Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fogadó - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fogadó - Page 16 I_vote_lcapFogadó - Page 16 I_voting_barFogadó - Page 16 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fogadó - Page 16 I_vote_lcapFogadó - Page 16 I_voting_barFogadó - Page 16 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fogadó

Go down 
+45
Aeryn Baker
Hamon Joulice-Melange
Anelie Mei Xi
Claire Fairchild
Nicolas Demerest
Kyle Peters
Szentesi Amélia
Blagoy Ivo Lazar
Marco Mimieaux
Mikhael Knyaz
Yvonne Chaconne
Axel J. Hitchcock
Joshua Phoenix
Bonnie Tornow
Cat R. Morgan
Liziuzayani Nkhotakota
Oyasumi Setsuna
Caleb Dawson
Angel O'Ross
Demian Emil Deyan
Emily Kyra Beawer
Beatrice el Esposito
Casimiro Odalis
Riel Eruthalion
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Miley Hortingberg
Senilla Rachel Roseberg
Krasimir Waylan
Erik Ryscher
Marta Albena Todorka
Alexandra Sirov
Shelly Dawson
Duncan Cornell
Zeph Owen
Patrisha Blake
Pandora Chaconne
Miranda Moon
Morgane Devan
Jessa McFarland
Moyra McFarland
Sheena McFarland
Variam Altolos
Heikigou Kouriryuu
Clémence Aurora Moonbeam
Toma Grigor Anton
49 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Toma Grigor Anton
Diák
Toma Grigor Anton

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 108
Kaszt : Fogadó - Page 16 Druida

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 08, 2009 2:28 pm

First topic message reminder :

*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*

Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele.
A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval.
A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt.
A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után.
A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot.
Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.

Áru:
Alkohol mentes italok:
Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz
Alkoholmentes koktélok:
Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz
Bólék:
Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz
Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig
Alkoholos italok: (csak felnőtteknek):
vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz

Rostos üdítők :
barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz
Teák:
Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz
Rendelhető csemegék:
Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz
Kérhető reggeli :
rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó)
Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst
Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő
Vacsora:
egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst
[/color]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Caleb Dawson
Nellondi polgár
Caleb Dawson

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 95
Kaszt : Fogadó - Page 16 Nincskaszt
Üzenőláda : Teljes kép
Fogadó - Page 16 Tek503bad40677d19964229

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 2:40 pm

//Kérlek, ne irányítsd a karakteremet és ne írj le olyat, amit én még nem írtam le. Abszolút nem olyan a karakterem jelleme, ahogy leírtad, úgyhogy kérlek erre figyelj! Köszi!//

*A leányzó elfogadja a virágot és helyet is foglal velem az asztalomnál, habár eléggé idegesít, hogy magáz, amit szóvá is teszek.*
- Tegeződjünk már. 24 vagyok, vagy talán sokkal idősebbnek nézek ki, hogy magázol? Caleb vagyok *nyújtom a kezemet a lány felé, habár nem tudom, hogy itt mi a szokás, de gyanítom, hogy ez afféle nemzetközi ismert üdvözlési módszer. Várom, hogy a lány is bemutatkozzon és esetleg elárulja, hogy ő hanyadik évét is tapossa. Közben kicsit arrébb teszem a táskámat, hogy a lány normálisan elférjen, én pedig beleszürcsölök a sörömbe.*
- Igen, most érkeztem ebbe a városba. Hát nem is tudom, hogy mire lennék kíváncsi... *vágok elgondolkozó arcot, majd körbenézek.*
- Sokan laknak itt? És sok vándor fordul meg itt? Én elég távolról jöttem most, úgyhogy jó lenne egy kicsit lepihenni meg ilyenek. Itt a Fogadóban vannak szobák? *teszek fel egyszerre elég sok kérdést és kíváncsian csillogó szemmel várom a lány válaszát, habár látom rajta, hogy nem szívesen ücsörög itt, de amíg nem mondja, addig úgy teszek, mintha nem is venném észre.*
Oyasumi Setsuna

Oyasumi Setsuna

Főkarakter : LinaLuna12@freemail.hu
Hozzászólások száma : 97
Kaszt : Fogadó - Page 16 Harcos

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 2:32 pm

*A csapossal folytatott beszélgetésből kiderült hogy ő sem ismeri a kviblit. A beszélgetés közben olyan érzésem van mintha figyelnének. A beszélgetés végére kész lett a koktél szerűségem is. Elköszöntem a csapostól és éppen indultam volna helyet keresni mikor a kvibli odajött hozzám és az arcomba nyom egy lifikból készült virágot. Sunyi egy alak.* - Üdv önnek is Uram. Elfogadom a virágot. *Nem igazán nyerte el a tetszésemet ez az alak.* - Szívesen csatlakozok önhöz uram ha nem zavarom. És az sem lenne jó ha megölné az unalom. A csomagból könnyű kitalálni hogy nemrég érkezett a városba. *Ezt az alak nem lehet könnyen lerázni.* - Miért érdekli a város? Miért döntött úgy hogy ebbe a városba jön? Mire kíváncs a várossal kapcsolatba? Uram. *Ez a kvibli nagyon sunyi figura. Vigyáznom kell vele. Közben már leültünk az asztalához. Végig olyan hangon beszélt amiből sok minden kihallatszot: kevés érzelem, hideg hangnem, valami olyan is ami azt sugalja bárkinek hogy jobb ha vigyázz különben megjárhatja könnyen megjárhatja, és még ehez hasonlók hallatszottak ki a hangjából. De a tekintete dem tükrözött mást. És az arcáról nem lehetett leolvasni semmit sem. Várja hogy reagál a kérdésekre és a hangnemre a kvibli.*
Caleb Dawson
Nellondi polgár
Caleb Dawson

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 2:01 pm

*Ahogy lassan kortyolgatom a sörömet, az ajtó nyílni kezd és egy fiatalabb leányzó sétál be. Olyan 17-18 éves körüli lehet és elég valószínűnek tartom, hogy a közeli iskolába jár, de persze ez sem biztos, lehet, hogy már nem jár iskolába, egyszerűen csak a csapos lánya, vagy valami ilyesmi. A táskámból néhány apróbb lufit veszek elő, meghajtogatva őket, egy szép piros virágot, zöld szárral hozok létre másodpercek alatt. Felállok és a leányzóhoz sétálok, majd az arcába nyomva a virágot, vigyorogva köszöntöm.*
- Üdv a Szép Hölgynek! Elfogad tőlem egy virágot? *kérdezem vigyorogva a lánytól, majd a csaposra. kacsintok.*
- Nincs kedvem csatlakozni hozzám? Egyedül ücsörgök az asztalomnál és igencsak unatkozom, valamint most érkeztem a városba. Mesélhetnél róla egyet s mást! *egy sunyi vigyor kíséretében fejezem be az invitálást, majd kíváncsian várom, hogy a leányzó mit is reagál: elfogadja a meghívásomat, avagy sem.*
Oyasumi Setsuna

Oyasumi Setsuna

Főkarakter : LinaLuna12@freemail.hu
Hozzászólások száma : 97
Kaszt : Fogadó - Page 16 Harcos

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 1:52 pm

*Kikapcsolódás céljából jöttem a kereskedő negyedbe. Itt legalább nem kell a gondjaimra figyelnem. Nézelődés közben a gondolataimat rendeztem. Már az egész negyedet bejártam mire végeztem a gondolataim rendezésével. Hosszú és fárasztó időszak volt mostanában az életemben. Mivel boszorkány vagyok. Végre ki pihenhetem magam. Fekete nadrág ami be van húzva a fekete hosszú szárú magas sarkú csizmámba, fekete felső, fekete kesztyű és ezek felett szintén fekete kabát van rajtam. Ahogy végeztem a negyedben már azon voltam hogy tovább kellene állnom. De ekkor megláttam a fogadót és úgy döntöttem hogy be megyek. Ahogy beléptem a fogadóba észrevétlenül végig néztem hogy milyen alakok vannak bent. Azonnal ki szúrtam hogy van a fogadóban egy kvibli. Erre felé ritkán fordulnak elő kviblik. Az hogy egyedül ült az asztalnál az nem szokatlan jelenség erre felé. Az már kicsit meglepőbb volt hogy egy hatalmas zsák van nála. De nem igazán érdekelt. Már megszoktam az ilyesmiket. Lassan természetes tempóban mentem a pulthoz és rendeltem magamnak egy vegyes koktél szerűséget aminek nem lehetet meghatározni a színét. Amíg vártam hogy elkészüljön a koktél addig beszélgettem a csapossal.*
Caleb Dawson
Nellondi polgár
Caleb Dawson

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 1:19 pm

*Fogadó. Elég jó kis helynek látszik, így mikor belépek Nellond fő utcájára, egyből a Fogadót látom meg és be is térek. Sejtem, hogy itt kellemes a hangulat, alacsonyak az árak és mindenki megfordul itt. Itt lehet a legjobban ismerkedni és megtudni minden félét a városról. Varázslóváros. Kicsit összeszorul a gyomrom, hiszen kvibli létemre nem sok helyen fogadnak el, de persze vannak olyan mágusok, akik megemelik a kalapjukat előttem és a tudásom előtt. Majd kiderül, hogy itt milyen emberek is vannak. Kíváncsi vagyok. Egy egyszerű, hosszú bőrkabát van rajtam, fekete bőrkesztyű, valamint egy kényelmes tornacipő. Érdekes összeállítás, de hát ez vagyok én. A bőrkabát alatt hasonló laza cucc van, egy sima barna, lógós nadrág, valamint egy fehér ing, ami be van tűrve a nadrágba. A bőrkabát tökéletesen melegít, így nem kell félnem, hogy esetleg megfáznék.
Besétálva a Fogadóba, körbenézek és elmosolyodom, hiszen nem tévedtem: valóban igen sokan vannak idebent, pedig még csak dél múlt néhány órával. Érdekes meglepetés, de a lényeg, hogy meg tudom figyelni az itt élő lakosokat, mágusokat. Akár még egy rögtönzött műsort is tudok adni, persze csak ha vevők rá. Hatalmas zsákomat lerakom az egyik asztalhoz, majd a pulthoz sétálok és kérek egy korsó sört. Kifizetem, majd visszaülök az asztalhoz és kíváncsian figyelem az emberkéket.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 8:29 pm

- Ismerhetnél már Angel... *Mondja a nő, viszont amikor azok ketten felröhögnek grimaszra torzul az arca...* - Megköszönném, hogyha emberi módra viselkednének. *Veti oda rideg hangon, ám tekintete hamar visszatér Angel-re... Haladnak a folyosón Lyra pedig nem szól semmit, belemarkolnak a fenekébe, mire hirtelen hátrafordul és a falhoz nyomja a másikat.* - Egy kicsit legyél már gyengébb. *Mondja, miközben csábos mosoly szalad át az arcán, aztán ugye felérnek a szobába, mire Angel beveti magát az ágyba. Lyra az ablakhoz sétál, ahol kinéz Nellond sötét utcáira... Gondolkodik, majd végül az ágyhoz sétál és leül Angel mellé.* - Angel... *Mondja a nő, miközben a másikra pislant. Egyszerűen nem tudja kimondani, túlságosan is nehezére esik vagy a fene sem tudja. Borostyán szín szemeit a másikéba fúrja és úgy nézi a másikat.* - Azt hiszem valamit el kéne mondanom... *Toldja hozzá halkan, miközben tekintetét is elkapja és inkább az ablakfelé néz.*
Angel O'Ross
Nellondi polgár
Angel O'Ross

Hozzászólások száma : 7
Kaszt : Fogadó - Page 16 Illuzionista

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 8:12 pm

- Én pedig a pontosságot... *Vigyorodik el rá szemtelenül, és elkapja a nő kezét, amikor az végigfuttatja a kezét a nyakán. A kérdésre összenéz a másik két fickóval, és állatiasan felröhögnek, csak amolyan alfahímek módjára.* - Hm, szóval egy szoba, egy whisky... Hát nem tudom. Uraim, mit szólnak hozzá? *Kérdezi egy cseppet sem zavartan, a másik két hapsi pedig cinkosan bólogat a dologra.* - Hát jól van... meggyőztél, kislány... *Üríti ki a korsót, egy csepp folyékony kenyeret sem hagyna benne. Feláll a székről, kicsap a zsebéből egy marék aprópénzt a csapos elé, és belemarkol a sósmogyorós tányérba.* - Egy üveg Scotch-ot... egy jó fajtát... És egy kulcsot. Egy éjszaka lesz. *Hangja szinte parancsoló, mintha csak valami szolgához beszélne, de mégis lehet rajta érezni, hogy kicsit tintás a mi Sötét Angyalunk. Megkapja a kulcsot, és az üveg whisky-t, majd egy kaján vigyorral az arcán követi a nőt, még intve a két ivócimborának, akik röhögve néznek a távozó párocska után. Amikor végre ketten lesznek a folyosón, Angel nem zavartatva magát, nyugodtan haladva a nő mögött belemarkol annak formás hátsó felébe, a megjegyzésre pedig nem is reagál, csak röhög. Amikor végre elérnek a kulcson és az ajtón egyazon számmal jelzett szobához, megáll, és némi kínszenvedés árán, de végül becsúsztatja a zárba a kis fémcuccot, és benyit a szobába. Ledobja az asztalra az üveget, és nemes egyszerűséggel elvetődik a szépen bevetett ágyon.* - Cicc ide, Picuri, cirmos ciculi...
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 7:58 pm

*Bizony-bizony a hölgyemény megérkezik, aztán elkapják a derekát, mire felsóhajt. Hagyja magát, hagyja, hogy csókot nyomjanak aaaa a nyakára6dekoltázsára, ám amikor Angel felkiált, hogy késett felvonja a szemöldökét. Borostyán szemeit a másikra veti, aztán halkan megszólal, de úgy hogy csak az hallja.* - Tudod, hogy a tiszteletet kikérem...*Suttogja mézes mázos, hangon, miközben ujjait végigfuttatja a másik nyakán. Szinte nem is törődik a másik kettővel, hamarosan úgyis távozni fognak, ha nem... Olyan nem lesz, mert Miss Moore úgy is elintézi. Igen, még Miss Moore de persze nem sokáig főleg, ha a kisasszony elárulja Angel-nek azt, hogy...* - Mi lenne, ha most sétálnánk egy kicsit? Vagy felmennénk az egyik szobába és innánk egy jó kis whisky-t? *Kérdezi, miközben kicsit közelebb hajol a másikhoz. Igen, elakarja hitetni a férfivel, hogy azért menjenek fel... ám most mégsem azért vinné a másikat szobára, de persze azért jó elhitetni vele. Khm, mindenesetre Lyra szépen feláll, közben persze fogja Angel kezét és úgy húzza fel maga után.* -Azt hiszem mi most távozunk. *Mondja, miközben egy csábos mosolyt megereszt az ott lévő két úrnak. Amikor már távolabb érnek, Lyra felsóhajt de nem mond semmit. Az majd ráér egy kicsit később...* - Nem szeretem, ha sokat iszol... Olyankor túlzottan is erőszakos vagy. *Mondja, miközben hátrapislant a másikra, a ruha egyébként kellemesen emeli ki a nő karcsú alakját...*
Angel O'Ross
Nellondi polgár
Angel O'Ross

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 7:43 pm

*És ahogy csillagok kezdik el pöttyözni az egyre sötétedő eget, úgy kopnak el a vendégek a fogadóban. Már csak két férfivel merül önfeledt beszélgetésbe, amikor végül ismét nyílik a Fogadó ajtaja, és belép rajta Lyra, a nő, aki az ő életét bolygatta fel. Normál esetben most egészen máshogy viselkedne, de hát hímtársai előtt meg kell ám mutatni, ki hordja a nadrágot kettejük közül! Amikor végre odaér hozzájuk a nő, megmarkolja a derekánál fogva, és magához húzva, nevetve nyomva egy vad csókot a nyakára - vagy inkább a dekoltázsára.* - Késtél, asszonypajtás! *Kiált fel egy pityókás mosollyal, és ismét meghúzza a korsót, majd az előtte lévő tálkából egy mogyorót dob lazán a szájába. Kigombolja vörös ingének felső részét, és szorosabbra húzza szőke hajának copfját.* - Mondtam már, hogy máskor pontosan! *Kacsint a nőre, és finoman az ölébe húzza. Hogy mit érez iránta? Nem tudja. Mindenesetre hímből van, szóval az ilyesmit megengedheti magának.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 7:26 pm

*Nellond sötétedő utcáin egy nő suhan keresztül, sötét csuklya a fejébe húzva csupán egy borostyán szempár csillog. Pár vöröses tincs előbukkan, de semmi más...*~Nyugalom...nyugalom...~*Mondja magában, miközben léptein is lassít egy kicsit, így is késésben van akkor meg már nem tök mindegy, hogy mennyit késik? Egyébként egy zöldes, kissé talán régi stílusú ruha van a hölgyön, mindenesetre említeni sem kell, hogy amije van azt megmutatja a nő... Hátát neki veti a falnak, miközben szemeit is lehunyja, gondolkodik, de hogy min? Nos, az egyelőre maradjon csak az ő titka.*~Nincs semmi baj...én csak...~*Mondogatja magában, majd ellöki magát a faltól lépteit pedig a fogadó irányába teszi meg. Határozott léptekkel lép be az ajtón, ahol aztán az egyik pincérnek nyújtja a fekete köpenyt, aki egy kisebbfajta meghajlással el is veszi tőle. Azért van egy kis híre Nellondban, ha úgy nézzük... Mindenesetre kiszúrja Angel-t, mire kimért léptekkel elindul feléje, no meg a többi balfék felé.* -Angel. *Biccent egy aprót mosolyogva a férfinak, miközben a többi férfire néz.* - Üdvözletem az uraknak. *Mondja a nő, hm egészen csábító tekintete van. Sőt, kifejezetten vonzónak mondható, na persze nem véletlenül tudott már jópár férfit kisemmizni...Khm az egy másik történet....Jelenleg Lyra sem tudja, hogy mit érez Angel iránt, aztán persze ez idővel változni fog, csak hát... Rgyébként nem ül le, hanem kezeit Angel vállaira helyezi...*
Angel O'Ross
Nellondi polgár
Angel O'Ross

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 7:06 pm

*Harsány nevetés közben vágja le a pultra a kis felespoharat. Arca egészen kipirult a nagy kacarászásban, ahogy a férfiakkal kitárgyalják a legújabb híreket, na meg a nőket, akik megszépítik - vagy nem - az életüket.* - Egy korsó sört! *Int a csaposnak, aki azonnal kitölti neki a folyékony kenyeret, és hanyag mozdulattal elé csúsztatja. Ismét elhangzik valami nagyon értelmes és humoros poén, mire cseppet sem szemérmesen felröhög, majd a korsót a magasba emelve, koccintva a másik három kemény legénnyel meghúzza az italt. Kipillant az egyik ablakon, és az égre emeli a tekintetét.* - Lyra meg már megint késik. Nők... *Sóhajt fel, mire ismét benyög valaki egy frappáns viccet, és megint harsány röhögés rázza meg a fogadó falait.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeSzer. Jún. 29, 2011 3:56 pm

//olvadunk//

*Lav most már biztos hogy teljesen elveszítette a fonalat, föleg mert számára teljesen összevissza dolgokat mond neki a lány. Valahogy nem tudja hova tenni, hisz csitítani nem lehet, a völegényével kapcsolatos dologra sem úgy reagált mint ahogy várta volna, mivel azt is csak azért említette hogy talán átlendíti más témára. De nem, neki teljesen kezd fölmenni a pumpája a lánytól, hisz nem használ semmi, és teljesen hisztériás kezd lenni. Ezeket a sértegetéseket most már pedig nem viseli el, föleg nem egy ilyentöl...* -Elöször is, észrevettem egy-két dolgot természetesen, nem vagyok olyan idióta, másodszorra pedig, reméltem hogy a völegényem megemlítése talán egy picit átlendit más téma felé, nem volt ezzel semmi célom vagy ilyesmi. De látom, rajtad nem lehet segíteni, csak a magadét hajtogatod. Nekem ehhez meg nincs türelmem, úgyhogy bocsi, de leléptem. *mondja Lav egyenesen a lány szemébe, majd feláll és a pultosnönek int hogy irja a többihez, majd kisétál ahogy jött.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 8:03 pm

//fagyi, ismét//
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 7:50 pm

*Nos, Tyline makacs, mint egy öszvér. Valószínűleg ez is családi vonás. Ragaszkodj az igazad még akkor is, ha a másiknak jobb érvei vannak. A család már csak ilyen. Nem visszamaradott, egyáltalán nem az. Egyszerűen sok-sok évnyi generáció, és a családi szabályok még jobban belevésődnek a gyerekekbe. Hiszen nem tagadhatsz meg mindent, ha az ükanyád is azt tartotta be. Ezek az érvek mára a legtöbb helyen már értelmük vesztették, viszont Tylinéknál soha nem feledkeznek meg a hagyományokról. Unottan figyeli Lavot.* -Miért aggódok ennyire? nem tudod mi van velem, a családommal. Amit Camryel nagynéném elmondott az csak a töredéke lehet. Ő nem lát bele annyira a dolgokba. Ha bármi rossznak kell bekövetkezni? Ezért elővigyázatos mindig az ember. Mi, Blanchardok mindig ilyen tartózkodóak vagyunk. *Felel Lavnak. Talán Lavanyának feltűnik, hogy Tyline Blanchardot mondott, Camy pedig Petrova nevén mutatkozott be.* -Már elnézést, hogy ezt mondom, de mindez hogy függ össze az eltűnt vőlegényével? *Kérdi kicsit furcsán nézve Lavra. Soha nem értette az ilyen összefüggéseket.* -A látszatról ne is beszéljünk. Értek az illúziókhoz szóval erről ne nekem beszélj. *Vonja meg a vállá a lány, majd elfordítja a fejét. Nézelődik a vendégek között, mintha azt várná melyikükben ismeri fel valamelyik rokonát.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 7:27 pm

*Lav próbálja kicsit lehiggasztani Tylinet, de láthatóan nem nagyon akaródzik annak. Mit tehetne még? A pénzzel és az ujllenyomattal kapcsolatos dologra csak vállatrándít, neki erröl más a véleménye, és már kicsit zavarja hogy semmivel nem tudja jobb belátásra téríteni. Mikor bort kér és nem kap, nem is próbálkozik mással, pl. vajsörrel vagy ilyesmivel, csak kér egy Rettentö Fulviát a pincérnötöl, majd biccent neki kicsit és az mindjárt az asztalra is tesz egy félliteres korsót. Gyorsan kortyol belöle Lav egy jó nagyot, majd cigit gyújt, és beszélni kezd.* -Nem tudom mit aggódsz ennyire? Ha valami rossznak kell történnie, akkor bármit teszel, ígyis úgyis be fog következni, szóval nem mindig tudod megelözni. Persze elövigyázatos lehetsz meg ilyesmi, de ennél több nem nagyon. *mondja* -Nekem is volt egy kedves völegényem, aki egyszer csak se szó, se beszéd lelépett, pedig eljegyzett meg minden, és hivatalosan lett volna ennek a partyja is most nyáron. Viszont ennek már több hónapja, és se híre, se hamva. Szóval nem minden a látszat, meg nem mindig tudsz elövigyázatosnak lenni, nekem elhiheted. *mondja ismét keserüen, majd ismét iszik egy jó nagy adagot a korsóból. Remélhetöleg mire a felénél fog tartani kicsit berúg, és akkor könnyebben fogja érezni magát.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 7:15 pm

*Tyline duzzogva, bár követi Lavot a fogadóig. Amint belépnek, és épp rendelne magának egy pohár bort közlik vele, hogy az csak felnőtteknek.* -A nap fénypontja. Miért is nem hoztam magammal egy-két üveggel. *Tüntetően leül egy helyre. Ő aztán innen nem rendel semmit! Előbb hal szomjan, de a fogadóból nem fog semmi venni.* -Visszatérve. Szerintem a készpénzt könnyebben le lehet nyomozni. Ujjlenyomat. Azt az üzletet máshogy kellene megoldani. Kápé és ujjlenyomat együtt nem jó, főleg ha kisebb nyomozás lenne. *Vonja meg a vállát a lány. Különösebben nem érdekli őt ez a téma. Néhány ember elmegy az asztaluk mellett, mire Tyline beveti a gyilkos pillantását.* -Az a jó. Camryel hajlamos megfeledkezni arról, hogy mások magánéletéről beszél. Ahelyett, hogy a saját dolgával törődne. *Morogja a szőkeség.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 7:50 pm

*Nem mondhatni, hogy távol áll tőle az alvilág... sőt, egészen belefolyik néha, de nem igazán azért, mert a része akar lenni. Figyeli, ahogy a két alak távozik, és kicsit megnyugszik.* ~ Nem szeretem ezt a bizsergést a hátamnál. Túl árulkodó. ~ - Azt hiszem, én is megyek. Várj, visszakísérlek. *Szól Demian után, majd biccent Evandrusnak, és valóban visszamegy az iskolába. Nem túl könnyű az út, jobb, ha megmutatja a fiúnak.*
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 93
Kaszt : Fogadó - Page 16 Vandor
Üzenőláda : IEED (Imádjuk Együtt Evan Darian-t) klub önjelölt elnöknője.

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 7:42 pm

*Neki mára ennyi társasági élet untig elég kezd lenni. Udvariasan kimenti magát, majd távozik.* Bocsássatok meg, most távoznék. *A visszautat némi bizonytalankodás után találja meg, de szerencsésen visszakerül az ágyába.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 7:34 pm

*Amikor a társaságra panaszkodnak, egy kicsit furcsán néz, ugyanis ismerőseinek nagy része az alvilágba tartozik, és furcs neki, hogy ez valakit taszít* - Hát akkor megkérném az urakat, hogy távozzanak, majd holnap megtárgyaljuk a dolgot egy nyugisabb helyen! *azzal kezet ráz az urakkal, mire azok távoznak* -Na most már leülsz? *fordul a lány felé és kihúzza neki a széket*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 7:23 pm

*Kissé felvonja a szemöldökét az üzlet szóra, majd továbbra is bűbájosan mosolyog, és összefonja maga előtt a karjait.* - Ó, nem, köszönöm. Nem ülnék le. Nem igazán felel meg a társaság, ha nem gond. *Érezhető, hogy nem a két fiúra mondja, sokkal inkább a csuklyás alakokra.* ~ Feláll tőlük a szőr a hátamon. Hihetetlenül mocskos az aurájuk. ~ *Szóval csak összefont karokkal, elzárkózva ácsorog a többiek mellett, de láthatóan őt ez nem zavarja. A csigára meg sem rezzen az arca, de az italkérésre megrázza a fejét. Kérdés, miért jött akkor ide, de hát nem csak az ital miatt lehet a fogadóba járni.* - Allidonos és Naxeldires diákoknak van, szóval tudtommal egyikőtök sem mehet be. *Válaszol még Demiannak a másik fogadóval kapcsolatban.* - Szerintem jó hely, de nem annyira extrás, vagy ilyesmi.
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 7:13 pm

Demian Deyan vagyok. *Mutatkozik be. A Lisa által elmondott sztorira nem reagál, úgysem ért belőle egy szót sem, bár azért a bent levő fogadóra még rákérdez.* És miért nem mehetek oda? Mármint mit értesz a nekünk-ön alatt? *Közben helyet foglalnak az asztalnál, és ő is rendel.* A bloody mary nekem is jó lesz, köszönöm. *Mondja.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 6:58 pm

*Egy kicsit meglepődik, amikor megszólítják, de mosolyogva köszön* -Szerbusztok! Evandrus Njord vagyok! *mutatkozik be az idegen úrnak* -Foglaljatok helyet! Nincs semmi gond, az urakkal épp egy kis üzlet folyt. *mondja, majd inkább nem említi meg, hogy az urak bérgyilkosok, akik segítenek neki leszámolni az apja gyilkosaival. Rendel magának meg az uraknak egy-egy Bloody Maryt* -Isztok valamit? *kérdi a most érkezett társait, majd rendel nekik is valamit, és kér egy tál csigát*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 6:47 pm

*A szoborparkból szépen besétálnak az udvaron meg mindenen keresztül az előcsarnokba, ahonnan az amfiteátrumból lemennek a központi társalgóba. Ott a tükrön keresztül bejutnak a nellondi Jenilia teaházba, ahol Lisa Demianhoz fordul, de közben nem áll meg persze, hiszen nem ez az úticéljuk, itt csak átvágnak.* - Tudtad, hogy nemrég felrobbant a Jenilia? Kiengedtünk véletlen néhány elég csúnya démont. De a Lassenienek akkor is maguknak keresték a bajt, nah. *Könnyedén legyint, mintha tényleg csak az időjárásról beszélgetnének. A teaházból kilépve végighaladnak néhány utcán, és hamarosan megérkeznek a fogadóba, ahol szépen be is nyit.* - Tádámm! Íme a fogadó. Nincs különösebb neve, ez a nellondi fogadó és kész. Mondjuk nekünk van egy külön fogadónk az iskolán belül, de oda te nem mehetsz be, ha nem tévedek. Annak sokkal jobb neve van, az énekes halotthoz van címezve. Jé, szia, Evandrus. *Kissé felvonja a szemöldökét a két csuklyás alak láttán, és bűbájosan mosolyog rájuk, megállva a fiú mellett.* - Valami gond van netán?
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 6:39 pm

*Valahonnan jönnek, és mivel a usernek jelenleg kevés fogalma van a Nezabar felépítéséről, most maradjunk annyiban, hogy Lisa jön elöl, Demian meg valahol jobbra, egy fél lépéssel mögötte. Közben még a nyelvtanulásról vitatkozgatnak, de Demian már szemmel láthatólag kezd a témába beleunni. A kocsmába vagy mibe viszont ő lép be először, mert így illendő, utána pedig hagyja a hölgyet érvényesülni, mert ő ismerős errefelé.*
Vendég
Vendég

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitimeKedd Ápr. 19, 2011 6:33 pm

*Amikor a lány kirángatja a fogadóból, ő lelassít.* -Ő drágám, az urak hozzám jöttek, miattuk jöttem be ide! *azzal megcsókolja a lányt, és a búcsú után visszamegy az asztalához, a két úr társaságába*
Ajánlott tartalom

Fogadó - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 16 Icon_minitime

Fogadó
Vissza az elejére 
16 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Kereskedőnegyed-
Ugrás: