Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+73Owen Philips Hiroshi Haku Jean Pierre Borell Sophie Lee Lirina Sunrose Dylan Atlas Kilian Aimes Johnny Bradburry Libby McIntyre Savannah Carlson Eddie Fisher - Archívum Mike Preston David Addison Scarletta Ferellion Alise Ellwood Shannon Phoenix Nathaniel Harris - Archív Tate Demerest Andie Fisher Marco Mimieaux Aidan Hamilton Nellie Hamilton Bjoren Bertill Felicity Artmenson Seònaid Sine Aidric Selding Scott Masters Cecile Mignonette Lilia Radoslava Logan Knucker Natale Carrie Zoelinde Ayberk Clína Aoife Nessa Fox Hunter Matthew Demerest Elijah West Price Lirian con Silvanas Cassandra Waylan Gabriella Ophelia Milena Kasey Jake Ellswood Tessa Leone Pablo Martinez Sarah Lairs Adam Kerphina Sasha Lupinien Diana Lunitech Zac Leaving Natasha Potrevszkij Nye Drystan Deyan Serenity Ariadne Helena Krausheim Isabella Newton Solomon Reed Raven Blackmoon Celia D'cruze Steven Grivalt Boris Casimir Pavlov Kelsey Edison Estera Linnet Valeriel Ravenwood Játékmester Speranza di Bagliore Rimmon Ionnis Cat R. Morgan Éclair Lagarde Artemis Taylor Evangeline Elovics Munashi Kataku Nawara'son Onoria Samuel J. Colwell Anastazia Drawer Flame Torchwood Zachary D. Reed 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Aug. 02, 2012 5:14 pm | |
| First topic message reminder :
*Nem pontosan tudja még, hogy ki az új diák, ki a régi, aki mondjuk bliccelt az óráiról, és ki az, aki új, és Fellah Akadémiáról érkezett, de van egy olyan sejtése, hogy akihez odalépett, a tüzes leányzó, Fellah-i lehet. A lángok, a tűz elalszik, na de nem csak Flame alatt, hanem körbe a falakon, és mivel a föld alatt vannak, ezért hirtelen vaksötét támad. Nem nagyon esik kétségbe, a szemöldöke felszalad, furcsa félvigyor kerül az arcára, kicsit rosszalló, de hogyha újra felgyúlnak a fények, szépen el is tűnik róla.* - Nyugalom katona, pihenj. *Mondja, ahogy látja, hogy a leányzó kissé feszeng, majd lehuppan egy fotelbe, és onnan néz Flame felé, kezével intve, hogy ő is üljön le, tényleg nem csinált semmi rosszat.* - Nincsen olyan sok diák, aki képes lenne a tűzben ücsörögve meditálni, így inkább úgy tűnt első ránézésre, hogy valami átok sújtott és szépen elégetnek, mintha csak a középkorban lennénk, csak akkor máglyán tették és nem kandallóban. Ámbár ha kényelmes ott, és nem félsz, hogy önjelölt vízmágus nyakon locsol, teljes nyugodalommal. *Pillant vissza a kandalló felé, majd kissé elmosolyodik, még egy diákot se látott ilyen aktívan erőt nyerni az eleméből. Persze a tűznél is a legfeltűnőbb, egy vízmágus csak fürdik.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 8:55 pm | |
| *Tökéletesen elvagyunka párnák között és habár még totálisan nem ismerem a lányt, abszolút nem tudok róla semmit, mégis egyszerre vonzz és taszít. Egyszerre érzem, hogy sötét az aurája, és hogy legszívesebben a karjaimban tartanám, és minél közelebb lennék hozzá. Érdekes ez a kettős érzés, az biztos és igyekszem rájönni, hogy vajon miért is ráz ki a hideg a lány közelségétől. A feszültség egyre nő közöttünk, így örülök, hogy beszélgetünk, még ha nem is olyan komolyan és hosszan. A kérdésre elnevetem magam és megcsóválom a fejem.* - Még soha nem aludtam itt és nem tudom, mennyire kényelmes. Ha esetleg bealszom, akkor ne ébressz fel. *nevetek a lányra, majd hozzáteszem:* - Te aludtál már itt? *kérdezem meg Gabriellától, hátha ő el tudja mesélni, hogy mennyivel kényelmesebb a társalgóban aludni, mint a szobában. Ismét elfekszem, és megjegyzem, hogy mennyire szeretem a csillagokat, amikor hirtelen megjelenik a plafonon a csillagos égbolt. Nem veszem észre, hogy Gabriella milyen hamar kapta elő a pálcáját, hiszen éppen gondolkoztam.* - Ejha. Igazi kis boszorkány vagy. *vigyorgok a lányra, majd ismét a plafonra nézek.* - Csodálatos. Imádom.*susogom elvarázsolva és nem veszem le a szemem az égboltról egészen addig, amíg nem hozok Gabriellának egy bögre forró csokit. Kicsit szorosabban ülök mögé és titokzatos hangon teszek fel egy kérdést, amire szintén kérdést kapok. Lágyan elmosolyodom és megvonom a vállam, amit Gabriella nem láthat,ha nem fordul hátra.* - Szeretem a forró, finom dolgokat. De most valami másra vágyom... *teszek egy kétértelmű megjegyzés, beleszuszogva a lány nyakába. Lehunyom a szememet és beszívom Gabriella illatát, de valahogy ki is ráz a hideg. A forró vágy mellett, ami elönti a testemet, valami hideget is beszívok, ami kicsit megijeszt. Hátrébb húzódok, de nem mozdulok el a lány mögül.* | |
| | | Gabriella Ophelia Milena
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 8:46 pm | |
| *Szerencsére a bámulásból vajmi keveset észlel, hiszen pont azon van, hogy ne lássák, amikor vörösödik az arca. Kasey leül mellé, így már egészen szokványosan beszélgető, kedves ismerősöknek is tűnhetnének, leszámítva azt, hogy nem azok. Ő, aki mélyebben beleásta magát mások gondolatainak letapogatásába, egészen jó érzékkel tippelhet arra, hogy mi is jár a másik fejében. Egyszerre tetszik neki és taszítja. Egészen olyan, mintha W... ~Na ezt most hagyjam abba! Komolyan! Elég!~ Legszívesebben felpattanna és... sőt, inkább előkapna egy tőrt... kardot... kétkezes csatabárdot... nem is bírná el a kétkezes csatabárdot... A srác megjegyzéseit is kevéssé viseli el, hát még a közelségét, a többesszám használata viszont felidézi benne azokat a csodás estéket, amiket saját szobáján kívül töltött. Na nem AZOKAT, hanem inkább a kanapén kucorgósokat.* -Tervezel itt lefeküdni? *Mármint aludni! Komolyan! Hangja álmatag, hasonlít egy simulékony macskára. Rejtély, hogy mi járhat a fejében. Kasey még közelebb araszol, egyre jobban érezheti a lányból áradó természetellenes sötétséget. Talán kicsit túl közel merészkedett. A másodperc törtrésze alatt ránt pálcát, s ha elégedetten nyugtázta, hogy a srác halálra rémült, csillagokkal teli égboltot bűvöl föléjük.* -Én az égboltot szeretem, ami körbefonja őket. *Mondja lágy hangon, miközben visszacsúsztatja a pálcát ruhája ujjába.* -Legalább nem veszünk rajta össze. *A csábos hangtól teljesen libabőrös lesz, kicsit mintha lefőne a kabát alatt. Legszívesebben levenné magáról, de az kifejezetten hülyén venné ki magát egy ennyire túlfokozott pillanatban.* -És neked? *Kérdezi ahelyett, hogy válaszolna.* -Neked hogy ízlik? | |
| | | Kasey Jake Ellswood
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 8:31 pm | |
| *Gabriella egészen csinos pózban fekszik el a párnákon és bizony elgondolkozom rajta, hogy csak állok és nézem a csinos lányt, de végül én is leülök a párnák közé és hamarosan már el is fekszem én is a puha, kényelmes párnákra. A két gondolat egész furcsa, de nekem is hasonlatos dolgok jutnak eszembe. Ismét érzem a furcsa vibrálást, a feszültséget, ami taszítóvá, sötétté, mégis vonzóvá és kívánatossá teszi a lányt. Érdekes dolgok, érdekes érzések ezek, és örülök, amikor beszélgetésbe kezdünk, kicsit elterelik a figyelmemet. Szinte érzem, hogy Gabriella fejében is hasonló dolgok jelennek meg, hiszen bizonyára ő is érzi ezt a feszültséget, ami kettőnk között keletkezik, amint csend lesz. A humorra, a viccre én is elmosolyodom és megcsóválom a fejemet.* - Hát, az biztos, hogy korábban kell felkelni, hogy még vissza tudjunk menni a szobánkba órák előtt. *jelentem ki titokzatosan mosolyogva. A mondatom úgy hangzik, mintha azt tervezném, hogy mind a ketten itt alszunk a Társalgóba és reggel majd együtt megyünk vissza a szobánkba. No igen, jó lenne... A gyomorkorgásra elvigyorodom, majd egy bögre forró csokit nyújtok oda Gabriellának. Ő megjegyzi, hogy a fahéjas a kedvence, mire elnevetem magam és felcsillan a szemem. Visszafekszem a párnák közé és onnan meredek a lányra.- - Nekem is. *kacsintok rá. Karjaimat a tarkóm mögé teszem és a plafont kezdem elnézni.* - Kár, hogy nincs csillagos ég. Szeretem a csillagokat nézni. *szólalok meg elgondolkodva. Nem is feltétlenül a lánynak mondom, csak úgy, magamnak. Gabriellára nézek, majd ismét felülök, egyik kezemre támaszkodva, és kicsit szorosabban csúszok a lány mögé.* - Ízlik a csoki? *súgom csábosan a lány fülébe és beszívom finom illatát.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 8:18 pm | |
| *Na igen, Ophyval gyakran megesett, hogy a régi iskolájában a társalgóban aludt. nem azért, mert a saját szobájában más is volt (bár lássuk be, ez igen komoly érv), egyszerűen megfogta a kandalló elé húzott kanapé varázsa. Persze mindenkinél később feküdt le, és mindenkinél hamarabb kelt, nehogy ilyen méltatlan pozícióban lássák, de ez már egy másik történet. Amikor Kasey feje az övé mellé kerül, két gondolat suhan át az agyán. 1: Meg kéne ölni. 2: Meg kéne csókolni. Szerencsére egyiket sem teszi, sőt, bőven akad témájuk, amivel másik irányba terlgetheti a gondolatait.* -Nem lesz egy kicsit kényelmetlen innen órákra menni? *Kicsit még nevetni is próbál hozzá, jelezve, hogy "Hahó! Ez egy vicc!!". Korgó gyomrára enyhe pír önti el az arcát. Gyűlöli ezt. Undorító, irányíthatatlan dolog, amivel egyértelműen közli, hogy zavarban van. Lassan felül, próbálja haját úgy igazítani, hogy eltakaja az arca nagy részét.* -Igen, kérek. Köszönöm... *Mondja elhalóan. A csokoládé számára felér egy emberöléssel. Tiltott és mégis annyira kívánatos. Amikor a kezei közé szerzi zsákmányát, s lassan belekortyol, mintha az démonok suttogását hallaná az egész fejében. Mééég, mééég akaroood!!!. Az éhségére vonatkozó kérdést elengedi a füle mellett, hiszen nem illik ilyet kérdezni egy hölgytől. Mint tudjuk a hölgyek nem esznek, épp ezért altáji ürítésük sincsen.* -Fahéjjas... *Dorombolja elégedett mosollyal.* -A kedvencem. | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 8:06 pm | |
| *Gabriellát tökéletesen bekebelezték a párnák és azok kényelmessége, így egy röpke mosoly kúszik az arcomra, amikor meglátom a fekvő lányt a párnák tömkelegében. Tökéletes hely ez a Társalgó, nem lepődnék meg, hogyha egyik reggel találnék itt alvó diákot. A teleportból kilépve egyből a lány felé indulok és leülök mellé az egyik párnára. Kényelmesen elhelyezkedem, habár én nem fekszem el a párnákon, félek, tényleg elaludnék, vagy teljesen magába szippantana a párna kényelme. Belekortyolok a forró csokiba és megrázom a fejemet, miközben lenyelem a finom italt.* -Nem vagyok fáradt, de tényleg kényelmesek ezek a párnák. Lehet, hogy ma este itt alszom. *nevetem el magamat és hanyatt dőlök, így a fejem Gabriella feje mellé kerül. A bögrét leteszem a párnák mellé és sóhajtok egyet. Mikor Gabriella gyomra megkordul, elnevetem magam.* - Éhes vagy? Kérsz egy forró csokit? *ülök fel és nézek le a lányra, kíváncsian csillogó szemmel. Hogyha kér, akkor felállok és az egyik kancsóhoz sétálok, majd a tartalmát kiöntöm az egyik bögrébe és visszaviszem a lánynak, majd ismét elfekszem a párnákon és a saját csokimat iszogatom.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 7:41 pm | |
| *A párnák olyanok, mint a szörnyek az ágy alatt. Egyetlen rossz mozdulat, és magukkal rántanak. Esetében ez a rossz mozdlat a lefekvés volt, ami miatt most nem tud, s ami rosszabb nem is akar felkelni. Kissé kiszolgáltatott helyzetben van, ami egyszerre kényelmetlen és érdekes. Vajon mit lépne Kasey arra, ha nem ülne fel, ha maradna fekve, gyöngének és törékenynek tűnő pozitúrájában? Egy próbát megér, elvégre ez egy komoly játék. Kasey túl közel merészkedett az alvó oroszlánhoz, s már csak idő kérdése, hogy az megharapja. Persze az oroszlánt le lehet kenyerezni egy bögre forró csokival...* -Nem. *Mondja elnyújtott, macskás hangon.* -Csak nagyon kellemes... És te? *A csokoládé illatával együtt Kasey illata is óhatatlanul felkúszik az orrába. Elmereng a helyzet bizarr oldalán, s már épp megszólalna, amikor gyomra nőiesen megkordul.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 7:31 pm | |
| *Beérkezvén a társalgóba,gyorsan kihasználom a fantasztikusan gyors és praktikus teleportrendszert ahhoz, hogy átöltözzek. Bocsánatot kérek a leányzótól, aki engedékenyen közli, hogy itt megvár. Elvigyorodok, bár igyekszem ezt úgy tenni, hogy Gabriella ne vegye észre. Van valami furcsán vonzó ebben a sötét lányban. És úgy tűnik, hogy ő is lát bennem valamit, hiszen azt mondta, hogy megvár. Mondhatta volna azt is, hogy elmegy lefeküdni, vagy éppen vacsorázni, vagy ki tudja. De talán kíváncsi rám, beszélgetni szeretne, vagy ilyesmi. Ezekkel a gondolatokkal a fejemben vérfarkasságomat kihasználva felgyorsulok és úgy öltözök át, feltúrva a szobát, majd néhány perc múlva immár ismét a teleportrendszerben ácsorgok és kirajzolódik előttem a társalgó képe. Elmosolyodom, ahogy meglátom a lányt a párnákon fekve. Lassú, halk léptekkel sétálok oda hozzá, és leülök mellé a párnára. Látom, hogy elmosolyodik, így az én ajkaimra is kiül egy kellemes, titokzatos mosoly.* - Szia! *köszönök halk, mosolygós hangon és figyelem, hogy a leányzó vajon felkel-e, vagy ilyesmi. Eszembe sem jut, hogy ő is kérhet forrócsokit, így belekortyolok az enyémbe és halál nyugodtan elvagyok.* - Fáradt vagy?*próbálok valami beszélgetést kezdeményezni.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 7:25 pm | |
| *Hogy mennyi melegség árad a lányból, talán ne is firtassuk. Talán egy kicsit az anyaföldhöz hasonlít. A felszíne könnyen forrósodik és hűl le, alatta rengeteg réteg jéghideg kéreg van, s csak utána kezdődik a valódi forróság. Annyi ideje és energiája viszont valószínűleg soha nem lesz egy élőlénynek, hogy odáig lekaparjon. Kasey megjegyzésére kicsit elmosolyodik. Nem fűzi hozzá, hogy cseppet sem a megmentésre váró fajtába tartozik, ez maradjon csak az ő kis sötét titka, mint minden más is. A Társalgóba érve választ egy keleti típusú, földön párnaágy, csuklóig érő asztalkával jellegűt. Nem igazán érdekli, hogy a srácnak megfelel e ez az asztalka, ő most erre vágyik. be is vackolja magát a sarokba, de egyelőre mereven ül.* -Természetesen, menj csak, én itt várlak. *Mondja tőle szokatlan engedékenységgel, majd Kasey hátát nézve motyogja.* -Izgalmas... az... *Amint a teleportkapu kisimul, elnyúlik a párnákon. Hirtelen hulla fáradtnak érzi magát mind fizikailag, mind érzelmileg. Fejét ellenállhatatlanul húzza az egyik párna, olyan kellemes békesség szállja meg, hogy pillái is lecsukódnak. Nem alszik, éberen fülel a külvilág felé, csupán szemeit pihenteti. A visszatérő Kasey-re sem reagál, orrát viszont csiklandozza a csokoládéillat, amitől arcába hulló tincsei között is jól láthatóan elmosolyodik.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 7:14 pm | |
| *Odakint már elég sötét van, a hó is elég nagy pelyhekben hull és a nadrágom is csurom vizes. Sikeresen beleestem a vízesés tavába, hiszen teljesen normális a jégen rohangálni és kipróbálni, hogy vajon eléggé be van-e fagyva. Sajnos a jég nem bírt ki engem, úgyhogy huppantam egy picit a vízbe. A nadrágom, a zoknim, de még a boxerem is vizes lett, ami eléggé didergésre késztet. Azonban a Gabriellából áradó melegség, és a feszültség elfeledteti velem azt, hogy mennyire fázok. Az apró megjegyzésre elmosolyodom, viszont amit Gabriella mond, ara felvonom a szemöldökömet.* - Hát ha egy ilyen leányzó aggódik értem, akkor biztosan őt is megmenteném. *kacsintok ismét rávigyorogva, majd az ötletre, hogy menjünk be, lelkesen bólogatok. Megindulunk befelé, miközben néha-néha megremegek.* - Azért izgalmas volt. Habár ha nem haragszol, itt hagylak néhány percre, amíg átöltözöm. *jelentem ki, mikor megérkezünk a Társalgóba. Vigyorogva meghajolok a lány előtt, mint valami elcseszett lovag, és a teleport rendszerrel felteleportálok a szobámba, ahol gyorsan átöltözök. Felhúzok egy egyszerű, laza farmert, zoknit, papucsot és egy vastag plüss pulcsit. Egy forró bögre kakaót is magamhoz veszek és kb. 10 perc múlva már meg is jelenek ismét a társalgóban.* | |
| | | Tessa Leone
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 146 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 6:59 pm | |
| * Figyelve az Eramiros lány arcát igen hamar rájön, hogy ezt a lányt is láthatóan igen könnyű belevinni a játékba. Vagy legalábbis az ilyenbe biztosan. Tessa sosem jött ki olyan jól a lányokkal, ami azért elég meglepő, ha valaki megismeri a kissé gyerekes, mindig vidám és lányos jellemét. Ennek ellenére azonban, mivel a munkája során elsősorban csak fiúk veszik körül nem jelent számára nagy problémát az ilyen olaszos temperamentumú srácokkal való bánásmód. Azért természetesen akad egy pár lány is, bár kétségkívül kissé más személyiséggel rendelkeznek, mint azok a korabeliek, akikkel mostanában találkozik. Bár fura módon ez a lány a farkas daimónnal és a fiúkra való hatásával együtt is igen szimpatikusnak tűnik neki. Amikor feltápászkodik, majd nyújtózkodni kezd, nem kerüli el a fehér hajú lány figyelmét az a kis kéjesség, amit lopva belevisz a mozdulataiba. Biccentésére egy biccentéssel válaszol, majd egy apró kézmozdulattal és egy halovány mosollyal köszön el végleg a lánytól. Visszafordul a még mindig mellette gubbasztó fiú felé és kis mosoly kíséretében hallgatja végig a mondanivalóját.* - Igen, én is remélem. * Majd miközben a srác lassan kisétál a teremből, nem felejti el végig a tekintetével figyelni minden egyes mozzanatát. Idővel aztán ő is összeszedi magát, majd óvatosan felállva, a rövid ruhára való tekintettel természetesen, elindul és egy hirtelen ötlettől vezérelve szobája helyett az erdő felé veszi az irányt. Hiszen még nincs is olyan késő.* | |
| | | Pablo Martinez
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 74 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 6:38 pm | |
| *Csúcs este. Amilyen kis bénán indult ez a társalgós időtöltés, annál kellemesebb lett. Kellemes, mert két csinos lánnyal lehet, akik vélhetően szimpatizálnak vele, emellett hosszútávú tervei is kecsegtető lehetsőéget kapnak. Már régóta érlelődik benne, hogy valamiféle miújság élehetne a lakásán. Igaz, még mindig nagy a káosz ott, de miért ne?! Bár alkholos pohárka után már senki sem venné észre. Meghívná a háremét, meg azt a démon kiscsajt is. Nagyon jó lenne. Mikor Tessa feldobja a 24 lány, egy fiú kombós ötleteét, felcsillan a szeme, mitöbb, kitör belőle egy rövid nevetés.* Na ja... az nagy buli lenne. *Mondja pablo és rákacsint a fehérhajú lányra. Ekkor Sarah ragadja meg a szót és bíztatja tovább a bulira. Pablo egészen belelkesül szavaira és nem sokkal Sarah távozása után, miután búcsút intett neki, ő maga is feltápászkodik. Az üres csészét valami asztalfélére leteszi és Tessára tekint.* El is megyek bulit szervezni... ~és meg kell találnom ezt a kis vadmacskát is odafönt~ *Mondja, majd természetesen Sarahra irányuló gondolatát azért hozzáfűzi elképzeléseihez.* Remélem nagyon hamar találkozunk még. *Mondja a fiú, majd megindul az amfiteátrumba vezető lépcső felé. A lépcső alján megáll és visszatekint. Tessa talán ekkor mrá szintén előredőlt, felállt, helyet változtatott. Ha igen, akkor előkapja a fiú a pálcáját és egy könyned mozdulattal suhint a kanapé felé, ami kecsesen elcsusszan a helyére. Csettint egyet Pablo, majd felsiet a lépcsőn és elnyeli őt a kúria.* | |
| | | Sarah Lairs
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 429 Kaszt : Üzenőláda : Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 6:28 pm | |
| *A fiú szavaira, hogy ők tegyék felejthetetlenné, Sarah arcán sunyi, sejtelmes fény kezd el táncolni.* -Hát persze. De tudod, hogy kettőn áll a vásár. *húsogatja meg egy kissé szemöldökeit, miközben a fiúval kacérkodik, majd a jó bulira csak elmosolyodik, felhörpinti kávéját, aztán nyújtózik egy jó nagyot, hosszan, egy kissé kéjesen is, aztán feláll a kanapéról, miközben végigsimít Pablo arcán, majd rákacsint.* -Már alig várom. Aztán okosan, és tényleg valami jó kis buli legyen igényes társasággal. *mondja, majd int farkasának, még biccent távozóul a két diáknak, és szépen elsétál valamerre, feltételezhetően a szobájába. Az, hogy Pablo hogy fogja megtalálni? Ügyes fiú, csak menni fog neki.* | |
| | | Tessa Leone
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 6:24 pm | |
| * Amint Sara feltelepszik a kanapéra a fehér, hosszú hajú lány egy széles mosollyal néz fel a vele szemben ülőre. Majd lehajtja a fejét és figyelmével egy kis időre a csészéjét tünteti ki. Pontosabban a benne található sötét színű kávét, amit kissé szórakozott mozdulatokkal keverget, mielőtt akárcsak egy kortyot is inna. Idővel elszakítja a tekintetét a gőzölgő folyadéktól és enyhén megrázza a fejét, hogy teljességgel felébredhessen a gondolataiból, amiben az előbb olyan sikeresen elveszett kissé. Amint felpillant szórakozottan, de azért nagy figyelemmel hallgatja a páros kicsit furcsa játékát. Mivel azonnal megérti az Eramiros lány szándékát kis szemtelen mosolyra húzza a száját, majd gyorsan ismét a csészéjét kezdi el vizslatni, miközben óvatosan leteszi a földre, pontosan maga elé. Azonban amint meghallja Pablot azonnal felkapja a fejét és elneveti magát.* - Azt nem kétlem, hogy sikerül jó bulit csinálnod egy jó kis társasággal. 24 lány és egy fiú mindig jó arány egy bulihoz. * Miközben beszél enyhén előredől és a fiúra néz egy kis rossz kislányos mosollyal együtt.* | |
| | | Pablo Martinez
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 74 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 6:16 pm | |
| *Hoppá! lehet, hogy furák, de elég kacér lányok. Pablo nagyon pozitívan és energikusan gondolkodik a világról. Szabados életvitele hozzátartozik könnyed személyiségéhez és éppen ezért nagyon szereti a lányok társaságát. Jó kiállású fiatalember, ráadásul egy nezabari tanár öccse, ráadásul saját lakása van, szóval alapvetően nagyon alkalmas arra, hogy csajozzon. De ha nem is kifejezetten akar csajozni, csak szimplán lányok társaáságt élvezni, akkor is valahogy mindig olyan kis szenvedélyessé válik a szituáció. Sarah bulis kérdésére nem is reagál rögvest, sokkal inkább fogja meg Tessa élénk arckifejezése és Sarah nagyon direkt ajánlata. Örül, hogy a lányok nem prűdök és nem szűzk***ák. Ha csak verbális szinten, de nagyon kedélyjavító a téma minden körülények között és akiben van egy kis IQ, valamint humor, akkor könnyedén tud reagálni ilyen helyzetekben is. Ezt azért éreztem feltétlenül szükségesnek elmondani, mert igenis vannak olyan lányok, akik megbotránkoznak ilyen kijelentéseken és úgy csinálnak, mintha abszolút tabu lenne. De könyörgöm, fiatal diákok vagyunk a rengeteg életveszélyes kaland dacára és abszolút természetes velejárója a kapcsolat egy lány és egy fiú között, Pablo esetében a két lány és egy fiú közötti kapcsolat is természetes.* Elfelejteni?! Remélem tesztek róla, hogy ne felejtsem el. *Felel kissé pimaszul, de igen felszabadult. Na és akkor most csatol vissza a bulira.* Egyébként biztos valami gyökerek bulizhattak, ha egyszer sem én és feltételezem ti sem voltatok itt. Majd én szervezek olyan bulit, ahol igányes társaság lesz. *Mondja pablo kedélyesen, majd maradék kávéját is kiissza, végül leereszti a bögrét az ölébe.* | |
| | | Sarah Lairs
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 429 Kaszt : Üzenőláda : Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 6:07 pm | |
| *Tessa felajánlására hevesen emgrázza afejét, egy kávé elkészítése azért nem olyan ördöngős nagy feladat, majd, amikor hallja, hogy a két diáktársa ugyanúgy egy-egy cukorral kéri, hát csak biccent, és kiviszi nekik az italt, lekeverve mindkettőben a cukrot, majd a sajátjába tesz pár cukrot, meg tejet is, elkeveri, végül letelepszik, de ő nem közvetlenül Pablo mellé, a földre, hanem fel a kanapéra, miközben rákacsint a spanyol temperamentumú fiúra.* -Na és kiagyaltad már, hogy mi volt az a buli, ahova Téged nem hívtak meg? Mert, ahogy elnézem, ez eléggé lehetetlen mutatvány.. *mondja, miközben szemei kissé pulzálnak, ahogy a fiúcskára pislog lefelé. Farkasa pedig végignyúlik a kandalló előtt.* -A kemény tél.. Azt hiszem, hogy akkor neked is szükséged lesz majd egy kis melegségre.. Csak aztán nehogy elfelejts. *mondja, miközben finoman megy bele a játékba.* | |
| | | Tessa Leone
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:59 pm | |
| * Tessa amikor meglátja a szőke lányhoz tartozó farkast enyhén elmosolyodik, majd biccent egyet az állat felé, tiszteletképpen. Ugyan a daimónok nem az ő világából származnak, ennek ellenére már találkozott egy párral - főleg amióta ebben az iskolában tanul - és azt mindenféleképpen megtanulta és meg is tapasztalhatta, hogy mennyire büszke lények. Arról nem is szólva, hogy az emberek tisztelete feléjük a legkevesebb, amit bárki megtehet és egyáltalán nem túl nagy kérés, ahhoz képest, amit ők képesek megtenni a gazdájukért. Ahogy felhozza az Eramiros a pálcahasználatot, a fehér hajú lány csak egyetlen apró fejcsóválással próbálkozik meg leplezni a zavarát. Éppen most tette biztonságos helyre és nem valami szívesen húzná elő egy hirtelen mozdulattal a ruhája alól.* - Azt hiszem a mágiát inkább azokra hagyom, akik tényleg tudnak vele bánni. Persze csak ha megkérhetlek rá. * Oldalra fordítja a fejét, a fiú irányába, majd egy kis mosoly és egy fejdöntés kíséretében belenéz a szemeibe.* - Köszönöm, én is kérnék kávét. Segítsek? * Mivel láthatóan Saraht a farkasa gondolatai köthetik le, inkább nem megy utána a konyhába, hogy megbeszélhessék egymással. Majd Pablo felé fordul, amint meghallja a kérdését és egy enyhe fejrázás után szólal csak meg.* - Nincsen semmi gond. * Majd letelepedik a srác mellé miközben óvatosan behúzza a lábát, hiszen mégiscsak egy igen rövid ruhában van. Hála a katonák között eltöltött éveinek, már hozzászokott az ilyen srácokhoz, mivel ott elsősorban csak ilyenek vannak. Éppen ezért egyáltalán nem találja furcsának, vagy éppen ellenségesnek a srác modorát, inkább csak otthonosabb érzés fogja el rá.* - Én is egy cukorral kérném, köszönöm. * Pablo kijelentésére úgy dönt talán nekik is nyugodtan megmutathatja a másik oldalát, úgyhogy egy szemtelen mosollyal néz bele a fiú szemébe.* | |
| | | Pablo Martinez
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:49 pm | |
| *Na jó, mind a két lány nagyon fura. Az egyik azt se tudja mit csináljon zavarában, láthatóan vannak szociálsi komplexusai... és még a haja is fehér... bár jól áll neki, Pablonak bejön. Őőő... melyik lány nem jön be Pablonak?! A másik meg egy varázslóképző növendékeként megfeledkezik róla, hogy varázsoljon. Furák na. Mindegy, nem teszi szóvá gondolatait pablo. Nem zavarja a két lány különös viselkedése amíg ilyen csinosak.* Nemnem... most már hagyjuk így a kanapét, itt most olyan kényelmes. *Mondja hatérozottan és igen, így a kanapénak dölve, a földön ülve egészen jól elvan. Aztán amíg Sarah kilibben kávéért a konyhába, Pablo Tessa felé fordul.* Mi a baj cica? Olyan megszeppentnek tűnsz. *Jegyzi meg szabadosan, de barátságos hangon. Pablo általában kiváltja az emberek szimpátiáját, bár azért nem mindenki értékeli spanyol temperamentumát. Múltkor, amikor szinte meztelenül elröppent saját nellondi kecójából egy démonbácsi lakására, ahol lenge öltözetben feküdt a bácsi lánya, majd megjelent a papa, na ő nem értékelte a siú személyiségét, sőt, azt sem, hogy egyáltalán létezik. Kevesen múlt, hogy megússza. Közben megérkezik Sarah a gőzölgő koffeines itallal.* Egy cukor... kösszencs! *Mondja neki vidáman és mikor megkapja a kávét már emeli is a szájához.* Kemény telünk lesz csajok. Ha fel kell melegíteni titeket, csak szóljatok majd! *Mondja oda buján, de vidáman a két kiscsajnak, majd rájuk is kacsint, végül visszatemetkezik a csészébe.* | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:34 pm | |
| *Tessa felé csak biccent, majd kinyújtja bal kezét, és farkasa feje már simul is bele, ettől azért megnyugszik, nem harap ő sem, csak ha piszkálják, meg feleslegesen nógatják, azt nem szereti annyira, és ezt általában meg is említi. Tessa nem nagyon tesz semmit, így vele annyira nem is foglalkozik, ám Pablo szavaira, hogy pálca, a lány ismét beletúr a hajába, és kissé el is pirul.* -Ohh, tényleg.. Azt hiszem, erre nem gondoltam.. Khm.. Megkérhetlek esetleg addig téged, vagy titeket? Addig én csinálok kávét. *mondja, majd kérdőn Tessára pillant, hogy ő is kér-e esetleg, majd finoman biccent, és kissé téblábolva, de átsiet a konyhába, farkasával együtt, aki persze végig morog neki gondolatban, Sarah pedig csak sóhajtozik egy sort, majd annak függvényében, hogy mennyi kávét is kértek, pár perc múlva érkezik vissza, és az egyik asztalra letesz két vagy három csészét, attól függően, Tessa kért-e.* -Hogy isszátok? *érdeklődik, miközben leül az alacsonyabb asztal mellé, és leveszi a cukortartó tetejét, a tejeskancsóval egyelőre nem törődik. Persze nem ragaszkodik ahhoz, hogy ő ízesítse, van elég kanál, minden csészéhez egy-egy.* | |
| | | Tessa Leone
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:29 pm | |
| * Amikor meglátja Sara döbbent pislogását a megjelenése láttán, inkább kissé oldalra fordítja a fejét, el a lánytól, majd óvatosan - úgy hogy szinte teljesen észrevétlen maradjon - hátrál egy néhány lépést. Azonban a másik Eramiros kirohanásának hatására ezúttal ő döbben meg. Méghozzá nem is kicsit, hanem eléggé ahhoz, hogy az valószínűleg az arcán is látszódjon. Óvatosan megrázza a fejét, hogy arcvonásait ismét rendezni tudja, majd csupán egy nagyon aprócska mosollyal néz a lányra. Láthatóan nem éppen úgy értelmezte Tessa mondatát, mint ahogyan ő szerette volna. Éppen ezért inkább nem szól egy szót sem, csak szótlanul áll egy helyben. Majd egy igen hirtelen ötlettől vezérelve varázspálcáját óvatosan, de azért elég feltűnően, a miniruha alá felvett harisnyakötőbe teszi. Mintha ezzel is azt próbálná megerősíteni a másik lány fele, hogy egyáltalán nem támadásnak szánta az előbbi kérdést.* ~ Azt hiszem még mindig nemigen tanultam meg, hogy mikor kéne tényleg csendben maradnom. Főleg nem itt. Lehet, hogy tényleg hallgatnom kellett volna azokra, akik megpróbáltak erre megtanítani, még régebben.~* Gondolatai hatására sóhajt egy kicsit, majd a földön ülő fiú felé fordul, akit láthatóan igen nagy lelkesedéssel töltötte el, az imént megemlített kávé.* | |
| | | Pablo Martinez
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:22 pm | |
| ]*Pablo közben csodásan el van a padlón és megjelenik egy másik lány. Mikor az megjegyzést tesz rá, hogy nem tud segíteni Sarahnak, akkor...* Héééé! *Mondja oda első idegességében, de végül be kell látnia, hogy jelenleg nem tud tényleg segíteni Sranahnak. Aztán már ketten is ajnározzák ott a földön, mintha legalábbis egy féllábú veterán lenne, akinek egy ágyúgolyó vitte le egyik lábát és tehetetlenül fetrengene a földön. Minden esetre azért élvezi, ha két igen szemrevaló leányzó ajnározza és rövid időn belül törökülésben csücsül már a padlón, hátá pedig a kanapénak dönti.* Na jó, ennek tényleg nem itt van a helye. Majd valamitk italálunk, bár talán célszerű lenne egy nagyon kis finom pálvamozdulattal a helyére surrantani a bútort. *Jegyzi meg kissé cinikusan, de Pablo cinikussága általában nem szokott olyan nagyon mélyreható rosszindulatot hordozni magában és az arcán elterülő derűs mosoly végképp arról árulkodik, hogy elszállt haragja. Közben Sarah felajánl neki egy kávét...* Igenigen... az istenkirályság lenne, ha kaphatnék egyet. Nem gondolom, hogy olyan nagyon erős kellene, de jól esne egy kis koffein. *Mondja lelkesen és úgy tűnik a kanapés sztorija egészen kizökkentette már álmatag perceiből és nem is nagyon van már szükség arra a kávéra, de azért igya, ha akarja.* Amúgy miért nem tették a helyére a manók ezt az izét? Meg amúgy is, ki bulizott itt... nélkülem? *Gondolkodik hangosan el és bár viccesnek hathat utolsó kijelentése, általában pont az ilyenek a legkomolyabbak nála.* | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:12 pm | |
| *A halk mormogásra, majd a lesétáló kómás fejre a lány egy kissé felvonja egyik szemöldökét, pontosabban mindkettőt, mert csak úgy tudja, aztán egy pillanatra észbekap, ám mielőtt szólhatna, a fiú egyenesen nekisétál a kanapénak. Sarah halkan nyög még egyet, majd néhány másodpercig ledermed. A szőke szépség bizony csak pislogni tud, majd hirtelen vetődik a fiú mellé, és segít neki a feltápászkodásban, miközben saját haját kissé kisöpri a szeméből.* -Szia, ne.. ne haragudj, csak.. az én hibám.. Meghívhatlak esetleg egy kávéra? *mosolyodik el, bedobva ártatlan mosolyát, pupillái, mint mindig, most is tágak, ami általában bíztatóan, sőt, pozitívan szokott meghatni másokat.* -Azt hiszem valami buli lehetett, és gondoltam visszahúzom a helyére, csak.. nem bírom. *túr bele kissé zavartan a hajába, szemeit is lesüti, farkasa pedig csak csendben húzódik meg a kanapé mögött, míg sarah feláll, és kezét a fiú felé nyújtja. És ekkor jön meg Tessa, akire a lány csak pislog kettőt, az a nos a végén eléggé számonkérő ahhoz, hogy a lányban enyhe ellenérzést keltsen.* -Ha nem várod meg a kérdésre a választ, akkor úgy érzem, felesleges felelnem. Ha sietsz, menj csak nyugodtan. *mondja, egy apró biccentés kíséretében.* -Amúgy, ha érdekel, helyre akartam tolni. *vonja meg finoman ívelt vállait egy kissé, majd visszatekint Pablóra.* | |
| | | Tessa Leone
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 5:07 pm | |
| * Tessa kiengedett hosszú fehér hajával és egy egyszerű, de azért igen tetszetős, kis ruhában indul el a szobájából, hogy ismét a régi kastély falai között kóboroljon egy kicsit. Vagy éppen eltévedjen, mivel általában ezekből a kis sétáiból mindig csak ezt képes kihozni. Bár annak mindenféleképpen örül, hogy ilyenkor azért mindig találkozik egy pár diáktársával is, akiket korábban csak névről vagy látásból ismert. Így pedig többet is megtudhat a vele együtt tanulókról. Bár az már más kérdés, hogy erre mennyire alkalmas egy boncterem vagy éppen egy éjszakai, sötét tisztás. Miközben megpróbál a gondolatai között valamiféle rendet teremteni, egyre gyorsabban lépked előre a folyosókon. És olyan nagy figyelemmel tünteti ki az előtte levő földet, hogy igazából észre sem veszi, merre is tévedt. Amikor meglátja a központi termek egyikét, hirtelen megtorpan, majd egy kis és szinte alig látható vállrándítással belép a társalgóban. Természetesen egy igen nagy mosollyal az arcán. Amint meglátja a furcsa párost a kanapé mellett úgy dönt, hogy talán nem ártana segítenie a lánynak, mivel láthatóan az Eramiros nemigen van olyan állapotban, hogy ezt megtegye. Egy kisebb habozás után odalép a lányhoz és megszólítja.*- Ha gondolod én szívesen segítek, ahogy látom ő nemigen képes rá jelenleg.* Majd állával a földön heverő srác felé int. Bár azért idővel mégiscsak odamegy a fiúhoz és leguggol mellé, majd egy rövid végigmérés után ismét a kanapé mellett álldogáló felé fordul.*- Bár azt igazából én sem értem, hogy mit szeretnél azzal a kanapéval. Nos? | |
| | | Pablo Martinez
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 4:44 pm | |
| *Az amfiteátrum felöl érkezik Pablo kissé kómás fejjel, mint aki éppen most kelt föl és iszonyatosan hiányzik neki a kávé.* Kávétkávétkávét... *Mondogatja egyre hangosabban inkább magának, semmint bárki másnak, hizs nehezen realizálja a srác, hogy ki is van a társalgóban. De kávét? Este háromnegyed hatkor? Ezek a mediterrán fiatalok tényleg elég különös, fordított életet élnek. No mindegy, a kávéig nem jut el (hisz minden bizonnyal a konyhába igyekezett volna egy kis koffeinbombáért. Az ok pedig, hogy miért nem jut el addig igen egyszerű: lejön a lépcsőről, elmosódva hallja a nyögdöső hangokat, de nem nagyon érdeklik és hogy odafókuszálja tekintetét, az meg végképp luxus, így egyenesen nekirobog a kanapénak középen. Na a sokkhatásra kijózanodik álmosságából, főleg mivel hassal előre nekiesik a bútornak és csúszik is előre, egészen az ülőfelületen túlra és feje éppen a padló előtt áll meg. Lehetetlen helyzetben fekszik tehát keresztben a kanapé ülő részén és a háttámlán, miközben lábai az égnek merednek. Kezeit előrehúzza, leteszi a apdalóra, majd lecsúsztatja magát teljesen a földre.* Mi a jó francért van ez itt?! *Fakad ki, amikor már a kanapé előtt, a padlón hasal és fordul meg (megjegyzem igen szerencsétlenül). Ekkor veszi észre a szőkeséget és felvont, kérdő tekintettel méri végig a kék szak diákját valami választ várv.a Hogy esetleg ő volt a nyomorék, hogy nem figyelt oda...ááááá... magyarázza csak meg Sarah, hogy mi a fene van itt.* | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 18, 2012 4:34 pm | |
| -Nyúúú.. Húzd meg jobban! Menni fog az, csak húúúúzd! *mondja, miközben éppen nagy erőkkel próbálkozikl azzal, hogy valamit arrébb toljon, ami nem más, mint egy hatalmas, óriási, és iszonyatosan nehéz kanapé. Farkasa húzza az egyik oldalról, ő maga meg tolja éppen, hát nem túl sok sikerrel. Hiáa, egyszerű emberke, gyönge kis leányzó, aki kezdi elveszíteni a lelkesedését az ügy iránt, emg már zihálgat is. Szürke ujjatlan, kék kockás ing, fekete háromnegyedes nadrág, felemás, csíkos zokni, egyszerű tornacipő, kellőképpen kopott, mint mindig, karján mindenféle fókusz. Nem, nem ahsznál mágiát, láthatóan annál sokkal, de sokkal elszántabb a leányzó, és valamiért nagyon arrébb szeretné tolni ezt a kanapét. Csak, mivel sajna egyedül van, ezért nem nagyon segít neki senki, ami megnehezíti a dolgokat.* | |
| | | Adam Kerphina
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 105 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 17, 2012 9:00 am | |
| *Szerencsére még erről a Jeremys dologról nem is tud, akkor még inkább kiakadna, kivéve ha az a fülébe jutna, hogy Jeremy egy bizonyos Nemoval múlatja az idejét. Akkor kissé röhögne a markába, ha már ő boldogtalan, akkor más is legyen az. Nem, úgysem engedné ezt meg magának, akkor is Meld karjába rugdosná Sashát, ha tudna minderről. Nem az az önfeláldozó alkat, de nem engedné a lelkiismerete, ha máshogy döntene. A fényképezőgépes dolgon picit elhül, de szerencsére nem történik baj. Talán ez újabb indok lehet az utálatra? Felesleges lenne egy bizonyos szint fölé emelni a dolgot.* Semmi baj, kibír ez mindent. *Bólogat a lány szavaira, nem szoktak ennyi időt együtt tölteni, és minden pillanat csak egyre kínzóbb.* Aha. *Veszi át a gépet, és visszaakasztja a nyakába. Sasha nem tudhatja, hogy szándékosan van az a kép beállítva elsőnek, általában azt szokta nézegetni, ha elönti az általános hangulata. A jól megszokott búskomor önsajnálat. Szinte nem is figyeli már azt amit a lány mondd, csak int, és már siet is el. Aztán amikor kiér a folyosóra, jó nagyokat fújtat. Megfordul, hogy visszainduljon, aztán megint elindul a folyosón. Kifutna a világból.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |