Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Liliya Galina karakterprofilja I_vote_lcapLiliya Galina karakterprofilja I_voting_barLiliya Galina karakterprofilja I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Liliya Galina karakterprofilja I_vote_lcapLiliya Galina karakterprofilja I_voting_barLiliya Galina karakterprofilja I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Liliya Galina karakterprofilja

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Liliya Galina karakterprofilja Empty
TémanyitásTárgy: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 1:02 pm

Nohát... Megjöttem én is, ide fognak kerülni az...
- Useres infók rólam
- Karaktereim rövid leírása
- Novellafélék a karaktereimről (gyerekkori emlékek, kijátszatlan események, naplószerű beszámolók)
- Újdonságok karaktereim életében
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 1:17 pm

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél."
Victor Hugo

Kezdem is a bemutatkozás résszel. Sebők Csilla vagyok, Tatán élek, 15 éves vagyok, március ötödikén születtem, ami azt jelenti, hogy halak a horoszkópom. Nemnagyon adok a horoszkóp véleményére, szóval, döntsétek el ti, hogy milyen vagyok xD
Minden esetre az idézet sokmindent megmagyaráz: sosem szerettem felhívni magamra a figyelmem, a figyelem középpontjába kerülni, inkább hátul maradok és onnan figyelek. Persze ettől függetlenül mindenkinek meg akarok felelni, azt szeretném, ha mindenki szeretne, és ez néha oda vezet, hogy elvesztem önmagamat másokért...
Ezen kívül az elveim elég erőteljesek, nehéz őket megdönteni, és ki is állok mellettük, ha alkalom adódik rá. Az már másik eset, hogy veszekedésben nagyon béna vagyok, csúnyán néznek rám, és máris depresszióba zuhanok (persze a depresszió itt elég erős túlzás). Alapvetően kedves vagyok az emberekkel, kivéve, ha olyan a hangulatom, olyankor nem tudok magamon uralkodni, és minden mozgó lénynek beszólok aki a közelembe kerül... Ez szerintem nem túl jó dolog, próbálok rajta változtatni erőteljesen, mert már sok embert megbántottam emiatt, akit nem akartam.
A Nezán kívül szeretek a barátaimmal lenni, a családommal beszélgetni. Nyolcadik éve hegedülök (ha a nyár két hónapját leesszük, akkor kevesebb xDD) a zeneiskola vonós zenekarában ez lesz az ötödik évem, asszem. Negyedik éve lovagolok (a szülinapomon kezdtem, 12 évesen), az ugratást másfél éve kezdtem, de nagyon megszerettem Smile Persze elég lassan haladok, mivel drága és nincs időm, szóval hetente egyszer egy órát járok. De nem is tervezek versenyekre járni, szóval pont elég. A zeneiskola több időmet elveszi, plusz ugye az itthoni gyakorlás is...
Szeretem a zenét, imádok olvasni, elvétve szoktam írogatni, de nem sokat, kissé lusta vagyok hozzá xD Mindenféle állatot imádok, nem tudsz olyat mondani amire azt mondanám, hogy undorító (de egy pókot azért ne dobj a nyakamba, légyszi o.o)
A Tatai Református Gimnázium tizedik béjébe járok, elég kemény suli, nagyon sokat kell tanulni, dehát hol nem? Smile Az állatorvosi pálya az életcélom, ezért komolyan is veszem a tanulást, csak az a gond, hogy nagyon lusta vagyok..
A Nezán egy éve vagyok itt, tavaly szeptember óta vezetőségi tagként, először mint diákképviselő, aztán mint főprefektus. Egyelőre.
Öhm.. Hát, ennyi elég is lesz, szerintem sok újat nem tudtam írni xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 5:53 pm

A halak és a bak kapcsolatáról annyit, hogy ők szoktak a legtöbbet vitázni. ^^Bár nálunk még nem fordult elő >
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Liliya Galina karakterprofilja Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Liliya Galina karakterprofilja Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 8:36 am

hihetetlen, hogy mindenki lovagol, ráadásul ugrat. böwááh XDDDD
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 6:39 pm

Én inkább csak hobbiszinten Em, de olyan jóó neked hogy van lovad *-----*
Brendus: és reméljük nem is fog Razz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 9:00 pm

Lil kedves aranyos vékony kislány Razz
A lovaglásért irigyellek, ezt szerintem még pont nem mondtam, de most mondom ^^" A hegedűt meg ugye már megbeszéltük, már csak egyet akarok: meghallgatni, hogy hogyan csinálod Very Happy Ki kellett volna használni, mikor nálatok voltunk >< És csakazértis pókot fogok dobni a nyakadba *-* Vagyis megtenném, ha nem rettegnék tőlük ><" De rettegek, szóval megúsztad Very Happy
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Liliya Galina karakterprofilja Nekromanta
Üzenőláda : Liliya Galina karakterprofilja Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 7:18 am

Én is lovagoltam 4 évig a gimiben^^
http://www.nezabar.hu
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Liliya Galina karakterprofilja Illuzionista
Üzenőláda : Liliya Galina karakterprofilja Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 7:26 am

Én is bírom az állatokat, de mondjuk a zümmögő bogaraktól ki vagyok, a légy még belefér, minden mástól sikítva menekülök. ^^
És én nem lovagoltam, soha lovon sem ültem, csak pónin kiskoromban. Az az igazság, hogy én kicsit...félek a lovaktól. ^^ Jó lehet, hogy hülyeség, de olyan nagyok, meg erősek, meg minden. Közben meg szeretem is őket, mert nagyon szépek, okosak, szeretem a lovas filmeket, a Tűz óceánja egyik nagy kedvencem. Szóval ez ilyen furi érzés, mert szeretem a pacikat, és közben meg félek is tőlük. ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 3:48 pm

Yan: a kedves aranyost sokan meg tudnák cáfolni Razz A hegedülésre meg várhatsz, hogy megmutassam >< A pókot meg megetetem veled ha a közelembe mered hozni xDD Érdekes állatok, csak... messziről xD
Kaen: Dejóó Very Happy És hogyhogy abbahagytad? Smile
Cir: Iigen, anyukám is így van a dologgal, imádja nézni, de a közelükbe nem jönne Smile Régen én is féltem tőlük, de amióta lovagolok, már nem Smile Meg hát anyu ugye félt is, ami érthető, mert nagyot lehet róluk esni...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 3:53 pm

Dedede izé. Kiszekálom belőled Razz És akkor asszem nem viszek a közeledbe pókot xDD Nem akarom megenni ><"
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 7:32 pm

Karaktereim

Első felvonás - kedvencek

Liliya Galina ("lilija(á) galina")
[Only admins are allowed to see this image]
Kor: 18 év
Származás: Bulgária, egy Novi Pazar melletti kis falu
Faj: negyedvéla
Daimon: Kay (kéj)
Kaszt: Elementalista
Klán: Természet hívei
Liliya az apjával nőtt fel egy kis faluban, az anyja elhagyta őket, mikor Lil még kicsi volt. Mindenkivel kedves, de nehezen közeledik az emberekhez. Nagyon naiv, bármit elhisz, ha azt elég határozottan állítják. Akiket megismer, azokról viszont el tudja dönteni, mikor hazudnak neki (nagyrészt). Akit viszont nem ismer, attól nem kérdezi, hogy az igazi énjét mutatja-e felé, hanem azonnal megbízik az illetőben. Szeret segíteni másokon, lelkiismeret furdalása van, ha van rá lehetősége és nem teszi meg. Nem egy társaságfüggő egyén, inkább a háttérben marad és onnan figyel. Nagyon hűséges típus, ugyanakkor hamar megsértődik, és könnyen megbocsát. Szinte sosem bunkó, ha gondja van valakivel, megmondja neki, de inkább kedvesen próbálja tálalni. Képes minden rosszért önmagát hibáztatni, ha valami rossz történik vele, könnyen elhagyja magát, hacsak nincs valami nagyon jó oka rá, hogy erős maradjon. Gyakran előbb beszél, minthogy végiggondolná a dolgot. Szereti az állatokat, a természetet, a szép dolgokat (de nem a csicsásakat), a zenét, a jó könyveket. Hegedül.
A Nezabarba 17 évesen érkezett, 2010. júniusában. Azóta sok barátra talált, néhányat el is veszített. Azon év augusztusa óta együtt van Yan Sergej Branimirrel, aki a 18. születésnapján el is jegyezte őt. Sok rossz dolog történt vele, ami érzékeny lelke miatt még rosszabbul érintette. Ezért döntött úgy, hogy meglátogatja a másik világot, hogy daimonja legyen. Lett is, mégpedig egy Kay nevű kolibri.
Természetesen a kedvenc, és egyben főkarakterem Smile
Szín: coral
[Only admins are allowed to see this link]

Darius Penthesilea ("dáriusz penteszíleá")
Kor: 17 év
Származás: Görögország (pontos cím ismeretlen)
Faj: ember
Daimon: nincs
Kaszt: Mentalista
Klán: Gyengék védelmezői
Szüleivel és húgával, Mariselával nőtt fel egy görög tengerparti hatalmas birtokon. Szülei nemesek, és nem mellesleg milliomosok voltak. Háborúban álltak egy másik nagy családdal, és tulajdonképpen Darius hibájából, néhány kém végzett a fiú szüleivel, és az összes cseléddel. Így a Nezabarba menekültek, remélve, hogy itt nem találnak rájuk - csak a szerencsén múlott, hogy életben maradtak, valószínűleg azóta is üldözik őket. Az okot, hogy miért ölték meg a családjukat és üldözik őket, még egyikük sem tudja (megjegyzem: én sem xDD)
Kinézetre tipikus szépfiú, és viselkedésre is: udvarias, jólnevelt, ugyanakkor nem egy könnyű eset. Belenevelték a szolgalelkűséget (a Penthesileáknál feminizmus igen népszerű), így, főleg a nőkkel, nagyon udvarias és előzékeny. Csupán azt volt nehéz elfogadnia, hogy nem tekint rá mindegyik alacsonyabb rendűként. Bármikor kész áldozatot hozni, viszont nem bármilyen idegenért - természetesen, ahol tud, segít, de az életét vagy testi épségét csak azért kockáztatja, akit szeret. Művelt, mivel magas szintű nevelést kapott, éppen ezért szereti a komolyzenét és a klasszikusokat. Udvarias jellemével ellentétben áll, hogy elég bunkó és szókimondó. Csak akkor fogja vissza magát, ha érzi, hogy komoly kárát láthatja a fecsegésnek.
Jelenleg Seldrit el Perimd-el van együtt. Barátságnak indult, és hát, ez lett belőle.
Második kedvenc karakterem, szeretek vele játszani, mert néha még én sem tudom azonnal, hogy mit reagál a dolgokra, szóval elég kiismerhetetlen egyéniség Smile
Szín: floralwhite

A hozzászólást Liliya Galina összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 28, 2011 9:01 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 8:42 pm

Karaktereim

Második felvonás - ritkábban használt karakterek

Gabriel Worth ("gébriel vörsz")
Kor: 16 év
Származás: Anglia, Brighton
Daimon: [Only admins are allowed to see this link] ("májró), a münsterlandi vizsla
Kaszt: Auror
Klán: Gyengék védelmezői
Gabriel egy árvaházban nőtt fel, de nem abban, ahol utálják és verik, hanem egy nagyon kellemes helyen, ahol úgy éltek, akár egy család. Ide az Angliai varázsló árvákat gyűjtötték össze, egy magánszemély finanszírozta az egészet. Gab imádott itt élni, csakhogy a hely... felrobbant. Egy terrorista támadás következményeképp. Gab éppen nem tartózkodott a házban, ő élte túl egyedül. Mivel mást nem ismert, csak az ott meghaltakat, elmenekült, és önerőből élt tovább egy másik városban, miközben halottnak hitték. Egy útja során szerezte Myrot, a daimonját, aki rábeszélte, hogy önemésztés helyett szedje össze magát, és menjen el a Nezabarba tanulni.
Gabriel csendes és kedves fiú, egy baleset következtében fehér a haja és felemás színűek a szemei. Fél, hogy kitudódik a múltja, amit olyan mélyen őriz, ezért mindenkivel tartja a három lépés távolságot, nem tervezi, hogy bárkit is közel enged magához, ettől függetlenül mindenkivel kedves. Mindenhez szeretne érteni, túlteng benne a tudásvágy. Imád nyomozni, logikázni. A tudását pedig arra akarja felhasználni, hogy jót tegyen az emberekkel.
Azért tettem ide, mert még nagyon új, nem dőlt el, hogy mennyire gyakran lesz használva Smile Eddig úgy tűnik, szeretni fogom ^^
Szín: ghostwhite

Sora Nakamura ("szora nákámurá")
Kor: 17 év
Származás: Japán
Daimon: nincs
Kaszt: Illuzionista
Klán: Trükkök bűvölői
Apja rockzenész, anyja kiskorában meghalt. A sok turnénak köszönhetően egyrészt: apja zenekarában néha fellépett jó hangja és gitártudása miatt, de van néhány saját száma is. Másrészt pedig drogfüggő lett, és bizony sokszor nyúlt az alkoholhoz is. Az apjának meg lelkiismeretfurdalása lett, hogy a lánya is elszúrja miatta az életét, így az elvonó után a Nezabarba küldte, tanulni és helyrejönni. Ami be is vált, itt jó társaságra talált, kellemes környezetre, és sok elfoglaltságra. Nellondban fellépett néhányszor a Nevadiában, így a hobbijának is hódolhat.
Kedves, hiperaktív lány, könnyen ismerkedik, és bízik meg emberekben, könnyen megszereti azt, aki szimpatikus neki. Így ne lepődj meg, ha a második találkozáskor a nyakadba ugrik és beavat a legféltettebb titkaiba... Nem egy hűséges típus a szerelem terén, szeret elcsábítani férfiakat, majd megcsalni őket. Az illúzióknak köszönhetően könnyen tetteti magát egy könnyűvérű bombázónak, ám a felszín alatt mégis ő irányít. Nem feltétlenül jó beállítottságú, oda áll, ahol a legkényelmesebb a helyzet.
Régi karakter, mostanában mégsem használom túl sokat. Nincs előtörije, meg mágiaágai sem... De jó lenne vele újra játszani, mert végülis szeretem, szóval aki úgy érzi, akad karaktere amival szívesen játékra hívná Sorát, szóljon most vagy hallgasson örökre Very Happy
Szín: lightsalmon

Abigail Charlotte Rainheart ("ebigél sárlott réjnhört")
Kor: 18 év
Származás: Anglia
Daimon: [Only admins are allowed to see this link] ("szpír"), a veréb
Kaszt: Nekromanta
Klán: Becsület harcosai
Abby azért került a Nezabarba, mert anyja elbénázta az apjának adagol szerelmi bájital beadását, az meg kidobta őket a házból. Az új pasi pedig nemannyira kedvelte a lánykát, meg a pénzmennyiséget, amit elköltött, így hamarosan repült a Nezabarba.
Bunkó, szókimondó, plázacica. Ha összekoszolod a ruháját, vagy letöri miattad a körmét, véged. Viszont nem zavarja, ha véres lesz boncolás közben, vagy megsebesül harc közben. Sokat tanult bánni a tőrökkel, így mára már igazi mesterükké vált. Mindig magánál is hord minimum egyet. Az embereket főként kihasználja, de sosem támad hátulról, mindig harc útján intézi el, ha baja van. Vagy a képébe vágja az illetőnek a nyers igazságot. Sosem voltak barátai, de megvan ő egyedül is tökéletesen. Társaság csak arra kell neki, hogy beszélhessen. Nem beszélgethessen, hanem beszélhessen. Általában szívesen meghallgatják Nellondban a félrészeg harmincas éveikben járó pasik... Nem akarja ő senkinek sem a halálát, nem feltétlen rossz ember, csak nagyképű, és bunkó. Ha választani kéne, nem állna oda, ahol kényelmes, hanem harcolna az általa jónak vélt oldalon.
Elég ritkán játszok vele, igazából le kéne cserélni, de valahogy nem visz rá a lélek, annyira imádom a képét, és van egy olyan érzésem, hogy többet is ki tudnék belőle hozni Smile Akinek van ötlete rá, esetleg megfelelő karaktere (akár egy rosszfiú akibe beleszerethet, vagy egy jó, akit először utál majd megtéríti...xD) ... Tudjátok Razz
Szín: #8B4513 - ehelyett kéne valami angol neves cucc xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 9:08 pm

Nnnya. *kezet dörzsölget* Nézzük csak Very Happy
Lilt ugyebár imádom, és hát Yan miatt viszonylag szerintem jól is ismerem. A többi karidat viszont kevésbé, szóóóval most róluk fogok inkább véleményt nyilvánítani. Darius... Szimpatikusnak tűnik, de valahogy... Nem tudom, valahogy túl jófiú >< Vagy nem tudom. Gabrielbe ma nagyon beleszerettem, azt hiszem, sokat foglak nyaggatni érte, nagyon tetszik. Aztán... Szólok most, szólok most *telleget* Sorának kit is ajánlanék... Hm... Kamen vagy Patric. De asszem inkább Pat. Viszont a drogelvonós zenészapás anyanélküli csaj karaktere nagyon tetszik, szóóval jöhet Very Happy Ééééés, Abigail: Patric. Egyértelműen tudom ajánlani neki. Jó hallgatóság, az idegei kötélből vannak, és határozottan a rosszfiú kategóriába tartozik. *szélesvigyor* Szóval tárgyalhatunk Very Happy
Összességében tehát az összes karid nagyon tetszik, és végre tudom, kik vannak, és ki milyen :'D Őszintén szólva Lilen kívül nem igazán ismertem a karijaidat, szóval ez most így nagyon király *szélesvigyor, majd Yan balra el*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 3:06 pm

Dar? Túl jófiú? Very Happy Hát szerintem sokkal inkább Gabriel a jófiú, ezek szerint nem sikerült hiteles képet alkotnom Darikáról...xD Kérdezd csak Nathalyt, ő elég jól ismeri Razz Gabrielt én is bírom ^^ Olyan kis cuki : D nameg sok lehetőség van benne a múltja miatt. Susan és Ned jó eséllyel indulnak, hogy megtudják az igazságot Razz
Abigailnek meg egyértelműen Patrick :DD A megbeszélt játékra őt fogom vinni ^^ Ha még emlékszem a jelszavára..xDD Sorához is megjött most a kedvem, szóóval Lil asszem hanyagolva lesz egy darabig Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 3:26 pm

Dar-nak tetszik a képe, Lil az már megmondtam, hogy kész szappanopera. Gabriel-t pedig bíííírom. : 3
Abi-val csak egyszer játszottam Sorát se nagyon ismerem.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Liliya Galina karakterprofilja Nekromanta
Üzenőláda : Liliya Galina karakterprofilja Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 3:07 pm

Hát azért hagytam abba, mert nagyon komolyan akartam venni a továbbtanulást, de ma már nem tenném. Egyrészt a felsőoktatás megfelelő pénzügyi műveltség nélkül teljesen értelmetlen, másrészt ezért hobbit feladni... Butaság volt. A tanulás bőven meg kell hogy férjen a hobbik mögött. Néha azért még hiányzik a pacigolás.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 6:43 pm

Értem Smile Hát, ha Lilla nagyobb lesz, és fixálódnak a pénzügyek (hát igen, nem egy olcsó dolog a lovaglás, sajnos, nekem is majdnem abba kellett hagynom a pénzügyek miatt egyszer), akkor még simán folytathatod, hozzánk is jár egy csomó felnőtt, nem csak gyerekek Very Happy
Továbbtanulás miatt max azért hagynám abba, mert Tatán nincs egyetem...xD Pestre tervezek menni, az meg messze van... de lehet, hogy alkalmanként fogok tudni járni Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 5:51 pm

Nánáná... Suli. Remek.
Ha már Ari, énis eldicsekednék a remek órarendemmel : D
Hétfő: Nyolc óra, és valószínűleg ide teszek egy hegedűórát, ha kettőször fél órás lesz, ha egyszer egy, akkor nem.
Fizika (elmegy, nem utálom, ötös voltam belőle, és az ofő tartja akit szeretek), matek (fujj... fizika után mégrosszabb. hétfő reggel agyleszívva...uh), tesi (csúúcs. egy kis feszültséglevezetés), német (az új tanártól függ, a régivel imádnám, az újjal meg... majd kiderül), hittan (=semmit sem csinálás), angol (hát..elmegy), ofő, angol (nyolcadik óra angol, remek...)
Kedd: Hét óra, plusz gyógytesi lesz valszeg nyolcadikban. Még így is a legjobb nap : D
Rajz, rajz (kíváncsi vagyok a tanárra már nagyon), magyar magyar (kikészítjük a tanárt...olyan szemetek vele, néha már sajnálom szegényt. mi vagyunk az első osztálya, tavaly kezdett a suliban), töri (pfuj), matek, ének (végülis elmegy, csak a tanár remélem visszavesz az arcából). Plusz ugye gyógytesi. És lehet, hogy erre a napra teszem a lovaglást, de majd még ugye kiderül.
Szerda: Hét óra, és utána SEMMI! Csúúúcs. Lehet, hogy ide kéne a lovaglás, hmm...
Föci (erős kezdés... bár a társadalomföldrajz talán jobb lesz), angol, magyar, hittan, fizika, kémia (fizikakémia - a legcsúnyább szó.), matek (ez a pluszmatek ami csak a "jobbik" csoportnak van.)
Csütörtök: hat óra (*-*), ha egy órás lesz a hegedű, akkor itt lesz, ha félórás, akkor az egyik.
Tesi (áhítat után rohanás öltözni, tesi után rohanás a büfébe mielőtt kifosztják), Biosz (hm, hm..), Német, Föci (áhj...), Matek, Töri (utolsó töri? enm fogom kibírni o.o) Plusz gyógytesi lehetséges verzió, és ugye hegedűóra.
Péntek: Hat óra, edzés, majd öttől zenekar.
Biosz, Kémia (ójajj, ez így egymás után.. a két tárgy, amiből hajtanom kell), angol, társadalomismeret, német, magyar. Elmegy. De hosszú péntek lesz ez is :/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 6:11 pm

pacsi, és részvétem o.o
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 6:38 pm

Pacsi. Szenvedjünk együtt Razz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 6:50 pm

Ohmájfákinngád...O.o
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 7:11 pm

Köszi az együttérzést, Sus xD
És akkor pluszban a hegedűtanárom örüljön, hogy csak a zenekart vették el tőle, nem a munkáját. Mert nem úgy táncolt, ahogy a drága igazgató fütyült. És ő ezt nem szereti. Egy másik tanárt ki is rúgott...
Aki nem nyal, az mehet a búsba, magyarul.
Remek. Igazán remek. Így már nem lesz ugyan az a zenekar... Eddig marha jó volt a társaság, nagyon élveztem zenekarra járni, nem csak együtt hegedültünk, hanem igazi közösség voltunk.. Most meg elballagott egy csomó régi, és így, hogy nem a tanárnőm fogja tartani, visszajönnek? Nemhiszem.
Néha úgy a villamos elé lökném ezt az embert... Lelkiismeret furdalás nélkül -.- És a zenesuli 90%-a támogatna.
Kíváncsi vagyok, mi jön még...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 4:39 pm

Hm, hm... Bár nem ír ide a fene sem, azért én leírom, mi van : D Amég anyuék haza nem jönnek és meg nem látják hogy Lost helyett a Neza megy xP
A hétfőm úgy fog kinézni, hogy ötre fogok hazaérni, mert nyolcadik óra angol lesz, az ugye fél4ig tart (nekünk félórás ebédszünetünk van fél2-től 2-ig), aztán, mivel a Kőkúti uszodáját (szomszéd suli, oda jártam általánosba) megkapjuk 5-ig, mennem kell 3/4 4-től úszni fél5ig... Csúúúcs. Bár tavaly úszás helyett volt hegedűóra szal akkor is ilyesmi volt. De a szívás az, hogy a hétfői tesin fogunk úszni, szal egy nap két úszás... Vizes fürdőruha, fülem telimegy klóros bizbasszal, szóóval...
És szívás, hogy a normális emberekkel (jelen esetben tanárokkal) szemétkednek. És itt nemcsak a hegedűtanáromra gondolok. Grrr.
Ma tesin meg meghúztam valami izmomat a súlylökésnél...
Valószínűleg amég nem 4-kor sötétedik, kedden fogok lovagolni. Szerdára szeretném, mondjuk 3-4-ig a hegedűórámat. Csütörtökön gyógytesi, most nem úszás hanem termes. Pénteken meg edzés, és zenekar. Szabadnap: kedd lesz majd, ha korán fog sötétedni. Hehe...
Hát, valahogy csak túlélem xD A holnapi nap jóólesz, dupla rajz, dupla magyar, ének, meg még matek meg töri, de az ennyi jó óra mellett elviselhető valahogy Smile
Najóó, én egyelőre abbafejeztem x3
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Liliya Galina karakterprofilja   Liliya Galina karakterprofilja Icon_minitime

Liliya Galina karakterprofilja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liliya Galina, Mentora: Kaen

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: