Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fogadó | |
|
+45Aeryn Baker Hamon Joulice-Melange Anelie Mei Xi Claire Fairchild Nicolas Demerest Kyle Peters Szentesi Amélia Blagoy Ivo Lazar Marco Mimieaux Mikhael Knyaz Yvonne Chaconne Axel J. Hitchcock Joshua Phoenix Bonnie Tornow Cat R. Morgan Liziuzayani Nkhotakota Oyasumi Setsuna Caleb Dawson Angel O'Ross Demian Emil Deyan Emily Kyra Beawer Beatrice el Esposito Casimiro Odalis Riel Eruthalion Farkas Zsuzsanna Gaiaea Miley Hortingberg Senilla Rachel Roseberg Krasimir Waylan Erik Ryscher Marta Albena Todorka Alexandra Sirov Shelly Dawson Duncan Cornell Zeph Owen Patrisha Blake Pandora Chaconne Miranda Moon Morgane Devan Jessa McFarland Moyra McFarland Sheena McFarland Variam Altolos Heikigou Kouriryuu Clémence Aurora Moonbeam Toma Grigor Anton 49 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Toma Grigor Anton Diák
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 108 Kaszt :
| Tárgy: Fogadó Vas. Nov. 08, 2009 2:28 pm | |
| First topic message reminder :
*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*
Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele. A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval. A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt. A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után. A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot. Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.
Áru: Alkohol mentes italok: Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz Alkoholmentes koktélok: Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz Bólék: Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig Alkoholos italok: (csak felnőtteknek): vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz
Rostos üdítők : barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz Teák: Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz Rendelhető csemegék: Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz Kérhető reggeli : rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó) Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő Vacsora: egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst[/color] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 6:35 pm | |
| -Oda, ahova te. *a csók kicsit váratlanul éri, de aztán ösztönösen öleli magához. Közben a víz csak tovább folyik, akár egy kellemes záporeső egy meleg, nyári délután.* -Én is téged, Eden. * mond kii puhán minden szót. Megszólal a telefon, ami zavarja a meghitt pillanatot. Nagyot sóhajt. * -Ja, de nem is érdemes törődni vele. Bár, ha kivételesen fontos ügyről van szó, lehet nem árt felvenned... Szerintem nézd meg, ki hív. *puszit nyom kedvese feje búbjára.Emlékszik, amikor még kis srác volt, mindig az eget pásztázta, és a szülei kapcsolatán elmélkedett. Azon, hogyan talált két ilyen remek egymásra és azon, vajon ő is megtalálja -e, akit szeret. Amikor a szüleit megölték, nagy seb keletkezett a lelkén, ezért is komorult meg. Visszahúzódott a kis páncélja mögé, s csak komor oldalát fordította a világ felé. De most, hogy megtalálta az igaz szerelmét, már van, akinek a jót is meg tudja mutatni, már ami megmaradt belőle. Van, hogy néhány tulajdonsága átalakult, de ettől függetlenül ugyanaz az ember maradt. Erre csak a napokban jött rá, Edennek hála.* ~Szerencsésnek érzem magam. Boldog vagyok, mert végre nem szenvedek egyedül a magány sötétjében.~ //Fagy.// | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 6:17 pm | |
| *Kicsit elgondolkodom majd összerezzenek ahogy az oldalamat kezdi szappannal dörgölni. *-Te hova szeretnél menni?*kérdezem ahogy pirulva lesütöm a szemem. Még ez is jól esik tőle. *~Bár csak örökké élnék, hogy ne kelljen elhagynom Őt. ~*gondolkodom majd hirtelen jött ötlettől lábujjhegyre állok és nyakaköré fonom karjaimat és megcsókolom. Kicsit zihálva válok el tőle. *-Szeretlek. *mosolygok rá majd mikor újra megcsókolnám meghallom a telefonom hangját. Magamban szitkozódva döntöm homlokom mellkasának. *-Mindig a legrosszabbkor.* | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 6:02 pm | |
| *Kellemesen megborzong az érintésre. Ahogy a mellkasát kenegeti, elgondolkodik pár percre. Kitalált már valami jó programot, csak hirtelen nem jut eszébe, mi is az, de végül pár percnyi töprengés után eszébe jut.* -Arra gondoltam, hogy elmehetnénk A Nevadia-barlang pupba, vagy akár a tengerpartra is, hisz most pont jó az idő hozzá. A döntés csak rajtad áll, ragadozócskám. *súgja, majd beszappanozza kezeit és szerelme oldalát kezdi el dörgölni vele.* ~Nyugodtabb vagyok, most hogy rátaláltam a másik felemre.~ | |
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 2:17 pm | |
| *Viszonzom csókját, és hozzá simulok. *-Mit szeretnél ma csinálni? *kérdezem ahogy a szappanért nyúlok. Érdekes lenne rajta a jázmin illatú tusfürdőm. Kicsit elvigyorodom a gondolatra, majd izmos mellkasára kenem a szappanhabot. *-~Olyan kellemes nyugalmat érzek. Mellette nem kell félnem mert ő vigyáz rám. És soha többé nem akkarok egyedül lenni. ~*gondolkodom halvány mosollyal arcomon. Közben felnézek rá a gyönyörű kék szemeibe.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 2:02 pm | |
| *Leveti a koszos ruhákat. Tudja, hogy párja figyeli, de nem zavarja. Ha egy idegen bámulná így, más lenne a helyzet. Az illető csak kint végezné az utcán, de Eden más. Őt teljesen megtűri maga mellett, hiszen rág belefúrta magát az Ő kemény szívébe, és biztos hogy soha nem is hagyja el azt. A ruhadarabokat csak a közeli sarokba dobja hanyagul. majd beáll a zuhany alá, mellé. * -Hát elhiszem... *nevet fel, majd egy rövid csókot vált vele. A víz egyébként tényleg kellemes. Jó langyos, amit mindig nagyra értékel. Bár igazából azt sem bánná, ha egyszer csak jéghidegre válna, hisz egy ilyen "kis" ragadozó mellett nem fázna.* //Fagy.//
A hozzászólást Steven Blackfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 27, 2013 2:24 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 1:40 pm | |
| *Mosolyom kiszélesedik mikor vörös arcal megy ki hogy tisztaruhát hozzon magával. Én addig ledobom magamról a takarót és beállok a zuhanyalá. Kellemes langyos vizet engedek magamra. Felé fordító fejem mikor becsukja az ajtót. *-Akkor jó. Gyere kellemes a víz. *vigyorgok rá és kicsit arrébb húzódok. Szemtelenül végignézem ahogy levetkőzik. *-Minden nap elnézném ezt a fajta műsort.*vigyorgok kajánul. Hihetetlen jól érzem magam. És már nem is vagyok álmos. Felpezsdült a vérem a látványtól.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 1:28 pm | |
| *Az ajánlatra nem tud nemet mondani. Ragyogó ötletnek tartja. Némán figyeli, ahogy Eden testén lejjebb csusszan a takaró, majd elpirult arccal hátrál ki, hogy tiszta ruhát kutasson elő magának. Kinyitja a bőröndöt. Előhúz belőle egy terepmintás bermudanadrágot és egy alsót, majd visszasiet a fürdőbe.* -Ki nem hagynám! *pajzán vigyor fut végig arcán. Miközben kedvesével szemez, kezeivel kikutatja a kilincset és becsukja az ajtót.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 1:14 pm | |
| *Ahogy a fürdő felé próbálok haladni mikor hirtelen felkap az ölébe. Nyakaköré fonom a karjaim hogy segítsek magam megtartani. *-Hát igen a tegnap éjjel... hogy is mondjam, elég aktív voltál. *válaszolom vigyorogva ahogy letesz a fürdőben. Támad egy sunyi ötletem majd rá mosolygok. *Nincs kedved velem tartani? *kérdezem továbbra is ''ártatlanul'' mosolygok rá. Kíváncsi vagyok hogy mit reagál a dologra és kicsit lejebb engedem a takarót magamon.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 12:58 pm | |
| -14.54. * elvigyorodik a döbbentségén. * -Én pontban 14 órakor. Eléggé ellustálkodtam az időt, de a tegnapi nap után nem is csoda. *nevet fel halkan, figyelve, hogy kedvese feláll a nagy, zöld huzatos takaróval és lassan a fürdőszoba felé araszol. Nagyon aranyos, ugyanakkor vicces látvány, mert még a takaró is nagyobb nála. Észrevétlenül oson mögé, majd a lábai alá nyúl és hirtelen felkapja.* -Azt hiszem így könnyebb lesz. *a vigyor továbbra is ott ül a képén. Úgy látszik letörölhetetlen. Elviszi egészen a kék csempés fürdőszobáig, és csak ott hajlandó letenni.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 12:46 pm | |
| -Mi? Mennyi az idő? *döbbenek meg hirtelen, ahogy a telefonomat keresem, de rájövök hogy az a táskámban van. *- Tenger mélyen. *válaszolok vigyorogva a kérdésére. *-Rég nem aludtam ilyen jól. *teszem hozzá. Meglátom a csomagjait az asztal mellett és rámosolygok. *-Mikor keltél hogy már át is költöztél? *kérdezem ahogy nehezen kikászálódok az ágyból magamköré tekerve a takarót. Kicsit még fura hogy van valaki az életemben de még is boldog vagyok hogy nem vagyok egyedül. A fürdő felé veszem az irányt de ez a nehezebb feladat a takaróval mert nem az én 160 centimhez taláták ki.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 12:35 pm | |
| *A fene! Nem elég halk és óvatos.Az ajtó nyikorogva nyitódik, majd csukódik be, a cuccok pedig elég súlyosak, csak egy halkabb puffanás kíséretében sikerül félretenni annyi időre, míg az ő ragadozó macskájához megy. Mikor felhúzza rajta a takarót, ő rögtön felébred és ránéz. Nagyot sóhajt, majd kedvesen viszonozza a szájra puszit. Egy idő után úgy is felkelt volna.* -Az enyhe kifejezés! Már délután van. * jelenti ki. * -Jól köszönöm, na és te? *puszilja meg feje búbját, majd leül hozzá az ágy szélére.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 12:21 pm | |
| *Motozkálást hallok de nincserőm még a szememet sem kinyitni. Jól esik a lustálkodás. Hallom az ajtó nyílását majd csukódását, majd mintha leraknának valamit a földre. Akkor kezdek igazán ébredezni mikor feljebb húzzák rajtam a takarót. Résnyire kinyitom a szemem és szerelmem mosolyog rám. *-Steven? Már is reggel van? *kérdezem álmosan és magamelőtt tartva a takarót felülök. Visszamosolygok rá, majd előre hajolva kap egy szájra puszit.*~Rég aludtam már ilyen mélyen és nyugodtan. És ez neki köszönhetem, mert velem van. ~*-Hogy aludtál?*kérdezem ahogy karjaimat előre nyújtom hogy hátamat domborítsam egy kicsit.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szomb. Júl. 27, 2013 12:07 pm | |
| *Másnap elég későn kel fel. A mobil kijelző délután 14 órát mutat. Egy puszit nyom kedvese arcára, majd kikászálódik ágyból. Óvatosan mozog és halkan, mert párja még alszik. Nem akarja felébreszteni. Magára kapja a tegnapi ruhák egy részét, majd kilép az ajtón és a saját szobájába megy át. Összepakol, ma költözik be Edenébe, aztán együtt mennek el valami jó helyre. Nincs sok cucca, ha úgy nézzük, csupán egy nagy bőrönd tele ruhákkal és egy közepes méretű sporttáska. Visszapakolja beléjük a ruhákat, majd magához veszi rakományait és visszasiet szerelméhez. Egyelőre csak lerakja őket oda, ahol nincsenek útban, majd kifújja magát. Odamegy az ágy azon oldalához, amelyen épp Ő alussza álmát, és kedvesen betakarja őt. Jó az édes semmittevés, hogy olyan sok idejük van egymásra. Nem érne semmit a szerelem, ha azok akik szeretik egymást, alig tölthetnék el idejüket társukkal.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 10:07 pm | |
| -Jó éjt, te is. *mondja kedvesen, majd viszonozza az egyik csókot. Közben a hátára fordul. Eden rögtön a mellkasára hajtja fejét. Magához szorítja, szemeit pedig lehunyja, megpróbál aludni, de előtte még visszagondol a nap eseményeire. Igazából csak egy fő van. Túl vannak az első szeretkezésükön, most pedig egymás mellett aludhatnak, egy ágyban. Holnap, illetve ma összeszedi majd a cuccait és beköltözik ide, így együtt is élhetnek. Igaz, egy fogadó szobájában elég kicsi másnak, de biztosan elférnének így. Egyébként is maga a helyiség elég nagy. Jókedvűen gondolkodik, majd elragadják az álomvilág karmai.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 9:56 pm | |
| *Kedvesen mosolygok rá. Örülök hogy velem akar maradni. *-Lehet hogy bírod még, de a szemeiden mást látok. *mondom és megérintem az arcát. *-Rád fér a pihenés. *Adok neki egy apró csókot. *-Jó éjt szerelmem. Aludj jól.*monom mosoglyogva és újra megcsókolom de most lágyan kicsit hosszabban. Majd hozzábújok. Tudom hogy biztonságban vagyok mellette. Nem kell félnem hogy bajom esik hisz Ő megvéd. Ahogy a mellkasára hajtottam fejem és hamar elnyom az álom ahogy egyenletes légvételeit hallgatom. És remélem hogy innentől nyugodtan élhetünk mindketten.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 9:19 pm | |
| *Lehunyja szemeit pihentetésképp. Kicsit égnek, de majd elmúlik, ha alszik rá egyet. Fáradtnak érzi magát, de csak testileg, a szelleme nagyon is éber. Hallja a mondatokat.* -Örülök. Holnap össze is szedem a cuccaimat. * fut át mosoly arcán, majd bólint a feltett kérdésre. * -Igen, egy kicsit, de még bírom. *válaszolja, felpillantva rá. Már nyugodt, nem kéne attól tartani sem, hogy esetleg őrültséget csinál. Igaz, még mindig kinyírná azt, aki kedvesét bántani merte, de mivel az egyik fő tettes már nem él, nincs is miről beszélnünk. Eret meg fog magán vágni a hallottak után, bár igaz, hogy először nem repesett az örömtől. Most sem, de valamennyire már meg is emésztette.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 9:00 pm | |
| *Örülök hogy végre megnyugszik. Majd felragyog a szemem mikor azt mondja szeretne beköltözni a szobámba. *-Boldog lennék. *mondom mosolyogva ahogy átölelem. Kicsit aggódom hogy tényleg jól van-e. Mert félek a hallottak után valami őrültséget fog csinálni. De most csak azon vagyok hogy minnél több időt együtt töltsünk, mert ki tudja mennyi idő adatott meg nekünk. Ahogy ledől a párnára azonnal hozzá bújok hogy érezzem közelségét. A viág legboldogabb nőjének érzem magam hogy vele lehetek. Nem tudnám már elképzelni az életem nélküle. *- Elfáradtál? *kérdezem hallkan ahogy felemelem fejem és ránézek. Látom hogy szemei csukva vannak de azt is látom hogy elég éber még. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 8:45 pm | |
| -Igazad van. * ért egyet. * -Ami meg a jövőt illeti, gondolkodom azon, hogy beköltözöm ide, ha nem zavar téged. *ragyogó mosolyára néz. Megnyugtatja az, hogy itt van mellette Eden és végül is jól van. Igazi egy túlélő, az biztos. Lassan hátradől az ágyban, fejét a párnára hajtva, miközben le nem veszi szemét, Róla. Hogy jobban lássa, még felé is fordul. Egy picit még mindig aggódik érte lelke legmélyén, de ez az aggodalom is szerte foszlik, ahányszor csak visszaidézi magában a nemrég látott mosolyt. Becsukja szemeit, de még nem alszik. Nem is tudna.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 8:30 pm | |
| *Szélesen elmosolyodom mikor átölel. Teljesen megértem mit érez. Hisz a helyében én is kibuktam volna. Mikor az arcomat cirógatja úgy simulok a tenyerébe mint a simogatásra vágyó macska. *-Ugyan nincs semmi baj. Megértelek.*mosolygok tovább ahogy viszonzom az ölelését. *-Igen malyd mesélek még magamról de nem most. *mondom komoly hangom.*-Mára bőven elég volt ebből a rémségből. Jobb ha a múlt a múltban marad. De mi figyeljünk a jelenre és ami a legfontosabb a jövőre.*mosolygok rá vidáman hogy megnyugtassam. Nem akarom hogy miattam aggódjon. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 8:16 pm | |
| *Nagy levegőket vesz, majd lehunytja szemét. Igyekszik megnyugodni. Kis ideig nem adja meg magát, de a kedves szavak végül eljutnak hozzá. Bocsánatkérőn pillant le kedvesére.* -Ne haragudj! * szólal meg halkan, majd magához öleli. Mélyen a barna szemebe néz. * -Csak még új amit elmondtál, idő amíg megemésztem. * elkezdi cirógatni az arcát. * -Sajnálom, nehéz dolgokon mehettél keresztül. De valóban, az már a múlt. Most már biztonságban vagy, és nekem ez a fontos. Mert tudom, hogy így senki nem árthat neked többé. Szeretném, ha később még mesélnél, hisz érzem, hogy van tovább is a történet. *mondja komolyan, majd lágyan megcsókolja Őt.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 7:38 pm | |
| -Steven kérlek nyugodj meg. *suttogom. Dühös vagyok magamra amiért így felzaklattam. *-Sajnálom nem akartam hogy miattam ideges legyél. De ez mind a múlt. Amin ha akarunk se tudunk változtatni.*mondom halkan. Rossz érzés így látni. És észreveszem hogy dühös lesz mikor rákérdez hogy korbáccsal is megvertek. Erre már inkább nem mondok semmit hisz már így is elég dühös.Félek hogy a végén őrültséget csinálna.*-Édesem, kérlek. Nyugodj meg. Ez már rég nem számít. Hisz szeretlek.* mondom és megpróbálok a szemébe nézni. *~Joga van megismerni a múltamat de ez lehet egyenlőre sok volt neki.~*gondolkodom és megérintem az arcát.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 7:23 pm | |
| *Valamennyire sikerül megnyugodnia, de még mindig zaklatott. Nem hitte volna, hogy még ilyet is csináltak szerencsétlennel. Ha nem lenne halott, aki leginkább kínozta őt lélekben is, ő maga intézné el. Hogy lehet ártani egy nőnek? Hogy?! Lüktet a homloka, egyik kezével végigsimít rajta egy párszor, hátha az segít elmulasztani a pillanatnyi problémát. Mikor azt hallja, hogy még meg is korbácsolták, még inkább kiakad.* -Mi?! Téged korbáccsal is vertek? *túr a hajába, ahogy szerelmére pillant.* ~Ha még él egy kínzója, magam fojtom meg!~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 6:53 pm | |
| *Visszafordulok felé, és látom a döbbenetet a szemében. Közelebb csusszanok hozzá és megölelem. *-Sajnálom kedvesem. Nem akartalak felzaklatni ezzel. *mondom közben a haját simogatom. *-Ezek csak hegek amik már nagyon régen történtek. A hátamon pedig a korbács nyomokat lehet hogy szégyenlem ahogy kinéz de még is valamien szinten nem bánom mert azér történt mert nem árultam el a nevelőanyámat. És azzal a tudattal élhetek hogy nem vagyok áruló.*mondom mosolyogva de továbbra sem engedem el mert érzem hogy nagyon felzaklatta a dolog.*~ Sokat féltem életem során de már nem kell többé mert Ő velem van.~* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 6:39 pm | |
| *Mindig elképzelte, amit csak olvasott, vagy hallott. Áldásnak és átoknak tartotta egyaránt ezt a képességét, ami nem is igazán az, inkább csak egy egyszerű jellemvonást, amit most száműzne magából, ha lehetne. Lelki szemei előtt megjelenik a kép, amiben először a nő - khm, illetve a lány - szerelme döfi le és megharapdálja, nem épp a jó értelemben. Izmai megfeszülnek, a pupillája pedig összeszűkül. Maga elé mered, miközben a kép forog tovább. Most azt látja, ahogy elkapják néhány társával együtt, aztán... aztán csak sebesült szerelme képét látja maga előtt, amitől megremeg lelke. Rémes, borzalmas látvány. Sokat szenvedhetett akkor, többet nem akarja így látni őt. De érzi, hogy még nincs vége a történetnek.* -Van.. tovább is, igaz? *pillant rá, sokkolt, döbbent tekintetével.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Pént. Júl. 26, 2013 6:21 pm | |
| *Elmosolyodom mikor Andrejre utal. Kicsit elgondolkodom mert sokminden homájos abból az időből mert hippnózissal tartott maga mellett.*- A hasamon lévő akkor keletkezett mikor puszta kézzel döfött le.*mesélem. Kicsit kiráz a hideg mikor visszaemlékszem. *-Több harapás és kissebb vágást ejtett rajtam amég vele voltam. És sajnos a hippnózis miatt nem tettem semmit. *folytatom a mondandómat.*- A hátamon pedig... *ülök föl és a hátamat mutatom felé. Ahol a hátam közepén szinte teljesen egybefüggő volt a heg és az oldalam, a derekam valamint a vállam felé látszott csak hogy több különálló sebről van szó.*-Egy ellenséges csapat Kubában elkaptak engem és három társamat. Őket megölték én örülhetek hogy ennyivel megúsztam. *~De akkor sem árultam el Angyalt és erre büszke vagyok. ~*gondolkodom ahogy kicsit lehajtom a fejem. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó | |
| |
| | | | Fogadó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |