Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+73Owen Philips Hiroshi Haku Jean Pierre Borell Sophie Lee Lirina Sunrose Dylan Atlas Kilian Aimes Johnny Bradburry Libby McIntyre Savannah Carlson Eddie Fisher - Archívum Mike Preston David Addison Scarletta Ferellion Alise Ellwood Shannon Phoenix Nathaniel Harris - Archív Tate Demerest Andie Fisher Marco Mimieaux Aidan Hamilton Nellie Hamilton Bjoren Bertill Felicity Artmenson Seònaid Sine Aidric Selding Scott Masters Cecile Mignonette Lilia Radoslava Logan Knucker Natale Carrie Zoelinde Ayberk Clína Aoife Nessa Fox Hunter Matthew Demerest Elijah West Price Lirian con Silvanas Cassandra Waylan Gabriella Ophelia Milena Kasey Jake Ellswood Tessa Leone Pablo Martinez Sarah Lairs Adam Kerphina Sasha Lupinien Diana Lunitech Zac Leaving Natasha Potrevszkij Nye Drystan Deyan Serenity Ariadne Helena Krausheim Isabella Newton Solomon Reed Raven Blackmoon Celia D'cruze Steven Grivalt Boris Casimir Pavlov Kelsey Edison Estera Linnet Valeriel Ravenwood Játékmester Speranza di Bagliore Rimmon Ionnis Cat R. Morgan Éclair Lagarde Artemis Taylor Evangeline Elovics Munashi Kataku Nawara'son Onoria Samuel J. Colwell Anastazia Drawer Flame Torchwood Zachary D. Reed 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Aug. 02, 2012 5:14 pm | |
| First topic message reminder :
*Nem pontosan tudja még, hogy ki az új diák, ki a régi, aki mondjuk bliccelt az óráiról, és ki az, aki új, és Fellah Akadémiáról érkezett, de van egy olyan sejtése, hogy akihez odalépett, a tüzes leányzó, Fellah-i lehet. A lángok, a tűz elalszik, na de nem csak Flame alatt, hanem körbe a falakon, és mivel a föld alatt vannak, ezért hirtelen vaksötét támad. Nem nagyon esik kétségbe, a szemöldöke felszalad, furcsa félvigyor kerül az arcára, kicsit rosszalló, de hogyha újra felgyúlnak a fények, szépen el is tűnik róla.* - Nyugalom katona, pihenj. *Mondja, ahogy látja, hogy a leányzó kissé feszeng, majd lehuppan egy fotelbe, és onnan néz Flame felé, kezével intve, hogy ő is üljön le, tényleg nem csinált semmi rosszat.* - Nincsen olyan sok diák, aki képes lenne a tűzben ücsörögve meditálni, így inkább úgy tűnt első ránézésre, hogy valami átok sújtott és szépen elégetnek, mintha csak a középkorban lennénk, csak akkor máglyán tették és nem kandallóban. Ámbár ha kényelmes ott, és nem félsz, hogy önjelölt vízmágus nyakon locsol, teljes nyugodalommal. *Pillant vissza a kandalló felé, majd kissé elmosolyodik, még egy diákot se látott ilyen aktívan erőt nyerni az eleméből. Persze a tűznél is a legfeltűnőbb, egy vízmágus csak fürdik.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 5:13 pm | |
| - Hát jó, akkor macskavadászunk. *Hagyja rá a dolgot, bár persze úgyse bántaná Nemot, még be kell mutatni a falkának és kiakasztani a farkasos viselkedésükkel. Na jó, nem. Mikor Sasha tovább nevet, vigyorog, akkor ő is jobban felszabadul. Valljuk be, elég sokat rágta magát meg aggódott ő is az utóbbi időben. Jó, ha rendeződnek a dolgok, bár éppenséggel Adamről ő ugye nem tud... még csak nem is sejti, hogy ilyesmi lenne a háttérben.* - Mindannyian azok leszünk teliholdkor. Már előre félek 28-ától... mármint, imádok a falkával lenni, és csak futni szabadon... de vajon változik valami most, hogy az iskolában vagyunk? Remélem, hogy nem. *Elmosolyodik, mikor Sasha megint puszit ad a szájára, és gyorsan viszonozza is, majd bólint.* - Rendben, ne mondd el. Találkozzunk a bálteremnél, vagy menjek el a szobádhoz? Nem igazán voltam még bálon, nem tudom, hogy működnek ezek... pláne így, hogy egy épületben vagyunk, szóval... de szívesen elmegyek a szobádhoz és lekísérlek onnan, ha gondolod. *Bizonygatja, aztán megvonja a vállát.* - Nem tudom. Hogyha nem tudok valamiről, akkor nem tudhatom, hogy nem tudok róla, szóóóval... Könnyen lehet, hogy van egy csomó titok, amiről nem tudok. *Viccelődik, a végén egészen belekavarodva.* - De azt hiszem, tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha végre valamelyikőnk csak elszólná magát és kibökné, akkor vége lenne ennek az egésznek. Viszont... van kedved meginni egy teát még a bál előtt? *Kérdezi, és nyújtja a karját Sashának, hogy ha gondolja, mehessenek.* |
| | | Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 4:57 pm | |
| -Megértettem a leckét, és a puskára szavazok! *Húzza ki magát viccelődve. Az tényleg tuti, hogy többet nem fog enni abból, amihez Nemonak köze van és a hajának muszáj értelmesen kinéznie, mert a csini vörös ruháját teljesen elrontaná ez az egész kellemetlen helyzet. Meld szavaira játékosan nyelvet ölt, annak ellenére, hogy persze igaza van.* -Jól van, nem tehetek róla! *Az orrpuszin jót nevetgél. Annyit kínlódott az utóbbi napokban, hogy végre kicsit úgy érzi kezd rendeződni a lelki világa, már csak egy dolog maradt, Adam és a képei, de ezen most aztán végképp nem fog merengeni. Legyen egy kicsit minden nyugis. A Shrek említésére csak elmosolyodik.* -Ez igaz, akkor én vagyok Fiona, csak amikor feljön a telihold, akkor leszek csúnya ogre. *Viccelődik picit, aztán felcsillan a szeme, hogy Hamon segített ruhát keríteni a fiúnak.* -Az én ruhám az... *Elharapja a mondatot.* -Majd meglátod! *Ad egy röpke puszit Meld szájára. Valahogy nem tud betelni a dologgal. Az a helyzet, hogy tényleg rég megtehették volna már ezt, és akkor minden sokkal könnyebb lett volna, most sok mindent kell pótolni. A levél dologra csak elmosolyodik, tény, hogy azért a fiú is van eléggé szétszórt, érdekes páros lesznek, ha a megbeszélt találkozókra majd egyikük sem megy el, de legalább van hova fejlődni. Aztán csak figyel a Jeremy-s dologra, és halkan hümmög.* -Te mindent tudsz mi? Az egész információ hálózat rajtad halad át! Az az igazság, hogy Jeremy csak valami, nem tudom, azt hiszem ilyen ábránd volt. Tudod régen volt egy fiú, Carl és Jeremy hasonlít rá, arcra...azt hiszem e miatt lehetett. Viszont, ha ezen múlik elszólom én magam, abban mindig jó voltam! *Kuncog picit a végén, hiszen igen, lássuk be, elég sok olyat mondott már ki, amit igazából nem kellett volna, csak úgy kicsúsznak néha a dolgok.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 4:50 pm | |
| - Akkor nem, ha Nemo keze van benne. Na de legközelebb legalább tudni fogod. És szerintem ha nem múlik el, akkor le se megy a bálra, de majd segítek levadászni. Szerzünk puskát is... na jó, azt talán nem, Jeremy mérges lenne. *Vakarja meg a fejét, és elveti a gondolatot, amit persze egyébként sem gondolt komolyan. Aztán csak mosolyog arra, hogy az kell, hogy Sasha összetörje magát, majd puszit ad, ezúttal az orrára, játékosan.* - Jaj, ugyanmár... nem mintha nem törnéd össze magad állandóan. *Piszkálja egy kicsit, majd azért örömmel hallgatja a lány szavait, hogy mégsem lesz szamár a ló helyett.* - A szamarakból is lehetnek lovak. Tudod, mint a Shrekben. *Vágja rá rögtön, majd megfogja Sasha kezét, leülve mellé.* - Akkor jó. Szerencsére Hamon nekem is segített kiválasztani, mi legyen rajtam, szóval készülj fel, mert bámulatosan fogunk kinézni. És ne aggódj, tudod, hogy a múltkor Emma összehívó levelét én is ugyanúgy elkevertem. *Nyugtatja meg, majd hallgatja, miről beszélgettek, majd kicsit beharapja az ajkát, és biccent.* - Hát... igen. Igazából Jeremy nekem már elmondta, csak... addig nem akartam neked is, amíg nem voltál benne biztos, hogy túl vagy rajta. De ha már így kiderült, akkor mindegy. Szóval pontosan ez a helyzet. Lehet, hogy egyszerűbb lett volna, ha tényleg elszólod magad, mert nem tudom, mikor fogja összeszedni magát. |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 4:36 pm | |
| *A is dorgálásra, vagy is hát oktató szavakra csak bólogat.* -Fene tudta, hogy nem ehet az ember meg egy sütit, hogy ne nézzen ki utána így! *Piszkálja a haját, ami azért lássuk be szörnyű, szinte neon zöld, szóval valami ocsmány szó se róla. Nem nagyon hiszi el, hogy nem annyira vészes, még jó, hogy nem látta eddig egyben egy tükörben, vagy ilyesmi, mert akkor végképp eluralkodna rajta valami őspánik.* -De ha nem múlik el, én tuti kitekerem a nyakát a bálon. *Szorítja össze dacosan a száját, aztán persze a csóknál legalább törlődnek a fejéből ezek a dolgok. Meld szavaira azért egy picit rosszallóan csóválja fejét.* -Hát igen, miért nem tetted meg. Az kell, hogy összetörjem magam, jajj Meld! *A végén csak elneveti magát, mert ha az kellene, akkor már milliószor lehetőség lett volna rá. De hát lássuk be a szöszke fiú nem az a kifejezett nagy macsó típus, aki csak úgy lekapja a lányokat, hogy ihaj, pedig ez esetben valószínűleg simán bejött volna a dolog.* -Azért örülök, hogy végre...már annyira ki voltam. Féltem, hogy az egész nem is működik, hogy szamár leszel a ló helyett, és nem akartalak vele bántani. De, azt hiszem eloszlottak a kétségeim. *Elmosolyodik, majd lehuppan a kanapéra, félretolva a tál sütit, és finoman Meld kezébe csúsztatja a sajátját.* -Persze, hogy megyünk. És már van ruhám, úgy gondoltam elhívsz, csak aztán. Sajnálom, hogy elkevertem a levelet, de tényleg. Látod, jobb személyesen, ismersz már a levelekkel hadilábon állok. *Apró mosoly aztán a kérdésre csak egy aprót sóhajt.* -Huh, hát a bálról, meg Jeremy-ről, úgy látom Nemo kedveli őt, és lehet hogy Jeremy is, de nem mutatta be még a falkának. Jajj majdnem elszóltam magam, ha nem jössz be...! De szerinted Jeremy bírja Nemot, de fél neki elmondani, hogy micsoda? *Igen, ez azért eléggé esélyes.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 4:28 pm | |
| *Valóban félreérti a dolgot, de Nemo fújolására nem is reagál, csak a szemeit forgatja. Sasha viszont láthatóan eléggé meglepődik a puszin, ezek szerint valamit nagyon félreérthetett, mert a lány nem erre célzott. Behúzza a nyakát, és inkább rákérdez a hajra, minek hatására Nemo teljesen bepánikol és el is menekül, ő pedig ott marad a zöld hajú Sashával akit az imént puszilt szájon.* - Mondtam, hogy ne fogadj el tőle semmit, ami ehető! Vagy semmit, amiben az ő keze volt. De hogyha azt mondta, hogy elmúlik a bálra, akkor biztos el fog... egyébként nem annyira vészes... *Próbálja szépíteni a dolgot, az ujjai közé fogja a tincseket.* - De nem normális, annyira őrült, komolyan... *Hadar tovább Nemóról, hiszen nem tudja, mit mondhatna. Aztán Sasha félbeszakítja azzal, hogy ki akar próbálni valamit, mire elhallgat és figyel. A csókot persze viszonozza, hosszan, magához ölelve a lányt, majd felszabadultan mosolyog mikor végül elválnak.* - Igazad van, ezt már nagyon rég kellett volna. Akkor... megyünk együtt a bálba? Ugye nem gond, hogy csak most...? Én azt hittem, megkaptad a levelet. *Mentegetőzik kicsit, majd az ajtóra pillant.* - Egyébként miről beszélgettetek? |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 4:20 pm | |
| *Visszaugorva még az időben Nemo szavaira azért reagál.* -Szerintem cuki a füled! És ismerem annyira a többieket, hogy más sem akadna ki hidd el, Jeremy csak fél valamitől. *Hát igen van titka, és megérti, hogy miért nem mondja el, de majd csak rászánja magát idővel. Aztán jön az esés, ami elől megpróbálják ketten is megmenteni, de hát annyi csontját törte már el, hogy igazából esély sincs rá. Felreped a szája, aztán Meld tökéletesen félreérti azt, amit mondani akart neki, hogy varázslattal csináljon úgy, mintha meggyógyítaná, hogy Nemo ne vegye észre, mi történik. Ennek ellenére viszont egy puszit kap a szájára, amitől azért elég rendesen meglepődik, és még azt is alig hallja meg, hogy a haja zöld és Nemo a háttérben fújol és aztán el is menekül. Lassan azért visszatér a jelenbe és mostmár kibontja a haját, hogy megnézze...tényleg zöld.* -Hogy a...az a süti! Á, hogy csinálhat valaki ilyet? Mi van, ha nem múlik el a bálra, és...? *Elharapja a mondatot, amikor eszébe jut, hogy egyébként most azért más is történt, csak általában nehezen koncentrál egyszerre több felé, azért kallódott el a levél is. Visszafordul Meldhez, mivel eddig az ajtóra meredt, amin Nemo már percekkel ezelőtt rohanva távozott. A sebe már teljesen begyógyult, a vért meg el is felejtette közben letörölni. A haja tényleg csak jobb lesz majd, de most mégis a fiúra koncentrál.* -Ki kell próbálnom valamit. *Mondja csendesen, majd mostmár rendesen megcsókolja Meldet nem csak úgy szájra puszi szinten, hogy igazán, hosszan. Aztán amikor elszakadnak elmosolyodik.* -Ezt már igazán régen megtehettük volna. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 3:56 pm | |
| - Aham... lehet... *Kicsit bizonytalanul bólint Sasha szavaira, hogy talán Jeremy nem is tudja, hogy kedveli. Aztán a lány mégiscsak visszakérdez, így esetlenül megvonja a vállát.* - Nem tudom... csak valahogy úgy érzem, hogy titkol valamit, és hogyha ő úgy érzi, hogy a titok miatt nem léphet, akkor... csak annyira zavar, hogy nem is tudom, mi az, és talán teljesen rosszul gondolom, és igazából nincs is semmi, csak az én hülyeségem... de mindig ígéri, hogy bemutat nektek, a családjának, de még egyszer sem vitt el. Lehet, hogy fél tőle, hogy mit szólnátok... mármint nem te, hanem érted, hogy a többiek mit szólnának, hogy... *Nem mondja ki, de a fejéhez nyúl, megfogja a füleit, jelezve, hogy arra gondol. Nem elég, hogy természetesen kék a haja ("természetesen" - minden bizonnyal jó sok kísérlet eredményeképpen), de még macskafülei is vannak. Meg úgy egyáltalán... macska. Aztán kíváncsian várja Sasha válaszát, de mielőtt megérkezne, belép Meld. A lány megtalálja a levelet, Nemo pedig szintén automatikusan utána kap, mikor elesne, de már késő. Felszisszen, és pislog, hogy Sasha jól van-e, majd a csókra csak drámaian eltakarja a szemeit.* - Fúj, muszáj előttem? *Nyafog. Viszont mielőtt feltűnhetne neki, hogy Sasha szájával mi van, elhangzik Meldéből a mondat... aminek hatására felkapja a cuccait, és felpattan a fotelből.* - Mi zöld, a haja, miért lenne zöld, ugyanmár, nem tudom miről beszélsz. *Hadarja, és szinte már az ajtónál van, mikor visszakiált.* - Délután háromra elmúlik, kiszámoltam, becsszó, ne ölj meg! *Azzal már spurizik is kifelé, mielőtt Sashának eszébe jutna utána vetni magát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 3:51 pm | |
| *Nem is tudja pontosan, milyen nagy dologtól mentette meg Sashát, hiszen nem erre a részére figyelt a beszélgetésnek. Rávigyorog a fiúra, mikor az kijelenti, hogy pukkadjon meg, de nem szól semmit, Sashával van most elintéznivalója. Mikor a lány előveszi az összegyűrődött papírt, amit láthatóan nem is látott eddig, és behúzott nyakkal várja, hogy Sasha elolvassa, és reagáljon rá. Majd a lány szokásához híven eltanyázik a földön, Meld pedig kapásból utána kap, hogy legalább tompítsa a dolgot, és valahogy elkapja. A reflexei elég jók, de mégse látnok, nem látta előre az esést, így... nem sikerül a legfényesebben a dolog.* - Jól vagy? *Kérdezi kerek szemekkel, aggódva, még akkor is, amikor a lány a nyakába ugrik. Elkapja, átöleli, viszont mikor Sasha a fülébe súg, először nem érti, mit akar. Hogyhogy mintha begyógyítaná...? Arra gondol, hogy adjon rá gyógypuszit? A szájára? Mint az Indiana Jones-ban? Nagy szemekkel pislog, majd lehajol, és röviden megcsókolja a lányt, pontosabban inkább csak puszit ad a szájára, óvatosan, hogy ne nagyon bántsa a sebet, ami lassan el is tűnik. A vér viszont attól alighanem még ott marad egy picit.* - Egyébként miért zöld a hajad...? A bálra festetted be? Én is befessem az enyémet? |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 3:40 pm | |
| *Picit elgondolkodik Nemo szavain. Hát lehet, hogy Jeremy azért, mert ugye, hogy félig macska, de hát nem lenne senkinek sem baj, Peter sem akadna ki, annál sokkal megértőbb, de hát...fene tudja mit gondol Jeremy.* -Én nem hiszem, vagyis hát nem tudom. Talán csak bátortalan, mi lenne ha te hívnád el a bálba? *Hát igen, az miért lenne szabály, hogy csak a másik teheti meg?* -Talán nem is tudja, hogy kedveled, és ezért nem mert lépni, vagy bármi. *Aztán végülis Nemo is ugyanerre jut, hogy neki kellene lépni, amire erőteljesen bólogatni kezd, és elő is bukkan egy szál zöld hajtincs a feje tetejéről. Egyelőre még nem veszi észre. A gumicukorból végülis nem vesz, de az elharapott mondat felkelti a figyelmét.* -Csak? Mitől félsz? *Csak nem hagyja a kíváncsiság, annyi baja van mostanában, hogy inkább belefolyik máséba, és akkor a sajátja picit háttérbe szorul. A kérdésre viszont kicsit megretten, majdnem meg is ugrik. Már megint elszólta magát, amit megígért, hogy nem fog, de hát túl gyorsan beszél és lassan gondolkodik.* -Hát...ő...ő... *És ekkor lép be Meld, ami most kifejezetten nagyon felüdítő, mert aztán nagyon nem az ő dolga, hogy elmondja Nemonak, hogy vérfarkasok és hirtelen nagyon nem jutott eszébe semmi jó füllentés. Várakozón pillant a fiúra, aztán a levél említésére csak kitágul picit a pupillája, majd a zsebében kezd el kotorászni, amiben egy enyhén szólva is totál szétgyűrődött levél van. Egy "Ó!"-t formáz a szájával hangtalanul, ahogy felpillant a fiúra. Igyekszik a nélkül szétbontogatni, hogy ne tépje el túl sok helyen és abban tényleg ott a meghívás. Nagy lelkesedéssel pattan fel és vetné magát Meld nyakába, de helyette egy a földön hagyott égőre lép és akkorát zúg, amit már-már tanítani kellene. Felreped kissé a szája és még a vér is kiserken.* -Áu! *Nyüsszen fel kicsit. A levél, azaz a galacsin messze száll a kezéből, majd felpattan és mostmár tényleg Meld nyakába veti magát.* -Hát persze, hogy megyek veled, azt hittem nem hívsz! *Valószínűleg a levelet eltette, aztán el is felejtett, hogy ott van. Ez nagyon is rá vall. Az már viszont nagyobb gond, hogy a száján a seb se perc alatt elkezd összeforrni. Megpróbál alig hallhatóan Meld fülébe súgni.* -Mintha begyógyítanád, csinálj úgy. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:48 am | |
| - Áh, értem. Szóval nálatok is zavaros. Igen, valami ilyesmi... én... még egyáltalán nem is beszéltünk róla, de úgy érzem, hogy tetszem Jeremynek, de nem is akar bemutatni nektek, mármint a családjának, és félek, hogy mi van, ha szégyell, és... *Bukik ki belőle hirtelen, majd megvakarja a tarkóját, és megrázza a fejét.* - De áh, biztos nem. Biztos csak fél meghívni, és nekem kellene lépnem, és majd fogok is, persze, csak... *Csak igenis tart a dologtól, mert úgy érzi, mintha Jeremy titkolna valamit, és amíg fogalma sincs, hogy mit, addig egyszerűen nem mer lépni. Nem, Jeremy titka, Jeremy tudja, ez milyen hatással van a kapcsolatukra, az is lehet, hogy valami titkos felesége van, és azért nem hívja soha randira, vagy... nem, az csak nem.* - Semmi, tényleg mindegy. Csak uhm... szóval ne egyél a gumicukorból inkább. *Ő maga is reménykedik benne, hogy el fog múlni a bálig, mert valljuk be, Sasha estéjét nem akarta ezzel elrontani. Fejben számolgat is, hogy hány óra van még addig, és megnyugszik, hogy elég lesz, addigra teljesen kikopik a bűbáj. Szóval nem kell pánikoltatnia a lányt, hátha addig nem néz tükörbe.* - De miért hívjátok éppen falkának? Jeremy is így hívta, de nem értem. Mármint, falkában a farkasok élnek, meg még tuti egy csomó állat, de nem az emberek. *Értetlenkedik, majd megjelenik Meld, mire először nyelvet ölt rá a gyanúsítgatásért, és közelebb húzza magához a gumicukros tálat.* - Ó, pukkadj meg. *Közli a fiúval, aztán mikor kibontakozik előtte a jelenet, inkább hátrahúzódik, és csendben marad. Csak Sashának küld Meld háta mögül egy afféle "én megmondtam!" pillantást.*
//fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:43 am | |
| *Sietős léptekkel járja a kúriát - Hamonnel megszerezték tegnap az öltözékét a bálra, viszont hiába írt pár napja Sashának levelet, a lány még mindig nem válaszolt... így valljuk be, eddig nem is mert rákérdezni. Mi van, ha azért, mert nem akar vele menni, csak nem tudja hogyan utasítsa vissza? Mi van ha mással megy, akit ő mondjuk nem is ismer? Mi van ha valaki tényleg megelőzte? Mi van ha Sasha rájött hogy igazából nem érdekli? Szóval tele van kérdésekkel. De ma van a bál, így kénytelen lesz rákérdezni személyesen is, hogy mi a válasz a levelére. Ironikus, de hiába ismeri Sasha szétszórtságát, arra nem is gondol, hogy esetleg egyszerűen elvesztette a levelet és nem is látta. Aztán az orra végül csak rááll a lány illatára, és rögtön arrafelé veszi az irányt. A fülét megcsapja a lány hangja is, és alighanem azért pár szót elkap, még akkor is, ha a lány elhallgat mikor beazonosítja a közeledőt. Nyel egy nagyot, és majdnem vissza is fordul.* ~ Tényleg nem akarja elrontani, és mi van, ha emiatt nem jön a bálba, és... ~ *De mostmár késő, Sasha alighanem megérezte, és tudja, hogy az ajtó előtt toporog, így kénytelen lesz belépni. Beszív, kifúj, vigyort varázsol az arcára, és benyit.* - Heló mindenki! Heló Nemo, Sasha, higgy nekem, ne nyúlj semmi ehetőhöz amivel ő kínál. *Néz csúnyán a fiúra, majd kicsit megköszörüli a torkát, és zavartan megáll a lány elől.* - Figyelj, csak arra gondoltam, hogy... hát... megkaptad a levelem? Tudod, amiben a vers volt, meg... meg amiben meghívtalak a bálra. |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:36 am | |
| *Csak rázza a fejét, nem lehetne meggyőzni róla, hogy a létre nem a legjobb megoldás. Még létrára is csak akkor mászna fel, ha valaki fogja, nehogy véletlenül ne adj isten egy hirtelen jött földrengés miatt felboruljon, vagy ilyesmi. A felvetésre picit elgondolkodik, végülis lehet, hogy igaza van Nemonak.* -Hát...lehet, de mikor akar, majd ott, vagy ott se? Hát mi még nem járunk, vagy is még kicsit zavaros az egész...bonyolult. *Magyarázza, bár igazán nehéz, hiszen ő maga sem érti még teljesen, vagy van tisztában a helyzettel. Majd idővel, vagy talán majd a bálon. A gumicukorra pillant, és arra, amit Nemo mondd picit ráncolja a szemöldökét. Mázli, hogy nincs tükör, mert kb. sikítófrászt kapna, hogyan fog kinézni vörös ruhában zöld hajjal a bálon. Kiborító! Addig talán elmúlik.* -Mi, miért mindegy? *Tétovázik, ahogy a tál felé nyúl, aztán végülis egyikből sem vesz, az a biztos, mert fene tudja mi történik majd, igazán nem akar hirtelen mondjuk egérré változni, vagy fene tudja.* -Na azért! *Nem élné túl, ha az új ruhájában kárt tennének. Így meg aztán tuti készülni fog, ha meglátja a rosszcsontokat, akkor valami távolabbi pontra fog szépen elmenekülni. A kérdésre elmosolyodik, hát igen azért ez egy külső szemlélőnek bonyolult lehet.* -Jajj ez azért nem olyan teljesen! Tudod a Falka...mi régóta együtt vagyunk, és már olyan, mint egy család, de nem vagyunk igazából rokonok, szóval...mintha lenne egy fogadott testvéred, akit nagyon szeretsz. Ezért is nehéz ez Melddel, mert nem akarom, hogy tönkremenjen az, ami most van, ha netán más nem menne. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:28 am | |
| - Persze, de idehozni egy létrát sokkal több idő, mint felrakni a széket és rámászni. Tudod, nem nagyon maradhatok itt sokáig, mert forgalmas a hely, sokan jönnek be, és észreveszik hogy én csinálom, és elrontják a meglepetést. *Magyarázza, miközben a széket visszahúzza a helyére. Nem, teljes mértékben meggyőzhetetlen, hogy ez veszélyes lenne számára. Bízik annyira a képességeiben, hogy meg tudja oldani... talán túlságosan is. Vagy épp olyan, mint a macskák: felmásznak a fára, de arra nem gondolnak, utána hogy jönnek le. Nem gondolkoznak előre.* - Áháá, szóval Meld! Hát nem tudom, ahogy én elnéztem azt a srácot, még életében nem volt bálban. Nem hiszem, hogy átgondolta, hogy a lányoknak több ideig tart ruhát keresni, meg hogy napokkal előtte el kell hívni, meg minden. De biztos vagyok benne, hogy ha jártok, akkor el fog hívni. *Nyugtatja meg Sashát, miközben elé rak egy tál gumicukrot.* - Tessék. A pirosból egyél, abban nincsen semmi. Vagy a zöldben nincs...? *Megakad egy pillanatra, gondolkozik, majd megvonja a vállát.* - Igen, azt hiszem, a zöld a tiszta. Bár mondjuk már mindegy... *Teszi hozzá halkabban, mikor a lány haja zöldre vált a sütitől, de egyelőre nem szól neki, csak lopva körbepillant, van-e valahol tükör, amit le kellene takarnia.* - Ne aggódj, a ruhákra nem pályázunk, maximum valami ideiglenesen színező bűbáj, amitől kiakadnak a lányok, de pár perc múlva elmúlik. De te már ezt is megúszod, mert elmondtam, és nem lenne izgalmas. *Na nem mintha nem tudna más, ideiglenes trükköt kitalálni. Aztán Sasha rákérdez, mire felsóhajt.* - Igen, valami olyasmi. De úgy látszik, ő nem akarja. Vagy nem is tudom. Lehet, hogy csak félénk, mit Meld. Ez olyan... családi dolog. Tényleg, hogy is van ez? Mert Jeremy azt mondta, ti a családja vagytok, de mégsem, és... és akkor te meg Meld... szóval mi a kapcsolat köztetek? |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:20 am | |
| *Na igen, ezekről jó, hogy nem tud, mert akkor már elképzelte volna millió féle képpen Nemo halálát. Nem kifejezetten egy bátor alkat, bár persze szereti jól érezni magát, de csak olyan körülmények között, amibe nem lehet belehalni, vagy megsérülni és ezek a lehetőségek neki nagyon könnyen le tudnak peregni a szeme előtt.* -A létre biztonságosabb! *Teszi még hozzá, de valahogy látja Nemo szemének csillogásán, hogy úgyse tudná meggyőzni a maga igazáról, esélytelen lenne. Mondjuk nem csoda, hogy a cicus nem tudja kiről van szó, hiszen még annyira durván nem ismerik egymást, meg hát annyira nem is csicseregte még el a szerelmi életét mindenkinek.* -Hát Meld! Biztos voltam benne, hogy elhív, azért vettem a ruhát már egy hete, de hát...szerinted így van? Mindig olyan félős, egy kicsit igazán lehetne határozottabb, vagy egyszerűen felfelejtette, de hát tudhatná, hogy egy lánynak ez mennyire fontos! *A végére már egészen hadar, hiszen azért lássuk be ez tényleg nagyon fontos, csak úgy egyedül annyira ciki benézni egy bálra, hogy arra szavak sincsenek. Nemo válaszán jót mosolyog, majd mostmár bele is harap a sütibe, amitől menten zöldre is vált a haja. Ezt még észre sem veszi, hiszen fel van tűzve, és nincs előtte éppenséggel egy tükör.* -Akkor biztos jó lesz, csak kérlek ne tegyétek tönkre a ruhámat, nagyon drága volt, és szép...jó? *Jeremy említésére viszont megint kitágul kicsit a pupillája.* -Mármint hogy érted, hogy Jerremy hív el, mint...mintha egy pár lennétek? *Meld egyszer már viccelődött ezzel, arra emlékszik, meg párszor cicusozott is mindenfélét, de azért egy kissé le van döbbenve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:11 am | |
| - Létrát? Minek? *Sasha paranoiás, és közben tudtán kívül ahhoz a sráchoz beszél, aki magas kerítéseken át szökött meg az árvaházból majd vissza minden második éjszaka, aki a tetőkön mászkált hogy ne tudják büntetésbe vinni, és aki keskeny peremeken egyensúlyozott végig hogy visszaszerezze a labdákat. Ha látta volna a lány azokat a mutatványokat, nagy eséllyel szívrohamot kap, vagy valami hasonló. De hát macska, meg tehetsége is van, így... ő is törte már csontját többször, de mégsem annyira, mint amennyire lehetett volna. Úgyis kilenc élete van. Aztán Sasha arról kezd beszélni, hogy nem hívta meg senki, de még nincs teljesen otthon a falka szerelmi életében, így nem veszi az adást, kire céloz a lány.* - Mármint kinek kellett volna meghívnia? *Kérdezi kíváncsian, majd leveti magát a kanapéra.* - Az is lehet, hogy meglepetésnek szánja, és ruhát is vett neked, vagy valami, és majd hirtelen beállít a bál előtt. Vagy szerzett egy időgépet és visszavisz az időben vásárolni. Vagy egyszerűen tudja hogy már van ruhád. *Tippelget, aztán Sasha visszadobja a kérdést, mire bólint.* - Naná! Vaszilijjel, a szobatársammal, megyünk egy kicsit feldobni a hangulatot. Vagyis nem konkrétan együtt, de tudom hogy neki is ilyen céljai vannak, szóval majd úgyis összedolgozunk ha lent leszünk, meg talán akadnak majd mások is, akik hasonlóak. Na meg még reménykedem, hogy Jeremy meghív, de nem hiszem, hogy összeszedi magát. |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 10:05 am | |
| *A válaszra kitágult pupillái kicsit visszaállnak rendes állapotukba, de igazán csak akkor, amikor már Nemo leugrik a földre és végre nem a széken egyensúlyoz.* -Komolyan a frászt hoztad rám ezzel! Nem találtál mondjuk egy létrát? *Kissé még mindig pánikszerűen magas hangon beszél, de lassan azért lenyugszik és a légzése is lassul. Már lepergett a szeme előtt, ahogy a fiú leesik és vérben fürödve, kitört tagokkal fekszik a padlón. Hát igen, egy egész cseppet paranoiás. Mostmár felméri a terepet, és kiszúrja a díszeket, majd reflexből az egyik süti után nyúl, de még amíg válaszol nem harap bele.* -Nagyon szép lett, de tényleg! *A kérdésre viszont már legörbül a szája széle és még mindig szorongatva a sütit veti le magát a kanapéra.* -Szerintem nem megyek. Meg van már a ruhám, de nem hívott el senki, és ma meg már...milyen az, ha ma hív el valaki? *A valakit jól megnyomja, hiszen tudja jól, hogy kinek kéne.* -Azt várná, hogy ma szerezzem be a ruhám, vagy...vagy mi? Meg van már persze, de akkor is. Szerintem nem is hív senki, fent fogok kuksolni a szobámban. *Durcás pofival mered a padlóra. Ez már egy kicsit sok neki, mostanában lassan teljesen kezd szétesni lelkileg, pedig mindig vidám és jókedvű, de hát annyi bonyodalom és nehézség akad, hogy ez már tényleg kezdi lassan teljesen ellepni.* -Te mész? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 9:57 am | |
| *Neki szerencsére semmilyen gondja nincs. Na jó, oké, ha nagyon akarna, akkor akadna, például az, hogy a legkevésbé sem tud újabban kiigazodni Jeremyn, meg a haverjain, hiszen az a Meld se hagyja békén, és ráadásul Jeremy nem akarja bemutatni a családjának, és mi van ha szégyelli, és... de karácsony van, így jó szokásához híven a díszítésbe, mások megtréfálásába, meg este majd a bálba fekteti az energiáját. Igen, ő tervezi, hogy mindenképpen lemegy, bár csak lazán, nem fog nagyon kiöltözni, mert nincs is mibe. Egyelőre nem is hívták el, arról nem tud, maximum reméli, hogy valaki igenis tervezi, és majd a mai nap folyamán minden bizonnyal meg is történik. Macskaként ha nem is annyira, mint egy vérfarkasnak, azért szintén éles a hallása, így felfigyel Sasha beléptére, és odapillant.* - Ó, szia Sasha. Díszítek. A szalagokat kötöm fel a csillárra. *Válaszol a kérdésre, majd egy kicsit felméri a távolságot, a szöget, aztán könnyedén leugrik és talpra érkezik, ahogy jó macskához illik.* - Mi újság? Kivel mész a bálra este? |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 9:47 am | |
| *A tegnapi úszás kifejezetten jót tett a lelkének, leszámítva persze, amikor Adammel találkozott, mostmár egyre több minden van, amit jó lenne kicsit kisöpörni a fejéből, ezért döntött a mellett, hogy sétára indul. Ma van a bál és nem hívta el senki sem, lassan összeomlik, pedig már ruhát is szerzett be előre, és a végén fel sem veheti majd? Halk sóhajjal löki be a társalgó ajtaját, hátha nincs itt senki, és egy picit nyugisan elücsöröghet, amíg a szobájában a társaság nagy része öltözködik és épp kicsípi magát. Mostmár tényleg le kellene mennie Ellához nyugodtan kibőgni magát, hátha attól kicsit megnyugszik a lelke végre. Aztán amikor benyit majdnem elakad a lélegzete a széken való egyensúlyozás láttán. Majdnem felsikkant, de még időben a szája elé kapj a kezét, mert ezzel csak megijesztené a cicust és a végén miatta törné össze magát. Szapora légzése biztosan kiszúrható, ahogy ledöbbenve áll az ajtóban, szinte észre sem veszi először a díszeket. Enyhén szólva is szopránba csúszik fel a hangja és suttogón préseli a szavakat.* -Mit csinálsz ott fent? *A keze még mindig a szája előtt, szóval igazából csak hellyel-közzel lehet érteni, hogy mit mondd, de az arckifejezése nagyjából mindene elárul.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 9:40 am | |
| - Azt a csillagot pedig... nem, nem! Teljesen rosszul csináljátok! A csillag oda kell, és ne ejtsd el, mert fel fog robbanni. Izé... cukorka van benne, oké? Nem igazából fog felrobbanni, csak robban egyet és kijön belőle a cukor. Érted? *Éppenséggel az egyik fotelre feltett széken egyensúlyozik, ami kicsit nagyon életveszélyes, és már több manó is le akarta szedni, de elhessegette őket. Nem, el kell érnie a plafont, hogy fel tudja erősíteni a csillárra a trükkjeit. A manókat igazgatja, hogy segítsenek neki, de végül felsóhajt.* - Oké, elmehettek, innentől megoldom egyedül. Már majdnem kész. *A társalgó fel van díszítve, különféle csillagok, holdak, a kandallón tömött zoknin, az asztalokon sütemény. Természetesen mindenben van valami trükk, a sütitől zöld lesz az illető haja, vagy ideiglenesen vörös lesz a bőre, ilyen aranyosságok. Semmi igazán komoly. Remélhetőleg. Szóval így találhatja meg bárki, aki belép, de persze megijeszteni nem túl szerencsés, mert a végén még tényleg lezúg a szék tetejéről...* |
| | | Gabriella Ophelia Milena
Főkarakter : Clína Aoife Nessa Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:54 pm | |
| *Hát igen, ha valami jó benne, az az, hogy nem egy vitázó típus. Számára a viták már az elején lezárulnak, hiszen mindig neki van ugaza, és ez így van jól. A viccre kapott reakcióval teljesen meg van elégedve, nagyon sokáig kutatott, mire egy ennyire humortalan viccet talált. Büszkesége ki is ül az racára, bár nem lehet tudni, hogy pontosan melyik témájukhoz kapcsolódik. Alig várja, hogy Yeka és Jake megismerjék egymást, sőt, alig várja, hogy mindhárman részegen randalírozzanak a Jenilliában, hiszen tudni lehet Yekáról, hogy helyben is kiválóan randalírozik. Szép este lesz, az tuti. A forró csoki mégis az sztalukhoz kerül, és minő szerencse, el sem kell játszania a hülye majdnem szakítópróbás jelenetet, amikor a másik el akar menni, de ő a lábába kapaszkodva, mű zokogással tartja vissza. A gyomra felfordul.* -Na jó, tényleg nem akarom, hogy elmenj. Legalábbis ne így. *Dorombolja gyöngéden. Most, hogy így belegondol, még soha, senkihez nem volt ennyire gyöngéd és kedves. Sajnos (szerencsére) nincs lehetősége ezen eltöprengeni, mert elnyeli őt a babzsákfotel, és a vérkarkas tüzes ölelése.* | |
| | | Kasey Jake Ellswood
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 441 Kaszt : Üzenőláda :
Made by Clína
Este 10 után is bárhol játszhatok!
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:46 pm | |
| *Úgy tűnik, hogy Gabriella mégsem vette olyan nagyon véresen komolyan ezt a Gisis dolgot, hiszen mivel én poénnak vettem, ő sem boncolgatja tovább a témát, egyszerűen csak túllép rajta. Örülök, hogy nem kezdtünk valami hülye, értelmetlen veszekedésbe, vagy vitába, mert ahhoz most se kedvem nem lenne, se erőm. Ígyhát átugrojuk a téma kényes részét és a Jeniliához érünk, ahova majdegyszerelmegyünk bulizni. Egyszer... Biztos vagyok benne, hogy ez igen hamarbe fog következni,mert a) már porzik a májam és a lábam egy kis bulira és b) alapból szerda van, hamarosan itt a hétvége, a péntek, a party-time! Persze elgondolkozom rajta, hogy mit fog szólni Gabi, hogyha előveszem majd a vicces cigit, de nekem a bulihoz hozzátartozik az is. Talán neki is úgy fog tetszeni, ahogy Dianának.* - Úgy iszik, mint egy orosz? Hajajj, jó estének nézünk elébe, én már érzem! *nevetek fel vigyorogva és el is raktározom magamban a lány nevét, hogy majd esetleg vele igyunk. Bár biztos vagyok benne, hogyha ott leszünk, akkor Gabi úgyis köszönni fog az orosz lánynak. A viccre először felvonom a szemöldökömet és döbbenten nézek a lányra, majd kitör belőlem a nevetés. Nem is nevetés, inkább röhögés, amitől kissé vörös lesz a fejem.* -Jézusom Gabriella, szerintem ne próbálkozz. Ez annyira sz@r volt, hogy már jó. *vihogok, mint egy idióta, majd végül megcsóválom a fejemet és egy cuppanóst nyomoka leányzó ajkaira. Felállok és a forró csoki után szimatolok, majd a teli bögrével visszaülök a lány mellé, hangosan és látványosan cuppogva a finom csokit. Az aprócsak sértésre felvonom a szemöldökömetés pajkosanelvigyorodom. Lerakom a bögrét az egyik közeli asztalra, majd közelebb mászok a lányhoz és egyszerűen ledöntöm a párnákra.* - Ugyan, Leányzó! Ki hiszi el, hogy nem akarod, hogy itt legyek? És amúgy sem érdekel.*suttogom egyre közelebb hajolva a lány fölött az arcához, majd végül ajkam az ajkához ér és egy lágy, majd egyre szenvedélyesebb csókkal ajándékozom meg a fekete szépséget. Ismét kellemes esténk lesz a babzsákok között...* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:38 pm | |
| *A Jake-féle viszakozás meghozza a gyümölcsét, teljesen elfeledkeik arról, hogy miért is volt az előbb még ennyire dühös. Mi tagadás, ő is sokat jellemfejlődött, amióta "együtt van" a vérfarkassal, már neki sincs kedve embereket kibekezni, vagy ha már Jenillia, akkor kiforgatni minden vagyonukból. lincolnnal ugyanis megtette, és mily érdekes, azóta nem is látta őt sem a Jenilliában, sem a suliban. Felszívódott. Bár ő is megtehetné ezt, de már nincs sok választása, hiszen teljesen Jake-hez idomult. Valóban pont illik, ahol van, és az ajkai is pont a másikéra illeszkednek. A megismerkedés dologra csak mosolyogva rázza a fejét. Gisi sem örülne annak, ha valaki ilyen állapotban látná, meg Jake agyát sem akarja pattanásig feszíteni.* -Nagyon jó hely, és a pultos az egyik legkedvesebb barátnőm, Yeka. Orosz hölgy, és pont úgy is iszik, mint egy igazi orosz. Néha még a medvéknél is félelmetesebb. *Mondja, és valószínűsítehtő, hogy megint megpróbált viccet mondani.* -Apropó vicc, elgondolkodtam a dolgon, és eszembe jutott, hogy van egy kedvenc viccem, amit mindenképpen el akartam mesélni. Két favicc üldögél egy ágon. Egyszercsak az egyik elkezd nevetni, mire a másik döbbenten kérdezi: Te meg min röhögsz? Áh, semmi-semmi, feleli a másik, csak eszembe jutottam. *Várja a kitörő nevetést, vagy sokkal inkább a wtf? jellegű arcot, hiszen tény, hogy nem ez az évszázad poénja. A forrócsokira csak rázza a fejét. Még csak az kéne, hogy a forró csoki és a vodka francia keringőbe kezdjenek a pocakjában. Rögtön más lenne az este hangulata, ha helyben leokádaná a kedvesét. A gonoszkodó tekintetre csak angyalian mosolyog.* -Nem mondog, hogy menj a fenébe, de hidd el, nagyon gondolom. *Csicsergi bájos hangján.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:27 pm | |
| *Gabriella elmeséli az álmát és persze Gisirőlis ejt néhány szót, amire én elég fucsán reagálok - szerinte. Végighallgatom az álmot, majd a kérdésére felvonom a szemöldökömet és elnevetem magam. Nem veszem komolyan ezt a zegészet, hiszen most nem akarok egy vadidegen lányról beszélni, aki esetleg utcákat robbantgat fel, vagy ilyesmi. Feltartom a két kezemet, tenyérrel a lány felé és nevetve visszakozok.* - Hé, nyugi. Nem ismerem a csajt, de hogyha utcákat robbantgat és beleköt emberekbe, akkor lehet, hogy nem akarok vele találkozni. De hogyha szeretnéd, akkor megismerem. Lehet, hogy amúgy jófej. *vigyorodom el szélesen és remélem, hogy Gabriella nem fogja leharapni a fejemet. De azért az első benyomás nem valami túl jó Gisiről. Végül áttérünk az ivásra, meg a rumos teára amit most nem nagyon kívánok. Közelebb csúszok a lányhoz, és magamhoz ölelem. Szeretem, hogyha ott van mellettem és örömmel érzem, hogy ő sem visszakozik, hanem szépen a karomba simul, mintha oda való lenne. Mert hogy oda való is. Furcsa, hogy néhány nap alatt mennyire közel kerültünk egymáshoz. Ami azt illeti, olyan közel, amennyire csak lehet.* - Jenilia... Milyen furcsa neve van. De tetszik. Oké, majd egyszer menjünk eloda. Te már úgyis ismered a helyet. *vigyorodom el, és egy puszit nyomok a lány ajkaira. Körbenézek és kiszúrok magamnak egy kancsót.* - Szóval rumos tea? És mi van a jó öreg forrócsokival? *kacsintok pajkosan a lányra ésfelállok. Látványosan beleszimatolok a levegőbe, majd megindulok az egyik gőzölgő kancsó felé, ami tényleg forró csokit tartalmaz.* - Kérsz? *vigyorgok pofátlanul Gabira és hogyha igent int, akkor töltök neki is. Hogyha nem, akkor csak a saját bögrémmel ülök vissza mellé és az orra előtt iszom a finom italt. Bunkó vagyok, igen, ez van.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:20 pm | |
| *Cseppet sem lesznek annyian irigyek Jake-re, mint Ophyra, akinek a suli legdögösebb vérfarkasát dobta a nagy gép. Elmosolyodik, ahogy Jake mellé bújik, és érezhetően lassabban ver a szíve. Túljutott a sokkon, s már csaknem lehivgadna, amikor Jake elejti azt a bizonyos mondatot Gisiről. Felvonja a szemöldökét, és már egyáltalán nem mosolyog.* -Hogy érted azt, hogy jobb, ha nem is ismered? Szóval azt mondod, ha valaki egy kicsit kifacsart gondolkodású, az már nem is számíthat másokra? Szerinted hagyni kellene, hogy egyszer tényleg valami baja essen, és mondjuk az egész életét egy sötét cellában töltse? *A kérdés konkrétan Gisiről szólt, de érezhető a hangján, hogy átvitt értelemben abszolüt saját magáról beszél, hiszen ő maga is bármikor beleszaladhat ebbe az élathelyzetbe. Hogyan magyarázza meg az auroroknak, hogy ő "csak" démon, és "csak" kényszer hatására ölt meg mondjuk egy embert, és igazából ő jókislány? Tudja jól, hogy ezt nem lehet megmagyarázni senkinek. Amint felmerül a d betűs szó, neki vége. Elítélik... Nagyon nem szeretne arra döbbenni, hogy Jake is valójában rühelli a démoni részét, mert akkor abszolút semmi értelme időt tölteni vele. A tea dologra csak legyint, kicsit frusztrált lesz ettől az egész gondolatmenettől. Próbál ellenállni a srác csábításának, hogy még most tisztázhassák a dolgokat, de nem megy. Amint megérzi az illatát és forró karok ölelését, szépen lassan elernyed. A végére már mosolyog is, arcáról elszáll a düh árnyéka is. A buli gondolatára felélénkül, főleg, hogy a Jenillia kerül szóba, ami kb a törzshelyének is mondható.* -Igen, Jenilliának hívják. Nagyon jó hely, én kifejezetten szeretek oda járni. Szívesen tesztelném a tánctudásodat. *Kacsint hozzá, de egyelőre nem árulja el, hogy ő mennyire jól táncol. Legyen meglepetés.* | |
Made by Clína
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 19, 2012 9:09 pm | |
| *Valóban baromira megijedek és kezdek rájönni, hogy lehet, hogy ezt a csajt nem nekem szánták. Fél-démon, gonosz, érzéketlen és még pálcát is ránt arra, hogyha megijesztik? Kellemetlen, de mégis... Baromira dögös és vonzódom hozzá, úgyhogy ezeket a dolgokat simán lenyelem és lehet, hogy én leszek a papucs,meg a beszari alak, de legalább mindenki irigykedni fog a dögös démonkámra. Az angyali mosollyal ismét le tud venni a lábamról, így az ijedtségemet hamar átveszi a kellemes jó kedv, ami mindig eltölt a lány társaságában. Gabi elmeséli, hogy mi is történt, én pedig kíváncsian hallgatom a lány egyre kétségbeesett szavait. Felvonom a szemöldökömet és lassan odamászok a lány mellé a babzsák!!! fotelekbe. Átkarolom a derekát és közelebb húzom magamhoz.* - Nem ismerem, de lehet, hogy jobb is, ezek után. *nevetem el magam, majd lágyan megsimítom a leányzó arcát és nyomok rá egy puszit.* - Most már felébredtél, úgyhogy ne gondolkozz ilyen hülye rémálmokon. Majd segítek, hogy jót álmodj és jó legyen az éjszakád. *kacsintok vigyorogva rá és a teájára nézek.* - Rumos tea? Ugyan, én kicsit erősebb valamire gondoltam, de majd legközelebb. *jelentem ki ellent mondást nem tűrő hangon.* - Rám fér már egy kis lazítás és úgy hallottam, hogy Nellondban van valami frankó club. Egyik este elmehetnénk. Táncolni, meg ilyenek. *ajánlom fel a lánynak az esti programot, bár nem tudom, Gabi mennyire szokott bulizni. Nem tűnik olyan lánynak, aki iszogat kicsit, majd becsípve, vihogva táncolgat a táncparketten. De hát ki tudja?* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |