Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Romos aréna | |
|
+7Daniel Dragos Steven Grivalt Játékmester Belsirion Joseph Kelentin Adanna Kinsley Játékmester Eramir Evan Darian 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Evan Darian Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4053 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 2:58 pm | |
| First topic message reminder :Ritkás erdőn át vezet egy régi országút az aréna felé. Ahogy egyre közelebb érsz, kirajzolódik előtted az aréna omladozó fala...
//Kizárólag a Belsamir meséhez!// | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joseph Kelentin Diák
Hozzászólások száma : 135 Kaszt :
| Tárgy: Re: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 3:26 pm | |
| *Azért akadnak ismerős arcok. Nem mintha Joseph ezt olyan nagy ujjongással venné tudomásul, de legalább nem vadidegenekkel kell ’’túráznia’’. A papírkereső lány szerencsére nem érkezett még meg, remélhetőleg nem is fog. Joseph elég egoistának vélte felfedezni, vagy olyan furának. Közben egy ’’néni’’ is megérkezik. Egy darabig méregeti, aztán feláll és odaoldalog a közelébe.* -Jó napot! *Köszönti, majd karba tett kézzel áll a többiek között, remélve hogy senki nem zavarja meg. Azért körbenéz a társaságon* ~Áh, legalább az a lány itt lenne!~ *Gondolkodik el. Szemével keresgél, de nem leli keresettjét. Aztán hátrafordul. A tanár néni kotorászni kezd, majd egy fadarabot vesz elő és magában beszél* ~Na ez se normális!~ *Vonja le következtetését, amit rögtön vissaz kell vonnia, mert a magában beszélés nem volt hiába való. Egy zsupszkulcs lett a fadarabból. Aztán a tanár elmondja a mondandóját, Joseph kicsit ijedten tekint körbe* ~Ezek most szétlapítanak!~ *Így hát habozás nélkül megérinti a zsupszkulcsot, még az elsők soraiban. Egy ’’arénában’’ találja magát, vagyis annak a romjaiban. Egyébként fekete talárt visel. Pálcája már a kezében tartja. Igen, ő nem hülye* ~Aréna= harc=én nem ezért jöttem= én lépek!~ *Rövid, de dús gondolatai után hátrafordul. Na igen, nem mehet innen sehova. Vagyis mehet, de ki tudja hol van? Valószínűleg sosem jutna vissza. Kénytelen belemenni a játékba. Szomorúan felsóhajt* ~Essünk túl rajta! Remélem valami jó is lesz ebben a harcban és valaki eltöri a kezét!~ *Kissé negatívan áll a dolgokhoz, de ez csak pillanatnyi fellángolás, percről percre egyre tisztábbak lesznek a gondolatai. Bár, a sok diák ’’Hol vagyunk?’’ kérdése eléggé megnehezíti ezt* ~Mért kérdezik? Szerintük van olyan aki ezt tudja? Könyörgöm…~ *Ráadásul a tanárnő is eltűnt szóval tök jó, irigylésre méltó helyzetbe vannak* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 3:26 pm | |
| *Mikor Briell szakvezető-helyettes megjelenik kedvesen biccent a nő felé, majd Nikorinára fordítja tekintetét.*Igen megvagyok, köszi!* Gradan akcióján elmosolyodik, és gyorsan körbepillant kik is jöttek még el. Majd fülét megüti Nikorina Erás megjegyzése és egy kicsit felnevet rajta.* A többiek biztos nem akartak fázni. De szerintem jó csapat leszünk.* Mondja mosolyogva a lánynak. Mikor Briell professzornő a zsupszkulcsot elkészíti és kiadja az instrukciókat, kissé kavarogni kezd Ash gyomra. Sosem bírta az effajta közlekedési módszert, de muszáj lesz megszoknia. Közelebb lép, majd megérinti a fadarabot és mélyről jövő szívó érzés keríti hatalmába. Mikor megérkezik egy kihalt, kissé kopár helyen találja magát. Forgolódik körbe-körbe, de senkit nem lát csak azt a néhány diákot akik az Udvaron gyűltek össze. Nem bírja a száját csukva tartani, így Lilyhez hasonlóan belőle is a legegyszerűbb kérdés bukik ki.* Hol is vagyunk pontosan?* |
| | | Adanna Kinsley Nellondi polgár
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 187 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a peru.
| Tárgy: Re: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 3:25 pm | |
| *Mikor megerősítik, hogy itt valóban csak rá vártak, és jöhet, akkor biccent, és kissé kihúzza magát. Körbenéz, megszemlélve szaktársait meg az eramirosokat. Mivel eleve közel áll, a tanárnő mellett, így könnyedén megérinti a zsupszkulcsot. Hozzászokott ehhez az utazási módszerhez, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy szereti is. Mindenesetre érzi a rántást a köldöke táján, és mikor megérkeznek, sikerül megtartania az egyensúlyát. Mikor az arénában találja magát, csak körülnéz. Kiszúrja a táblát, elolvassa, és félredönti a fejét.* ~ Valami rom... remek... miért is jöttem én el? ~ *Elhúzza a száját, majd végül felsóhajt, és megigazítja a kendőt a fején.* ~ Ne aggódj, hugi, túléled majd nélkülem, jól fogod érezni magad... de nehogy visszahúzódj, menj szépen közösségbe, barátkozz... ~ *Gúnyos felhanggal ismétli el magában bátyja szavait, majd potencális célpontot vadászva körbenéz, és besorol Lily mellé.* - Csá! Mizu? *Érdeklődik egyszerűen, miközben zsebredugja a kezeit.* - Szerinted is rossz helyre jöttünk, vagy ez a dögunalmas rom lenne a program? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 3:24 pm | |
| *Mikor már mindenkinek bemutatkozott, vagy csak odaköszönt megérkezik a szakvezető-helyettesen is, aki hamarosan egy fadarabot vesz a kezébe, azzal a céllal, hogy egy zsupszkulcsot varázsol belőle. Lily már nagyon türelmetlen, így siet, hogy ő is hozzáérinthesse ujját a fadarabhoz és kezdetét vegye az utazás. Amint sikerült hozzáérnie a fához húzást érez a gyomra tájékán, majd forgás pörgés és a nagy semmi közepén landol, nem túl kellemesen, épp, hogy meg tud állni a lábán.* ~Hát ez... még mindig nem szoktam hozzá. Remélem a többieknek jobban ment ez az utazás.~ -Hol vagyunk? *Fakad ki belőle a kérdés, hisz ezen a tájon talán még álmában sem járt.* |
| | | Játékmester Eramir
Hozzászólások száma : 156 Kaszt :
| Tárgy: Re: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 3:21 pm | |
| *Miután a diákok megérintették a zsupszkulcsot ideteleportálódtak. Körbenézve egy romos hely várta őket, amit gaz és egyéb vad növény kerített be. Tanár nő eltűnt. Mintha a föld nyelte volna el. Igazából úgy tűnik, mintha véletlen kerültek volna ide, mintha rossz helyre jöttek volna mindannyian. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy hol is vagyunk? Egy tábla áll az aréna romjai között. "Eme helyen folyt a harc, mely sok életet követelt magának."* | |
| | | Evan Darian Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4053 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Romos aréna Vas. Jan. 31, 2010 2:58 pm | |
| Ritkás erdőn át vezet egy régi országút az aréna felé. Ahogy egyre közelebb érsz, kirajzolódik előtted az aréna omladozó fala...
//Kizárólag a Belsamir meséhez!// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Romos aréna | |
| |
| | | | Romos aréna | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |