Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Palentum vidámpark | |
|
+77Kádár Enikő Diana Lunitech Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Percy Blackbourne - archí Sasha Lupinien Sidonia Gisa Scott Masters Avanel Turcantil Mystric Varas Bridget Wild Isolda Mahla Tyrphosie Noah Karl Pavel Adanna Kinsley Samuel J. Colwell Ariadne Helena Krausheim Alise Ellwood Logan Knucker Lianne Luoris Valeriel Ravenwood Kobayashi Daisuke Pervinka Doroteja Senka Gabriella Ophelia Milena Zachary D. Reed Flame Torchwood Hikaru Tudor Patrik Lizbeth Westlive Yoan Asen Sophie Wendaline Deyan Serenity Lynn Taylor Kade Wulandari Artemis Taylor Lara Corvin Cat R. Morgan Evangeline Elovics Szofia Levita Mika Virginia Brightmore Laura Wylee Kockadobás Játékmester Felaern Yhendorn Nessie di Alsiera Caleb Dawson Eira Eilertsen Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Dananeira Waylan Loretta Sabilo Katherine Goldenlane Molly Grozda Nimhue D'Ansoryl Ayla Madyzyn Rory L. Milborrow-Quenell Lorraine Betranche Teodora Zhaklina Gwilim Jan Nemir Growal Maria Thekla Boros Dániel Effy Siggers Hua Xiangfeng Cain Zephyron Alice Wantroose Sarah Crawford Atanas Iordan Jack Darkfield Seldrit El Perimd Kalandmester Nicolas Demerest Hamon Joulice-Melange Andrea Tabassum Marisela Penthesilea Lina Wierro Sarah Lairs Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Palentum vidámpark Kedd Jan. 18, 2011 5:08 pm | |
| First topic message reminder :A szórakozó negyed talán egyik afféle kivétele, ám a vidámpark maga a szórakozást szolgálja, ám mégis ez a vidámpark kétarcú helyszín. Napközben egészen olyan, mint egy hagyományos vidámpark, akad itt óriáskerék, dodzsem, céllövöldék, és megannyi játék, amikre fel lehet ülni. A belépő nem méreg drága, egy napra fizetendő és minden játékra használatot biztosít, így megéri ide ellátogatni. A kis utcákon vattacukor és egyéb édességes, italos standokon árulják portékáikat a kereskedők, hogy ezzel is feldobják az itt töltött időt. Időnként egy-egy mutatványos is feltűnik a színen, hogy szórakoztassák, vagy becsábítsák egy sátorba a nézelődőket. Akadnak ugyanis jóssátrak, és hasonló alkalmatosságok is, az artisták, tűzfújók pedig ezeket hirdetik. A zene szinte folyamatosan szól, ha pont úgy helyezkedsz, akkor összemosódik az alapzaj és a többféle játékoktól érkező különböző dallam. Pörgés és nyüzsgés, ez jellemzi elsősorban a vidámparkot, ami Nellond egyik talán legfelkapottabb helye. Ám, amikor lemegy a nap a vidámpark külseje is megváltozni látszik. Bekapcsolnak az éjszakai fények, melyek a szobrokra, kiállított tárgyakra különös fényt vetnek. Időnként mintha 1-1 bohóc arca életre kelne, ha jobban megszemléled. De ez is csupán a játék miatt van, a szórakozást szolgálja...legalábbis ha minden igaz. Este 7 után nyit csupán ki a Szellemkastély, mely a vidámpark hátsóbb területeit foglalja el. A sötétbe burkolózott kastélyt szinte mindig enyhe köd veszi körül, még napsütéses délelőttökön is, ha épp az óriáskerékről tekintesz el arra. Odabent szembenézhetsz a félelmeiddel, ám bajod nem eshet, mégis nem mindenki vállalkozik rá, hogy belépjen e különös helyre. Hallani szóbeszédet arról is, hogy akadt aki másnap reggelre sem került elő, csak amikor végül a személyzet hozta ki, mert olyasmit látott, ami miatt egy sötét sarokban várta meg a reggelt, és nem mert tovább haladni. Túlzottan fiatalokat nem is engednek be, csak aki maga vállalja a kockázatot, hogy riadalma túl mélyre nyúl lelkében. Akik már egyszer megjárták a Szellemkastélyt, még ők is csak ritkán merészkednek vissza, és nem igazán tudják szavakba önteni, hogy pontosan mit is tapasztaltak odabent, vagy csak nem akarják vissza idézni a képeket? Nem tudni...egy biztos, ha bátor vagy, akkor inkább próbáld ki magad!
A vidámparkot este 10 után is látogathatják a diákok. A bejáratnál van egy kimondottan a Nezabaros diákok számára kihelyezett lilás térkapu, mely két irányú, és az iskola Udvarára nyílik, épp a bejárati ajtó mellé, ahol szintén található egy ilyen térkapu. Természetesen a térkapun csak személyiség lenyomat alapján Nezabaros diákok, tanárok és személyzet léphet rá, így illetéktelen személy ezen keresztül nem juthat be az iskolába.
írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rory L. Milborrow-Quenell
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 136 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 4:08 pm | |
| //Ha már jégkása, akkor fagy...// | |
| | | Sarah Lairs
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 429 Kaszt : Üzenőláda : Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:58 pm | |
| -Nem? *szontyolodik el egy cseppet.* -Kár érte.. Én ezeken a meséken nőttem fel. Még ilyen régi, kézzel rajzolt képek, nem olyan animált, három dimenziós borzalmak, mint ma. De akkor max majd mesélek néha ilyen történeteket. *mosolyodik el, kedvesen, barátságosan.* -A legjobb? Ó, hát persze! Ő volt a sztár, emg az én személyes ekdvencem is. *húzza ki magát egy cseppet, majd a lány habozására reménykedve pislog, és, amikor látja, hogy mit művel, akkor elmosolyodik, majd kissé oldalas félredönti a fejét, aztán végülis elmosolyodik, és pulóverét, ami szépen kezelve van, hogy melegebb legyen, mint aminek mutatja magát, meg belül bélelt is, nemes egyszerűséggel a lányra teríti.* -Így nem fogsz megfázni! *mosolyodik el, és már húzza is magával a lányt, néhány sikátoron és ernyő alatt surranva a jégkásás standhoz, ami annyira nincsen is messze. Persze figyel arra, hogy ekvésbé ázzanak, ő meg nem zavartatja magát, nem érdekli, hogyha esetleg nincsen rajta pulóver, nem igényli igazából. Quequatzu meg támogatja az öreg kutyust, ha az igényli, vagy szüksége van rá. Amint elérnek a jégkásás standhoz, a lány végigmutat. Van ott mindenféle színű. Sárga-zöld-kék-lila, és persze hozzájuk tartozó ízek is, a lány azonban nem mond semmit, hagyja, hogy Rory válogasson, miközben előkapar a zsebéből valamennyi aprót.* | |
| | | Rory L. Milborrow-Quenell
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:51 pm | |
| - Háát jó. Te tudod. *Rántja meg a vállát. A kacsintásra elvigyorodik, a Gombóc Artúros részre meg félrebiccenti a fejét, még életében nem hallott erről az Artúr nevezetű férfiről, vagy bármi is legyen az, és ennek mindjárt hangot is adna, de Sarah megelőzi, és elmagyarázza, hogy egy gömbölyű mesehős-madárról van szó, aki úgy van a csokoládéval, mint Rory a vattacukorral.* - Nem nézhettem TV-t kiskoromban. *Rántja meg a vállát, és igazat mond. Soha nem engedték oda a televízió elé, a nagynénije szerint attól csak buta lesz, meg erőszakos, meg vandál, és lázadó, és majd drogozni fog, meg megszökik otthonról. Na, nem kellett neki ahhoz TV, hogy megszökjön otthonról... Na mindegy. Szóval tényleg fogalma sincs erről az Artúr-fazonról.* - De legalább ő volt a legjobb szereplő a mesében? *Vonja fel féloldalasan a szemöldökét, tekintete reménykedve csillan. Amikor viszont közli Sarah-val, hogy még soha nem evett jégkását, a lány tekintete elkerekedik, Rory pedig szinte már azon aggódik, hogy elájul a döbbenettől, amikor felvezeti az ötletét. Egy darabig morfondírozik a dolgon, habozik a válasszal, majd végül dekoltázsából félkézzel előhúzza a pálcáját, és hajára, ruhájára bök vele.* - Leperex, leperex! *Ez még megy neki. Mondjuk. Reméljük.* - De nem akarok megfázni. *Húzza el a száját, és az utolsó falat vattacukrot a szájába tömi, a pálcikát pedig a kukába dobja.* - Na mindegy... *Sóhajt fel.* - Gyere Luck, megkóstoljuk a jégkását! A'sszem. *A kutya feltápászkodik a földről, és gazdájára vár. Mármint arra, hogy elinduljon.* - Akkor... vezess ahhoz a bűvös jégkásához! *Pislog nagy szemekkel Sarahra, és ha az Eramiros elindul, akkor ő is követi, nyomában a bicegő, félszemű, öreg farkaskutyával.*
A hozzászólást Rory L. Milborrow-Quenell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 04, 2011 4:07 pm-kor. | |
| | | Sarah Lairs
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 429 Kaszt : Üzenőláda : Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:35 pm | |
| *Csak egy halovány, sejtelmes félmosoly suhan át az arcán.* -Nem szokásom. Jó az immunrendszerem. Egy kis edzés pedig igazán ráfér. *vonja meg a vállait, majd biccent egyet.* -Tudom, gondoltam emgelőzlek. *kacsint a lányra játékosan, majd elneveti magát.* -Akkor te tényleg nagyon édes vagy! Meg édesszájú.. Kicsit olyan Gombóc Artúros vagy nekem. *dönti oldalra a fejét.* -Ő egy mesehős, ha nem ismered.. Egy gömbölyű madár, aki a csokiért van oda, és mindig sorolja a csokoládékat, végeláthatatlan sorban. Te így vagy a vattacukorral, ahogy látom. *nevet ismét egy kicsit, de csak kedvesen, ahogy szokta. Amikor hallja, hogy a lány nem ivott még jégkását, kitágulnak a pupillái, hitetlenkedik egy sort, majd összecsapja a kezeit.* -Na! Ha nem félsz attól, hogy megázol, vagy hajlandó vagy valami esővédő bűbájt, vagy elemi mágiát rittyenteni magad felé, esetleg kérni egy esernyőt, akkor felkutathatjuk a vidámparkot, tudom hol lehet itt ilyesmit kapni! Meg persze, ha nem félted a torkodat a hidegben, pontosabban esőben történő hideg ivászattól. De vigyázz! *emeli fel jobb mutatóujját intően.* -Néha lefagyasztja az ember agyát. *kacsint a lányra, kinyújtott nyelvvel, majd megvonja a vállát.* -Semmi izgalamsat. Ilyenkor szeretem ezt a helyet, mert kevesebben vannak. És több hely jut nekem, meg kisebb a ricsaj. És nem utolsó sorban.. imádom az esőt. *hunyja le a szemeit, felemelve a fejét, az ég felé fordítva, miközben hagyja, hogy az eső hulljon rá, majd kíváncsian Rory felé pislog, hogy hogyan is döntött.* | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:27 pm | |
| - Aaazt hiszem. *Jelenti ki, és büszkén kihúzza magát, mellkasát kidülleszti, orrát felemeli.* - Hát az lehetséges. *Bólogat a lánynak.* - Nem félsz, hogy megfázol? *Kérdezi, és amikor Sarah a vattacukor után nyúl, kicsit közelebb emeli hozzá.* - Éppen meg akartalak kínálni. *Dugja ki a nyelvét.* - Énnemtudom. *Hadarja el.* - Ééén mindet szeretem. Epres, vaníliás, csokis, málnás, banános, legyen bármilyen, befalom. Nem kell engem félteni... Csak ennek olyan szép színe van! *Jelenti ki, a szemei pedig felcsillannak, ahogyan tekintetével már előre felfalja a babarózsaszín, édes, ragadós vattacukrot. A jégkásás kijelentésre félig felvonja a szemöldökét.* - Én még soha nem ettem jégkását... *Tűnődik el, tekintete a távolba réved, olyan, mintha egy kicsit bántaná a dolog.* - Mifelénk ilyesmit nem nagyon kapni. Vattacukrot is csak a búcsúban. *Húzza el a száját. Nos igen, New England azon része, ahol a nagynéni birtoka van, elég régimódi, szóval ilyesféle dolgok nem nagyon akadnak. A kérdésre visszakapja a fejét a lányra, és csak megrázza a fejét.* - Igazából nem is volt semmi programom. Csak nem akartam a kúriában ücsörögni, ha már egyszer nyár van... *Rántja meg a vállát.* - És Te mit keresel errefelé?
A hozzászólást Rory L. Milborrow-Quenell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 04, 2011 4:07 pm-kor. | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:17 pm | |
| -Ejjnye no! Hát ennyire édes lennél? *csóválja meg ciccegve-nevetve a fejét, miközben megáll, kint az esőben, és a lány szavaira felnéz az égre, kitárja két karját, körbefordul, majd leengedi a kezeit, és a vattacukor árusra néz, majd vissza a vöröshajú leányzóra.* -Szerintem már rég megtörtént. *mosolyodik el ismét, majd a vattacukor felé nyúl és gátlástalanul belekóstol.* -Hmm.. epres, nem is rossz, nem is rossz. Bár én a simát meg a vaníliásat jobban preferálom, de ez se rossz. *mondja zsebrevágva kezeit.* -Tudod mit ittam egyszer? Bodzás jégkását. És tudod milyen színe volt? *kis hatásszünet, majd széles vigyor jelenik meg az arcán.* -Világító neon kék. *villannak meg szemei, miközben a lányt figyeli, tekintete elkalandozik a járókelőkön, akik sietnek a fedett helyek felé, majd a vattacukor árusra néz, végül vissza a lányra.* -Nagyon keresztbevágta a programodat ez a kis zivatar? *kíváncsiskodik érdeklődve, miközben farkasa csak áll mellette, emgvetett lábakkal, néha megrázva magát.* | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:10 pm | |
| *Az elsuhanó embereket figyeli, ahogyan szaporán veszik a lépteiket, hogy valami fedett helyre bukkanjanak minél előbb, vagy esetleg sietve hazajussanak, így is megmenekülve az eső szelíd hatásától. Ahogy tekintetével ide-oda pásztázza az előtte elterülő placcot, ismerős leányzó közeledik felé, Rory arca pedig - ha lehet - még jobban felragyog. Sarah az, a farkassal. Ők voltak az elsők, akiket megismert ebben a hatalmas, szinte rémisztően rideg iskolában, és Sarah volt az, aki olyannyira kedvesen nevetgélt a bukdácsolásán - és ezt szó szerint, és átvitt értelemben is lehet venni - , hogy örökre a vörös nekromanta szívébe lopta magát.* - Én cukorból vagyok, elolvadok, ha oda kimegyek! *Vigyorodik el, kék szemeiből sugárzik a jókedv. Valójában persze csak attól fél, hogy megfázik, hiszen fűzője és abroncsos szoknyája nem túlzottan védi mezítelen bőrét a hideg vízcseppektől.* - Te meg el fogsz ázni. *Jelenti ki az egyértelműt.*
A hozzászólást Rory L. Milborrow-Quenell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 04, 2011 4:08 pm-kor. | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 3:03 pm | |
| -Nem, ne kérdezd, miért akkor vagyunk itt, amikor még nem ment le a nap.. Ilyenkor is szeretem ezt a helyet, és, mióta megtehetem, hogy többet járok ide, az óta többet járok ide.. *a lehető legnagyobb békességgel sétál az esőben, szereti, hogy ilyenkor kevesebben vannak itt, és azt is, hogy az a kevesebb ember is hagy neki helyet. Haja összefogja, fejében katonai baseball sapka, A-34 felirattal, kissé szakadtas, kezein ujjatlan, sötét kesztyűk, csupa festéknyom, felsőja egy kopott, nem túl élénk, de színes felső, rövidujjú póló, nadrágja a hawaii mintás, szürke nadrág, az öve kilóg, az oldalán egy lánc is végighúzódik.* -He wasn't good enough for her.. *dúdolgat, miközben vékony, szakadtnak kinéző pulóverét lasan áztatja az eső, akárcsak felemás, kockás tornacipőjét, de ez sem zavarja. Amikor ismerősbe botlik a pillantása, akkor emgnyújtja lépteit, és egyenesen Rory felé indul, ha a lány felé néz, akkor még a kezével is int. Farkasa a nyomában lépdel.* -Szia! Nem félsz az esőtől? *kérdezi széles vigyorral, a többi emberre célozva, miközben ő még mindig az esőben áll.* | |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Csüt. Aug. 04, 2011 2:57 pm | |
| *Vörös haja úgy lobog utána a szélben, mint valamiféle amorf zászló, ahogyan az eső elől megpróbál behúzódni az egyik vattacukor-árus napernyője alá. A fickó morog valamit az orra alá, Rory pedig ragyogó arccal lép elé, hogy márpedig ő akkor is itt marad, ha kell vennie valamit, ha nem.* - Szeretnééék egy naaaaagy epreset. *Jelenti ki, jól megnyújtva a szavakat. A mufurc fickó a kezébe nyomja a hatalmas, rózsaszín édességet, a lány bő borravalóval kifizeti, és boldog, kislányos arckifejezéssel kezdi el eszegetni, két ujjával tépkedve belőle a kisebb-nagyobb darabokat.* - Igazán elállhatna már, nem, Luck? *Pillant a mellette pihenő farkaskutyára. Az állat felpislog rá a nevét hallva, majd tekintetét - azt az egy szem szemét - visszafordítja az esőre.* - Nyár van, nyár... Röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogár. *Dúdolgatja félhangosan, miközben olykor nagyot harap a ragacsos édességbe.* | |
| | | Lorraine Betranche
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 336 Kaszt : Üzenőláda : "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)
Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux
Chopin Nocturne in C sharp Minor
Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 11:41 pm | |
| -Lorraine már kezdd fáradni már csak arra vágyik, hogy az ágyában fekhessen, de még végighallgatja Giselle válaszát. Viszont reagálni már nem igazán tud rá mit. Az eramiros lány percekig bámulja a holdat, mikor hirtelen füstszagra lesz figyelmes. Átnéz az erkélyajtó üvegén és meglátja az égő perzsaszőnyeget. Gyorsan beszalad.-Hogy tehetted az egy méregdrága perzsaszőnyeg volt. Akármit is művelt veled nem érdemelte meg, hogy ezt tedd vele. *Még fáradtsága ellenére is van ereje kiabálni.*-Na már mindegy az lesz a legjobb, ha visszamegyek a szobámba nagyon elfáradtam. Ha nem haragszol meg. Mikor hallja hogy Gis felajánlja neki, hogy segít visszakísérni Lorrain-t nyugodt szívvel hagyja ott a Szellemkastélyt. Köszönöm a beszélgetést. További szép éjszakát. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 11:26 pm | |
| - Rendben. *Ennyit mond a lány szavaira. Most valamiért nem találja a közös hangot.* -Ez igaz. Viszont Tyline barátai nem az én barátaim. Bizonyára jóban vagy vele, mert meg sem említenéd. *Mered dühösen a lányra. Sejti, hogy Lorr jóban van a szóban forgó lánnyal. Ezzel a két mondattal mindent elmondott arról, hogy Lorr lehetne-e a barátnője.* -Mondtam én egy szóval is hogy erőszakoskodsz?! Azt mondtam, hogy köszönöm, de nem szükséges segíteni, mert egy egyszerű reparáló varázslatot én is végre tudok hajtani. *Felesel hűvösen. Az utolsó szó mindig az övé... * - Hosszú és bonyolult történet. Ha lesz kedvem és időm talán egyszer elmesélem. A saját szemszögemből. *Az utolsó mondatot szándékosan kihangsúlyozza. Aztán ugye történik a csilláros eset, majd a szőnyeg. Lorr segít neki, mire Giselle megköszöni majd mikor Lorr kilép az erkélyre Giselle rászegezi a pálcáját a szőnyegre.Elmormol egy varázsigét, mire a szőnyeg lángra kap. A Belsirion leányzó némán áll a lángoló rongycsomó mellett. A tüzet bámulja, aminek a énye kísérteties árnyékokat vet az arcára. Mikor lassan csak hamu marad a perzsából a él-véla eloltja a lángokat méretes tócsát varázsolva a földre. Persze ezek a varázslatok kicsit nehezen sikerültek, de a hatás nem maradt el. Nem lett tökéletes, de ez is több a semminél. Kilép az erkélyre. Hagyja, hogy a csípős esti szél belekapjon a hajába. Elmerengő tekintettel bámulja Nellondot.* -Lassan ideje mennünk. *Szólal meg halkan. Neki nincs kedve menni, de hát Lorr-nak biztos túl sok volt ez mára.* -Gyere visszakísérlek a bejárathoz. Én még kicsit maradok. *Szólal meg halkan, majd visszamegy a szobába. Megkerüli a tócsát majd ha Lorraine követi akkor kikíséri őt. Ő még egy darabig járkálni szeretne. Felfedezni néhány dolgot. Mindenesetre akármi is lesz elköszön a lánytól, majd elindul a sötét folyosókon.* |
| | | Lorraine Betranche
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 336 Kaszt : Üzenőláda : "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 11:04 pm | |
| -Hát jó akkor ezentúl nincs bocsánat* Lorrainnek e szavak kimondása után mosolyra áll a szája. Ez igaz mindenkinek lehetnek titkaik. De a barátok elmondják egymásnak a titkaikat. Mondd engem tudnál a barátodnak tartani?* Kérdezi Gis-től majd magában azt gondolja mégha azt is mondaná a lány, hogy igen úgysem gondolná komolyan.*Ha nem hát nem csak felajánlottam a segítségemet, de nem akarok erőszakoskodni.* Lorrine most kicsit sértve érzi magát. Csak puszta jóindulatból is elfogadhatta volna az erás lány segítségét, dehát nem. ~Úgylátszik ebben a lányban nincs érzés. Mindössze fél órája ismeri máris ezt gondolja Giselle-ről. Mosmát érti, hogy Tyline miért is nem képes elviselni. De azért Lorraine érdeklődését mégis felkelti Gis érzéketlen, de egyben kiszámíthatalan viselkedése. Tetszik neki ez a titokzatossága.~ Vajon létezik olyan ember akit igazán közel enged magához? -Ha nem akarsz róla beszélni akkor nem erőltetem. Biztos nagy bajod lehet vele ha már csak a neve hallatán ennyire feldúlt leszel. Lehet, hogy igazad van elegem van már az unalmas életemből. Izgalmat akarok!* Mikor a csillár lezuhan Lorraine teljes testében nyomást érez annyira megijed.-Úristen.*Majd látja ahogy beszélgető partnerére hirtelen rátekeredik a perzsaszőnyeg. Azonnal odaszalad, előveszi pálcáját és segít kiszabadítani Giselle-t. Majd amikor sikerült. Odalép az erkélyajtóhoz és kilép az erkélyre a hűvös éjszakában tisztán láthatóak a ragyogó csillagok* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 10:40 pm | |
| *Giselle Lorraine megfigyelésével nem nagyon törődik. Lassan odafordul mikor az Eramiros társa úja bocsánatot kér.* -Már mondtam. Semmi baj. Nem kell folyton szabadkozni. *Szólal meg rezzenéstelen arccal. Most olyan, mint egy kőszobor. Hideget és komorságot áraszt. Mikor Lorr ismét kérdez felnevet. A hangja sokszorozódik a folyosón, és minél később hallatszik anná kísértetiesebb a hatása.* - Nem. Nem szeretnék erről beszél. Elvégre nekem is lehetnek titkaim. Nem kell folyton nyílt lapokkal játszani, nemde? *Kérdi rejtélyesen Gis. Talán mintha az előbbi hidegség kezdene felengedni.* - Nem fontos. Egy egyszerű bűbáj kell csak, viszont mindig elfelejtettem megjavítani. Köszönöm, hogy megjavítanád de semmi szükség rá. Én is meg tudom oldani. * Villant egy bájos mosolyt a lány felé.* -Bajom? Miért származna abból bajom, hogy a lehető legtöbb dologban igyekszem meglátni a jót, és próbálom megkülönböztetni a hazugságot az igazságtól?*Tesz fel egy furcsa kérdést, de ebben benne van Giselle gondolkozásmódja. Ő csak a jelennel törődik. Igaz érdekli a jövő fürkészése, de a jelen dolgai pillanatnyilag jobban lekötik.Mikor Tyline-t említik megtorpan.* -Igen ismerem őt. Nem akarok róla beszélni. *Szól ridegen a fél-véla, majd tovább válaszolgat.* -Ez egy Kísértetkastély. A félelmeid valóra válhatnak. Vannak félelmeim. Senki nem tudja hogy mik azok. Talán egyszer megosztom valakivel, de az is lehet, hogy a sírba viszem őket.*És Lorraine jól tudta, hogy Giselle nem árul el neki semmit. Eleve gyanakszik a lányra Tyline említése óta.* -Köszönjük Edgar Allan Poe-nak hívjak a költő után. *Kicsit furcsán néz a társára. Az az igazság hogy nagyon gyorsan váltogatják a témákat.* -Nem. Nekem amúgy is magas az adrenalinszintem. Ráadásul neked nem ártana némi izgalom. *Erősködik Giselle. Nem hiába mentalista... Mikor körbenéz kihíján kikészül.* ~ Blanchard ízlésre vall. *Morogja magában, hiszen nagyon jól tudja, hogy Blanchardék kedvelik a régiségeket. Ahogy belép a szobába a csillár lezuhan.Üvegszilánkok záporoznak szerte-szét. Giselle az arca elé emeli a kezét miközben odébb ugrik. Ekkor tekeredik rá a Belsisre a perzsa szőnyeg. Rendesen küzd a lány, de ha Lorraine nem segít akkor nem biztos hogy egyedül ki tudja szabadítani magát.* - Én megmondtam, hogy kiszámíthatatlan. *Nyöszörög a fél-véla, majd kiszabadítja a karjait. Lorr-ral, vagy Lorr nélkül lehámozza magáról a szőnyeget.* |
| | | Lorraine Betranche
(Thomas Alva Edison)
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 10:14 pm | |
| *Az eramiros lány megpróbálja Giselle minden mozdulatát, szavát alaposan megfigyelni. -De azért tényleg bocsánat, nem akartam csak hát néha rámjön a gonoszkodás. *Lorraine észreveszi ahogy Gis-nek beszédre nyílik a szája majd hirtelen meggondolja magát és nem szól egy szót sem. - Mondani akartál valamit? *Kérdezi Lorraine. -Köszönöm, hogy kölcsönadod. Mi baja van? Esetleg megtudnám javítani értek a hangszerekhez. Több reménytelennek tűnő esettel is találkoztam már, de mindíg sikerült megjavítani őket. Tetszik, hogy ilyen könnyedén veszed a dolgokat. Csak aztán egyszer nehogy bajod származzon belőle.* Majd Lorraine témaként Tyline-t hozza fel.*-Amúgy ismered Tyline Blachard-ot? Miért nem hangoztatnád a félelmeidet? Vagy netán neked nincsenek félelmeid?* Bár Lorraine tudja Gis úgysem fogja elárulni neki a félelmeit.-Nagyon szép ez a holló. Mi a neve? *Lorraine kicsit kiakad mikor Giselle csak úgy leszedi magáról a pókot a félelem teljes megnyilvánulása nélkül. Vajon tényleg ilyen bátor? Vagy legbelül teljesen össze van törve? Mindenesetre furcsa.*Gondolja magában Lorr majd látja ahogy a fél-véla kitár előtte egy ajtót és azt akarja, hogy menjen előre.-Áá, inkább menj te előre.*Mondja Lorraine, de Gis sehogy sem engedelmeskedik. Az eramiros lány végül beadja a derekát és előremegy a szoba ajtaja felé. Mikor belép a szobába csodálatos látvány tárul elá. Az eddigi sötét termek és folyosók látványa után igazi felüdülés ez a szoba. Középen a plafonról egy óriási csillár lóg le. A szoba egésze barokk stílusban van berendezve. A falakon gyönyőrű falfestmények találhatóak. Emellett pedig aranyozott domborművek díszítik. A szobában gyönyőrű bordó ülőgarnitúra található. Az egész szobára jellemző a barokk stílus titogzatossága és misztikussága. A látvány teljesen magával ragadja Lorraine-t. Miután befejezi a szoba nyújtotta szépségek élvezetét leül az egyik karosszékbe. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 9:48 pm | |
| *Nem ijesztették meg, de ha Lorr-ral sikerült elhitetnie, hogy tényleg megrémült akkor jó. Némán baktat tovább drága Giselle, hiszen ő mit sem sejt arról, hogy Lorraine-nek meséltek már róla.* -Semmi baj. Hidd el én is ezt csinálom csak nem ilyen helyen. Múltkor az előcsarnokban leptem meg egy Naxeldires fiút. *V onja meg a vállát a lány, majd majdnem neki állt regélni Kamenről.* ~ Giselle fogd vissza magad. *Hajtogatja magában a fél-véla.* - Nem hadonásztam. Egyenesen rád szegeztem a pálcámat.*Vonja fel a szemöldökét a lány, hiszen tényleg nem hadonászott. Halvány elmosolyodik a további szavakon.* -Akkor hát jól emlékeztem kedves Lorraine. Szívesen kölcsönadom csak van egy kis baja neki, de amint lesz időm megjavítom. *Felel a hegedűs kérdésre, majd gonoszan elvigyorodik.* -Arra megyek amerre kedvem van. Életemben nem voltam még itt. Ideje felfedezni. Egy új hely, egy új kaland és megannyi érdekes dolog. *Csillognak a kék szemei a kalandvágytól, bár ha Lorr mögötte megy akkor nem sokat láthat ebből. * - Én a helyedben nem hangoztatnám a félelmeimet. *Suttogja halkan miközben óvatosan lépked a nyikorgó lépcsőn. Hát igen. Elég nagy pókhálók akadnak erre. Mivel felfelé egyre több lesz a háló a Belsis lány magához inti az eddig körötte repkedő hollót.* - Semmi érdekes. Jártam az iskolát, ismerkedtem. Próbáltam szokni hogy szobatársaim vannak. Még csak most próbálok berendezkedni. *Hát nem sok érdekesnek nevezhető dolog történt vele.* - Utálod őket? Én még elviselem őket. Viszont a ... * Itt megint elharapja a mondatot, hiszen majdnem újabb érdekes dolgot mondott el Gis. Mikor Lorr figyelmezteti a pókra könnyedén kiszedi a hajából, és a korlátra helyezi a kis pókot, majd amint hozzáér a lány a korlát egy része hangos csattanással ér földet.* - A régi fakorlátok mind elrothadtak. *Motyogja ffejcsóválva a lány, majd elindul Lorr-ral a folyosón. Amerre néz mindenhol festményeket lát. A portrék kísértetiesen hasonlítanak Pierre képeire. Egyre hidegebb lesz. Legalábbis a lány úgy érzi. Edgar vizslató szemekkel igyeli hátra miközben előre haladnak. Giselle gondol egyet, és lenyomja a közeli ajtó kilincsét. Az ajtó nyikorogva kinyílik, majd először Lorrt tessékeli be a szobába. Ha az Eramiros lány nem akar előre menni Giselle addig erősködik, amíg nem veszi rá a társát hogy menjen szépen előre.* |
| | | Lorraine Betranche
(Thomas Alva Edison)
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 9:25 pm | |
| *Lorraine miután megpróbálta megilyeszteni Giselle-t eltervezte, hogy megpróbálja megismerni a lányt közelebbről. Tylinétől már sokat hallott Gis-ről de Lorraine saját szemével akart bizonyosodni az állításokról. -Bocsi, de egész nap unatkoztam remélem nem haragszol nagyon. Amúgy Lorraine vagyok . Légyszíves ne hadonássz a pálcáddal nem akartam én semmi rosszat. Köszönöm, neked is szép estét. Igen én vagyok aki elkérte a hegedűdet, de sajnos kipróbálni már nem volt időm. Viszont, ha egyszer újra lenne rá lehetőség szívesen megrpóbálnék rajta játszani, ha nem nagy probléma. Persze szívesen tartok veled, de te merre mész? Már elég késő van. Ilyenkor nem szeretek ismeretlen helyeken sétálgatni. Félek, hogy nem találok haza. Mostanában elég unalmasan teltek a napjaim sétálgattam erre arra. És veled történt valami érdekes?*Miközben beszélgetnek egy lépcsőhöz érnek. Lorraine hallja ahogy Gis utasításokat ad neki vagy csak aggódik. Lorraine nem hiszi, hogy Gis sokat törődne azzal ha bármi baja esne. De azért Lorraine megfogadja a tanácsot és vigyáz a korláttal. Miközben mennek Lorraine látja az óriási pókhálókat.- Utálóm a pókokat.* Majd miközben kimonja ezt a szót hirtelen összerezzen. Az eramiros lány látja ahogy Gis hajába szépen lassan belemászik egy kisméretű pók. ~Szóljak vagy ne?*Majd úgy dönt gonosz lesz és megszólal.- *Ááá egy óriási pók van a hajadban. Majd miután ezt kimondja válaszol a kérdésre.*- Szrintem menjünk végig a folyosón. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 8:58 pm | |
| *Valójában ki sem szúrta Lorraine-t mikor elhaladt a körhinta mellett. Valahogy a zaklató árusok jobban lefoglalták őt. Szóval Gis bement a kastélyba, és kíváncsian járkál. Teljesen nyugodt hiszen tudja, hogy itt szinte minden hamis. Szóval a páncél után Edgar ismét károgni kezd, hiszen ő hátra felé figyelt. A holló kiszúrja Lorraine-t, és a gazdájának jelez. Lorr megpróbálja megijeszti. Hát rendben. Had örüljön az Eramiros lány. Mikor huhúzást hall a háta mögül összerezzen. Megfordul, és Lorraine-re szegezi a pálcáját.* -Te jó ég. Teljesen elment az eszed?! *Kérdi bár a hangja kissé hisztérikusan cseng. Giseallle nagyon jól tudja hogyan lehet színészkedni. Talán Tyline-nál is jobban.* -Soha ne kerülj a hátam mögé, mert egy rossz mozdulat, és egy átok, vagy az ostorom eltalál! *Nem. Nem fenyegetőzik. Ez amolyan figyelmeztetés akar lenni. Kicsit lejjebb ereszti a pálcáját, majd ismét megszólal.* -Egyébként szép estét. Lenne kedved velem tartani? Lorraine, igaz? A lány, aki kölcsönkérte a hegedűmet. Jól emlékszem?*Szólal meg barátságosabb hangnemben.* - Történt valami érdekes mostanában veled? * Érdeklődik a lány. Hát kicsit nehezebben ért szót Lorr-ral, nem úgy mint Kamennel, vagy Brigitte-tel. De hát muszáj lesz neki kapcsolatokat kialakítani meg egyébként is társasági lény. Miközben beszél az Eráshoz tovább járkál. Egy lépcsőhöz ér, amin az egykori vörös szőnyeg már csak cafatokban marad meg.* - Vigyázz a korláttal. Az ilyen helyeken azzal is mindig van valami gond. *Cseveg tovább néha-néha elhajol egy pókháló elől. Ahogy felér érzi hogy egyre hidegebb van. A hideg sem tudja eltántorítani Giselle-t.* - Most merre? * Kérdi hiszen a folyosó amire épp az előbb ért fel nagyon hosszú lehet.* - Menjük végig, vagy nyissunk be egy szobába? *Kérdez megint. Ha Lorraine vele tartott akkor tőle kérdezi, ha nem akkor a hollóhoz beszél.* |
| | | Lorraine Betranche
(Thomas Alva Edison)
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 8:40 pm | |
| *Ahogy lement a nap és az ég besötétült Lorraine az éj leple alatt bandukolt egyedül a vidámparkban. Túl élénk most ahhoz, hogy a szobájában ücsörögve bámulja a falat. Otthoni ruháját átvette egy piros szellős ruhára. Bár az idő kissé hűvős Lorraint most ez nem érdekli.* ~Elegem van már ebből az időből. Miért nem lehet végre nyár?*Sajnálkozik magában, miközben azon gondolkozik mit csináljon. Odamegy a körhintához, de rájön most nincs kedve felülni rá. Ahogy sétálgat meglátja a Szellemkastélyt. Belép majd meglátja Tyline ellenségét Giselle-t.~Ó hát ez mi ha nem a sors?*Gondolja magában a lány, majd kihasználna Gis helyzetét hátulról támad a lányra. - Huhúúúúúú.*Adja ki Lorraine egy szellem hangját.*-Bocsi, ha megilyesztettelek de ezt nem hagyhattam ki. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Kedd Júl. 26, 2011 8:23 pm | |
| *Nyüzsgés és vidámság a láthatáron. Ki más lenne itt délelőtt óta mint a Belsi angyali fél-vélája, Giselle Marceau? Délelőtt szinte menekült a vattacukorárusok közeléből, mert folyton odarángatták hogy vegyen valami nyalánkságot. Szegény alig bírta lerázni őket. Ha nincs ott Edgar akkor soha nem szabadul egy dagadt jós karmai közül. Hát igen Giselle-t valahogy folyton megtalálták az ilyenek. Fekete csőnadrágot visel szürke hosszú ujjú felsővel. A hátára erősítve ott pihen a gitárja is miközben az övén az ostora himbálódzik. Nézelődik, mászkál a vidámparkban. A hollóján kívül nincs más társasága.*~ Milyen jó lenne, ha itt lenne Brigitte, Etienne, vagy Kamen. Milyen olyan unalmas minden. *Töpreng miközben egyre szaporázza a lépteit ugyanis egy újabb mutatványos szemelte ki magának.* ~ Nem fogok nekik pénzt adni. Hagyjanak békén. *Pillant hátra. Lehet neki ment valakinek, de az most nem nagyon érdekli. Egészen a park hátsó részébe kóvályog ahol a Szellemkastély magasodik.* - Ez lenne a park híres rémisztgető helye? *Töpreng franciául. Hátra néz, és látja hogy nem követik többé.* -Nagyszerű. Akkor lássuk mi vár odabent. *Suttogja, majd odalép az ajtóhoz. Előveszi a pálcáját, és egy Lumost varázsol. Utoljára körbekémlel, majd belép a kastélyba. Sötét és poros helyre érkezett Gis. Szemöldök ráncolva néz körbe.* ~ Itt mi az ijesztő? *Kérdi magától, mikor elhalad egy lovagi páncél mellett.* ~ Pár perc, és mozogni kezd. *Kommentálja magának a dolgokat. Így is lett. A páncél mocorogni kezdett, mire Edgar egyet károgott. Diadalmas mosoly látszik a Belsis lány arcán. Előtartja a pálcáját, és elindul valamerre. Nem is figyeli merre tart. A legnagyobb félelmén gondolkozik. Azon, hogy elveszíti a családját, a barátait. Ettől fél a legjobban, hiszen a kis francia nagyon család centrikus.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Jún. 29, 2011 8:39 pm | |
| //Fagyunk ihlethiány miatt// |
| | | Teodora Zhaklina Diák
Főkarakter : popikee@hotmail.com Hozzászólások száma : 26 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Jún. 29, 2011 8:37 pm | |
| - A felsoroltak közül a trükkök, talán. - *Töprengőbe esik. Egy ideig néz maga elé, majd felkapja a fejét, mikor a leány megszólal újra. * - Nos, akkor menjünk oda. Amúgy most járok először ilyen helyen. Elég vonzó a szemnek... * állapítja meg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Jún. 29, 2011 8:33 pm | |
| - Közös érdeklődés? Nos... Vér, félelem, magasság és trükkök. Neked? *Kérdi a lánytól, majd tovább menetel. Idegesen tűri hátra az egyik tincsét, ami épp a szemébe lógott. * - Egyszer-kétszer voltam itt. Szóval nem sokat tudok a helyről, viszont a kísértetkastélyról azt hallottam, hogy nagyon jó.* -És te? Először vagy itt? *Kérdi a szőkeség, miközben ide-odakapkodja a fejét, mintha keresne valakit. Vagy csak az alkoholtól hallucinál. * ~ Hol van? Hol késik ennyit? Vajon ő is jön? És mikor? Nem értem. Miért nem írt konkrét dátumot? *Töpreng a lány. Maga előtt rugdalja a kavicsokat, és átgondolja a mai mozgalmas napját.* |
Főkarakter : popikee@hotmail.com Hozzászólások száma : 26 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Jún. 29, 2011 8:26 pm | |
| - Valami közös érdeklődést kéne találni... Gyakran jársz ide, amúgy? -* próbál témát keresni. Ő alapból csöndes természetű, zárkozótabb egyén. Számára nagyobb kincs a hallgatás, mint a beszéd. Persze, ha van téma, nem szerénykedik, kimondja, mit gondol. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Jún. 29, 2011 8:16 pm | |
| - Heh. Mindig határozott vagyok. Ez családi vonás. *Vigyorog a lány Teodora kijelentésén.* -De nem mindegy hol kötsz ki. *Válaszol lazán Teodorának. Mikor a lány elindul valamerre a szőkeség hamar felveszi a tempóját. Őt nem könnyű követni, viszont lerázni is nehéz. Szintén családi vonás. Némán figyeli Teodora bámészkodását. Őt ez igazán nem köti le csak a nyüzsgésre vágyott. Feltűnik neki, hogy az Allidonos társa eléggé néma.* -Figyelj, bármit ki akarsz próbálni csak szólj. Azért nem vagyok olyan lenézően, mint amilyennek látszom. Szóval akármit ki akarsz próbálni csak mond meg. Van elég pénz nálam. *Vonja meg a vállát a szőkeség. Hogy miért mondta hangosan maga sem tudja, de ha ki is akarnák rabolni akkor is rossz embert szemeltek volna ki. Nem hiába van nála a pálcája és a tőre. Nem fél. Sejti, hogy ott vannak a közelében, és figyelik. Legalábbis a nagynénje figyeli őt. Igen. Ebben egészen biztos. Kicsit oldalra fordítja a fejét hátha kiszúr egy csuklyás alakot, aki valószínűleg a nagynénje lesz.* |
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark Szer. Jún. 29, 2011 8:06 pm | |
| - Elismerem a céltudatosságod, jó a határozottság. - kezdi el kissé flegmán, majd egyre kedvesebben beszél. - De egy zárt helyen vagyunk, végülis... Mindegy merre megyünk... - elindul valamerre. Felvesz egy kényelmes tempót. Nem túl lassú, és nem is gyors. Egy fajta nézegetős tempó. Így este, a sötétségben gyönyörűek és vonzóak is a fények. Nézegeti a pultokat, a különböző trükkös feladatokat, a nyereményeket, a hullámvasútat, és az egyéb szórakozási lehetőségeket. Ajánlani nagyon nem meri, hisz nem tudja, hogy mit szeret a mellette lévő lány, és hogy mennyire lenéző. Próbálja kiolvasni szeméből, hogy számára mi lehet a legideálisabb, legvonzóbb. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Palentum vidámpark | |
| |
| | | | Palentum vidámpark | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |