Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fogadó | |
|
+45Aeryn Baker Hamon Joulice-Melange Anelie Mei Xi Claire Fairchild Nicolas Demerest Kyle Peters Szentesi Amélia Blagoy Ivo Lazar Marco Mimieaux Mikhael Knyaz Yvonne Chaconne Axel J. Hitchcock Joshua Phoenix Bonnie Tornow Cat R. Morgan Liziuzayani Nkhotakota Oyasumi Setsuna Caleb Dawson Angel O'Ross Demian Emil Deyan Emily Kyra Beawer Beatrice el Esposito Casimiro Odalis Riel Eruthalion Farkas Zsuzsanna Gaiaea Miley Hortingberg Senilla Rachel Roseberg Krasimir Waylan Erik Ryscher Marta Albena Todorka Alexandra Sirov Shelly Dawson Duncan Cornell Zeph Owen Patrisha Blake Pandora Chaconne Miranda Moon Morgane Devan Jessa McFarland Moyra McFarland Sheena McFarland Variam Altolos Heikigou Kouriryuu Clémence Aurora Moonbeam Toma Grigor Anton 49 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Toma Grigor Anton Diák
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 108 Kaszt :
| Tárgy: Fogadó Vas. Nov. 08, 2009 2:28 pm | |
| First topic message reminder :
*Toma és Amidala érkeznek meg Nellondba, ezer éve nem jártak erre, és ideje volt már, hogy kimozduljon egy kicsit a négy fal közül. Bár nincs miért csodálkozni, a tündesrác nagyon le van törve. Sőt, ez még talán enyhe kifejezés is. Mindenesetre most jön kiszellőztetni a fejét. Jó ideig sétálgat a negyedek között, gondosan elkerülve a sötét, sikátorokkal teli utcákat. Szokásos tünderuháját öltötte ma is magára, de ez most nem kékben, hanem zöldben és barnában pompázik. Haját kiengedve hagyta, soha nem kötötte össze, így most sem teszi meg. A hosszú, kék tincsekkel csak némán játszadozik a hűvös szellő, de ez egyáltalán nem zavarja* ~Ideje lenne, ha túllépnél rajta és foglalkoznál egy kicsit magaddal is. Nem hiába rángatlak mindenhová, vissza kellene végre térned a valós életbe~ *hallja gondolatban a nőstény tigris szavait, de nem mond rá semmit, nem tud rá mit mondani, így csak némán ballag tovább* - Üljünk be valahová *veti fel az ötletet a daimón, Toma pedig csak bólint és a Fogadó felé veszi az irányt, hiszen ez van a legközelebb hozzájuk, jelen pillanatban. Amikor belép az ajtón körülnéz, de tekintete azon nyomban a tündelányon állapodik meg* ~Ajjaj, mégsem volt túl jó ötlet~ *sóhajt Amidala, de most már nem mehetnek ki, biztosan észrevették már páran* - Szép délutánt! *köszön, majd elindul a lány felé* - Üdvözlöm kisasszony! *hajol meg cseppet a lány előtt* - Hogy telnek a napjai? *na igen, a magázódás, ez most már örökre megmarad, ez is azt a távolságot szimbolizálja, ami kettejük között van. Nem ül le, meg sem kérdezi, hogy leülhet-e, lehet, hogy a tündelány nem is akar társalogni vele* - Üdvözletem Clémence, Savonn! *hajol meg a daimón is, aztán leül társa mellé és onnan figyelget mindenfelé*
Ha belépsz a masszív fa ajtón, jobbra egy nagyobb teret pillantasz meg, 20 kör alakú asztallal.. A bejárattól balra mágikus biliárd asztal, hogy ha kedved tartja játszhass. És egy mágikus flippert is találsz, ami szintén arra vár, hogy játssz vele. A bejárattal szemben a pult, ahol a fogadós tananyázik. Mögötte üvegszekrény, benne italokat látsz. A pult előtt sorban 10 bárszék, mindegyik előtt egy kis tál, benne sós ropogtatnivalóval. A pult baloldalán egy ajtót pillantasz meg, a mögött van az iroda, ott találod a főnököt, Björköt. A pult jobb oldalán, az asztalok mögött egy lépcső húzódik. Odafent szépen megvetett szobákat találsz, hívogatóan egy fárasztó utazás után. A terem fa burkolású, a barna szín dominál, de az asztalok teteje vörös márványból készült, a székeken bíbor bőrhuzat. A falakon képek lógnak, és fényképek egy-egy nagy játszmáról, ünnepségről. Minden asztalon találsz egy itallapot. Az ajtó mögött húzódik a házirend, és a tábla az árakról.
Áru: Alkohol mentes italok: Jaffa sör, Mézbor, Vajsör: 55 bronz Alkoholmentes koktélok: Tengerszemkoktél, Mámoros éjjel, Északi szél : 70 bronz Bólék: Keleti egzotikum, Részeg hajnal: 77 bronz Alkoholos italok alkoholmentes fajtái, koktéltól, (bólétól) függően más ár. 80 bronztól - 3 ezüstig Alkoholos italok: (csak felnőtteknek): vérnarancs pálinka, Lángnyelv whisky, Szíverősítő , Paraszt - torok, Igazgyöngy pezsgő + az előbb felsorolt koktélok valamilyen alkoholos kiegészítővel : 86 bronz
Rostos üdítők : barack, narancs, répa, sütőtök 43 bronz Teák: Citromos, barackos, piócás, felhő ízű, napfény ízű: 50 bronz Rendelhető csemegék: Medveszem keksz, szivárvány ízű cukorka, búzadara –szelet, édeslekváros-sós bóhócos chips: 62 bronz Kérhető reggeli : rántotta + 3féle feltét (kolbász, sonka, lecsó) Kenyér + vaj, felvágott, vagy méz, vagy lekvár: 1 ezüst Mindegyikhez jár tea vagy rostos üdítő Vacsora: egy tál leves + valamilyen üdítő , vagy kenyér feltéttel. 1 ezüst[/color] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 2:42 pm | |
| *Mindketten úgy véltük hogy magányra itéltettünk. De igaza van. Már van jövőnk. *-Boldog vagyok melletted. És én sem tudnék nélküled élni.*mosolygok rá. Annyira megnyugtató hogy velem van. Nem hiszem hogy más ilyen hatással lenne rám. Valamiért gyűlölök emberek közt lenni. De ha Ő vmdlem van nem érdekel a világ. *-Tudod jó lenne ha örökre így maradhatnánk. Együtt. Bár megállíthatnánk az időt. Akkor nem kéne soha elválmunk egymástól. *suttogom ahogy a szemébe nézek.* | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 2:31 pm | |
| -Én meg úgy, hogy soha nem lesz senkim és egy utazásom során fogok meghalni, egyedül. * magyarázza, lepillantva rá. * -De amióta veled találkoztam, úgy éreztem picit megváltoztam, ahogy a jövőm is. Tudom, már mondtam egy párszor, de úgy érzem már nem tudnék nélküled élni. Nélküled nem lennék többé egy egész. *mondja gyengéden, Eden haját simogatja. Kezdenek alább hagyni a nyomasztó gondolatok, amitől picivel nyugodtabb ő maga is.* ~Végre! Nem érzem, mintha a fejem szét akarna robbanni a gondolathullámoktól. De most végre leállt mindegyik.~ | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 1:42 pm | |
| *Figyelem amit mond. Valahogy én is így érzek. *-Valahogy a jövőmön nem gondolkodtam még el. Mindíg úgy voltam hogy kiképeztek teszem a dolgom, és lehet túlélem lehet hogy nem. Valahogy mindíg így gondolkodtam. *mondom és kicsit félre fordítom a tekintetem. Nem mesélek soha senkinek. A saját embereim se tudnak a nevemen kívül semmit még a koromat sem. Valahogy Eden meghalt mikor Angyal is. De Steven által újra éledhettem mint a legendás főnix. Ki hanvaiból újra éled.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 1:26 pm | |
| *Elgondolkodott. Ő is, miután a fejében kavargó "méhraj" nem hagyja aludni. Tessék, most is elbambul! Nem tudja mi van vele, de már ideje lenne összeszednie magát. Picit összerezzen a kérdésre, hogy ő miért nem tud aludni.* -Amiatt, ami miatt te. *válaszolja egyszerűen. Nem csak a múltan, hanem egyszerre elmélkedett az egész életén. Jelenen és jövőn egyszerre. Van egy pár terve, amiket végre is szeretne hajtani majd.* -Én is, azt hiszem a mai nap utóhatása. De annyi baj legyen! * az ablak felé pillant. Csak a sötétség néz vissza rá és a kinti lámpák halovány fénye. * -Bár mondjuk nem csak azon, hanem az egész életemen elgondolkodtam most. Jól jött ki ez az egész, mert magamba tudtam nézni. Rád tényleg nem tudnék haragudni, mert te nagyon közel állsz hozzám, egyedül a többi ember sorsa nem izgat. Felőlem akár ki is költözhetnének az űrbe, még az is hidegen hagyna. | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 1:11 pm | |
| -Ő... hát kicsit elgondolkodtam.*mosolygok rá. Úgy látszik mindkettőnkben olyan dolgokat kavart fel a mai nap amikkel nehezen boldogulunk. *-Te miért nem tudsz aludni? *kérdezem ahogy mellkasára fekszek álamat meg kezemre fektetem így nézek rá.*-Én kicsit visszagondoltam a múltamra bár magam sem tudom miért.*mondom hallkan. Nem akarom most a múltammal zaklatni. És nem is szeretnék ilyesmin agyalni. Jobb szeretném ha vidám lenne. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 12:57 pm | |
| *Megnyugszik, mert ezek szerint nem ébresztette fel szerelmét. Azért kár, hogy ő sem bír aludni. Találkozik azzal az igéző, barna szempárral. Ha nem háborognának a gondolatai, már rég nem lenne ébren. Minden próbálkozás hiába való. Nemrég megpróbálta lehunyni a szemét és kiüríteni a fejét, de csak annyit segített, mint lajháron az energiaital.* -Jó is lenne, de én sem bírok. * sóhajt fel. Nem marad más hátra, elidőzik még egy darabig. Nincs jobb ötlete. * -No de te hogy-hogy nem tudsz? *kérdezi kíváncsian.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 12:47 pm | |
| *Nyugton fekszek mert nem akarom zavarni. Sokat gondolok vissza az Angyalal törtött időkre. Ő volt aki felnevelt és segített hogy a legjobb legyek. Emlékszem mikor egymás ellen kellett harcolnunk, megkellett ölnöm, mert élni akartam. Sokáig nem bírtam megnyugodni. A bosszú sem enyhítette a fájdalmam. Sőt még üresebbnek éreztem magam. Gondolataimból kedvesem rángatott vissza mikor megcirőgatja az arcom majd megszólal. *-Nem. Nem bírok aludni. * válaszolom és felnézek rá. *-Azt hittem már alszol.*mosolygok rá kedvesen.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 12:32 pm | |
| *Kicsit sajnálja hogy nem épp az történik, amire Eden gondolt, de kicsit fáradt hozzá. Helyette kedvesen viszonozza a csókot és magához öleli kedvesét, bár maga sem bír aludni. Szeretne, de a gondolatok ezerfelé cikáznak a fejében, mint megannyi méh a kaptárja körül. Elég sok mindenen tanakodik. Múlton, jelenen és és jövőn egyszerre. Néha-néha még visszatekint, hogy lássa merről indult, hogy mivé lett és hogy mivé lesz majd. Nem látnok, nem látja előre a jövőjét, nem is érdeklik az ilyen mágiák. Tudja, hogy ő irányítja a saját sorsát, így ő is dönti el, miképp végződik majd, s optimistán néz előre. Valamikor szeretné elvenni Edent. 1000%, hogy vele akarja leélni az életét. No de most tekintsünk a múltba pár pillanatra. Előtte ölték meg a szüleit. Egyedül cuccolt fel és állt tovább. Az utazgatásoknak és a tájékozottságának köszönhető, hogy most itt van. Ha nem hall erről a városról, azt se tudná, hogy létezik és máshová megy. Akkor pedig valószínű, hogy nem találkozik ezzel a tündérrel. Még szerencse, hogy nem így történt. Továbbra is egyedül lenne magányosan és biztosra veszi hogy később egyedül is halt volna meg valahol. Kedvesen megcirógatja az arcát, majd halkan megszólal.* -Hé! Te tudsz aludni? *a lehető leghalkabban beszél, hogyha mégis aludna, ne ébressze fel. Csak azért kérdezi, mert ha egyikőjük sem tud még az Álmok birodalmába lépni, esetleg cseveghetnének egy kicsit.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Szer. Júl. 31, 2013 12:13 pm | |
| *Mosolyogva ölelem magamhoz hogy elrejtsem a pirulásomat. Megindul velem az ágy felé majd letesz. Csak nem épp az történik amire én számítok. Ledől mellém. Kicsit sóhajtok majd fölé hajolok. *-Rendben. Pihenj nyugodtan. *adok neki egy csókot és mellkasára hajtom a fejem. Az ablakot figyelem de nem bírok aludni. Egyenletesen szuszog. Nem tudom hogy alszik-e de nem mocorgok és hagyom pihenni. *~Annyira kedves velem még azok után is hogy reggel kiabáltam vele. Hogy lehettem ilyen ostoba. Nem csinált semmit sőt meg akart vígasztalni. Úgy látszik jobban kiborított az utóbbi időszak hogy nem bírtam tovább idegileg.~*gondolkodom az ablakot nézve. Aludni nem bírok annyira kavarognak fejemben a gondolatok.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 10:54 pm | |
| *Magában máris hangosan nevet. Nem csak a külsőn kéne változtatni. Új agy kéne annak a marhának és a szülők hatalma. Tényleg, ők hol vannak ilyenkor? Rémes, mennyire nem nevelték meg azt a kölyköt. Ráférne egy mély beszélgetés, néhány emlékeztető pofon és egy alapos oltás, bár lehet így teljesen reménytelen ember és még a csoda sem segítene rajta. Lehet a sors is úgy gondolja, egy darab bottal nem lenne jó megoldás felé közelíteni. Steven még azt is sajnálná tőle, mert lehet annak az ócska fadarabnak is jobban fájna, mint neki.* -Az nem lenne új! *szélesebb vigyorra húzza a száját. Elképesztő! Reggel összevesztek, délután, meg így estefelé is rosszul voltak, ha csak egymásra pillantottak, de most.. De most minden rendben van! Tök vidám a hangulat, az egész szoba aurája boldogítóbb. Nem tervezi, hogy így áll éjjel, aztán az örökkévalóságig. Végigsimít a hátán, karjaiban a lány összerándul. Élvezi a helyzetet, nagyon sokáig így maradna még. Az ágy felé indul meg vele mégis.* -Nem, épp ezért jöttünk ide! * rakja le. * -Én is szeretlek és tovább élveztem volna a pillanatot, csak kezdek fáradni. *ásít.* //Fagy// | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 10:38 pm | |
| -Vigyázz a végén nem harapok hanem mindjárt elpirulok. *mondom mikor meghallom bókját. *-Amúgy egész éjel ácsorogni akarsz velem az öledben? Vagy más terveid is vannak? *kérdezem majd megcsókolom. Lábaimmal még szorosabban tartom magam. Ahogy végig simít hátamon összerándulok, majd belemosolygok csókunkba. Még most is hihetetlennek találom hogy Ő velem van. Azt hittem hogy életem végéig egyedül leszek. De jött Ő és mindent megváltoztatott. A jfgpáncél megolvadt szívemen. És újra képes vagyok nevetni. De ezt csak is Ő láthatja és senki más. Mert szeretem, de a világ felé ugyan olyan ridegnek kell maradnom, mint eddig. *-Szeretlek.*zihálom mikor megszakítjuk a csókot mert minden csepp levegőnk elfogyott.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 10:19 pm | |
| *Hamar visszatér a jól megismert, régi, vidám önmagához. Jókedvűen pörgeti tovább, aztán megtartja kedvesét, aki formás, hosszú lábait dereka köré kulcsolja.* -Nálad mindig elememben vagyok. *jelenti ki. Újra egy szerelmes fiatal és csakúgy tombol benne az adrenalin, az öröm, hacsak rápillant. Hát hogyne, hisz Ő maga is fiatalos, noha a valódi korára nem kérdezett rá. Sosem szerette firtatni másét, elvégre a szerelemben nem ez, hanem az számít, mennyire szereted az illetőt és mennyire gondoljátok összeillőnek egymást.* -Nem, olyan vagy, akár a legkönnyebb tollpihe, amit eddig felemeltem. *vigyorogja. Arcán csiklandozó melegség fut végig, ott ahol épp cirógatja. Mindig megnyugtatja a közelsége, a finom érintése, hogy hozzábújik, hogy érzi, van, aki törődik vele. Ha viszont messzebb kerül tőle, baja esik, azt sosem bocsátaná meg magának. Amióta megölték a szüleit, megkomolyodott, mert sosem sikerült igazán feldolgoznia az esetet, csak mostanság. Úgy vélte, bekaphatná a világ, hogy nem kell törődnie többé semmivel, mert nem érdemes. Kivel/mivel is törődhetne? Hisz akik fontosak voltak számára, már réges-rég elvesztette. De már nem így gondolja. Különös, a szerelem mennyi mindenben tud változtatni az emberen. Ő kedvesebbé, érzelgősebbé vállt, ami kicsit megijeszti és be kell vallania eleinte nem sikerült megbékélnie ezzel,, egész máig. Kitartóbb is lett és úgy az egész gondolkodásmódján nagyban változtatott, noha csak Vele szemben ilyen. Egy szóval sem említette, hogy a többi emberrel is így fog viselkedni majd. Marad a smucig, bunkó nem törődöm, aki igazából egy társa halálát is fapofával nézné végig, vagy talán meg is jegyezné, hogy "Ez szánalmas.", s ennyivel mindezt le is rendezné, majd zsebre vágott kézzel állna tovább, mintha mi sem történt volna. Az is hidegen hagyná, ha felbukkanna a lotyó, bár őt nehezebb figyelmen kívül hagyni az antiszociális viselkedésével, a ribis ruháival és azzal a rémes arcával, agyonmázolt zombie. Még az is jobban néz ki, főleg ha színes festékkel öntik le, de neki még az sem tenne csodát... Még a melle is lapos. Esetleg néhány plasztikai műtét, normális ruhatár, kevesebb smink, amitől az ember hány és egy teljes hajvágás, meg fejre ragasztható paróka mindent megoldana. Vagy esetleg egy új hajszín. Elég öregítő hogy hófehér hajjal flangál az utcán, egyetlen egy vörös melírrel.. Rémes, undorító, bosszantó csitri, akivel a büdös életben nem akar összefutni* ~Wáá, soha többet! Ha csak rágondolok... Azt hiszem rémálmaim lesznek az éjszaka. Épp elég volt Aznap, a vámpír bandás dolog után, éjszaka. Akkor láttam álmomban, elegem is van belőle.~ | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 9:53 pm | |
| -Lehetsz akár milyen őrült. Nem érdekel. Mert szeretlek. *mondom majd megkapaszkodok nyakában mert megpörget. *-Valaki nagyon elemében van. *vigyorgok rá. Majd ismét megcsókolom. Ahogy megtart derekára kulcsolom lábaim. *-Nem vagyok nehéz? *kérdezem ahogy homlokomat az övének döntöm. Csak úgy ragyognak a szemei. És az enyémek is. Az arcát simogatom ahogy átölelem a nyakát. Minden félelmem, és bajom elszál ha vele vagyok. És az érintéseitől megőrülök.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 9:39 pm | |
| *Zengő nevetésük tölti be a szobát. Máris vidámabb a légkör. A jókedv minden rosszat elűz.* -Pontosan! * bólogat, majd viszonozza a csókot. * -Mutassam meg? Hmm, szerintem nem tudod, milyen őrült tudna lenni a párod, akit választottál. Csak mert hogy nem vagyok normális, az elég rég kiderült. * kacarászik. Csak a suttogás miatt áll le. * -Én is téged! *súgja a fülébe, majd megpörgeti egy párszor kedvesét. Olyan könnyű, akár egy tollpihe., így nem okoz gondot.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 9:23 pm | |
| *Mikor elneveti magát nekem is nevetnem kell. *-Én? Tigris vagy oroszlán? *gondolkodom el majd sunyin rámosolygok. Nyakaköré fonom karjaim és szenvedélyesen megcsókolom. *-Mutasd meg hogy igazam van. Vadász le de vigyázz mert lehet visszaharapok. *mondom és orrom a nyakának dörgölöm majd mélyen beszívom kellemes férfias illatátt. Mellette sose tudom türtőztetni magam. Megvadít a jelenléte, a hangja, illata az érintése. *-Szeretlek. *suttogom fülébe lágyan* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 9:03 pm | |
| *Szeretné, ha végre nem emésztené magát a dolgon. Azt hiszi nem látja, pedig remekül átlátott eddig is minden emberen, rajta végképp. Minden bizonnyal magára haragszik, pedig igazán nincs miért. A medálra terelődik a téma. Megcsóválja a fejét a kérdésre, mi szerint tudja -e, miért a tigrist választotta. Sosem értett az ilyen indiános medálokhoz, állatokhoz, dolgokhoz, de az már csak igaz erős és ha ideális partnerre lel, szenvedélyes szerető.* -Ó, szóval tigrisnek tartasz? Ez kedves! * jókedvűen nevetni kezd. * -Hogy igazad van -e? Nagyon is és szerintem te is egy tigris vagy! Vagy egy oroszlán, földöntúli szépséggel. Egy véla is megirigyelne! | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 8:41 pm | |
| *Kicsit még mindíg szomorú vagyok de megpróbálok rá mosolyogni. *-Igen ami volt elmúlt. *ismétlem meg majd átölelem a nyakát. *-Szeretlek és ténylek sajnálom. Mivel tehetném jóvá?*Kérdezem és rámosolygok. Kisé még mindíg haragszom magamra amiért így viselkedtem pont vele.*-Tudod miért a tigrist választottam? *kérezem ahogy egy ujjal végig simítok a nyakán majd a medálon. *-Mert a tigris a szenvedély és az erő jelképe. Pont olyan mint te.*mondom suttogva az utólsó mondatott. Az arcát cirógatom ahogy a szemébe nézek. Nagyon szeretem és nem akarom elrontani ezt a kapcsolatot az ostobaságaimmal. Mert azt nem élném túl. *-Mit gondolsz? Igazam van? *kérdezem egy csábos mosoly kíséretében.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 8:24 pm | |
| -Pedig nem kell. Igaz, továbbra sem esett le mi az oka, de már mindegy. * von vállat lazán. Eden csak hozzá bújik és megpróbál vidámabban beszélni, de nem sikerül. Érzi hogy még mindig szomorú. Szorosabban öleli magához, miközben újra simogatni kezdi a hátát.* -Én is szeretlek. No de ne rágódjunk tovább ezen! * szólal fel vidáman. * -Ami volt, elmúlt. Ne légy szomorú, jó? * tekint le rá, aztán elmosolyodik. * -Különben is az áll jobban, mikor mosolyogsz. Csak kiemeli a szépségedet. *mondja halkabban, majd megpuszilja a feje búbját.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 8:05 pm | |
| *Halványan elmosolyodom mikor nyakába akasztja a medált. Szorosan magához ölel amit viszonzok. *-Nem harakszok elvégre jogosan akadtál ki. A helyedben én is így reagáltam volna...*mondom de elhallgatok mikor megcsókol. *-Csak szégyenlem magam amiért így viselkedtem veled. *mondom és leszütöm a szemem. Féltem attól hogy dühös rám, de az érintései és a csókja másról árulkodik. Hihetetlen hogy még ezek után is ilyen gyorsan megbocsájt. *~Innentől vigyáznom kell. Lehet legközelebb nem tudom ilyen könnyen megbékíteni.~*cikáznak fejemben a gondolatok. Szorosan bújok hozzá. Megnyugtat az ölelése. *-Szeretlek. És nem tudom mi ütött belém. Lehet hogy pillanatnyi elme zavar nem tudom. *próbálok kicsit vidámabban beszélni de nagyon nehéz most.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 7:39 pm | |
| *A medálra mered. Szerinte nagyon szép és aranyos tőle, hogy gondolt rá, holott Ő is a végén nem kicsit emelte fel a hangját, mert elvesztette a türelmét. A nyakába függeszti, majd szorosabban magához öleli a derekánál, a másikkal a hátát simogatja.* -Köszönöm, szerintem gyönyörű, de te még mindig ezerszer szebb vagy mindennél. * feleli szelíden. * -Na nyugodj meg! Nincs semmi baj! Nem haragszom, hisz rád nem is tudnék sokáig. * ahogy beszél, lassan minden dühe és szomorúsága elszáll. * -Kérlek te ne haragudj rám! Eléggé kiakadtam... de már minden rendben van. * jobb kezével abbahagyja a simogatást és szerelme álla alá nyúl, hogy a szemébe tudjon nézni. Kedvesen rámosolyog, majd megcsókolja. * -Ne légy szomorú! | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 7:23 pm | |
| *Végig halgatom amit mond. Megértem hogy dühös. A helyében én is az lennék. Sőt dühös vagyok magamra mert kiabáltam vele. Némán át ölel. *-Sajnálom. *Mondom hallkan és viszonzom az ölelését. *-Tudom hogy ez nem segít de ezt hoztam neked hogy bocsánatot kérjek. *Mondom és átnyűjtom neki az üvöltő tigrist ábrázoló medált, ami egy vékonyabb bőrszíjon lóg. Nem merek felnézni rá mert nem akarom látni a dühöt és a szomorúságot a szemében. Mert tudom hogy miattam van. *- Remélem meg tudsz bocsájtani. *mondom neki és homlokomat mellkasának döntöm.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 7:02 pm | |
| *Tovább gitároz, aztán felkapja fejét. Edent pillantja meg az ajtóban. Nem valami kedves pillantással fogadja. Érezhetően dühös még és rossz kedve van, de azért leteszi a gitárt és sóhajtva feláll. Kicsivel közelebb sétál, előtte néhány méterrel áll meg. Karba tett kézzel áll.* -Én meg vidáman mert melletted ébredtem, de nagyon rontott a kedvemen, amiért kiabáltál velem. * vallja be őszintén. * -Még most is dühös vagyok. Haragszom rád és szomorú is vagyok. Hiába közeledtem feléd, olyan volt, mintha csak elutasítanád minden szavamat. *a tekintetébe nézve kiolvashatja, hogy inkább csak nagyobb szomorúságról és elkeseredettségről van szó, legalább is ezt sugallja a tekintete. Még sokáig elnézi Edent, komor arccal, végül odalép hozzá és átöleli. Hiába, sosem tudna sokáig haragudni rá. De persze egyelőre nem szólal meg. Néma marad.* | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 6:05 pm | |
| *Reggel elég rossz hangulatban ébredek. Miután felkelek rögtön a fürdőbe megyek. Ma valahogy nem bírok kedves lenni Stevenel sem. Folyamatosan csak morgok és kiabálok vele pedig nem ellene irányul a dolog. Jobbnak látom lelécelni mielőtt valami olyat mondok amit magam is megbánok. A Fekete piacon töltöttem az időm nagyrészét. Sikerült némileg lenyugodnom és miután beszéltem Hakuval szinte teljesen lenyugodtam. A piacon szerzett ajándékkal visszasiedtem a fogadóba. A szoba ajtóban meghallom ahogy gitározik. Halkan megyek be a szobába és az ajtónak támaszkodva hallgató énekét. Ahogy figyelem a szöveget könnyek gyűlnek a szemembe. *- Az enyémen meg csak te. *mondom hallkan és lehajtom a fejem. *-Nagyon sajnálom a reggel történteket. Nem ellened irányult a haragó. Csak elég rossz passzban ébredtem. Nem épp az én napom a mai. Sajnálom Steven. *mondom de nem mozdulok az ajtóból. Félek hogy dühös rám. És igaza is lenne. * | |
| Tárgy: Re: Fogadó Kedd Júl. 30, 2013 5:37 pm | |
| *Másnap jókedvűen ébred, ami sajnos hamar elszáll, hála Edennek. Nincs jó passzban, egyfolytában üvölt vele, morgolódik, de nem tudja, miért. Hiába minden kérdése, kedves közeledése, elutasítóan viselkedik, aztán még le is lép. Csak az ágyon ül sokáig, a fejét fogja, aztán feltápászkodik és a zuhanyzóba vonul. Miután összekaparja magát, hiszi, hogy kedvese nem fog egy hamar visszatérni, így az időt azzal üti el, hogy a fogadó lenti részében iszik, nagy nehezen beszélgetést kezdeményez néhány keménynek látszó alakkal, aztán felvonul és régebbi kottákat elővéve gitározni kezd, az ágyon ülve. Előtte épp egy lassabb számé áll. Méregeti, majd a kezébe veszi a pengetőt, hogy tovább játssza a második versszakot. Reméli, szerelme visszatér majd. A reggeli dolgok kicsit felkavarták a nyugalmát és részben még most is háborog. Ezt a háborgást akarja átalakítani valami mássá, ahelyett hogy felelőtlenül törni-zúzni kezdene. Ezért is játszik olyan kitartóan és olyan szomorkásan. A húrok egy egyenletes és szép táncba kezdenek. Olyan lassan mozognak, mintha csak keringőző emberek lennének.* -Jó lenne, ha nem lennék egyedül! A szobánk ablakánál, komoran. Szerelmem követném, eszeveszettül! Csak ő nincs itt, csak én, magányosan. * kezd el énekelni. * -Nekem kéne az, hogy itt legyen! Nélküle oly' elveszett vagyok. Kéne az, hogy megszeretgessen! Csak ő segíthet az én bajomon. | |
| Tárgy: Re: Fogadó Hétf. Júl. 29, 2013 9:41 pm | |
| *Véletlenek? Azok lennének? Reméli, hogy igaza van és tényleg azok, semmi komolyabb. Épp elég az, ami eddig történt velük.* -Bízom benne, hogy igazad van. * áll fel, a szemeibe nézve. Említi, hogy nagyon szereti és hogy mindig vele marad, kivéve, ha ő nem akarja. Hogy akarná? Soha nem küldené el azt, akit szeret. Látja a szemén hogy komolyan gondolja, amit mond. Kedvesen magához öleli.* -Nekem meg más nő nem kell. Te vagy a családom, amióta csak rád találtam. Nagyon szeretlek téged. *mondja ki halkan és puhán, fejét az övére hajtva. Végül elengedi, s az ágy felé sétál. Szétszedi a nagy takarót, majd ránéz.* -De most aludjunk, hosszú volt ez a nap. *mondja kedvesen, majd jó éjt kíván és bebújik az ágyba.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó | |
| |
| | | | Fogadó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |