Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+73Owen Philips Hiroshi Haku Jean Pierre Borell Sophie Lee Lirina Sunrose Dylan Atlas Kilian Aimes Johnny Bradburry Libby McIntyre Savannah Carlson Eddie Fisher - Archívum Mike Preston David Addison Scarletta Ferellion Alise Ellwood Shannon Phoenix Nathaniel Harris - Archív Tate Demerest Andie Fisher Marco Mimieaux Aidan Hamilton Nellie Hamilton Bjoren Bertill Felicity Artmenson Seònaid Sine Aidric Selding Scott Masters Cecile Mignonette Lilia Radoslava Logan Knucker Natale Carrie Zoelinde Ayberk Clína Aoife Nessa Fox Hunter Matthew Demerest Elijah West Price Lirian con Silvanas Cassandra Waylan Gabriella Ophelia Milena Kasey Jake Ellswood Tessa Leone Pablo Martinez Sarah Lairs Adam Kerphina Sasha Lupinien Diana Lunitech Zac Leaving Natasha Potrevszkij Nye Drystan Deyan Serenity Ariadne Helena Krausheim Isabella Newton Solomon Reed Raven Blackmoon Celia D'cruze Steven Grivalt Boris Casimir Pavlov Kelsey Edison Estera Linnet Valeriel Ravenwood Játékmester Speranza di Bagliore Rimmon Ionnis Cat R. Morgan Éclair Lagarde Artemis Taylor Evangeline Elovics Munashi Kataku Nawara'son Onoria Samuel J. Colwell Anastazia Drawer Flame Torchwood Zachary D. Reed 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zachary D. Reed Tanár
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 132 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Aug. 02, 2012 5:14 pm | |
| First topic message reminder :
*Nem pontosan tudja még, hogy ki az új diák, ki a régi, aki mondjuk bliccelt az óráiról, és ki az, aki új, és Fellah Akadémiáról érkezett, de van egy olyan sejtése, hogy akihez odalépett, a tüzes leányzó, Fellah-i lehet. A lángok, a tűz elalszik, na de nem csak Flame alatt, hanem körbe a falakon, és mivel a föld alatt vannak, ezért hirtelen vaksötét támad. Nem nagyon esik kétségbe, a szemöldöke felszalad, furcsa félvigyor kerül az arcára, kicsit rosszalló, de hogyha újra felgyúlnak a fények, szépen el is tűnik róla.* - Nyugalom katona, pihenj. *Mondja, ahogy látja, hogy a leányzó kissé feszeng, majd lehuppan egy fotelbe, és onnan néz Flame felé, kezével intve, hogy ő is üljön le, tényleg nem csinált semmi rosszat.* - Nincsen olyan sok diák, aki képes lenne a tűzben ücsörögve meditálni, így inkább úgy tűnt első ránézésre, hogy valami átok sújtott és szépen elégetnek, mintha csak a középkorban lennénk, csak akkor máglyán tették és nem kandallóban. Ámbár ha kényelmes ott, és nem félsz, hogy önjelölt vízmágus nyakon locsol, teljes nyugodalommal. *Pillant vissza a kandalló felé, majd kissé elmosolyodik, még egy diákot se látott ilyen aktívan erőt nyerni az eleméből. Persze a tűznél is a legfeltűnőbb, egy vízmágus csak fürdik.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Boris Casimir Pavlov
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda : "Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik."
Vadállat Boris / Mount Everest xD
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Jan. 12, 2013 7:01 pm | |
| //Olvadunk a Lélek Kertjéből.//
*Úgy tűnik, semmivel sem lehet megbántani a lányt, aki továbbra is teljes gőzzel pörög.* -15-20 év múlva én már inkább összemenni fogok, mint nőni. *Nevet le rá, bár nem gondolja teljesen komolyan, amit mond. Végül is, 20 év múlva még csak 39 éves lesz, és ez messze van még a töpörödés időszakától. A Clína által felsorolt pihentető dolgok - különösen a párnacsata - inkább azokra hasonlítanak, amik rendszeresen őrültekházává változtatják a szobáját, de sebaj. Viszont a hegyes megjegyzéssel a tündekisasszony nagyjából le is írta az utóbbi néhány hetét.* ~Nem is szomorú hegy, hanem inkább dühös.~ *Jegyzi meg magában.* - Hogy néznék ki vidám virágokkal a hajamban? *Kérdezi, szándékosan figyelmen kívül hagyva a hasonlatot, mivel az túlságosan is lényegretörő ahhoz, hogy beszéljen róla. Csak természetes, hogy segít a pórul járt bögrén, akkor is így lenne, ha nem Clínáról volna szó.* - Én már csak egy ilyen segítőkész hegy vagyok. *Von vállat mosolyogva, és természetesen viszonozza a tünde-ölelést.* Viszont már elmúlt tíz óra, úgyhogy mindjárt jön az esti őrjárat. A nagy vörös hegy inkább átvándorolna a társalgóba, velem tartasz? *Kérdezi, majd a bögréjét megmarkolva így is tesz. A társalgóban lezöttyen egy nagy fotelba - a lábait szokás szerint kilométer hosszan kinyújtja - és belekortyol a teájába.* - Ez egész finom. *Jegyzi meg meglepetten.* Hogy csináltad, Jósok Jósa? *Ha már lehegyezték, épp itt az ideje, hogy visszavágjon valami furcsa becenévvel, de csak ennyi telik tőle.* | |
| | | Lirian con Silvanas
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 150 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 2:16 pm | |
| *Hát igen, nem csak a tapintatlanságával, hanem a közvetlenségével szokott másokat megriasztani. Pedig ő ilyen, elsődleges számára az igazság, és a barátság, ha valaki ezt nem érti meg, azzal nem tud mit kezdeni. Ő nem törli le a könnyeit, de örül neki ha Fox megteszi.* Ez annyira szomorú, és az is bánt, hogy felzaklattalak vele, ez a te életed, nem volt jogom, bár tudtam volna, hogy ne gázoljak így beléd. Kárpótollak valahogyan, megigérem. *Most már ő is letörli a maradék könnyet, és kifújja az orrát, rendbeteszi a haját, ahogyan felállnak. Ő ilyen ölelgetős fajta, és a fájdalmas téma után nehezére esik elszakadnia, annyira belekerült a vonzásába. Az erdők említésére ellenben ismét felderül az arca.* Hát persze, boldogan! *Vágja rá, és a madárra pillant, akit nem árt ismét felnyalábolni.* Valami liget felé megyünk, ahol neki tudok futni, és a repülést is megpróbálhatjuk. *Bólint, és ha megvan a fióka is, akkor hármasban hagyják el a társalgót. Picit úgy érzi, hogy rokonlélekre lelt. | |
| | | Fox Hunter
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 24 Kaszt : Üzenőláda : Vuk
Az én színem a burlywood.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 2:02 pm | |
| *Jaja, meg lássuk be azért egy sas teljes kifejlett formájában nem kifejezetten apró, és nem lenne neki annyira kellemes bezárva mondjuk egy szobában. Azért ebbe még nem gondolt bele, hiszen most még nem túl nagy...majd idővel alakul minden szépen magától. Aztán a kellemetlen vonalra terelődik a szó. Kicsit feszeng, amikor Lirian mellé ül. Nem azért, mert lány, inkább azért, mert maga a téma az, ami nem túl kellemes. Azért el nem húzódik persze.* -Ez van...régen történt, volt időm emészteni. *Válaszol, végülis tényleg így van, de attól még benne van a harag a valaki felé, és saját maga felé is, hogy nem volt ott, bár mi a fenét tehetett volna 11 évesen? Semmit, valószínűleg neki is kampec lett volna a többiekkel együtt. Kicsit azért meglepi, hogy Lirian már-már majdnem el is sírja magát, és könnyeket lát a szemében. Azért ennyire sosem szokott senki részvétet kifejezni felé. Óvatosan az arca felé nyúl, hogy letörölje, ami kicsordul.* -Kedves tőle, hogy együtt érzel, de én már túl vagyok rajta, amennyire lehet, nem kell sírnod miatta. *A kérdésekre csak megrántja kicsit a vállát.* -Nem tudom, nem jöttek rá sosem, nem voltak nyomok és semmi, mintha...nem tudom, szabályosan olyan volt, mint egy kivégzés, legalábbis az aurorok ezt mondták. *Sóhajt egyet, majd végülis kibújik az ölelésből is feláll a kanapéról.* -Megmutatod az erdőket? Nem akarok emlékezni, remélem megérted, régen volt, kicsi voltam. *Az ajtó felé pillant, és ha Lirian nem ellenkezik, akkor irány az erdő.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 1:54 pm | |
| *Ő aztán tényleg benne lenne, hogy Nemoval akár hármasban neveljék fel a picikét, és erős sast faragjanak belőle.* Hát igen, de reméljük minél később lesz az az idő, amikor a madárka már mindenhez ért, amihez egy ilyen szép példánynak értenie kell. *Végighallgatja Fox történetét, és egyre inkább elhalkul, ajkairól szépen olvad le a vidám mosoly. Picit odaül a srác mellé, hiszen eddig nagyon távol voltak, külön fotelben, de most már odaül a róka mellé a kanapéra.* Jaj, annyira sajnálom. *Ösztönösen anyáskodik, átöleli a srácot, és ráteszi vállára a fejét, mint valami golden retriever. Reméli, hogy ezzel nem okoz visszatetsző érzést Fox irányába.* Nekem sem volt igazi családom, mert anya ugye meghalt, amikor születtem, de azért nem megölték. Biztosan magányos lehetsz, nem is tudom, hogyan segíthetnék. *A szemében könnyek jelennek meg, a részvét és a fájdalom könnyei, nagyon meg tud mindent élni, mintha a saját családja halt volna meg* De hogy... nem lehet, hogy valami varázsló volt mugli fegyverrel? És egyátalán miért? *Nem tudja visszafogni a kérdéseit, pedig akár bele is gondolhatna, hogy milyen fájdalmas emlék lehet még a mai napig is.* | |
| | | Fox Hunter
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 24 Kaszt : Üzenőláda : Vuk
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 1:35 pm | |
| *Azért erre még ő is megborzong. Tényleg nem lett volna rántotta, hiszen amikor megtalálta már majdnem kifejlett fióka volt, szóval azért úgy tényleg elég gáz.* -Igen, ebből nem lett volna rántotta, sőt fene mód durva lett volna, ha valaki feltöri és kiesik...na jó hagyjuk. Nem így lett, az a fő. *Terel egy kicsit. Azért ebbe még így belegondolni is felettébb kellemetlen.* -Nem tudom, de leláncolni meg nem akarom semmiképpen sem, ha elmegy akkor...ez van, tudom rossz lenne és aggódnék, de az ember egyszer el kell, hogy engedje a gyerekét...vagy ilyesmi. *Mosolyodik el egy vállrántás kíséretében. A becézést majdnem észre sem veszi, igazából fura, de nem vészes.* -Köszönöm! Nemo is beszáll és kikupáljuk igazán nagy, erős sassá Tást, jó lesz! *A vérfarkasos téma azért tényleg nagyon nyomasztó neki, szóval csak hellyel-közzel reagál rá, inkább csak tényleg futólag.* -Remélem is, hogy figyelnek rájuk, az a dolgok, amúgy nem engedhetnék be őket az iskolába! *Időnként azért végigsimít a madárka fején, biztosan unja magát, meg már lehet, hogy lassan éhes is kezd lenni, akkor pedig meg kell nézni a csapdákat kint, hogy sikerült-e fogni valami neki.* -Értem, azért az nem lehet jó, hogy nem is ismered az apukádat, szerinted majd egyszer lesz rá lehetőség? *A visszadobott kérdésre viszont már kicsit elkomorul. A szülei nem druidák, semmi ilyesmiről nincs szó.* -Anyu varrónő, apu pedig asztalos...volt. *Halkan sóhajt egyet, aztán végülis kissé gépies módon kezdi el darálni a dolgot.* -A családomat megölték, azért jöttem el Angliából. Nem akartam maradni, nem volt értelme, a szüleimet, a két öcsémet és a húgomat. Sose találták meg, hogy ki volt, de nem varázsló, mert lelőtték őket... *Megborzong egy kicsit, régi emlékek, amiket egyszerűen igyekszik elnyomni magában.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 1:01 pm | |
| Jól is teszed, végülis bármilyen aranyos is, attól még vadállat a madárka. *Bólogat Fox szavaira ünnepélyesen, de nagyon örül neki, hogy egy olyan emberkével (rókucival) találkozott, aki hozzá hasonlóan nagy természetimádó.* Szegény tojás, és szegény fióka. *Hallgatja a történetet, teljesen beleélve magát, de arca sugárzik a vidámságtól, hogy ilyen jól sült el a dolog.* Hát nagyon rendes volt tőled, hogy hazavitted, és pátyolgattad, más lehet, hogy csak rántottát csinált volna belőle. Sőt, ha már csak pár nap volt hátra a kikélésig, akkor az egyenesen gyilkosság lett volna. *A mama-baba viszonyra azért játékosan megrázza a fejét.* Az lehet, csak mivel nem tudod pontosan megadni neki azt, amit a sasanyuka, lehet, hogy egy idő után elbizonytalanodik, és itt hagy, pedig ha még nem tud mindent, mint biztosan repülni, ügyesen vadászni, akkor azzal szegény rosszul járna. De rajtam ne múljon Foxy, én szivesen segítek neked. *Észre sem veszi, hogy simán becézi a srácot, pedig ő aztán senkit nem szokott, és őt sem senki. Pedig van neki beceneve, csak mindenki olyan komolynak hiszi, csak mert szabályok szerint él. Pedig ő is szabad szellem, csak túlontúl boldog, és nyitott a világra. A vérfarkasok kényes témájánál már nem ennyire nyitott.* Hogy jó fejek... Hát remélem, meg azt is, hogy a tanárok azért odafigyelnek erre. Mert sajnálom az ilyen srácokat, átkozott a sorsuk, amire értelmes gyógyír nincsen, bárcsak lenne... *Sóhajtozik, csodálva közben a leendő csúcsragadozót, aki törvénytelen hangon vijjog.* Csak olyan ösztön uralkodott el rajtuk, amit már nem biztos, hogy kezelni képesek, akkor pedig ártatlanok hallhatnak meg. *Jól esik neki a terelés, legalább tud egy picit felejteni.* Bizony. Apámat nem ismertem, de úgy mesélték, hogy egy fennséges angyal, egy harcban sérült meg, és anyu ápolta őt. Egymásba szerettek, de a sorsuk elszakította őket. Én a tündék között nőttem fel, akik csodáltak is, de picit kívülállónak is tartottak. A kulturájuk, és a szellemiségük bár az enyém, az emberekkel érzem igazán jól magam. *Aztán vidáman int, hogy a srácon a sor.* És neked honnan ez a nagy vándor jellem? A szüleid talán druidák? | |
| | | Fox Hunter
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 12:45 pm | |
| *Hát azért nem kifejezetten kézzel szokta neki adni a húst, dobva, vagy letéve, annyi esze azért van a kis drágának, hogy felszedje és ne nézze amíg el nem szárad. Maximum az elején kellett kifejezetten a szájába pakolni a kaját.* -Persze tudom, de azért már most is elég dobni neki, tudod azért az ujjaimat féltem. *Mosolyodik el, a kérdésre pedig csak picit visszaemlékszik. Dehogy lopta ki, ahhoz minimum fára kellett volna mászni, és azt ő nem igazán szokott, rá se nagyon lehetne venni ilyesmire.* -Dehogy, szó sincs róla, nem is tudom, erdőben találtam, nem volt fészek, talán csak elhagyta valaki, aki elvette, lehet, hogy egy ragadozó, nem tudom. Abban se voltam biztos, hogy még él benne valami, de azért melegbe tettem és pár nap múlva ki kelt. *Magyarázza el a sztorit. Szóval nem sok fogalma van róla, hogy az anyja él-e még, de már jó eséllyel úgyse fogadná vissza, túlságosan ember szaga van.* -Póráz? Nem, nem hiszem. Igazából sosem ment messze tőlem, talán az anyját látja, akkor meg vissza fog jönni. Ragaszkodik úgy érzem. És végülis nem kell még vadásznia, nálam van kaja, szóval... *Valahogy tényleg nem tart attól, hogy netán Tás elrepülni és nem jönne vissza, annyira hozzászokott már és ragaszkodnak azért egymáshoz.* -Igen itt tanul. Hát Nemo azt mondta, hogy van valami Falka, és hogy teliholdkor együtt vannak, amúgy meg rendesek és jó fejek, de nem tudom elképzelni, ha egyszer vérfarkasok, nekem ez az egész olyan fura. *Magyarázza megint. Akárhogy is ezt azért nem tudja megszokni sehogy sem, majd talán egyszer, de ahhoz tuti, hogy idő kell majd.* -Tünde vagy? De szárnyad is van, akkor az hogy jön össze? Az egyik szülőd tünde, a másik meg angyal? És miféle sivatag? *Oh, nem egy sivatagban nem érezné jól magát, nincsenek fák, nincs semmi menedék.* -De ez jó ötlet, szeretem az erdőt igen, és láttam, hogy itt nem kevés van. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 12:32 pm | |
| *Lelkesen bólogat, nem is örülne, ha a fióka csak úgy éhen maradna, mert az anyja sehol.* Az szuper, ügyes vagy, hogy így eteted, csak az ujjaidra vigyázz, mert a csőre borotvaéles lesz egy idő múlva. *Aztán eszébe jut valami.* De hogy találtál rá a tojásra? Kiesett a fészekből? Vagy meghalt az anyja? *Kérdez rá, hiszen azt elképzelhetetlennek tartja, hogy Fox csak úgy kilopta volna a helyéről. Akkor sem utálná meg a srácot, de akkor azért máshogyan viszonyulna hozzá.* Az a baj ezzel, hogy már a repülést nem az eredeti környezetében tudja elsajátítani, akkor mi lesz, ha majd vadásznia kell? Akkor talán életbe lép az ösztön? *Tűdődik el rajta, de továbbfűzi a gondolatot.* Ha sikerült megtanítanunk repülni, már nem is biztos, hogy visszajön hozzád, de akkor pedig lehet, hogy éhenhal szegény. Pedig az lenne a legjobb, ha egy ideig még tudnád pátyolgatni. Esetleg rá kéne rakni valami pórázszerűt, hogy ha fel is reppen, visszataláljon hozzád, ha picit rántasz rajta, és így kéne gyakoroltatni, hogy nyulakat elé vetni, hogy tudja, ki a zsákmány. *A kesztyűre is bólint, és kedvesen mosolyog hozzá.* Akkor nem árt azt is beszerezned, mert a karma a sziklához van hozzászokva, nem az emberi bőrhöz. *Most ismét a csokit issza, amíg Fox Nemoról és kapcsolatrendszeréről beszél.* Vérfarkas? Atyaég, de hát hogyan? És itt tanul az iskolában? Nem bánt másokat? *Nem magát félti, hanem a barátait, akit már szinte családtagjainak tart. El sem tudja képzelni, mi történne, ha mondjuk Elijah egy vérlény közelében élne. Jobb is ha másról beszélnek.* Én a sivatagban tanultam még nyárig, de sajnos sok szörnyűségnek köszönhetően elpusztult az akadémiánk, ám át tudtunk ide jönni páran, és itt is boldog tudok lenni. Egyébként Görögországból származom, a tündék erdejéből. Úgy látom, te is nagy erdőjáró vagyunk, szívesen megmutatom neked az itteni vidéket, ha érdekel. | |
| | | Fox Hunter
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 12:14 pm | |
| *Jó hát nem ért ahhoz hogyan tanítson meg repülni egy sast, de azért alapvető ismeretei szerencsére akadnak.* -Az elején kapott bogarakat is, azokat könnyebb volt elkapni, de amúgy igen, kap rendesen enni, tudok vadászni. *Magyarázza és végülis így is van. Nem probléma elkapni 1-1 kisebb rágcsálót, nyulat, meg idefelé összeismerkedett a vadőrrel is, aki amúgy is szokott elkapni állatokat, hogy akadályozza a túlszaporodást, szóval tőle is időnként kunyerál már felesleges húsdarabokat. Meg a sasnak bőven jó a belsőség is, amit az ember annyira nem kedvel.* -Nem úgy ijesztő, állítólag tök rendes, meg jó fej, meg minden csak éppen...vérfarkas. Jó tudom ebben a suliban ez nem fura, de akkor is, ki nem állhatom a kutyákat és egy vérfarkas, vagy több vérfarkas! *Rázza a fejét, nem ő nem bírja ezt elviselni, még mindig előfordul, hogy villanó szempárokat lát a sarok mögött, szóval nem valószínű, hogy belátható időn belül merni fog Nemo barátaival megismerkedni. A kuncogásra nem nagyon figyel, hát végülis az ő dolguk, e téren nem zavarja, a vérfarkasság sokkal jobban.* -Az is lehet, hogy ha látja, hogy felszállsz, akkor megpróbál utánozni. Végülis annyi a lényeg, hogy csapkodjon a szárnyával nem? Arra meg ha látja, hogy te is hogyan csinálod csak rájön. *Fene tudja persze, annyira nem ért hozzá, de logikusnak tűnik a dolog. A hajba kapaszkodás olyan furán hangzik.* -Az azért lehet, hogy fájna. Elég erősek már a karmai, ha nincs rajtam kabát, akkor azért már nekem is kellemetlen, azt hiszem az idomárok ezért viselnek kesztyűt. *Na igen, amikor még kicsi volt, akkor nem volt ez baj, de egyre nagyobb és azért lássuk be kezd erős madárka lenni.* -Én egy angol kisvárosból, azaz onnan származom, de Szófiában éltem pár évet, fene tudja hogyan keveredtem már oda, jártam erre is arra is, nem nagyon találom a helyem. És te, már úgy fest jobban ide szoktál. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 11:05 am | |
| *Mosolyogva hallgatja a kisrókát, miközben kortyolgatja a forró csokiját.* Szegény fióka, de azért remélem rendesen tudod etetni. Kis húsdarabok, jól összetépve. Képes vagy ilyesmire? Végülis mégsem vagy az anyja. *Nem kioktat, csak segíteni akar, hiszen a sasok nyulakat meg ürgéket beleznek ki, és falják fel őket elég durva kegyetlensséggel. Amikor kiderül, hogy Nemo pasi, akkor meglepett fejet vág, a tündéknél nem volt nagy divatja két férfi szerelmének, de hát nincsen gondja vele, csak magától nem jutna eszébe, hogy ha valaki pasizik, akkor ő maga is pasi* Ijesztő... *A szeme picit kitágul, Elijah is ijesztőnek gondolja magát, pedig halál aranyos, de akkor az a másik illető milyen értelemben?* Hogy érted? Ijesztő mint csúnya, vagy ijesztő, mint mondjuk egy túlvilági szellem? Vagy gonoszul bánik ezzel a Nemoval, aki maga is pasi? *Teszi hozzá picit kuncogva. A pincéres dologra már kissé bizonytalankodva figyel, ő a pincérekkel is rendes szokott lenni, mindig segít összepakolni már előre.* Hát végülis igaz, kapnak érte fizetséget is, szóval igazad lehet, én csak... Mindegy. *Legyint, nem vitatkozik, a kisróka úgy tűnik nagyon szabad szellem, inkább madarazzanak.* Tudok repülni, de olyan ritkán szoktam, hogy... végülis nincsen gond vele, de én már nem is emlékszem, hogyan tanultam meg, nehogy tanítani egy fiókát, aki nem is érti, amit mondok. Esetleg a hátamra vehetem, ha nem ijed meg nagyon, és csimpaszkodik bele a hajamba, hátha úgy az érzés miatt próbálkozni akarna, de mivel neki teljesen más a csontozata, biztosan máshogy repül, mint én. *Darálja le egyben, a végén még a homlokát is ráncolja kissé, akkora levegővétel kellett mindehez.* Te honnan jöttél? Még nem láttalak errefelé. | |
| | | Fox Hunter
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 10:36 am | |
| *A kérdésre csak megrázza a fejét egy mosollyal, bár persze teljesen logikus a kérdés, viszont az is látszik, hogy kis madárról van szó, nem egy nagykorú példány.* -Jah ez? Nem. Csak még kicsi, nem tud repülni. Én találtam tojásként, nem sokára kikelt, azt hiszem az anyjának néz. De nem tudom, hogy kéne megtanítani repülni. Nemo szerint lökjük le helyekről...de az kissé drasztikus nem? *Még mindig nem biztos benne, hogy ez lenne a legjobb megoldás, de valamit akkor is jó lenne művelni, hogy ne maradjon így szegény. A kérdésre nem tudja visszafogni a feltörő nevetést, amit azért néhány pillanat múlva el is nyom, nem akarna bántó lenni vele.* -Nem, Nemo pasi, meg amúgy is van valakije...egy kissé ijesztő valaki. *Nem is ismeri, de persze hogy ijesztő maga a tény, hogy Jeremy vérfarkas. Lehet, hogy jófej és rendes, de maga a tény, hogy benne van a farkas...azért az akkor is rémesen rettentő dolog. A kérdésre csak picit megrántja a vállát. Eleget volt már ő a munkás, hogy eltartsa magát, szóval végülis a manók is csak dolgozók.* -Hát...ennyi erővel akkor egy pincértől se fogadd el az ételt, mert szolgamód adja neked. A manók is kapnak szállást, meg minden...azért vannak, hogy ők takarítsák fel, de ha akarod, segíts nekik, nincs tiltva. *Aztán meg is érkeznek a manók, akik szépen fel is nyalják a padlót szépen csillogóra. Aztán ugye vissza is tér, majd a szárnyakat látva elkerekednek a szemei.* -Uh, de hát akkor te tudsz repülni! Nem tudod megtanítani Tást? Segítenél? Ha megmutatod neki hogy kell, akkor lehet, hogy könnyebben rájön. *Egészen belelkesedett, ez jobb megoldásnak tűnik, mint az, hogy dobálják le szegény madarat magas helyekről.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 10:28 am | |
| *Mondjuk az igaz, hogy ha Vuk szereti az erdőt, akkor nem egy labirintusba szakadt remetéről van szó. Lirian most főleg a madárra figyel első körben, látszik, hogy valami nem stimmel.* Valami baj van a szárnyával? *kérdezi kissé zavartan, mert az rendben van, hogy valaki odavonz magához egy ilyen szép állatot, esetleg még lehet befogott állatként is tartani, de az ilyen madarak is kirepülnek viszonylag gyakran, hogy aztán visszatérjenek, ám ez a példány nagyon úgy tűnik, hogy nem képes ilyesmire. A csattanásra ő is megugrott, mintha őt akarták volna levadászni az égről, na nem mintha olyan hűde sokat repülne.* Ki az a Nemo? A barátnőd? *Kérdezi tapintatlanul, de hát Lirian annyira nyílt személyiség, hogy előtte nincsenek tabuk. A kérdésre tétován bólint* De arra, csak hát akkor mi csak ülünk feltett lábakkal, míg ők szolgamód megcsinálják? *És tényleg, bejön három manó, és swatos jeleket alkalmazva szó nélkül rendet raknak, a tündeangyal pedig csak álmélkodva ácsorog, addig a sas felé nyújtja a kezét, remélve, hogy nem csípi meg a kezét, ezt persze már csak akkor ha Fox megérkezett a csokikkal, amiből át is vesz egyet.* Köszönöm. Meg sem érdemlem ha már ilyen galibát okoztam. Csüccs? *Ül vissza, és mivel most annyira nincsek lekötözve a szárnyai, kicsit ki is nyújtóztatja őket a ruha alól.* | |
| | | Fox Hunter
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 10:04 am | |
| *Neki is fontos az erdő persze, de valahogy jobban kedveli, amikor már sötétedik, amikor lehet surranni az árnyak között, amikor lehet osonni, hogy más alig vegye észre. A fene tudja, mindig is ez vonzotta jobban, a testvérei meg persze sose értették, hogy miért nem nappal akar velük játszani, hanem éjszaka. Nem is nagyon veszi észre, amikor nyílik az ajtó, a tünde lépeti amúgy is elég halkak, no meg egy picit lehet, hogy el is szundított. Csak a vijjogás hatására tér megint magához, és kicsit riadtan ugrik fel, amikor a pohár eldől és jó eséllyel végig gurulva az asztalon, na csattanással törik darabjaira a padlón.* -Jesszus! *Bukik ki belőle, kicsit dörzsöli a szemét, aztán nagyjából már tisztulni kezd a kép. Azonnal Tás után nyúl, hogy a karjára léphessen és kicsit megnyugtassa a madarat.* -Nem gond, előfordul, csak szegényt kissé megijesztetted. *Simít végig a kis sas fején, aki lassan azért abbahagyja a veszett verdesést. Húde idegesítő lehet neki, hogy ösztönből felszállna, de nincs rá lehetősége, hiszen még nem megy neki a repülés. Mintha ő el akarna futni, de nem vinné a lába, nagyon rossz lehet.* -Oh hát köszi a nevében. Ő Tás, pár hónapos sas, csak még nem tud repülni. Majd megtanítjuk Nemoval, de egyelőre nem jutottuk oda, tuti pasizik... *Megrázza kicsit a fejét. Egy vérfarkassal! Ez azért a durvább része na, és még mindig nehezen fogadja el a helyzetet. Elfogadja a nyújtott kezet, majd csak megrázza a fejét.* -Fox Hunter, de a manók nem arra vannak? A múltkor levertem egy vázát és nem sokkal később már elő is kerültek. *Magyarázza, amúgy se szeret takarítani, inkább eltűnik a konyha felé és hoz még két forrócsokit.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 9:48 am | |
| *Ő viszont jobban szeret a fényben, vagy az erdőkben lenni, tehát ez érdekes ismeretség lesz. De úgy fest, ő hajlamosabb feladni ilyen irányú elveit, és lemerészkedik a sötétbe is, hiszen a Fellah akadémiában is voltak föld alatti termek, ráadásul a homokvihar elől is sokszor lemenekültek. A szilveszteri bulis időszaka lezárult, a vámpírvadászos dologból nem lett semmi, de legalább picit kinyílt a szeme, hogy akár ő is bejöhet valakinek. Mondjuk még mindig picit a rácsodálkozásnál tart ilyen tekintetben, de végülis pasifüggő, hogy ki hogyan viszonyul hozzá. A tündeangyal most egy szép tünde rúnákkal rótt köpenyben van, amolyan Galadriel stílusban, még a haja is be van fonva kissé. A srácot nem is látja hirtelen, hanem csak a sast, aki a forrócsoki mellett ücsörög az asztalon.* De édes! *Csapja össze a tenyerét, ezzel talán kizökkentheti a szemét behunyt srácot, na meg a sas is kb szívrohamot kapva verdes szárnyaival, amitől persze nem száll fel, de a forrócsoki feldől, és végigfolyik az asztalon, majd a padlón. Lirian kissé megkövülten áll, nem ezt akarta. Pirulva siet oda, most már látja a srácot is.* Ó, sajnálom, azt hiszem ezt nem kellett volna, de olyan hihetetlen, amikor ilyen szép állatot látok, ráadásul ilyen közelről. Lirian vagyok. *Nyújt kezet, aztán a pusztításra mutat.* Segítek takarítani! | |
| | | Fox Hunter
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 06, 2013 9:33 am | |
| *És naná, hogy a föld alatt van megint. Azt az időt, amit kell odafent tölti persze, meg hát nem kell mindig rejtőzködni, de mégis csak jobban érzi magát a labirintusban, ezért is vitte az útja már megint ide. Szerencsére a durrogtatásnak vége, bár még szilveszter után 1-2 nappal is hallott kellemetlen zajokat, de legalább már tud odafent aludni. Jobb is, mert felettébb kellemetlen volt a nyugalom termében az a kis incidens, amikor Emmába és Adambe botlott reggel. Még jó, hogy nem látott olyasmit, amit nem akart volna, akkor aztán tuti végképp iszonyú kellemetlenül érezte volna magát. A kanapén van elnyúlva kényelmesen ejtőzik. Egyszerű bordó pólót visel, alul egy kék farmer, edzőcipő, hagyományos öltözék. Az asztalon forrócsoki gőzölög, időnként az asztal szélén ácsorgó Tásra pillant.* -Tényleg meg kéne tanítani téged repülni, tisztára szerencsétlenül festesz így. *A madár csak vijjog egyet, de hát nem sok mindent ért abból, amit a gazdi, vagyis hát anya mondd neki, mert ugye utóbbi miatt ragaszkodik ennyire a sráchoz. Aztán újra visszacsukja a szemét és egyszerűen csak hallgatja a békés csendet, mert az van, és ez nagyon is jó!* | |
| | | Matthew Demerest
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 102 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 10:45 pm | |
| - Nem láttál még igazi sugárhá... Fúj, hagyjuk. *Inkább nem mondja végig, nem mondja ki, ez igazán nem a kedvenc témái közé tartozik, gusztustalan. A neves dologra igazából bőszen bólogat végig, miközben beszél.* - Igen, igen, úgy van. Mi? Ki az isten az a Matt Smith? És nekem Belle-ként tényleg csak ő jut eszembe, márpedig nem éppen vagytok egy súlycsoport. *Úgy mondja, mintha a Disney-hercegnő lenne sokkal magasabb súlycsoportban, pedig azért valljuk be Bellona megenné reggelire a kedves, kíváncsi, tudás és kalandvágyó, jólelkű és bátor szörny-szerető lányt. De ez csak azért van, mert Mattnek a felsorolt dolgok valahogy sokkal többet érnek, mint a nekromancia, a vérmágia, a savanyúság és a felsőbbrendűség, sznobság.* - Ez most komoly? *Lepődik meg, amikor a lány csak eddig bírta és le akar lépni. A csókot tényleg félreérti, kicsit elkezd őőő-zni.* - Akkor esetleg lefáradhatna két diák, de ez most komoly, hogy elmész azért, hogy valakit megcsókolj? És tényleg van ilyen szabály? Túlságosan elvesztem a szerencsét hozó sárkányok között. *Válaszol a lánynak, aki már el is köszön. Feláll a helyéről, de végül nem nyúl utána, csak ameddig távozik fars hangjával kántál.* - Hitszegő, hitszegő, hitszegő! *Aztán elhallgat, visszahanyatlik a kanapéra, dög egyedül van és még soká lesz éjfél.* ~ Jobban ment, mint gondoltam, de azért bevasalom rajta, hogy nem maradt végig... Juhéjj, most kéne megjelenned Meri... Mi az isten volt a neve? Na neki.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 10:31 pm | |
| - Nem tücsköt próbáltam utánozni, de hát tőled nem is vártam többet, állandóan ilyen hülyeségeken jár az eszed. *Aztán ugyebár birizgálja Matthew vérét, a hozzászólásra pedig a szemeit forgatja.* - Nem vagy elég közel hozzá, mert messzire ültél, hogy ne tudjalak felpofozni. Bár megjegyzem, már csak a ruhámért is megérdemelnéd. *Közli vele, majd a nevetésre már nem is szól semmit, csak a Disney-hercegnő dologra forgatja a szemeit.* - Persze, mert csakis Disney hercegnőket hívhatnak Belle-nek, méghozzá ugyanabból az okból, amiért te azonos vagy Matt Smith-szel és Matt Damonnel. Egyszerre. Vagy Matthew Davis, ha érdekelne bárkit is a teljes neved. *Mikor Matt kijelenti, hogy még van két lehetősége, felvonja a szemöldökét, majd a kezeibe temeti az arcát.* - Az istenekre... annyira hülye vagy, hogy még megütni se érdemes. *Az órára pillant, majd vissza Mattre.* - Tudod, Matthew, újévkor, éjfélkor az emberek hagyományszerűen meg szoktak csókolni valakit. És csak mi ketten vagyunk a szobában. *Közli, majd szünetet tart, csak hogy Matthew átérezze, és lehetőleg félre is értse a szavait, aztán feláll.* - Jóéjszakát. Bulizz ameddig akarsz. Boldog új évet. *Azzal megfordul, és a lehető leggyorsabban visszajut a szobájába átöltözni. Komolyan, már ígyis túlteljesítette az ígéretét.* |
| | | Matthew Demerest
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 102 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 10:17 pm | |
| - Remélem nem egész nap bzz-egni fogsz mint egy rossz tücsök, ami tényleg elromlott, mert ciripelnie kéne. Mondd utánam: ci-rip-ci-rip. *Igen, hülye, és miért éppen tücsök jutott eszébe?... Ez mindegy is. Mikor megérzi a vérbirizgálást magától a gondolattól, hogy a lány belenyúlkál azonnal a szájába savas-keserű íz mászik.* - Hagyd abba, vagy isten bizony lehánylak, húgi. *Nyögi, teljesen komolyan, a hideg rázza az ilyen vérmanipulálós dolgoktól, főleg, hogyha benne mozgolódik. Nem akarja hangosan odavágni, hogy megmondalak Nicolasnak, de egészen biztos, hogy megmondja Nicolasnak, hogy ennyire agresszív, hogy vérmágusoskodik vele szemben és nem éppen önvédelemből. A neveset lehet, hogy ökörségből egy-kétszer be fogja vágni, de mivel úgy se ismeri senki a sorozatot, se a könyvet, úgy se veszi észre senki, hogy kamu a vezetékneve, úgy meg egyáltalán nem buli. Szóval valószínűleg egy hét múlva pofozhatja őt, ahogy akarja, de Demerest lesz. Mikor a lányból kitör a nevetés, Matt büszkén kihúzza magát, hatalmas győzelemnek könyveli el, hogy a lány nevet.* - Na, nehéz volt? Egyébként Disney-hercegnő akarsz lenni? Ne már, akkor már inkább maradsz Bellona. De az olyaaan hosszúúú... *Mondja elnyújtva, aztán kicsit elgondolkozva néz rá.* - Akkor még van két lehetőségem, hogy húgizzak, szóval... mit fogadsz meg 2013-ra, húgi? *Nemmm, nem éppen a számolás bajnoka - bár háromig el tud, csak nem emlékszik, hogy hányszor mondta -, most aztán röpülhet az a megérdemelt pofon. Na jó, inkább megígért pofon, egyáltalán nem érdemli meg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 10:00 pm | |
| - Bzzt. Megint rossz. Egyikőtök sem a kedvencem, mind az agyamra mentek. Bár megjegyzem, az indoklásod nagyszerű volt, ezért érdemelsz egy plusz pontot. Ennyi észt nem is néztem ki belőled. *Jegyzi meg, miközben ökölbe szorítja a kezét, és Matthew bizony érezheti, hogy a vére igen érdekesen mozog a testében. Egyelőre nem csinál vele semmit, épp csak egy kicsit "felkavarja", csak afféle figyelmeztetés, hogy érezze, hogy el tudja érni ha akarja. Az pedig, hogy Nicolas hogyan viseli el... alighanem az a legjobb válasz, hogy nem túl sokat találkoztak mióta a vérmágiához és a nekromanta tanokhoz fordult. Ezután lesznek majd még "szép" találkozásaik, de a saját testvérét csak nem belezi ki, most, hogy már csak egy van belőle. Na meg egyébként sem gyilkolhat végig minden vérmágust az iskolában.* - Lehet, hogy hízeleg, de hogyha elvéted, az fájni fog. Elhiheted, hogy Tate-nek sem a simogatástól volt még percekig vörös az arca. *Aztán jön a mondat az arab emirátusokról, mire néhány pillanatig döbbenten, szótlanul nézi a másikat, majd kitör belőle a nevetés.* - Oké, te tényleg tiszta hülye vagy. Egyébként pedig sem a főügyészség, sem az arabok nem érdekelnek, a kupaktanács meg még annyira sem. Elfogadható nevek a Bellona, vagy a Belle, és még ígyis adtam engedményt. A húgiért csak minden harmadiknál csapok. |
| | | Matthew Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 9:45 pm | |
| - Tate az, mi? De csak mert szöszi, és mert szereted verni, te domina. *Mondja, vigyorogva csúszik a kanapén egyre távolabb, tudja, hogy vérmágiával is el lehet érni, de az azért elég aljas, hogy ne használja családon belül, a pofon sokkal tisztább, emberibb. Matt még nem is nagyon gondolkozott el, hogy Bellonát hogyan is viseli el Nicolas, a nagy inkvizítor, hiszen a srácnak akármennyire sötét képe van néha, még is csak utálja a sötét erőket, írtja a sötét teremtményeket és egy vérmágus nekromanta, aki pofozgatja a rokonokat, hogyha rosszul becézik vagy le rosszkislányozzák nem egy kedves, jótét teremtmény.* - Fogalmam sincs, hogy mit mondtál, de biztos igazad volt. Akkor, egyszer és soha többé. *Az aranysárkányos-halálos megjegyzésre egy nagyon csúnya fancsali fintort vág és belevegyít egy csöppnyi csúnyán nézést.* - Ez övön aluli volt. De hízelgő, hogy az elkövetkezendő időben a nap minden percében engem fogsz figyelni. *Válaszol, kicsit megenyhülve, de azért ez a holtan esik össze dolog nagyon nem tetszik.* - Azért a pofon mááás. És amilyen könnyű a kacsód csak megsimogattad a jegyzetelésmániás uncsit. És igen is úgy emlékszem, hogy a Lona engedélyezve lett az arab emirátusok a nemzeti főügyészség és a családi kupaktanács előtt. Nem is értem, a Lonával mi bajod? Tudom, Bellona, isten, beképzeltség, de a Lona még nem is annyira becézgetős édibédis, hogy lecsapjál érte. *Kicsit megfonja a vállát, nem értőn, aztán mintha felkapcsolódna benne egy villanykörte.* - Jé, nem is ütöttél meg érte. Fél siker. Ne legyél már ilyen savanyú, Szilveszter van akár tök véletlen nevethetnél, és nem lenézően, kinevetni valakit, hanem úgy... őszintén, húgi. A húgiért csapsz? *Kérdezi, a kezeit védekezően, színpadiasan maga elé emelve, mintha valami elnyomott kisgyerek lenne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 9:34 pm | |
| - Bzzt. Próbáld újra. A kedvenc unokatestvérem még mindig nem te vagy. *Megcsóválja a fejét, majd felnyög, mikor Matt elkezdi ecsetelni a kedvenc könyvét.* - Oké, oké, elég! Tar... valami. A Stark az egyetlen név ami megragadt a maszlagjaidból, az se éppen ez a könyv miatt. *Felemeli a kezét, jelezve a fiúnak, hogy nyugodtan abbahagyhatja, de persze mikor volt az utolsó alkalom hogy ez működött?* - Felőlem lehetsz Targaryen is. Matthew Targaryen. Ha valaki megkérdezi, hogy hívnak, így kell bemutatkoznod. Figyelni foglak! Akárhányszor Demerestet mondassz, egy apró aranysárkány valahol holtan esik össze. Komolyan. Valami hasonló volt a Pán Péterben is... *Töpreng el, bár ha Pete-tel halott tündérekről beszélne... nem, az nem jó ötlet. Az írásra már inkább úgy dönt, hogy nem is mond semmit igazán, csak mélyeket lélegzik, és nem sok hiányzik hozzá, hogy tényleg lekeverjen egyet a fiúnak, akármennyivel nagyobb meg erősebb nála. Akkor is falhoz tudja vágni érintés nélkül.* - A rokonomat? Hát naná. Nem láttad, a drága kuzinod milyet kapott tegnap? *Utal vissza a tegnapi esetre, majd megrázza a fejét.* - Neked sem sikerült. A nevem még mindig Bellona, csakis Bellona, semmi más verziót nem fogadok el. *Jelenti ki határozottan, aztán felsóhajt, és hátradől a kanapén.* - Remek, igazán. Meseszép. |
| | | Matthew Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 9:23 pm | |
| - Szóval... éppen azt ecsetelted, hogy én vagyok a kedvenc unokabátyád...? *Inkább kérdés, mint kijelentés, de nem tudja felidézni, hogy miről is volt szó. A plafonra graffitizésre csak egy vigyorral váll von, nem válaszol. Mikor meghallja a névváltoztatási kérelmet eltátja a száját.* - Ennyire... szégyellsz minket? Ez fáj, itt belül, fáj. És látszik, hogy mennyire figyelsz rám, én a sárkány vére vagyok egy Targaryen! A Starkok a rémfarkasok, bár őket is nagyon szeretem, sokkal jobbak, mint a nyomi Baratheonok, a Lannisterek pedig... *Kezd el áradozni, és ugye a pálcával szépen végigírta a leányzót.* - Szóval... így írtam végig a plafont. Nem kellett röpdösni. De éjfélkor eltűnik, nem kell ezen puffogni, így legalább egymáshoz öltöztünk. Vagy egymásért, mert azért a ruhánk messze nem illik össze. *Leül a lány mellé a kanapéra, nem túl közel, mert tanult a Tate-es dolgokból, nem kér pofont. Ez nem jelenti azt, hogy nem is mond olyat, amiért pofont kaphatna, csak nem lesz tenyér közelben.* - Matthew Stark... igazából... Egészen jól hangzik. *Ízlelgeti a nevet még is, de aztán a fenyegetésre kicsit elpislog.* - Bántanál... engem? A véredet? A rokonodat? Legmélyebb támaszodat? Az egyetlent, aki megtanulta a nevedet, Lona? *Hatalmas szemeket mereszt, ártatlan szemeket, bár a vöröses-barna élénk tekintet inkább riasztó tud lenni néha, mint ártatlan, de most nagyon ártatlan.* - Egyébként... Tényleg jó volt nélkülünk? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 9:14 pm | |
| - Tényleg? Akkor ismételd el, mit mondtam. *Nem, nem lehet ennyivel megtéveszteni, a hangsúlyból elég egyértelmű, hogy a fiú egyszerűen csak rámondta, hogy egyetért. Letelepszik a fotelben, ő onnan el nem mozdul éjfélig, és ezt Matt is jobban teszi, ha elfogadja. Nem fog itt mászkálni, vagy táncolni, vagy akármi, főleg nem a rokonával, akin kívül nem igazán van senki a társalgóban.* - Te az étkező plafonjára grafitiztél? Repülve? Ennyire még te sem lehetsz... *Elharapja a mondat végét, és megrázza a fejét.* - Komolyan mondom, annyira jól megvoltunk, erre idejöttök... figyelj, nem akarsz valami csini új vezetéknevet magadnak? Pete is kaphat, úgyis az öcséd. Na? Felőlem lehet Stark is, ha annyira odavagy értük. *Felemeli a kezét, olyan pózban, mintha egy poharat tartana koccintásra, csak épp pohár nincs nála.* - Legyél a mai naptól Matthew Stark! Ha bárki kérdezi a neved, így mutatkozol be. Vili? Mert az menő. *Matthew sose volt egy lángész, hátha nem érti meg, hogy miért akarja minden áron, hogy más vezetékneve legyen. Aztán a fiú elejti a pálcáját, megcsúszik, és a lány ruháján végig íródik valamiféle szöveg, amit elsőre el sem tud olvasni.* - Te normális vagy?! *Felpattan, és addig forgolódik, hogy valahogy ki tudja betűzni legalább egy részét.* - Te komolyan nem vagy normális, majd én megválaszolom. Már hozzászokhattam volna... *Fújtatva visszahanyatlik a fotelba, és felhúzza a lábait, hogy kevésbé látszódjon az írás, ha valaki bejön.* - Mindegy. Szóval, Matthew Stark. Mit szólsz inkább ahhoz a játékhoz, amelyikben hozzáváglak a falhoz anélkül, hogy hozzád érnék? |
| | | Matthew Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 8:57 pm | |
| *Hallva a belépő rokon első szavait felkapja a fejét, nem akart ő elpunnyadva elaludni, áh dehogy. Éber pofát vág, és bőszen bólogat.* - Ja, ja, egyetértek. *Mondja, nem mintha tudná, hogy miről van szó, de ha tudná igazából tényleg egyetért, ő sem érti. Nem mintha olyan nagy észlény lenne, hogy olyan sok mindent értene. Kicsit mocorog ültében, inkább fel is áll, hogy a lány mellé lépjen.* - Parti-parti, de a diákok háromnegyede otthon, az iszákos része Jeniliában, a maradék meg alszik. Lehet kicsit elszántabban kellett volna meghirdetnem a dolgot, bár ha az égre és az étkező plafonjára graffitizett üzenet nem elég, akkor már nincs mit tenni. *Vonja meg a vállát, lemondóan, aztán a ruhájára kicsit elvigyorodik.* - Csak a tiédre, véletlenül sem azért, mert 99%-ban ezeket a színeket hordom drága rokon. Észrevetted már a szárnyaim, tudod, ezek az apróságok? Vörös, ahhoz pedig a hupilila kevésbé illene. Te pedig fél-eramiros vagy a kedvemért, sőt, legyél inkább egész. *A pálcáját előkapja, de olyan lendülettel, hogy ki is repül a kezéből koppan a földön, nem törik, de kiröppen belőle a legutolsó varázslat, a fényes írás, amit az égre és az étkezőbe csinált. szép narancssárga színben íródik végig Bellona ruháján, persze illúzióként, nem maradandóan, hogy: "... and a Happy New Year, gyertek este a Társalgóba, partival köszöntsük az új évet!".* - Öhh... Csak narancsszínű sálat akartam, de szerintem... Jól áll. *Felkaparja a földről a pálcáját és inkább el is teszi.* - Elméletben jön, minimum az a csaj, akivel beszéltünk róla tegnap este. Gáz lenne, ha felültetne. És hogyan? Kezdjük a Sárkányok táncával, folytassuk a Hajts fejet az unokabátyád előtt-tel és végül Nem vagyok jobb, attól még, hogy savanyúbb a képemmel. Ezek nagyon híres játékok, nem tudom miért nézel így! *Vigyorodik el, erősen bízva abban, hogy a vére megvédi Bellona esetleges haragjától.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Dec. 31, 2012 8:42 pm | |
| *Vannak azok a napok, amikor az ember felkel, és káromkodva elátkozza minden egyes ígéretét amit valaha tett. Ez egyike azoknak a napoknak.* - A karácsony már rég elmúlt. Sose értettem miért vannak együtt a dalban, egy teljes hétig ugyanezt éneklik? *Megcsóválja a fejét miközben belép a társalgóba, és kicsit felvonja a szemöldökét.* - Azt mondtad, itt parti lesz. A partit nem nagyon látom, csak az előkészületeket. Vagy még korán van? ~ Jöhettem volna később is. Csak éjfélig kell kihúznom, az már szilveszter, ott már mondhatom, hogy megyek aludni. ~ *Aztán egy kicsit több figyelmet szentel a fiúnak, és már szemet szúr az öltözéke is.* - Te meg Naxeldires színekbe öltöztél a tiszteletemre? *Végigpillant magán: egy kék, térd fölé érő ruha halványkék harisnyával. Bentre nem öltözött melegen, és szerencsére nincs rajta semmi narancssárga, hogy a fiú visszavághasson. Na nem mintha szándékosan vett volna fel kéket, egyszerűen ez a kedvenc színe.* - Szóval tényleg nem jön senki más? *Nyög fel, és elhelyezkedik az egyik fotelben.* - Na halljam, hogy akarsz szilveszterezni? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |