Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fogadó - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fogadó - Page 5 I_vote_lcapFogadó - Page 5 I_voting_barFogadó - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fogadó - Page 5 I_vote_lcapFogadó - Page 5 I_voting_barFogadó - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fogadó

Go down 
+45
Aeryn Baker
Hamon Joulice-Melange
Anelie Mei Xi
Claire Fairchild
Nicolas Demerest
Kyle Peters
Szentesi Amélia
Blagoy Ivo Lazar
Marco Mimieaux
Mikhael Knyaz
Yvonne Chaconne
Axel J. Hitchcock
Joshua Phoenix
Bonnie Tornow
Cat R. Morgan
Liziuzayani Nkhotakota
Oyasumi Setsuna
Caleb Dawson
Angel O'Ross
Demian Emil Deyan
Emily Kyra Beawer
Beatrice el Esposito
Casimiro Odalis
Riel Eruthalion
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Miley Hortingberg
Senilla Rachel Roseberg
Krasimir Waylan
Erik Ryscher
Marta Albena Todorka
Alexandra Sirov
Shelly Dawson
Duncan Cornell
Zeph Owen
Patrisha Blake
Pandora Chaconne
Miranda Moon
Morgane Devan
Jessa McFarland
Moyra McFarland
Sheena McFarland
Variam Altolos
Heikigou Kouriryuu
Clémence Aurora Moonbeam
Toma Grigor Anton
49 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Toma Grigor Anton
Diák
Toma Grigor Anton

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 108
Kaszt : Fogadó - Page 5 Druida

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 08, 2009 2:28 pm

First topic message reminder :

*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*

Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele.
A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval.
A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt.
A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után.
A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot.
Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.

Áru:
Alkohol mentes italok:
Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz
Alkoholmentes koktélok:
Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz
Bólék:
Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz
Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig
Alkoholos italok: (csak felnőtteknek):
vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz

Rostos üdítők :
barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz
Teák:
Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz
Rendelhető csemegék:
Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz
Kérhető reggeli :
rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó)
Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst
Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő
Vacsora:
egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst
[/color]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Elisabeth Ellen Torchwood
Nellondi polgár

Főkarakter : Sophie Ellen Lee
Hozzászólások száma : 471
Kaszt : Fogadó - Page 5 Boszorkany
Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Júl. 29, 2013 9:26 pm

-Ilyenre még gondolni sem szabad. Egyszerűen szerencsétlen véletlenek. Semmi más. *mondom neki majd figyelmesen hallgatom. Meghat az amit mond. Boldog vagyok a tudattól hogy mennyire szeret. *-Cssr. Nyugi. Tőlem nem lehet egykönnyen megszabadulni. Ne feledd. Nagyon szeretlek, és nem hagylak el soha sem.*mondom ahogy a szemébe nézek. *-Csak akkor tűnök el ha te úgy akarod. Tarts bolondnak de úgy érzem végre családom van. És nem kell más férfi a világon.*mélyen kék szemeiben nézek. Komolyan gondolom amit mondok. Már most olyan mintha évek óta együtt élnénk és nem akarok ezen változtatni.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Főkarakter : Haku Hiroshi
Hozzászólások száma : 658
Kaszt : Fogadó - Page 5 Nekromanta
Üzenőláda : Fogadó - Page 5 6vx6

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Júl. 29, 2013 9:14 pm

*Miután becsukódik a fürdőszobaajtó, kis ideig még az ágyon ül, majd úgy dönt, kiles az utcára. Leül az ablaknál lévő fotelba, enyhén elhúzza a függönyt és kitekint. Az utcák üresek, sehol egy ember. Minden sötét, egyedül az utcalámpák világítanak. Ilyenkor még a Hold sem jön fel. Nem tud elszakadni a látványtól, meg is nyugtatja, szóval csak marad a helyén, miközben gondolataival egyre távolabb kerül a valóságtól. Annyira hogy nem is veszi észre az ajtónyitódást. Kedvese az, épp kijön, majd odamegy hozzá. A szavaira csak értetlenül pislog rá, de aztán összeszedi magát.*
-Csak egy pici. * néz vissza a tájra. * -Komolyan nem stimmel valami. Amióta ott voltunk a Holt lelkekben, mintha átok ülne rajtunk. Na jó, hiszem hogy biztos nem, noha mostanság ilyen érzés fog el, ha csak arra gondolok, mi minden történt velünk idáig. Féltelek. Félek, el is veszítelek, ha olyan van, hogy nem tudok segíteni rajtad. Már pedig én nem tudok így nyugodt maradni. Nem tudom legközelebb mi jöhet még, meg akarlak óvni attól, ami nem is tudom milyen formában mutatkozhat meg. *aggodalommal néz kedvesére.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Júl. 29, 2013 8:56 pm

-Rendben. *biccentek mosolyogva. Bemegyek a fürdőbe, és becsukom az ajtót. Gyorsan lezuhanyzom hogy felfrissítsem magam. Mikor végeztem leültem a kád szélére és vékonyan bekötöm gézzel a sebet, hngy ne sértsem fel semmivel. Mikor kész voltam visszamegyek. Látom hogy az ablak melletti fotelban ül és kifelé bámul. A sötétítö függönyt elhúzta így a szobát bevilágította az utca lámpa. Odasétálok majd átölelem. *-Baj van? Min gondolkodsz?*kérdezem halkan. Nem akarom megzavarni de kíváncsi vagyok mi jár a fejében. Attól hogy bünöző vagyok de nekem is van szívem. Ami vágyhk a szerelemre. És most már megkaphatom. És ugyan úgy szerethetem én is őt.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Júl. 29, 2013 8:38 pm

//Olvad.//
*Megkönnyebbülten sóhajt fel. Örül, hogy nincs komolyabb baja. A vért látva nagyon megijedt, mert nem tudta elképzelni mi történhetett, amíg le nem pillantott a víz alá. A sziklába ékelődött láb.. vergődő szerelmének látványa nagyon sokkolta és egy kicsit most is, ahogy rágondol.*
-Jó jel. * mosolyog rá, szívből jövően. * -Igen, köszönöm a kérdést. Jól vagyok, csak nem volt semmi az a pillanat. Az a jó, hogy hamar túlteszem magam az ilyen dolgokon. *és valóban. Általában pár nap és megszabadul rossz érzéseitől. Persze van, amiktől nem tud és nem is lehet ilyen könnyen megszabadulni. Ha csakúgy varázsütésre menne minden, már rég teljesen más ember lehetne. Edennek hála azonban már most is az. Sokat változott és változik is, mert a közelsége hatással van rá. Formálja a jellemét, jobb irányokba, bár attól még gonosz marad. Nem javul meg teljesen, csak vele lesz kedvesebb.*
-Rendben, addig itt várlak. *ül le az ágyra. Nem szeretne vele tartani, hisz időnként mindkettejüknek elkél a magány.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 10:55 pm

-Annyira már nem. *mosolygok rá. *~Volt már rosszabb is. És egy heggel több vagy kevesebb nem mindegy?~*gondolkodom ahogy lepakolunk és lerúgom cipőmet. *- Te jól vagy? *kérdezem és felé fordulok. Ő is ugyan úgy megijedt mint én ha nem jobban. *-Megyek gyorsan lezuhanyzok jó?*mondom mosolyogva és magamhoz veszem hálóingem meg törülközőm. Majd a fürdő felé veszem az irányt.*
//fagy//
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 10:45 pm

-Ja, nem is kicsit! Szerintem ninvs ki a négy kereke. *jegyzi meg gúnyosan.*
25 perc után vissza is érnek a fogadós szobájukba. Elképesztő volt ez a nap! Kimentek a tengpartra, hogy jól érezzék magukat, erre beakad kedvese lába a sziklák közé, elájult és még csak nem is lélegzett. Hogyan is tudott volna, amikor vizet nyelt? Megkönnyebbülten sóhajtott fel* ~Néha olyan, mintha egy rossz átok ülne rajtunk. Amióta a vámpír bandás incidens előfordult, mindig történik valamelyikünkkel valami. Különös. ~ *temetkezik gondolataiba pár percre.*
-Egyébként nem fáj a lábad? *pislog le rá.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 2:04 pm

*Na igen. Két szívtelen gonosz is vágyik a törődésre. *-Rendben menjünk. *mondom mosolyogva és felkapó a táskám hogy utánna induljak. Kienged az ajtón majd bezárja magunk után. Kezd jobb kedvem lenni a történtek ellenére is. Az utóbbi időben olyan érzésem van mintha egy szerelmes kamaszlány lennék. És Steven mellett nem kell a hidegvérű üzletasszonyt adnom. Biztos ezértwis hagytam el a mainap a szoknyákat valamint a kosztümöket mert mellette magam lehetek. Ahogy az utcán sétálunk érezni hogy mennyire meleg van. Napszemüvegem et még idejében felvettem így nem zavar még a napfény sem. 25 perc séta után elértük a tengerpartra. Kicsit jobb volt hogy a szél fúj, mert valamivel enyhíti a meleget. Lesétálunk és egy árnyékosabb helyen lepakolunk. Közelebb sétálok a vízhez és felemelem a kezeim hogy nyújtózkodjak.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 1:47 pm

*Elmereng rendesen. Bizony, a szülei hiánya. Minden léleknek fájdalmas, ha olyan embert veszít el, aki számára fontos volt. Neki a szülei a szívéhez nőttek, remek kapcsolatot alakított ki velük. Mindig mosolygott, nevetett, de miután a vámpír elvette tőle őket, igen csak megkomolyodott. Nem volt többé, aki felnevelje, a többi rokon meg... Cöh, hanyagolható! Minek forduljon hozzájuk?! Tudott volna bármelyik is segíteni? Éreztek -e szeretet bármelyikük iránt? Hát nem! Az volt a divat, hogy csak tojtak egymásra magasról. Ez aztán család a javából. Mindig is irigy marad az olyan emberekre, akikhez folyamatosan ellátogatnak az unokatesók, a nagymamák.... Átkozni. Őket csak átkozni lehet.*
-Csak a szüleimen. * visszasüllyeszti a képeket nadrágja zsebébe. * -Gyakran eszembe jutnak, ha csak ezekre a képekre nézek. * von vállat. * -De mindegy. Ez ma a mi napunk, nem pedig a rosszabbnál-rosszabb hívásoké és emlékeké. *feleli vidáman, majd kinyitja a szoba ajtót, onnan néz kedvesére.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 1:31 pm

*Miután befejezem a pakolást hirtelen átölel és már el is múlt a hisztériám. Majd megmutat három fotót. Az egyiken egy ötév körüli kisfiut látok a szőnyegen ülve. Majd egy születésnapos kép amin 13 éves. Mosolyogva figyelem a képeket de lelkem legméllyéo irigykedem mivel Ő több időt tölthetett a szüleivel. Az utólsó képen már jobban felismerni Őt. Kicsit elgondolkodom mert a szüleim meghaltak mikor ötéves voltam. Tizenhéró voltam mikor találkoztam Angyallal, és mire tizen hat lettem elindultam azon az úton amin most is járok. *-Szerintem nagyon aranyos kiskölyök voltál. *vigyorgok rá. Nagyon hasonlít a szüleire. Mosolyogva figyelem a szemeit és azon gondolkodom mire gondolhat. *-Mire gondolsz?*kérdezem kíváncsian.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 1:15 pm

-Pedig biztos azon is szép vagy! *vigyorodik el. Látja ám hogy durcizik, de csak azután öleli át, miután kedvese végez a pakolással. Két törcsit, két palack vizet rak el,, plusz egy kockás pokrócot, de a telóját nem csomagolja el. Meg is érti, hisz az idegesítő hívások senkinek sem kedveznek. Emlékszik, sokszor ütötték be a számát, mert rossz gombokat nyomtam le, ő pedig nem győzte kinyomogatni az idegen számokat.* ~Ez meg ki a rák?~ *kérdezte mindig magától, amikor csak a telefonja kijelzőjére nézett. Mindig és feljebb és feljebb kúszott szemöldöke a látványtól.*
-Itt van kapásból három kép! Valami rémes! *átnyújtja neki azokat, miután előhorgássza nadrágja zsebéből. Az elsőn ötévesen ül a nappalijuk szőnyegén. Milyen nagy is volt a házuk! Elmereng, vajon most is áll -e még, elég idős volt az... Talán 30 éves..? Na mindegy. Visszatérve a fotókhoz a másodikon tinédzserként ünnepli 13. születésnapját, a harmadikon pedig a szüleivel van, szintén tiniként, csak ott már 15-16 éves. Régi szép idők! Ha visszagondol a vámpíros esetre, megremeg a gyomra. Sosem nézhet már anyja mogyorószín szemeibe. Neki is azok voltak, akárcsak Angyalnak, csak sötétebb verzióban. A haja sötét barna. Apjától örökölte a haj -és szemszínét is, de az arca formája részben az anyjáé. A szemforma, a homlok szélessége, az állkapocs távolsága.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 1:03 pm

*El kezd nevetni valamin és rájövök hogy azon kijelentésemen nevet hogy nem mutatok jól a képeken. És ez így is van. Durcásan csücsörítek és félrefordítom fejem. *-Látnod kéne a Királyi lovasbemutató fotóját akkor nem nevetnél. *dünnyögöm majd felcsillan a szemem mikor megkérdezi akarom -e látni milyen volt kölyökként. Hogy a viharba ne.*-Igen megnézném.*mondom mosolyogva. Közben egy táskábba kezdek bepakolni két törülközőt, egy vékony pokrócot, meg két palack vizet. Szokásos fegyvereimet rakom el de mobilomat most a fiókba rakó kikapcsolt állapotban. Mára elég volt belőle.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 12:51 pm

*Nevetnie kellett. Még hogy nem fotogén alkat?! Egyszer indulna egy szépségversenyen, azonnal az első helyre kerülhetne be. Határtalan, földöntúli szépsége van, olyan akár egy véla. Ha nem ismerné, annak is mondaná. Tehát ebben nincs igaza, de abban igen, hogy a parton jobb lenne. Fürdőzhetnének ha már ott járnak, úgy is meleg van. De úgy egész héten az volt, szóval...*
-Rendben. * egyezik bele. * -Amúgy sem voltunk lent egy ideje. Most biztos senki nincs lent! Egyébként akarod látni, hogy néztem één ki kölyökként?
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 12:40 pm

- Szerintem borzalmasak. Sose voltam fotogén alkat. Ezért gyűlölöm a nyílvános megjelenéseket.* magyarázom és közben kihoztam a fürdőben maradt takarót és bevetem az ágyat. Kicsit rendet rakok magunk után. *-Inkább menjünk a tengerpartra. Már úgy is rámférne egy jó kis edzés. De nem mondhatod hogy nem volt jó hely a Holt lelkek. *vigyorgok rá. A vámpír bandát leszámítva jó volt a hely. Hajamat magas copfban fogom össze hogy ne melegítse nyakamat. Ma egy laza piros ujjatlan pólót és egy fekete farmer shortal valamint felete sportcipővel. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 12:25 pm

//Egyelőre maradjunk az olvadnál.//

*Szerinte mindegyik képen nagyon aranyosan néz ki és egyáltalán nem probléma, ha ő érzelgős. Igaz nem vallotta még be, de ő is magánál hord néhány képet. Többségük a bőröndjében van, néány másolatot is készíttetett belőlük, hogyha az egyik elveszne, akkor legyen még egy helyette. Az egyik a nadrágja zsebébe is van süllyesztve abból az időkből, amikor még tinédzser volt. Ó igen, a tini korszak! Szinte már el is felejtette, milyen fiatalnak lenni, s bár kora nem nagy, elég öregnek érzi magát. Bár ezen már sokat javít Eden közelsége is, aki mellett újra fiatal lehet.*
-Én pont az ellenkezőjét gondolom. * még mindig a képeket nézi, majd szerelmére emeli tekintetét. * -Mehetnénk a Nevadiaba, még jobb hely, mint a Holt lelkek tanyája.

A hozzászólást Steven Blackfield összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 28, 2013 12:47 pm-kor.
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 11:30 am

//Olvad//
*Kicsit felvonom a szemöldököm mikor megkérdezi baj -e hogy megnézi őket. *- Miért lenne baj? *mosolygok rá. Odamegyek éselőveszem az egyik fotót. Épp Angyal mellett állok Ő a vállamnál fogva ölel magához és halványan mosolyog. Combközépig érő sötétbarna haját kiengedve hordta sárga szemei csak úgy ragyognak a képen. És mindíg feketében járt. *- Nem mutatok túl előnyösen a képeken.*húzom el a szám mikor visszaraktam a kezemben lévőt. *-Tudom kicsit érzelgős vagyok. Magam sem tudom miért hurcolom magammal ezeket. *mondom és ránézek. *-Akkor hova menjünk?*kérdezem mosolyogva. *~Lehet úgy tűnik nem zavar ami a gyerekekjel és az embereimmel történt. Pedig nagyon is. De nem oldok meg semmit ha kesergek.~*
//Fagy//
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 10:29 am

*Épp a pólóját húzza le magán, mikor megpillantja a nyitott szekrényt. Kíváncsian lép oda, hogy jobban szemügyre vegye. Nem is tudja, hogy a kíváncsisága vagy az ösztöne vezeti -e jobban. Fotókat pillant meg. Kíváncsian pásztázza mindegyiket. Az egyik különösen megtetszik neki. Egy kislány van rajta, egy házaspár két mosolygó fele közt állva. Maga a lány is mosolyog, lesüt róla, hogy vidám. Végigsimít kezével a képen, majd a többire mered. A többiről már egy idegen nő tekint vissza, mellette a már ismerős lánnyal. Valószínűleg ő lehet az, aki megtanította Edent így élni. Élni a sötét oldalon, érző emberként. Nem sokaknak sikerül ez. Van, akiknek örökre elvész a lelke, de neki... de neki megmaradt és ezért nagyon tiszteli őt. A gondolatmenetet csak a hang töri meg.*
-Áh, csak a képeidet nézegettem, remélem nem probléma. *mosolyog rá.*
//Fagy//
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 10:12 am

*Kicsit elmosolyodom amikor rám mosolyog. Elkezdem megfésülni a hajamat mikor öltözni kezd. *~Szerencsére a másik három gyermek jól van, és átvitték őket Németországba. Még jó hogy varázslattal van védve a Fekete erdei birtok. Ott biztonságban lesznek.~* Nagyot sóhajtok majd leteszem a hajkefét. Mosolyogva nézek rá mikor a nyitott szekrény mellett áll. *~Biztos megtalálta a régi fotókat. Igaz a legtöbbön Angyallal vagyok de van egy az igazi szüleimről is. Még a baleset előtt.~*meglnt csak nagyot sóhajtok.*-Találtál valami érdekeset? Kérdezem kíváncsian. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 9:58 am

//Olvad.//
-Nem rontottál el semmit sem. Szerintem ez a nap még mindig gyönyörű, te aranyozod be. *mosolyodik el jókedvűen. Fel szeretné dobni kedvese hangulatát, mert eléggé letörtnek látszik. Lehet a Nevadiaban vidámabbak lennénk mindketten, mivel most Steven sem az. Kicsit elszomorítja az, hogy a párját nem látja vidámnak, de nagyon igyekszik, megőrizze jókedvét és ezt a jókedvet Neki is átadja. Nagyot sóhajt, majd picit odébb vonul, öltözni.*
~Fel akarom vidítani őt. Nem tetszik az a szomorkás pillantás.~
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 11:15 pm

*Megnyugszom közelségétől. Ez nem olyan dolog amit könnyen elfelejt az ember. Sőt soha nem felejti el mert egy életen át kísértik a szőrnyűségek amiket tesz. Ezzel én is így vagyok. Nem változtathatom meg a múltat, de azzal hogy segítek a hasonló gyerekeknek mint én voltam, egy kicsit talán vezekelhetek. *-Bocsáss meg. Olyan jól indult minden de én már megint mindent elrontottam.*nézek rá szomorúan. Hozzákell majd szoknia ha velem akar társulni. Mert ebben a munkában nem mindig jó dolgok történnek.*
//fagy//
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 11:05 pm

*Elborzad e hír hallatán. Az hidegen hagyja, ha a felnőtt emberek egymást öldösik, sőt igazából a gyerekek sorsa is hidegen hagyná, de neki is van szíve. Mégsem egy szívtelen dög, hiába nem törődöm típus. Sajnálja a dolgot, alig tudja elképzelni is, mekkora vérfürdő lehet amott. Mennyi ember csatázhat még most is...*
-Ez rémes. *szíven üti, de nem tud semmit tenni, csak azt hogy szerelme mellett áll. Átöleli, egyik kezét a hátán nyugtatja, a másikkal a fejét simogatja.  Csak egyszer áll le, amikor a lány felnéz rá. Természetesen nem harangszik, ő is szokott néha. Rossz, ha az ember dühös és még társa sincs, akivel minden baját megoszthatná, de még mindig szerencsésnek véli magát, mert megismerkedhetett egy igazi szépséggel.*
-Nem haragszom, nyugi. *lágy csókot nyom telt ajkaira, majd mélyen a barna szempárba tekint.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 10:53 pm

*Háttal állok neki mikor megemlíti hogy nem hitte el a dolgot. Majd megragad a vállamnál fogva magafelé fordít. Nagyot sóhajtva hajtom le a fejem. *-Valaki elárulta a Hatalmasoknak hol találnak egy csapat Nephilim gyereket. *mondom hallkan. Gyűlölöm az árulókat és ha valaki elárul, az nem ússza meg a dolgot élve. *-Megtámadták őket. Tíz emberemet megölték és két fél-angyalt is. *mondom és homlokomat mellkasának döntöm. Érzem hogy lassan megnyugszom a közelségétől, és a dühöm csillapodik, valamint remegésem is alább hagy. *-Ne haragudj. Nem akartam előtted dühöngeni.*nézek fel rá szomorúan. Ennél jobban még sose dühöngtem, mert elég hidegvérű vagyok, és haragom olyan veszélyes tud lenni akár egy szunnyadó vulkán.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 10:38 pm

*A dühöngés közepénél szakítja félbe kedvesét a hangjával. A mosolyával nem tudja átverni Stevent. Mű, erőltetett. Bármi is legyen a probléma, nem kicsi lehet. Vizes, fekete haját hátrasimítja.*
-Köszönöm! * feleli, miután helyet készített a cuccainak a szekrényben. * -Egyébként ugye tudod, hogy nem élethű az alakításod? * odalép hozzá, határozottan megragadja a vállait és finoman maga felé fordítja Edent. * -Mi történt? *kérdezi kíváncsian, aggodalmas pillantásokat vetve rá. Végig a szemeibe néz.*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 10:17 pm

*Dühöngésemet kedvesem hangja szakítja félbe. Mikor hozzám szól ijedten fordulok meg majd megnyugszom. *- Sajnálom csak, van egy kis probléma, de semmi olyan amit az embereim ne tudnának megoldani.*próbálok mosolyngni. Oda megyek a szekrényhez és miközben ruhát keresek magamnak, egyidejűleg helyet is csinálok Steven holmijának. *-Most már el tudsz pakolni csináltam helyet. *mosolygok rá ahogy elkezdek felöltözni. *~Alexx csak kapjalak a kezem közé. Azt nem éled túl áruló. ~*vicsorgok dühösen ökölbe szorított kézzel majd elkezdem mobilom keresni, és meg is találom az ágyon. Nem is tudtam hogy hátamögé is így tudok célozni.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 10:05 pm

*Lemossa magáról a szappant, majd elzárja a vizet és kilép a zuhanyzóból. Szerencse, hogy a saját törülközőjét is behozta magával, mert amúgy nincs egy másik felakasztva a törcsi tartóra, ahol nemrég Edene is volt. A teste köré csavarja, majd közelebb lép az az ajtóhoz, spanyol beszélgetés üti meg fülét. Nem érti, mit beszélhet így, picit furdalja is oldalát a kíváncsiság. Rossz, hogy nem tanult ezen a nyelven, most jól jönne igazán az a tudás. No mindegy. Kinyitja az ajtót, szerelme ekkor csap az asztalra.*
-Mi történt, ki volt az? *kérdezi érdeklődve. Látja rajta, hogy ideges, így a kérdést csak óvatosan teszi fel. Nem akarja tovább hergelni, mert lehet a végén robbanna. Na jó, nem lobbanékonynak ismerte meg, de bármi előfordulhat, nem igaz?*
Nellondi polgár

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 27, 2013 9:48 pm

*Elhúzom a szám mikor azt mondja nézzem meg ki hív. Kilépek a zuhany alól, magamra csavarok egy törülközőt és berobogok a telefonomért. *-Ajánlom hogy fontos legyen. *morgok a telefonba majd szabad kezem csípőre teszem és türelmetlenül dobogok lábammal. Spanyolul szövegel nekem a férfi. Dühösen fújom ki a levegőt és kicsit erősebben megszorítom. *- Tudod mit kell tenned, az árulókkal. *válaszolom ridegen ösztönösen én is spanyolul pedig nincs mit titkolnom párom előtt. *-Tájékoztassatok a történtekről. *morgom majd kinyomom a telefont és a hátamögé hajítom. Az sem érdekel ha összetörik mert mostanába csak a rosszhíreket kapom.*-Alexx te átkozott áruló. *morranok fel majd az asztalra csapok.*
Ajánlott tartalom

Fogadó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó   Fogadó - Page 5 Icon_minitime

Fogadó
Vissza az elejére 
5 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Kereskedőnegyed-
Ugrás: