Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fogadó | |
|
+45Aeryn Baker Hamon Joulice-Melange Anelie Mei Xi Claire Fairchild Nicolas Demerest Kyle Peters Szentesi Amélia Blagoy Ivo Lazar Marco Mimieaux Mikhael Knyaz Yvonne Chaconne Axel J. Hitchcock Joshua Phoenix Bonnie Tornow Cat R. Morgan Liziuzayani Nkhotakota Oyasumi Setsuna Caleb Dawson Angel O'Ross Demian Emil Deyan Emily Kyra Beawer Beatrice el Esposito Casimiro Odalis Riel Eruthalion Farkas Zsuzsanna Gaiaea Miley Hortingberg Senilla Rachel Roseberg Krasimir Waylan Erik Ryscher Marta Albena Todorka Alexandra Sirov Shelly Dawson Duncan Cornell Zeph Owen Patrisha Blake Pandora Chaconne Miranda Moon Morgane Devan Jessa McFarland Moyra McFarland Sheena McFarland Variam Altolos Heikigou Kouriryuu Clémence Aurora Moonbeam Toma Grigor Anton 49 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Toma Grigor Anton Diák
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 108 Kaszt :
| Tárgy: Fogadó Vas. Nov. 08, 2009 2:28 pm | |
| First topic message reminder :
*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*
Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele. A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval. A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt. A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után. A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot. Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.
Áru: Alkohol mentes italok: Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz Alkoholmentes koktélok: Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz Bólék: Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig Alkoholos italok: (csak felnőtteknek): vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz
Rostos üdítők : barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz Teák: Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz Rendelhető csemegék: Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz Kérhető reggeli : rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó) Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő Vacsora: egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst[/color] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 9:03 pm | |
| *Csókunk szenvedélyes és egyre csak korbácsolja vágyaima. Érzem ahogy ruhám pántja alá nyúl és azt a derekamig húzza le. Igy felülről már csak a fekete csipkés melltartóm marad. *-Nem ér valakin még túl sok a ruha. *suttogom két csók között. Kicsit felemelkedek hogy segítsek neki levenni a ruhámat, igy csak fehérnemű van rajtam. Kicsit szégyenlem a sebb helyeket mert egy nagyobb pont a hasamon van, de most csak Stevennel foglalkozom. *-Most te jössz. *suttogom fülébe majd bele is puszilok , szándékosan cuppantva, hogy kicsit csengjen a füle. Kicsit kuncogok a dolgon majd a nyakát csókolgatom. * | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 8:49 pm | |
| *Mellkasában forróságot érez. Lassan az egész teste forróvá válik. Ezt teszi az, az ha az ember rátalál a másik felére, arra aki igazán kiegészíti és tiszta szívéből szereti. Ahogy a puha kéz besiklik pólója alá, úgy érzi, egyre erősebbé válik a bizsergés. A levegő már kisebb lángokba csapott át, hamarosan az ő teste is lángolni fog majd. Megcsókolja őt, miközben a vállán ülő pánt alá nyúl mutató ujjával és finoman lecsúsztatja azt Eden válláról, és elkezdi lejjebb húzni magát a ruhát is, végig a testén, ameddig tudja jelen esetben.* | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 8:24 pm | |
| -Ne félj.*mosolygok rá. Kicsit félek hogy elbrzasztja majd a sebhelyek. A hasamon és a hátamon. De most nem bírok ezzel foglalkozni mert gondolkodni is alig bírok. Lassan a pólója alá siklik a kezem. Érzem a kidolgozott izmait.*~Milyen izmos. Nem csak kedves velem, de bebizonyította hogy bármit megtenne értem mikor megmentett, a vámpír bandától. Szeretem éswsenki nem választhatel tőle, csak ha Ő úgy akarja.~*kavarognak gondolataim és élvezem érintéseit. Újra csókra kínálom ajkaim. Ahol megérint olyan mintha forró lángok égetnének. Még is jóérzés.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 8:09 pm | |
| *A pusziktól még nagyobb bizsergés járja át. Olyan, mintha áram haladna át a testén, egyre nagyobb erővel. Elisa a csípőjére ül, csak most érzi, milyen könnyű is. Nem is csodálja, hisz semmi felesleg nincs rajta, de persze ezt még nem tudja biztosan. Az sem zavarná, ha nem lenne tökéletes az alakja, elvégre úgy szép, ahogy van. A szavak kellemesek számára, felpezsdítik a vérét és a vágyat is felerősítik benne. A pillantása pedig. Steven nehezebben veszi a levegőt.* ~Nem bírom tovább! Eleget szeretnék tenni a kérésének. Biztos vagyok benne, hogy... Mindketten akarjuk.~ -Meg fogom, ne aggódj! Felbátorítottál. | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 7:57 pm | |
| *Steven belemosolyog a csókunkba. Nem bírom megállni hogy ne mosolyogjak. Főleg mikor azt mondja szeret. *-Én is szeretlek. *suttogom ahogy elhagyom ajkait és arcát majd nyakát kezdem puszilgatni. Élvezem minden egyes érintését. Bőröm forró mintha tűz égetne. *~Nem bírom. Ha csak hozzám ér mintha aram járná át testemet. Még is olyan kellemes. ~*már gondolkodni sem tudok rendesen. Most csak ősámít. És érwdm izmai pattanásik feszülnek. Visszatérek ajkaihoz, közben csípőjére ülök és a feje mellett megtámaskodom. *-Mutasd meg milyen ragadozó vagy. *mondom mosolyogva vágytól csillogó szemmel. Nem bírom tovább.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 7:40 pm | |
| ~Nem bírom tovább! Nem tudom türtőztetni magam mellette, amikor... amikor olyan szép! És láttam a szemén, hogy akarja. Boldog vagyok, mert én is, de azért visszafogom magam. Nem akarok esetleg durva lenni vele, hisz annyira még én sem vagyok ragadozó jellem.~ *gondolja magában. Elisa száját halk sóhaj hagyja el, majd újra összeforrnak ajkaik. A simogatásra megbizsereg a teste, de most erősebben, mint eddig bármikor. Csók közben huncutul elmosolyodik. Nagyon élvezi a helyzetet és a simogatás nagyon jól esik neki. Kellemesen megborzong tőle.* -Szeretlek. *suttogja két csók között.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 7:26 pm | |
| *Elmosolyodom azon amit mond. Majd viszonzom csókját. Hevesen csókol amit nagyon élvezek. Végigsimít két mellem között egészen a hasamig. Halk sóhaj hadja el ajkamat, majd újra csókban forrunk össze. Nem maradok adóssa és elkezded izmos mellkasát simogatni pólón keresztül. Testem szinte már lángol érintésétől. A kezdeti szikrákból lassan tomboló lángok lesznek. És ézzem hogy Ő sem bírjamár vissafogni magát. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 7:15 pm | |
| -Előtted mindig csak önmagad adom, mert tudom, hogy te elfogadsz olyannak, amilyen vagyok. *mondja, miközben megcsókolja, egyik kezét pedig finoman Elisa mellkasára helyezi. Óvatosan végighúzza a kezét a mellkas középtől a gyomor tájékáig, miközben egyre hevesebbeket és keményebbeket vált vele. Kezdenek lánggá kapni a szikrák, úgy érzi és ez az érzés nagyon örömteli, meg pezsdítő egyszerre.* ~Imádom őt! Ő az igazi!~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 6:54 pm | |
| *Kicsit meglepődök az őszinte vallomásán. Kicsit el is mosolyodom mikor kitér arramhogy mien is tud lenni. *-Nem vagyok ijedős. *Válaszolom mosolyogva. *- És tudom. Melletted önmagam lehetek, de ne feled ugyan ez igaz rád is. Nem kell másnak mutatnod magad aki vagy. *mondom mosolyogva és megcsókolom. *-Nekdm sem kell más. Csak is te. *suttogom halkkan. Nem merek hangosabban beszélni mert féltem hogy tönkre teszem a pillanatot.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 6:41 pm | |
| -Igaz, de nem vagy egy baba, akit én irányítok. Attól még meg van a saját akaratod, hogy velem vagy, így te is dönthetsz dolgokban. Most például látok a szemedben valamit, és elárulom hogy ez a valami bennem is ott rejtőzik, mélyen, csak az a kérdés, hogy te látni szeretnéd -e. Elég vadállat vagyok a magam módján, egy vérbeli ragadozó, akárcsak te. Helyből bekerítem a prédát, bár csak azt, aki tényleg érdekel, aki nem, az tökéletesen hidegen hagy. * mondja. * -Egyébként én is csak a tied vagyok, senki másé. Soha nem kéne más pár, mert itt vagy nekem te! | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 6:17 pm | |
| *Jól esik ezt hallani tőle. Ő tényleg más. Ő nem a vagyon vagy a hatalom miatt akar megszerezni. Azért szeret aki vagyok. Előre hajolok és megcsókolom. *-gondolkodás nélkül utánnad menék mert én se bírnék nélküled élni. És ne feledd. Csak a tied vagyok. És azt teszel velem amit akarsz. Mert hozzád tartozom.*suttogom de csak annyira távolodom el tőle hogy a szemét láthassam. Újra és újra rámtör a vágy. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 6:08 pm | |
| *Szorosan magához öleli. Bele sem mer gondolni, milyen lenne, ha elveszítené őt. Biztos, hogy fájna neki és Elisa magával vinné a szívét is a sírba. Ha ő nem lenne többé, ő sem akarna már létezni. Mi értelme lenne?* -Ha te nem lennél... én sem akarnék tovább élni. Karót ragadnék, vagy mást, mert nélküled nem bírnék létezni már. Te vagy a szívem, de ha az eltűnik csakúgy a Föld színéről, csak egy test lennék, aki üres lélekkel bolyongana Nellond utcáin. Na és te? Mit tennél, ha meghalnék, előtted? | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 5:54 pm | |
| -Én is szeretlek. És ha kell meghalok érted.*Mondom ahogy kicsit felemelem a fejem. Jég kék szemébe nézve még jobban elragad a vágy. Légzésem felgyorsul és nembírok megájt parancsolni magamnak. Behunyom a szemem és mellkasára hajtom fejem. Így próbálok megnyugodni hogy ne tegyek semmi olyat amit Ő nem akar. *~Végre megtaláltam azt akiben megbízhatok és aki szeret engem és elfogad olyannak aki vagyok. ~*elmélkedem csukott szemmel de így is magam előtt látom tekintetét. *-Mond csak mittennél ha meghalnék? Mert én nem tudnék nélküled élni. *mondom ahogy átölelem.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 5:41 pm | |
| *Biztatják Eden szavai. És jól esnek neki. Ahogy suttog, csak még lágyabbá válik hangja. Nagyon szereti őt, és élvezi a közelséget. Most hogy tudja, tényleg nincs egyedül, új értelmet nyer az élete.* -Igazad van, bár a te közeledben nehéz lassítani. Mi nekünk már csak gyors marad a tempónk! * nevet fel halkan. * -Bár, ha egy picit lassítunk, az csak a javunkra válhat. Annál tovább élvezhetjük egymás társaságát. * vigyorodik el, aztán megcsókolja a szép ajkakat. * -Nagyon szeretlek, és soha nem engedlek el, történjék bármi! *mondja kedvesen.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Csüt. Júl. 25, 2013 5:12 pm | |
| //olvad// -Nem kell úgy igyekezned. Nyugodtan azt tehetsz amit csak akarsz. *suttogom fülébe majd egy apró puszitwlehelekwa nyakára. Újra szemébe nézek majd megcsókolom. *~Mink az idő miért sietnénk? Hisz csak egymásra kell figyelnünk senki és semmi másra. De akkor is nehéz lassítani.~*kavarognak fejemben a gondolatok. Nem félek, nem vagyok szomorú mert itt van velem az a férfi akit szeretek, és elfogad olyannak amien vagyok. Ahogy csókolózunk az arcát simogatom.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 4:50 pm | |
| *Örül ennek a lépésének, szó sincs arról, hogy elriasztanák. Nagyon jól érzi magát vele, és úgy érzi, tényleg nem lenne képes megválni tőle.* -Bevallom, nekem is elég nehéz, de azért igyekszem. * mosolyog le rá. *Te is az enyémet, ahogy rám néztél! Már akkor elraboltad és nem eresztetted el. Azt hiszem a sors akarta, hogy én legyek a prédád, akit többé nem tudsz majd elengedni, ahogy az sem téged. *gondolkodik el.* ~Rég nem voltam már ilyen boldog!~
//Fagy.// | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 4:28 pm | |
| *A heves csók közben átkarolom a nyakát és hirtelen eldőlünk az ágyon. Mikor megszakítjuk a csókot zihálva nézek szemébe. Kicsit elmosolyodom.*-Remélem nem baj. Csak ha velem vagy nehezen tudok uralkodni magamon. *szinte suttogom. Soha nem voltam ennyire bátortalan egy féreival szemben. De Ő más mert szeretem teljes szívemből. A szemét figyelem ahogy az arcát simogatom. *- Szeretlek, és örökre a tied vagyok. Hisz a szívemet már elraboltad.*mondom mosolyogva. Nagyon nehéz uralkodni magamon, de nem akarom elriasztani Őt.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 4:07 pm | |
| *A heves csók kellemes meglepetésként éri. Nagyon szereti Edent, teljes szívéből. Úgy érzi, sosem tudna megválni tőle. Ő is hasonló hevességgel viszonozza. Amikor abból a házból menekült, már sejtette, hogy menekülésre van ítélve. Sehol sem érezte magát biztonságban. Félt, mert egyedül maradt, nem volt senkije sem aki megértené. Az idősebb rokonokat jobb nem ilyennel zargatni, akkor inkább a barátok, már ha lenének neki. Egyetlen igaz barátja életében Eden, aki már nem csak a barátja, hanem szerelme és lelki társa egyben. Aki megérti, aki elfogadja teljes valójában, akiben megbízik, aki mellett nem magányos és aki mellett nem fél többé.* ~Nem fogok magányosan meghalni. Ha egyszer eljönne az időm, azt szeretném, hogy ne keseregjen miattam és hogy soha, soha ne felejtsen el! De az még nagyon soká lesz, hisz nem tudok csakúgy meghalni. Nem, nem vagyok egy Terminátor, de nem is vagyok olyan verhetetlen, aki csakúgy hagyná magát.~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 3:46 pm | |
| *Elmosolyodom azon hogy az igazi nevemen szeretne szólítani. Majd hirtelen kapom rá tekintetem mikor meghallom amit mond. Ugyan ezt érzem én is és boldog vagyok a tudattól hogy ő is ugyan így érez. *~Most már biztos hogy őt akarom mert megbízom benne és szeretem. És amit érzek az tényleg a legerősebb érzés a világon. ~*cikáznak elmémben a gondolatok, majd megérintem az arcát és hevesen megcsókolom. Nehéz kontrollálni magam. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 3:31 pm | |
| *Elmosolyodik ezen.* -Nekem már csak Eden maradsz! * pillant le rá, ekkor szembesül gyönyörű barna tekintetével. Mélyen az ártatlan, őzike szemekbe néz, miközben maga is elpirul.* -Tudod, nagyon fontos vagy neke, amióta csak megismertelek. Úgy érzem, végre megtaláltam a másik felem, így nem kell más. Én is a tiéd vagyok, és az is maradok, még a halálom után is. *az utolsó pár szót halkabban ejti Komolyan gondolja, amit azt most mond ki.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 3:14 pm | |
| *Kicsit meglep mien jól fogadja a dolgot. Kicsit elgondolkodok, mikor megkérdezi hogy szólítson. *-Mind egy már megszoktam ezt az életett. De te úgy szólítasz ahogy szeretnél, hisz szeretlek. És örökre a tiéd vagyok. *Mondom ahogy a vállának dőlök. Annyira jól esik hogy vele lehetek. *~Vannak dolgok az életben amik fájnak, de mimdennek megvan az ellenszere. ~*gondolkodom és felnézek rá. A szemébe nézek és érzem érzem hogy kissé felforrósodik az arcom. *~Mi ez az érzés? A szívem kalapál, alig kapok levegőt. Talán vágy? És vajon ő mit érez? ~*gondolkodom és elfordítom tekintetem hogy lenyugodjak.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 2:58 pm | |
| ~Eden Shadowblade. Jobban passzol hozzá ez a név.~ *tanakodik el pár percre, ezután megszólal.* -Igazán szép neved van és illik is hozzád. * seper ki egy kósza tincset az ő ragadozójának arcából. * -Most viszont egy picit elakadtam, mert nem tudom, hogyan is kéne hívnom téged. Gondolom az Edent jobban bírod, mint a folytonos Elisazást, eltaláltam? *kérdezi, egy halvány mosoly kíséretében. Meglepően jól fogadja a dolgot.* ~Gyönyörű név egy gyönyörű nőhöz! Eden... Ezt a nevet örökre megjegyzem.~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 2:50 pm | |
| -Eden Shadowblade néven születtem. Édesapám félig Bulgár félig amerikai még édesanyám pedig Német származású volt. *mesélem neki. Kicsit félek hogy mit szól a dologhoz. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 2:40 pm | |
| *Rábólint, majd kényelmesen leül az ágyra, miközben szerelme kezét egy pillanatra sem engedi el. Szorosan fogja, miközben végighallgatja.* ~N-nem ez az igazi neve?~ * a gondolatra kicsit összébb húzza szemeit. * ~Akkor mégis mi?~ -No de akkor hogy hívnak valójában? *kérdezi, kíváncsi pillantásokat vetve rá. Eléggé meglepi a nemrég hallott hír, ahogy a gondolat is, hogy egy vámpír volt a szeretője, bár ez kevésbé.* ~Ez egyre érdekesebb lesz.~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 24, 2013 2:35 pm | |
| *Rá mosolygok mikor felsegít a földről.*-Igen elég sokminden van amit még nem tudsz rólam. *mondom és kicsit elhúzom a számat. Senki nem tudja ki is vagyok valójában. Bár ha őszinte akarok lenni soha nem volt senki akinek elmondhattam volna.*-Gyere üljünk le. *fogom meg kezét majd leülök az ágyra. *- Tudod nem Elisabeth Ellen Torchwood az íazi nevem. Amikor menekülni kényszerültem egy hajókatasztrófában elhunyt család egyetlen túlélője ként felvettem a személyazonosságát. *mondom de a kezét egy pillanatra sem engedem el. Kicsit nehéz erről beszélnem és neki is nehéz lehet elfogadni a dolgokat.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó | |
| |
| | | | Fogadó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |