Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
+3Elisabeth Ellen Torchwood Steven Blackfield Michelle Sagredo 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Michelle Sagredo Tanár
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 721 Kaszt :
| Tárgy: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 05, 2013 3:24 pm | |
| First topic message reminder :Angol stílusú hatalmas épület. Elől rengeteg tuja fa, és virágoskert található. Gyönyörű rózsabokrok szegélyezik a kavicsos utat a kovácsolt vaskaputól egészen a bejáratig. Gránit lépcsősor vezet a hatalmas sötétre pácolt tölgyfa ajtóhoz. Az ajtó mindkét szárnyán aranyozott lovas kopogtató van. Mikor belépünk az épületbe, egy hatalmas tér tárul elénk. Szemben márvány lépcső vezet az emeletre. A bal oldali ajtó vezet az étkező és konyha felé. A jobb oldali ajtó a nappaliba vezet. Ha felmegyünk a lépcsőn két irányba vezet a folyosó. Kelet-nyugat fekvésű az épület. A keleti folyosón csak hatalmas hálószobák vannak. A nyugati folyosón is találhatók hálók, de a hely nagyrészét a könyvtár valamint egy dolgozó szoba foglalga el, ami több ember befogadására is alkalmas. Az épület mögött található a személyzeti szállás. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 7:19 pm | |
| *Felbőszít a szavaival. Emeletes barom?!! Úh atyám, ha nem lenne természetfeletti lény, teljes erőből felkapnám és kirepíteném a kerítésen túlra. Csak az szórakoztat némiképp, hogy elvörösödik, így a mondatára nem szólok vissza olyan nagy hévvel, inkább csak elvigyorodom.* -És? Tudod tépett cafka, ha valakinek pedig van ízlése, akkor nem egy olyan kék hajú, maskarás bohócot választ, mint te! *nevetek fel gúnyosan.* -Nem nézünk, mert tudjuk hogy az vagy, legalább is én biztosan! *nézek keményen a szemeibe. Látom, hogy igen csak dühös és ez tetszik. Erre megy ki a játék. Minél dühösebb, annál jobban élvezem. Jóóó móka lesz!* -Különben meg mi van, ha én küldtem? Nem szakad le az ég, s mint mondtam, továbbra sincs bizonyítékod! Ha olyan nagy a szád, buktass le! | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 7:10 pm | |
| * Gőzerővel nyomkodom a kapucsengőt, az ideg szétvágja a fejemet szinte, míg végre kifáradnak a ház lakosai, és megkérdezik mi szél hozott erre. Természetesen bevonszolom a pasast a kertbe, és indulatosan odaszólok Stevnek, aki természetesen nem hagyja magát, és minden büszkeségemet próbálja romba dönteni. Feminista vagyok ez tény, no meg az is, hogy a férfiaknak aligha van egy csekély joguk mellettem, de akkor is felháborító! * - Ó igen? Én meg azon csodálkozom hogy egy ilyen kifinomult nő mint Lisa egy ilyen emeletes barommal él egy fedél alatt! * Kiáltom rá türelmetlenül, egyre vörösödő arccal. Legszívesebben egyesével törném el az összes ujját három helyen előtte megvagdosva, de próbálok kissé csillapodni, de csak azért, mert nem ketten vagyunk. * - Á nem! Tuti hogy nem az egyetlen személy küldte akivel konfliktusba voltam mostanában! Én is erősen kétlem... Azért ne nézzetek ennyire hülyének! * Kiáltom, és a mondókám mindkettejüknek szól. Közben felnyüszít a lábamnál heverő áldozat, mire indulatosan rátaposok a kezére. Legszívesebben falhoz is kenném, de nem, annyira nem leszek kegyetlen.... egyelőre. *
// Olvad. // | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 2:48 pm | |
| *A pillanatot a kapucsengő töri meg. Stev elindul majd én is kislattyogok a kapuhoz és míly meglepő Cat az aki megzavart minket. Azzal gyanusítja Stevet hogy Ő küldte utánna az alakot. Nagyon kétlem hogy Ő küldte volna utánn. *-Nyugi, nyugi. Meg tudjuk oldani a helyzetett mert felnőttek vagyunk. Nem kell azonnal egymás torkának esni.*mondom ahogy Stev mellé állok. Tényleg nem hiszem hogy párom küldte volna, miért tenné? Hisz Cat nem jelent már ránk veszélyt hisz nem egyszer találkoztam vele baj nélkül. Vagy talán annyira féltene hogy kémet küld a démonlány után? *-Figyelj nem hiszem hogy Stev küldte utánnad.*mondom és Cat-ről páromra nézek. *~Csak félt megértem, hisz a történtek miatt én is féltem az életétt.~*gondolkodom és újra rám tör az a fura érzés amit az álmok okoznak bennem. Rettegejk, dühös vagyok, és nem tudok gátatt szabni ezeknek.* //Fagy// | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 2:26 pm | |
| -Igen, így! *bólogatok, majd mikor csikizni kezd, heves kacagászban török ki. Csak bólogatni tudok a kérdésre, szó nem jön ki a torkomon. Csak akkor, mikor a kapucsengő megszólal, Ő pedig leáll. Nagy levegőkkel igyekszek rendezni légzésem, majd megmondom, hogy megyek megnézni, ki is jött. Nem kell sok, oda is érek a kapuhoz, erre látom hogy az a kék hajú rémség az, akit csak hívunk nevén, Cat. Cat, a démonka a kikötőből. Hát még azóta is rühellem a képét, most meg még inkább. Valóban én küldtem, de nem hinném, hogy lenne rá bármilyen bizonyítéka.* -Pedig rád vallana, démonka. Azt sem csodálnám, ha minden fiú, aki eddig veled volt, hasonló ruhában járna, egy kalappal a fején, vagy az arcába, mert ha kiderülne, hogy veled volt, csak szégyellné magát. Szerintem melletted annyi joga sem lenne egy pasinak, hogy meg merjen szólalni. *mondom, egy vigyorral a képemen.* -Egyébként meg semmi bizonyítékod sincs arra, hogy én tettem volna. *felelem karba tett kézzel.* | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 2:12 pm | |
| * Őszintén szólva teljes mértékben kóhidegen hagy, hogy miféle romantikus kis mókázásukat zavarom meg az ifjú párnak, a saját problémám számomra ennél sokkal fontosabb. Keméényen, ellentmondást nem tűrően vonszolom végig a pasast fél Nellondon, nem kis figyelmet magamra erőltetve. De jelent pillanatban ez se tud rdekelni, had süljön csak a pofájáról a bőr az illetőnek, legalább megtanulja, hogy utánam nem érdemes kémkedni, máskülönben csúnyán megbánja. Dühösen nyomom a kapucsengőt, amint Stevenék újdonsült házához érek - igen, még ezt is megérdeklődtem hogy hol található - és kezemben a férfi kabátjával egyre csak türelmetlenebb leszek. Végre aztán kinyílik az aj, és megpillantom Stevent. * - Neked is szia. * Vetem oda dühösen, majd megvárom míg Lisa is kiér. Egyenesen felháborítónak tartom, hogy ezt a szakadt csövest gondolják a fiúmnak, és ezt nem is hagyom szó nélkül. * - Hogy micsoda? Ja persze, majd biztosan a ruhájánál fogva húzom végig a pasimat fél Nellondon! Ne játszd a hülyét Steven tudom, hogy te küldted rám kémkedni! * Fakadok ki dühösen, erős gyanúm van arra, hogy ki küldte az alakot, de igazából semmi kézen fogható bizonyítékom nincs Stev ellen, puszta sejtés, de én akkor is ő rá gyanakszom. Nem szándékozok bemenni, csak az udvarig, és becsukom a kaput, hogy a kis foglyom meg ne tudjon szökni. * | |
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 2:00 pm | |
| -Például így? *kérdezem ahogy kicsit lehúyom jobb vállamról a pólót amiből így is majd ki esek. Még jobban elpirulok a bókjától. Majd felcsillan a szemem mikor bevalja hogy csiklandós. *-Tényleg? *kérdezem gonosz vigyorral és megcsikizem. Nagyokat kacagunk mikor megszólal a kapu csengő. És Stev indul el megnézni ki lehet az a galád aki megzavar minket. *-Csak akadjon a kezem közé. *morgom ahogy én is elindulok. Megállok a lépcső alján mikor meghallom Stev kiáltását. Kíváncsi lettem és mezítláb vállamról lecsúszott pólóban vonulok végig a kavicsos úton, ami nem valami kellemes. *-Hát te hogy kerülsz ide Cat? *kérdezem ahogy próbálok úgy lépkedni hogy ne szurkáljanak a kavicsok. *-Hoztad a barátodat is? *kérdeztem minden hátsószándék nélkül. *-Gyere be. *mondó és kinyitom a kaput.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 1:43 pm | |
| *Vigyorogva csóválom a fejem, miközben körbefordul a pólómmal, mintha csak egy könnyed, estélyi ruhát viselne. Ismét felnevetek.* -De, szerintem jól áll, főleg ha lehúzod az egyik oldalt a nyakánál. Báár így is jó! *vigyorgok rá én is, majd viszonozom az újabb ölelést* -Aranyos vagy, amikor elpirulsz és még aranyosabb, amikor az érzéseidről beszélsz! *puszilom meg feje búbját. Mikor végigsimít oldalamon, újabb röhögés tőr felé belőlem. Az oldalam a legcsiklandósabb pontom.* -Ne, ott csikis vagyok! *visítom, aztán meghallom a kapucsengőt. Ki zavarhat ilyenkor? Bárki is teszi, nem tudja, milyen meghitt pillanatot zavar meg.* -Mindjárt jövök, megnézem, ki az! *csókolom meg, majd kilépek a szobából. Levágtatok a lépcsőn, majd kilépek a házból, egyenesen a kapu felé, ekkor pillantok meg egy kék hajú alakot. Kíváncsian lépek közelebb hozzá, ekkor veszem csak észre, hogy ki is az.* -Már megint te?! *kiáltok fel idegesen. Nem kicsit lep meg a látványa. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ő az, aki idejön. Mit keres itt? Kérdő és dühös érzelmek elegye ül ki arcomra, főleg, amikor meglátom a mellette álló idegent.* -Ni csak, pasid is van? *vigyorodom el lassan. Persze sejtem hogy nem épp a párja ez a kalapos fazon, de azért vicces lenne elképzelni. Egyébként látásból sejtem, ki ő.* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 1:36 pm | |
| * Viszonylag kényelmes, türkiz árnyalatú szatén ruhában vonulok végig Nellond macskaköves utcáin. Legalábbis vonultam, egész reggel, amíg azzal a bizonyos furcsa tényezővel szembe nem találtam magam... De kezdjük is a legelejénél. Eléggé pocsékul aludtam, így nem csoda ha bal lábbal keltem ki az ágyamból. Nem ettem ma még szinte semmit, kora reggel elindultam a városba bevásárolni. Nem vettem túl sok mindent, leginkább fortyogva otthagytam az összes eladót aki nem tudott kiszolgálni. Igen, ez is tükrözi mennyire nem vagyok jó passzban ma. De még ez nem is lenne olyan nagy probléma, mert nagyjából minden második nap ilyen a hangulatom, azonban éppen hogy kilépek az egyik zöldséges üzletből, megpillantok valakit egy ház mögött, aki éppen engem figyel. Felvonom a szemöldökömet, mire az alak eltűnik. Hát mondom oké, megpróbálok nem nagy jelentőséget tulajdonítani neki... Azonban egy ruhaüzletből kifelé menet is megpillantom az alakot... Na most már betelt a pohár, utánam nincs joga senkinek sem kémkedni! Utána rohanok, mire futni kezd, de egy pálcaintéssel lefegyverzem. Próbálom faggatni ki lehet ő, de mintha beszélni se tudna, azonban van egy sejtésem ki küldhette rám az alakot... A kapucnijánál fogva húzom magam után a kalapos illetőt Steven házához, ugyanis erős a gyanúm, hogy esetleg ő küldte rám ezt a valakit. Csengetek a kapunál, nem érdekelve milyen meghitt pillanatot zavarok meg, és türelmetlenül várok. Közben pedig nyakon vágom a mellettem lévő gazfickót ha megpróbál elszökni... *
// Ruha // | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 1:27 pm | |
| *Élvezem a hosszú csókot. Közben lágyan túrok hajába. Mikor a csókot megszakítjuk észre veszi hogy az Ő pólóját viselem. *-Miért nem jó? *kérdezem vigyorogva, és körbe fordulok mintha valami elegáns estélyiben lennék. *-Nekem tetszik, és kényelmes. *mondom és újra átölelem.*-És nem utólsó sorban olyan az illata mint neked. *mondom mosolyogva és kicsit elpirulok. Nem szoktam ilyen nyíltan az érzéseimről beszélni de kezdek hozzá szokni. És egyre bátrabb vagyok mellette. Lassan végig simítok az oldalán mert tudom hogy ott érzékeny. Jól esik a piszkálódás. És remélem érzékeny annyira hogy csikis legyen.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 1:06 pm | |
| *Csak legyintettem egyet.* -Mikor nem az? *kérdezem a szemeibe nézve. Ő addig lábujjhegyre áll és átkarolja a nyakam.* -Elhiszem, egyébként meg jó ember, csak kicsit morgolódó típus. *mondom, majd annak válaszául, hogy szeret, gyengéd, hosszú csókokat váltok vele. Miután elválnak ajkaink, csak akkor veszem észre, hogy hogy egy nagyobb póló van rajta.* -Hát te? Csak nem az én pólómba bújták bele? *kacagok fel.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 12:56 pm | |
| -Á! Már értem. Akkor ezér volt olyan morcos. *mondom vigyorogva majd én is elnevetem magam. *-Még soha senki nem merte megmondani neki a véleményét rajtam kívül. De hidd el most már elérted nála hogy tisztelni fog és nem szól bele a dolgunkba. *mondom mosolyogva. Egy kicsit féltem hogy baj lesz kettejükkel mert Nanny nem az a fajta aki szívesen lát mellettem bárkit is mert nem egyszer majdnem a férfiak okozták a vesztem. De biztos rájött hogy Stev nem olyan mint a többi. Mert törődik velem. És vigyázz rám. Lábujjhegyre állok és átkarolom a nyakát. *-Nagyon szeretlek.*suttogom ahogy csókra kínálom ajkaim.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 12:42 pm | |
| -Neki? *gondolkodom el. Na igen, ő még mindig semleges nálam. Egyébként jó fej, csak tényleg nem beszél túl sokat. Kicsit sajnálom is őt, de nem különösebben. Még csak az sem zavarna, ha egyszer minket bámulna órákon keresztül. Tökéletesen ki tudom zárni magamból.* -Ja, igen! Megjegyezte, hogy néha türtőztethetném magam, én meg elmagyaráztam neki, hogy nem fogom, mert felnőtt férfi vagyok, és nem ő a párom, hogy parancsokat osszon. *magyarázom, miközben széles vigyor terül el arcomon, majd lassan elnevetem magam.* -Látnod kellett volna az arcát! Megért volna mindent! *mondom jókedvűen.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 12:28 pm | |
| *Felém fordul és viszonozza az ölelésemet. Szorosan bújok hozzá hogy megnyugodjak. Nem akarom hogy megtudja megint egy rémálmom volt, ezért mikor ránézek mosolygok. *-Tudom hogy makacs vagy. *mondom majd arcomra fagy a mosoly mikor megmondja hogy már biztosra tudja tényeg bűbáj ül a medálon. *~Bár ne lenne igaza. Akkor már csak meg kéne találni aki vadászik rám. ~*gondolkodom ahogy mellkasának döntöm a homlokom. Nagyot sóhajtok majd inkább másfelé terelem a témát. *-Amúgy mondtál valamit Nanny-nak? Mert amikor találkoztam vele a szokotnál is morcosabb volt. *mondom ahogy felnézek rá. Na, igen a jó öreg Nanny könnyen bepöccen ha az illemről van szó bár valahogy nem érdekel ha Stev mellett vagyok. Mert ha velem van nem bírom visszafogni magam. Amit sajnos Nanny is nagyon jól tud. De engem nem zavar, had puffogjon.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 12:07 pm | |
| *Eléggé eltanakodom, csak akkor térek észhez, amikor valaki átölel hátulról. Mosolyogva nézek le a nálam egy-két fejjel kisebb nőre.* -Szia tigrisem! *simogatom meg egyik karját. Óvatosan érintem meg, mintha csak attól félnék, hogy összetörik.* -Nem szerettek volna ezzel zargatni, mert láttam, hogy békésen alszol. *válaszolom komolyan, majd felé fordulok, úgy ölelek vissza. Nyugtatásképp a fejét simogatom, ezután kezemmel végigsimítok a hátán.* -Engem nem kell féltened, mert tudod, hogy makacs vagyok, aki pedig makacs, az harcol. *vigyorodom el.* -Különben meg én is téged, de fél szemmel mindig téged figyellek és a körülöttünk lévőket. Nem lesz baj. Egyébként nem a te hibád, hogy ráakadtál, hiszen akkor egyikünk sem sejtette, mivel állunk szemben, de már biztos vagyok benne, hogy azon a medálon egy bűbáj ül. | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 11:51 am | |
| *Megtalálom a dolgozószobában, de annyira elgondolkodik hogy nem vesz észre és a kérdésemet sem hallja. Odalépek hozzá és hátulról átölelem. *- Édesem. Miért nem keltettél fel hogy segítsek? *kérdezem de nem engedem el. Az ékszerre nézek és rossz érzések törnek rám. *-Bár csak meg se találtam volna. * mondom hallkan és vállára támasztom homlokom. *~Ki az aki tud a múltamról, és akkora hatalma van hogy anélkül átkozott meg hogy észre vettem volna? ~*Gondolkodom de nem találom a választ. Valamennyire megnyugszom tőle hogy velem van. De a félelmem sose múlik el teljesen mert mi van ha az a valaki Őt is kiszemeli és valami baja esik azt nem élném túl. *-Féltelek Stev. Félek hogy bajod esik. *mondom hallkan.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 11:30 am | |
| *Hosszú ideje bíbelődök, de egyelőre semmit. Nem tudom, Eden ébren van -e már. Eléggé elmélyedek a gondolataimban, így ha rám talál majd, meg tud lepni még. Annyira sikerül rájönnöm, hogy valóban az a bűbáj ül rajta, abból is egy erősebb változat, de hogy ki lehetett ilyen szerencsétlen, hogy pont Edent szúrja ki célpontnak, továbbra is rejtély. Annyi biztos, hogy egyszer megfojtom, csak akadjon a kezeim közé.* ~Oké, egy irányba el tudtam már indulni. Már csak az a kérdés, hogyan deríthetnék ki tovább információkat.~ | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 11:15 am | |
| *Hirtelen ülök fel az ágyban. Megint egy rémálom. És egyre valóságosabbak. Mikor szétnézek látom hogy párom nincs mellettem. Felkelek és bemegyek a fürdőbe hogy vegyek egy zuhanyt. Miután végezek felveszek egy farmer rövidnadrágot meg a kezembe a kadt Stev egyik pólója. Azonnal magamra kapom, de legalébb kétszer bele férek. Majdnem a térdemig ér de nem zavar mert olyan illata van mint kedvesemnek ami megnyugtatt. Hajamon néhányszor átszaladtam a fésűvel. Majd elindulok megkeresni Stevent. Egy kis keresgélés után eljutnk a dolgozó szobáig. Mikor bemegyek meglátom Őt az asztalnál. *-Szia. Miért nem keltettél fel hogy segítsek? *kérdezem ahogy oda sétálok hozzá. Mezítláb igen csak hallkan sétálok oda. Szerintem ha nem szólalok meg, megtudtam volna lepni.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Aug. 13, 2013 11:00 am | |
| *Most én kelek korábban. Mikor felébredek, Eden még alszik mellettem. Kedvesen megpuszilom a homlokát és betakargatom, majd kikászálódok az ágyból és magamra kapok egy egy barna nadrágot. Nagyon nem szeretnék felöltözni, mert tuti, hogy nem kell sok idő és felmelegszik a levegő. Kitakarítom a házat, besegítve ezzel a személyzetnek, továbbá megöntözöm a növényeket odakint. A meleg miatt ez napi feladat. Szerencsére még nem olyan vészes az időjárás, így jobb előbb, mint későn, amikor a Nap már magasan jár az égen. Miután végzek a feladatokkal, átmegyek a dolgozószobába, a medállal együtt. Ott biztosan nem zavar senki. Egy ideig papírokat rendezgetek,s csak aztán kezdek el az ékszerrel foglalatoskodni. Megpróbálom kideríteni, hogy az van -e, amire gondolok. Ez pedig nem más, mint a bűbáj, ami legyengíti és rémálmokat okoz annak, aki csak a nyakában hordja a tárgyat. Eddig nem járok sok sikerrel és az idő is lassan délutánba csap át. Még nem eszek, csak később, ha már sikerült is jutnom valamire.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 9:53 pm | |
| *Átölelem, miközben beszélek hozzá. Jól esik a közelsége és a gondolat, hogy itt van mellettem. Nem is tudom mi lenne nélkülem, ha egyszer csak eltűnne az életemből.* -Nem, ez nem igaz! Sosem okozol problémát, ragadozó cicusom! *mondom őszintén, majd vele együtt bújok ágyba. Magam is álmos vagyok, bár én azért, mert kimerültem. A nap nagy részében futottam, igyekeztem kordába tartani magam. Ezután kicsit rendbe tettem a növényeket, meg besegítettem a takarításban és a vacsorafőzésben. Azt hiszem a házvezetőnő kezdi elfogadni a tényt, hogy nem vagyok olyan rossz ember, mint amilyennek látszom, és aki nem tartóztatja magát, csak akkor, ha egy bizonyos harmadik személy is a képbe csúszik.* -Valóban nem, de a holnap és a többi nap még ott van rá. Jó éjt, te is! *szorítom magamhoz, majd lehunyom szemeimet és lassan elalszom, azonban nekem sem egyszerű. Aggódom mind miatta, mind pedig magam miatt. A kis családom akár komoly veszélyben is lehet.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 9:41 pm | |
| *Azt mondja minden rendben lesz. De a jelenlegi helyzetben nem bírok hinni ebben. Szégyellem bevallani de félek. Nagyobb befolyása és hatalma van az illetőnek ha ismeri a múltam, és így tud kinozni. Szorosan bújok kedvesemhez, hogy megnyugodjak. *-Sajnálom. Mindíg csak a gondot okozok. *mondom hallkan. *-Szerintem aludjunk. Ma már nem tehetünk semmit. *monom ahogy megöleldm majd megindulok az ágy felé. Kimerültnek érzem magam pedig semmi erőltetőt nem csináltam. *-Jó éjt. Aludj jól. *mondom ahogy mellé fekszem. Adok neki egy jóéjt csókot majd szorosan hozzá bújok. Megnyugtat a tudat hogy Ő velem van. Remélem csak tévedek és nincs senki aki üldöz minket mert csak én komplikálom a dolgokat. Kell egy kis idő mire ráveszem magam hogy aludjak. Nehezen de végül sikerül elaludnom. És remélem ma elkerülnek a rémálmok.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 9:23 pm | |
| -Igen, de ha a rejtélyes idegen sokat tud, akkor különleges bűbájt szórhatott rá, amiatt lehetnek rémálmaid és azért gyengélkedhetsz. *vonom össze szemöldököm, ahogy a medált figyelem, majd ráemelem tekintetem.* -Nem tudom, ki tehet ilyet, de világos, mi a cél: az hogy te szenvedj. Hogy miért, még azt is homály fedi. Amint felkeltem, az lesz az első dolgom, hogy megvizsgálom az ékszert. Te meg ne félj, minden rendbe jön majd! *lépek oda hozzá, majd átölelem őt. Kicsit ideges vagyok, csak remélni tudom, hogy sikerre járok.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 9:16 pm | |
| *A medált bámulom, mikor meghallom Stev hangját. Nem tudom miért zavar az egész ügy hisz ez csak egy régi ékszer semmi több. Vagy nem? *-Miért? Hisz ez csak egy ékszer nem? *kérdezem ahogy felé fordulok a széken. *-Mire gondolsz? Mert én már nem tudom mire gondoljak. *mondom ahogy leteszem a nyakláncot. Nem veszem fel mert megkért rá. Nem tudom mi lehet de nekem is gyanús valami ebben az ügyjaen.*- Vajon ki akarhat keresztbe tenni, nekünk és honnan ismeri a múltam, hisz mindent eltűntettem magamról mindent. *mondom és az ablakhoz sétálok. Kinézek és a sötétséget pásztázom. *~Félek? Talán. De mitől vagy kitől? ~*gondolkodom ahogy ökölbe szorítom a kezem. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 9:03 pm | |
| -A tiédnek is. *mosolyodom el, miközben viszonozom ölelését. Jól esik, hogy itt van velem.* -Remek ötlet! *bólintok, majd kimászok a kádból és leengedem a vizet. Magam köré csavarok egy törcsit, ezután kilépek a fürdőből és az ágyra készített pizsamámba bújok. Igazából nem sok egy nadrágon kívül. Nem is kell más, elvégre bár hűvösebb a levegő, még így is meleg van. Látom, hogy Eden a medált pásztázza. Elgondolkodom egy kicsit, aztán eszembe jut valami.* -Holnap szerintem ne vedd a nyakadba azt. *bökök fejemmel a kezében tartott nyakbavalóra.* -Megnézem közelebbről, csak mert van egy halvány sejtésem. *mondom komolyan.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 8:41 pm | |
| *Maga felé fordítja a fejem hogy ránézzek, majd elmondja anyukája nevét. *-Szép neve van. *mondom majd sóhajtok egy kicsit. *-Corinna Zimmermann. *mondom ahogy a szemébe nézek. Nem ismerem igazán a szüleimet. Csak egyetlen fotó van róluk semmi más. És emlékeim sincsenek már róluk. *-Remélem nem baj hogy ezt felhoztam. *mondom ahogy átölelem. *-Jobb ha kiszálunk mert kezd kihűlni a víz. *mondom hogy tereljem a témát. Óvatosan kimászok a kádból és magamköré csavarok egy törülközőt. *~Mi van velem? Nem is ismertem a családom akkor miért zavar hogy anyám nevével ellátott medált találtam? És lehetséges hogy ez okozza a rémálmokat és a gyengeséget? ~*gondnlkodom ahogy visszamegyek a szobába, és felveszem a hálóingemet. Leülök a fésülködő asztahoz hogy kifésüljem a hajam, de csak lekönyöklök az asztalra és kezembe veszem a medált. Arany medál egy rubinnal a közepén. Hátulján anyám nevével. *~Vajon tényleg ez az oka? És ha igen ki ismerheti a múltam?~*gondolkodok a medált bámulva.* // Medál// | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 12, 2013 8:17 pm | |
| *Halkan felkacagok első mondatán.* -Hát most igen! *válaszolom, majd figyelmesen hallgatom tovább. Anyám nevére kérdez rá. Rögtön beugrik az arca és a hozzá tartozó név.* -Ugyan, nincs semmi baj! *finoman az álla alá nyúlok, hogy magam felé fordítsam a fejét.* -Christina Joan White-nak hívták. Na és a tiédet? *kérdezek vissza óvatosan. Mindkettőnknek fájó pont a szüleink elvesztése. Mindketten árvák vagyunk, bár neki legalább volt valakije, aki törődött vele, s aki felnevelte. Én már nem vagyok ilyen szerencsés. Még éles bennem az emlék, az, amikor megölték előttem azokat, akiket a legjobban szerettem, de már nem vált ki belőlem olyan erős fájdalmat, mert megosztottam vele. Kibeszéltem magamból azt, ami a leginkább nyomta lelkemet. Úgyhogy már nem zavar, ha emlékeztet.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
| |
| | | | Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |