Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+73Owen Philips Hiroshi Haku Jean Pierre Borell Sophie Lee Lirina Sunrose Dylan Atlas Kilian Aimes Johnny Bradburry Libby McIntyre Savannah Carlson Eddie Fisher - Archívum Mike Preston David Addison Scarletta Ferellion Alise Ellwood Shannon Phoenix Nathaniel Harris - Archív Tate Demerest Andie Fisher Marco Mimieaux Aidan Hamilton Nellie Hamilton Bjoren Bertill Felicity Artmenson Seònaid Sine Aidric Selding Scott Masters Cecile Mignonette Lilia Radoslava Logan Knucker Natale Carrie Zoelinde Ayberk Clína Aoife Nessa Fox Hunter Matthew Demerest Elijah West Price Lirian con Silvanas Cassandra Waylan Gabriella Ophelia Milena Kasey Jake Ellswood Tessa Leone Pablo Martinez Sarah Lairs Adam Kerphina Sasha Lupinien Diana Lunitech Zac Leaving Natasha Potrevszkij Nye Drystan Deyan Serenity Ariadne Helena Krausheim Isabella Newton Solomon Reed Raven Blackmoon Celia D'cruze Steven Grivalt Boris Casimir Pavlov Kelsey Edison Estera Linnet Valeriel Ravenwood Játékmester Speranza di Bagliore Rimmon Ionnis Cat R. Morgan Éclair Lagarde Artemis Taylor Evangeline Elovics Munashi Kataku Nawara'son Onoria Samuel J. Colwell Anastazia Drawer Flame Torchwood Zachary D. Reed 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Aug. 02, 2012 5:14 pm | |
| First topic message reminder :
*Nem pontosan tudja még, hogy ki az új diák, ki a régi, aki mondjuk bliccelt az óráiról, és ki az, aki új, és Fellah Akadémiáról érkezett, de van egy olyan sejtése, hogy akihez odalépett, a tüzes leányzó, Fellah-i lehet. A lángok, a tűz elalszik, na de nem csak Flame alatt, hanem körbe a falakon, és mivel a föld alatt vannak, ezért hirtelen vaksötét támad. Nem nagyon esik kétségbe, a szemöldöke felszalad, furcsa félvigyor kerül az arcára, kicsit rosszalló, de hogyha újra felgyúlnak a fények, szépen el is tűnik róla.* - Nyugalom katona, pihenj. *Mondja, ahogy látja, hogy a leányzó kissé feszeng, majd lehuppan egy fotelbe, és onnan néz Flame felé, kezével intve, hogy ő is üljön le, tényleg nem csinált semmi rosszat.* - Nincsen olyan sok diák, aki képes lenne a tűzben ücsörögve meditálni, így inkább úgy tűnt első ránézésre, hogy valami átok sújtott és szépen elégetnek, mintha csak a középkorban lennénk, csak akkor máglyán tették és nem kandallóban. Ámbár ha kényelmes ott, és nem félsz, hogy önjelölt vízmágus nyakon locsol, teljes nyugodalommal. *Pillant vissza a kandalló felé, majd kissé elmosolyodik, még egy diákot se látott ilyen aktívan erőt nyerni az eleméből. Persze a tűznél is a legfeltűnőbb, egy vízmágus csak fürdik.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Matthew Demerest
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 102 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 8:31 pm | |
| *Matt egészen sűrűn kerül elő azóta, hogy felfedte magát, és miután tegnap találkozott Merillel és eldöntötték, hogy a központi teremben partizni kéne, most errefelé tart. Tőle kellően szokatlanul a manók között felvette a tekintélyt parancsoló Demerest-pózt és már kilenc óta a terem szépen fel van díszítve, pezsgővel és kajával ellátva, de azért nem csak pezsgővel, mert egész este csak nem lehet azt inni. Azt majd éjfélkor. Fekete dzseki, fekete nadrág, vörös ing, felső két gomb kigombolva, fekete tornacipő, a vörös-fekete színösszeállításoktól nem ment túl messzire. Bellonának írt üzit, de nem ám az üzenőfalon, hogy itt találkozzanak, a drága, barátságos, tündéri rokon biztosan vágyik a társaságára... Khm. Mikor beér körbenéz persze, elismerően füttyent és azonnal bevágódik egy kényelmes fotelbe, szinte elfolyva a széken, annyira kényelmesen, és csak várja, hogy belejtsen az unokahúga. Vagy Merilien. Vagy bárki más.* - We wish you a merry Christmas and a Happy New Year... *Dudorászik halkan, nem valami fantasztikus, mélyebb énekhangján.* | |
| | | Elijah West Price
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 324 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a firebrick.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 1:59 pm | |
| *Mondjuk ez az, amivel igazából soha nem is volt tisztában, szóval igazából csak vállránt a kérdés hallatán.* -Ezt nem tőlük kéne megkérdezned? Nem adtam rá sohasem okot. Máig nem értem, amit Flame tette. *Hát igen, nem igazán tudott napirendre térni a felett, hogy a lány beugrott a közeledő varázslat elé, hogy őt védje, azért ez akkor is nagyon furcsa. Csóválja a fejét Lirian szavaira. Valahol igaza van, de hát nem az a hozzáértő típus, aki ebbe jogosan szólhat bele, meg aztán igazából oly' mindegy neki, hogy mi lesz a nagy mamlasszal.* -Ahogy neked jó, nem viselem a lelkemen a sorsát, azért ez azt hiszem sejthető. *A fene tudja, neki azért nagyon sokáig pótolta a szerelmet, vagy annak a hiányát a szimpla szenvedély, vagy legalábbis kielégítő volt egy jó ideig. A piroslámpás ház mellett nem is kellett neki más, csak nem régen változtak kicsit a dolgok Thaliával, vagy hát Thalia miatt.* -Látod megadtad a kérdésedre a választ, nem bátorítottam senkit, lehetséges, hogy ez a vadász sem téged, mégis bejön, hát akkor ezért volt az akadámián, amit mondasz, bár ennek a nagy részét nem is vettem fel. *Újra megrántja a vállát, aztán a kérdésre csak kicsit elgondolkodik. Hogy szereti-e, hogy ezt így ki tudja-e mondani?* -Nem tudom, de tudja ezt, tisztáztuk még az elején. Mondhatni majd valami lesz, nem ígértem neki semmit és nem is vár el semmit. *Ebben azért ő maga sem biztos. Thalia bizonyára azért mégis csak remél valamit a lelke mélyén, de egyelőre még a mai napig sem biztos benne, hogy azt tudja majd nyújtani neki. Majd eldől.* | |
| | | Lirian con Silvanas
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 150 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 1:46 pm | |
| *A komoly szavakra igyekszik nem kuncogni, és nem azért, mert annyira vicces, vagy kinevetné Eliah-t, csak éppen nagyon pikánt.* Értelek, de akkor nem megbántásból, de miért döglött utánad a fél suli, ha nem bátorítottad őket? *Picit fejráz, hiszen ő aztán biztosan nem akarja kihasználni Heliodort.* Nem fair? De hát én sosem mondtam neki semmi kétértelműt, és tudja rólam, hogy még sosem voltam szerelmes, mitől változna most meg ez hirtelen. Maximum kerítőt tudok játszani, és akkor boldog lehet Zoéval. *A további szavakra már nyíltan vidám* Nem, én nem azt mondtam, hogy felesleges szenvedélyesnek lenni, hanem azt, hogy a szenvedély nem mindig pótolja a szerelmet, és én például nem is tudom, hogy mire lenne szükségem. Talán mindkettőre, talán egyikre sem. Arra értem, hogy én mindenki iránt részvétetet és szeretet tudok érezni, ezért aztán furcsa, ha pont olyan valaki iránt dobban meg a szívem, aki nem tartható szeretetteljesnek a köz szerint. Mint mondjuk egy ilyen vámpírvadász. És nem azért, mert sajnálom, hanem picit vonzz a másság, hogy olyasmiket tehet meg, amiket én nem szoktam. Fura. *Megint az órára néz, alig negyed óra telt el.* Kétlem, hogy lenne fehér hintója, nem olyan tipus. *Nevetgél Elijah szavaira, aztán hallgatja a Thaliás dolgot, és értetlenkedve pislog.* Miért nem lenne értelme, hogy veled van. Szereted, nem? Vagy csak úgy...? *Kérdez rá most már nyiltan.* | |
| | | Elijah West Price
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 1:29 pm | |
| *Őt jó eséllyel még elrángatni se nagyon lehetne egy ilyen buliba, vagy legalábbis nagyon nehezen, és hamar távozna. Nem egy ismerkedős típus és végképp nem szokása bulizni. Így csak bólint a Heliodoros témára pedig csendben figyel. Most ő adjon tanácsot szerelmi témában? Nevetséges lenne lássuk be.* -Értem Lirian. Azt tedd, ami neked jó, vagy amitől jól érzed magad, és ne mással foglalkozz. Ha a nagydarab nem az eseted, akkor nem az, viszont azt hiszem, akkor nem feltétlenül fer, ha hiú reményt keltesz benne, nem? *Érzelmi téren nem kifejezetten kíművelt, de ennyi logikája azért van. Ha Lirian nem akar igazán semmit a fél-óriástól, akkor lehet hogy érdemes azt nyíltan közölni vele, és nem pedig vacsorára hívni, főleg ha a leányzó tisztában van azzal, hogy a másik mit érez. Picit azért viszont elcsodálkozik az egyik mondaton.* -Szenvedélyesnek lenni felesleges? *Ha az a típus lenne, akkor ezen bizonyára elnevetné magát, de aztán csak elmosolyodik, ahogy eszébe jut néhány kellemesebb emlék.* -Azért ezzel nagyon is vitatkoznék. Elég fontos tartozék, talán nem mindenkinek van rá szüksége, de azért akad, akinek igen. *Értelemszerűen magára céloz. De azért ez érthető. Fél-démon mindent erősebben él meg, mint az átlag, még ha ez többnyire eddig a haragban nyilvánult meg, de azért vannak benne más érzelmek is, csak elég mélyen elnyomva.* -És nem biztos, hogy ahhoz, hogy kedveljen annyira mélyen kell, hogy ismerjen. *Mondja ez épp ő, de hát fogjuk rá bizonyára olvasta valahol.* -Miért kéne mindig másnak megfelelned? Ugyan Lirian, ha a sötét vadász jön be, akkor ő, csak...számíts rá, hogy kétlem, hogy ne adj isten majd fehér lovakkal és hintóval állít be érted, ha ha ilyen, akkor van rá esély, hogy szenvedélynek sincs híján. *Hát igen a sötét alakok azért elég ritkán visszafogottak. A komoly kapcsolat dologra inkább csak szemforgat.* -Vagy csak arra jó a sok veszekedés, hogy hamarabb kiidegeljük egymást és Thalia rájöhessen, hogy semmi keresnivalója egy ilyennel mint én. *Teszi hozzá kissé talán szárazan, majd a ruhára pillant, és arra amit rejt, vagy épp pont hogy nem rejt.* -Dehogy, maximum ne csodáld, ha Heliodor is netán szenvedélyre vágyik... | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 1:16 pm | |
| Voltam bizony. *Bólogat, de nem biztos, benne, hogy ki akarja fejteni, talán majd később.* Rengeteg új embert megismertem, és elég jól éreztem magam, nem itteni diákok. *Ezzel megadja a választ arra is, hogy nem Heliodorral volt.* Óh, hát vele vacsoráztunk, de nem hiszem. Nagyon aranyos, inkább olyan, mintha a testvérem lenne, ettől még szeretem. Meg egyébként sem hiszem, hogy bárki velem járna jól. *Mosolyogja meg saját magát.* Tudok én szeretni, nagyon is, és boldoggá tesz, ha örömet okozom, de valahogy... nem nekem való, hogy szerelmes legyek. Azt sem tudom, hogy mi az. Fogni egymás kezét, meg nagyon szenvedélyesnek lenni, nos szerintem ezek feleslegesek. Vagyis nem, de ettől még nem egy pár két ember. Vagy démon, na. *Nevet fel egy aprót.* Heliodort sem szeretném megbántani, ő azt hiszi, hogy szeret, pedig nem is ismer eléggé. Együtt nőttünk fel, de az érzéseimről sosem beszéltem, nem szokásom. *Vonja meg aprót a vállát. Végülis érzelmekben gazdag, de mégis sokszor üres.* Az egyik ilyen összejövetelen végülis találkoztam egy fiatal férfival, afféle vámpírvadász, ami nálam jó pont, de ne úgy képzeld, hogy aranypáncékos lovag, aki hozzám illene, hanem ilyen... *Zavartan felnevet.* Ezért biztosan kitagadnának az otthoniak, de nem hiszem, hogy megveti a sötét mágiákat, ha nyerni akar. Különleges, és az nagy szó, ha én ilyesmit mondok. Mindegy, majd rájön, hogy halál unalmas vagyok. *Inkább Elijah történetére figyel, és bólint, tényleg nem kiváncsi a részletekre, csak a lényegre.* Ez azért aranyos, mintha máris összekötöttétek volna az életeteket, ha ilyen komolyak a veszekedések, akkor az egész kapcsolat komoly. *A ruháját illető célzásra visszadől, de nem kapja maga elé a kezét.* Szégyelnem kéne magam? *Kérdezi kiváncsian* | |
| | | Elijah West Price
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 1:04 pm | |
| *Soha sem szokott ölelkezni, igazából még Thalia esetén sem nyit ezzel. Valahogy nem ez ölelgetős fajta, távolságtartó a mai napi is, pár hónap alatt miért változna meg, vagy hát valaha miért változna meg gyökeresen?* -Értem, voltál ezek szerint valamiféle party-n? *Kérdez vissza. Nem száraz, igazából most egészen normális, máskor sem szokott kifejezetten ellenséges lenne, sőt még a cinizmus is távol áll tőle, egyszerűen csak nem kifejezetten jókedélyű, vidám beszélgetőpartner, de hát nem is lehet mindenki az. A partyt akkor hát nem kérdezgeti jobban, ezek szerint a leányzónak programja van, az azért jó, legalább elfoglalja magát, túltette a lelkét a kellemetlen eseményeken.* -No és alakul valami azzal a böszme Heliodorral? *A félóriás sosem volt a szíve csücske, nagy, jótét lélek, erőteljesen ellentétes jellemek, de azt azért látta, hogy volt az üzenőfalon egy kis szóváltás, valami vacsoráról is szó a páros között. Bár ő is mindig azt hitte, hogy inkább Zoe-val lesz majd valami, mert Lirian valahogy túlontúl gyermetegnek tűnik egy kapcsolathoz. Ezt persze nem feltétlenül kell rossz értelemben venni. A kérdésre picit oldalra dönti a fejét és majdhogynem kedvtelve mosolyodik el megsimogatva az állát.* -Azt hiszem nem vagy minden részletre kíváncsi, még akkor sem, ha most így öltöztél, de igen, jól éreztem magam. Kicsit összekaptunk Thaliával, de ez már-már hagyománnyá kezd válni. *Megrántja picit a vállát. Igen azért feltűnt neki, hogy Lirian ruhája a szokásosnál is kivágottabb.* -Sokat nem maradtunk a bálon, nem szívlelem a tömeget, kényelmesebb helyet választottunk a folytatásnak. *Célzás, azért ebből érteni lehet.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 12:51 pm | |
| *És lám megérkezik az, akire éppen az előbb gondolt, tiszta véletlen. Mivel Elijah nem lép oda hozzá sem öleléssel, sem pedig puszival, ő sem teszi meg, végülis a végtelenségig nem fog erőlködni. Egy kedves mosolyra azért futja tőle.* Szia Eli. *Mivel az elmúlt perceket járkálva töltötte, csak néha ugrott fel, most ismét leül ő is. A kérdésre végignéz a ruházatán.* Oh, hát igen, szeretem a világos színeket még mindig, de nagyon megragadott, hogy a napokban mindenki olyan szép színpompás ruhákban volt, hogy én is megtettem. *Tudja, hogy Elijah utálja a fecsegést, és úgysem érdekli a tünde sorsa, ezért nem is nagyon megy bele, majd ő kérdez, úgyis az a megszokott.* Nem várok senkire, csak majd, indulok, ha eljön az idő. *Zárja le a kérdést, ebből kitalálható, hogy programja van. Nem arrogáns, vagy lekoptató, egyszerűen tudja, hogy kapcsolatuk nem a legrózsásabb, akkor pedig nem akarja ilyesmivel feltartani az amúgy roppant komolynak látszó démont.* Igen, újévi buli. *Válaszolja apró mosollyal, és inkább visszakérdez.* Téged alig láttalak, azért jól érezted magad, ahol voltál? *Tényleg kiváncsi, picit előre is hajol, eszébe sem jut, hogy a tőle szokatlan ruhának némi kivágása is van. A hippik már csak ilyenek.* | |
| | | Elijah West Price
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 12:36 pm | |
| *Egyre kevesebb időt tölt az iskolában. Lássuk be nem érzi annyira az otthonának, mint az Akadémiát, és ha már meglelte a házat Nellondban, amit persze akad aki inkább romnak, vagy sötét kastélynak titulálna, végképp jobban érzi ott magát. Nehezen viselne el mindenféle szobatársakat, vagy hasonlót, meg amúgy is szeret egyedül lenni, nyugodtabb. Ennek ellenére most mégis úgy döntött, hogy kicsit benéz. Egyszerű oka van, kifogyott otthon a hűtő és baromira nem gondolkodott előre, hogy ilyenkor a legtöbb bolt zárva van, a bejárónő meg szabin. Az Étkező felől aztán kis sétára indul és mintha az Amfiteátrumnál ismerős alakot látna meg lesuhanni, így hát végül arra veszi az irányt. A társalgónál belökve az ajtót úgy fest, igaza van, ugyanis tényleg Lirian az, aki bent ücsörög, és úgy fest nagyon az órát nézegeti újra és újra.* -Kire vársz ennyire? Vagy csak az új év? *Fene tudja, hogy mi ennyire sietős a fél-angyalnak. Furcsán színesben van öltözve, hiszen mindig visszafogott, szolid színeket ölt magára. Tényleg eléggé futólag látta csak a bálon, de azért is, mert túl sokat nem töltött ott. Thaliával miután a maguk kis perpatvara után sikeresen megoldották, hogy azért mégis csak benézzenek egy tánc erejéig, meg minimálisan körbenézni, úgy fél óránál nem bírta tovább a nyüzsgést és a vihogó alakokat, szóval csak sikerült rávennie a lila ruhás leányzót, hogy foglalják el magukat valami sokkal kellemesebbel, amire kiváló lehetőséget nyújtott Thalia ágya, ha már a szobatársai amúgy is a bálon foglalatoskodtak. Mindenesetre lehuppan a kanapéra.* -Mi ez a sok szín? Szokatlan tőled. *Jegyzi még meg. A tünde medál egyébként most is ott van a nyakában, a vörös ing persze kissé takarja, de ott van.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 12:28 pm | |
| *A karácsonyi bál után nem sokkal itt ejtőzik. Volt ugyan már egy közös vacsorájuk Helidorral, és egész idő alatt azon merengett, hogy a fiú miért nem Zoét hívta el? Végülis összeillenének, de lehet, hogy téved. Beszélgettek ugyan semmitmondó témákról, és mindentől függetlenül jól érezte magát, a vacsi is finom volt, még ráadást is kért az üzenőfalon, de mégis kicsit furcsán érzi magát. Őt nem szokták csak úgy elhívni, sőt igazából a véleményét sem szokták túl gyakran kikérni. A társai nagy részét látta a bálon, talán csak Elijah volt az egyetlen, akivel odaintettek egymásnak, aztán a démon már távozott is. Vajon merre lehet? Nyilván Thaliával. A tünde most kivételesen nem csodaszép könnyűléptű ruházatban van, hanem egy picit tépett csinosabb ruhába, ugyanis a bál után még letévedt nellondba, ahol valamilyen hippi fesztiválba csöppent. Ott nagyon nem lett volna rendjénvaló az esélyi, ezért megkérdezte, hogy van e valami szép a méretében. Volt, ez a piros-narancssárga ruhácska, és hajpánt, csak a szárnyának kellett a hátán kivágnia rést. Azóta több ilyen bulin megfordult, és vett még ilyen jellegű öltözékeket, de most az eredetiben van, amit ott kapott. Sőt, mivel ma meg szilveszter, biztosan fog még ismerkedni. Helidort is viszi talán. De lehet, hogy nem. Láblógáz picit, és az órára néz. Kilenckor kell indulnia. Azaz mindjárt. Megint az órára. Még hét és fél óra. Nyüssz.* | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 9:54 pm | |
| *Kellőképpen félreértik, pedig nem, egyáltalán nem érzéketlen Casanova, csak ért ezekhez a beszélgetésekhez, mert sok ebédre, vacsorára vitték, ahol bájologni kellett. De az őszinteség, meg az, hogy melyik lány tetszik neki. Megmondja egy lányról, ha szép. De az már más tészta, hogy mit érez iránta, meg nemeséknél az kissé máshogy van. Amikor megkapja, hogy túl ügyes, akkor kihúzza magát, kissé büszkén, majd csak kacsint, miért is ne kacsintana?* -Aki tud, az tud. *mondja szinte nemes egyszerűséggel, majd ahogy a lány elterül a karjaiban, ő csak tartja, majd hagyja, hogy ott pihengessen, aztán a kérdésre, pontosabban szavakra, hogy nincs szobája, eléggé megdöbben.* -Nincs-e? Hát miért nincs? Ez esetben vagy a várószobákba viszlke, vagy.. *eltöpreng, de nem, nem illik lányokat vinni fel magához, a többiek mit szólnának, és szabad ágy se nagyon van ott..* -Késő van ahhoz, hogy hazavigyelek, meg kint hideg, úgyhogy akkor a várószobába vizslek fel. *határozza el magát, majd nemes egyszerűséggel áll fel, annyi ereje van, és Cassandra kellőképpen apró ahhoz, hogy a fiú elbírja, noha nem akkor izomember, de ereje van, férfi is, és a lány tényleg aprócska, meg könnyed is. Aztán a fiú egyszerűen a légdeszkához sétál, könnyed mozdulattal felhuppan rá, majd csak ennyit súg a lánynak.* -Kapaszkodj. *súgja, és bizony, szépen felszállítja a várószobákhoz. Nem, nem teleporttal közlekedik, végigsuhan a folyosón, a lépcsőkön, mondván várószobába mennek, oda nem visz közvetlen port.* | |
| | | Cassandra Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 146 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 9:44 pm | |
| *A rossz emlékekre azonnal nemet int, egyáltalán nem rossz az emlék, most, hogy már mindent renováltak és elszenvedte a büntetéseket inkább kicsit szerencsétlennek érezte magát, de nem olyan nagyon gáz. Az, hogy nem egy vacsorán jelent meg kapásból teljesen félreértődik, Cassandrában Jerry egy csapásra valami érzéketlen Casanovává válik, aki már ezer nőnek udvarolt és ezer apának adta elő, hogy mennyire kedveli a lányát és nem volt valami őszinte. Szóval félreérti, ahogy kell, szóval csöppet elpislog, megint elbambul, de nem kérdez vissza, inkább hanyagolja a gondolatot és máskor gondolkozik rajta.* - Légdeszka gyorsulása...? Hogyha ilyen témákkal jössz elő még esélyt is látok arra, hogy sikerül elterelned rólam a témát. Ügyes, nagyon ügyes. Túl ügyes. *Mosolyodik el, aztán ugye eltelik néhány röpke pillanat és kecsesen esik a karjaiba. Puffannak így is, egészen úgy, ahogy elképzelte, de néhány pillanatig, tényleg csak 1-2 másodpercig még játssza az ájultat, aztán mocorogva néz fel a fiúra.* - A szobádba, maximum. *Mondja, és egészen úgy hangzik, mintha ténylegesen azt akarná, hogy szobára vigyék, de azonnal leesik neki, hogy ez így egy kicsit hiányos.* - Mármint, nincsen szobám az iskolában, egyáltalán. *Toldja hozzá, annyi ideig fészkelődik csak, hogy a hártyás szárnya elhelyezkedjen, de igazából.* - Fel tudsz állni velem? *Kérdezi, igen, tényleg vitetni akarja magát egy kicsit, hogyha nem is lesz szobára víve, akkor is a tükör átjáróig hátha elviszi a srác.* | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 9:31 pm | |
| *A nevetésre felfigyel, majd csak biccent.* -És tényleg, ne haragudj, nem állt szándékomban ezeket a rossz emlékeket felhozni. És hidd el, hogy én már nem egy vacsorán megjelentem, és nem egyszer mentettem ki magamat, és hozzád hasonló bajba jutott hölgyeket. Bár tény, hogy szívesebben beszélgetnék Roderrel a különböző kütyük szerkezetéről, és az új légdeszkám gyorsulási állandójáról, de ha muszáj, szívesen beszélek a szándékaimról is. Amik azt hiszem, hogy a vacsora teljes mértékű elfogyasztása lenne. *kacsint a végén, ügyesen kijőve a dolgokból, frappánsan válaszolva. Nem, nem retten vissza ilyen kérdésektől, és nem jön zavarba, egy cseppet sem. Bár tény, hogy akkor talán el kellene mondania a teljes nevét, vagy hazudni, mint a vízfolyás, ami azért nem áll olyan távol tőle. Főleg, hogy a drága ifjú régóta él így. Eléggé lecsúszottnak álcázva magát. A sértéses dologra megcsóválja a fejét, majd amikor hallja, hogy a lányt elhagyja az ereje, kissé értetlenkedve ráncolja a szemöldökét, majd látja, hogy bizony, Cassandra esni készül, a fiú pedig reflexből ugrik le a székből, és kapja el a lányt, majd puffan vele együtt a padlón, de a lány esését minden esetre tompítja, aki így tulajdonképpen a fiú ölében landol, egészen romantikus helyzetben.* -Nah szépen vagyunk. A karjaimban ne vigyelek fel a szobádba? *kérdezi, miközben már készül, hogy a légdeszkájának füttyentsen, mert, hogy fel nem lépcsőzik, az is biztos, főleg, hogy kapott egy új, zseniális légdeszkát, amiről már fixen nem esik le, és már ki is színezte.* | |
| | | Cassandra Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 9:21 pm | |
| *A tűzzel játszolra kénytelen kicsit felnevetni, de a nevetés mögött van ám sok minden.* - Nagyon jót említettél, az az, amivel nem illene játszanom, mert folyton felrobbantok valamit. De azt hiszem ezt múltkor mondtam, tudod, a begyújtott fészer, aminek Martha nem örült. *Nem biztos benne, de valamiért úgy rémlik, hogy amikor aggódott, hogy Martha le fogja szidni felhozta azt is, hogy múltkor meg felgyújtotta a kertet, szóval halmozódik a rosszaság. Hiába 120 éves, még mindig gyerek a saját házában, hiszen végül is főznek rá, mosnak rá, mint egy gyerekre.* - Rosetta szülei, én az unokatestvére vagyok, vagy nagynéném és nagybátyám, de egészen egyszerűen Martha és Roder. És... Martha végül is el akart hívni vacsorázni. De hidd el, hogyha eljössz nagyon alapos és nagyon személyes kérdéseknek leszel alávetve, példának okáért... Mik a szándékaid? *Játssza el a szigorú apukát, aki kikérdezi, hogy az udvarló végül is hosszútávon gondolkozik e a lánnyal kapcsolatban. Kicsit el van csúszva, de azért a nagy kár értézésre felfigyel.* - Ó, megsértettelek? *Pislog rá, megdöntve a fejecskéjét, most nem csak a száját, a szempilláját is rebesgeti.* - A gondolataim elkalandoztak meg már jó rég is keltem, de nem vészes. Bár... úgy érzem... elhagy az erőm.. *Az utolsó néhány szót elhalóan mondja és ájulást - meglepően jól - szimulálva hanyatlik a fiú felé, a földre zuhanva. A néhány szóval igazán volt ideje Jerry-nek rájönni, hogy ájulni készül, szóval tessen szépen odaugrani és elkapni, mert elég nagyot fog puffanni, hogyha nem kapják el. Csöppet nagyon nehéz magát arra ösztönözni, hogy hagyja magát leesni, ne várja az esést reflexből, de igyekszik húdekiszolgáltatottan és kecsesen zuhanni, az elején úgy, mintha lassított felvétel lenne.* | |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 9:09 pm | |
| *Érzi a kifigurázást a dolgokban, de nem zavarja, belemegy a játékba. Amikor aztán a lány megerősíti a dolgokat, akkor csak elmosolyodik, és biccent. Hát persze, hát hogyne köszönné! Majd ásít egy nagyot, és nyújtózkodik, mert mégiscsak későre jár már. Aztán figyeli, ahogy a lány dölöngél, és már-már azon agyal, hogy lelökje-e ő maga.* -Vigyázz, vigyázz, a tűzzel játszol! *ölt nyelvet a leányzó felé, majd figyeli, ahogy dölöngél.* -Hahó! *neveti el magát, majd emgcsóválja a fejét.* -Igen, az, és gondoltam, elviszem. Már, ha a szüleid meg akartak hívni hozzátok, vagy nem is tudom, milyen rokoni kapcsolatban vagytok. De egy vacsorára bármikor szívesen beugrok, ha gondolod. *mondja, mosolyogva, miközben figyeli a lányt, majd biccent.* -Vagy úgy. Szóval Nimhue kell ahhoz, hogy bejárj. Semmi egyéb dolog nincs, ami odavonzana.. Kár érte, nagy kár.. *mondja, miközben nyújtózik egy újabbat, majd kissé emgdörzsöli a szemeit is.* -Nincs késő lassan, nem fáradsz még? Látom, csak úgy kicsattansz az energiától.. vagy csak merengsz? *krédezget kíváncsian, miközben figyelgeti a leányzót.* | |
| | | Cassandra Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 8:56 pm | |
| *Kicsit szemérmesen lesüti a szemecskéjét, de szándékosan eltúlozva, mintha Sandra Dee üldögélne a széken, zavarban a bóktól.* - Ó, nagyon köszönöm, még sosem mondtak ennél szebbet nálam. *Könnyed hangnemben beszél, de annyira, hogy az udvariaskodása inkább figurája az udvariaskodásnak és inkább kicsit elneveti magát.* - Mármint tényleg köszönöm. *Erősíti meg a dolgot, aztán amikor hallja, hogy utána vetődne a fiú határozott mozdulatokkal dülöngél előre, hátra, mintha bármelyik pillanatban készülne leesni. Hogyha már egyszer azt mondta, hogy utána vetődne, nagyon kíváncsi, hogy tényleg megcsinálná, vagy csak nagy az a lovagias szája.* - Igen, meleg, és... hogy mi? *Csak dünnyögve válaszol, mert leragadt annál a résznél, hogy leesik, Jerry érte vetődik, esetleg elesnek úgy, hogy a fiú maga fölé tolja, hogy ne sérüljenek a szárnyai, és ott fekszik fölötte, lassan félig feltápászkodva és...* - Mármint Roder dzsekije, vagy pulcsija, vagy mije? Egyáltalán nem gond, még csak észre sem vették, hogyha gondolod valamelyik órára elhozhatod, Nimhuénak megígértem, hogy be fogok járni az órákra. Kicsit... elhanyagoltam a sulit, meg a tanulást, mondhatni ebben a félévben jó, hogyha 3-4 órán bent voltam. Pedig azért van néhány tantárgyunk, de annyira nem volt kedvem. *Miközben elkalandozott abbahagyta a karfán dülöngélést, szóval nem csinál úgy, mint egy autista folyamatosan.* - Lejjebb ereszkedsz? Térdre borulsz előttem? Ja, hogy a fotelben csúszol lejjebb? *Kicsit zavartan pislog, összegabalyodtak a gondolatai.* | |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 8:45 pm | |
| *Csak nevet, amikor a lány felemeli a kezét, és csakazért is lenyomja, és pislog, meg néz egy kicsit, majd behúzza a nyakát, és rákacsint a lányra.* -Nem, nem vagy pillangó. Bár tény, hogy nagyon szépek a szárnyaid. *mondja, egy kedves félmosollyal, miközben békésen hátradől a fotelben, elengedve a lány kezét, és úgy figyelgeti, ahogyan a szárnyaival játszik, meg ahogy egy kicsit vele is. Lassan biccentget a leányzó egyes szavaira, miközben nézi.* -Akkor jó. Csak nem akarom, hogy nekem kelljen nagy lovagiasságomban utánad vetődni. Nem, mintha nem szívesen tenném, csak azért.. Kemény a padló. *mondja, és bizony, nagyon is figyeli, ahogy a lány a szárnyaival rebegtet, pedig most még csak meg se billen.* -Elég meleg a pulóver? Ohh! És mikor vigyem vissza azt, amit kaptam kölcsönbe? Gondoltam rá karácsony tájékán, akkor rengeteg időm volt, de nem akartam emgzavarni a családi idillt, mint a múltkor. Most meg szilveszter jön.. úgyhogy vártam vele. Remélem nem baj és nem keresik rajtad. *mondja, majd a kisebbségi dologra csak a fejét csóválja.* -Amiatt ne aggódj. Én se vagyok cserébe olyan magas, de ha gondolod, még lejjebb ereszkedhetek. | |
| | | Cassandra Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 8:32 pm | |
| *Mikor a másik elneveti magát kicsit elvigyorodik ő is, elégedetten, hogy megnevettette. A szempilla rebegtetésre és a nagy kék szemekre egy pillanatig leblokkol, annyira, hogy a kezét felemeli, hogy a srác arcába, pontosabban a szeme elé tartsa.* - Na, elég már, ne nézz így, elég lesz. *Mondja, mert tényleg nem tud mit kezdeni a dologgal és ez kicsit megöli a magabiztosságát. Nem akar Jerry-vel szemben is olyan lenni, mint Nimmel, aki felé egy merő kétségbeesettség, gyámoltalanság, hiszen semmit sem tud a tündérekről és mindig csak kérdez és kérdez és kérdez, hogy tanuljon. A sráccal ez nem téma, szóval nem is kell törődnie azzal, hogy hogy viselkedik egy tündér, mit csinál másképp. Persze leengedi a kezét, mikor beszélni kezd.* - Természetes sárm! Na persze! Én pedig egy két lábon járó pillangó vagyok, mi?! *Kérdez vissza, nem ingerülten, hanem nevetést visszafojtva, miközben rájőve, hogy rossz példa volt az egyik kicsi kacsójával a szárnyára mutat maga mögött.* - Hja igen, tényleg az vagyok. Egyébként nem megy ez neked annyira, mint hiszed. *Mondja, hiába neki már ez is elég lenne, hogy zavarba jöjjön, ha hagyná, hogy a srác kibontakozzon, de azért még kicsit vicces. A leesésre megrázza a fejét, a szemét közben behunyva, majd kinyitva lila tekintetét újra a srácra veti.* - Dehogy fogok. Kényelmesebb így, jól esik, hogyha néha lenézhetek másokra. Tudod, kisebbségi komplexus. Vagy arról nem kéne tudnia a betegnek? *Kérdezi, kis mosollyal, megrebegtetve a szárnyakat, pedig egyáltalán nem vesztette el az egyensúlyát, csak kivételesen villog vele. Tényleg kivételesen, mert nem sokszor szereti, hogyha nézik.* | |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 8:13 pm | |
| -Ne piszkálj! Olvastam, hé! *mondja, miközben kissé elneveti magát, majd átveszi a pulcsit, egy rövid kösz társaságában, és hát igen. Még nem pár. Amikor hallja, hogy otthon minden rendben, akkor megnyugszik, elmosolyodik, és elégedetten biccent. Ahogy a leányzó lelassít azoknál a bizonyos szavaknál, akkor egy cseppet azért elmosolyodik, és csak pislog, rebegteti kis szempilláit, néz szépen, a maga nagy, kék szemeivel. Azon agyalt, hogy átnézzen-e, ez úttal tényleg Cassandra miatt. De úgy tűnik, hogy nem nagyon szükséges, mert a lány megtalálta, aminek kellőképpen örül.* -Igyekeztem menteni a menthetőt, és örülök, hogy sikerült is. Igazán nem szerettelek volna bajba keverni, hiszen.. na érted. *mondja, egy finom biccentéssel, majd, a kérdésre, hogy honnan ez a modor, emg lehengerlő stílus, akkor finoman beharapja az alsóajkát, és még nyel is egy nagyot, majd megköszörüli a torkát, és kihúzza magát.* -Tudod.. természetes sárm. Csak úgy jön. *és a végén még rá is kacsint a lányra, olyan igazi sármőrösen, bár nem nagyon tudja hogyan kell, de valamit csak produkál, bár lehet, ez inkább vicces, mint sármos.* -Nem fogsz leesni? *kérdezi, intve, hogy nyugodtan üljön közelebb, vagy valami, bár tény, szívesen nézi a lány rebegő szárnyait is.* | |
| | | Cassandra Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 8:07 pm | |
| *Vár, vár, aztán csak csak felfigyel rá a srác, de csak akkor, amikor krákog és szól is.* - Hogy te milyen szemfüles vagy! *Utal arra, hogy azért már egy ideje itt van, de mosoly bujkál az ajkain. A pulóvert miután a fiú becsukta a könyvet átnyújtja neki, hogyha fázik magára is húzhatja. Bár hogyha egyen-pólóban ücsörögnek enyhén szólva olyanok lesznek, mintha valami uncsi negyven-éve-házaspár párocska lenne, de sebaj. Pedig még csak egy pár se.* - Persze, minden rendben. *Mondja teljesen őszintén - pedig van baj, csak az jelenleg eszébe se jut, ezért hát hiába hazugság, amit mond, teljes meggyőződéssel beszél.* - Nem tudom hogy csináltad, de Martha egészen gyorsan megbékélt, sőt, szerintem még át is akar hívni. azt mondjuk nem tudtam kimagyarázni, hogy nem hozzám jöttél, és mi a konyhában nem csináltunk.. semmi rosszat, de az, hogy nem lettem leszidva, hogy lényegében idegen volt a házban éjszaka közepén már valami. *A semmi rossznál azért kicsit lelassul, megrebbennek a szárnyai és a szempillái is, de csak befejezi zavar nélkül.* - Na és feléd? És honnan volt az a varázslatos modor, valami etikett órákra jársz, vagy mi? *Érdeklődik, még mindig a karfán üldögélve, kicsit érdeklődve előre hajolva, nem nagyon kapaszkodik, hogyha elvesztené az egyensúlyát csak rebegtet néhányat a szárnyán.* | |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 7:53 pm | |
| *Amikor szárnyak neszezését hallja, fel se figyel rá, csak akkor, amikor megszólítják. Halvány mosoly ül ki arcára, becsukja a könyvet, majd nyújtózik egy hatalmasat.* -Cassandra! Öröm téged újra látni. Látom, visszahoztad a pulóveremet. Már kezdtem fázni.. *mondja, emgdörzsölve karjait, miközben felhúzza lábit a fotelbe, és úgy néz a leányzóra.* -Látom, sikerrel jártál. Minden rendben odahaza? *érdeklődik kedvesen, kedélyesen, miközben békésen elhelyezkedik a fotelben, és hagyja a fenébe a könyvet, hiszen van valaki, akivel jobban el tudja ütni az idejét, meg régen is találkoztak egymással, akkor se akárhogy..* | |
| | | Cassandra Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 7:47 pm | |
| *Vacsi óta úton van, na jó, hétkor vacsizott, átöltözött vagy háromszor, és csak azután indult meg a Jeniliába, pandás pulóverben és a kezei között szorítva egy másikat, hogy megkeresse a gazdáját. A tükrökön átlépve azonnal megtalálja Jerry-t, nem volt valami nagy keresés, pedig Cassandra a nyomkövetésben nem rossz, bár jobb is, hogy nem megy el az ideje. A fiú olvasgat, nem is nagyon tudja, hogy illik e megzavarni, de végül közelebb röpdös lila szárnyaival a levegőbe kapva és a mellette lévő fotel karfájára csüccsen le, a fiú felé fordulva. A lábát keresztbe teszi, könnyedén, az ölébe pedig ott tartja a pulóvert és vár, és vár, és vár. De ha túl sokáig olvasna a fiú, semmibe véve, azért néha köhécsel egy minimálisat, hogy magára vonja a figyelmet. Rövid szoknya van rajta, nem egy téli darab, de már az is haladás, hogy pulcsit vett fel a könnyed tündéres-nimfás ruhája fölé.* - Zavarok? *Kérdezi, de hogyha zavar, akkor se nagyon látszik rajta hajlandóság, hogy csendben akarjon üldögélni. De azért vár egy darabig, 5-10 percet, ha muszáj, láblógázva.* | |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Dec. 30, 2012 7:35 pm | |
| *Csak ül a kandalló előtt, egy könyvvel a kezében, és békésen olvasgatja, miközben melegszik egy könnyed, kockás hosszúujjú ingben, aminek ujjait kissé feltűrte, hosszú, kék farmerban, és egészen okosan, intellektuálisan néz ki, semmi őrültség, semmi ziláltság, semmi technokrata mánia nem tör rá éppen. Nyugisan, békésen pihen. Persze a kezében levő könyv valami olyasmi történetről szól, amiben robotok vannak, gépek irányítják a bolygót, vagy valami ehhez hasonló fantasy-sci-fi keverék, hogy stílusos maradjon, de amúgy nem olyan zakkant a külseje, mint amilyen lenni szokott. Békésen ücsörög az egyik fotelben és olvasgat, miközben mókusa halkan szuszog mellette. A földön ott hever a fiú barna cipője, a lábait pedig békésen teszi fel a kandalló előtti puffra, keresztbe téve lábait, és úgy olvasgat, egyedül a társalgóban, szerencsére egyedül.* | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 7:57 pm | |
| *Picit magányosan lép be a társalkodó ajtaján.Észre veszi barátnőjét és már röppen is a nyakába.*-De nem szeretem mikor nem törődsz velem!*Motyogja a barátnője fülébe majd nehezen elengedi.De vissza akaszkodik a nyakába viszont nem engedi,hogy elmenjen mellöle.Az egyik fotelba ül le.*-Hogy vagytok?*-Kérdi a barátnőjétől közben egy kicsit igazit annak a ruháján.Halványzöld garbó és fekete farmer jelenik meg rajta.Fülében karácsonyhoz illő füllbevaló.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 7:46 pm | |
| * Mint mindig, a karácsonyi hangulat ismét magával ragadta a feltűnési viszketegségnek örvendező leányzót. Ez ruházatára is kihat, ami egy meglehetősen érdekes, de inkább botrányos darab. Alapvetően nem lenne az, de a fején díszelgő csicsás szarv, és a fülén lógó karácsonyfa dísz megteszi a hatását. Egyébként csak egy csinos kis karácsonyi ruha lenne. Vidáman mosolyogva korcsolyázik a társalgó felé, ennyi vásárlás után egy kis pihenésre van szüksége. Noha nem úgy, hogy beül a szobájába és ki sem mozdul, az annyira unalmas. Egy jó kis beszélgetésre van szüksége, s hol máshol lenne jó alkalom erre, ha nem a társalgóban egy szép karácsonyi estén? Hát elég kevés helyen. Kinyitja a terem ajtaját, s amint bekukkant, csalódás éri. Alig vannak itt néhányan, s sehol egy ismerős arc. De nem, ez nem fogja elrontani a napját. Egyetlen karácsony sem telhet szomorúan. Eddig sem telt, most sem fog. Lehuppan egy kényelmes fotelbe a kandalló elé, s felteszi a lábát egy pufi kis puffra. Mellesleg a puff az egyik kedvenc szava... Halkan dúdorászik, s folyamatosan futó pillantásokat vet az ajtó felé, mintha a Mikulást várná. * | |
| | | Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 24, 2012 5:19 pm | |
| *Persze, hogy ő sem gondolja komolyan, de azért tuti, hogy megkergetné kicsit Nemot, csak úgy lányosan, mert az kijárna neki, ha mégis zöld maradna a haja. Bár félő, hogy amennyire kis béna jobban összetörné magát, ha erre vetemedne, mint amennyit véletlenül is ártana a cicusnak.* -Ez igaz és nem tudom, Peter biztosan megoldja, hogy ne legyen semmi baj. *Egy picit ő is aggódik, egészen jól berendezkedtek már, nem lenne jó, ha ne adj isten kitennék a szűröket a tanárok, mert mondjuk túl kiszámíthatatlanok, vagy ilyesmi. A kérdésre picit elbizonytalanodik.* -Miért én hány bálon voltam már? Nem tudom, találkozzunk lent, mint a...a filmeken, amikor már ott van a herceg és a lány belép szép ruhában és mindenki őt nézi és... *Csillog a szeme, bár erre persze nem sok esély van, miért is nézné őt mindenki, ha egyszer mások is ugyanúgy szépen ki fogják csípni magukat? Nem baj, ábrándozni lehet, és kell is. A végén már ő se nagyon érti a kavarodást a titkokkal, szóval csak ráncolja kicsit a homlokát és inkább a másik témára válaszol, a tea pedig nagyon is jól hangzik.* -Majd jól megugatjuk a bálon, vagy valami! *Mosolyodik el, aztán fel is pattan, belekarolva Meldbe.* -A tea jól esne, de sokáig nem maradhatunk, tudod a lányoknak sokáig tart ám rendesen elkészül egy bál előtt! *Jelenti ki határozottan, nem mintha olyan sok bálon lett volna már.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |