Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fogadó | |
|
+45Aeryn Baker Hamon Joulice-Melange Anelie Mei Xi Claire Fairchild Nicolas Demerest Kyle Peters Szentesi Amélia Blagoy Ivo Lazar Marco Mimieaux Mikhael Knyaz Yvonne Chaconne Axel J. Hitchcock Joshua Phoenix Bonnie Tornow Cat R. Morgan Liziuzayani Nkhotakota Oyasumi Setsuna Caleb Dawson Angel O'Ross Demian Emil Deyan Emily Kyra Beawer Beatrice el Esposito Casimiro Odalis Riel Eruthalion Farkas Zsuzsanna Gaiaea Miley Hortingberg Senilla Rachel Roseberg Krasimir Waylan Erik Ryscher Marta Albena Todorka Alexandra Sirov Shelly Dawson Duncan Cornell Zeph Owen Patrisha Blake Pandora Chaconne Miranda Moon Morgane Devan Jessa McFarland Moyra McFarland Sheena McFarland Variam Altolos Heikigou Kouriryuu Clémence Aurora Moonbeam Toma Grigor Anton 49 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Toma Grigor Anton Diák
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 108 Kaszt :
| Tárgy: Fogadó Vas. Nov. 08, 2009 2:28 pm | |
| First topic message reminder :
*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*
Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele. A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval. A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt. A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után. A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot. Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.
Áru: Alkohol mentes italok: Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz Alkoholmentes koktélok: Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz Bólék: Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig Alkoholos italok: (csak felnőtteknek): vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz
Rostos üdítők : barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz Teák: Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz Rendelhető csemegék: Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz Kérhető reggeli : rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó) Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő Vacsora: egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst[/color] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 2:02 pm | |
| -Én is pont így érzek. * mosolyodik el lágyan. * -Te is sokat jelentesz nekem. *mondja halkan, majd feláll és felsegíti Elisat is. Segít leporolni őt, mivel kicsit összekoszolódott a ruhája, de nem is csodálja. Nyilván azután történt nem sokkal, hogy Ő elájult. Megpuszilja a homlokát, majd rávigyorog a már ismert szívdöglesztő vigyorával.* -Szóóval van még, amit tudnom kéne veled kapcsolatban? *kérdezi kíváncsian és jókedvűen. Mindig jobb a kedve, amikor csak szerelmével lehet.* | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 1:54 pm | |
| *Talán egy kicsit túlzásba estem azal amit mondtam. Hagyom hogy átöleljen, mert megnyugtat. *~Ki vagy te kölyök?... Majd én megtanítalak hogy maradj életben... Sose halkgass senkire csak a szívedre.~*valamiért eszembe jutnak Angyal szavai. Régen Angyal tartotta bennem a lelket. De nem értettem hogy miért most jutottak eszembe ezek az emlékek. *-Köszönöm Steven nagyon sokat jelentesz nekem. És veled akkarok maradni örökre. Mióta veled találkoztam úgy érzem újra élek.*mondom hallkan mellkasába fúrva aracomat. * | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 1:43 pm | |
| -Bocs, azt hiszem kidőltem pár percre. Az a vámpír banda dolog nem kicsit készített ki. * felül, a hajába túrva, aztán felé fordul. A következő mondat eléggé meglepi. Összevont szemöldökökkel, homlok ráncolva hallgatja tovább kedvesét.* -Lehet, hogy nem vagy az, de attól még nagyon szeretlek téged és fontos vagy nekem, buta! * térdelve közelebb csúszik Hozzá, majd átöleli. * -Az életem csak nehezebb lenne, és szürkébb ha téged nem ismertelek volna meg. Te vagy, aki színt varázsol a hétköznapjaimba és végre.. boldog vagyok. Boldog vagyok melletted! * mondja, arcát Elisa hajába fúrva. * -Értem meg ne aggódj, mert nincs semmi bajom. Jól vagyok. | |
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 1:27 pm | |
| *Hirtelen ara eszmélek hogy szerelmem megszólal majd megérinti az arcom. Halvány mosoly fut át az arcomon majd újult erővel törnek fel könnyeim. *-Tökfilkó! *szólalok meg.*- A frászt hoztad rám. Azt hittem valami komoly baj van én meg teljesen leblokkoltam.*szidtam meg kissé. Most hogy tudom jól van megkönnyebbültem. *-Sajnálom. Lehet egyszerűbb lenne az életed ha nem találkoztunk volna.*nézek komolyan a szemében. Tudó hogy nem tetszik neki amit mondok de igaz. *- Te erősnek és határozottnak látsz de valójábban csak egy gyenge nő vagyok aki semmire nem képes csak a parancsokat kiadni az embereinek.*mondom és becsukom a szemem. *Tudod nem az vagyok akit megismertél.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 1:13 pm | |
| *Szerencse, hogy egyben van, csupán.. kidőlt pár percre. Pihenés gyanánt jól is jön, mivel eléggé kikészült. Már aggódott Elisa miatt, amikor átpártolt a vápír bandához, no meg nem tudhatta, ki lesz a követező azután a fehér hajú, melíres lány után. Mondjuk csak vele szórakozott el a pasi, aminek örül, mert a kedvese érintetlen maradt, most pedig mindketten a fogadóban lehetnek, a gondolattal hogy sikerült megúszniuk a dolgokat. Most már kifejezetten hálás is, hogy miután felrohant a színpadra, kivágták őket. Legalább nem kell tovább ott tartózkodni. Úgy 10 perc után nyitja ki szemeit, ekkor eszmél fel arra, hogy szerelme ölében fekszik.* -Remélem nem azért sírsz, mert gyászolsz. *szólal fel hirtelen, az arcát fürkészve, majd kedvesen meg is érinti azt.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 12:58 pm | |
| //olvad// -Sajnálom Stev. Sok minden van amit még nem tudsz rólam. De nem akarlak terhelni. *mondom halkan ahogy kitöltöm az italt de hirtelen egy puffanást hallok. Hátra fordulok és meglátom Stevet a földön elterülve. *-STEVEN! Mi a baj? *rohanok oda hozzá, de nincs magánál. *-Stev kérlek. Térj magadhoz. *megemelem kissé felső testét és fejét az őlembe hejezem. *~Vajon mi történt? Talán megsérült és nem vettem észre? ~*fejemben cikáznak a gondolatök és egyre idegesebb vagyok. Észre sem vettem hogy elkezdenek záporozni könnyeim. Annyira ideges vagyok hogy teljesen leblokkolok. Egyik kezemmel sápadt arcát fogom még a mássikkal homlokát és haját simogatom. *-Úgy látszik én mindenkire bajt hoznk. *suttogom halkan és továbbra is kedvesem arcát figyelem.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 10:01 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja, miközben kiissza az Ouzot a pohárból. Hamarosan minden csepp elfogy a pohárból és Elisa is leáll a meséléssel. Meglepi a hír, sosem hitte volna, hogy pont egy vámpír az, akibe beleszeretett, de az megpróbálta megölni. Ezt emésztenie kell, ahogy a pár órával ezelőttieket is, hisz majdnem elvesztette a nőt. Nem is kell, hogy meghaljon, épp elég fájdalom, ha csak távol van tőle. Most még inkább értékeli az együtt töltött időket, de eddig is azt tette, hiszen számára fontosak ezek a pillanatok.* -Ez új. *néz rá, majd feláll, hogy nyújtózzon egyet, miután leteszi kezéből a poharat, de hirtelen szédülés fogja el. Túl gyorsan állt fel, és a feje is sajgott mellé, ez pedig elég kombináció ahhoz, hogy elterüljön a padlón, plusz ráadás pedig minden történés a mai nap folyamán, délutántól nézve.* //Fagy// | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 9:42 pm | |
| -17 éves naív kislány voltam. Angyal bemutatott egy Andrej Gorchakov nevű férfinek. Gyűlölték egymást de egy ügy miatt együtt kellett dolgoznunk. *kezdek bele a mesémbe. Magamelé meredek ahogy visszaemlékezem. *- Lényeg a lényeg hogy beleszerettem. Legalább is én így hittem. Nem tudtam akkor még hogy Andrej egy vámpír és hippnotizált. Kiderült hogy csak azért tart maga mellett hogy Angyalnak akkar ártani. Egy évig a játékszere voltam. És egyszer mikor már rám unt úgy döntött hogy megöl.* mondom el végül neki. A szemét figyelem de nem látok rajta semmit. *~Ezt még nem mondtam neki hogy egy vámpír szeretője voltam. Biztos nehéz lehet elfogadnia.~*gondolkozom ahogy megiszom italom és felkelek hogy töltsek mégegyet. *-Te is kérszmég?*kérdezem ahogy felé fordulok.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 9:27 pm | |
| *Az utolsó mondat felkelti a kíváncsiságát.* -És mik azok a dolgok? *nem akar tolakodni, ha akarja megosztja vele, ha nem, megtartja magának. Nem akar belőle nagy ügyet csinálni. Nem akarja erőltetni, ami esetleg fájó pont kedvese számára. Újabb nagy kortyot fogyaszt el a szeszes italból.* ~Érdekes nap volt ez! Csak mulatni szerettem volna ELisaval együtt, erre találkozunk egy egy bandával, aki elragadja őt tőlem. No meg az a csaj! Ha még egyszer összefutunk vele, nem tudom mi lesz! Nem tetszik a beszéd stílusa és az öltözködése is rémes.~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 8:59 pm | |
| -Hogy mit? Nem is tudom. Nagyon jónak indult. De ez a vámpírbanda olyan dolgokat juttatott eszembe amit jobb lenne elfelejteni. *mondom halkan és bele kortyolnk az italba. Érzem az erős ánizsos ízt majd ahogy kissé végig marja a torkomat, és lassan enyhén elzsibbaszt. Ahogy a múltra gondolok önkéntelenül a nyakamhoz érek. *~Ha akkor hallgatok Angyalra akkor megúsztam volna a dolgot. De én naiv voltam, makacs és azt hittem hogy Andrej is szeret.~*gondolkodom és észre sem veszem hogy végig szántok hosszú körmeimmel nyakamon ahol alig látható sebhelyel vannak.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 8:48 pm | |
| -Igen. * bólint, majd végighallgatja őt. * -Köszönöm! *veszi kézbe a poharat, majd leül a vele szemben álló fotelba. Kicsit kimerültnek érzi magát, de azért jól van. Felpezsdül a vére, ha csak arra gondol, mi történt alig pár órával ezelőtt. Nagyot sóhajt, majd belekortyol az italba. Nagyon jó, kissé markáns íze van. Nagyszerű ital egy nagyszerű, eseménydús nap után, aminek még a hatása alatt áll. A vámpír erőktől alaposan kiverte a víz és levegőt is kicsivel nehezen kapott, de most már nyugodt, mert tudja, hogy minden rendben van.* -Mit gondolsz a mai napról? | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 8:30 pm | |
| -Van ouzo. Elég erős? *kérdezem halvány mosollyal. Az ágy előtt lerúgom a cipőimet, majd a szekrényhez lépve előveszem az italt meg két poharat teszek az asztalra. *-Szerencsére Nanny a házvezetőnőm mindíg gondol rám. Mindíg küld valami italt a jelentések mellé.*mondom ahogy töltök mindkettőnknek az italból. *-Tessék. Remélem izleni fog. *mosolygok ahogy leülök, az egyik fotelba. Megint csak az utcalámpa ad fényt de jó is ez így. Felhúzom a lábaimat és ölemben fogom a poharat.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 8:15 pm | |
| -Megértem! Ezek a hülyék csak ahhoz értenek, hogy agy mosott zombiet csináljanak minden emberből, abba már nem is gondolnak bele, mekkora őrültség. * sóhajt fel. * -De mindegy is. Ne köszönd, mert szívesen tettem! Fontos vagy nekem. *megkönnyebbül, amikor elérik a fogadót. Elege van az emberek látványából mára, szerelmét kivéve. Eléggé megviselték a történtek, de nem akarja kimutatni, egyelőre.* -Valami erősebbet szeretnék, ha lehet. *mosolyog le rá.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 7:58 pm | |
| *Magához szorít ami most nagyon jol esik. Térdeim még mindíg remegnek kissé. *~Akár hányszor eszembe jutnak a kilenc évvel ezelőtti események kiborulok. Lehet elkéne mondanom neki. Hisz csak annyit tud hogy majdnem megölt egy vámpír. ~*gondolkodom. *- Hát kicsit úgy érzem magam mint akinek elszívták az erejét. *Válaszoló neki. *- Köszönöm Stev, ha te nem vagy nem tudom mi történt volna. *mondom hallkan ahogy haladunk. Inkább a fogadó felé vesszük az irányt. Stevet is megviselték a történtek bár nem mutatja. Én meg lehbtek jó besurranó tolvaj meg bérgyilkos, akkor is csak egy gyenge nő maradok. Aki tehetetlen a vámpírokkal szemben. Végre elérjük a fogadót. Nincs kedvem az emberekhez. Felmegyünk és megállok a szoba ajtóba. *- Kérsz bort? Esetleg valami erősebbet?*kérdezdm ahogy benyitok, és belépünk szobámba.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 2:19 pm | |
| -Oh, azzal rég nincs gond! Volt egy macskám és egy húsevő növényem is, csak az előbbi már elég idős volt, az utóbbit meg nem etette az a hülye, akire rá mertem bízni.. * sóhajt fel a kezét figyelve, aztán Elisabethre néz. Leesik az álla és fél percig úgy is marad. A ruha nagyon jól áll rajta, rögtön kihangsúlyozza a vonásait. Nagyon szép alakja van, egy sötét szépségversenyen rögtön lerúghatna a színpadról mindenkit. * -Gyönyörű vagy! * lép oda hozzá a szemeibe nézve, majd kedvesen megcsókolja őt. Kezét közben egy zsebkendővel törölgetni. A sebei picik, hamar bebógyulnak majd, de most ideje mással foglalkozni. * -Mehetünk! *karolja fel, majd együtt kilépnek a szobából.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 2:12 pm | |
| *A fürdőben hamar végzek és hajamat csak megfésülöm. Hagyom hogy szabadon omoljon vállaimra és hátamra. Ruhám félpántos és a bokámig ér, de jobb oldalt combközépig fel van hasítva. Nyakamban egy fehérarany láncon egy Tiffani gyémánt függő lóg. Mikor végeztem kijöttem a fürdőből és megálltam az ágy előtt. *- Jobb ha hozzászoksz a harapdáláshoz. Scarlett se lesz kedvesebb. *mondom mosolyogva. Egy kis retikülbe be beleraktam telefonom a pálcám és egy kis 38-as kétlövetű revolvert. *- Kész vagyok ha akarod indulhatunk.*mosolygok rá.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 1:58 pm | |
| -Értem. * bólint, majd elmosolyodik * -Rendben, itt várlak! Kíváncsi vagyok, hogy áll rajtad az a fekete ruha. *vigyorodik el, majd a növény egy szirmát kezdi el cirógatni. Az meg-megmoccan a cserepében, kisebb hullámzó mozgásban, mintha valami fura táncot járna. Nem tudja hogy csak azért mert táncos jókedvében van, vagy csak élvezi a törődést, minden esetre szórakoztatja. De aztán hamar abbahagyja, és bezárja szirmait, miközben Steven keze pont lejjebb vándorol, a fejének közepe felé. Az ügyesen ráharap a kezére, ő meg faarccal húzza ki, miközben a rosszcsont fogai kicsit felkarcolják a bőrét.* ~Kis makacs!~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 1:44 pm | |
| -Nekem megfelel. Érdekes helynek hangzik. *mondom egy sunyi mosollyal. Tetszett az ötlet mert egy ideje nem történt sok minden. *Nincs bajom a verekedésekkel. Bár szerintem itt nem találok olyat akivel érdemes üzletett, kötni. *Mondom és kibontakozok karjaiból. A ruhásszekrényhez lépve kinyitom az ajtaját és nézelődni kezdek. *Az üzletfeleim kicsit magasabb körbe mozngnak. Bár mindíg érhetnek meglepetések. *mosolygok rá majd kiveszek a szekrényből egy hosszú fekete ruhát. *~Ezt miért is hoztam magammal? Talán mert az Árny macska mégse vonult teljesen vissza?~*gondnolkodom majd feléfordulok. *- Mindjárt jövök, csak átöltözök. *mondom mosolyogva és a fürdő felé veszem az irányt.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 1:29 pm | |
| -Áh, értem! * vigyorodik el. A Savannah ráadásul igen szép fajta, neki az az egyik kedvence. * -A Sötét negyedben van egy Holt lelkek tanyája nevű hely, egy sikátor végén. Nagyon jó! Tele van rosszabbnál-rosszabb hírű emberekkel, jól lehet üzletelni egyesekkel, és néha még verekedés is van. Nem tudom, téged mennyire nyűgöz le, de az utóbbi elég gyakori, szóval még műsort is nézhetnénk, miközben megiszunk valamit, kettesben. *válaszolja lelkesen.* ~Kíváncsi vagyok, mit szól az ötlethez. Kemény hely lesz, ahova el szeretném vinni őt, de biztosan élmény lesz mindkettőnk számára!~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 1:19 pm | |
| -Igen Scarlett. Egy nagytestű Savannah macska. Egyenlőre a Spanyol rezidencián vigyáznak rá.* mondom és rámosolygok. *-Én is örülök neki. *mondom és nyakaköré fonom karjaimat, mert derekamnál fogva felemel és megpörget. *-Nagyon elemedben vagy. Mit terveztél mára?*kérdezem vidáman.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 1:12 pm | |
| -Scarlett? * kérdezi, felvonva egyik szemöldökét. Nem mesélte, hogy állata is van, bár ez őt nem zavarja. Minden bizonnyal egy cicája van. Stevennek is volt, csak hát az ilyen állatok sem hosszú életűek. Hiába, 10-13 év körül már igen csak sok bajuk van, aztán hirtelen mennek el. Tudja ő ezt jól, mivel 12 éves kora körül ment el az a csíkos állatkája, akit New York utcáiról szedett fel. Soha nem felejti el azokat nagy, sárgás szempárt... * -Én meg annak, hogy egy újabb remek napot tölthetünk el együtt! *viszonozza a csókot, majd elhúzza a fejét. Felemeli kedvesét a derekánál fogva és megpörgeti.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 12:54 pm | |
| *Mosolygok miközben beszél. Kicsit felhúzom az egyik szemöldököm mikor elmondja hogy megetette a növénykémet. *- Scarlett egy kissé neheztelni fog rá akkor. *mondom mosolyogva. És magamban elkébzeltem macskám duzzogását. *- Örülök hogy jól aludtál. *mondom és lábujjhegyre állva megcsókolom. *~Imádom az ezt a férfit. Ha ő nem lenne még mindíg a saját keserűségemben fuldokolnék. ~*gondolkodom és átölelem. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 12:42 pm | |
| *Karjait vékony derekára kulcsolja, s magához szorítja őt. Kedvesen megcsókolja, majd homlokát az övéhez nyomja.* -Azért remélem, tudtál pihenni. * néz rá komolyan egy pillanatra. * -Jól és mélyen. Elég rég volt már ilyen. Mostanság nyugtalanul alszom, de amióta megismertelek, ez megváltozott. * húzza mosolyra száját. * -Egyébként örülök, mert ezek szerint már az ilyen növények gondozásában s jártas vagy. Egyébként ma már megetettem néhány egérrel, úgyhogy egy darabig nyugton marad. *magyarázza, miközben gondolatai most csak kedvese körül forognak.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 12:33 pm | |
| *Mosolyognom kell azon ahogy elpirul. *~Édes mikor elpirul.~gondolkodom ahogy belép. *Tedd csak le az asztakra. Igen volt már hasonló növényem. * válaszolom és becsukom az ajtót. *- Fogjuk rá hogy tudtam aludni. Valami furcsa álmom volt. Bár nem igazán emlékszem rá.* mondom kicsit elgondolkodva. *- Nem is lényeges. Te hogy aludtál? *kérdezem ahogy átölelem, és felmosolyogtam rá.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 23, 2013 12:22 pm | |
| *Kiles a hatalmas növény mögül. Leesett állal veszi észre, hogy most még gyönyörűbb Elisabeth, mint eddig bármikor. Szó sincs róla, alapból földöntúli szépséggel bír, de a hosszabb kis spagetti pántos hálóingje jobban ki tudja emelni ezt a tulajdonságát.* -Szia, k-köszönöm! * köszön elpirulva, majd megcsóválja a fejét és beljebb lép. * -Nem, csak reggel megláttam ezt a gyönyörűséget, és meg akartam szerezni. A tiéd, egy igazi húsevő növény. Volt már dolgod hasonlóval? * kérdezi érdeklődve. * -Mellesleg hogy aludtál? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó | |
| |
| | | | Fogadó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |