Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Palentum vidámpark | |
|
+77Kádár Enikő Diana Lunitech Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Percy Blackbourne - archí Sasha Lupinien Sidonia Gisa Scott Masters Avanel Turcantil Mystric Varas Bridget Wild Isolda Mahla Tyrphosie Noah Karl Pavel Adanna Kinsley Samuel J. Colwell Ariadne Helena Krausheim Alise Ellwood Logan Knucker Lianne Luoris Valeriel Ravenwood Kobayashi Daisuke Pervinka Doroteja Senka Gabriella Ophelia Milena Zachary D. Reed Flame Torchwood Hikaru Tudor Patrik Lizbeth Westlive Yoan Asen Sophie Wendaline Deyan Serenity Lynn Taylor Kade Wulandari Artemis Taylor Lara Corvin Cat R. Morgan Evangeline Elovics Szofia Levita Mika Virginia Brightmore Laura Wylee Kockadobás Játékmester Felaern Yhendorn Nessie di Alsiera Caleb Dawson Eira Eilertsen Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Dananeira Waylan Loretta Sabilo Katherine Goldenlane Molly Grozda Nimhue D'Ansoryl Ayla Madyzyn Rory L. Milborrow-Quenell Lorraine Betranche Teodora Zhaklina Gwilim Jan Nemir Growal Maria Thekla Boros Dániel Effy Siggers Hua Xiangfeng Cain Zephyron Alice Wantroose Sarah Crawford Atanas Iordan Jack Darkfield Seldrit El Perimd Kalandmester Nicolas Demerest Hamon Joulice-Melange Andrea Tabassum Marisela Penthesilea Lina Wierro Sarah Lairs Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Palentum vidámpark Kedd Jan. 18, 2011 5:08 pm | |
| First topic message reminder :A szórakozó negyed talán egyik afféle kivétele, ám a vidámpark maga a szórakozást szolgálja, ám mégis ez a vidámpark kétarcú helyszín. Napközben egészen olyan, mint egy hagyományos vidámpark, akad itt óriáskerék, dodzsem, céllövöldék, és megannyi játék, amikre fel lehet ülni. A belépő nem méreg drága, egy napra fizetendő és minden játékra használatot biztosít, így megéri ide ellátogatni. A kis utcákon vattacukor és egyéb édességes, italos standokon árulják portékáikat a kereskedők, hogy ezzel is feldobják az itt töltött időt. Időnként egy-egy mutatványos is feltűnik a színen, hogy szórakoztassák, vagy becsábítsák egy sátorba a nézelődőket. Akadnak ugyanis jóssátrak, és hasonló alkalmatosságok is, az artisták, tűzfújók pedig ezeket hirdetik. A zene szinte folyamatosan szól, ha pont úgy helyezkedsz, akkor összemosódik az alapzaj és a többféle játékoktól érkező különböző dallam. Pörgés és nyüzsgés, ez jellemzi elsősorban a vidámparkot, ami Nellond egyik talán legfelkapottabb helye. Ám, amikor lemegy a nap a vidámpark külseje is megváltozni látszik. Bekapcsolnak az éjszakai fények, melyek a szobrokra, kiállított tárgyakra különös fényt vetnek. Időnként mintha 1-1 bohóc arca életre kelne, ha jobban megszemléled. De ez is csupán a játék miatt van, a szórakozást szolgálja...legalábbis ha minden igaz. Este 7 után nyit csupán ki a Szellemkastély, mely a vidámpark hátsóbb területeit foglalja el. A sötétbe burkolózott kastélyt szinte mindig enyhe köd veszi körül, még napsütéses délelőttökön is, ha épp az óriáskerékről tekintesz el arra. Odabent szembenézhetsz a félelmeiddel, ám bajod nem eshet, mégis nem mindenki vállalkozik rá, hogy belépjen e különös helyre. Hallani szóbeszédet arról is, hogy akadt aki másnap reggelre sem került elő, csak amikor végül a személyzet hozta ki, mert olyasmit látott, ami miatt egy sötét sarokban várta meg a reggelt, és nem mert tovább haladni. Túlzottan fiatalokat nem is engednek be, csak aki maga vállalja a kockázatot, hogy riadalma túl mélyre nyúl lelkében. Akik már egyszer megjárták a Szellemkastélyt, még ők is csak ritkán merészkednek vissza, és nem igazán tudják szavakba önteni, hogy pontosan mit is tapasztaltak odabent, vagy csak nem akarják vissza idézni a képeket? Nem tudni...egy biztos, ha bátor vagy, akkor inkább próbáld ki magad!
A vidámparkot este 10 után is látogathatják a diákok. A bejáratnál van egy kimondottan a Nezabaros diákok számára kihelyezett lilás térkapu, mely két irányú, és az iskola Udvarára nyílik, épp a bejárati ajtó mellé, ahol szintén található egy ilyen térkapu. Természetesen a térkapun csak személyiség lenyomat alapján Nezabaros diákok, tanárok és személyzet léphet rá, így illetéktelen személy ezen keresztül nem juthat be az iskolába.
írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Május 07, 2012 8:50 pm | |
| *tompán néz maga elé, amikor barátnője megérkezik. Szorosan átöleli, majd így időzik egy darabig* -Te is hiányoztál! Nagyon! *mondja a lánynak, majd kiélvezi az össze együtt töltött másodpercet, ki tudja, mennyi lehet még hátra. Egy furcsa érzés keríti hatalmába, amivel nem tud mit kezdeni.Homályosan kezd látni és iszonyú görcsöt érez a fejében, amit egy erőltetett mosollyal próbál leplezni több-kevesebb sikerrel. Nem akarta, hogy a lány egy percig is aggódjon, de így jött össze neki. Pár pillanat múlva a görcs elmúlik, ám még mindig kell néhány másodperc, hogy a látása is kitisztuljon. Egyszerűen nem tudja, hogy mi van vele, csak nagyon nincs jól, ezért nem is ad konkrét választ, hátha ezzel megnyugtatja a lányt* -nincs semmi! Teljesen jól vagyok! Csak.....Szeretlek és nagyon hiányoztál! |
| | | Lara Corvin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 674 Kaszt :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Május 07, 2012 8:32 pm | |
| *Lara kicsit sietősen libben be az ajtón, s mégjobban szaporázza a lépteit, miután észreveszi szerelmét. Odasiet, látja hogy van valami baj, így szó nálkül magához szorítja.* -Hiányoztál! *És egy hosszas csókot ad kedvesének. Alaposan kifürkészi a fiú vonásait, arca minden szegletét. Valami dühöt, vagy szomorúságot vél felfedezni, így mellé húz egy széket, s helyet foglal mellette.* -Mi történt veled?? *Kérdi kíváncsi mégis aggodalmas tekintettel. Látja, hogy több lett kettőnél, így ismét csak megöleli, és vár.... vár, hogy Evandrus megfogalmazza, mi bántja, Lara csak remélni tudja, hogy segíthet neki. A fiú fejét mellkasához húzza, szíve szaporán ver, de valószínűleg ez Evannak fel sem fog tűnni, aggasztóan fest, zavartan. Egyre furább gondolatok kavarognak a lány fejében, nagyon reméli, nem ő bántotta meg valami úton módon.* -Szeretlek! *Szól mindenek előtt, hogy tudassa rég nem látott szerelmével.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Hétf. Május 07, 2012 8:09 pm | |
| *Fáradtan és rosszkedvűen, talpig feketében érkezik meg a teaházba. Barátnőjével napok óta nem találkozott, és már borzasztóan hiányzik neki a lány közelsége. A tükörből egyenesen a pult felé veszi az irányt, és kér egy dupla whiskyt jéggel, és egy sonkás melegszendvicset. Gyorsan elpusztítja a szendvicset, majd egybe lehúzza a whiskyt. Kezével dobol az asztalon egy darabig, majd ujjaival hátra fésüli a haját, majd a tarkóján összekulcsolja kezeit, úgy könyököl az asztalra, és bámul maga elé és folyamatosan jár a lába. Szemmel láthatóan nincs jól, látszik rajta, hogy valami nem oké vele. Egy kis idő múlva a szabályokat figyelmen kívül hagyva gyújt rá egy cigire, mivel senki sincs a szűk környezetébe, remélhetőleg nem szólnak érte. Pálcáját az asztalra rakja, és valószínűleg használni is fogja, ha nem tud kellőképpen megnyugodni. homlokáról patakokban folyik a víz, és remeg a keze, ahogy a cigit tartja, majd ki is ejti azt, összehamuzva terítőt. Kezével a hamutálba söpri a hamut, majd elnyomja a cigit, és kér még egy whiskyt* |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 10:04 am | |
| *Örül, hogy rátalált valakire, így legalább nem kell egyedül mennie. De hogy még ráadásul ilyen jófej fazont is sikerült találnia, erre aztán tényleg nem számított. A bohócon és a fiún csak nevet. Legalább most már meg tudja védeni, hiszen van egy kardja. Mikor aztán mindketten megkapták új lufijaikat tovább indulnak, és bár Liz még soha nem volt itt, egész jól elboldogul, hiszen csak szem előtt tartja a hullámvasutat.* -Meg is érkeztünk. *Mondja mosolyogva, majd felszállva rá mosollyal az arcán néz körül. És ez így folytatódik egészen sokáig. Tök jól elvannak a vidámparkban, majd mikor már mindketten elfáradtak hazaindulnak a kastélyhoz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 9:27 am | |
| * - Allidonos volnék szintén, tudtam én, hogy valahol már láttalak. * Mondta a leányzónak majd mint ketten elindultak ahhoz a vízbe menős hullámvasút felé, Exan csak követte a lányt, úgy látszik ő már jártas errefelé ha így tudja mi merre van.. A lány kijelentésén csak mosolyog egyet..* - Hehe! a memóriám jó, csak kicsit elgondolkoztam aztán nem figyeltem.. * Mondta miközben sétálgattak az úton.* - Amúgy meg.. ha eszem akkor csak arra tudok figyelni, tudod nem vagyunk többfunkciósok mint a lányok. * Mondta nevetve, és hirtelen eléjük ugrott egy bohóc, Exan kicsit megijedt a hirtelen letámadástól, de a lány láthatóan örült neki, sőt egy lufi kutyával is gazdagabb lett, amit ott a szemük előtt kreált meg és nyújtott át, aztán a leányzó Exanra pillant, hogy ő is szeretne e.* - Ööö... azt hiszem nem, köszönöm... vagy talán mégis.. fegyvert tud hajtogatni?? * Talán mókás lehetett a kérdés, a lánynak is és a bohócnak is egyaránt, a bohóc csak pislogott, de teljesítette a kérést.. Exan elégedetten vette át új tulajdonát, aztán továbbsétálgattak, persze Liz vezetett mert Exan nem ismerős errefelé..Miközben nézegeti új szerzeményét viccesen megjegyzi.* - utálom a bohócokat. |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 9:13 am | |
| *Egész rendesnek tűnik a srác, és legalább sikerült találnia valakit, aki szintén volt olyan merész, hogy egyedül jött a vidámparkba. A bemutatkozáson csak mosolyog, majd a fiú kérdésére, lenyelve a vattacukrot, igyekszik válaszolni.* -Igen, valószínűleg ott találkoztunk. Amúgy allidonos vagyok. Te? *Kérdi a fiút, majd rájön, hogy megint hamarabb járt a szája, hiszen a fiún is ott van a kötelezően viselendő allidonos kitűző. Most már mindegy, inkább hallgatja tovább a fiút.* -Áhh, akkor tehát te is egyedül, remek. *Mondja mosolyogva.* Én pedig eredetileg elindultam Nellondot felfedezni,aztán ide lukadtam ki. *Mondja, majd a hullámvasútra pillant.* Az én gyomrom éppenséggel bírja, de azért annyira nem vágyom oda fel. Viszont amíg sorba álltam, láttam egy olyan hullámvasutat, ami néha vízben megy. Ilyen hőségben ki lehetne azt is próbálni. *Mikor aztán a fiú felpattan, ő is gyorsan vesz egy vizet, melyet gondosan a táskájába süllyeszt és elindul a fiú után.* Bizony ám, jó a memóriád. *Mosolyog, majd menet közben igyekszik mindent megnézni, hiszen annyi jó dolog van itt. Hamarosan aztán egy bohóc ugrik eléjük, majd megkérdezi, mit készítsen a lufiból.*-Júúj, én egy kutyust kérek szépen. *Mondja egy ötévesnek beillő lelkesedéssel, majd miután megkapta a kék lufikutyát, a fiúra pillant, vajon ő is akar-e valamit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 9:02 am | |
| * A vörös lány aztán újból előkerült, egyenest egy vattacukros felé igyekezett, Exan elmerült gondolataiban ezért nem is vette észre, csak amikor a lány már hozzászólt.. - Persze, nyugodtan ülj csak le.. * Mondta a leányzónak, és ő is illedelmesen bemutatkozott.* - Exan Frostburn, amúgy ismerős vagy valahonnan, talán láttalak már nezabarban? * Lesöpri gatyájáról a morzsa maradványokat, majd a lány felé fordul.* - Köszönöm, viszont. Te is egyedül vagy? Én elég merész vagyok mert társaság nélkül jöttem.. A szobatársaim néha kikészítenek, és ide menekültem.. * Mondja mosolyogva. Közben újabb hangos sikolyokat hallani a szemközti óriáskerékről, Exan arrafelé pillant. - Azt hiszem azt kihagyom. * Mondta vigyorogva.* - Az én gyomrom nem bírja az ilyet. De valami lassabb hullámvasutat kipróbálnék, ha gondolod gyere te is.. * Vett magának még egy ásványvizet és egy kürtöskalácsot aztán elindult valamerre, de még hátranézett a vörös lányra.* - Jösz? Lizbeth ugye.. * Kérdi vidáman közben nagy léptekkel halad a hullámvasút felé.* |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 8:48 am | |
| *Végre lement előtte a nagy sor, így hamarosan beléphet a vidámparkba, bár nem túl megnyugtató, hogy senki sincs egyedül.. legalábbis akiket ő látott. Mindenesetre most már kifizette a jegyet, így belépvén körülnéz. Hamarosan fel is fedez egy vattacukor árust a többi kajástól nem messze, így odalibben, majd mosolyogva egy kéket kér. Miután megkapta, úgy dönt, egy kicsit lecsüccsen, hátha talál valakit, aki szintén egyedül van. Legnagyobb örömére az egyik asztalnál egy fiú eszik egyedül, bár ezért még nem biztos, hogy nincs társasága. Mindenesetre, odalépdel hozzá és mosolyogva köszönti.* -Szia. Lizbeth Westlive vagyok. Szabad ez a hely? *Kérdi, a fiúval szemközti ülőhelyre mutatva, majd ha igen választ kap, lecsüccsen és nekiáll a vattacukornak.* Amúgy jó étvágyat. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 8:41 am | |
| * Exan a vidámpark kerítésén keresztül nézi a bent lévő hatalmas óriáskereket meg az egyéb létesítményeket, egyedül ténfergett, és hiába de társaság nélkül nem valami szórakoztató a vidám park, egy elégedetlen hmm-mögés kíséretében mégis odasétál és beáll a hosszú sorba, egy vörös hajú lány mögött állapodott meg.. ~ Nahát talán nem csak nekem jutott az eszembe egyedül vidámparkba jönni... ez felettébb nyugtató..~ Gondolta magában miközben kifizette a jegyet és kinyitották neki a kaput.. Egy ideig céltalanul ácsorgott, öltözékét tekintve egy sima fehér trikó volt rajta military mintás rövid nadrággal és fekete tornacipővel, mivel nem evett ma még semmit, első útja a legközelebbi felállított pavilonhoz vezetett ahol hotdogot árultak, vett egyet magának és leült egy kisebb sátor alatt egy fa padra.. A fák takarásából valamennyire lehetett látni az óriáskereket, és tisztán hallható volt az emberek sikolya... Kék szemeivel a vörös lányt kereste aki már biztosan betért, ugyanis mögötte állt, de most nincs a látókörében.* |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Május 01, 2012 8:31 am | |
| *Mivel ma is szépen süt a nap, Liz elindult, hogy felfedezze Nellondot. Egész jól ismeri már, de azért csak csak változik néha és soha nem árt ha az ember körülnéz. Miután átkelt a vadőrrel, kipattan a csónakból és megindul a szórakozó negyed irányába. Amint ott sétálgat a macskaköves utcákon egy vidámpark előtt találja magát. Többször látta már, sokat hallott is róla, de valami miatt még soha nem volt itt. Talán csak nem volt társasága. Bár most sincs, úgy dönt, beáll a bejárat előtt kígyózó sorba, hogy jegyvétel után felfedezze Palentum vidámparkot. Közben azért igyekszik belátni a kerítésnél, de csak a hatalmas hullámvasutakat látja.* | |
| | | Sophie Wendaline Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 23 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 1:14 pm | |
| *Sophie türelmesen megvárja amíg Cat visszaérkezik, és pár perc múlva már a lány ismét ott áll mellette a plüsst szorongatva. Szinte rögtön Cat után egy fiú érkezik, aki köszönti őket. Sophie is mosolyogva mutatkozik be.* - Sophie Wendaline, Eramiros. *ez a mondat jó érzéssel tölti el, örül, hogy a Nezabar diákja lehet. A lány felnevet, amikor Cat megpróbál ijesztő hangsúlyt megütni, de magában még mindig nem mondott le a tervéről. Lopva a Szellemkastély felé pillant, és borzongás fut végig a gerincén. A bambulásból végül Cat zökkenti ki. Felé fordul és szélesen elmosolyodik, tetszik neki az ötlet.* - Dehogynem! Amúgy is akartam venni egy új blúzt. Tudsz valami jó helyet? *érdeklődve félredönti a fejét és vidáman mosolyogva várja a választ.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 12:58 pm | |
| * Még egy jó darabig gondolkodik a szemkápráztató, csodálatos és művészi tájon amit az idén pillantott meg a magasból majd látja hogy Sophie is le szállt és oda rohan hozz. * - Na, milyen volt? * Arcán széles mosollyal kérdezte ezt a rövidke kis mondatot. A szemében látta hogyha a lány valami érdekeset pillanthatott meg a magasban, mert szinte sugárzott a szeme az érdeklődéstől. Aztán a későbbiekben egy kísértet házról mondott egy röpke mondatot. * - Á, igen tudom miről beszélsz. * Mondta kedvesen majd folytatta. * - A kísértetház. Hallottam már róla, de járni még nem jártam ott. Viszont én is láttam a magasból. * Itt felcsillant a szeme mert visszaemlékezett a látványra. Egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből. Aztán végre, hosszas gondolkodás után a lényegre tért. * - Hát, ami a rossz hír. A kísértet hát csak este hét órától van kinyitva, addig tiltott hely. Majd máskor elmegyünk. * Mosolygott a lányra majd kimentek az óriáskereket körülvevő kapun. Ahogy szedte lassú lépteit elkezdett korogni a gyomra. Ahhoz képest hogy nemrég tömött be egy extra adag popcornt már most éhes. Hirtelen eszébe jutott hogy a plüssállatkákat ott felejtette a megőrzőben. Ott ahova berakták amikor felültek a játékra. Elment hát ismét a dörmögős hapsihoz és az vissza adta neki a játékokat, közben kérdően pillantott a lábára. Cat majdnem leszólta, mert először kicsit félreértette. De aztán meglátta hogy a lábán ott van egy nagy zöld trutyiszerű akármi. Felsikkantott egy pillanatra, remélve hogy senki nem hallja meg és letörölte a lábát. Hogy mi volt az a trutyi az számára rejtély marad. Visszaérve Sohiehoz egy másik diákot is megpillantott aki feléjük közeledik. Amikor odaért köszöntötte őket. * - Szia! Cat Morgan vagyok. Belsirionos. * Mutatkozott be illedelmesen majd válaszolt a kérdésre ami a fiú feltett nekik az imént. * - Hogy miről van szó? * Kicsit elmosolyodott. * - Arról hogy szeretnénk majd elmenni a kísértet kastélyba. Nem tartasz velünk? * Kérdezte nevetve, remélve hogy nem rémisztette meg a srácot ijesztő hangsúlyozásával amikor az " kísértet kastély " szavakat mondta. Majd Sophiehoz fordult. * - Nincs kedved elmenni valahova vásárolgatni? * Kérdezett rá vidáman. Bár igaz hogy Cattegnap vett egy gyönyörű ruhát, most inkább csak nézelődni menne. * | |
| | | Yoan Asen
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 121 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 12:38 pm | |
| Yoan is a vidámpark felé igyekezik. Gondolta megnézi, milyen itt az élet. Jobban szerette a nyugalmas helyeket, de a szórakozás is egy olyan dolog... ami magával ragadja az embert, aztán nem engedi el. Ma elegánsabb ruha volt rajta, barna derékig érő Farmerdzseki, és drapp vászonnadrág. Mikor belép rögtön megpillantja a két lányt, akik éppen boldogan beszélgettek valamiről. Oda ment hozzájuk, és köszönt neki. - Sziasztok! - És kíváncsian megkérdezte - Mi a téma? | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 11:43 am | |
| *Sophie kuncogva nézi az eladó fejét, ahogy Cat ismételten ledönti az összes üveget, ráadásul csuklóból - csukott szemmel! A zöld hajú lány begyűjt magának még egy plüsst, ezúttal egy dinót, amit az eladó nehéz szívvel ad át neki. Végül Cat beleegyez Sophie ötletébe, és futva megindulnak az óriáskerék felé. Átvágtatnak mindenen és mindenkin, néhányan még szitkozódva utánuk is fordulnak, egyesek pedig csak a fejüket csóválják. Amikor aztán végre sorra kerülnek és a mérés is megvolt, mindkettőjüket felengedik. Az óriáskerék megáll egy pillanatra, így először Cat száll be, majd tovább indul, Sopie pedig vigyorogva integet neki. Két perc múlva a szerkezet megint megáll, és Sophie bepattan a kis fülkébe. Nem igazán törődik azzal hogy bekösse magát, el van foglalva a kilátással. Amikor az óriáskerék legtetejére ér, ámuldozva pillant körbe a tájon, de a figyelmét nem igazán a környék köti le. A magasból tökéletes kilátás nyílik a ködbe burkolódzó Szellemkastélyra. A lány kíváncsiságát azonnal felkeltette a dolog. Elhatározta hogy megnézi, hiszen imádja az ilyesmi dolgokat. Onnantól fogva alig várja hogy végre kiszállhasson, és amikor leér, azonnal kipattan a fülkéből és leverekedi magát a kis lépcsőn, át az embereket között, egyenesen Cat felé. Lihegve megáll előtte, majd amikor kellőképpen kifújta magát vigyorogva rápillant, a szemei elszántan csillognak* - Be kell mennünk a Szellemkastélyba! | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 11:19 am | |
| * Miután nagy nehezen elvonszolta magával a hatalmas nagy plüss mackót gondolta lő még egyet. Oda adta az árusnak a kéz pénzt és az adott neki három labdát. Ezek kicsit másabbak mint az előző dobásnál voltak. Nehezebbek, és bőrkötésűek. Lehetséges hogy az eladó nem akarja hogy kifosszák őt a plüss állat vagyonából. Cat nem habozott egy röpke pillanatig sem, fogta a labdát és szemtelenségből még be is csukta a szemét. Gúnyosan mosolygott közben csuklóból neki hajintotta a labdát az üvegnek. Nem mért be semmi hogy hova is céloz (csukott szemmel kicsit nehézkes) de ennek ellenére, Cat nagy örömére ismét célba talált a labda. Így hát az árus kénytelen volt Catnek ajándékozni még egy plüss állatkát. Most egy hatalmas dínót. Fintorogva odaadta neki végre az árus. Erre Cat sarkon fordult és elballagott a padhoz ahol voltak. Először nem tudja mit kellene csinálni, hogy szerezzen magának még több dolgot. Aztán persze felhagy ezzel a gondolattal és Sophie kérdésére figyel. * - Nem tudom, én bármire szívesen felülnék. * Mosolygott a lányra majd folytatta. * - De akkor legyen, menjünk az óriáskerékre. * Még szinte ki sem mondta ezt a mondatot már fogta is lány csuklóját és átvágva a közben felgyülemlett tömegen rohant egyenesen az óriásjátéksorhoz. Minden soron átvágva, minden tömeget felbontva szaladt hogy ne kelljen a sor végére állni. Közben persze húzta maga után Sophiet is. Mikor már meglátta a kígyózó sort akkor állt csak meg végre. Lihegve beállt a végére és várta mikor jönnek. Egy fél óra telt bele mikor végre valahára ők is sorra kerültek. Miután elhaladt az utolsó ember is hogy felüljön a játékra egy nagy darab hapsi odaállt melléjük és a magasság mérőhöz vezette őket. És aztán brummogva mondta hogy minimum 165 cm magasnak kell lenni ahhoz hogy felengedjék őket a játékra. Catet átengedték mert ő 173. Nem sokkal több mint a kiírás de sebaj. Nem tehet semmit hogy megnőjön. Vagyis, igazából igen, de felesleges lenne. Megvárta míg Sophiet is megmérik aztán megint megfogta a ruháját és vonszolta maga után. Persze közben hátrapillantott néha nevetve hogy nem zavarja e a lányt. Cat már csak ilyen sietős. Végre elérkeztek a kitűzött célhoz és Cat be is ült az egyik fülkébe, ami sajnos csak egy személyes. * - Majd itt lent találkozunk, te is válassz egy kabint. * Kacsintott a lányra, akit szegényt átvonszolt az egész parkon csak hogy felülhessenek ide. Cat beült hát a fülkébe és helyet foglalt a kis padszerű ülésen. Magára rakta a biztonsági korlátot és pár perc múlva már indult is az óriáskerék. Egyre feljebb és feljebb haladt, míg nem elért a csúcsig. Ott egy tíz percre megállt hogy a kedves vendég tudjon nézelődni egy kicsit. Catnek káprázik a szeme. Ilyen magasról az egész labirintust belátni. Minden egyes részét. Látta ahogy a diákok szaladgálnak az udvaron, ahogy elsuhannak a madarak, ahogy a szél fújja a fák magasan fekvő lombkoronáját. És nem csak az egész sulit de Nellond minden részét is lehetett látni. Kivéve persze az elrejtett kis utcákat amit a magas házetők maguk közé zártak. Nem sokkal később, miután letelt az idő elindult lefelé a kerék és addig ment amíg le nem ért oda ahonnan indult. Cat kiszállt az ülésből és elbambulva meredt a sok emberre. Még mindig el van kápráztatva a látványtól és megígéri hogy ide vissza fog jönni. * | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 10:43 am | |
| *Sophie egy pillanatig sem habozik, amikor Cat megkérdezi, hogy nem akarják-e kipróbálni a céllövöldét. Szinte profi volt ebben a játékban, a régi sulijában gyakran szórakoztak ilyesmivel, és ez volt az a játék, amiben sohasem hibázott. Vigyorogva fizet, és megcélozza az egymás tetejére állított üvegeket, és egy kimért mozdulattal mindet ledönti a helyéről. A tulaj csak tanácstalanul vakargatja a fejét, hiszen ha a lányok így folytatják, akkor az összes játékot elviszik. Sophie egy szürke plüssfarkasra bök az ujjával.* - Azt kérem! *A férfi biccent és leveszi neki a polcról, a lány pedig mosolyogva veszi át és udvariasan megköszöni. A plüssállatkát szorongatva a lányok felé fordul.* - Nem ülünk fel az óriáskerékre? Kíváncsi vagyok, meddig lehet ellátni onnan! *kíváncsian várja a lányok válaszát* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 10:26 am | |
| * Miután köszönt Artinak és látta hogy Sophie is üdvözli, gondolta először beszélget egy kicsit a lányokkal és csak utána ül fel valamilyen játékra. Most inkább beszélget mert ha felülne a hullámvasútra elég érdekes lenne, mert szinte ketté fagyna rövid kis ruhájában. Nem nagyon szokott olyan ruhákat hordani amiben kilátszik a hasa, mert lehet hogy mások kövérnek tartják. És ezzel sajnos ő maga is így van. Borzasztóan rossz az önkritikája ezért a külsejéről csak rosszat gondol. Bár ez érthető is. Már rengetegen leszólták emiatt, és ez neki nagyon rosszul esett. De nem mutatta ki érzelmeit, mert tudja hogy azt bizonyos emberek sebezhetőségnek veszik és az első adandó alkalommal megismétlik a csúfolódást. Ez sajnos nagyon igaz a régi iskolájára (nem a roxfortra, hanem a másikra). Ezért is hagyta ott. Nem viselte el többé hogy folyton kiközösítsék. Bár lehet hogy emiatt gyávának nézik, pedig ez nem gyávaság, hanem megfontoltság. Hisz mindek maradjon ott, ha nem bírják? Visszatérve a vidámparkos részekhez, Cat már magába is tömte nagy adag popcornját és meg is itta a kólát, amit vett még akkor amikor bejött ide. Levette zöld napszemüvegét, és a felhőkre meredt. Mondjuk teljesen feleslegesen, mert egy árva felső képződmény sincs az égbolton. Így háta lányokhoz fordult. * - Na, melyik játék legyen az első amire felülünk. * Kérdezte, de aztán arcáról lefagyott a mosoly amikor Artemisre pillantott. Annyira rosszul érzi magát, hogy neki minden jól megy a barátainak meg egyre rosszabb. Nagyon kellemtelen tud lenni ez az érzés, ezért a saját jókedvéből próbál ragasztani egy kicsit barátaira. Még soha nem látta a viszonylag vidám természetű Artit ilyen szomorúnak. De az a gond hogy idő közben rájött hogy mi nyomja szegény lány lelkét. De ezt egyenlőre nem akarja nyilvánosságra hozni. Nem is fogja, majd Artival beszéli meg az ügyet. * - Na, gyerünk a céllövöldébe. * Hívogatta a lányokat s a következő pillanatban már ott is volt és kifizette a labdákat. Az első lövés sajnos mellé ment, viszont másodjára eltalálta a legfelső célpontot. A legnagyobb nyeremények közül választhat. Egy hatalmas nagy plüss medvén meg akadt a szeme és elkérte a játékmestertől. Az odaadta neki. Cat ismét a lányok felé fordult. * - Kipróbáljátok? Nagyon jó móka. * mosolygott rájuk és közben mutatta a kezével hogy itt lehet venni. Csak megszokásból, mert a lányok úgy is tudják hol van ez a hely. * | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 10:07 am | |
| *Amikor Sophie megpillantja Catet egy széles mosoly kúszik az arcára. Már messziről integet neki, örül, hogy megint találkoznak.* - Szia Cat! *körbepillant, hogy hogyan szabadulhatna meg a maradék vattacukortól, és megpillant egy közeli szemetest. Feláll és odasétál mellé, belehajítja a maradék rózsaszínű ragacsot és visszafordul Cathez hogy válaszoljon a kérdésére.* - Semmi különöset, csak gondoltam, kijövök ide egy kicsit. *elmosolyodik, és elővesz a szoknyája hatalmas zsebéből egy kendőt és megtörli vele a kezét, hogy ne ragadjon annyira. Közben megpillantja a kék hajú lányt, Artemist, aki ma is elég szomorkás hangulatban van, akárcsak tegnap. Sajnálja szegény lányt, szeretne neki segíteni, de mivel alig ismeri inkább türtőzteti magát és nem rohanja le, ehelyett lassan odasétál Cat és Artemis mellé, és csendesen köszön neki is.* - Szia. *megereszt egy mosolyt, miközben a lány arcát fürkészi. Arra gondol, hogy valahogy fel kéne vidítani.* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 9:56 am | |
| * A mai nap szerencsére Cat nem bal lábbal ébredt. Mint mindig amint kikelt az ágyból gyorsan magára kapott valami köntös szerű göncöt és egy hatalmas medve mamuszt. Így indult reggelizni. Amint ezzel kész lett (mivel a mai nincs túl sok teendője) gondolta lemegy egy kicsit nellondba. Annak ellenére hogy egész nap talpon van (bár ezt nagyon élvez) sosem pihen, szinte egy percet sem. nincsen szüksége rá, anélkül is boldogul. Nem akarja elveszíteni az értékes perceket holmi unalmas, semmittevéssel mikor előtte áll a sok sok lehetőség hogy szórakozzon egy kicsit. Hogy merre veszi kanyargós útját azt még egyenlőre nem tudja. Több helyszín megfordult a gondolataiban. A jeinilia is. Oda inkább most nem megy mert a tegnapi incidens után semmi kedve sincsen ismét vitába szállni az üzlet vezetőjével. A másik célpont a ruhaszalon volt, de mivel tegnap ott vett egy gyönyörű szép estélyi ruhát, most ár nem nagyon volt kedve vásárolgatáshoz. Bár egy két könyvet azért igazán vehetne, de majd később valamikor. A harmadik kitűzött helyszín nem más mint a mára már jól ismert Palentum vidámpark, ahol múltkor kis híján összerókázta magát amikor egymás után túl sokszor ült fel a hullámvasútra. Végig ballagott hát a különböző város negyedeken míg nem elért a szórakozó negyedig. Itt is a vidámpark kapuit vette célba. Megvette a jegyet, és az első popcorn árust akit látott rögtön letámadta hogy szüksége van pattogatott kukoricára a túléléshez.Ezt persze nem mondta neki mert akkor enyhén furcsának nézné. Így hát vett egy extra adag popcornt és egy nagy kólát és az irányt egy padhoz vette. Mivel nincs sok ember ezért kapásból kiszúrta az egyik ismerősét Sophiet. Mondjuk hajáról bármikor fel ismerné. Még a nagy tömegben is. Odaballagott hát hozzá. * - Szia! Hát te, mit csinálsz errefelé? * Kérdezte meg kedvesen. Bár a kérdés tök felesleges mert tisztán lehetett látni hogy ez egy vidámpark és a lány éppen vattacukrot eszik, de sebaj. Később aztán Arti is megérkezett, és ennek Cat örült, mert mostanában nagyon keveset beszélnek. Múltkor meg sajnos eléggé szomorú volt ezért meghívta őt magához. * - Szia Arti! * Köszönt neki vidáman de meglátta hogy a lány nincsen túl jó hangulatban. * - Valami gond van? Jaj, gyere ide. * Mondta vígasztalóan és átölelte barátnőjét. * | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 9:49 am | |
| *Hangulata még mindig változó inkább szomorkásabb ugyan úgy mint az elmúlt napokban.Senkihez nincs kedve szólni ö hozzá sem szól egy ember sem pedig azt hitte ha ide jön ebbe az iskolába lesz barátja nem úgy mint otthon de ebben bizony nagyon kellemeset csalódott.Mert Cat is mióta diák segéd lett nem törődik vele el megy mellette csak köszön nem állítja meg nem kérdez tőle semmit úgy mint ez előtt.Most is a vidámpark felé vette az irányt itt legalább tud egy kicsit szórakozni nem zavarja senki és nem is kíván most senkivel sem össze futni így sietősebbre veszi a dolgot és vásárol néhány jegyet egy némelyik Sergőre* | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Vas. Ápr. 22, 2012 9:39 am | |
| *Sophie vidáman sétálgat a vidámparkban egy jókora epres vattacukorral a kezében. Letelepszik egy padra és onnan figyeli a nyüzsgést, miközben a vattacukrot eszegeti. Az az igazság hogy azelőtt még sose evett ilyet, de nagyon is ízlik neki.* ~ Csak ne ragadna folyton bele a hajamba... ~ *halkan szitkozódva próbálja kibogózni a vörös tincsekbe ragadt édességet, de mivel a keze is ragad, csak még jobban belegabalyodik. Végül feladja és úgy dönt nem törődik vele, tovább majszolja a vattacukrot és a tekintetével a vidámparki játékokat fürkészi. Azelőtt a falujában csak kisebb búcsúk voltak évente egyszer vagy kétszer, és olyankor az egész falu kivonult hogy szórakozzon egy kicsit. A lány imádott felülni a veszélyesebbnél veszélyesebb játékokra, de most inkább csak távolról figyeli az eseményeket.* | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Ápr. 18, 2012 3:11 pm | |
| *Az árnyékos padról figyeli az eseményeket ami Deyan és Nessei között zajlik le ugy gondolta oda megy hozzájuk igaz nem sok kedve van beszélgetni mert olyan a hangulata de hátha sikerül egy kicsit jobb kedvre derülnie.A szemetet a kukába dobja majd Deyanék felé vette az irányt mikor oda ért köszönt.*-Sziasztok!Aranyos Baba Nessie*Probál egy mosolyot kipréselni ami sikerül is de nem ugy ahogy gondolja a ruhája a hangulatát tükrözi* | |
| | | Nessie di Alsiera
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1353 Kaszt : Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Ápr. 18, 2012 3:07 pm | |
| *Leányzónk üres szemmel figyeli, ahogy mindenki eltűnik szépen lassacskán, majd a fiúval kettesben maradnak. Mikor aztán megkérdezi, hogy mi van a babával, most már végkimerülésében kifakad.*-Jajj ne már!*Ordítja el magát, majd fájdalmasan a földre rogyik. Ettől az eséstől Lily felhorkan, majd sírni kezd. Nessie a hamarosan ezt fogja tenni, ha nem történik valami.*-Jajj, ne sírj kicsim, semmi baj! Itt van a mami, nyugodj meg!*Próbálja nyugtatgatni lányát, mire az elcsendesedik.*-Sajnálom, nem akartam. Csak már annyiszor el kellett mondanom a sztorit. Na tehát: egyik nap rejtélyesen elájultam, mire bevittek minket a kórházba, ahol azt mondták, gyerekünk lesz, de csak három hónapot kellet várni és megszülettek...*Hadarta még mindig a földön ülve a lány, mire fáradtan sóhajott, s elővette a telefonját. Egyes gyorshívó....*-Halló! Szia Cat, csak azt szeretném mondani, hogyha ráérsz, akkor kérlek gyere el a vidámparkba Lilyért, mert már nem bírok vele! Hulla fáradt vagyok, mert egész éjszaka fenn volt, nem tudtam aludni. Kérlek siess! Köszi!*Mondta a lánynak, majd várta a csodát.* | |
| | | Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Ápr. 18, 2012 2:48 pm | |
| *Lara és Lynn időközben úgy gondolták, hogy elég volt a vidámparkból, Arti pedig félrevonul eszegetni, úgyhogy egyedül marad Nessie-vel. Megpillant nála egy gyermeket, és kerekre nyitott szemekkel csodálkozik rajta. Szerinte Nessie elég fiatal ahhoz, hogy gyerkőce legyen... Még sose látta a lánynál a picúrt.* - Szia, Nessie. Nem, nem akarunk kihagyni, gyere csak. Épp csak erre vetődtünk és hirtelen sokan lettünk. De mint látod, hirtelen mindenkinek eszébe jutott valami... *magyarázza, majd suttogóra fogja a hangját.* - Egyébként hogyhogy neked már gyermeked van? Nem vagy te még nagyon fiatal hozzá? Vagy mi történt? Néhány másik lánynál is láttam, és ők sem sokkal idősebbek tőled... Bocsi, ha udvariatlan vagyok, de szerintem roppan furcsa... *érdeklődik Deyan valóban kíváncsian. Persze nem kötelező a lánynak válaszolnia, ha nem akar, csak kíváncsi, hátha valaki tud magyarázatot adni neki a furcsa történésekre.* | |
| | | Lynn Taylor
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 28 Kaszt : Üzenőláda : Vegyetek fel facebookon
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Ápr. 18, 2012 2:15 pm | |
| * Lynn kicsit elfáradt, ezért keresni akar magának valamilyen beülős kis helyet, már fogta is kis ritiküljét és a kijárat felé vette az irányt. De előtte még elköszönt.* - Sziasztok majd még találkozunk! * Mondta és kilépett a vidámpark kapuján.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark | |
| |
| | | | Palentum vidámpark | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |