Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fogadó - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fogadó - Page 7 I_vote_lcapFogadó - Page 7 I_voting_barFogadó - Page 7 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fogadó - Page 7 I_vote_lcapFogadó - Page 7 I_voting_barFogadó - Page 7 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fogadó

Go down 
+45
Aeryn Baker
Hamon Joulice-Melange
Anelie Mei Xi
Claire Fairchild
Nicolas Demerest
Kyle Peters
Szentesi Amélia
Blagoy Ivo Lazar
Marco Mimieaux
Mikhael Knyaz
Yvonne Chaconne
Axel J. Hitchcock
Joshua Phoenix
Bonnie Tornow
Cat R. Morgan
Liziuzayani Nkhotakota
Oyasumi Setsuna
Caleb Dawson
Angel O'Ross
Demian Emil Deyan
Emily Kyra Beawer
Beatrice el Esposito
Casimiro Odalis
Riel Eruthalion
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Miley Hortingberg
Senilla Rachel Roseberg
Krasimir Waylan
Erik Ryscher
Marta Albena Todorka
Alexandra Sirov
Shelly Dawson
Duncan Cornell
Zeph Owen
Patrisha Blake
Pandora Chaconne
Miranda Moon
Morgane Devan
Jessa McFarland
Moyra McFarland
Sheena McFarland
Variam Altolos
Heikigou Kouriryuu
Clémence Aurora Moonbeam
Toma Grigor Anton
49 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Toma Grigor Anton
Diák
Toma Grigor Anton

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 108
Kaszt : Fogadó - Page 7 Druida

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 08, 2009 2:28 pm

First topic message reminder :

*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*

Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele.
A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval.
A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt.
A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után.
A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot.
Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.

Áru:
Alkohol mentes italok:
Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz
Alkoholmentes koktélok:
Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz
Bólék:
Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz
Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig
Alkoholos italok: (csak felnőtteknek):
vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz

Rostos üdítők :
barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz
Teák:
Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz
Rendelhető csemegék:
Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz
Kérhető reggeli :
rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó)
Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst
Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő
Vacsora:
egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst
[/color]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Főkarakter : Haku Hiroshi
Hozzászólások száma : 658
Kaszt : Fogadó - Page 7 Nekromanta
Üzenőláda : Fogadó - Page 7 6vx6

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 6:02 pm

*Visszaemlékszik a sebhelyekre. Egyet látott a hasán, egyet pedig érzett a hátánál, de biztos, hogy több van neki.*
-Azok a sebek... * mered maga elé a homlokát ráncolva. * -Mi, vagy ki okozta azokat? Az az őrült volt? *kérdezi elkomorulva, miközben lepillant Edenre. Az őrült szócskával pedig Andejre akart utalni, arra a vérszívó parazitára, aki meg is érdemelte a halált. Nem érdemli meg az életet egy olyan ember, aki megölne egy nőt. Reméli, hogy nem haragszik meg rá a kíváncsi kérdés miatt. Egyszerűen csak felkeltette érdeklődését a dolog.*
Elisabeth Ellen Torchwood
Nellondi polgár

Főkarakter : Sophie Ellen Lee
Hozzászólások száma : 471
Kaszt : Fogadó - Page 7 Boszorkany
Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 5:47 pm

*Mosolyogva bólintok. *- Nem a legkedvesebb társaságban éltem így hát nem igazán éreztem még ilyen jól magam. *mosolygok rá. Látó rajta hogy valamit kérdezni valamire de nem teszi. *~Kíváncsi de még se kérdez. Tapintatos akar lenni. Jól esik a törődése. ~*gondolkodok mosolyogva. Nagyot sóhajtok majd felnézek rá. *-Kíváncsi vagy igaz? *mosolygok.*-Kérdezhetsz nyugodtan.*teszem hozzá. Könnyebb úgy beszélnem ha kérdez. Magamtól elég nehéz. Kinyújtoztatom karjaimat és átölelem a nyakát. Lehunyom a szemem és úgy várom hogy kérdezzen ha akar. Jó érzés rajta feküdni. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 5:30 pm

*Leszáll róla és bebújik mellé az ágyba. Miután rákerül a takaró, még betakargatja kedvese hátát.*
-Én is téged, mindennél jobban. * szorítja magához a kapott puszi után. * -Igazán? * lepődik meg, de aztán mosolyra húzza száját. Nagyon jól esnek neki a kedves szavak. Megbizsergetik a lelkét, mely visszatérni látszik belé. Eddig nem igazán volt. Elég monoton, lelketlen alak, aki bármire képes, azonban Edennel teljesen más a helyzet. Neki sosem ártana. Őt megvédi bármitől, bármi áron. Eszébe jutnak a sebhelyek, amiket a testén látott, de nem kérdez rájuk, most még nem. Majd picivel később.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 5:10 pm

*Halkan felnevetek az on amit mond. Mosolyogva fekszek mellkasára mikor mellém fekszik. *-Örülök hogy boldog vagy. És igen kicsit én is elfáradtam. *mosolydok fel rá. Nagyon jól érzem magam még ha fáradtan is. Magunkra húzom a takarót, hogy eltakarjam a hátamon éktelenkedő sebeket. Biztos furcsálja majd de még zavarnak a hegek. Szorosan bújok hozzá. *-Nagyon szeretlek. *Mondom mosolyogva és adok neki egy puszit a homlokára. Majd átölelem. *-Tudod még soha nem ért hozzám ilyen gyengéden mint te. Boldog vagyok hogy melletted leehetek.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 4:49 pm

*Jó ideig mozog, aztán fokozatosan lassul. Még egy párszor megmoccan, majd lassan elnyúlik rajta, miközben egy puszit nyom a homlokára.*
-Én is téged, és sosem foglak elhagyni. * néz a szemeibe. * -Ami a meg szeretkezést illeti, remélem nem haragszol. Épp az előbb adtam ki magamból mindent, elfáradtam, de gondolom te sem vagy másképp. *sóhajt fel, próbál lenyugodni.*
~Nagyon szeretlek, én sötét rózsám.. Sosem hagynálak magadra.~
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 4:35 pm

*Végleg elveszíti a türelmét és egyre gyorsabb tempóra vált. Testem felveszi a ritmusát. Vad táncba kezdünk, aminek miminden pillanatát kiélvezünk. Érzem hogy már nem sok van hátra nekem és egy re erőrsebben kapaszkodok belé. A vad tempónk hirtelen megszakad mikor mindkettőnk teste megfeszül, majd érzem hogy szererelmem magja szét árad testemben. Csak lebegünk a fehérségben, egymásra borulva pihegünk. És én boldogan ölelem magamhoz. *-Szeretlek... és megigérem soha nem hagylak el. *mondom mosolyogva ahogy a hajába túrva simogatom. Lassan megnyugszik légzésem. Boldogság és fáradság kevereredik bennem, de most csak ő számít nekem. Senki és semmi más.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 4:08 pm

*A könnycseppektől a hátán kicsit elbizonytalanodott, de most hogy tudja, egyszerűen boldog szerelme, megnyugszik. A csókokkal és a harapással csak tovább hergeli, aminek következtében érzi, most jön el a pillanat, amikor el kell eresztenie a gyeplőt. Örömmel viszonozza az újabb csókot, majd begyorsít egy picikét és lassanként teljesen elengedi magát. Most már megállíthatatlan. Nem tud megálljt parancsolni magának. Túlságosan is fel van pezsdülve hozzá. Még ma befejezik ezt, de előtte gondoskodik róla, hogy mindketten ki tudják élvezni ezt a pillanatot. Már minden lángol, ők maguk is. Testük forró, lélegzetük heves, az agyuk pedig köddel borított. Soha többé nem fogja elereszteni Edent, de nem ám!*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 3:57 pm

-Ne félj... *suttogom. *-Csak boldog... Vagyok...*mondom akadozva. De nem engedem el továbbra sem. Érzem hogy kezd türelmetlen lenni, de tűrtőzteti magát. Hogy hergeljem a nyakát és a vállát csókolgatom és harabdálom. *-Nyugodtan... Engedd szabadjára magad.*zihálom nyakába. *-Nem fogok eltörni. *mosolygok. Érzem hezitál, ezért bátorítóan mosolygok rá. Majd hajába túrva lehúzom egy csókra.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 3:40 pm

*Jól esnek neki a szavai. Mozogni kezd, de csak óvatosan. Nem szeretne fájdalmat okozni a kedvesének. Ajkait csókra kínálja, menten megragadja az alkalmat, és édes, hosszú csókot vált vele.*
-Veled maradok, megígérem. * mondja puhán, s szorosan viszonozza az ölelést. Hamarosan könnycseppeket érez a hátán. * -Mi a baj? *kérdezi szelíden, miközben tovább folytatja a dolgokat. Nem áll meg, csak akkor, ha szerelme azt mondja, nem bírja tovább.*
~Örökké veled fogok maradni, és ha egyszer elveszítenélek, hát utánad mennék!~
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 3:11 pm

*Boldog vagyok szavaitól. Sosem hittem volna hogy lesz valaki az éldtemben aki ilyen gyengéd lesz velem. *-Én se hittem hogy lesz valaki akit szerethetek. *mosolygok rá kedvesen. Majd hangos sóhaj szakad ki belőldm mikor belém hatol. A hirtelen érzéstől kicsit válaiba kapaszkodom. Érzem hogy teljesen kipölt. Kicsit feszít még is jóérzés. Miután mindketten megszoktuk a helyzetet lassan mozogni kezd. Élvezettel fonom lábaimat dereka közé hogy még közelebb legyen hozzám. Csókra kínálom ajkaim, és élvezettel falom ajkaitajkait mikor megcsókol. A hátát karmolom szeretkezés közben. *~Imádom a veletöltött idő minden pillanatát. És nem csak a szeretkezést. Ha csak melette lehetek az is csodás.~ *-Maradj... velem...*zihálok és nyögdécselek hangosan ahogy nyakátátkarolo és magamhoz húzom. *-örökre... *fejezem be nehezen a mondatot. Közben érzem hogy könnyek csorognak le arcomon.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 2:37 pm

*Nagyon fel van pezsdülve. Ő is egész életében, csak őt várta. Egy olyan személyt, aki egy nap elfogadja olyannak, amilyen, aki megérti, szereti és sosem hagyná el. Megtalálta a tökéletes partnert Edenben és többé nem ereszti el. Körmeivel végigszánt bőrén, alig ér hozzá kedvese. Kellemesen megborzong az érzéstől.*
-Úgy vagyok vele, ahogy te. * néz a szemeibe vágytól teli tekintettel. * -Már nagyon vártam ezt a pillanatot, de legfőképp azt, hogy megtaláljam a hozzám illőt. Sosem gondoltam volna, hogy sikerül és hogy a páromat itt találom meg Nellondban. *feleli halkan, majd óvatosan behatol. Most már elmeri engedni magát, de továbbra sem durvul el. Vele nem tudna az a durva, nemtörődöm ember lenni, mert előcsalogatta a kedvesebb énjét. Ő az egyetlen, akinek hajlandó megmutatni puhább, szeretettel teli oldalát.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 2:24 pm

*Miután megszabadítottuk egymást ruháinktól újra fölém mászik. Érzem hogy az Ő teste is lángol már az elfolytott vágytól. Mosolyogva fogom meg az arcát. Megcsókolom csak aztán válaszolok. *-Egész életemben. Csak rád vártam. *suttogom, és újra megcsókolom. Átölelem és a hátát simogatom, de csak körmeim hegyével hogy alig -alig érjek hozzá. Érzem hogy megborzong, és elmosolyodom. *-És te? Vártad már? *kérdezem ahogy a vágytól ragyogó kék szemeit figyelem. Elveszek tekintetében, ami örvényként húz magába. Szeretem és nem bírok nélküle élni.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 2:08 pm

*Örül a segítségnek és a ráadás csóknak. A harapás pedig csak hab a tortán. Nem kell sok és hamarosan a nadrágja, a zoknija és mindene a földön köt ki egy kis kupacot alkotva.*
-Rendben. nem fogom. *suttogja vissza fülébe, majd óvatosan ránehezedik, de továbbra sem a teljes test súlyával. Látja a szemén, hogy készen áll, teljesen beborítja mindkettejüket a köd. Csak a nő és ő. Csak kettesben, örökké. Rájön, hogy még van egy dolga, ezért lehorgássza szerelméről az utolsó ruhadarabokat is. Így lesz fair az állás.*
-Már nagyon vártad ezt a napot? *kérdezi halkan.*

Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 1:36 pm

*Stev a nadrágjával bíbelődik, amin elmosolyodom. Már mindketten eljutottunk arra a pontra ahol már nem bírjuk visszafogni magunkat leállítani. Innen már nincs visszaút. Végre egymásée lehetünk. Felülök és kicsit segítek neki miközben a nyakába csókolok. És kicsit beleharapok. *Ne fogd vissza magad.*zihálom fükébe ahogy átölelem. Nagyon vágyom már rá. Már gondolkodni sem birok úgy elködösíti elmémet a vágy.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 1:16 pm

*Csak bátorítja szerelme hangja. Gyengéden simogat egyik kezével, miközben a másikkal megpróbálja magáról lehámozni nadrágját. Amúgy is le kéne vennie, megsül még ebben is, pedig az egyik legrövidebbet vette fel. Lehet, erre még ez a meleg, nyári nap is rátesz egy lapáttal, amit képtelenség figyelmen kívül hagyni, de most nem zavarja, mert a fekete hajú szépséggel van elfoglalva. Azt szeretné, ha tovább léphetnének, csak tovább előre. Mindketten erősen vágynak rá és nemrég alkalom nyílt erre a lehetőségre. Tovább léphetnek, a kapcsolatukban. Már nem csak szerelmesek, hanem egy pár, ha még nem is házasok. Biztosan tudja, hogy neki Ő kell, mert Ő az igazi. Az egyetlen, akivel az életét el tudná képzelni. Egy apró csókot vált vele.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 1:00 pm

*A heves csókokat nagyon élvezem. Miközben csókokkal halmoz el kezével felfedező útra indul, és végül keze megállapodik legérzékenyebb pontomnál. Nem bírok elnyomni egy hangos nyögés, miközben a fekete csipkés fehérneműn keresztül simogatni kezd. *-Istenem...*nyögöm hirtelem. Lassan tűrőképességem határán járok hála Steven játékának. De rajta is érzem hogy nem bírja már sokáig. Tényleg olyan rég volt már valakim hogy képes lennék így is eljutni a csúcsra. *~Ezt nem lehet kibírni. Hihetetlenül vad és harcias akár egy feketepárduc még is kellemes a kár a lágy szellő ha simogat. Ha így folytatja nem bírom már tovább.~*cikáznak elmémben a gondolatok, de csak nyögdécselni van erőm.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 12:44 pm

//Olvad.//
*Érzi, hogy Eden mellkasa fel-alá mozog, elég szaporán. Az övé is egy ideje, egyre jobban zihál, pedig csak most kezd belejönni. A gyeplőt szorosan fogja. Igyekszik vad, mégis gyengéd lenni egyszerre. Többé nem nevezné magát férfinek, ha csak úgy belevágna a közepébe. Eltaszítaná magától az egyetlen felé forduló embert. Heves, mégis visszafogott csókokkal illeti tovább felsőtestét, majd kezével a legérzékenyebb pontját veszi célba. Nem csinál semmi különösebbet, csak cirógatja, miközben tovább és tovább halmozza őt. Fokozatosan lép csak előre, nem akarja elsietni a dolgokat. Nem is lehetne úgy kiélvezni, nem igaz?*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 10:05 am

*Viszonzom vigyorát majd élvezem ahogy kényeztet. Hihetetlenül gyengéd velem. Kézfejemet számra szorítom hogy elfolytsam nyögéseimet.Mellkasom szaporán emelkedik fel és le. A levegő izzik körülöttünk. Ahol megcsókol olyan mintha a bőröm parázslana. *~Hihetetlen egyszere gyengéd és vad. Soha senki nem ért még így hozzám.~*keveregnek gondolataim. Egész testemben remegek az izgalomtól. Nem hallok mást mint a fülembe doboló vér. De ez most nem a félelemtől van. Hanem annak a férfinak az érintéseitől akit szeretek. *
//fagy//
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimePént. Júl. 26, 2013 9:50 am

*Belemosolyog az egyik pusziba, amit épp Eden hasára nyom. Egy pillanatra a szemeibe néz, egy rafinált vigyor kíséretében.*
-Az nem kifejezés! *mondja halkan. Nem akar hangosabban beszélni, fél hogy azzal csak megtörtné a pillanat varázsát. Elhallgat és tovább halmozza el puszikkal szerelmét. Érzi, hogy mindkettejük teste izzik a forróságtól, lassan leszáll a piros köd agyára. Semmi más nem számít, csak a fekete hajú szépség és ő maga. Csak ők ketten, csak ez a nap. Újra a mellkasától kezdi az egészet, csak ezúttal nem áll meg.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Júl. 25, 2013 11:01 pm

*Felbátorodott szavaimon és szenvedélyesen megcsókol, majd magához ölel és mire észbe kapok én fekszem az ágyon és fölém magasodik. *-Csak nem... felébredt a domináns feled?*kérdezem kisé akadozva majd hirtelen alsóajkamra harapok hogy elfolytsak egy nyögést, mikor férfiasságát nekem nyomja. Majd nyakamat kezdi el csókolgatni egészen a hasamig, és a sebhelynél elidőzik ami annyira hirtelen meglep, hogy nem bírom elfolytani feltörni készülő nyögéseimet. Miközben kényeztet átölelem és izmor hátát simogatom. Közben lábaimat derekaköré fonom hogy minnél közelebb érezzem magamhoz.*
//Fagy//
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Júl. 25, 2013 10:49 pm

*Felbátorodik az érzéki szavakra. Mindre csak egy forró csókkal válaszol, majd azzal egészíti ki, hogy magához öleli és egy ügyes csavarral fordít a helyzetükön. Alsó részét finoman az övének nyomja, de vigyáz, hogy ne nehezedjen rá teljesen. Az izmai miatt elég nagy súlya van. Eden nem vékony, nem törékeny, valószínűleg jól bírná őt, de akkor sem a legkellemesebb, amikor teljes testsúlyból rád feküdnek, úgy, hogy még levegőhöz sem jutsz. Már elég nehezen veszi a levegőt. Kezével tovább cirógatja a mellkasát. Nem sokkal ezután a nyakát kezdi el csókolgatni, ah onnan a mellkasáig vándorol, egyre lejjebb haladva, a hasáig.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Júl. 25, 2013 10:32 pm

-Ne félj. Nem fogok összetörni.*suttogom vágytól rekedt hangon, ahogy a szemébe nézek. Kis zünetet tartok hogy eldöncse mit akar. Mindkét kezével végigsimít csípőmön majd combjaimon állapodnak meg kezei. Elfog a remegés érintéseitöl és egy re többször nyögök fel. *-Nem vagyok porcelánból. Csak tedd azt ami jólesik.*suttogom érzékien ahogy a vágytól csillogó szemeibe nézek. A vágy vörös ködöt borít elménkre és már nemszámít a külvilág. Csak az itt és most van. És mi. Egymás karjaiban. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Júl. 25, 2013 10:19 pm

*Időnként érzi magán a hófehér fogak gyengéd, mégis határozott érintését. Kicsit hátrébb billenti a fejét rá, aztán enyhén felemelkedik és segít Edennek megszabadulni pólójától. Most az is a földön köt ki, kicsivel távolabb a feketétől. Visszatér a kis előjátékhoz, amitől a sóhajok még hangosabbé vállnak, de nem mindegyik jön ki. A legtöbbjük felgyülemlik és beszorul. Mintha csak futás közben lenne így, csak ez az élmény jóval kellemesebb és lazítóbb. Apró csók után végigsimít szerelme csípőjén mindkét kezével, majd a combjait nézi ki magának. A szőrtelen, sima combok is eszméletlenül szépek. Nem túl vastag, de nem is olyan, mintha egy törékeny porcelánbabát simogatna. Nem, ez egy igazán gyönyörű tündér testrésze, akinek sikerül úgy feltüzelnie Őt, mint még soha senki.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Júl. 25, 2013 9:38 pm

*Elvigyorodom miközben a nyakát csókolgatom. Hogy hergeljem néhányszor óvatosan a nyakába harapok. Egy ideje érzem hogy teljesen harcra kész még sem rohan le. Ami jól esik. Ahogy kezem újra a póló alá siklik elkezdem felfelé húzni. Ahogy kényeztetem halk sóhajok hadják el ajkait. Örülök hogy tetszik neki a dolog. Ahogy szabaddá tettem mellkasát elfém tárul az izmos mellkas és a kidolgozott hasfal. Mutató ujjamal végig simítom mellkasán egészen a nadrágig. Segít levenni a pólóját, majd újra kezdem a kis játékomat. Csak mostmár a mellkasát is cirógatom és csókolgatom.*~Vajon meddig bírom hergelni? ~*suhan át az agyamon miközben a szemébe nézek majd egy aprócsókot adok neki. Egyidejűleg ágyékomat férfiasságának dörgölöm. Ennyi is elég volt hogy felnyögjek, his már elég rég nem volt senkim.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Júl. 25, 2013 9:18 pm

-Hamarosan változik a helyzet, aranyom! *vigyorog két csók között. Lekerül róla a bársonyos, fekete ruha és a földön köt ki, az ágy mellett. Láthatóvá válik a hasán egy seb, amivel nem törődik különösebben. Esetleg rákérdez később, de most csak a jelennel foglalkozik és azzal, hogy teljesítse mindkettejük vágyát. A cuppanós puszitól nem kicsit cseng a füle, de ennek csak örülni tud. Hagyja, hogy kedvese azt tegyen vele, amit szeretne. Kellemes borzongás fogja el minden apró puszira. Összerezzen, fejét még oldalra is billenti enyhén, hogy jobban odaférjen hozzá. Halk sóhajok hagyják el.* ~Jól esik a törődés. Igazán gyengéd velem.~
Ajánlott tartalom

Fogadó - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 7 Icon_minitime

Fogadó
Vissza az elejére 
7 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Kereskedőnegyed-
Ugrás: