Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+73Owen Philips Hiroshi Haku Jean Pierre Borell Sophie Lee Lirina Sunrose Dylan Atlas Kilian Aimes Johnny Bradburry Libby McIntyre Savannah Carlson Eddie Fisher - Archívum Mike Preston David Addison Scarletta Ferellion Alise Ellwood Shannon Phoenix Nathaniel Harris - Archív Tate Demerest Andie Fisher Marco Mimieaux Aidan Hamilton Nellie Hamilton Bjoren Bertill Felicity Artmenson Seònaid Sine Aidric Selding Scott Masters Cecile Mignonette Lilia Radoslava Logan Knucker Natale Carrie Zoelinde Ayberk Clína Aoife Nessa Fox Hunter Matthew Demerest Elijah West Price Lirian con Silvanas Cassandra Waylan Gabriella Ophelia Milena Kasey Jake Ellswood Tessa Leone Pablo Martinez Sarah Lairs Adam Kerphina Sasha Lupinien Diana Lunitech Zac Leaving Natasha Potrevszkij Nye Drystan Deyan Serenity Ariadne Helena Krausheim Isabella Newton Solomon Reed Raven Blackmoon Celia D'cruze Steven Grivalt Boris Casimir Pavlov Kelsey Edison Estera Linnet Valeriel Ravenwood Játékmester Speranza di Bagliore Rimmon Ionnis Cat R. Morgan Éclair Lagarde Artemis Taylor Evangeline Elovics Munashi Kataku Nawara'son Onoria Samuel J. Colwell Anastazia Drawer Flame Torchwood Zachary D. Reed 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Aug. 02, 2012 5:14 pm | |
| First topic message reminder :
*Nem pontosan tudja még, hogy ki az új diák, ki a régi, aki mondjuk bliccelt az óráiról, és ki az, aki új, és Fellah Akadémiáról érkezett, de van egy olyan sejtése, hogy akihez odalépett, a tüzes leányzó, Fellah-i lehet. A lángok, a tűz elalszik, na de nem csak Flame alatt, hanem körbe a falakon, és mivel a föld alatt vannak, ezért hirtelen vaksötét támad. Nem nagyon esik kétségbe, a szemöldöke felszalad, furcsa félvigyor kerül az arcára, kicsit rosszalló, de hogyha újra felgyúlnak a fények, szépen el is tűnik róla.* - Nyugalom katona, pihenj. *Mondja, ahogy látja, hogy a leányzó kissé feszeng, majd lehuppan egy fotelbe, és onnan néz Flame felé, kezével intve, hogy ő is üljön le, tényleg nem csinált semmi rosszat.* - Nincsen olyan sok diák, aki képes lenne a tűzben ücsörögve meditálni, így inkább úgy tűnt első ránézésre, hogy valami átok sújtott és szépen elégetnek, mintha csak a középkorban lennénk, csak akkor máglyán tették és nem kandallóban. Ámbár ha kényelmes ott, és nem félsz, hogy önjelölt vízmágus nyakon locsol, teljes nyugodalommal. *Pillant vissza a kandalló felé, majd kissé elmosolyodik, még egy diákot se látott ilyen aktívan erőt nyerni az eleméből. Persze a tűznél is a legfeltűnőbb, egy vízmágus csak fürdik.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gabriella Ophelia Milena
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 6:17 pm | |
| *Úgy hőbörög itt, mintha bárki megválaszthatná, hogy milyen fajba tartozzon. A gondolatra fejben el is vigyorodik, de kifelé ezt elfojtja. Ez egy NAGYON komoly beszélgetés. Komolyan kell kezelni. Ettől függ, hogy megeszi e, vagy a gyomrába tojja a következő démonkolónia tojásait, vagy bármi hasonló. Mert a démonok ugyebár ilyenek. A "Semmi gond"-ra azért elmosolyodik, és biztatóan bólint felé. Végül is... az első életben maradt személy, aki tudja róla, hogy kiféle-miféle. Ja nem, az Wade volt. Milyen szép pillanat is volt az! "Miért teszel ilyet?? Mondd, miért??" "Azért, mert démon vagyok, bammeg." "Ja, az más!" Nevetséges volt. A forró csokis kérdésre igyekszik megvillantani a poénos oldalát. Arisztokratikus, beképzelt liba arcot ölt magára, és mesterkélt kimértséggel válaszol.* -Fogyókúrázom!! *Annyira jól sikerül, hogy még ő maga is elmosolyogja a végét. Várja a kérdések áradatát, sőt, őszintén szólva arra is számít, hogy a másik hirtelen felpattan, és hadonászva-ordítozva elrohan. Akkor is jól esett számára, hogy újfent kiejthette ezt az élményszerű tapasztalatot. Azt nem teszi hozzá, hogy az utolsó két hónapban derült ki a dolog, az nem fontos.* -Igen, az elég ciki. Mindenféle faj tanul itt, érdemes velük legalább felületesen foglalkozni. *Az anyját érintő kérdésre rosszul leplezetten elfintorodik. Még mindig nem tudja hová tenni a succubus nőt, valamiért az az érzése, hogy veszélyt jelent rá nézve.* -Emberi külsővel, igen. Ezt annyira nehéz elképzelni egy varázsló ember számára? | |
| | | Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 6:01 pm | |
| *Valóban kezd leesni a tantusz, hogy Gabriella nem az a leányzó,az az "egyszerű" diáklány, akire első körben gondoltam. És igazából izgalmas is a dolog, meg minden, de pont démon?* ~Gondolkozz, a vámpír kellemetlenebb lenne.~*szólal meg egy kis hang a fejemben, ami vigyorgásra késztet, de ebben a helyzetben azért ez egy kicsit túlzás lenne, így igyekszem elfojtani azt. Mikor Gabriella közli, hogy igazából csak fél-démon, felszisszenek.* - Ehh, oké. Akkor semmi gond. *vonom meg a vállam és egy mesterkélt vigyort is odabiggyesztek a szarkasztikus megjegyzés mellé.* - Fél-démon, uramisten... *motyogom magamban és megcsóválom a fejem. Majd hamarosan az asztalnál ücsörgünk és nekikezdünk a reggelinek. Észreveszem, hogy Gabriella érintetlenül hagyja a forró csokis bögrét és inkább teát vesz magához.* - Este csoki, reggel tea? *kérdezek rá mosolyogva, de még mindig nem nagyon tudom felfogni ezt a démonos dolgot. Eszegetem a szendvicset, de egyre több kérdés jut eszembe.* - De, igen. Te vagy az első, akivel beszélgetek is. Ez ennyire gáz itt a Nezabarban? *válaszolok a kérdésre és el is nevetem magam. Hallottam, hogy az iskola híres arról, hogy elég sok furcsa dolog történik itt, kalandok, furcsa lények jelennek meg,meg hasonló. De még nem volt démonhoz szerencsém. Egészen idáig...* - És mond csak... Hogy lehet, hogy anyád démon és itt él Bulgáriában? Mármint...Emberi testben, vagy mi? *totálisan lerí rólam, hogy kb. semmit nem tudok a démonokról. Eddig nem volt rá szükségem...* | |
| | | Gabriella Ophelia Milena
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 5:52 pm | |
| *Úgy látszik, Kasey-nek végre kezd leesni a tantusz. Bizony Ophy nem csupán nem "egyszerű", hanem halálosan veszélyes. Ő maga úgy véli ezen semmi megbeszélnivaló nincs, de ha Kasey nagyon szeretné, ő elmeséli, hogy akár őt i szétszaggathatja.* -Démon. *Mondja lassan, kegyetlenül jól artikulálva.* -Mármint... gondolkozz Jake! Fél-démonra gondoltam. Evidensen. Anyám démon, és nem egy másik síkon él, hanem itt, Bulgáriában. *Azt nem köti az orrára, hogy a bolgár multimilliomos Milena család egy szem gyermeke, ahogyan azt sem, hogy az apja auror létére minden nap együtt hát egy tiszta vérű démonnal. Tetszik neki, hogy már a puszta szóval elrettentheti Kaseyt, ez jó alap lesz, ha végül rosszul sülne el minden. A szendvicsek említésére csak bólint, elsétál vele az asztalhoz, és leül egy fotelba. A szendvicsekre nézve elfintorodik. Mi az, hogy nincs levágva a héjja?? Végül elvesz egyet, de keres egy kést, és igenis levágja magának a héjjat. Idegesíti, hogy túl sokat kell rágnia, meg kenyér íze lesz tőle az egésznek. Az meg szörnyű (ugyebár!).* -Ne mondd, hogy én vagyok az első, akivel szemtől-szemben találkoztál. *Teát vesz magához, és alaposan megcitromozza, mielőtt kortyolni kezdi.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 5:38 pm | |
| *Valóban meg akarom ismerni jobban a lányt, de azt nem gondoltam, hogy nem egy egyszerű boszorkánnyal van dolgom. Valószínű, hogy kicsit hosszabb beszélgetés előtt állunk, ami lehet, hogy nem lesz kellemes. Gabriella elmagyarázza, hogy bizony ő démon, és nem egy egyszerű bájos kislány. Megvillan a szemem és önkénytelenül is kicsit hátrébb lépek. Innen hát a furcsa aura. Hogyha nem éreztem volna végig a sötétséget és a hideget a lány közelében, most kinevetném és nem hinném el, amit mond. De így...* - Démon? *kérdezek vissza halkabb hangon és mélyen a lány szemébe nézek. Gabriella láthatja rajta a félelmet, hiszen azért nagyjából vágom, hogy egy démonnal nem jó játszadozni. Aztán kicsit belegondolok: egy iskolában tanuló démon. Ezt mégis hogy engedhetik? Hogy engedhetnek egy ilyen szörnyű lényt a diákok közelében? Majd megszólal a kis csengő a fejemben.* ~Hahó, te is egyszörnyű lény vagy!~*üvölti egy hang a fejemben és bizony kicsit elszégyellem magam. Elgondolkozom a lehetőségeken, és azon, hogy elmondjam-e Gabriellának, hogy ÉN mi vagyok valójában.* - És hogy... hogy kerültél ide? Mármint... Azt hittem, hogy van egy démoni sík, ahol ti éltek. *teszek fel egy kérdést és biztos vagyok benne, hogy hogyha a lány válaszol, akkor hosszú beszélgetés elé nézünk. Sajnos ezt megakadályozza az, hogy Gabriella rosszul lesz és közel kerül az ájuláshoz. Gyorsan utána kapok és lefektetem a párnákba, miközben lázasan gondolkozom, hogy mit is kezdjek az új információval.* - Reggeli? *mosolyodom el és nem engedem el a leányzót. Jól esik a közelsége, és úgy tűnik, hogy neki is az enyém. Érdekel, hogy démonról van szó? Nos, ezt még nem tudom, ezt még meg kell értenem és meg kell emésztenem.* - Azt hiszem, hogy szoktak itt lenni szendvicsek. *nézek körbe kíváncsian és az egyik pulton meg is látok egy nagy tál szendvicset.* - Gyere, üljünk le, hogyha már jobban vagy. *fogom meg a lány kezét, felsegítem és hogyha hagyja, akkor az egyik asztalhoz vezetem, amin tényleg ott van egy tálca szendvics, forró tea és forrócsoki is. Leülök az egyik fotelba, majd hogyha Gabriella leül velem szembe, akkor töltök egy bögrébe forró csokit, a másikba pedig teát és utóbbit magamhoz veszem egy szendvics kíséretében. Gabriellát nézem, várakozóan, hogy vajon kapok-e választ a kérdéseimre.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 5:30 pm | |
| *Kasey szerencséje, hogy jól reagálta le a dolgokat, meg azért kicsit Ophyé is. Végtére is, talán egyszer az életben beismerheti magának, hogy jól esik neki valakinek a közelsége. Meg akarja őt ismerni, ha hagyja. Nehéz ügy. Talán jobb, ha az egészet az elején tisztázzák, és akkor Kasey még ki tud hátrálni az egészből, elfelejtheti, hogy ez a beszélgetés valaha is megtörtént.* -Figyelj, Jake. Szeretném, ha tisztában lennél azzal, hogy mire akarsz vállalkozni. Gondolom már észrevetted, de cseppet sem tartozom a normális, bájos jókislányok közé. Démon vagyok. Egy sötétből előgyűrűző, rosszindulató szörnyeget, és ez nem játék. Nem hiszem, hogy egy ilyen személyt szeretnél te jobban megismerni. *A szédülés okozta kényszerű bújást csöndes türelemmel viseli. Még élvezi is kicsit a helyzetet, hiszen kellemes forróság árad Kasey felsőtestéből. Másik kezével átkarolja, majd engedi, hogy a földre ültesse. Egyenesen fekszik a hátán, engedi, hogy a vérnyomása úgy igazodjon, ahogyan csak kényelmes neki. S hogy mire van most szüksége?* -Már javul. Azt hiszem reggeliznünk kellene. *Ezt mondja, de kezeit továbbra is a másik köré fonja. Még egy biztató mosolyt is magára ölt.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 5:17 pm | |
| *Baromira megijedek és megdöbbenek, amikor Gabriella kiakad és nem is tudom, hogyan reagáljak erre az egészre. Tegnap este olyan könnyű volt minden. Átadtuk magunkat a vágynak és kész. Most pedig totál kínos ez az egész, itt ácsorgunk egymással szemben és próbáljuk kitalálni és megbeszélni, hogy mi is legyen ennek a folytatása, vagy hogy milyen következményekkel járt ez az egész. Elmondom Gabriellának, hogy én mit gondolok erről az egész helyzetről. Hogy meg szeretném ismerni, hogy több időt szeretnék vele tölteni és akkor talán... Talán kicsit komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. Vagy valami ilyesmi... Úgy tűnik, hogy a lány igyekszik összeszedni magát, hiszen mély levegőket vesz, majd elhűlve lepődik meg azon, hogy meg szeretném ismerni.* - Hogyha hagyod. *emelem ki a mondandóm jelentős részét, mélyen a szemébe nézek és lassan emelem fel a kezemetés simítok végig az arcán, hogyha hagyja. Gabriella fájdalmasan felszisszen, majd közli, hogy iszonyatosan fáj a feje. Elkapom a derekát és magamhoz szorítom, hiszen érzem, hogy esélyes, hogy összeesik.* - Hé, minden oké? Jézusom... Gyere, feküdj le. Hozzak valamit? *szólalok meg riadtan, és hogyha Gabriella engedi, akkor lágyan lefektetem a párnákra. De minimum leültetem őt.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 5:11 pm | |
| *Hatalmas levegőket vesz, szinte hallani lehet, ahogy kortyolja őket. Próbálja a könnyeit észrevétlenül letörölni, de ez egy alapvetően hamvába holt próbálkozás. Az viszont, hogy a másik közelsége végtére mégis jó hatással van rá, megmutatkozik hirtelen elillanó haragjában. Kezei lassan engednek a görcsös ökölbe szorításból. Lassan a szemeit is kinyitja, így realizálódik előtte, hogy Kasey ott áll az orra előtt. Még beszél is!.* -Megismerni? Engem? Te nem tudod mire akarsz vállalkozni. *Suttogja elhűlve. Lasan összeszedi magát, de ekkor iszonyatos fájdalom hasít a fejébe. A visszafojtott indulat bizon megbosszulja önmagát. Olyan érzése van, mintha menten agyvérzést kapna, s szinte már várja, hogy elkezdjen ömleni orrán-száján a vér. Megszédül, és hirtelen ötlettől vezérelve Kasey vállában kapaszkodik meg. Fájdalmasan sziszeg mellé.* -Nem haragszom... Komolyan... Széthasad a fejem... | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 4:58 pm | |
| *Látom Gabriellán, hogy sikerült megbántanom ezzel a sálat megjegyzéssel, de most komolyan... Ő sem gondolhatja, hogy csak úgy szabadon mászkálok mindkét oldalon erősen kiszívott nyakkal? Én sem szeretem nézni másokon, így nem várom el, hogy engem is nézzenek. Nem szeretem mutogatni, hogy mit csináltam az este az alváson kívül. Mindegy is, úgy tűnik, hogy ebben nem értünk egyet a lánnyal. Megpróbálom kiengesztelni, lágyan magamhoz húzom és megmagyarázom neki a dolgot, de ekkor Gabriella kiakad. Egyszerűen ellök magától, majd feláll és dühösen, szinte remegve emeli fel a hangját. Meglepődve, megdöbbenve nézek fel rá még mindig a párnákon ücsörögve. Egy darabig nem igazán tudok mit mondani, majd nyelek egyet. Most tényleg igen félelmetes a lány és a sötét aurája is mintha kiterjedne. Hűvös kezek érintik a torkomat és a hátamon is végigfut a hideg. Most nem jelenik meg az a furcsa vonzalom, az a furcsa feszültség kettőnk között, ami tegnap este ebbe a lehetetlen helyzetbe sodort minket.* - Oké, nyugi... *emelem fel mind a két kezemet magam előtt tartva védekezésképpen.* - Ne haragudj, eszembe sem jutott rángatni téged, csak gondoltam... Jól esik egy ölelés, vagy ilyesmi. *próbálok magyarázkodni, de nem igazán megy a dolog, így megvonom a vállam. Lassan felállok és megállok Gabriella előtt, lenézve a lányra.* - A tegnap este... Jó volt. És szeretnélek jobban megismerni. Ha hagyod... *jelentem ki mélyen a lány szemébe nézve.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 4:52 pm | |
| *Ő személy szerint nincs igazán kínban. Inkább dühösnek tűnik. Arca is valami furcsa, mosolygó fintorba torzul. Most kezdi csak igazán megérteni, hogy valójában semmi keresnivalója nincs itt. Itt úgysem talál semmi olyat, amire szüksége lenne. Ami pedig tegnap történt... nos, hülye véletlenek mindig vannak, ezekből lesz a sok youtube-os videó. Megszívja magát levegővel, amikor pedig Kasey magához húzza, és a nyakába csókol, egyszerűen letépi magáról az ölelő karokat. Amikor szembefordul vele, szikrát hánynak a szemei, olyanná válik, mint egy vérgőzös fúria. Hirtelen valóban félelmetes jelenség lesz belőle.* -Nem rángathatsz ide-oda, mint egy húsból gyúrt bábot. *Sziszegi.* Ha nem hiszed el, amit mondok, akkor miért beszélünk bármiről is? Semmit nem tudsz rólam. Semmit! Az éjszakáról pedig... áh, hagyjuk a francba az egészet. *Megpördül, és elindulna, de csak áll, remegve, lassan ökölbe szoruló kezekkel. Kasey épp nem láthatja, de a fogai mélyen a szájába vágnak, szemeit összeszorítja, fejében pedig ádáz csatát vív. Most komolyan harcol azért, hogy elfojtsa a benne lángoló dühöt és... igen, a gyűlöletet, ami fel-fellángol a másik iránt. Gyűlöli, amiért ilyen helyzetbe sodorta, és amiért hagyta, hogy kikeveredjen belőle. Arcán lassan könnypatakok kezdenek csordogálni, amitől csak még dühösebb lesz. Talán nem ajánlatos most a közelében maradni..* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 4:39 pm | |
| *Valóban nem könnyű a döntés, de... Miről is döntünk tulajdonképpen? Mert hogy azt hiszem, hogy egyikünk fejében sem fordult meg az, hogy esetleg szeretne járni a másikkal, egyszerűen csak vonzódunk egymáshoz,eltöltöttünk egy estét, most pedig totál kínban vagyunk, hogy hogyan is folytassuk azt, amit el sem kezdtünk. Érdekes, ám mégis kellemetlen dolog ez az egész. Minden esetre tényleg nem ártana megbeszélni a dolgokat. A vigyorom igen széles, és tény, hogy nem teszi olyan jóképűvé az arcomat, mint egy kellemes mosoly, de nem tudom megállni, hogy fülig ne szaladjon a szám.A lány kijelentésére kicsit elképedek, hiszen... Igazából belém is csak úgy belém botlott és mi lett a vége?* - Nos, látod, ezt nehezen hiszem el. *jelentem ki mosolyogva, és ismét kicsit oldalra döntöm a fejem, majd hozzáteszem:* - Egy ilyen dögös csajnak szerintem a lábnyomát csókolgatják a pasik. Vagy rosszul gondolom? *kérdezek vissza a gondolatom végén és ismét egy vigyor kúszik az arcomra. Nem tehetek róla, jó kedvem van és örülök, hogy a lány itt van,itt maradt velem. Mikor szóba hozom a sálat, a beszélgetés rossz irányba indul el, ugyanis Gabriella tekintete elsötétül, és sértődötten köpi a szót, hogy tán szégyellem? Kimered a szemem, majd kicsit közelebb húzom magamhoz a leányzót a derekánál fogva, megfordítom, hogy háttal legyen nekem, és eltűröm a haját a nyakától. Egy lágy csókot lehelek rá, majd a fülébe susogok:* - Dehogy szégyellem. De az órákon a tanárok lehet, hogy nem lennének elragadtatva tőle... *suttogom, és adok még egy puszit a nyakára, majd az arcára, és hogyha engedi, akkor magam felé fordítom a fejét és a szemébe nézek. Egy lágy mosoly jelenik meg az arcomon.* - Én élveztem az estét. Remélem, te is... | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 4:31 pm | |
| *Ha Opheliának kellene döntenie, mind a ketten rettenetesen rosszul járnának. De nem, ő most kivételesen kivonja magát a döntő pozícióból. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli, mi lesz ez után velük, viszont kivételesen nem is tesz tudatosan ellene. Elvégre a srác csak tudja mit akar, nem? Érdekli őt, talán még kedveli is, ez pedig épp elég ok arra, hogy egyenlő félként tekintsen rá, legalább erre a rövid időre. A vigyora nem tetszik neki annyira, mint amikor mosolyog, de ez most nem a reggeli kívánságműsor, itt kérem életek forognak kockán.* -Nem olyan egyszerű az. Tudod, kevés a kísérleti alanyom. *Mondja, ritka csábos mosoly kíséretében. Ezek után viszont kifejezetten sértőn érinti a sál téma. Látszik is az arcán, ami egy fokkal hűvösebb kifejezést ölt magára.* -Szégyelled? *Nem is kérdezi, sokkal inkább köpi a szót. Talán fájdalmasabb is lehet, mintha arcon ütötte volna. A következő alkalom ígérete így kicsit negatívabb kontextusba kerül, el is megy a kedve az egész beszélgetéstől. Hiszen minek legyen újabb 2-3 rovátka a srác falán? Az nem az ő stílusa. Talán egyszerűbb lenne minden, ha most azonnal pontot tenne a dolgok végére, és az előtt szakítana vele, hogy egyáltalán összejöttek volna. De... nem pont az előbb döntötte el, hogy nem fogja elkapkodni az ítéletét, hanem hagyja a másikat kicsit kibontakozni? Na mondjuk szépen kibontakozott... Sál... Na persze! Dühe vörös ködén át nagyon lassan szivárog át Kasey utolsó mondatának értelme.* -Te komolyan szeretnél még találkozni velem? Mármint... VELEM? *Úgy néz rá, mintha egy komplett őrültet látna. Hogy ez sértés vagy bók Kasey szemében, azt már döntse el ő maga.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 1:00 pm | |
| *Érzem, hogy a leányzó magában még nem nagyon döntötte el, hogy mit kezdjen a helyzettel, ahogy én sem. Nem akarok járni Gabriellával, viszont élvezem a társaságát. Azt hiszem, hogy megszeretném ismerni és majd idővel kiderül, hogy mi is lesz közüttünk. Az biztos, hogy vonzódunk egymáshoz, hiszena tegnapi feszültség, ami közöttünk volt... Nos, feleljthetetlen, az biztos. Minden esetre sejtem, hogy egyszer meg kel lbeszélnünk ezt az egészet, és hogyha nem is most lesz, akkor is elég kínos lesz a dolog. Még nem voltam ilyen helyzetben, habár már sok lány fejét csavartam el, mégsem szeretem kihasználni a dolgokat. Az apró megjegyzésemre egy lenéző pillantást kapok, majd végül egy mosolyt is, így nem volt annyira durva a beszólás, mint elsőre gondoltam.* - Helyes, kísérletezz csak. Biztosíthatlak, hogy jó irányba haladsz. *jelentem ki vigyorogva.* ~Persze, aki nem gyógyul ilyen gyorsan, annak elég csúnya lehet a nyaka egy ilyen este után.~*teszem hozzá gondolatban, hiszen az én nyakam még most is elég lila, mind a két oldalon, pedig aztán én tényleggyorsan gyógyulok, kb. 3x olyan gyorsan, mint egy átlag ember.* - De azért egy sálat én is beszerzek mára. *vigyorodom el szélesen és kicsit ismét megmozgatom a nyakamat. Elfekszek a párnákon és a furcsa mondatot félbehagyom és kissé riadtan nézek a lányra. Pofon nem csattan, átok nem harsan,így felemelem a tekintetem és úgy nézek a lány szemébe, aki egyszerűen csak kíváncsi a mondat végére.* - Úgy értettem, hogyha esetleg lesz majd legközelebbi alkalom, akkor jobban kifárasztalak, hogy tudj aludni. De... Nem tudom, hogy te hogy vélekedsz erről, szóval ne haragudj... *magyarázom meg a félbehagyott mondatom jelentését és okát.*
//Fagy!// | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 12:54 pm | |
| *Itt marad, mert megtanulta, hogy a tettekért felelősséget is kell vállalni. Ezért lett belőle egy csavaros agyú, áskálódó szörnyeteg, és nem egy tömeggyilkos démon. Amikor megsimítja az arcát, kicsit hevesebben kezd verni a szíve. Nyel egyet. Épp elrettenteni készült, nem pedig a karjaiba omlani. Végül is, neki már igaz szerelme, meg jegyese, meg alkalmi partnere, nem kel még egy kolonc a nyakába, igaz? A gond az, hogy régen nem tudja eldönteni, hogy ki kicsoda ebben a hülye történetben. A "dögös volt" megjegyzésre kicsit lenéző pillantást lövell a másik felé, de végül elmosolyodik.* -Örülök, ha tetszett, még kísérleti fázisban van. *Ezzel jelzi, hogy Kasey tagja azon keveseknek, akik (khmm) megnyílt. A félbehagyott mondatra felrándul az egyik szemöldöke. nem üti meg a srácot, és nem is varázsol rá semmi undorítót, egyszerűen feszülten vár. Kasey persze rögtön elkezd magyarázkodni, amivel cseppet sem haladnak előre.* -Akkor hogy értetted? Legközelebb mi? | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 12:47 pm | |
| *Habár elgondolkozom rajta, hogy vajon Gabriella miért is akart csak úgy kiosonni a Társalgóból, mivel itt maradt és úgy tűnik, hogy kész arra, hogy megbeszéljük a helyzetet, valóban hamar túlteszem magam a dolgon és nem agyalok rajta sokkal többet annál, mint amennyi egészséges. Majd talán egyszer megkérdezem, hogy miért is akart lelépni, de ennek nem most jött el az ideje. Főleg, hogy itt maradt velem, úgyhogy nincs min parázni. Leguggol velem szemben, majd el is helyezkedik a kényelmes párnákon. A bocsánatkérésre elnevetem magam, és megsimítom a leányzó arcát, majd megemelve a fejét az állánál fogva belenézek a sötét szemekbe. Egy pillanatra megrémiszt a lány hideg, sötét tekintete, de végül pajkosan elvigyorodom.* - Semmi gond. Hamar gyógyulok. És amúgy is dögös volt. *kacsintok vigyorogva a lányra, majd lassan elengedem az állát és hátradőlök a párnákon.* - Pedig reméltem, hogy elfáradtál az este. De úgy tűnik, hogy legközelebb majd.... *szólalok meg vigyorogva, lazán hátradőlve, kezeimet a tarkóm alá téve, majd a második mondatot elharapom és kissé félve pillantok a lány felé. Gyors mozdulattal - talán túl gyorssal - felülök és félve nézek rá.* - Öhm... Bocs, nem úgy értettem. *sütöm le a szemem. Nem tudom, hogy Gabriella hogyan fog reagálni a fél mondatra, de felkészülök egy pofonra és arra, hogy fogja magát és itt hagy. Én barom!!* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 12:42 pm | |
| *Úgy látszik hamar túltette magát a majdnem-szökésen. Szerencse, mert Ophy rettentően gyűlöl magyarázkodni, szonte megőrül, ha valami nem világos egy-két gesztusból. A srác nyakára nézve kicsit kikerekednek szemei, mogyoróbarna "normális" szemei azonnal visszafeketednek. Kútszerű, feneketlen tekintet ez, melybe kevesen néznek bele nyugodt szívvel.* -Bocsánat. *Mondja egyszerűen, de érzi, hogy ez így kevés.* -Nem emlékszem mikor csináltam. ~Ugyanis nem igazán voltam tudatomnál...~ Keveset aludtam éjjel, nem vagyok túl jó alvó. *Azt már nem teszi hozzá, hogy végig a szökést tervezgette, felesleges információnak tűnik. Nagyot sóhajt, és végül is leül a sráccal szemben. Keze mintha elindulna valamerre, de végül az ölébe ejti.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 12:34 pm | |
| *Az illúziófal hamar eltűnik, és Gabriella is vele akar tűnni, de igazán nem alszom mélyen, a fülem is elég jó és hát a föld is elég hideg ahhoz, hogy felébredjek és kiröppenjen a szememből az álom. Mikor meglátom, hogy Gabriella kiosonni készül, felvonom a szemöldökömet és a lány után szólok. Nem értem, hogy miért akar szó nélkül lelépni, habár a tegnap este után lehet, hogy jobb lenne, hogyha úgy vennénk, hogy nem történt semmi. Vagy... Nem is tudom, magam sem tudom, hogy mit akarok és hogy milesz. Egyszerűen meg akarom kicsit jobban ismerni a lányt és nem akarom, hogy azt higyje, hogy egy strigula a falamon, vagy ilyesmi. Eszembe sem jut, hogy é vagyok neki egy. Végül nem lép le szó nélkül, hanem odasétál hozzám és leguggol elém, így arcunk egy magasságba van, hiszen már én is felültem, egyik kezemre támaszkodva. A kérdésre ismét felvonom a szemöldökömet, majd elvigyorodom és végigsimítok a nyakamon.* - Egész jól, tényleg kényelmesek voltak ezek a párnák. Habár a nyakam kicsit fáj még. Elég durván kiszívtad. *vigyorodom el és cseppet sem titkolom, hogy állatira bejött a lány vadsága. Már éppen nyitnám a számat és beszólnék valami olyasmit, hogy máskor is aludhatnánk itt, de inkább lenyelem az előtörnikészülő pimasz megjegyzést és kicsit oldalra döntött fejjel, mosolyogva nézem a lány arcát.* - Viszont Te kicsit fáradnak tűnsz.. *jegyzem meg, afféle kérdő hangsúllyal.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 12:28 pm | |
| *Az éjjel alig aludt, sőt, leginkább semmit. Nem csodálja, hogy Kasey sokat forgolódott, hiszen fél éjszakájába került, mire kihámozta magát a farkaslény karjaiból. Utána sokáig ült mellette tanácstalanul. Valami mintha azt suttogta volna neki, higy maradjon, de ahogy múlt az idő, egyre jobban lepisszegte a nagyszájú idealistát. A vitába és a fáradtságba beleszenderesett, ezért nem tudott már észrevétlenül eltűnni. Mikor felriadt, már reggel lett, így mikor Kasey már elég messze kúszott tőle, hangtalanul felállt. El akarta tüntetni a falat, ezért suttogott pár szót, de álmában sem gondolta volna, hogy az éles fülek reagálnak erre. Legszívesebben toppantana dühében, de tartja magát a hűvös látszathoz. Visszasétál, és leguggol Kasey elé, hogy ne kelljen olyan magasról, fáradtan fókuszálnia rá. Kicsit szédül, ez talán látszik rajta.* -Jó reggelt, Jake! *Kezdi könnyed, kedves hangon.* -Hogy aludtál? | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 11:56 am | |
| [Másnap reggel]
*Az este igen hamar eltelt, és végül tényleg szuszogva aludtunk a párnák kellemes ölelésében. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha itt fogok aludni, főleg nem azt, hogy egy ilyen csinos leányzóval, mint Gabriella. Habár még mindig érzem azt a furcsa sötét, kellemetlen érzést, ami a lányból árad, de tudom, hogy ő is hasonlót érezhet, hiszen nekem sincs szivárvány aurám, lévén én is egy kórságot hordozó ember vagyok. Minden esetre a párnák tényleg igen kényelmesek, és hamar bealudtam az este. Úgy aludtam el, hogy magamhoz öleltem a leányzót, de éjjel elég sokat forgolódtam, így immár Garbriellától néhány párnányira fekszem és egy fordulás miatt a földön kötök ki, ami már nem olyan kellemes.* - Áú...*motyogom álmosan, és megtörlöm a szemem. Körbenézek és éppen elkapom a társalgóból kiszökő leányzót.* - Jó reggelt! *ülök fel a párnákon és kíváncsian vonom fel a szemöldökömet. Nem tudom, hogy Gabriella hova akart menni, de kellemetlenül érint a dolog.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 10:25 pm | |
| *Ilyen nincs. Ilyen egyszerűen nem látezik! Utolsó pálcapöccintésével átláthatatlan falat bűvöl a boxuk köré, mad teljesen átadja magát a másik közelségének. Nem lehet összehasonlítani a toronyban történteket ezzel a valódi élménnyel, bármennyire is hasonló a két eset. Jéghideg kövezet helyett puha párnák halma, egy arrogáns kretén helyett egy valódi férfi karjaiban, silány hirtelen felindulás helyett láva marta érzelmek. Egészen beleszédül az eseményekbe, amik megállíthatatlanul ragadják magukkal. Még ha a másik kicsit értetlen is, nem baj. Talán jobb is így, hisz ha most meghal, boldogan teszi. A többi már mind a jövő zenéje. Szeretne megbizonyosodni arról, hogy mind a ketten komolyan gondolják, de erre már egy fikarcnyi másodperc sincs. Az ismerkedés egy új fokára lépnek, a kérdés csak az, innen vezet majd e egyáltalán tovább út? Magához húzza Kasey-t, szinte teljesen körbefonja, mint valami halálos hurok. Csókokkal borítja el az ajkait és a nyakát, majd még egyszer, utoljára elválik tőle. Szemei a megszokott jeges, fekete kút helyett sötétbarna, vadul táncoló máglyára emlékeztetik a srácot.* -Szép álmokat! *Suttogja érzékien, majd bal kezének egy gyöngéd mozdulatával lecsukja a másik szemhéjjait.*
//Köszönöm a játékot! ^^// | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 10:08 pm | |
| *Elég furcsán alakult az estém, az biztos. Ahhoz képest, hogy usernek most jutott eszébe, hogy igazából futottam és halál büdös vagyok. xD Szóval a forrócsokim kihűlt, de ez most baromira nem érdekel. Legszívesebben elfeküdnék a párnák között és élvezném Gabriella közelségét, de úgy érzem, hogy ő ebben nem nagyon lenne benne. A közelsége furcsán hat rám, afféle kettős érzés kerít a hatalmába, amit még nem nagyon tudok hova tenni. Ezen azonban nem is nagyon lepődök meg, hiszen nem is ismerjük még egymást. Még... Persze kérdés, hogy hogyan is akarom megismerni a leányzót, de ebbe most ne menjünk bele. Gabriella elfekszik a párnákon, nekem pedig felcsillan a szemem, hiszen pozíció tökéletes. Azonban a lány filozofálgatni kezd, valami furcsa, művészi kérdést tesz fel, amire nem nagyon tudok mit mondani, de végül megkérdezem, hogy itt alszunk? A motyogást annyira nem értem, de mikor Gabriella végigsimít az arcomon és közelebb húz magához, mint valami áram, megremegek és végigfut valami rossz érzés a testemen. Megtorpanok, de nem sok időm marad ezen gondolkodni, mert furcsa, rideg érzést felváltja a vágy forró hulláma és ismét érzem a lány puha ajkait a sajátomon. Hagyom, hogy Gabriella lefektessen maga mellé, nem engedve el ajkait és nyelvét. Kezeimet a dereka köré fonom és szorosan magamhoz húzom, hogy teste a testemhez érjen. Mikor ajkaink elválnak, Gabriella kijelenti, hogy akár itt is alhatunk. Hangja csábos, mondanivalója kétértelmű, így felcsillan a szemem és egy pajkos vigyor jelenik meg az arcomon.* - Hát jó. Akkor aludjunk.*jelentem ki vigyorogva, majd ismét az ajkaira tapadok, minél közelebb húzva őt magamhoz.*
| |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 9:56 pm | |
| *Milyen érdekes, sőt bizarr, hogy nem is véla, mégis, valahányszor megismerkedik egy sráccal, mindig ez történik. Mi a franc van vele? Talán a succubus vér teszi. Csak az teheti, mert az önálló kisugárzása elég negatív. Benne is nagyon erősen lángol valami, amit leginkább a vággyal tud azonosítani, egyszerűen még azt nem tudja eldönteni, hogy mire vágyik. Átharapja, vagy inkább megcsókolja a másik nyakát? Kasey nem érti a kérdést, nem érti az egész metaforát. Talán jobb is így. Ki tudja, talán homlok egyenest menekülne el, ha megtudná, hogy az áhított vágya beteljesülése közben bármelyik pillanatban egy karmos mancs nyúlhat a bordái közé... Vagy nem. Ha nincs szerencséjük, még ezt is megtudhatják. Egyetlen kikötés fogalmazódik meg a fejében. Itt és most, AZT nem! Semmiképpen! Maximum holnap, ha már kimosódott ez a részeg mámor a szervezetükből. Amúgysem tudna úgy tekinteni rá, mint potenciális prédájára (párjára), akkor meg minek nyújtsák túl a mézesmadzagot?* -Mindegy... remélem nem érted meg... *Motyogja egyre elhalóbban, s nem is hagy időt neki arra, hogy komolyan feldolgozza a mondandó súlyát, felnyúl, megsimítja az arcát, átkarolja a nyakát és szelíden lefelé kényszeríti. Nem titkolt szándéka, hogy újra megcsókolja őt, kiélvezve azt a túlhevült lángolást, amit nyújtani tudnak egymásnak.* -Azt hiszem... *Suttogja közvetlenül Kasey fülébe.* -... akár itt is alhatunk. | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 9:43 pm | |
| *A beszélgetés furcsa fordulatot vesz, nem is értem, hogyan jutottunk el idáig onnan, hogy beleestem a tóba. Az emlékre elvigyorodom, miközben Gabriellán gondolkozom. Nem értem, hogy mi is ez a furcsa érzés, amit a lány kivált belőlem, de sajnos ez van. A párnák tényleg kényelmesek akár aludni, akár... Akár másra is, de ebben ismét nem gondolok bele, hiszen már így is elég forró vágy fut végig a testemen, ahogy közelebb kúszok Gabriellához.* - Igen. *kuncogom el magam, és kicsit oldalra döntött fejjel vigyorgok a lányra.* - Biztos vagyok benne, hogy a párnák kényelmesebbek, mint a kanapé. Lehet, hogy kipróbálom. *kacsintok vigyorogva a lányra, kíváncsi vagyok, hogy veszi-e a lapot, hogy mire gondolok. Lehet, hogy túlságosan nyílt vagyok és egyértelmű, hogy mire is vágyok,de az biztos, hogy nem fogom csak így itt hagyni a lányt. Még szerencse, hogy itt lehetünk 10 után is, és másnak nem jut eszébe az, hogy éppen itt töltse el a szabad idejét. Mikor Gabriella hátra fordul, halk, suttogó hangon szólalok meg, majd közelebb hajolva csókot lehelek a lány ajkaira, amit viszonoz is. Hatalmasra nő a szívem, forró vágy suhan át a testemen és kicsit meg is remegek. Lassan megsimítom a lány arcát és közelebb húzom magamhoz, ám a csók túl hamar véget ér. Visszafekszik a párnákra, én pedig kérdőn pislogok rá. A furcsa kérdést nem nagyon értem, így még mindig az egyik kezemre támaszkodva lenézek a lányra és értetlenség csillog a szememben.* - A csillagok nem élhetnek az ég nélkül. Akármilyen sötét és rideg, a csillagoknak szükségük van rá. Szóval akkor itt alszunk a párnák között? *válaszolok határozott, komoly hangon, nem engedve a leányzó tekintetét, majd lassan elvigyorodom, jelezve, hogy nekem bőven elég volt ebből a furcsa kétes értelmű beszélgetésből.*
| |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 9:35 pm | |
| *Túl sokat akar tudni! Ez villan be az agyába, és etől kellemetlen érzés fogja el. Talán valami démonvadász? Ne adj isten, az anyja riválisa, és... Gondolatban megrázza a fejét, s kicsit még le is torkollja magát az ostobaságáért. Ritka, hogy ennyire idiótán gondolkodjon. Ő csak egy srác, egy srác a Nezából. Pont. Nem kell túlkombinálni a dolgokat! Kezd túltöltődni benne a kettősség, ezzel együtt valamiféle félelem is kúszik a bőre alá. A legutóbbi érzelmi túltöltődésénél megkínozta az egyik évfolyamtársát. Utána kapott egy alapos fejmosást Wade-től, akinek megesküdött, hogy kordában tartja az indulatait. A férfi még meg is ölelte! Wade... régen gondolt rá, de most, hogy így eszébe jut, hevesebben ver a szíve, mint eddig. Szinte hallani lehet a beálló csöndben, ahogy kalapál. Túl sok érzelem, túl sok lekötetlen energia. Valami ilyesmiből nőtte ki magát a hülye eset is, amikor ő és Nye, és még valami csaj a kilátóban... Véresre harapta a vállát, és később nem is emlékezett rá. Lehet, hogy most kellene visszavonulót fújni, mielőtt innen is kicsapják.* -Figyelj, Jake, én... *Gombóc gyűlik a torkába. Nagyokat nyel, mielőtt újra meg tudna szólalni.* -Én... nem úgy gondoltam. Mármint, szerinten ezek a párnák sokkal kényelmesebbek, mint a kanapé. *Nem képes elhajtani a srácot, és ő maga sem képes dobbantani végre. Pedig ez lenne a logikus! Hiába, ő nem hasonlít egyetlen logikus lényre sem. Lassan közelebb úszik Kasey-hez, és forró csókot lehet az ajkaira. Túl sok!! A fejében mintha robbanna valami, de ő ellenáll. Sűrűsödik körülötte a sötétség, s ahogy kinyitja a szemeit, mintha a semmire nyíló szemek be akarnák szippantani a srácot. Erőtlenül hanyatlik vissza a párnákra, szinte csak annyi lélekjelenlét van benne, hogy a bögrét visszategye az asztalra, mielőtt leborítja kettejüket. A csillagokat próbálja pásztázni, de tekintete egyre többször ragad Kasey vonásaira.* -És mi van akkor, ha a csillagokat felfalja az ég? Akkor is lángolni akarnak? *Kérdezi sejtelmesen, gyöngéden, mégis valamiféle bujkáló fenyegetéssel.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 9:19 pm | |
| *Furcsa kettős érzés kavarog bennem, amit nem nagyon tudok hova tenni. Hiszen a lány vonzó, érzéki, mégis mi az a sötétség benne? Talán ő is olyan, mint én. Ez a gondolat csak most jut eszembe, de valahogy el is hajtom. Nem akarok most ilyeneken gondolkodni, csak ki akarom használni a pillanatot, és ezt az estét. A kérdésemre hamar választ kapok, hallgatom a leányzó hangját.* - Akkor lehet, hogy nem is olyan jó ötlet itt aludni.. *jegyzem meg furcsa hangsúllyal és el is vigyorodom. Talán kicsit kiemeltem az aludni szót? Igen, lehet... Kíváncsi vagyok, hogy Gabriella észre veszi-e és ha igen, akkor mit reagál rá. Minden esetre a csokival levettem a lábáról, habár a sajátomat elhanyagoltam és vélhetőleg már ki is hűlt. Kellemetlen, de most valahogy nem érdekel a csoki és amúgy is tökéletesen meleg van itt a lány mellett. Elönt a forró vágy, ámbár ki is ráz a hideg. Megint eszembe jut a furcsa gondolat, hogy Gabriella is olyan átkozott, mint én, de ismét hamar elhessegetem a gondolatot. És akkor mi van?! Mikor a lány hátrafordul, a szívem kihagy egy ütemet, hiszen igen közel kerül az arcunk egymáshoz. Egy titokzatos, pajkos mosolyt fojtok el, és úgy nézem a leányzót, aki lassan lehunyja a szemét, amit én is követek. Beszívom finom illatát, majd a kérdésére kinyitom a szememet, remélve, hogy ő is megteszi. Hogyha igen, akkor mélyen a szemébe nézek, és elmosolyodom.* - Elég sok mindenre, de jelen pillanatban csak rád. *suttogom lágy, csábító hangon, majd lassan a lány ajkaira hajolok. Hogyha akar, akkor el tud hajolni a csók elől, de nagyon nem szeretném, hogyha ezt tenné. Egyszerűen vonzódom hozzá, a feszültség kettőnk között egyre nagyobb, habár a furcsa, rossz érzés még mindig ott kering a szívemben...* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 11, 2012 9:10 pm | |
| *Egyre jobban ráhangolódik a srác gondolataira, érzékeli a vágyait és némi rémületet is. Meg tudja érteni, hiszen egyetlen rossz mozdulat vagy mondat, és egy démon zárja a markába. Lehet, hogy a legjobb az lenne, ha most szépen felállna és...* -Nem, itt még nem aludtam, de régi iskolámban néha előfordult, hogy elszenderedtem a társalgó kanapéjában. Reggelre elzsibbadt a nyakam, és egész nap dekoncentrált voltam. *Hangját próbálja színtelenné változtatni, kevés sikerrel. Saját, bögrét markoló kezén érzi, mennyire forró is a lehellete, ahogy beszél. Kissé el is ábrándozik (Wtf? Mióta szokott ő ábrándozni?) arról, hogy Kasey valóban elalszik a csillagos ég alatt, s talán még az álmaiba is betekintést nyerhetne. Talán majd egyszer, egy másik napon, az álmok termében.* -Majd megpróbállak nem felzavarni. *Suttogja, miközben lassan félhátra fordul. Így nagyjából rálát az arcára, bár tekintete gyakrabban időz a saját bögréjében kavargó csokoládén. Most kapta. Teli, forró, és végtelenül csábító. Annyira, hogy nem is észleli, Kasey mennyire közel van hozzá. Lopva az arcára pillant. A lágy mosoly, a nyaka oldalát simító forró szellő, a lehunyt szemek okozta törékenység illúziója... Nem bírja nézni, így inkább ő is lehunyja a szemeit. Elég hülyén nézhetnek ki kívülről, hiszen egy random arra sétáló csak azt láthatja, hogy két fiatal vészes közelségben, csukott szemmel ül egy elvarázsolt égbolt alatt.* -Mire vágysz? *Kérdezi hirtelen, holott nem is tervezett megszólalni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |