Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Bálszépe Divat- és Szépségszalon | |
|
+56Szergej Romanov Lena Langhorne Dissoine M. Dreadcurse Melusine Sorentyl Kobayashi Daisuke Cecile Mignonette Scott Masters Hazel Ravenwood Denzel O'Neil Diana Lunitech Artemis Taylor Tessa Leone Agatha Brooks Lincoln Lawrence Claire Fairchild Samantha Radoslava Scott André Evangeline Elovics Anita Radoslava Jessica Westlive Natalia Tatiana Ridolf Anelie Mei Xi Cat R. Morgan Mira Todorka Emily Kyra Beawer Nessie di Alsiera Yeo Jung-hwa Loretta Sabilo Lismine Lockwood Sarah Lairs Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Amelia Ellwood Kádár Enikő Sophia Zenovia Játékmester Eramir Alice Wantroose Sarah Crawford Lina Wierro Andrey Bogdan Lizbeth Westlive Marina Raya Ann-Tabitha Serenity Nagy Klaudia Maximilian Smith Olga Snezhana Atanas Iordan Lilia Radoslava Amaril Gwyneth Ewelyne B. Cart Wanda Dorcas Gloria Ashlie Brogar Glevor Melody Grey-Kingston Aylossa Serendin Gisellle Floretta Cirelin de Sovalon 60 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Kedd Május 20, 2008 9:32 am | |
| First topic message reminder :Már kívülről is látszik a pompa és a ragyogás iránti rajongás. Nem véletlenül a Palota negyedben található meg a kis üzlet, ahol fellelhető minden, ami a divathoz szükséges. A bolt két valamennyire egymástól elkülönülő részből áll. Az egyikben találhatóak meg a ruhák, minden amit csak el tudsz képzelni, estélyiktől kezdve, az egyszerű hétköznapi viseletig. Az árak a Palota negyedhez vannak alakítva, de találhatóak akciós termékek is, amik a kevésbé tehetős népeknek is hasznosak lehetnek. Akadnak ruhák, cipők is szép számmal, az eladók pedig készségesen sietnek segítségedre, ha valami kérdésed lenne. Egy külön kis szekrénysor rejti az ékszereket, fülbevalóktól kezdve a remekbe szabott diadémokig minden kiegészítő fellelhető itt. A másik teremben pedig a külsődet formálják át lelkes fodrászok, sminkesek. Elkészítenek mindenféle frizurát, hajfestés is belefér, no meg egy-egy tetoválás sem kizárt, netán henna kipróbálási lehetősége. A pedikűr-manikűr, netán egy kellemes masszázs, a hátsó szobákban még erre is lehetőséged van. Ha a szemed és a külsőd kényeztetésére vágysz, mindenképpen neked való a Bálszépe Divat- és Szépségszalon!
Boltos: Alyossa Serendin Előtörténet, jellem és kép ITT megtalálható.
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 17, 2011 8:50 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:54 pm | |
| *Roppant boldog, hogy Marinának a cipők és a talárok is tetszenek, régen volt már ilyen jó vásárlója. Nem is hitte volna még a reggel folyamán, hogy ma ekkora szerencséje lesz, hisz ha eldobunk egy követ, tuti nem jó ízlésű embert talál el, az ilyen manapság kincs számba megy.*-Hogy hajba valót? Hát hogyne.*A csuklójánál kapja el a lány kezét, majd rángatni kezdi egy távoli polchoz, ahol szalagok tömkelege hívogatja a vásárlókat. A szivárvány minden színének összes árnyalatában megtalálhatók itt a szalagok, kendők, így Marina kedvére válogathat mindenből.*-Szerintem ez a méregzöld remek lenne a szoknyához, az ezüst meg természetesen az estélyikhez. Milyen színűt szeretnél még? Tudod, a hajadhoz még remekül menne a rózsaszín. Hogy állsz ezzel a színnel?*Érdeklődik hatalmas mosollyal az arcán. Az ő idejében mindenki rajongott a rózsaszínért, de a mai fiatalság egyre inkább nem kedveli.* |
| | | Marina Raya Diák
Hozzászólások száma : 168 Kaszt :
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:46 pm | |
| -Igen Allidon.*Mondja majd mosollyal mutat kitűzőjére.Nagy örömmel követi Gwendoline-t a polcok és fogasok közt, pont úgy, mint egy kisgyerek mikor a karácsonyi ajándékát bontja.Csillogó szemmel nézte az egész boltot moistmár, hiszen ilyen helyen, mint rájött, még sohasem járt.A talár és a cipők egyből elnyerték tettszését, ám mégis kellett volna neki még valami.*Esetleg néhány csinos hajba való szalagot vagy kendőt is tudna mutatni?*Kérdezte, hogy tudjon tovább maradni és mostmár teljesen megfeledkezett a pénzről.A valóságba csincsillája zökkentette vissza aki idkőzben visszamászott a lány táskájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:36 pm | |
| *Nagy öröm neki, hogy Marina jó ízlésű és nem ragaszkodik az először kiválasztott darabokhoz. Azok teljesen ismeretlen tervezőtől vannak, s még az is lehet, uram bocsá', hogy kínaiak.*~Ma, mikor nem látja az a nő, akkor kihajítom az összes márkátlan ruhadarabot. Ez így nem állapot, kérem!~*Karon ragadja a lánykát és a talárok elé sétálnak. Három féle fazon van, s igaz egy sem Givenchy vagy éppen Chanel, de még nem is Versace, mégis van egy olyan, aminek kicsit korszerűbb a szabása, deréknál szűkített.*-Ha jól látom, akkor allidonos vagy, épp ezért ez lesz a neked való. Ez egy kicsit nőiesebb, mint a többi és modernebb is, remélem tetszeni fog.*Azzal a kezébe nyom egyet, s mivel utálja a talár témát, rögvest a cipők felé veszi az irányt.*-Milyen stílusút szeretnél? Van itt sportosabb szekció is, erre pedig az elegáns részleg. Ezekhez a darabokhoz szeretnél választani? Mert a szoknyához itt van ez a gyönyörű fekete Versace szandál, az estélyikhez pedig ez a Gucci illene a legjobban.*Meglóbálja a kezében tartott ezüst magassarkút, s várja, hogy a lány válasszon. Persze az sem kizárt, hogy egyik sem nyeri el tetszését és a hatalmas választék többi darabja közül kerül ki a "nyertes".* |
| | | Marina Raya Diák
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:27 pm | |
| -Hát akkor rendben.*Mondja kissé nyögvenyelősen.Azzal hagyja magát, hogy Gwendoline "kezelésbe" vegye.A rakott szoknya egyből megtetszik neki, még jobban is, mint az amit ő választott.Ugyan nem akart sok pénzt költeni, de üsse kavics, a szüleinek ír egy levelet, hogy kéne még pénz.Általában adnak neki, de azért nincs elkényesztetve.Az estélyik közül kiválasztja azt amelyik térdig ér és azt amelyik már a földet súrolja.Ha már itt tart belemerül a vásárlás élményeibe.*-Talárt valami újat vagy épp jó minőségűt is tudna mutatni? És kellene néhány cipő is. Az sem baj ha esetleg drága.*Mondta majd egy selytelmes mosolyt küldött az eladó felé hiszen érezte bizonyára ő is, hogy itt sok pénz elfog menni.Mindazonáltal tudta, hogy örömet szerezhet Gwendolinnak ha itt vásárol.Mivel Marina felfedezte rejtett pénztartalékait, így annyi pénzt költhetett amennyit jónak érzett.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:16 pm | |
| *Nem kell már sokáig várakoznia, hisz egy Allidonos lányka sétál be a boltba, minden bizonnyal vásárlási célzattal. Az ember azt hinné, hogy egy ilyen neves márkákkal tömött boltban mindenki a csodálatos ruhák közt tölti a lehető legtöbb időt, de Marina nem így tesz, csak levesz pár ruhadarabot és már indul is a pénztárhoz.*-Á-á-á, kislány. Nem hiheted, hogy ilyen könnyen szabadulsz Gwendoline Bienvenue karmai közül. Hisz pompás az alakod, bájos a pofid, és csak ezeket kéred? Máig sem tudom, hogy miért vannak itt ezek a márkátlan förtelmek, de a bolt vezetője ragaszkodik hozzájuk. És ezek az ormótlan talárok. Ha rám hallgatsz kislány, akkor egyiket sem veszed fel. Ugye megengeded, hogy egy kicsit segítsek?*Kisétál a pult mögül, majd megragadja Marina vállait és egyenesen a Givenchy-k felé lökdösi a lánykát.*-Azt hiszem, hogy ez a márka hangsúlyozná ki a legjobban az alakod. Rakott szoknya itt is van, bár ez fekete-zöld, ami sokkal jobban illik a szemedhez. Estélyit is találsz, azt hiszem még ezüstöt is.*Azzal leakasztja a bizonyos rakott szoknyát és három ezüst estélyit, amik közt csupán annyi a különbség, hogy eltérő a hosszuk. Reméli, elnyeri a lány tetszését valamelyik darab, hisz szentségtörés lenne valami kevésbé minőségit vásárolnia. Inkább ad kedvezményt, ha nem futja ezekre.* |
| | | Marina Raya Diák
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:05 pm | |
| *Marina sétálgat Nellond utcáin amikor megpillantja a "Bálszépe Divatszalon" feliratot.Még nem járt ebben a boltban és úgygondolta, kéne magának pár ruhát szereznie.Benyit a boltba daimonjával és csincsillájával.Talán nem kellett volna behoznia őket, de kint sem szívesen hagyná társait.Így csak reménykedik benne, hogy az eladót ez nem zavarja.Szóval benyitott a boltba és hangosan köszönt, majd a talárok felé indult ám körbe is nézett.*-Jó napot!*Majd a talárok felé vitte a lába.Közben, hozzá furcsa módon a szoknyákat is megnézte.A talároknál elvett a polcról egy ezüst-arany színűt,hogy legyen mégegy olyan mint amilyet kapott mikor az iskolába érkezett.Egy fekete-vörös színekben pompázó rakott szoknyát is levett a polcról.Majd az estélyi ruhákhoz sétált.Egy térdig érő lenge ezüst ruhát választott magának.Majd a pulthoz sétált.*-Ezek mennyibe kerülnek? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 2:49 pm | |
| *Hatalmasat ásít a pult mögött ülve, hisz egész nap senki nem látogatott el a boltba. Ennek rengeteg oka lehet, többeközt az is, hogy a mai fiatalságnak nincs ízlése. Persze nem mintha Gwen olyan öreg lenne, még be sem töltötte a huszonhármat. Ennek ellenére már van két könyve, ami a bestseller legeslegtetején foglal helyet a mai napig. Természetesen mindkét alkotás róla szól, na meg a divatról, amihez igazán kiválóan ért. Épp ezért jött ide dolgozni...Na jó, nem éppen ezért, hanem mert az iskolából elküldték, mondván nem egy divatbolondnak kéne tanítani azt a nemes tárgyat. Ugyan, a legtöbb diák ellógta az óráit. És ez egyébként is diszkrimináció.*~Jaj, jöhetne már valaki. Ha fél órán bhelül nem jelenik meg itt egy diák, tanár, vagy ennek a koszfészek városkának valamelyik lakója, akkor én isten biza, bezárok.~*Efféle gondolatok járnak a fejében, miközben rendületlenül várja a vásárlókat.* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 1:08 pm | |
| ~Dior... Atyám és anyám... borogassatok...~ *gondolja a lány* ~és mi a fenét vegyek fela randimra? Ha az a szörnyi nem lenne, akkor a Dior...áhhh...hülyeség...- *a lány remegni kezd, miközben mindent szorgalasan próbálgat* -és mi legyen rajtam a tanévnyitón? Na és a bál?~ *aztán csak kinyögte, ami a lelkét nyomta* -És valami fekete szoknya? Mondjuk láttam egy Gucci darabot is... Selyem volt az anyaga...~ *sóhalt a lány, hiszen épp ideje, hogy valami divatos ruhát vegyen magának* -Postáztatni is lehet a ruhákat? Kiszállításra gondolok... Mert ha a kezemben viszem- *na igen, Ann megtanulta már az elegancia, a finomság művészetét* ~Remélem érthető voltam~ *gondolja a lány, miközben magát nézegeti a ruhában a tükör előtt.*
//Fagy, amig a boltos néni lesz// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 12:31 pm | |
| *Leül a karosszékébe, s mint annak idején a nagynénje őt, úgy nézegeti most Ann-t. Mindig is ki akarta próbálni, hogy milyen öltöztetni egy nálánál kisebbet, s most végre eljött az alkalom, meg kell ragadni.*-Hm, azt hiszem, hogy a Gucci állna a legjobban, s ebben az időben is az a legkellemesebb viselet. Bár a szépségért meg kell szenvedni, ezért akár a Givenchy is lehet. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnád mind a hármat. Igaz, a divat szakértője vagyok, így mégsem tudok dönteni. Ki tudja, lehet hogy még a végén tévednék. Azt pedig nem szoktam, így jobb, ha biztosra megyünk. Sőt, még ezeket is vedd fel, kérlek.*Egy világos Burberry-t és egy fodros Diort is leakaszt az állványokról.*-Pompásan fogsz festeni.*Összeütögeti tenyereit, nem tudja máshogy kezelni a nagy izgalmat.*-Hogy koktélruhák? Hát hogyne, a legjobbak, s persze báli ruhákból is csak a legújabb divat szerintiek. A férfiosztályunk pedig legalább annyira jó, mint a női, nehogy máshova menj, ha szmokingot szeretnél. Csak nem a kis barátodnak lesz? Ó, bűbájos. Na, kész vagy már. Sipirc próbálni. Egy kishölgynek nem szabad halogatni a ruhapróbát, minden ilyen alkalmat meg kell ragadni. Gyerünk, gyerünk.*Sürgeti Ann-t, majd hátraszalad, hogy a lehető legjobb koktélruhákat mutassa be a lánynak.*
http://www.dollartree.us/images/burberry%20gold.jpg Burberry http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Christian+Dior+Cruise+2009+Collection+Runway+3tve4kB7gATl.jpg Dior |
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 12:16 pm | |
| ~Ilyen kesztyű kellett volna nekem az operabálra... Bár idén is lesz... És... Áhhh... A tavalyi diva szerint nem mehetek el bálozni... lesz egy igen helyes kísérőm, csak ruhánk nem? Idegesítő...~ *gondolja a lány, ahogy egy kesztyűt pillant meg egy asztalkán* ~Gianni Versace... Bár csak én is láthatnám~ *sóhajt fel a lány* ~Hogy neki milyen szerencséje van... És én meg most vagyok a menyországban~ *néz rá a nőre, majd a sok-sok gyönyörű ruhára. Na persze, itt nem nézelődni szoktak. és ezt gyorsan Ann tudtára is lesz hozva, hizsen betessékelik próbálni* ~De gyönyörű... Vajon miben tetszenék én Davidnak?~ *gondolkodik el Ann, miközben egyik ruhát próbálgatja a másik után. Nézegeti a szeméhez és a hajához a ruháket, ahogyan veszi fel azokat sorban, majd kimegy Gwendoline elé is, hogy ő mit szól* -Ön szerint? Nem is tudom... Mindegyik annyira szép...- *mondja a lány, miközben még mindig nem hiszi el, hogy csak most jött el ide* ~Miért csak most jöttem ide? Miért? Miért?1 *kérdezi magától egy kicsit önvádlóan* -Ugye báliruháik is vannak? Kosztümök? Koktélruhák? Esetleg öltönyök?...deinkább szmoking kellene- *kíváncsiskodott a lány. Abban már biztos volt, hogy most egy ruha tulajdonosa lesz, de kell neki majd egy báliruha is, ezért is tette fel a kérdéseit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 11:51 am | |
| *Hosszú ideig nem jön senki, ezért úgy dönt, hogy olvasni kezd...nem is akármit, a saját könyvét. Rengetegszer olvasta már, nevetett a poénokon, egyetértően bólogatott a divat tippekre, együtt érzően sírt a megható részeknél. Miért is ne tette volna, hisz mind megtörtént vele, vagy ha nem, akkor is ő találta ki. Épp a legizgalmasabb részhez érkezik, mikor nyílik a szalon ajtaja. Remélni se merte volna, hogy még a nap folyamán ellátogat valaki ide, hisz a mai fiatalok olyan tramplik. Csak egy-kettőbe szorult némi jó ízlés.*~Hah, végre. Remélem tudja, hogy kivel van dolga. Nem viselem túl jól, ha nem ismernek.~*Kuncog egyet magában, majd feláll, hogy üdvözölje a lányt.*-Szép Napot, kishölgy. Minden bizonnyal tudod, hogy...*Épp kezdené a magáról szóló mesét, amiben egész a születésétől kezdve elmeséli az életét, kitérve a könyvei egy-egy fontosabb fejezetére, de ekkor Ann mondandója félbeszakítja. Még nagyobb mosoly jelenik meg az arcán, s odasiet, hogy átkarolhassa az ifjú Allidonost.*-Ó, drágám, igen én vagyok az. Ismerem az érzést, egyszer én is találkoztam Gianni Versace-val. Gondolom, örülnél egy dedikált könyvnek.*Még szinte ki se mondja a szavakat, már a pult mögött dedikál. Most az egyszer eltekint az ártól, hisz Ann igazán nagy rajongója.*-Lássuk csak, kis szívem, mi is állna jól neked. Egy Givenchy? Vagy Gucci? Ó, tudom már, egy bájos kis Chanel.*A ruhák közé rohan, s az említett márkák ruháiból hoz egy-egy példányt.*-A nyárra való tekintettel ezt a helyes kis Guccit ajánlom, de a többit is próbált fel. Ez illik legjobban a hajadhoz.*Lóbálja meg a fehér, virágokkal díszített ruhát.*-Habár, ez a Givenchy kihangsúlyozná az alakod. De a Chanel is fergeteges. Gyerünk, gyerünk próbálni. Egy-kettő.*Tessékeli be a lánykát a próbafülkébe. Rajong azért, ha öltöztethet valakit.* http://www.catwalkqueen.tv/gucci-unicef-02.jpg Gucci, harmadik http://modelmode.files.wordpress.com/2008/06/givenchy-gown-1950.jpg Givenchy http://m.blog.hu/sh/shoetime/image/lilykatechanel.jpg Chanel |
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 11:32 am | |
| *Ann érkezik meg a Bálszépe Divatszalonhoz. Ez nem csoda, hiszen csak lány a szentem. A szörnyikéjével már egyszer beszélt, de most még egyszer elmondja neki, hogy ő mit is szeretne* ~ha bármihez hozzáérsz... csak hozzáérsz... Nem hogy lepisiled például... Én repülésre oktatlak öregem... és ez nem csak ígéret- *a szörnyike értelmesen pislog a lányra, annak ellenére, hogy nagy ívben teszrá, hogy mit is mondott most Ann. Ahogy közvetlenül az ajtó elé érnek a lány szeme a kirakatra tapad* ~Úr Isten... Atyám... Ilyet utoljára Pázsizsban... Ez meg az Olasz divat remeke~ *sopánkodik az abalk előtt a lány. A lába remegni kezd, és a kezei is, de nem azért mert beteg, hanem ennyire izgetott* ~Ezt meg kell, hogy nézzem~ *és egy fordulással, már nyitja is ki az ajtót. Aztán a boltban fogadja a második meglepetés. Ugyan is Gwendoline Bienvenue-t pillantja meg* ~Gwendoline Bienvenue, a regényíró. Atyám... Olvastam a könyvét... Egy stár itt? De hogy?... Vajon adna nekem egy autógrammot, vagy csak egy beírást az emlékkönyvembe~ *olyan mint egy kisgyerek ilyenkor. és mint általában egy fiatal a kedvence előtt, ő is dadogni kezd* -Jóóóó napot! Ann-Tabitha Serenity... nem reméltem. hogy... Nem hittem hogy valaha...- *kapkodja a lány a levegőt* ~Oké... Oké... Nyugi... Nyugi...~ *gondolja a lány, és egy kicsit összerendezi a ruháját* -Öröm Önt élőben megismerni- *mondja sokkalta összeszedettebben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 11:13 am | |
| *És ez is eljött. Az első munkanap. Kedvenc írónőnk sétál be a pult mögé, kezében persze egy nagy kupac könyv, amit majd a vásárlók figyelmébe ajánl, roppant jutányos áron. Hisz ki ne szeretne minél olcsóbban hozzájutni Gwen első és második könyvéhez, ami minden bizonnyal a bestseller lista legtetején foglal a mai napig helyet. Ma is, mint mindig, roppant divatos, egy takaros kis Givenchy szettingben feszít. Lehet, hogy nem a legkényelmesebb viselet, de a szépségért meg kell szenvedni.*~Ó, hihetetlen, hogy ide kerültem. Én írónő vagyok, sztár. Erre nem is egy egész boltot kapok, ahol a Bienvenue márkát népszerűsíthetem, hanem csak egy vacak kis segéd vagyok. Arcátlanság.~*Efféle gondolatok tömkelege cikázik át nem túl barázdált agyacskáján. Régóta bosszankodik már emiatt, mára már épp a beletörődő stádiumban van, de azért egy kis bosszankodásnak még most is itt a helye.*-Na, jöhetnének már a kedveskéim. Azok a cuki Gucci-k olyan édesen mutatnak majd rajtuk.*Motyogja maga elé. Egyik rossz tulajdonsága, hogy nem igen tud csöndben maradni.*-Gyertek csak, gyertek.*A lehető legkedvesebbik mosolyát veszi fel, úgy várja az ifjú divatfanatikusokat. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 3:09 pm | |
| //Srácok, bocsánat, de a boltok csak akkor látogathatóak, ha tartózkodik itt boltos... beszéljétek meg valamelyik boltossal, és akkor játszhattok itt, de egyébként nem.// |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 3:08 pm | |
| *Ránéz a ruhákra. * -A sárgát utálom, de az a kék jó. *Jegyzi meg, majd később kimennek. * | |
| | | Maximilian Smith Diák
Hozzászólások száma : 688 Kaszt : Üzenőláda :
Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 3:05 pm | |
| *Elgondolkodik, majd a lánnyal megy tovább.* -hát... mondjuk az a sárga. *nem tudja hogy a lány szereti-e a sárga színt, de ahogy tudja most az a divat és a menő. elvigyorodik és néz tovább. majd meglát egy kék pólót is.* -meg az a kék is! *bök felé, majd kíváncsi a lány véleményére. majd egy idő után nem vesznek semmit, csak elmennek.* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 3:00 pm | |
| *Nézelődik. * -Nem is tudom.. Talán valami nyári ruhákat... *Gondolkodik el, majd odamegy egy ruhához. * -Szerinted melyik néz ki jól? *Fordul a fiúhoz. Nem reméli, hogy nagyon jártas az ilyen dolgokban, de talán csak tudja melyik néz ki jól. * | |
| | | Maximilian Smith Diák
Hozzászólások száma : 688 Kaszt : Üzenőláda :
Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 2:55 pm | |
| *Klauval ér be ide. nem kell őt húzni, jön magától is. mikor belépnek akkor szétnéz, de nem mond semmit egy ideig.* -nah szóval.. milyen ruhát is akaszt venni? *kérdi a lánytól nagy szemekkel nézve és tovább nézelődik. és várja hogy Klau merre vezeti.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Jan. 18, 2009 8:25 am | |
| *Nem a legkorábbi időpont a nyitásra de ez is megteszi. A fél-véla hajadon kissé lassacskán de kinyit. Fáradalmas éjszakája volt. A rengeteg árú, rengetek papír munka rendesen próbára tette. Amint feloltotta a fényeket és elrendezte a kirakatot szépen int pálcájával egyet. Kiadós kávé jelenik meg a pulton. Igen, erre most szüksége van eléggé. Bele is kortyol egy kicsit.* ~huh remélem ma korán fekhetek...~ *Leül az egyik közelre eső székre és tártkarokkal fogadja a vendégeket. Remélhetőleg lesznek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Nov. 15, 2008 7:50 am | |
| *Épp hogy a hajnal árnyéka utat enged a fénynek, már is egy fél-véla hajadon áll a bolt bejárata előtt. Egy hosszú fekete szövetkabát van rajta, hosszú éjszínű haja vállára omlik olykor-olykor a fél fellibbentése után. Elég fura tekintettel matat a zsebébe.* ~ uhh hol hagytam a kulcsot? enélkül hogy megyek be a boltba? nem törhetek be varázslattal, ki hívnám magamra a mágiaügyi minisztériumot, aztán a főnöknő kirúgna mint annak a rendje...~ *arc mimikája kissé rémülté kezd vállni, s egyre csak kutatgatja zsebeit. Nem sokáig. Lassan a előhúz a zsebéből egy nagy réz kulcsot s beleilleszti az üveges ajtó zárjába.* ~húú ezt megúsztam...~ *Törli le másik kezével a verejtéket homlokáról majd szépen benyit a boltba.* ~ehh mennyi raktározásra való, hagyott rendesen ruhát...~ *Kissé talán mérgelődik is magában, de semmi komoly. Lassan elindul a kapcsoló fele és feloltja s kirakat lámpáit, s még az eladói pult felettit is.Lassan leveti kabátját. Így már csak egy egy egyszerű, fehér fűzős ruha van rajta.* ~vágjunk bele...~ *Arca rögvest mosolyra terül. Mindig is szórakoztatta a ruhákkal kapcsolatos munkák. Így szépen ahol csak tud kézzel csinálja a dolgokat, de a rendrakást csak is pálcával intézi.* ~ez az kész is volnánk...~ *Eltelik ugyan egy kis időbe de a bolt ismét tiszta, színek szerint rendezett, s enyhe virág illatban pompázik. A kirakatban meleg télies ruhák vannak, fekete fehér színben meleg színekkel megvilágítva, hátha pont ezek vonzák ide a kíváncsiskodó illetve vásárló népet. Sylmera nem sokáig teketóriázik, már is előtte a próbababa s kézzel neki áll szabni valami egyedi pulóvert. Persze az el nem maradt pálca suhintást, bepótolja előtte mire a tábla fordul jelezve, hogy a bolt tárt karokkal vár mindenkit.* |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 4:56 pm | |
| *Mikor hallja, hogy a másik hölgy fogja kiszolgálni elmosolyodik.* -Tökéletes lett. Azóta itt fogok vásárolni. Kell még egy hisz kabátból sose elég. *Még mindig mosolyog a fél-véla lány. Közben elkezdi mérni a lány méreteit. Kiváncsi, hogy milyen lesz ez a kabát. Mikor megkapta a kabátott elköszön és vissza megy a kúriához. Ma már igen fáradt.* | |
| | | Aylossa Serendin Boltos
Hozzászólások száma : 41 Kaszt :
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 4:51 pm | |
| *Teát és sütit természetesen vesz magához, közben Melody mint mindig nagy rohanás közepette távozik.* -Rendben, akkor kiküldjük. *Kiált még utána, aztán Aisától és Olgától is elköszön.* -Gyeretek máskor is. Viszont én most hátramegyek kicsit, Sylmera úgyis ügyesen csinálja a dolgokat. *Mosolyodik el, majd elköszönöm Amaliától is, és hátra megy kicsit pakolászni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 4:48 pm | |
| -Rendben köszönöm szépen. További szép estét!*Mondja mosolyogva majd távozik lehet még bennézz valamelyik boltba. Bár kezd hüvösödni és már sötétedik is.* |
| | | Melody Grey-Kingston Tanár
Hozzászólások száma : 138 Kaszt :
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 4:45 pm | |
| Nem baj, jó lesz nekem az a hosszú szövetkabát is! *bólogat, aztán a homlokára csap.* Jajistenem! Már ennyi az idő! Kérem küljön az iskolába egy darabot, 39-es a méretem. Melody Grey-Kingston vagyok, utánvétellel fogok fizetni. Viszlát! *elsüvít mint az ágyugolyó.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 4:45 pm | |
| *Elvigyorodik,majd kezével legyint a bejárati ajtó felé hogy olga kényelmesen távozhasson, nemlehet senkit maradásra bírni ha menni akar menjen* -viszontlátásra, s várunk szeretettel máskor is! *mikor becsukódik az ajtó, főnöke felé fordul* -nincs mit bármikor szívesen! *bólint egyet s oda megy Amaliahoz* -jééé neked már csináltam kabtot sőt a daimonodnak is, tényleg végül jó lett? nah várjunk csak, hm hm hm *végig néz a lányon, majd tölgyfa pálcájával int egyet, s millio kellék kezd ela levegőben repkedni, s ismét a jól ismert módon készül a kabátocska, közben hátra megy hogy hozzon teát és sütit*
A hozzászólást Sylmera Howlay összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 11, 2008 4:46 pm-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon | |
| |
| | | | Bálszépe Divat- és Szépségszalon | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |