Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 90 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 90 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Anglia | |
|
+34Katherine Mary Black Elendil Falassion Martin Silent Patrick Baker Aeryn Baker Gwen Janessa Kingstone Rose Emily Scott Angelina Mary Black Joe M. Renaldo Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Melanie Satchel Marina Raya Andrey Bogdan Játékmester Naxeldir Maximilian Smith Joshua Fordant Meriel Ravenwood Belphegor Coulstone Laura Wylee Summer Crannion Ashlie Brogar Glevor Petrovics T. Stoyanka Driana Stardew Latiffa Milena Játékmester Kalandmester Atanas Iordan Wendy Deverell Jack Darkfield Megan Rontis Shiwo Altolos Kaen el Jericho 38 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Anglia Hétf. Márc. 24, 2008 1:56 pm | |
| First topic message reminder :
Külön kérésre íme Anglia. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Petrovics T. Stoyanka Diák
Hozzászólások száma : 130
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:44 pm | |
| *Csak mosolyog a lány reakcióin, végül emgrázza a fejét.* -Nem, nem foglak elküldeni a fenébe, ebben biztos lehetsz. És örülök, hogy te sem mentél haza. Ezek szerint nem csak én nem bírom az őseimet. *mondja, és látszik rajta, hogy ennek a ténynek valóban nagyon tud örülni. Közben elindul az említett céllövölde felé.* -Hát, ha porig tudlak alázni, akkor már megéri a puszta ténye is annak, hogy itt lehetek! És igen, minden áron akarlak porig alázni. *mondja kissé sunyin, majd emgérkeznek az említett helyre. Biccent a jelenlevő diákoknak, majd a céllövöldésre néz.* -Jónapot, szeretnénk lőni. Kaphatunk mi is külön puskát, vagy meg kell várni, amíg ők lelövik a köreiket? *kérdezi, jobb kezével közben társai felé mutatva, egyértelműsítve ezzel a célzását.* | |
| | | Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:41 pm | |
| *Viháncolva bólint Avrilnak* Hú de jól megy valakinek. Én akkor egy banános-eprest kérek. *Adja le a rendelést a vattacukisnak* Köszi Av. *Veszi át az édességet, majd elkezdi szemezgetni.* Finooom. *Majd fejráz Summernek* Nee, attól hányingerem van. Inkább menjünk dodzsemezni, Avril vezet, amilyen bolond. Négyen szerintem beférünk. *húzza maga után Leilát is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:38 pm | |
| *Végig méri a puskát majd a lövedékeket*-Ezaz. Nem köszönöm szerintem megoldom magam*mondja majd megpróbálja szétnyitni az elsőre mintha kicsit szorulna de másodikra kicsit jobban megnyomja így már le is nyílik igy behelyezi a töltényt*
\\Ugye légpuska?\\ *Majd becélozza a célpontot miután vissza casttiontta az elejét aztán lő csak próbálkozik mostanába nincs formába bár ő nem is nagyon élt effajta szórakozással így érthető is ha végzett átadja a puskát Ashnek* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:36 pm | |
| Ugyan, teljesen elég, ha elküldessz a fenébe. Akkor megértem a célzást, és lelépek *mondja, de nevetve. Sejti, hogy erre nem fog sor kerülni, maximum viccből.* ~ Mennyire különböznek az emberek. ~ *gondolja, miközben magában összehasonlítja Petet Jackkel.* De végleg nem kopok ám le, hiába próbálkozol *mondja még mindig mosolyogva, miközben körbenéz, és azon gondolkozik, mit próbáljanak ki először. A kacsintást egy hatalmas mosoly kíséretében viszonozza.* Hát, akkor élvezzük egymás társaságát és a búcsút *mondja vidáman. A tegnapi rosszkedvének semmi nyoma, és ennek a legnagyobb oka minden bizonnyal Pet jelenléte. Szereti a fiút, persze nem olyan értelemben mint Jacket - nem, Pet "csak" a barátja, viszont tűzbe menne érte.* Én se mentem haza, nem vagyok hülye, hogy a szüleim társaságában töltsem a nyarat. Céllövölde...? Hát, ha minden áron porig akarsz alázni valamiben, akkor oké, kezdjünk ott *mondja nevetve.* Nem igazán tudok célozni, de ha megígéred hogy nem neveted ki a bénázásom, akkor rendben *Mosolyogva követi Petet. Valóban nem profi a céllövölde műfajában, de azért viszonylag elfogadható.* Jó napot *köszön a céllövöldésnek, és előre engedi Petet. Nem akar ő kezdeni, ezúttal a fiúké az elsőbbség... Pontosabban a fiúé, hiszen csak egy van.* |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:35 pm | |
| *Ash mosolyogva bólint egyet és elindul Mika után. Nem akar semmit sem kérdezni mert nem akarja lebuktatni magukat. Igaz már maga a diamon is elég feltűnő főleg az hogy egy szibériai tigris. Ash felmutatja a sárga kártyát.*-Én is szeretnék lőni!-*Mondja és haját füle mögé tűri.* | |
| | | Summer Crannion Diák
Hozzászólások száma : 137 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:35 pm | |
| *Egy mosollyal pillant arra, amerre Leila néz.* -Oh, de jó, tényleg van. *Avril meghívására egy biccentéssel reagál.* -Köszi szépen, imádom a vattacukrot. Aztán van kedvetek egy ringlispillhez? *Közben az eladó nő felé pillant, és a listát nézi, mi is egyen.* -Én egy banán-eper keveréket kérnék. *Rendel, és mikor megkapja el is kezdi tömni magába a fincsi, jó hízlaló, tömlény cukrot.* -Egyszerűen imádom. Amúgy jó ez a hely, bár kissé tömeg van. *Rocko igyekszik lavírozni a lábak között, bár kissé szokatlan lehet a muglik számára egy róka, ahogy a tömegben sétál, de hátha nem szólnak miatta.* | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:32 pm | |
| *A céllövölde felé közelít pár diák.* -Jónapot urak, hölgyek.*köszönti az érkezőket egy idősebb úr. A sárga jegyre pillant, majd előveszi a puskát, és 10 lövedéket.* -Tudja használni vagy megmutassam?*kérdezi a fiút, és nyújtja felé a puskát.* -Sok sikert mindenek előtt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:31 pm | |
| // Többet szerettem volna lenni a progin ,de mennem kell. A szülők nem hagynak békén. Leila NJK.// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:30 pm | |
| Hjajj, Driaaa! Itt! *mutat az egyik standra, majd előkotorja nemrég szerzett pénzét.* Egész jó meló ez a teázó... még fizum is van. Én fizetem, jó? Helló, szeretnénk 4 vattacuki-mukit. *kuncogja el magát, majd az árus kezébenyomja a megfelelő összeget.* Én egy kiwi-banán fúziót kérek. *mosolyog az eladóra vigyorog, és várja a többiek kérését.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:28 pm | |
| *Hátra fordul majd köszön a lánynak*-Hello persze*mondja majd körbe néz*-Hova lehetne menni?*kérdezi közbe lassan megáll a szeme egy ponton hogy állsz a lövészettel?*kérdezi majd ha a lány jön akkor elindulnak a céllövölde irányába Mika megáll gondolja erre lenne jó ez a sárga jegy fel mutatja*-Elnézést Eldurrantanák párat*mondja majd reméli ez a dolog össze is fog jönni* |
| | | Petrovics T. Stoyanka Diák
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:26 pm | |
| *A lány ölelését egy hatalmas mosollyal és egy visszaöleléssel viszonozza, jól emgszorongatva a lányt. Mikor elengedi, akkor csak mosolyog tovább.* -Nos, ezek szerin felköthetem a gatyámat, ha le akarlak rázni. Ejj, ejj, ez gond lesz.. *kissé eltöpreng, jó látványosan, majd felsóhajt, és legyint.* -Azt hiszem, hogy nem próbálkozok a lehetetlennel, és inkább élvezem a társaságodat! *mondja, majd rákacsint a lányra. Végignézve a terepen, egyből kiszúr pár dolgot: hullámvasút, céllövölde, dodzsem.* -Részemről is megvagyok, kössz. Igazából unottan teltek a napjaim, haza nem mentem a nyár alatt, inkább lődörögtem, sokat lógtam Nellondban, lassan az egész terepet ismerem. Mit szólsz egy céllövöldés kezdéshez? *érdeklődik, és már el is indul pár lépéssel az említett célpont felé. Tudja, hogy kevés az ideje, így minél hamarabb ki akar próbálni minél több dolgot.* | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:25 pm | |
| *Ash odalép Mikához és mosolyog. Hallgatja a tanárnő szavait és a jó kívánságot is. Mikor a tanárnő befejezi mondanivalóját Ash megszólal és szavait Mikának intézi.*-Veled tarthatok?-*Kérdezi és körbenéz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:22 pm | |
| *Lizbeth sajnos nem tart velük, de sebaj. Amikor megérkeznek, Ariana a szemével Petet keresi, de semmi szükség rá, hiszen a fiú is felé tart. Ahogy odaér, mielőtt bármit szólhatna, kap egy hatalmas, baráti ölelést. Ariana csak pár hosszú pillanat múlva engedi el, és akkor válaszol a kérdésre.* Szia Pet! Úristen, de rég láttalak! Semmi különös, és veled mi újság? *kérdezi nevetve.* Persze hogy jöttem, ezt ki nem hagynám. *Persze közben a tanárnőre is figyel - a varázslás hanyagolását mondani sem kell, hiszen mugli helyen vannak. Ariana speciel a szobájában hagyta a pálcáját, úgyhogy ezzel nem lesz gond.* Figyelj, egyébként sem szálltam volna le rólad amíg nem küldessz el a fenébe, szóval ezt kérdezni sem kell *mondja nevetve Petnek, aztán elindul valamerre a fiú oldalán.* Na, hova menjünk először? |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:21 pm | |
| *A búcsú egy kisebb vidámparkhoz hasonlít. Van hullámvasút, körhinta, céllövölde, halhorgászat,ugrálóvár, dodzsem, és egy csomó bovli. Vattacukor szinte 50 méterenként kapható valahol. A diákok a búcsúra kijelölt terület egyik szélén ácsorognak mikor megérkeznek. Innét lehet menni minden felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:18 pm | |
| *Megérkeznek Angliába, Mika végig hallgatja a tanárnőt majd a pálcáját inkább jó mélyre süllyeszti*~értem nuku mágia~*gondolja majd lassan körbe néz merre lehetne menni* |
| | | Petrovics T. Stoyanka Diák
| *Amint megérkeznek, egyből Ariana mellé sorol be, és jól megböki, hogy a lány biztosan felfigyeljen rá.* -Szeva. Na mi a pálya? Jöttél te is lazítani a tanév előtt? *kérdezi széles mosollyal, zsebredugott kezekkel, aztán fél szemmel és fél füllel a tanárnőre is hallgat. Egy óra varázslás nélkül.* -Asszem ez könnyen fog menni. Főleg ha lesz mindenféle jó móka. *inkább csak maga elé mondja lelkesedésében, aztán kíváncsian fordul vissza Ariana felé.* -Nem bánnád, ha esetleg csatlakoznék hozzád a móka alatt? *reménykedik, bár biztosra veszi a sikerét, mint mindig.* | |
| | | Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| *Az udvarra érkezik meg, majd onnan az angliai búcsúba. Elöször körül sem néz, csak hallgatja Avrilt.* Jaj de jó, ez nagy szerencse! Úgy tudtam, hogy meghaltál, de úgy tűnik, hogy meg tudtak gyógyítani és most kutya bajod, minden jó ha a vége jó. De a polót megtartom, ha már megörököltem. *vigyorog barátnőjére, majd Summerhez és Leilához fordul* Jöttök lányok? Hol szerváljunk vattacukit? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Aug. 22, 2008 4:15 pm | |
| *Eleonóre érkezik meg egy eldugott bódé mögé a diákkkal. Még mielött azok szétszélednének így inti őket.* -Nehogy meglássam, hogy valaki használja a pálcát. Minden varázs tilos.*teszi hozzá, majd elmoslyodik.* -Jó szórakozást mindenki. ' óra múlva itt találkozunk.*mondja és útjára engedi a diákokat.* |
| | | Latiffa Milena Diák
Hozzászólások száma : 202 Kaszt : Üzenőláda : A lány ruhájából egy apró cetli lóg ki, amit észrevétlenül el lehet venni: Hogy rám találj, keress a labirintus mélyén, ahol sötét van, nyirkos, hideg, és óva intenek attól, hogy legyere. Ott a legutolsó fedél második lépcsőjén találsz meg!
| Tárgy: Re: Anglia Szer. Júl. 23, 2008 9:38 am | |
| *Kristy megérkezik már Angliába. Nagyot sóhajt,aztán ellenőrzi,megvan-e még Csimpi,és mikor látja,hogy a majom türelmetlenül áll,és vár,megsimogatja a buksiját,és kedvesn így szól. -Jólvan te csimpánz.Akkor menjünk is.Itt Londonban már igazán ki tudok igazodni. Jajj! Azzal egy nagyot szippant a levegőből. -Ismét a nagyvárosi levegő.Ez fantasztikus. Nagyon jó. Nemde Csimpi? Érdeklődik a majomtól,aki már vagy két méterrel elhagyta őt. A sok ember a sétálóutcán,amin közlekednek még azt gondolhatja róluk,hogy nem is együtt jöttek.*~Még azt hiszik,magamban beszélek. *~Erre a gondolatra egy csöppet elmosolyodik,de azonnal meg is szaporázza lépteit,mert otthon akar már lenni. Este fél hatra mindenképpen a Nezabarban szeretne már lenni,akkor lesz a dísszartartás,és a hálaadás is.*~Remélem a kegyencek végre örökre eltakarodtak az iskolától*~Gondolja reményteljes szívvel. -Csimpikém várj már meg. Nem veszed észre,hogy lehagytál? Érdeklődik a majomtól. A nagy tömegben egy percre el is tűnik a lány szeme elől,de végül megkerül.A nagy sétálóutcáról egy kisebb sikátorba kanyarodik Kristy,ammár a mellette ugrándozó Csimpi társaságában. A kis utca végén ott a már jól ismert buszmegálló,aminek a várótarmébe azonnal be is állnak.*~Most mehetett el a busz,mert egy lélek sem jár erre.*~Gondolja,ám most a sarkon megpillantja a 111-es buszt. -Na jó Csimpi,már keztem megijedni,hogy nem fog jönni a busz. Gyere ide mellém. inti a majmot,és megfogja kis kezét. Táskájából előkotorja bérletét,és felszökken a buszra,a majom már az ölében pihen. egy jó negyed óra utazás után jelez Kristy,a busz megáll,ő pedig leszáll a kis majommal a buszról. -Innen már csukott szemmel is hazatalálnék. Állapítja meg Csimpi. -Inkább ne próbáljuk ki jó? Válaszol nevetve a lány. A megjegyzést a majom csak egy grimasszal nyugtázza. Eközben azonban ők csak mennem és mennek. Végül Kristy örömmel kált fel. -Ott van a mi rég nem látott kis villánk. Mondja,és szeme megtelik könnyel.Ekkor viszont már a kapuban állnak,a szolgálólány kedvesen ajtót nyit,és az események bent folytatódnak.* | |
| | | Játékmester
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Május 03, 2008 3:54 pm | |
| //emberek a 2 új topic azért van, hogy oda írjatok. Aki a szellemvasútra jön, az oda írjon. XD// | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Május 03, 2008 3:53 pm | |
| //A labirintusba írjatok// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Május 03, 2008 3:51 pm | |
| -De de...ki tudja hogy merre van? *Kérdezi félős hangon.* -Itt van két épület szerüség...melyikbe menjünk? *Kérdezi majd várja a többiek válaszát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Május 03, 2008 3:49 pm | |
| *Elköszön a szakvezetőjkétől majd a többiek felé néz*-Hát akkor azt hiszem mennyünk is, ténleg ilyen találkozo hogy mikor megyünk vissza nem lesz?*kérdezi kiváncsian de gondolja erre is van terv így nem is szórakozik sokat hanem elindul a vidámpark fele keresve a labirintust, persze közbe felzárkózik a többiekhez akik abba az irányba indultak*-Kiváncsi vagyok biztos jó lesz*mondja* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Május 03, 2008 3:45 pm | |
| *Odron gyanakodva vet pár pillantást a sugdolózó Megan és Wendy felé, Jack figyelmét azonban más köti le. Egyrészt mesterére figyel, másrészt azt nézi, hogy ki hova megy.* ~Remek, kevesebben leszünk a szellemvasúton. És jön Megan is.~ *halványan elmosolyodik, már előre élvezi a dolgokat.* -Viszont látásra Mester! *köszön el illedelmesen szakvezetőjétől, érdeklődve figyeli, merre tűnik el, aztán végül a Vidámpark bejáratát veszi célba, legalább is irányba fordul. De valahogy a szellemvasútat megtalálni érzi, hogy egy fokkal nehezebb lesz. Érdeklődve pillant Meganra, hátha esetleg ő tudja, hogy a hatalmas terepen belül az merre is található.* | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Május 03, 2008 3:43 pm | |
| Nos akkor rendben, itt találkozunk, ha végeztek, jó szórakozást. *int búcsút, és elindul ő maga is a dolgára.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Anglia | |
| |
| | | | Anglia | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |