Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+73Owen Philips Hiroshi Haku Jean Pierre Borell Sophie Lee Lirina Sunrose Dylan Atlas Kilian Aimes Johnny Bradburry Libby McIntyre Savannah Carlson Eddie Fisher - Archívum Mike Preston David Addison Scarletta Ferellion Alise Ellwood Shannon Phoenix Nathaniel Harris - Archív Tate Demerest Andie Fisher Marco Mimieaux Aidan Hamilton Nellie Hamilton Bjoren Bertill Felicity Artmenson Seònaid Sine Aidric Selding Scott Masters Cecile Mignonette Lilia Radoslava Logan Knucker Natale Carrie Zoelinde Ayberk Clína Aoife Nessa Fox Hunter Matthew Demerest Elijah West Price Lirian con Silvanas Cassandra Waylan Gabriella Ophelia Milena Kasey Jake Ellswood Tessa Leone Pablo Martinez Sarah Lairs Adam Kerphina Sasha Lupinien Diana Lunitech Zac Leaving Natasha Potrevszkij Nye Drystan Deyan Serenity Ariadne Helena Krausheim Isabella Newton Solomon Reed Raven Blackmoon Celia D'cruze Steven Grivalt Boris Casimir Pavlov Kelsey Edison Estera Linnet Valeriel Ravenwood Játékmester Speranza di Bagliore Rimmon Ionnis Cat R. Morgan Éclair Lagarde Artemis Taylor Evangeline Elovics Munashi Kataku Nawara'son Onoria Samuel J. Colwell Anastazia Drawer Flame Torchwood Zachary D. Reed 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Aug. 02, 2012 5:14 pm | |
| First topic message reminder :
*Nem pontosan tudja még, hogy ki az új diák, ki a régi, aki mondjuk bliccelt az óráiról, és ki az, aki új, és Fellah Akadémiáról érkezett, de van egy olyan sejtése, hogy akihez odalépett, a tüzes leányzó, Fellah-i lehet. A lángok, a tűz elalszik, na de nem csak Flame alatt, hanem körbe a falakon, és mivel a föld alatt vannak, ezért hirtelen vaksötét támad. Nem nagyon esik kétségbe, a szemöldöke felszalad, furcsa félvigyor kerül az arcára, kicsit rosszalló, de hogyha újra felgyúlnak a fények, szépen el is tűnik róla.* - Nyugalom katona, pihenj. *Mondja, ahogy látja, hogy a leányzó kissé feszeng, majd lehuppan egy fotelbe, és onnan néz Flame felé, kezével intve, hogy ő is üljön le, tényleg nem csinált semmi rosszat.* - Nincsen olyan sok diák, aki képes lenne a tűzben ücsörögve meditálni, így inkább úgy tűnt első ránézésre, hogy valami átok sújtott és szépen elégetnek, mintha csak a középkorban lennénk, csak akkor máglyán tették és nem kandallóban. Ámbár ha kényelmes ott, és nem félsz, hogy önjelölt vízmágus nyakon locsol, teljes nyugodalommal. *Pillant vissza a kandalló felé, majd kissé elmosolyodik, még egy diákot se látott ilyen aktívan erőt nyerni az eleméből. Persze a tűznél is a legfeltűnőbb, egy vízmágus csak fürdik.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gabriella Ophelia Milena
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:04 pm | |
| *Na igen, általában nagyon éber, sőt, szeret is éber lenni, hiszen olyankor megtudja, higyan viselkednek vele mások, amikor azt hiszik, hogy elaludt. Fogott már így tolvajt is, akinek stílusos, középkori jelleggel helyben le is metszette a kézfejét. Na az egy nagyon drága ügy volt az apjának. Büntetésben ugyan nem volt, de az a megsemmisítő, sötét pillantás, ahogy az apja ránézett a törvényszegő, szadista porontyára... Talán kicsit az anyját is látta benne, ezért elnézőbb volt a kelleténél. (Hogyan ne neveljünk gyereket című rovatunkat látták.) Mint már ezerszer, most is megfogadja, hogy nem iszik több alkoholt, de őszintén, megnézném én azt az embert (vagy féllényt, vagy jetit a hegyről), aki egy ilyen eset után ne gurított volna le pár kortyot. Úgy tűnik, Jake nehezen teszi túl magát a pálcás ügyön, s a mindig merev, öntelt Ophynak hirtelen magyarázkodási kényszere támad. Mi történt? Csak nem... csak nem számít neki a srác véleménye?? Tényleg közeleg a világvége.* -Komolyan bocsánat, nem akartam, tényleg. Ismered Sidonia Gisát? Jópár óránkon ott volt ő is. Ő volt az a lány, aki elájult egy főzet keverése közben. Nagyon... *Majdnem kimondja, hogy kedveli, de aztán lenyeli a szót. Mi van, ha Jake-ben esetleg pont az marad meg?* -...jól ismerem, és ma együtt voltunk Nellondban. Pintosabban rátaláltam a főtéren, és elég rossz állapotban volt. Össze-vissza kiabált, hogy felrobbantja a pékséget, meg ráüvöltött egy férfire, hogy át fogja dobni az utca túlvégére. Elrángattam onnan, nehogy az aurorok megtalálják. Nem tett semmi rosszat, de amilyenek ezek, simán ráhúztak volna valamit, és szegény még be is ismerte volna. Ezek után gyorsan visszahoztam a kúriába, majd visszamentem a városba, de már nem éreztem jól magam. Akkor ittam egy kevés vodkát is, amitől itt elaludtam, és álmomban én voltam Gisi, és tényleg felrobbantottam valamit, utána pedig egy csapat auror elől menekültem, de a város egyre kisebb és kisebb lett. *Ahogy a történet vége felé közeledik, hangja egyre inkább kétségbeesetté válik, arca pedig elgyötörtté. Látszik rajta, hogy komolyan megviselte a dolog. Bánkódva néz fel.* -Sajnos nem hozta, neked, de ha gondolod, én tudtam rumos teát kérni, esetleg neked is... | |
| | | Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 8:47 pm | |
| *Ahogy a teleportból kilépek és körbenézek az amúgy üres Társalgóban, egyből észreveszem, ahogy Ophelia ücsörög az egyik kanapéban. Talán alszik is, de ebben nem vagyok biztos, hiszena leányzónál soha nem lehet tudni, hogy alszik-e,vagy éppen csak pihen. Így hát határozott léptekkel sétálok oda hozzá, köszöntöm őt hangosabban, mint ahogy általában beszélek, hátha alszik és nyomok egy puszit az ajkaira. Aztána következő másodperc iszonyat gyorsan pörög le a szemem előtt és hamarosan már egy torkomnak szegezett pálcával nézek szembe, valamint a haragtól és dühtől feketéllő szemekkel, amik most igazán ijesztőek. A zívem zakatolni kezd, visszatartom a lélegzetem és tényleg ijedten, mozdulatlanul állok a pálca előtt. Végül Gabriella megszólal és bocsánatot kérve közli, hogy rosszat álmodott.* - Jézusom.. *suttogom és kifújom a levegőt, majd kicsit hátrébb lépek és lerogyok az egyik fotelba.* - Rosszat álmodtál? Jézusom, majdnem... *kezdem kicsit felháborodva, de végül csak legyintek egyet. Lehet, hogy nekem is hasonlatos lenne a reakcióm, hogyha valaki felkeltene. Bár nem tudom, szerintem nem szegeznék mindenkire pálcát, de majd egyszer kipróbálom. Gabriella rossz kedve és haragja azonban másodperceken belül elszáll és angyali mosoly ül ki az arcára, mikor belekortyol a teájába. Én még mindig meredten és döbbentem nézek a lányra és igyekszem normális üteműre visszaállítani a szívverésemet. Lehet, hogy gyávának tűnök, de jelen pillanatban nem érdekel. Tényleg ijesztő ez a csaj! Dögös, de ijesztő.* - Dehogy baj, sőt! Miért nem hoztál nekem is? *szalad fülig a szám és el is felejtem ezt a kis közjátékot. Hiányoztam neki. Hát ez eszméletlen!!* | |
| | | Gabriella Ophelia Milena
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 8:40 pm | |
| *Éber, mint a szunnyadó villám. Sajnos ezt szó szerint kell venni, ugyanis az alkoholtól nem csupán a tudata tompul el, hanem az egész szervezete. Szépen lassan beleszenderedik a nagy éberségbe, olyannyira, hogy még a kezében tartott, félig megrágott süti is kihullik amkezégől, egyenesen az ölébe. Nyugatalan álmai vannak. Álmában ő Gisi, és egy csapat auror elől bujkál Nellond utcáin, mert volt egy furcsa kattanása, és egyetlen átokkal felrobbantott egy egész házat. Hiába futott a sötét negyedbe, mintha minden utca egymásba futna, sokszor körbe-körbe rohangál, miközben egyre kevesebb az utca, és egyre több az auror. Befordul egy sarkon, de két auror máris ott áll és rávicsorít. "Hello Kislány!" Kiálltják elmosódott hangon. Ophy felriad az éles hangra, de olyannyira az álom hatása alatt van, hogy szinte rátámad Jake-re. Pálcája kipattan rejtett helyéről -amiről csak Jake tud egyedül, az egész világon, hiszen ő vetkőztette jópárszor-, és csaknek a másik torkának szegeződik. Szemeiben a Pokol minden dühe villog, összhatásában most igazán félelmetes. Pár másodpercig, hiszen lassan számára is kitisztul a valóság, és felismeri, hogy nem egy auror áll előtte, és ő nem is egy szerencsétlen menekülő. Keze visszahull az ölébe, és egészen elsápad.* -Bocsáss meg, Jake... Rettenetes álmom volt, te meg a frászt hoztad rám. *Belekortyol a teába, és elmosolyodik. Most újra angyali, egyenesen bájos.* -Igen, hiányoztál, és igen, ittam egy keveset Neelondban. Talán baj? | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 8:26 pm | |
| *A társalgó lett a törzshelyem, szinte minden estémet itt töltöm - Gabriellával. Hogyha esetleg mégsem, akkor pedig azon gondolkozom, hogy a lány vajon ott van-e és vár-e rám. Nem akarom, hogy túlságosansokat képzeljünk bele ebbe a kapcsolatba,vagy hogy egymáson lógjunk. Hiszen Gabriella fél-démon, ki tudja, hogy képes-e egyáltalán szeretni, vagy ilyesmi. No, meg én sem akarom elkötelezni magam, de tény, hogy vonzódom a lányhoz, szeretekvele lenni és hiányzik is, hogyha nem látom napokig. Most sem találkoztunk már két napja, utoljára akkor voltunk együtt, amikor megmutatta a szárnyait. Elég nagy sokkon estem át, de elfeledtette velem adolgot, így már nem is foglalkozom vele. Szárnya van. Undorító, bőr denevér szárnya. És akkor mi van? Nekem meg szőröm és agyaram. Most először nem érzek undort magam iránt, hogyha arra gondolok, hogy mi is leszek, hogyha feljön a telihold. Persze a gyűrűmnek hála most már nem leszek vérfarkas - a hold miatt legalábbis -, de eddig az voltam és akárhányszor átéltem az átváltozás szörnyűségét, mindig undorodtam magamtól. Gabriella előtt nem kell félnem, hiszen ha cseszegetne miatta, akkor én is tudnám piszkálni az undorító szárnyai miatt. De gyanítom, hogy ilyesmire nem kerül sor. Mint szinte minden este, most is a társalgóba igyekszem, hátamon a fehér akkusztikus gitárommal. A teleportot használom, ugyanis ma aszobámba vacsoráztam, így onnan egyszerűbb teleporttal lejönni ide, mint lemászni három emeletet, majd rohangálni a labirintus rejtett folyosói között. A teleport felvillan, majd ahogy kilépek belőle, egyből meglátom a feketeséget. Elmosolyodom, és közelebb sétálok hozzá, letámasztva a gitáromat az egyik fotelbe.* - Helló Kslány! Hiányoztam? *lépekmellé vigyorogva és egy puszit nyomok az ajkaira, majd el is fintorodom.* - Ehh, te ittál? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 8:19 pm | |
| *Nellondból tér vissza, de igazából nem is akar arra gondolni, hogy mi történt ott. Olyan dolgokat látott és tapasztalt, amik kicsit szétzúzták az agyát. Utána már teljesen feleslegesen indult el a bazársoron, kettő pillanatig nem bírt ott maradni. Meg igazán nem is tudta, hogy mit vegyen Jake-nek, sablonos vackot pedig nem akart venni. A szüleinek nem vesz ajándékot, soha nem volt divat náluk az ajándékozás. Így visszagondolva, érthető is, hiszen démonföldén tutira nem divat a Karácsony. (Na vajon miért, khm...) Az üveg vodka felét hazafelé ledöntötte, de a többit egyszerűen odaadta egy csapat középiskolásnak. Had legyen egy jó estéjük. Az alkohol alig ütötte meg -gondolta ő-, de hazafelé egyre furcsult körülötte a világ. Kint maradt hát egy kicsit a birtokon, hogy tisztiljon a feje, így elég későn, teljesen átfagyva tér be a kúriába. A kinti "megszexualizált" hideg egészen a torkára ment, ezért a teázó felé veszi az irányt. Egy jó rumos tea minden betegséget meggyógyít. Ahogy oda ér, letelepszik egy babzsákba, és kér egy teát, de a rumnak már a szagától megmoccan benne a vodka, és anyaországához hű vad táncot kezd ropni a gyomrában. Azonnal kicserélteti szimpla teára, és kér mellé egy tál száraz mézeskalácsot is, hogy valami felszívja a gyomrában megzavarodott alkoholt. A babzsákon egészen ellazul, belesüpped, s végül lehunyja a szemét. Egészen olyan, mintha aludna, holott igen éber.* | |
| | | Flame Torchwood
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 229 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 3:59 pm | |
| *A kitörésekre finoman megcsóválja a fejét.* -Nem, az óta nem volt semmi erősebb. Bár az óta, hogy visszajöttünk, nem igen merészkedtem nagyon elő. Most szünet van, nincsenek órák, a diákok nagy része sincs itt, úgyhogy kevesebb emberrel volt alkalmam összefutni. *mondja, apró biccentéssel, majd a hosszas csendre nem felel semmit, a forrócsokira elmosolyodik.* -Rendben, elkísérem önt. *kissé még minmdig feszélyezett a férfi mellett, mégiscsak tanár, de ahogy sétálnak, beérnek az Étkezőbe, azért még beszélget vele, nem annyira mélyen, és személyesen, de krédezget, és ha krédezik, válaszol. Nyílik, csak ezerszer lassabban, mint a Tűzliliom.* | |
| | | Zachary D. Reed Tanár
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 3:53 pm | |
| *Remek. Egy tinidrámába csöppent, amin talán még segíteni se tud, mert ebből már igazán kinőtt. A másik lányhoz rohanás egy egyértelmű szerelmi háromszög, a mosoly ami a lány arcára kerül nem éppen azt árulja el, hogy nagyon imádta azt a jelenetet, ahogy ő fel akarja áldozni magát, Elijah pedig máshoz sétál oda mindennek a végén. Sajnálja a lányt, az úgy tűnik reménytelen érzelmeit, de lehet, hogy Flame nem olyan fajta, hogy bármit is segítsen rajta a sajnálás.* - Azóta nem volt kitörésed? Gyakoriak még? *Kérdezi, gyakorlatiasabb vizekre evezve, miközben bőszen gondolkozik, hogy ilyen szerelmi háromszögben mit is lehet tanácsként adni. Hogyha túlságosan elhamarkodottan ad tanácsot, még a végén rá kenik, hogyha rosszul lett döntve. Ha azt mondja, hogy a fiú a nemtörődömségével meg sem érdemli, de igazából Flame még évek múlva is belé lesz zúgva és elszalasztja a lehetőséget, akkor konkrétan belerondít a lány jövőjébe, ha meg azt mondja, hogy küzdjön érte, aztán Flame pofára lesz ejtve megint csak ő lesz a hibás. Szóval... tartózkodva gondolkozik.* - Úgy hiszem felétek az erős tea és a víz lehetett a kincs, de most jól esne egy forrócsoki. Velem tartanál? *Kérdezi a lánytól, és távozóra is fogja, csak az Étkezőbe, egy forrócsoki erejéig. Lehet, hogy még beszélnek, lehet, hogy szótlanul fog telni az út, de ha Flame még mondani akar valamit, ott lesz, aztán elválnak.* | |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 3:31 pm | |
| *Amikor hallja, hogy nem haragszanak rá, akkor egy cseppet azért megkönnyebbül.* -Semmi bajom nem esett, és így Elijah-nek sem. De persze erre nem volt semmi esély sem. Csak azt tudtam, hogyha hagyom, Elijah-nak baja lesz. Már kezdett volna beletörődni, de nem hagytam. Aztán rohant egy másik lányhoz. *mosolyodik el végül, zsebre vágva kezeit, kissé megvonogatva a vállait, finoman belerúgva egyik lábával a szőnyegbe.* -Bár valahol az én hibám is volt.. Aewy nem hagyott, és akkor.. kitört. Megint. *mondja, ismételten csak a vállait vonogatva. Aztán csendben marad. Tipikusan olyan lány, aki nem ebszél, hogyha nincs mit mondania, és a történtekről igazából ezzel bőven elmondott mindent. Megmentett valakit, aki nem szereti úgy, ahogyan ő őt, és persze, nem is érti, hogy miért és hogyan lehetséges ez. De ezzel nem akarja untatni a férfit. Ráadásul.. más izgalmat sem tud elmesélni, úgyhogy inkább csendben várakozik, mintha mondana valamit, csak nem tud, vagy nem tudja, hogyan.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 3:25 pm | |
| *Érzi az időhúzást, pontosan tudja, hogy a lány annyira nem beszél más tanárokkal, a Fellah-n kívül más diákokkal sem, éppen így kezdődött az ismerettségük. Flame-nek támasz kellett, nem tudott beilleszkedni, a független tanár pedig igyekszik reményt adni és kiutat, hátha tud segíteni. Nem szól bele, végighallgatja a szavakat tűnődve, bár igazából az első pár szó után tudja, hogy egy fiú volt az, akiről szó lesz és hogy nem csak baráti érzelmekkel viseltet felé. Nem biztos benne, hogy joga van erről beszélni, hiszen nem "öribarinők", hogy a szerelmi életéről kérdezze.* - Nem haragszom rád, magad fölé helyeztél egy olyan személyt, aki fontos az életedben és bármikor feláldoznád magad érte. Ez természetes. *Mondja, kedvesen, egyáltalán nem mérges, habár ha a lány halálhírével találkozott volna ma, akkor lehet, hogy egy néhány percig... Vagy tovább, hihetetlenül ideges és dühös lenne, hogy miért ugrott be más elé.* - És ahogy látom, még egy karcolás sem esett rajtad. *Folytatja, tényleg teljesen megértve a dolgot, neki is van/volt olyan személy az életében, akinél nem habozna, hogy elé ugorjon, főleg persze szerelmi szálaknál fordul elő az ilyesmi.* - Elijah-nak sem esett baja, ugye? *Kérdezi visszafogottan, igazán nem akar ilyen mélységekig a másik magánéletébe menni.* | |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 3:15 pm | |
| *Csak semmi bizalmatlanság. Flame kisétál a tűzből, és amikor hallja, hogy a férfi vajmi keveset tud, halkan morran, és behúzza a nyakát, mert ezt nem így kellett volna kezdeni.* -Nem tudom, hogy a többi tanár mit tud erről.. Velük nem szoktam beszélgetni, ami azt illeti.. *mondja, enyhén húzva az időt. Végülis, nem fogja tudni elmagyarázni, hogy miért tette, amit tett, és miért volt ostobaság. Megmondta, hogy felesleges, és nem érti, az óta sem. Kissé zavartan álldogál egyik lábáról a másikra.* -Csak.. kockáztattam az életem.. valakiért.. Tudtuk, hogy ahova megyünk, akár ott is pusztulhatunk, és tudtam, hogy nem hagyhatom. Van valaki, akit nem.. *halkan sóhajt, mély levegőt véve, majd int a fejével a tanárnak, hogy üljön le, ő maga pedig mesélni kezd,* -Egy szerkezetet vizsgáltunk Aewyvel, és éreztem, hogy valami baj lesz ebből. Valami, aminek nem kellene megtörténnei, valami.. amit tudniuk kell a többieknek, és különösen, Elijahnak. *egész könnyen ejti ki a nevet, habozás nélkül, aztán tart egy kis szünetet és csak utána folytatja.* -Végigrohantam mindenen, egészen a pincébe, ahol volta, álltak a nagy ajtó előtt. Elmondtam neki mindent, amit megtudtam, mert ami odabent várt, az cseppet sem volt veszélytelen, vagy ártalmatlan, sőt. Nagyon kétséges volt, le tudjuk-e győzni. Megmondtam, hogy vigyázni fogok rá. Hogy vigyázok rá. Aztán felnyílt a kapu, és az események gyorsan pörögtek, és a lény tudta, mivel kell támadnia, mi a gyengepontja az áldozatának. Rátámadt Elijah-ra, én pedig.. ugrottam. *kissé hezitál, hogy befejezze-e, és nem néz végig a tanár szemébe, néha elnéz, de a legvégén felnéz Zachary szemeibe, jelezve, hogy nem bánta meg, egy pillanatig sem.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 3:08 pm | |
| *A tűz felé azért nem teljesen bizalommal teli, hogyha lassan változna át a misztikus állatává, akkor tuti megpörkölődne elég rendesen egy fél-elementál tüzétől. Szóval azért lassabban közelít, hogyha a tüzek körbeveszik, mondjuk a kinyúló lángok tompa erejétől kicsit megnyugszik, nem fogja a tűz egyszer csak berántani és elemészteni. Rémképek, amik rátörnek, de kissé megrázva a fejét elhessegeti. A kacsintást egy kisebb mosollyal konstatálja, megvárja, míg kisétál és elmondja amit szeretne.* - Vajmi keveset tudok arról, ami Fellah diákjai között vonul, csak annyit tudtam, hogy együtt távoztatok, és együtt érkeztetek. Mit tettél? *Kérdezi, kissé gyanakvóan, hiszen ha mérgesnek kell lennie érte, akkor valami súlyos dolog lehet.* - Lehet kissé többet kéne foglalkoznom a tanárokkal és akkor tudnék arról, hogy mik történtek ott? *Mondja félhangosan, de közben látszik rajta, hogy várakozik, hogy még is mit csinált a lány, amiért haragudni kéne. Kitört belőle a tűz... esetleg ártott valakinek? Nem, akkor nem kacsintana, sokkal gyászosabban festene.* | |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 2:58 pm | |
| *Ahogy valaki belép a szobába, Flame megérzi, és fel is ismeri, ami furcsa, mert a tűz nem ismer fel mindenkit, Aewyt is csak nehezen ismerte fel, és már majdnem emgtámadta odaát.. Amikor azonban Zachary közelebb lépdel, és a leányzó felé nyújtja a kezét, a kandalló lángjai finom táncot lejtenek, és kinyúlnak, hogy körbeöleljék a férfi kezét, de furcsa módon nem égetnek. Aztán a lángok visszanyúlnak, Flame pedig kinyitja a szemeit, felnéz a férfira és rákacsint, majd nemes egyszerűséggel kisétál a kandallóból, és megáll a férfi előtt.* -Nem akartam zavarni. Reméltem, hogy értesült mindarról, ami ott történt, és nem fog aggódni miattam, sem megijedni, sem mérges nem lesz azért, amit tettem. Reméltem, hogy megérti. *mondja, tiszta, őszintén csillogó szemekkel pislogva a férfire.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 2:54 pm | |
| *Néhány napja tudja, hogy a Fellah akadémiások visszatértek, de hogyha Flame nem kereste fel, akkor bizonyára nincsenek egetrengető problémái a lánynak és ráér kicsit később találkozniuk. Nyugodtan sétál a termek között, igazából afféle vizitet tart a mai napon, körbesétál, hogy nyugodtan beszélgessen néhány diákkal, megkérdezze hogy vannak, haza utaznak e, van akinél mélyebb beszélgetések kerekednek, van akivel csak felületesen társalog. Mikor beér a központi terembe és a kandallóban észreveszi a meditáló lányt lassan lépdel közelebb, de a lépteit szándékosan nem némítja, nem mintha alapból az az osonós fajta lenne. Szeretné, hogy szavak nélkül észrevegyék. Megáll a kandalló előtt, mintha fázna kinyújtja a kezét, hogy érezze a hőt, ami árad belőle. Igazából a labirintusban körülbelül mindig ugyanolyan idő van, de azért a kinti hidegre gondolva jól esik a meleg. Nem szólal meg, vár, nem akar egy meditációba belerondítani, a fene tudja milyen mélységekben van a lány és hogyan szakadna ki belőle, hogyha szóval "ébresztené fel". Aztán hogyha éber meditáció, valószínűleg mindjárt úgy is felnyitja a szemét.* | |
| | | Flame Torchwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Dec. 15, 2012 2:45 pm | |
| *Lángok lassú, egyenletes ropogásában hagyja magát és elméájét tulajdonképpen teljesen elemészteni. A gondolatait, az elméjét, a belsejét, a vágyait, az érzéseit.. A kandalló kellős közepén ül, már megint, vagy inkább még mindig, miközben a ruhája szegélye sem pörkölődik meg. Csak ül a tűzben, halkan szuszogva, lassan véve a levegt, miközben a hajában levő rózsa-szerűség finoman pulzálni kezd, ahogyan a lány energiái rendeződnek, és megnyugodnak. Nem nagyon tud amúgy rendezett gondolatokkal bírni, vagy magának parancsolni rendesen, csak itt, ilyenkor, a tűz és a lángok mélyén, ahogyan nagyon rég tanulta Mesterétől, az arab sivatag sízvében.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 8:51 pm | |
| *Nem veszem észre, hogy Gabriella észreveszi a gyűrűmet, így nem is magyarázkodom neki. Hogyha rákérdez, akkor természetesen elmesélem neki a gyűrű történeté, de amúgy nem mondom el neki. Hiszen minek? Nem kell mindenbe beleavatni a kis démon lányt. Még a végén túlságosan a bizalmamba fogadom. No, nem mintha ezt tegnap este már nem tettem volna meg... A kérdésre elnevetem magam, majd a lány szemébe nézek, aki csábosan pislog rám.* - Igen, azt hiszem ma is. Még nincs telihold. *kacsintok Gabriellára,habár nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ez az egész. Persze, vonzódom a lányhoz, de még alig ismerem és azt sem akarom, hogy azt higgye, hogy kihasználom, vagy ilyesmi. Hiszen erről szó sincs, végül is ő ajánlkozik. A kérdésre csak egy villámló pillantást kapok, és bólintok. Igen, megértettem, köszönöm szépen, a halálos nézés már kicsit sok. Kiráz a hideg a tekintettől, de valahol mélyen meglátom benne a mosolygó lányt is, így annyira már talán nem is rémisztő a dolog. Annyira... Mikor Gabriella feláll és búcsúzni készül, értetlenül meredek rá. Reméltem, hogy még egy kicsit beszélgetünk, de úgy tűnik, hogy a lány titokzatos, és szeretne még találkozni. No, persze, én sem vágyok másra!* - Én is köszönöm, és majd teszek róla. *búcsúzom el a lánytól én is egy lágy mosoly kíséretében, majd mikor ellibben mellettem, gonoszul elvigyorodom és az ajtó felé fordulok.* - Az Oroszlán hálóban megtalálsz a másodikon! *kacsintok vigyorogva a lányra,mielőtt kilépne, majd visszafordulva felhörpintem a maradék csokit, bedobok még egy szendvicset és felmászok a szobámba,hogy összeszedjem magam. Egész jól indult ez a nap!* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 8:36 pm | |
| *Tekintetem a gyűrűre téved. Mi lehet az? Honnan van? És ami még fontosabb, mi a fenéért simogatja? Ő még soha nem simogatta egyik ékszerét sem, és kifejezetten hülyének nézné azt, aki azt mondaná neki, hogy ő márpedig még becézgeti is őket, meg néha, ha egyedül van otthon, teapartit rendez nekik. A többi éjszakán örömmel várja őt, ami egy részről elég csábító, más részről kissé ferde, hiszen, ha megkérdezné...* -Ma is? *És megkérdezte, csábos, búgó hangon. Valójában esze ágában sincs a mai estét is itt tölteni, de számít arra, hogy Kasey úgyis élből elutasítja. Az ígéretre csak mosolyog és bólint, alig várja, hogy megtudja, milyen érzés hóban rohangáló, izzadtságtól loncsos bundájú majdnem farkasnak lenni. Végre kezd leesni neki, hogy Kasey mire is gondolt a furcsa kérdésével, erre halványan elneveti magát.* -Igen, egy démon Bulgáriában. És ha erről bárkinek szólsz... *... halott vagy! Üzenik a démon fekete szemei. Ophelia lassan feláll, tekintetéből eloszlik a fenyegető él. Látszik, hogy indulni készül.* -Köszönöm az éjszakát, és a reggelit Jake. Biztos vagyok benne, hogy még látjuk egymást. *A hoppon maradt szendvics értetlenül bámul a távozó nő után.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 8:23 pm | |
| *Valóban nem akarok most arról mesélni, hogy milyen érzelmeket táplálok ez a kórság iránt, és habár elég rossz, azért vannak benne nagyon jó dolgok is. Az erő, a gyorsaság, a gyógyulás. No persze ott van az ezüst, meg az átváltozással járó fájdalom, és persze az, hogy nagyon hamar felidegesítem magam és soha nem tudom, hogy melyik pillanatban jutok el arra a szintre, hogy egyszerűen kirobbanjon belőlem a fenevad. Szóval van ennek a dolognak jó és rossz oldala is és sajnos - vagy éppen nem sajnos - már mindkét oldallal találkoztam egész közelről. Kicsit megsimítom az egyik ujjamon lévő gyűrűt, aminek a segítségével nem kell átváltoznom teliholdkor és nem olyan fájdalmas maga az átváltozás sem. Örülök, hogy az iskola engedélyezte az itt tanulásomat, hiszen méltán híres a tanítási rendszere, a kalandjai és persze a tanárai is. És persze hálás vagyok a gyűrűért is, ami nagyban segíti az életemet.* - Nem ajánlom a teliholdas éjszakákat. De a többi éjszakán örömmel várlak. *kacsintok pajkosan vigyorogva a lányra, majd a vigyor lágy mosollyá fakul.* - Ígérem, hogyha érdekel, akkor egyszer el fogom mesélni. Csak nem most.*jelentem ki mosolyogva, és kicsit oldalra döntött fejjel nézem a lány szép vágású arcát. Szívesen magamhoz húznám és megölelném, de valahogy eszembe villan a hideg, sötét aura, és örülök, hogy van egy asztal közöttünk. Furcsa, kettős érzés. Pont, mint tegnap... * - Ó, szóval édesanyád ott él veletek? Jézusom, ez nagyon furcsa nekem. Egy démon Bulgáriában...*kortyolok bele ismét a csokiba elgondolkodva.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 8:16 pm | |
| *Nem szereti a hárítást. Ami Kaseynek nagy titok, az számára nem túl nagy dolog. A fél karját odaadná, ha "csak" vérfarkas lehetne. Vagy nem. Igazából nem is biztos benne, hogy reálisan meg tudja ítélni ezt a kérdést, de természetesen ez nem akadályozza meg abban, hogy igaza legyen, hiszen ő Ophelia. Ez bőven elég indok arra, hogy miért van igaza.* -Tényleg érdekel, de ha nem, hát nem. Így viszont kénytelen leszek utánad szökni bizonyos holdfényes estéken... *Felhörpinti az utolsó kortyot. Iszonyatosan citromos, marja is kicsit a gyomrát a sok sav, de tartja magát. Feszülten figyel Kasey beszámolójára, valahogy tetszik neki, ahogy a családjáról beszél. Nemrég még ő is ilyen hangon említette volna a szüleit. A kérdéstől viszont leblokkol egy kicsit.* -Mármint... Az én szüleim hogy fogadták, hogy az egyik szülőm démon? Gondolom nem lepődtek meg túlságosan... *Látszik rajta, hogy komolyan nem érti, mit is akart Kasey kérdezni ezzel.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 8:05 pm | |
| *Mikor elárulom életem legnagyobb titkát a lánynak - mert hogy úgy gondolom, hogy ez életem legnagyobb titka, viszont tartozom annyival Gabriellának, hogy elmesélem neki. Nem igazán ilyen reakciót vártam a leányzótól, hiszen ez nekem fontos, és valljuk be egy irányíthatatlan vérfarkas nem is veszélytelen. Persze 5 év alatt már nagyjából megpróbáltam kezelni ezt, de ki tudja, mikor tör ki belőlem a vadállat. Gabriella bocsánatot kér, úgy tűnik, hogy látja, hogy mennyire rosszul esett nekem a reakciója. Furcsa, mennyire megváltozott irányomban a lány, hiszen mikor odakint voltunka tónál, még nem volt ilyen közvetlen és kedves. Na persze azóta történt egy s más. Arra, hogy meséljem el, hogyan élem meg ezt az egészet, lágyan elmosolyodom és mélyen a lány szemébe nézek.* - Tényleg érdekel? Majd egyszer, alkalom adtán elmesélem.*ígérem meg a lánynak, hárítva a mai mesedélelőttöt, ugyanis most valahogy baromira nincs hozzá kedvem, hogy mesélgessek az érzéseimről, meg hogy hogyan is élem meg a vérfarkasságot. Azért a sztorimat elmesélem nagy vonalakban.* - Igen, egészen jól fogadták. De hát nem igazán tehettek mást. Megtörtént a dolog, kitagadni azért nem tagadtak ki. Szeretjük egymást. Igen, van egy húgom. Valószínű, hogy ő is a Nezabarba fog járni. Persze, kérdés, hogy felveszik-e. *mesélek ismét egy kicsit magamról és a családomról, majd a végén elmosolyodom. A szemem szeretettől csillog, látszik rajtam, hogy mennyire szeretem a családomat. Személy szerint már betoltam vagy három szendvicset, így egészen jól laktam.* - Na és te? A te szüleid hogyan fogadták ezt az egészet?* kérdezek vissza. Ha már őszinteségi délelőttöt tartunk, akkor játszunk nyílt lapokkal.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 7:43 pm | |
| *A közelebb tolt kancsóra nem is reagál. Amit elhatároz, azt véghez is viszi, bár ezt az újdonsült, erős akaratot nem is tudja, melyik nadrágzsebéből húzta elő. Nem igazán tetszik neki Kasey reakciója. Valami ismeretlen rossz érzés keríti hatalmába, látva, hogy megbántotta (Te Jézus Atyaúristen!!) őt. Nyel egyet, csak úgy, és próbál biztatóan rámosolyogni.* -Bocsáss meg. Nem tudom, hogyan éled meg, de talán, ha elmesélnéd... *Ezzel technikailag egy kérdést is felvet, amire reméli, hogy választ is kap. Valahogy fontossá válik számára, hogy tudja, hol keresse a teliholdtól őrjöngő srácot. A történetet végig mosolyogja. Az ő szülei kicsit másképp tettek volna, de végül így is jól jöttek ki a dolgok. Eddig legalábbis. Rádöbbent, hogy rossz ösvényre lépett, amikor ide beiratkozott. Rossz szakirányt választott, és most persze hátrányban van a kis magánháborújában. Ez van, ilyen az élet.* -Kedves családod lehet. Vannak testvéreid is? Én személy szerint örülök, hogy a Nezabar ilyen sokszínű. Mindenkinek jut egy pici zug... *Gyomra halkan, nem túl feltűnően kordul meg, de nincs mese, nem fog enni egy srác előtt, főleg nem KÉZZEL. A szendvicset, aminek levágta a héjját, ott is hagyta a tányéron.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 7:33 pm | |
| *Még nem gondoltam bele, hogy egy fogyókúrázó nő előtt mit szabad és mit nem, mit pofátlanság csinálni és mit nem, így nem is gondolkozom most sem ezen, egyszerűen - ezek szerint pofátlanul - elveszem az érintetlen forrócsokit és azt kezdem el iszogatni mindenféle para nélkül. Mikor elveszem, Gabriella sziszegve közli, hogy megbocsájt, amire elnevetem magam és látványosan, élvezettel kortyolok bele.* - Hmm... Biztos nem kérsz? *vigyorgok pajkosan a lányra és kicsit felé tolom a kancsót, mintegy véletlenül, hogy legyen helyem letenni a bögrét. Végül szóba kerül az én kórságom is, és a lány hűvösen hallgatja a dolgot. Sejtem, hogy nem fog elszaladni, és valószínű, hogy nem is fog úgy reagálni, mint én, hogy egyszerűen ijedten hátrébb lép, vagy felpattan a székből, vagy ilyesmi. De efféle reakcióra igazán nem számítottam. Nagy ügy? Hát... Igen, az. Kissé szomorkásan és csalódottan sütöm le a szememet.* - Igen, nekem az. *motyogom, és ismét belekortyolok a csokiba. Tényleg kicsit rosszul esik, hogy Gabriella így reagált erre az egészre, habár azért legbelül örülök, hogy nem rohant el, és nem szakítja meg velem a kapcsolatot. A kérdésre megvonom a vállamat.* - Egész jól viselik. Persze eleinte féltek tőlem, de apám megtett minden óvintézkedést. Az erdőben vettünk egy kisebb tanyát, ott vészeltem át a teliholdakat. Magán tanáraim voltak, hiszen nem vettek fel egyik iskolába sem. A Nezabaron kívül. Így most itt tanulhatok, aminek nagyon örülök. *mesélek egy kicsit magamról és érezhetően elszáll a rossz hangulatom és a végén már mosolyogva nézek a lányra.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 7:22 pm | |
| *Bátor egy pasi, aki egy fogyótúrázó nő előtt forrócsokit mer inni. Na meg pofátlan is. Nagyot nyel a folyékony csábítás láttán, de valljuk be, folyékony csábításból sok is volt az éjszaka. Khm... Az, hogy megbocsájt e, erősen kérdéses. Szemeit összehúzza, morcos 10 éves fejet vág, úgy sziszegi.* -Meg hát! *A sokkolónak szánt hírre viszont megkomolyodik. Hűvös arccal néz mélyen a másik szemébe, pár pillanatig engedi nőni a feszültséget, majd halkan elneveti magát.* -Nagy ügy. *Mondja mosolyogva. Ha a srácnak nincs nagyobb baja, mint hogy teliholdak fordultával mindent meg akar zabálni, ami él és mozog, akkor jól meglesznek egymás mellett. Végül is, egy fél-démon állítólag meg tud fékezni egy vérfarkast. Már ha ki tudja engedni a teljes démoni hatalmát úgy, hogy közben nem veszti el a fejét. Nah EZ a kihívás. Reméli, hogy a rövid kis megnyilatkozása nem taposott annyira mélyen Kasey lelkébe. Elvégre eddig azt hihette, hogy valami tomboló, istentelen szörnyeteg, Ophy reakciója viszont egyértelműen azt közvetíti, hogy a vérfarkas-lét akár normális is lehetne.* -És hogy bírod? Hogy viseli a családod? | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 7:09 pm | |
| *Természetesen eszembe sem jut, hogy kerüljem a leányzót. Egyszerűen túlságosan vonzz ahhoz, hogy elkerüljem csak azért, mert fél-démon. Persze lehet, hogy ő fogja ezt gondolni, hogy kerülnie kellene, mikor elmondom majd neki, hogy nekem is van egy belső démonom, a vérfarkas énem, ami habár már több mint 5 éve kísért, még mindig nem tudom tökéletesen uralni a vérszomjas fenevadat. A forró csoki most kimarad a reggeliből, mire vigyorogva közlöm, hogy Gabriellának nem sok szüksége van fogyókúrára. Bizonyára ezt ő sem gondolta komolyan, hiszen ő is elmosolyodik a kijelentés végére.* - Igen, ezzel teljes mértékben egyet értek. A csoki finom, no meg a kakaó. Isteni! *nyammogok egyet, majd lerakom az üres bögrémet az asztalra és az érintetlen bögre csoki után nyúlok.* - Ha megbocsájtasz... *vigyorodom el és veszem el Gabriella elől a csokit, hiszen ő most teázik. Hallgatom a lány, ahogy mesél magáról, majd úgy döntök, ideje nekem is megosztanom az én kis titkomat a lánnyal. Sejtelmes hangon, kissé félve kezdem el a mondatot és harapom is el. Látom, hogy felkeltettem Gabriella figyelmét és ő is egy félbehagyott, kérdő mondattal pislog rám. Belenézek a szemébe és határozott hangon jelentem be a - remélem, hogy nem - sokkoló információt:* - 14 éves korom óta vérfarkas vagyok. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 6:40 pm | |
| *Ophy kicsit előrébb jár a felületes ismerettséggel, mint Kasey, a gond ott kezdődik, hogy ismeretségei gyorsan párolognak. Kicsit eltöpreng. vajon mi lelte Yekát? Lehet, hogy az alkoholista orosz lány egyszer belehalt a sok piálásba? Sajnálná... Vagy mi, dehogy sajnálná! Olyan nincs, hogy ő sajnáljon valakit! Nincs, nincs, nincs! Nem toporzékol, csupán fejében játszik el a gondolattal. A másik leányzó Gisi. Őrült egy csaj, az már tuti. A gyengék kiirtója, az a fajta lány, aki még a halott fába is bleköt, nemhogy az élőbe. Tény, hogy ilyen barátok illenek Ophyhoz, legalábbis a sztereotípiák szerint. Ő is mindent meg fog tenni, hogy újra (vélelenül) összefusson Kasey-vel, nincs oka kerülni a srácot, aki nem csak kihívta, hanem vissza is tessékelte a démont. Jó kezdet. Nem érti, hogy a másik mire szisszent fel, ezért egy kérdő tekintetet lövell felé teája fölött* -Mindenkinek szüksége van rá, aki este két bögre csokoládét is elmajszolt. *Kivételesen ezt halálosan komolyan mondja, habár fiziológiája kicsit ellenállóbbá tette a hízásra. Nem is ő lenne, ha nem fordítana kiemelten sok időt és energiát a külsejére. A sejtelmes hangra természetesen felfigyel. Érdeklődő mosolyt villant meg, úgy harap rá az előtte rángatott mézesmadzagra.* -Hanem? Ki még ilyen nem teljesen ember? Talán csak nem...? *A kérdést nyitva hagyja, remélve, hogy ezzel gyorsabban kiugraszthatja a nyuszit a bokorból. Nem szeret igazán várni.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 12, 2012 6:26 pm | |
| *Iszonyatosan meglep ez az egész dolog és elgondolkozom rajta, hogy ha már a lány ilyen nyílt volt velem szemben és elárulta, hogy miféle-kiféle, jogos lenne nekem is elárulnom, hogy én sem vagyok annyira egyszerű ember. Bár bizonyára sokkal egyszerűbb vagyok, mint egy fél-démon, de én is tudok őrjöngeni, főleg hogyha az a világító izé elég kerek odafent az égen. De az még szerencsére messze van, remélem, hogy addigra már tudatni fogom Gabriellával, hogy ami a helyzetet. Legalábbis szeretném. Lehet, hogy most mindjárt. Ha már ilyen őszinteségi rohamban vagyunk, meg minden. Végül is közöltem vele, hogy meg akarom ismerni és mivel belement, remélem, hogy ez fordítva is igaz. Nem sok emberrel sikerült megismerkednem még a suliban, talán Cat az, akit kicsit jobban ismerek, de igazából vele is csak néhányszor beszéltem órák előtt. Érdekes, hogy itt vagyok már lassan két-három hete és még nem sikerült olyan jó barátságot kötnöm senkivel. Talán meg iszonyatosan sok diák van és kb. lehetetlen valakivel kétszer összefutni. Márpedig egy ismerkedés, egy találkozás után nem beszél meg az ember egy újabb találkát. Kivéve, hogyha egy ágyban töltik az éjszakát, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Persze, lehet, hogy majd el fog telni néhány hét,mire újra összetalálkozom Gabriellával. De nem fogom kerülni. Miért is tenném? Csupán azért, mert fél-démon? Ugyan! Persze azért kicsit megrémiszt a dolog, de mivel én is kicsit természetfeletti vagyok, meg tudom magam védeni. Belegondolok, hogy mi lett volna, ha sima ember vagyok, hogy nézne ki a nyakam. Kicsit felszisszenek, pont akkor, amikor Gabriella a forró csokis kérdésemre válaszol. Majd elnevetem magam.* - Naná,mert olyan baromira szükséged van rá. *kacsintok a lányra vidáman, mintha csak egy egyszerű társalgásban lennénk. Mikor bejelentem, hogy ő az első fél-démon, akivel szemtől szemben találkoztam, elég furcsán néz rám.* - Igen, azt tudom, hogy a Nezabarba mindenféle fajnak van lehetősége tanulni... *szólalok meg sejtelmes hangon, és a bögrémet tanulmányozom. Érződik, hogy még nem fejeztem be a mondatomat, de valahogy nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Majd sóhajtok egyet, megcsóválom a fejem és belenézek a lány szemébe.* - Nem csak Te nem vagy ember... Teljes ember...*motyogom és belekortyolok a teámba. Elég hatásos lenne, hogyha egy kellemes titokzatos vigyort is mellékelnék hozzá, de az most nem nagyon megy.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |