Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 I_vote_lcapElisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 I_voting_barElisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 I_vote_lcapElisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 I_voting_barElisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Elisabeth Ellen Torchwood kúriája

Go down 
+3
Elisabeth Ellen Torchwood
Steven Blackfield
Michelle Sagredo
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next
SzerzőÜzenet
Michelle Sagredo
Tanár
Tanár
Michelle Sagredo

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 721
Kaszt : Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Illuzionista

Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeHétf. Aug. 05, 2013 3:24 pm

First topic message reminder :

Angol stílusú hatalmas épület. Elől rengeteg tuja fa, és virágoskert található. Gyönyörű rózsabokrok szegélyezik a kavicsos utat a kovácsolt vaskaputól egészen a bejáratig. Gránit lépcsősor vezet a hatalmas sötétre pácolt tölgyfa ajtóhoz. Az ajtó mindkét szárnyán aranyozott lovas kopogtató van. Mikor belépünk az épületbe, egy hatalmas tér tárul elénk. Szemben márvány lépcső vezet az emeletre. A bal oldali ajtó vezet az étkező és konyha felé. A jobb oldali ajtó a nappaliba vezet. Ha felmegyünk a lépcsőn két irányba vezet a folyosó. Kelet-nyugat fekvésű az épület. A keleti folyosón csak hatalmas hálószobák vannak. A nyugati folyosón is találhatók hálók, de a hely nagyrészét a könyvtár valamint egy dolgozó szoba foglalga el, ami több ember befogadására is alkalmas. Az épület mögött található a személyzeti szállás.

Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Annrmls60023747
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Főkarakter : Haku Hiroshi
Hozzászólások száma : 658
Kaszt : Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Nekromanta
Üzenőláda : Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 6vx6

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 6:35 pm

-Nem kell sajnálnod. Egyébként meg jobb, hogy nem látod a sérülésem. Nem komoly, de nem is szép. *mondom komolyan.*
-Nem, dőlj le nyugodtan, addig én rálesek a sebre. *puszilom meg feje búbját, majd elengedem. Felállok, felkapcsolom a nagy villanyt, majd felhúzom az atlétám és lecsavarom magamról a kötést. A sebem nem a legjobb. Elég vörös és nem kicsit fáj. Azt hiszem, be van gyulladva.*
~Nem valami szép látvány!~

A hozzászólást Steven Blackfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 15, 2013 7:08 pm-kor.
Nellondi polgár

Főkarakter : Sophie Ellen Lee
Hozzászólások száma : 471
Kaszt : Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Boszorkany
Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 6:15 pm

*Leülünk az ágyra és azonnal átölel. Megnyugtat az ölelése. Elkomorodom amikor a sebről beszél. *-Sajnálom hogy nem segíthetek ellátni. *mondom lehajtott fejjel. Nem tetszik ez a helyzet de bele kell nyugodnom. Minnél hamarabb elfogadom annál jobb. *-Baj ha ledőlök egy kicsit? Eléggé fáj a fejem. *mondom hallkan. Neki elmerem mondani ha fáj valamim. Vagy baj van mert Ő mimdíg meghallgat és vigyáz rám. Nagyon szeretem és nem tudom mit tennék ha elveszíteném. Bele őrülnék az biztos. És aki tegnap ránk támda az nem ússza meg élve az már biztos.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 6:00 pm

-Jól véled! Valóban ez a szobánk. *mondom vidáman, majd követem őt az ágyhoz. Leülök az ágy szélére, s kedvesen magamhoz szorítom őt.*
-Hamar hozzászoksz majd az újhoz, s hiszem, hogy csak rövid ideig kell. Meglásd, hogy majd visszajön a látásod, hamar! *szorítom magamhoz, jobb kezemmel. Úgy ültem le, hogy a bal oldalam most kíméljem.*
-Én jól vagyok, bár egy kicsit ég az oldalam. Azt hiszem a fájdalomcsillapító sem hat már régóta. Lehet, hogy nem sokára meg is nézem. *pillantok le rá. Csak remélni tudom, hogy nem marcangolja magát, megint. Nem rontott el semmit, egyszerűen csak így alakultak a dolgok. De majd rendbe jönnek, ebben bízom.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 5:51 pm

*Kicsit elhúzom a szám. Majd újra elindulunk. A falon vezetem a kezem majd megállok egy ajtó előtt. Óvatosan benyitok majd bemegyek de megállok egy licsit. Mély levegőt veszek hogy érezzem az illatokat.*~Az Ő illata. Igen ez a szobánk.~*-Úgy vélem ez a mi szobánk mondom mosolyogva. Majam elé képzelem a szobát majd leülök az ágyra. *-Furcsa. Amég láttam olyan magától értedödő volt minden. Mi hol van. De most még az is nehezemre esik hogy megtaláljam a szobánkat. Annyira kiszolgáltatottnak érzem magam. És mindent másképp érzékelek. És ettől össze vagyok zavarodva. *magyarázom nagyot sóhajtva és vállának dőlök. *~Pedig mindent olyan jól elterveztünk a tengerparton. Erre mindent elrontok.~*gondolkodom. Nagy hiba mert rendesen megfájdul a fejem. Homlokomra szorítom kezem, de nem segít. Rettenetesen lüktett a fejem. *-De te azért jól vagy?*kérdezem tőle és megfogom a kezét.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 5:30 pm

*Lassan haladok, hogy tudjon követni, majd felérünk a folyosóra. Elindulunk egy irányba, csak pont nem arra, amerre a szobánk van.*
-Sajnos igen. Ez a fenti fürdő, de nincs messze tőle a szobánk. Ettől jobbra van. *mondom, majd finoman meghúzom a kezét.*
-No de semmi vész! Menjünk más irányokba, rád bízom magam. Ha meg rossz irányba mennénk, úgy is szólok. *mondom kedvesen, s ha elindulunk, akkör követem, miközben óvó tekintettel figyelem őt.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 5:20 pm

*Óvatosan lépkedek a lépcsőn fölfelé. Egyik kezemmel az ő kezét fogom, másikkal meg a lépcső korlátjába kapaszkodom. Próbálok nem felbukni, és próbálok így is boldogulni. Elvégre nem lehet Stev mindíg mellettem. Ahogy felérünk a lépcsőn magam elé próbálom képzelni az emeletett. Majd megpróbálom megtalálni a szobánkat. *-Rossz ajtó igaz?* Kérdezem és várom a válaszát. Nem tudom biztora hogy jó helyen járok -e. Mind egy majd beleszokok a helyzetbe. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 5:10 pm

-Igen, ő az. *mondom, amikor kinyílik az ajtó, mi pedig beléphetünk. Elindulunk a lépcső felé. Kicsit szomorú vagyok, tudom, mennyire fontos neki a szeme világa. Sajnálom is, ha elveszítené örökre, de a legtöbb amit tenni tudok az, hogy mellette vagyok. Lehet, hogy van tapasztalatom a varázslásban, de én sem vagyok isten. Ha segíthetnék neki, örülnék, nagyon örülnék. De nem tudok arról, hogy lenne bármilyen mód arra, hogy ilyen módon kapja vissza, amit elvesztett.*
-Nincs semmi baj! *mondom, ahogy felé pillantok. A fejét eléggé lehorgasztja. Tudom, mit érezhet most szegénykém.*
-A sebem miatt meg csak ne aggódj. HA fel is szakad, már van, aki el tudja látni.
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 5:04 pm

-Akkor jó. Ha csak Nanny az akkor minden rendben.*válaszolom, és bemegyünk a házba. *-Gyere pihenjünk egy kicsit. Rád fér. Nem szeretném ha felszakadna a sebed. *mosolygok ahogy szembe fordulok vele. Még mindíg nem szoktam hozzá hogy nem láthatom. Iszonyatos a folytonos sötétség, hogy nem látom mifolyik körülöttem. És tudom hogy meg kell tanulnom ezzel együtt élni mert nem biztos hogy úara láthatok. Megfogom a kezét és elindulok vélhetőleg a lépcső felé.*~Vajon medig fog ez tartani? Vagy már soha nem láthatom Őt?~*gondolkodom ahogy lehajtom a fejem. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:49 pm

*Ma már jobban érzem magam, bár az oldalam még erősebben fáj, mint tegnap. Nemrég a teaházban voltam, ahol összefutottam kedvesemmel, egy idegen diákkal, és a jól ismert kék hajú csajjal, akiből már nem kicsit van elegem. Nagyot sóhajtok, miközben a bejárati ajtóhoz lépünk.*
-Szerintem nincs semmi különös. Lehet csak Nanny lépteit halljuk, csak mert így a ház előtt most senki nincs kint. *nézek körbe.*
~Milyen jó ez a nap! Összefuthattam Cattel. Nem vagyok valami boldog tőle! Ki nem állhatom!!~
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:36 pm

*A mai nap elmentem a teaházba,ahol össze futottam egy idegen lánnyal meg persze Cat sem maradhatott ki. Ezután megjelent Steven és volt egy kissebb szócsata köztük de nem volt vészes. De sajnos kedvesemnek nyílvánvalóvá vált hogy elvesztettem a látásom. És nem tudni hogy meggyógyul-e a szemem. Épp a tengerpartról sétálunk haza. *-Téged komolyan nem zavar hogy nem látok? *kérdezem miután meghallom a kapu nyílását. Most hogy nem látok kénytelen vagyok a hallásomra, a tapintásra, valamint a szaglásomra kell hagyatkoznom. Ahogy a bejárathoz érünk lépteket hallok majd a bejárati ajtó kinyílik. *-Na most mi van?*kérdezem és próbálom kitalálni mi lehet a baj.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:23 pm

-Ebben igazad van, de másképp is el lehetett volna írni ezt. *ásítozom, végül hátradőlök. Érdekes, hogy őt elnyomja az álom, mert a szavaimra már nem érkezik válasz. Halkan szólongatni kezdem, de nem kel fel rá, innen vonom le ezt a következtetésem. Nálam lehet azért hat lassabban, mert küzd ellene a szervezem, nem sok sikerrel. Érzem, hogy egyre jobban fáradok. A szemhéjaim már olyanok, mintha ólomból lennének. Egyre nehezebben tartom nyitva azokat. Végül lecsukom azokat, s pár mély levegő után kedvesem után repülök, az Álmok birodalmába.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:16 pm

*Mosolyogva hallgatom. Majd mikor aztmondja kezd elálmosodni óvatosan mellé fekszem és átölelem. *-Sajnálom de szükséged van a pihenésre hogy mihamarabb talpra állj. *Mondom hallkan ahogy haját simogatom.*~Remélem hamar visszatér a látásom. Nem akarok mégjobban a terhére lenni.~*gondolkodom ahogy lecsukom a szemem. Nem hiszem el hogy az a pár korty hamarabb hat nálam mint kedvesemnél. Bár lehet hogy a fejsérülésem az oka az egésznek.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:06 pm

*Meglepődve nézek rá, mikor elárulja, hogy altatófőzetet itatott meg vele, a házvezetőnővel együtt. Nem örülök neki, mert most érzem igazán, hogy ébren vagyok és egyelőre még a sebem sem fáj. Hallgatom a magyarázatát, miközben érzem, hogy lassan rám tör a fáradság.*
-Áh, értem. *bólintok, majd ásítok egyet. Magamban mélyen gratulálok magamnak, amiért képes voltam meginni.*
-Kezdek álmosodni, de remélem nem tart sokáig a hatása. Ki nem állhatom, ha főzetekkel ütnek ki. *jegyzem meg elhúzva számat.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 3:53 pm

*Mivel bizalmatlan isznk a főzetből és utánna ő is megissza. Ő nagyobb adagot ivott így biztos hamar elalszik. *-Szólj ha elálmosottál. *mondom és nyugodtan ülök mellette. Magam elé képzelem a meglepett arckifejezését.*- Altató főzet volt. Nanny-nek mindíg vannak gyögyfőzetei, mert nem egyszer sésültem meg a munka során és ugye nem mehetek kórházba egy lőtt sebbel. *magyarázom neki. Enyhén zúg a fejem a főzdttől de nem vészes.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 3:40 pm

*Árgus szemekkel figyelem, miután a házvezetőnő hátat fordít és kilép a szobából. Nem igazán bízom még benne, mert részben még mindig ismeretlen számomra. Sok olyan dolog lehet, amit nem tudok róla. Nos, miután Eden iszik a kotyvalékból, rájövök, hogy ezek szerint tényleg nem vészes. Gondoltam, hogy nem akar megmérgezni, azért kicsit még gyanús a színe, de ráveszem magam. Egy a fene.*
-Nem bánom, ez esetben megiszom. *adom be derekam, majd átveszem az italt és gyors, nagy kortyokkal húzom le. Na igen, ő az, aki meg tud győzni néhány dologról, ha az kell. Leteszem a kiürült csészét az éjjeli szekrényre. Egyelőre semmi sem történik, aminek igazán örülök. Bár az a fura utóíz valami borzalmas!*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 3:23 pm

*Gyűlölöm magam mert miattam sír. Lehet csak egy könnycseppet ejtett de ez elég ahoz hogy sz@rul érezzem magam. Majd rákérdez a főzetre. Ha jól emlékszem elég fura zöld színe van. *-Ez segít hogy hamar talpra álj. Az íze borzalmas de jót tesz.*mondom mosolyogva. Sejtem hogy nem tetszik neki a dolog.*-Várj bebizonyítom hogy Nanny nem megmérgezni akar. *mondom ahogy óvatosan elveszem a bögrét és egy két kortyot iszok a főzetből. Tényleg pocsék az íze de legalább nyugodtan fog aludni. És most nyugalomra van szüksége. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 3:11 pm

-Hmm, mondjuk természetemből adódóan? *nézek le rá. Alapból ilyen makacs vagyok, sajnos nem árt megszoknia ezt.*
-Nem tagadom, egyszerűen csak biztosra veszem, hogy nincs igazad és kész! *engedem el, miközben a házvezetőnő lép be az ajtón. Szerencsére csak egy könnycseppem eredt el, de azóta egy sem. Még szerencse. Hamarosan egy csészét nyújt át Edennek, ő pedig felém. Érdeklődve fürkészem az italt, csak mert érdekes színe van. Körülbelül olyan zöld, mint a fű... *
-Mi ez? *kérdezek rá ösztönösen, nem biztos hogy lehúzom azt az izét.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 3:02 pm

-Hogy lehetsz ilyen makacs? *kérdezem hallkan és viszonzom az ölelését, majd gondolatban felpofozom magam mikor megérzek egy könnycseppet a nyakamon. *-Sajnálom. De te is tudod hogy nekem van igazam csak magad előtt is tagadod. *mondom hallkan mikor kopognak. *-Szabad. *szólok ki de nem engedem el Stevent biztos vagyok benne hogy Nanny jött vissza az altató főzettel. *-Tessék ezt idd meg. Jót fog tenni. *mondom ahogy megfogom a kezét és oda adom neki a csészét. Jobb szeretném ha most aludna mert addig se gondolkodna ezeken a bajokon.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 11:09 pm

-Nem! *makacskodom továbbra is, miközben felülök és magamhoz ölelem őt.*
-Pont hogy nem lenne nyugodt, maximum unalmas és színtelen. Értsd meg, hogy te vagy az, aki színt visz bele és ha elmennél mellőlem, nem is tudom, mihez kezdenék magammal! *mondom ki halkan, majd a nyakába fúrom arcomat.*
-Nem akarom, hogy tovább marcangold magad, feleslegesen. Én tudom, hogy nem miattad van minden, csak te hiszed így. *elered egy könnycsepp, ami rövid időn belül a nyakán végzi. Egyáltalán nem szokásom az ilyen, de ő még ezt is el tudja csalni belőlem. Mert nem vagyok más egy nagy gyereknél, aki arra vágyik, hogy legyen, aki törődik vele, s végre megadatott, de ez a személy most nem boldog, így ő, mármint én sem vagyok az. Hogyan is lehetnék, ha látom hogy pokolian szenved a kedvesem?*
//Fagy.//
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 10:57 pm

*Oda botorkálok és megfogom a kezét. *-Nem, ez mind az én hibám. *mondom ahogy megfogja az arcom. A kezét követve eljutok az arcáig. Megsimítom. Legalább is úgy látszik de valójábban megpróbálom kideríteni hogy nézhet rám. Nem merem még felfedni titkom. *Minden az én hibám. Nem lett volna szabad elrohannom, de most már biztos hogy miattam van minden. Nyugodt lenne az életed ha nem lennénk. És nem sérültél volna meg.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 10:44 pm

*Érzem, ahogy két fürge kéz ellát, addigra viszont elvesztem eszméletem néhány percre. Csak azután térek magamhoz, miután valaki megfogja az egyik kezem. Kinyitom a szemem és lassan felé pillantok.*
-Nincs mit sajnálnod. *felelem kicsit kábán, majd kiszabadítom azt a fogásából és megérintem az arcát.*
-Tény, hogy nem esett jól az, hogy csakúgy elfutottál, mégis utánad rohantam, mert féltettelek. Ami történt, az tényleg az én hibám, a sebem a bizonyíték rá. *sóhajtok fel.*
-Csak azért nem bánom, mert ezzel téged védtelek meg.
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 10:31 pm

-Én jól vagyok.*mondom ahogy segítek neki lefeküdni. Mivel nem látok nembírom felmérni mennyire súlyos a sérülése. Csak annak örülök hogy Nanny ellátja. Bízom benne mert nem egyszer megmentett. A fésülködő asztalnál támaszkodok. Kitapogatom a széket és leülök közben sikeresen leverek néhány dolgot az asztalról, de nem izgat a dolog. Gondolom a házvezetőnőm ellátta kedvesem mert hozzám lépett és elkezte kitisztítani a sebemet.*-Hi. *lepődök meg mikor megérzem kezét arcomon. *-Elláttad Stevent? *kérdezem és hallkan igennel felel. Mikor végez oda botorkálok kedvesemhez és leülök az ágy szélére. *-Sajnálom.*mondó hallkan kezemmel megkeresdn kezét hogy megfogjam.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 10:13 pm

-Azért jól vagy, ugye? *kérdezem halkan, magunk mögött hagyva azt a borzalmas sikátort. Nagy nehezen elbotorkálunk a házig. Imbolygok, szédülés fog el. Eléggé ramatyul érzem magam és ez csak felerősödik, amikor segít az ágyra feküdni. Hamar megjelenik a házvezetőnő is, bár őt kissé homályosan látom. Felemelem fejem, hogy jobban ki tudjam őt venni, de még így sem sikerül. Visszahajtom a párnára, majd lehunyom szemem, s lassan azért küzdök, hogy ne veszítsem el az eszméletem. Azóta is csak tovább szivárog a sebem. Bizony, nem kicsit talált el az az idegen. Nem tudom, ki ő, de zavar, hogy csakúgy felbukkant, majd letámadott. Aggódom, hogy egyszer még komoly veszély lehet ránk nézve, de most nem is a rejtélyes a támadó, hanem Eden a lényeg. Neki a feje sérült meg, csodálom, hogy még állni tud.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 10:02 pm

*Nagy nehezen sikerül elindulnunk. Hagyom hogy rám támaszkodjon. *-Nyugi csak megbottlottam és lefejeltem a falat.*Arra megyek amerre Ő megy mert nem látok. *-Mikor érünk már oda? *morgok az orrom alatt. Valahogy még is sikerült eljutni a házig. Nagyon aggódom Stevért. Kitapogatom a kapu kilincset és legalább már a birtokon vagyunk. A lépcsőnél megint majdnem sikerül orrabukonom de bejutunk a házba.*-Nanny! Segíts! *kiáltom mire szapora léptek zaját halló. -Jöjjenek. Ellátom a sebeiket.*mondja majd feljísér minket a szobába. *-Tarts ki még egy kicsit. Mindjárt ellátja Nanny a sérülésedet. És minden rendben lesz. *mondom ahogy segítek neki lefeküdni az ágyra.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitimeKedd Aug. 13, 2013 7:37 pm

*Cat nagyon dühös. Be kell vallanó hogy Nanny hiába démon nem láttam még dühösnek, de most hogy Cat itt tombol, és azok után ami a kikötőben történt... be kell valjam hogy tényleg félek az előttem álló lánytól. A multkor is csak a szerencsémnek köszönhetem hogy életben maradtam. *-Legyetek szívesek lehiggadni mielőtt a személyzet figyelmét fekeltitek. *szólok rájuk és nagyot nyelek mikor Cat szemébe nézek. *~Félek ez biztos hogy félelmet érzek. De nem magam miatt. Félek hogy Stevennek baja esik.~*gondolkodom. Majd mikor rálép a szerencsétlenül járt férfi kezére hallok egy reccsenést. Rezzenéstelen arcal nézek a férfira. *~Ez biztos eltört. A régi szép időket idézi a látvány. Mikor csak a munka tette ki az időm ngyrészét.~*gondolkodom majd a lányra nézek. *-Légyszíves ha már vádaskodsz legyen bizonyitékod. *mondom. Nem tudom honnan ez a bátorság de szembe szálok vele. Nem engedem hogy egymásnak essenek.*
//Fagy//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája   Elisabeth Ellen Torchwood kúriája - Page 11 Icon_minitime

Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Vissza az elejére 
11 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Palotanegyed-
Ugrás: