Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Yan Sergej Branimir karakterprofilja I_vote_lcapYan Sergej Branimir karakterprofilja I_voting_barYan Sergej Branimir karakterprofilja I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Yan Sergej Branimir karakterprofilja I_vote_lcapYan Sergej Branimir karakterprofilja I_voting_barYan Sergej Branimir karakterprofilja I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Yan Sergej Branimir karakterprofilja

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Yan Sergej Branimir karakterprofilja Empty
TémanyitásTárgy: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 10:39 am

Na, akkor én is nekiállok megcsinálni ^^ Hogy mi is lesz itt?

"Rólam" rész, amiben talán egy-két meglepőbb információval is szolgálhatok - bár ki tudja >< -, a karaktereim felsorolása és rövid leírása - igyekszem tényleg röviden leírni őket, csak hát annyira imádom mindet... -, kijátszatlan történésekről rövid egypercesek - ezek tényleg rövidek lesznek -, meg ha esetleg még útközben eszembe jut valami, akkor az. De ez a tervezet. És akkor mindjárt nekiugrok a magamról szóló szövegelésnek...

A hozzászólást Yan Sergej Branimir összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 23, 2011 7:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 1:11 pm

Bemutatkozom...

A nevem Ács Veronika, 1996. január 18-án születtem (Zárójelben jegyzem meg: senkivel nem találkoztam még, aki 01. 18-án született. Valaki? *szélesvigyor*) Győrben. Éééés, most is itt lakom. Város külső széle, zöldövezet, csend és nyugi, pláne mióta elvezették a forgalom nagy részét az előttünk lévő útról. Katolikus gimnáziumba járok, Sus szerint papképzőbe, de az a Káptalan dombon van >< Most leszek tizedikes, és reménykedem benne, hogy ez végre egy normálisabb év lesz.

Van egy anyám, egy apám, szerencsére együtt, meg egy felnőtt bátyám, aki már dolgozik. Fémalkatrészeket farag valami géppel, hozzáértőknek - ha vannak - mondom, hogy CNC forgácsoló. Van három unokatestvérem, ebből kettő fiú, egy lány, és az egyik fiú kisebb nálam. De legalább nem én vagyok a legkisebb a családban... Van egy nagymamám és két nagypapám, meg egy mostohanagymamám is, de ő csak Évi, mert nem tudok rá rokonként gondolni. Pedig nagyon szeretem. Aztán... Anyai ágon jellemző a családra némi elmebaj meg cukorbetegség, apain meg mindenkinek magas a rossz koleszterinje, de én teljesen egészséges vagyok *gyorsan lekopogja* Kórházban is csak kétszer fogászaton voltam, meg egyszer, mikor lepottyantam a diófáról, és meghúzódott a csuklóm, vagy mit csinált. Nem jegyeztem meg, amit a doki mondott, az orvosi kifejezésekből meg egy kukkot sem értek, csak azt tudom, hogy gipszbe tették. De nem tört el.

Akkor a kedvenceim... Könyvek... Harry Potter, alap. Aztááán... Csodaidők, Anne sorozat, Emily sorozat... Hamlett... Újabban az Arany iránytű, aztán Böszörményi Rémálom-trilógiája, a Jane Eyre... Hm, nem is tudom. Biztos van még sok, de sosem tudom mindet felsorolni >< Filmek közül az Eredet, Fallen, Interjú a vámpírral, Alice Csodaországban (az új)... Hirtelen ebből sem jut eszembe több. Viszont az Interjú a vámpírral több sorát már fejből tudom idézni, bár most régen láttam, szóval valamelyik napon tizenharmadszorra is megnézem ^^" Kedvenc zenék a Skillet, a Children of Distance, Cozomblis, Papa Roach, Avril, Pink, akkooooor... Uh, nem is tudom. Abba, Republic, Linkin park, Rascall Flatts, Michael Buble meg Fenyő Miklós, aztááááán... Ki van még? Nem tudom, mindegy is. Viszont épp az örök kedvenc Afrika szól a rádióban, szóval azt még megemlítem. Ja, meg Tankcsapda, meg ehhez hasonlók. Ééés, persze kedvenc sorozat is van. Hogy Chris cikkje, vagy az unokanővérem ösztönzése miatt szedtem le feliratostul, azt nem tudom, de az biztos, hogy halálosan beleszerettem a BBC-féle Merlin sorozatba, és most éppen vegetálok október nyolcig, és keresek minden egyes official videót a negyedik évadról. És angolul fogom nézni. Nem érdekel, hogy idén kezdtem angolt tanulni. Akkor is megnézem ><

Hobbi... Írás. Egyértelműen elsődleges hobbi, és rólam tudni kell, hogy mindenhol írok. Szóval ha valaki Győrben jár, és összetalálkozik egy fekete hajú csajjal, aki egy kis füzetbe körmöl nagy lelkesedéssel, az vélhetően én leszek. De ha épp nem is írok, papír és toll nélkül létképtelen vagyok. Szóval akárhol járok, van nálam valami ilyesmi. És ha esetleg mégsem, akkor a telefonomba írok. De valamilyen írásra alkalmas eszköz mindig van nálam. Anélkül én nem tudok élni. Komolyan nem. És író akarok lenni. Publikálni, meg minden ilyesmi. Ötletem az van is, csak idő kéne, hogy megírjam valamelyiket a hat-hét fejben kész regény közül...

Azért van más hobbim is. Példának okáért egyből a Neza, bár igazából sok szempontból az is belefér az írás kategóriába Very Happy Meg szeretek görkorizni, olvasni, filmezni... Meg sok mindent szeretek csinálni, de nem sorolok fel mindent. Inkább ugorjunk a Nezára.

Tavaly áprilisban kezdtem szerepjátékozni, eredetileg egy másik oldalon, de ott nem voltak ilyen minőségi játékok, úgyhogy elkezdtem érdeklődni a többiektől, hogy milyen szj-s oldalakat ismernek még. És az egyik srác mondta, hogy hallott egy Nezabar nevűről, bár ő még nem jutott el odáig, hogy regisztráljon. Szerintem azóta sem, de mindegy. Viszont én idetaláltam, és ahogy végigfutottam a főoldal különféle menüpontjait, éreztem, hogy itt a helyem. Tavaly nyáron eléggé aktív is voltam, meg minden, de ahogy elkezdődött a suli, és elkezdtek kerülgetni a problémák, és abbahagytam a játékot. Meg depressziós voltam év közben, meg bemagyaráztam magamnak, hogy mindenki utál, meg mindenkinek csak útban vagyok... Meg egyik legjobb barátnővel vesztem össze nagyon csúnyán, szóval minden összejött, de aztán a nyárhoz közeledve kilábaltam ebből a korszakomból, szóval elkezdtem megint hobbit keresni magamnak, és rájöttem, hogy hiányzik az oldal. Szóval visszajöttem, és most tervem is maradni. Nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen Razz Minden esetre jelenleg naxeldires diákképviselő vagyok az oldalon.

Azt hiszem, ennyit rólam. Aztán majd jövök a karikkal is, ha eljutok addig ^^
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Nekromanta
Üzenőláda : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 7:05 am

Örülünk hogy itt vagy, és remélem elfogadod, hogy nem eszünk embert, és minket is lehet keresni. A karikat várjuk.
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 8:32 am

Elfogadva ^^" A karikkal meg még a mai nap folyamán jövök (: Főleg, ha valaki elmondja, hogyan lehet képet berakni ^^"
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 8:55 pm

Karaktereim
Avagy ki, kivel, mikor, hol, mit és miért

[Only admins are allowed to see this image]
Név: Yan Sergej Branimir - A természetimádó nemes, naxeldires prefektus
Kaszt: Druida
Klán: Természet hívei
Képesség: Druida 2. szint [Tervezem maxra. Majd ><]
Leírás: Nemesi család sarja, méghozzá a főágról. Tehát rangelső örökös. A szüleivel enyhén szólva sem jó a viszonya, sőt, kimondottan rémes. Fiatal korában átesett egy súlyos betegségen, amit egy azóta is ismeretlen varázslény harapása okozott. Emiatt a külseje is erősen megváltozott: hófehér, néhol szürkés hajjal "verte a sors". Aztán a szülei rejtegették, össz kapcsolata a külvilággal a magántanárai meg a sofőrük volt, aki nagyjából megtanította az erkölcsökre. Aztán tavaly idejött a suliba, ééés, nagyjából ennyi. Itt eléggé sokat megváltozott, a régi külsejét is visszakapta, és eljegyezte Lilt, de aztán a lány elment, és most megint ott tart, hogy senkiben nem bízik. De most már egészen máshogy csinálja, mint korábban. A mostani Yan kicsit szarkasztikus, de ha kell, segítőkész és kezd egyre erősebbé válni lelkileg. Ó, és kihagyhatatlan, hogy imádja a zongorát, meg több féle zenét is, de az abszolút kedvence az említett billentyűs hangszer. Kottákat is írogat zongorára, de ezen a téren még van mit fejlődnie. Viszont zongoraversenyeken már volt, és nyert is egy párat. Nem rég volt vele egy válságom, nem tudtam, hova tegyem magamban, de azt hiszem, kezdem megtalálni az igazi jellemét...
Magasság, súly: 176 cm; 72 kg
Szín: azure
Aláírás: Amikor úgy tűnik, hogy végre minden rendbe jött, az egész élet ismét katasztrofálisan szilánkjaira törik, és ezúttal talán már végleg összerakhatatlanul. Sőt, ha még össze is lehet rakni, abból már nem lesz egészséges egész, mert egy darabka eltűnt. De hogy ismét feküdjön, amíg képes lesz felállni? Nem. Ezúttal féltérden harcol az élettel.
Párja: Bonyolult.
Egyéb fontos kapcsolat: Kamen G. Branimir, az unokabátyja, akivel homlokegyeneset ellenkező a jellemük, de ha épp jóban vannak, remekül kiegészítik egymást.

Név: Kamen Grozdan Branimir - A hiperaktív kamugép
Kaszt: Mentalista
Klán: Trükkök bűvölői
Képesség: Egyelőre nincs, de majd csábmester lesz. Valamikor ><
Leírás: Szülei halottak, nevelőapja - az egyik nagybátyja - halott, most éppen a másik nagybátyjáéknál él, de egyik legtitkosabb félelme szerint nem sokára ők is meg fognak halni. Már csak azért is, mert ő velük él. Vagy legalábbis Yannak valami komoly baja esik, mert ő még fontos neki. De ez kissé túl depressziósnak festi le Kament, aki egyébként szerintem abszolút a leghiperaktívabb és leghülyébb karakterem. Alapvetően remekül alkalmazkodik bármilyen helyzethez, noha fennhangon hirdeti, hogy őt nem érdekli, mit gondolnak az emberek. Két anyanyelvű, bolgár és angol, de az angolt sokkal jobban szereti, úgyhogy akivel lehet, inkább angolul beszél. Képes hosszadalmas sorokon át szövegelni a semmiről, és imádja, ha a beszélgetőtársa is ilyen. Komolyan beszélgetni nem nagyon szeret, és maximum azzal, akit már megismert, bizalma és őszintesége ritka ajándék. Ó, igen. Úgy hazudik, mint a vízfolyás, és önmagán kívül igencsak kevés ember érdekli a világon...
Magasság, súly: Kam eléggé törpe, mindössze 165 cm, ráadásul kilóban sem sok, csak 55 kg. Szóval összességében elég kicsi, emiatt néha sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál. Kissé visszamaradt a fejlődésben, na.
Szín: #A4A3FF
Aláírás: Aki kapcsolatba kerül ezzel a fiúval, valószínűleg kijelenti, hogy egy öntelt, közönyös hülye, aki csak magával törődik. A helyzet az, hogy valahol még igaza is lesz. Kamen valóban eléggé szemét bunkó tud lenni, de a felszín alatt igenis jó szíve van, és szeretetre vágyik ő is... Azért jobb vigyázni vele. Egyrészt, mert sose tudhatni, mikor hazudik, és mikor mond igazat, valamint azért, mert az egész világon csak egyetlen ember van, akit tart annyira, hogy nem lenne képes végignézni a halálát... Na jó. Talán több. De ahhoz el kell nyerni a bizalmát, ami évekig tartó munka...
Párja: Egyelőre nincs, viszont Giselle Marceau-val (Belsirion) erősen alakulóban van valami... A hűségről alkotott fogalmai viszont nem éppen egyértelműek...
Egyéb fontos kapcsolat: Yan S. Branimir, az unokaöccse, akivel homlokegyenest ellenkező a jellemük, de ha épp jóban vannak, remekül kiegészítik egymást, Patric Morgan, az egyik legjobb haverja, Tyline Blanchard, akivel jókat tud beszélgetni, és szereti piszkálni, noha úgy vette észre, ezen a másik könnyen megsértődik.

Név: Rose Talia Rennberg - A halott Hófehérke
Kaszt: Auror
Klán: Tudás kutatói
Képesség: Még nincs, elvileg majd akrobatát fogok neki venni, ha nem cserélem le.
Leírás: Rose eléggé magának való, a legjobb barátai a könyvek. Ez körül-belül egész életében így is volt, és könnyen lehet, hogy nem is fog változni. Viszont talán épp ezért, lehet, hogy le fogom cserélni. Mert úgy érzem, kicsit túl antiszoc >< A lehetséges cserekarakter a testvére, kicsit átírva az előtörténetet, kicsit kort megváltoztatva, de Cassandra határozottan ellentéte Rose-nak, szóval vele vélhetően több mindent tudnék kezdeni >< Erről véleményt is szeretnék ><
Magasság, súly: 171 cm, tehát elég magas, ráadásul imád magassarkút hordani, 61 kg.
Szín: cadetblue
Aláírás: Rose Rennberg, csendes, magába forduló lány, aki szívéből utálja ezt az egészet. Mármint a Nezabart. Elvégre ő nem akart ide jönni, neki nincs szüksége diplomára, és nincs szüksége más emberekre sem... Mindig őszinte és egyenes, még akkor is, ha az a másiknak nem éppen tesz jót. Szóval vigyázz vele! Ha rossz napja van, és te felhúzod, könnyen megeshet, hogy szembetalálod magad a pálcájával...
Párja: Nincs, de nem is érzi nagy szükségét, hogy legyen.
Egyéb fontos kapcsolat: Nezás nincs, de egyébként a családja.

Név: Nedelya Dragomirov - Az ártatlan tündelányka, illetve A világmegmentő tündekirálylány. Eldönteni lehetetlen.
Kaszt: Vándor
Klán: Gyengék védelmezői
Képesség: Természetes gyógyító 1. szint
Leírás: Egy olyan tünde, aki elhatározta, hogy ő bizony megváltja a világot. De legalábbis annyi élőlényét menti meg, amennyit lehetséges. Mint minden fajtájabeli, mélyen tiszteli az életet és a természetet. Nagyjából az egész világot bejárta, az édesanyját már elveszítette, apja pedig begubózott a saját világába, és nem igazán foglalkoztatja a lánya. Ezért hát Ned iskolát keresett magának, és a Nezabarra rátalálva eldöntötte, hogy ide jön tanulni. Jellemre kedves, aranyos, jó kedélyű, és nagyon szeret ismerkedni meg beszélgetni. Ő a legszociálisabb karakterem eddig, azt hiszem.
Magasság, súly: 169 cm, 58 kg
Szín: lightblue
Aláírás: Készülőben.
Párja: Nincs.
Egyéb fontos kapcsolat: Amint találkozott Brenda Scooppal, rögtön megkedvelte a féltündét, és ugyan ez a helyzet Gabriel Worth-szal. Ned ugyanis eléggé könnyen barátkozik.

Név: Patric Morgan - Az udvarias bérgyilkos
Kaszt: Nekromanta
Klán: Ármány hatalmasai
Képesség: Vérmágus 1. szint
Leírás: Londoni utcagyerek, akinek az anyja belehalt a szülésbe, ezért az apja alkoholista lett, és megutálta a fiát. Patric az utcán nőtt fel, ezzel párhuzamosan pedig eléggé sok mindent látott, tapasztalt és tett. Eddigi tudását úgy szedte össze, hogy különféle emberek a segítségéért cserében oktatták. Jellemre udvarias és kötélidegei vannak, a gyilkolás pedig számára nem egy nagy dráma. Sosem érdekelte, ha meg kellett ölnie valakit, több embert is tett el láb alól, akik valakinek útban voltak. Többek között ezzel keresett pénzt. Ettől függetlenül viszont mindig higgadt, nehéz kihozni a sorsából. Bolgárul Kamentől tanult. Nagy vágya, hogy bérgyilkossá váljon, és egész jól halad ezen az úton.
Magasság, súly: 174 cm, 73 kg
Szín: mediumseagreen
Aláírás: Hidegvérű gyilkos egyenesen a londoni gettóból. Ettől függetlenül viszont udvarias, és egész barátságos is. Nincs könnyű múltja, és ő maga sem tudja, meddig marad itt. Most összeszedte a pénzt egy tanévre, de valahonnét majd meg kell szereznie a következőre is, márpedig teljesen egyedül van a világon, nincs ki segítse, támogassa pénzügyileg. Csak a baráti köre és az oly nagyon áhított bérgyilkos jövő az, ami még tartja benne a lelket. Már ha van lelke egyáltalán...
Párja: Nincs, és mindenki érdekében jobb is, ha ez így marad.
Egyéb fontos kapcsolat: Kamen G. Branimir, régi jó barát.

A hozzászólást Yan Sergej Branimir összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 04, 2011 4:46 pm-kor.
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Hozzászólások száma : 2613
Kaszt : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Druida
Üzenőláda :

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Yan Sergej Branimir karakterprofilja Tek51703691031594370889

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 5:36 am

Én innen csak három karit ismerek.Very Happy Kamen a kedvencem, ő annyira cuki (vagy csak már volt? Mert akkor új kedvencet keresek.Razz).Smile Rose-zal kétszer játszottam, de a második volt a legjobb, mert nem történt semmi, de nagyon élveztem.XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 6:26 pm

Kamen még mindig tud cuki lenni, ha akar Very Happy És igen, Rose-zal az a második játék... :'D
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Nekromanta
Üzenőláda : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 8:35 am

Szerintem klasszak a karaktereid, szépen játszol, kevesek egyike vagy, akik ellenkező neművel tudnak játszani. A halott Hófehérke nálam abszolút favorit. Azt hiszem ő az, aki téged leginkább tükröz, leszámítva a neza utálatot remélem^^ Játszanék vele majd egyszercsak, titkon bízom benne, hogy egyszer majd főkari lesz^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2011 6:29 pm

Szerintem azért tudom egész jól kijátszani az ellenkező nemet, mert valahol mélyen mindig is szívesebben lettem volna pasi >< De ez van, beletörődtem, hogy nem vagyok :'D Bizony, Rose eléggé jellemez, főleg rosszabb napjaimon, de a neza utálat abszolút nem részem *szélesvigyor* És szerintem nem lesz főkari, de örülök - és meglepődtem -, hogy tetszik, és már tudom, kit fogok vinni, ha eljutok odáig, hogy játszani hívjalak ^^" A jelzőért meg áldom az eszed, mert nagyon jól illik rá *ismételten szélesvigyor*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeKedd Okt. 11, 2011 6:43 pm

Tervezett karakterek
A közeljövőben

Gina Hut

Újabb brit a listámon, méghozzá hasonló körökből mint Patric és Kamen. Bár inkább Patric szintjéhez áll közel. Ha valakit érdekel, a Gis-zel közös angliai játékunkban felbukkant néhány hsz erejéig. Amit fontos róla tudni: jós, a mosolygás egy olyan dolog, amit nem neki találtak ki, eléggé félős is, legalábbis ha közvetlen veszély leselkedik rá. Mindig inkább valahol oldalt ácsorog, ha helyzet van, és igyekszik segíteni a képességeivel a társait. Szóval lényegében abszolút a háttérben marad, és egyáltalán nem szeret harcba keveredni. Nem is szokott. Még egy fontos információ róla, hogy van egy holló alakú daimonja. Kasztra jós lenne, klánra pedig azt hiszem túlvilág követői vagy tudás kutatói.

Sofiya Stoyanov

És végre elhasználnám az ingyenes nellondi lehetőségét, méghozzá egy másik daimonos karival. Az övé egy mókus lenne. És hogy mit kell tudni Sofiról? Energikus, határozott, magabiztos, néha kissé elhamarkodott. Kissé, na igen. Kissé nagyon. Sokszor előfordult már, hogy kiosztott egy-két büntetést, szinte még a bűn elkövetése előtt. Szófiában született és nőtt fel, meg egészen eddig ott is élt és dolgozott, de most úgy döntött, hogy el akar költözni, ki akar próbálni valami újat, valami izgalmasat, valamit, amit még nem ismer. Szóval kinézte magának Nellondot, és elhatározta, hogy ideköltözik. Egyébként valahol 23 és 29 között van, csak nem tudom még, pontosan hol >< A kasztja elementalista, a klánja pedig becsület harcosai, ezek elég stabilan állnak.

- o - - o - - o -

Szóval ők most a tervezett karijaim ^^ Vélemény, valaki? Persze még van mit kidolgozni rajtuk, de ez a jelenlegi elképzelés ^^

A hozzászólást Yan Sergej Branimir összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 12, 2011 5:46 pm-kor.
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Yan Sergej Branimir karakterprofilja Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeKedd Okt. 11, 2011 6:45 pm

A második kép nem foglalt már...?
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeKedd Okt. 11, 2011 6:46 pm

Lehet, nem néztem utána :\ Minden esetre van másik verzió, az ő kép még amúgy is eléggé instabil. De most hogy mondod, lehet, hogy tényleg foglalt :\
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Illuzionista
Üzenőláda : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzer. Okt. 12, 2011 5:23 am

Majd elolvasom őket, de a második kép tuti foglalt, ha csak nincs bent a galériában.
Az első kép nekem személy szerint nagyon nem tetszik, de ez én vagyok. ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzer. Okt. 12, 2011 5:48 pm

A galériában találtam, de ahogy mondjátok, szerintem foglalt már. Minden esetre kerestem másikat, amúgy se voltam biztos abban, de ebben sem vagyok az. Szóval időközben szerkesztettem odalent.
Az első képbe meg én nagyon beleszerettem, bár nem tudom, megmondani, miért ^^"
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 6:18 pm

Az első kép tényleg ronda : DD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 6:29 pm

Szerintem meg határozottan szép - nem az a szép-szép, hanem kicsit creepy-szép, szerintem nagyon jó kép, és jó karaktert lehet rá építeni, és ígéretesnek is tűnik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 6:33 pm

Utálom a síszemüveges festményeket :O
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 6:43 pm

Én [Only admins are allowed to see this link] határozottan bukok a síszemüveges figurákra.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 04, 2011 6:45 pm

De ez más. Ez kicsi és jó. Az meg ja...
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Mutatvanyos
Üzenőláda : Yan Sergej Branimir karakterprofilja Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 11:12 pm

Szijóóó, csak egy kis vélemény:

Láttam a képváltás kérelmed, és nekem tetszik a váltás ^^ Bár még nem nagyon játszottunk mesén kívül, így nem tapasztaltam pontosan, hogy milyen Yan, de a nevéhez szerintem amit betettél oda, az jobban illik, valahogy... oroszosabb, bolgárosabb? : D

Stipistop színtkeresek majd ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Dec. 03, 2011 8:14 am

Yanhoz is jobban illik ^^ Megláttam a képet, és fél percet sem hezitáltam rajta : D Amúgy már elkezdtem gondolkozni én is a színezésen, és a nagy klasszikus lájtblú egész hozzáillőnek tűnik ránézésre : D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Yan Sergej Branimir karakterprofilja   Yan Sergej Branimir karakterprofilja Icon_minitime

Yan Sergej Branimir karakterprofilja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Yan Sergej Branimir, Mentora: Cirelin

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: