Hiszen akkor folyamatosan csak arra gondolnék. Nem, én nem tartozom a hülye kíváncsi emberek közé, akik tudni szeretnék erre a kérdésre a választ. Okosabb vagyok annál. Férj? Kell a francnak. Úgy látszik mégsem lát belém. Gyermek sem kell, úgyhogy erre is megvan a válasz. Soha. *Hamiskásan elmosolyodik, majd feltesz egy kérdést*-De ha már annyira ért a jósláshoz, mondja meg nekem, hogy fog-e valami változni az életemben? Nem érdekel annyira hogy mi, csak az, hogy lesz-e változás?* Faggatja a nőt. Egyelőre csak ennyit kérdez. Aztán a gombaárusra figyel. Nem, egyelőre ő marad itt a jóssátornál, tökéletes neki ez a hely. *
Vendég
Vendég

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:21 pm

[Emil, Mira - Jóssátor]

- Értem. *Mondja a lány, de ő igazán nem elvont, csupán nem ismer olyan dolgokat, ami másnak talán alap ezen a földön. Illetve ezeken a földeken. És igen, csinos, mondhatni, hiszena ruhája is ekléggé kihívó, és a semmire hülyeség kihívónak lenni. De nem az a tipikus elcsábítható lány, nem hagyja, hogy a másik fél irányítson.*
- Felőlem átmehetünk a Jóssátorhoz. *Mondja a lány, dfirekt úgy beszélve, hogy a fiú könynedén megértse a szavait. Csak nem bonyolult mondatokban beszél, de nem afektál olyan hülyén, ahogy a túristáknak szokták a helyiek. Mivel amúgy sem történik velük semmi, szépen átsétálhatnak oda. Éppen Fran van bent, de hát valamikor csak sorra kerülnek.*
- Mira, te honann jöttél? *Kérdezi, egy mosollyal miközben nekidől egy fának, vagy a sátor rúdjának, és figyeli a másik kettőt. Tehát Mirát és Emilt. Amikor hallja a bemondót, kcisit felvonja a szemöldökét.* - Daimonszerzés? Az meg mi a fene? Nekem már van daimonom... *mondja a lány, és végigsimít Caloson, a hófehér, gyönyörű galambon. Amikor Mira kérdez, akkor kicsit elgondolkozva válaszol.*
- Mindenképpen lehet alapja, hiszen a Jósmágia a Nezabarban is tanított tantárgy. Habár valószínüleg kevés százalékban jön be, a tiszta, és fontos jóslat, de van rá esély. Mondjuk, aki nem tartja magát jósnak, az is mondhat 10 évesen olyat, ami élete végéig valamikor beteljesül.
Mira Todorka

Mira Todorka

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:19 pm

[Jóssátor] [Emil, Camille]

-Elmehetünk a jóshelyre. *Várja Camille válaszát is, hogy mit szól ehhez az ötlethez. Majd ha ő is beleegyezett, elmennek a jóssátorhoz. De várniuk kell mert egy lány épp bent van a sátorban.*
-Szerintetek igaz lehet ez a jósolás? *kérdezi, majd várja, hogy mikor jön ki a sátorból Francesca.*
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:18 pm

[KM]

*A lány kissé kisebb mosollyal néz a kislányra, majd felhangzik egy kislány hangja. el is mondd egy sor dolgot, és ekkor a lány csapot papot otthagyva, kendőt szorosan magára húzva, odarohan a lányhoz.*- Itt lehet jelentkezni? A daimónszerző versenyre jelentkeznék!*Gyermeki csillogás ül szemében, hiszen régóta vágyik a daimónra. Nagyon Nagyon izgul, így alig várja a kis gombasipkás leányzót, hogy mit válaszol. Kissé remeg is az izgalomtól,*

A hozzászólást Samantha Troops összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 5:19 pm-kor.
Kalandmester

Kalandmester

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:12 pm

[Varázstárgystand]

- Nem, olyat nem árulunk. A lányom találja ki. * Válaszol Elisavetának kicsit mogorván, majd Samanthára pillant.* - Nincs, de van remek zenélődobozunk, ami képes hangokat zárni magába. Na? *Pislog rá, majd körbenéz.*

[Lángosos]

- Tudok adni egy kis fakérget, azzal jobban csúszik. Tetszik tudni, én a nagyimnak gyűjtök. Anya azt hiszi, még él, de meghalt. És úgy kell tennem, mintha én is... no mindegy. Ezek varázsgombák ám! De vigyázzatok velük. Ha az egyik szélüket eszitek meg, megnőttök, ha a másikat, alacsonyak lesztek. És csak egy ellenszer van, de az most nincs nálam. Szóval, jó lángosozást. Nekem még van egy-két dolgom. Nemsokára hallani fogjátok. Köszönöm, hogy meghallgattatok! *A két lány kezébe nyomja a gombákat, és szó szerint elnyeli őt a föld. Egy percig nem látszik, majd a főtéren tűnik fel, hangosbemondóval a kezében.*

[Jóssátor]

- Aki ennyire merész, nem ismeri a múltját, pláne nem a jelenét. De legyen. Nézz rám! *Majd hatalmas fény keretében megjelenik egy hibátlan lány. Csupán a szeme van bekötözve. Eloldja egy karmos kéz, és két tátongó lyuk látható a lány szeme helyén.* - Nézz a szemembe... Áh... Akaratos. Nem gonosz, csak szeret gonoszkodni. Olasz! Beléd látok, Francesca. Mit akarsz tudni? A halálod dátumát? Mikor mész férjhez? Lehet-e valaha gyereked?

[Mindenki]

*A gombaárus kislány hangja hallatszik minden standnál.* - Szép estét, a kedves vendégeknek! Hamarosan indul a daimónszerző bátorságpróba, és a szőlőtaposás. Aki jelentkezne, keressen meg engem. Van egy naaaaaaaagy, piros, gombaalakú sapim.
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:04 pm

[Lángosostól kicsit távolabb] [Mira, Camille]

*Emil is jóízűen belemajszol a lángosba, amjd feltekint Camille-ra. Egészen elvont kis csajnak tűnik, de Emilnek igazéból mindegy milyen, csak csaj legyen és formás mindenhol. Camille-nak, meg igencsak helyén van minden, úgyhogy semmi gond nincs itt. Miután lenyelte a falatot, megszólal.*
-Én avgyok szlovén és még megy nehezen kicsit a nyelv, de ha sokáig nézlek titeket, akkor úgyis el fog akadna a szavam és akkor végképp nem fogok tudni én amjd beszélni veletek. *Mondja a fiú, természetesen kenetteljes bókkal benne, majd szemöldökfelhúzogatás a lányok felé.*
-Igen, ez valami tészta. *Oké, hogy apuci mugli és ellógunk hozzá és eszünk, de azért Emil sem tudja pontosan a konyhaművészet minden titkát.*
-Nem megyünk el oda jóshelyre? *Vet fel egy ötletet, mert most miért álldogáljanak itt, ha egyszer emgnézhetik azt is.*
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1948
Kaszt : Witherell - Page 2 Auror

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:03 pm

//Vehejj, bocsi, kari NJK, jó volt a mese. xDDD Mármint jól kezdődött :Đ Köszii, sziasztok//
Mira Todorka

Mira Todorka

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 5:00 pm

[Lángosos] [Emil, Camille]

-Köszi! *mondja Emilnek, majd nyúl a lángosáért. Majd ő is hátralép, hogy a többiek tudjanak kérni.*
-De rég ettem már lángost. *mondja mindkettőjüknek. Kicsit meglepődik Camille kérdésén. De ebből nincs semmi baj, ha nem tudja mi az a lángos. Teljesen megérti őt, és így már tudja, hogy nem muglik között nőtt fel. Emil kacsintására Mira elmosolyodik.
-Örülök, hogy ízlik. *mondja mosolyogva Camille-nak, majd ő is belekezd a lángosába.
Rebeca Carlenis

Rebeca Carlenis

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:56 pm

[Driana, km]

*Ő eleve ilyen mindenkivel, hamar köt barátságot, bár igaz hogy kissé felületesen, de könnyen megnyílik másoknak.* -Oh, pedig hát a kaja lényege a sajt, az teszi a legtöbb dolgot finommá, úgyhogy mindenképpen próbáld ki. *Mosolyodik el, majd meglepetten pillant a lánykára. Még extrémebb kalapja van, mint neki, pedig ez nagy szó, hiszen a virágos kalap is elég hatalmas, és figyelemfelkeltő. Drianára pillant, majd a lángosok felé néz, és picit felhúzza a szemöldökét.* -Nem is tudom, a gomba így magában nem olyan finom, de kérhetünk pár szeme, ha szeretnéd, aztán utána szerezünk lángost is. *Pillant újra Drianára kérlelően. Valahogy nagyon megkívánta a lángost, mégsem lenne jó a nélkül távozni.* -Egyébként milyen gomba ez?
Vendég
Vendég

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:56 pm

[Emil, Mira]

*A lány figyeli, ahogy rendelnek, és a gombaárus lányra is odapillant. Velük nem történik semmi érdemleges, így inkább a lángosra koncentrál, amit még nem nagyon tud, hogy micsoda. Látja, hogy valami sós, és hogy sütik, de hát, próba szerencse. Ki tudja ízleni fog a neki. Emil megveszi az ételt, így kicsit köszönetképp biccent neki, ahogy lassan kisétál a sorból.*
- Nem tudsz bolgárul? *Kérdezi a lány felvont szemödlökkel a fiútól, hiszen eléggé érdekesen ragoz, meg érdekesen fejezi ki magát. Remélhetőleg nem azért, emrt azt hiszi, hogy Camille nem értené meg, hogyha normálisan mondja. A lángosba lassan beleharap, amikor már érzi, hogy nem olyan meleg, hogy kiégjen a nyelve. Ízlel-rág-rág-nyel. A szeme felcsillan és bodlogan pislog a fiúra.* - Nagyon finom! És ez valami kenyérféle? Úgy értem lisztes tojásos tésztaféle? *Kérdezi a lány, érdeklődve, hiszen hogyha Emil és Mira ismeri, akkor a Földön is van.* - Köszönöm! *Mondja a fiúnak, miközben eszi továbbra is a finom lángost. Nem akar többet beszélni, hogy Mira is tudjon beszélni. Most várakozóan rá pislog, és mosolyogva figyeli, hátha van valami hozzáfűznivalója.*
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1948
Kaszt : Witherell - Page 2 Auror

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:55 pm

[Varázstárgystand, Samantha]

*Eli felpillant.*
Akaratrabló medált? *Kérdez vissza érdeklődve.* Hm... *Gondolkodik el, aztán az ő kérdésére való válasznál kitör belőle a nevetés. Kisebb megrökönyödéssel figyeli a kislányt, amint az idős nőnek utasítást ad.* ~Mi van?!~ *Értetlenkedik magában, de inkább nem teszi közszemlére.*
Szeretnél valamit? *Néz Samanthára mosolyogva.* Én lehet, hogy veszek egy ilyen "akaratrabló medált"... *Gondolkodik, de még nem biztos a dolgában. Lábai mellett ott settenkedik Árnyék, akit a finom illatok vonzanak inkább.*
Vendég
Vendég

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:55 pm

[Jóssátor]
*Csak kicsit szeppen meg, mikor egy hang szól hozzá. Egy hang, melynek tulajdonosát nem látja. Pálcáját erősen markolja meg, de egyelőre nem támad. *-Ki van ott? Maga lenne a jós? Ez esetben a jövő érdekelne, a múltammal és a jelenemmel tisztában vagyok.*Válaszol a tőle nem megszokott, szinte kedves, nyugodt hangnemben.* -Nem kell semmit sem eltitkolni, ki vele, mi vár rám a jövőben* Kíváncsinak tűnik, de nem az. Őszintén szólva annyira nem hisz az ilyesmiben. Meg aztán valóban mindegy is neki, mi vár rá az elkövetkezendő években*
Driana Stardew

Driana Stardew

Kaszt : Witherell - Page 2 Illuzionista

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:52 pm

[Rebeca, km]

*Felnevet, amikor Rebecca belékarol, nem is tudta, hogy ekkora nagy barátnők lennének. Aztán bevárja a lelkes kislánykát, hiszen ő is enne lángost.* Naná, én is imádom, bár én még nem nagyon ettem rá sajtót, de most kipróbálom. *Aztán melléjük szökken a gombaárus kislány, majdnem olyan, mintha egy Andersen meséből pottyant volna ide eléjük. Szinte megesik rajta a szíve.* Hát mi most lángosért álltunk ide, de ha nagyon szeretnéd, akkor kérünk gombát. Ugye nem mérgező?
http://www.nezabar.hu
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:49 pm

[Gyenge Varázstárgystand, Eli]

*A lány mosolyogva hallgatja a kínálatot, közben Eli is kérdez, és a válaszra majdnem fülig érő szájjal mosolyog. Közben gondolkodik, erőteljesen, hogy mire is lenne szüksége, és be is villan, így rákérdez.*-Esetleg valamiféle olyan tárgyat nem tartanak, ami jelzi, ha rossz szándékkal közelednek a viselője felé?*kérdezi, mosolyogva, immáron a kislányt nézve.*~Furcsa... azt mondta, hogy apukád. Akkor itt az emberek, nem öregednek, hanem fiatalodnak?*teszi fel magában a lány ,kissé furcsa hangon ezt a kérdést, amit utána maga is elvetemültségnek, és hülyeségnek tart, hiszen ilyenről nem nagyon hallott, sőt, semmi ilyet nem hallott.*
Emil Jahzeel

Emil Jahzeel

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:47 pm

[Lángosos] [Mira, Camille]

*Emil elmosolyodik Camille aranyos kis zavarán, főleg mivel még azt sem tudja, mi az a lángos. Gyorsan kikér 3-at. Mikor elszökött a varázstalan apjához, mindig elemnetk ilyen klassz helyekre, mint Vidámpark, Cirkusz, Majális, ahol volt dögivel ezekből a mugli kajákból. Az anyja taláűn a mai napig nem tudja, hogy fiacskája mit művelt a varázstalan népek között, merthát édes boszorkány-anyuka igencsak megveti a varázstalan embereket, sőt tagadja, hogy ő hempergett anno egy mugli muksóval.
Szóval Emil kért három lángost, az egyiket átnyújtja Mirának, a másikat Camillenak, majd kissé hátrábblép, hogy a többiek is kérhessenek, akik mellé meg egy gombaárus lány szegődött.*
-Te kóstold meg. Ez lenni nagyon finom. *Bíztatja Emil Camille-t, majd Mirára kcsint.*
Kalandmester

Kalandmester

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:44 pm

[Varázstárgystand]

- Ó, hát mindenfélét. Akaratrabló medááált... *Egy öreg hölgy ül velük szemben, szembetűnően öreg, és csúnya. De a szemében fiatalos fény játszik, és eleve olyan a gesztikulációja, mint egy ötévesnek. A háta mögött megjelenik egy pöttöm lány, és recsegős hangon megszólal.* - Nyughass már, Nelia! Menj apádnak segíteni, nagy a sor a lángososnál. *Az öregasszony lehorgasztott fejjel kisétál a sátorból, és az apró lányka ül a helyére.* - Azt a legyezőt? Azzal pucoljuk ki az akváriumot. Egyébként mindenfélénk van. Például érzéstelenítő szaloncukor, amit törzsi ékszerek beszúrásakor szoktunk beadni. Beletesszük valakinek a szájába, és fél percig nem érez semmit. Nagyon rossz érzés, de egyben jó is tud lenni. *Magyarázza hevesen gesztikulálva, és körbepillant.* - Érdekelne valakit egy sárkánynyelv?

[Lángosos]

*Amíg Driana és Rebeca ácsorog a lángososnál, egy apró, gombát cipelő, gombakalapos lányka áll be melléjük.* - Kérnek egy kis gombát? Friss a gomba! *Nagy szemeivel kérlelően pillant a két lányra, és bizony a lángosra várók száma elég nagy. A többi lángososnál álló közben sorra kerül.*

[Jóssátor]

- A titokzatosság homálya ragyogjon sötét lelked bensőjében. Miben segíthetek, te kósza lélek? A jövő, a múlt, vagy a jelen érdekel? Esetleg a mi lett volna ha? *Kérdezi a sötétben egy hang, amihez még nem társul fizikai test. Még.*

A hozzászólást Kalandmester összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 4:52 pm-kor.
Vendég
Vendég

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:43 pm

[Gyenge Varázstárgy stand]

* A lány várja, hogy valami érdekes tárgy kerüljön a kezébe, méregeti a standokat, de úgy fest, hogy nem talál semmi érdekeset. Mikor Emil odaszól hozzá, belekarol és arrébb húza, miközben a lángosos felé tart a lány kicsit felvont szemöldökkel méri végig. * - Camille. A szép lány igazán nem akar senkinél zavarni, és mivel már mindenki bepárosodott, nem akartam senkihez befurakodni. *Mondja a lány, őszintén, mint mindig, miközben a nyakában lévőő vörös nyakék szépen csillog, mintha csak jelezné, hogy ez nem az a hely, ahol lennie kéne... Jelzi, hogy nem a Nezabarban van, ahova küldték. *
- Amúgy... Örvendek Mira, Emil. *Mondja. Félszemével még a varázstárgyakhoz pillant, miközben a többiek lángost vesznek. A belekarolást jól tűri, sose volt baja az érintéssel, sőt, eléggé függ az érintésektől. * - M az a lángos?... *Kérdezi halkan a lány, az ételre pislogva*
Mira Todorka

Mira Todorka

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:37 pm

[Lángosos] [Emil, Camille]

*Emil javaslatára először a Lángosost veszik célba. A varázstárgyas sátor előtt egy magányosan álldogáló lányt pillantottak meg. Emil belekarolt Camille-ba és gyengével magához húzta. Mira is bemutatkozott a lánynak.*
-Szia! Én Mira Todorka vagyok.
Rebeca Carlenis

Rebeca Carlenis

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2010 4:36 pm

[Driana, lángosos]

-Oh, tehát másik világ, de izgalmas! *Csapja össze a kezeit, majd belekarol Drianával és mellette sétálgatva indul meg a tanárnő után. Szaglászik közben bele a levegőbe, mert jönnek a kellemes illatok, ami nagyon is tetszik neki. Amikor aztán odaérnek szinte tátott szájjal figyeli a zsongást és a meseszép dolgokat. Azt se tudja, hova induljon hirtelen, végül Driana kicsosszan a karjából és elindul, hát akkor utána.* -Várj meg! *Szalad a lány után erősen tartva a fején a kalapot, nehogy lekapja a szél, majd beáll ő is a sorba.* -Rettenetesen régen ettem lángost, pedig valami frenetikus! Imádom, te is? Igazi jó fokhagymásan, sok tejföllel és sajttal a tetején. *Vékony, apró leányzó, de úgy látszik, hogy nem az a nagy fogyókúrázó alkat.*
Ajánlott tartalom

Witherell - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Witherell   Witherell - Page 2 Icon_minitime

Witherell
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: