Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
+3Elisabeth Ellen Torchwood Steven Blackfield Michelle Sagredo 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Michelle Sagredo Tanár
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 721 Kaszt :
| Tárgy: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 05, 2013 3:24 pm | |
| First topic message reminder :Angol stílusú hatalmas épület. Elől rengeteg tuja fa, és virágoskert található. Gyönyörű rózsabokrok szegélyezik a kavicsos utat a kovácsolt vaskaputól egészen a bejáratig. Gránit lépcsősor vezet a hatalmas sötétre pácolt tölgyfa ajtóhoz. Az ajtó mindkét szárnyán aranyozott lovas kopogtató van. Mikor belépünk az épületbe, egy hatalmas tér tárul elénk. Szemben márvány lépcső vezet az emeletre. A bal oldali ajtó vezet az étkező és konyha felé. A jobb oldali ajtó a nappaliba vezet. Ha felmegyünk a lépcsőn két irányba vezet a folyosó. Kelet-nyugat fekvésű az épület. A keleti folyosón csak hatalmas hálószobák vannak. A nyugati folyosón is találhatók hálók, de a hely nagyrészét a könyvtár valamint egy dolgozó szoba foglalga el, ami több ember befogadására is alkalmas. Az épület mögött található a személyzeti szállás. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 2:23 pm | |
| -Igen már délután van.*mosolygok majd újabb csókot kapok.*-Hova szeretnél menni? *kérdezem kíváncsian, de most hogy látok is mindenben benne vagyok.*-Amúgy meg bárhová elmegyek veled. Ja amúgy hogy van a húgod?*kérdezem ahogy átölelem.* | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 2:16 pm | |
| - Miii? Máris délután van? Azt hiszem kicsit kigahy az agyam ezen a napon *ásítok egyet, miután rendeződik légzésem. Előtte Vele együtt zihálok két hosszú csók után.* - Én is téged! *mondom halkan, szeretetteljesen, majd újra megcsókolom.* - Egyébként lenne kedved eljönni velem valahova? *kérdezem mosolyogva, miközben lassan felülök az ágyon. Ismét vidám vagyok és jelenleg semmi nem érdekel rajta kívül, max Sophie ügye.* | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 1:51 pm | |
| *Nagyon örülök hogy visszatért a látásom és hogy őt láthattam először. * -Inkább napfényes délutánt.*nevetek hallkan majd mikor megcsókol nyakaköré fonom karjaimat. Nem akarom én se lengedni. Imádom. És most az ajtó is be van zárva. Nem kell tartanunk senkitől. *-Szeretlek. *suttogom zihálva két csók között.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 1:42 pm | |
| - Hidd el, már ez is jó! *vigyorodom el, majd mellé fekszem és kedvesen magamhoz ölelem. Feldobja a kedvem a mondata.* - Tényleg? Ez esetben Napfényes jó reggelt! *kacagok fel halkan és megcsókolom hosszan. Ajkaimmal makacsul fogom övéit, hogy véletlenül se váljon röviddé ez a pillanat. Nem, akkor jó igazán ha hosszú és amíg kettesben lehetünk, bár ami azt illeti... Már zárva van az ajtó. Nagyon boldog vagyok magam is, hogy végre visszakapta azt, ami az egyik legfontosabb dolog számára.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 1:14 pm | |
| *Mélyen alszik, de mikor megcsókolom érzem hogy visszacsókol. Majd mikor rájön hogy látok úgy meglepődik hogy hanyattesik. Hasra fordulok és tenyerembe támasztom az álam. *-Bizony újra látok. Igaz még nem tökéletes de látok.*szélesen rámosolygok majd mikor feltápászkodik a földről, a sarkaimra ülök. *-Nem gondoltam volna hogy így fogok örülni annak hogy a napfémyre ébredek.*mondom végig őt nézve. Annyira boldog vagyok hogy el sem tudom mondani.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 1:03 pm | |
| *Az óvatos puszi a monoklim helyén és a meleg, édes csók elég erős kombináció ahhoz, hogy azonnal visszacsókoljak. Felébredek, bár még nem vagyok egészen magamnál. Elhúzom fejem és lassan felülök, miközben a szemeimet dörzsölgetem, ezután Edenre pillantok. Mikor rájövök, hogy épp velem szemez, hirtelen úgy adrenalin löket jár át.* - Jézusom, te látsz? *kérdezem meglepetten, miközben zakózok egyet az ágyról. Próbálok megkapaszkodni, de már késő, egy kisebb hátassal érkezem a földre, persze bajom nem esik azon kívül, hogy újra látom velem szemezni Őt. Kicsit hirtelen reakció lehet a számára. Nyöszörögve állok fel, továbbra is rajta tartva tekintetem, egy mosollyal a számon.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 12:42 pm | |
| *Mikor rájövök hogy újra látok, legszívesebben, visítoznék örömönben. Majd oldalra pillantok. Kedvesem mélyen alszik mellettem. Észre veszem a színátmenetes monokliát, és óvatosan megérintem de elkapom a kezem mert megrándul az arca. *~Biztos fáj neki. Mintha említette volna hogy a húga húzott be neki egyet.~*gondolkodom majd adok egy puszit az arcára majd finoman megcsókolom. Olyan jó újra látni őt. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 12:30 pm | |
| *A dolog után pár nappal elég mélyen alszom. Arcomon még most is ott van a monokli, amit Sophie okozott a könyökével, plusz az, hogy majdnem rám lőtt... Nem félek a fegyvertől akkor sem ha rám szegezik, de ha az épp a "húgod" és tudod hogy a párod haza vár, kicsit más a helyzet. Valamiért ösztönösen közelebb csusszanok, miközben rándul egyet az arcom. Eléggé fáj, durva hogy egy olyan kicsi lány mekkorát tud ütni, ha nem is szándékosan. Épp álmodom, méghozzá az esküvőről meg a tengerparti házról, ami a legújabb hírek szerint csak napok kérdése és az enyém lesz - vagy talán hamarabb is.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 11:52 am | |
| *Jócskán délutánba hajlik az idő mikor újra észhez kezdek térni. Fejemre húzom a takarót mert az ablakon beszűrődő fény zavar. Mikor le esik a dolog hogy a napfény zavar az alvásban, hirtelen ülök fel.* -Te jó ég.* mndom, és félve nyitom ki a szemem. Még homályosan létom a távoli dolgokat, de már LÁTOK. Oldalra pillantok, és figyelem Stevent. Ahogy kicsit közelebb hajolok hozzá látom hogy bal szeme alatt egy halvány lila monoklia van ami kezd átmenni, zöldes árnyalatba. Óvatosan megérintem az arcát remélve hogy nem ébresztem fel. Jó volt hogy újra láthatom őt. Boldog vagyok és megnyugodtam.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 11:28 am | |
| - Én is, hogy te velem vagy! Nagyon szeretlek! *válaszolom halkan, ahogy befektetem az ágyba és magam is ledőlök mellé. Kicsit fáradtnak érzem magam, neki meg a feje fáj, jó páros vagyunk ebben is.* - Aludj jól! *csókolom meg homlokát, majd őt nézem addig, míg szemeimet ólomsúlyúnak nem érzem. Lassan lecsukódnak, de még nem alszom. Átgondolom a főbb eseményeket, ami jelen esetben az a főzet. Remélem hogy segít majd, de amilyen segítő lehet, olyan káros is. Egy kétélű kard amitől agy újralát, vagy örökké abban tudatban kell élnünk, hogy vak marad. Én ezt nem akarom és félek hogyha nem lát többé, összetörik.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 11:18 am | |
| *Érzem a selyem kellemes tapintását. Majd hogy magához ölel. Iszonyatosan fáj a fejem de ő ezt is feledtettni tudja velem. *-Köszönöm hogy velem vagy. *mondom ahogy viszonzom az ölelését. Lassan a enyom az álom a fájdalom miatt.*-Szeretlek. Nagyon.*suttogom majd végleg ellazultam és átléptem az álmok birodalmába.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 10:51 am | |
| - Az lehet, de egy kis pihenés majd segíteni fog *mondom ahogy követem őt. Az ágynemű most új, a lepedő karmazsin vörös selyemből készült, a huzatok pedig mind aranyszínűek, anyaguk pedig szintén selyem. Valahogy mindketten imádjuk ezt, puha, kellemes tapintású, s mégis erős, bár csak akkor ha nagyon vigyázunk rá, alapjában véve meg könnyen szakad.* - El nem mozdulok mellőled *válaszolom egy széles mosoly kíséretében. Nem hagynám magára ilyenkor - meg amúgy sem -, szóval leülök mellé és szokásomhoz híven átkarolom vállát. és magamhoz szorítom.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Szept. 21, 2013 10:26 am | |
| //Olvad// * A főzetnek borzalmas íze volt. De mindent ki kell próbálni. Örülök hogy itt van velem mert akkor kevésbé félek.* -Köszönöm.*mosolygok rá majd a fejemhez kapok. Nanny figyelmeztetett a mellékhatásokra, és nagyon remélem hogy használni fog. *-Hát a fejfájás az már megvan.*mondom ahogy elindulnk az ágy felé.*-Velem maradsz?*kérdezdm ahogy leülök.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 3:27 pm | |
| - Nem kell félned, én itt vagyok! *biztatom. Nem kell félnie, én végig itt vagyok mellett és támogatom. Sosem hagynám magára.* - Bátor vagy te! *mosolyodom el és figyelem, ahogy megissza a zöldes löttyöt. Az üres csészét visszanyújtja a házvezetőnek, aki sebes léptekkel trappol ki a szobából. Ismét csak ketten maradunk, a bennünk felmerülő kérdésekkel együtt. Ott van például az, mikor hat. Erre nem tudta még az a nő sem a választ, ami kicsit zavar, mert én sem. Lehet egy nap, lehet több, de akár kevesebb is. Mi van, ha csak órák kérdése minden?* //Fagy.// | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 1:30 pm | |
| -De nagyon izgulok. Sőt félek. *mondom ahogy vissza ülök. *-De mindent megpróbálok. Miatad. Nem akarom hogy álandóan miattam aggódj.*mondom majd hallom hogy Nanny visszajön. Mikor a kezembe adja a csészét, nagyot sóhajtok. Szegény nőt elkezdem a kérdéseimmel bombázni, mint például, vajon mikor hat? Azonnal vagy csak néhány nap múlva? De sajnos ő sem tudja a választ. Ezért nagyot sóhajtva megiszom a főzetet. Borzalmas ize van de nem érdekel. *-Köszönöm.*adom vissza a csészét.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 1:11 pm | |
| - Remélem nem izgulsz, biztos minden jól megy majd! *én sem akarom nagyon elbízni magam, de minden esélyünk abban a főzetben van. Csak remélni tudom, hogy sikerül és ő visszakapja a látását. Azért szeretném annyira, mert tudom, hogy anélkül tehetetlennek érzi magát. Nincs is annál rosszabb, mint a szerelmed egy ilyen rémes helyzetben látni, tudván, hogy nem tudsz segíteni neki. Nem, ugyanolyan tehetetlen vagy, mintha csak ólomláncokkal kötöznének le és arra kérnének, figyeld a távolból Őt, ahogy szenved. Nanny hamarosan visszatér egy kis csészével a kezében.* - Azt hiszem itt az a lötty *mondom, amikor a nő a kezébe adja.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 1:02 pm | |
| *Hagyom hogy kinyissa az ajtót. Nanny oda jön hozzám és elmagyarázza hogy elkészült a főzet. Kicsit elgondolkozom, mert ha most túlságosan bízom ebben a főzetben, akkor csak csalódás fog érni. De Steven miatt meg kell próbálnom. * -Rendben! Próbáljuk meg.*mondom hallkan, nem érdekel ha nem sikerül. De ha esélyt sem adunk az ügynek akkor feleslegesen reménykedünk. Nanny azonnal kisiet a szobából. Én meg csak ott állok ahol eddig. Nem mozdulok hanem erősen gondolkodom az esélyeken. Jó lenne ha sikerülne mert tehetetlennek érzem magam, de azt is tudom hogy nem megy az ilyen egyik pillanatról a másikra.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 12:48 pm | |
| - Kettőt találhatsz *húzom el a szám. Sóhajtva engedem el a lányt és nyitom ki az ajtót. Valóban Nanny az, egyenesen Edenhez lép, engem viszont egy pillantásra sem méltat. Elmondja, hogy előbb készítette el azt az italt, és ha akarja Ő, máris idehozhatja, hogy aztán megigya. Ahhoz képest hogy legtöbbször szótlan a nő, most egész szépen megered a nyelve. Olyan hangja van, mint a károgó varjúnak, kissé rekedtes, mégis valahol kellemes. Hamar meg tudnám szokni, bár azt hiszem még jó ideig nem fogom hallani a rendes beszédét, csak alkalomadtán ha szól hozzánk néhány szót.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 12:34 pm | |
| - Steven Blackfield írta:
- -Tényleg? *kérdezem meglepődve. Soha nem veszem észre, hogy néz rám a többi nő, mert nem érdekel. Hiszek a szavának és sajnálom, ha féltékeny, de sosem néznék fel más nőre, őt kivéve. A kérdésre felvonom egyik szemöldököm. Nem, soha senki nem veszi majd át a helyét.*
-Megígérem! *csókolom meg újra, majd gyengéden magamhoz ölelem. Már csak abban kell reménykednem, hogy el tudjuk csípni azt a tettest, báár jelen helyzetben ő számít mos a legkevésbé.* //Fagy.// //Olvad// -Igen tényleg. *válaszolom hallkan. Mosolyogva hallgattam mikor megígéri hogy nem hagy el. Mosolyogva viszonzod csókját, majd meghallom hogy kopogtatnak. * -Tessék.*szólok ki majd Stev felé fordítom a fejem mert nem tudom ki zargat minket. *-Ki az? *kérdezem hallkan. Kicsit zavar hogy nem tudom ki az, de a szótlanságból ítélve Nanny az. Kíváncsi vagyok miért jött.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 12:22 pm | |
| - Tudom *felelem rásandítva. Ideges vagyok, bár rohadtul nem érdekel, mit tud meg attól a balfácántól a lány. Edennel rendes ahogy elnézem, őt biztosan nem bántja, max nekem látja el a bajomat, ha úgy adódik a helyzet, de nem bánom. Amúgy is szívesen állok ki ellene, de ha Neki támadna, azt nem bírnám ki egy hamar.* - Jól, bár kicsit ideges vagyok. Ne haragudj, de nem hinném, hogy most le tudnék menni *utasítom vissza finoman ajánlatát. Aranyos, szívesen vele is tartanék, de meg kell még emésztenem a történteket. Egy csókkal búcsúzom, majd felkúszom a szobánkba.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 11:42 am | |
| *Hihetetlen. Ez nem lehet igaz. Ha Cat tényleg szóra bírja, nekünk végünk. Látom Stev karján a foltot. Jó erősen megrúgta. Felveszem a pálcát, és utánna megyek. * -Ha szóra bírja nagy bajban leszünk. -Mondom ahogy beérünk és vissza adom neki a pálcáját. *-Jól vagy? *kérdezem ahogy a szemébe nézek. *-Figyelj lemegyek az gyakorlóterembe mert le kell egy kicsit higgadnom. Ha szeretnél jöhetsz te is. -Mondom majd halványan rámosolygok és elindulok az alaksorba. Edzés helyett inkább a lőfegyverekhez lépek és elkezdem szétlőni a céltáblákat. Nagyon ideges vagyok mert tudom hogy nagy a baj.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 11:27 am | |
| - Pusztulj meg! *üvöltöm a démon után, majd a karomra nézek. Akkorát rúg belém, hogy a földre esik az a nyavalyás pálca és ha ez nem lenne elég, még egy lila folttal is gazdagodom. Komoran nézem végig ahogy elszáll, egész addig, míg parányi ponttá nem változik az égen.* ~Remélem felfordulsz ott, ahol vagy! Sejtem, hogy a fickó azért kell neked, hogy nyomra bukkanj és ha meg tudod amit szeretnél, még úgy is visszajössz, én pedig várni foglak. Várni fogom azt a pillanatot, amikor újra megküzdünk egymással. Nem tudom még hogy, de elintézlek. Nem, megölni nem foglak, mert tudjuk jól, az úgy se menne, azonban az már igen, hogy egy helyben tartsalak.~ *rafinált vigyorral nézek utána, majd le jobb karomra, mi elkezd sajogni és a lila szín mellé némi kék-zöld is társul.* - Menjünk be *nézek Edenre, végül hátat fordítva besétálok az épületbe.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Szept. 08, 2013 11:19 am | |
| * Eszem ágában sincs tovább maradni ezen a helyen, és egy légtérben lenni Stevennel. Egyszer és mindenkorra elegem van belőle, párbajozni sem fogok vele. Amikor pálcát ránt, nemes egyszerűséggel egy hatalmas rúgok a karjába, amire remélhetőleg kiesik a kezéből a pálca, és jókora lila foltot hagy a karján. * - Ne izgulj Elisabeth, majd a kis áldozatom mindent elmond! * Kacagom ördögien, és egyre magasabbra repülök, karommal fogva tartva a kémet, nehogy véletlenül elengedjem. Szükségem van még rá... Meg fogom tudni hogy ki és miért küldte őt, ha kell, brutális módszerekkel... Ehhez persze nem az iskolát kell színhelyül választanom, mert erős a lebukás veszélye. Majd pár átok, vagy egy kis Verita szérum megoldja a nyelvét... Ha meg nem - ami képtelenség - van még pár ötlet a tarsolyomban, addig is a viszont látásra Steven és kedves párja... * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Aug. 31, 2013 6:33 pm | |
| *Mindketten kezdenek túlzásba esni. Nagyon félek hogy nagy baj lesz. * -ELÉG LEGYEN!!!!*eresztem ki hangomat, amire a személyzet összes olyan tagja elö jön aki dmem épp ember.*-Mint ha két taknyos kölyök civakodását hallgatnám. Hogy lehettek ennyire éretlenek? Az se biztos hogy Steven küldte rád, mert nem egy emberem van akik figyelik a várost. Cat te nem tudod ki vagyok ezért lehetőleg ne vádaskodj, ha nincs bizonyítékod.*kiabálok velük közben próbálok lehiggadni, és megnyugtattni az embereimet hogy ne támadjanak. * -Steven tedd el a pálcát, itt most nem lesz párbaj, mert nincs kedvem magyarázkodni az Auroroknak!*szólok rá.* //Fagy// | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Aug. 31, 2013 6:20 pm | |
| *Szívesen feleselnék még a kis csajjal, ha a fütyüléstől nem csengne a fülem. Elisa ugyanis nem kímél egyikünket sem. Ráadásul én mellette állok, szóval még jobb a helyzet. Rápillantok. Szívesen leállnék, de most, hogy a kék hajú elmenőben van, felé fordítom fejem.* - Hova ilyen sietősen, kicsi csillag? *kapom elő pálcámat. Kedvem lenne egy kis mókához, vajon neki is?* - Én aztán nem vagyok gyáva, de te igen. Már kb. harmadszorra lépnél le, azonban nem fogom hagyni. Főleg, hogy már az idegeimen táncolsz, te cafka! *rivallok rá hangosan.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
| |
| | | | Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |