Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Egyiptom - Page 12 I_vote_lcapEgyiptom - Page 12 I_voting_barEgyiptom - Page 12 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Egyiptom - Page 12 I_vote_lcapEgyiptom - Page 12 I_voting_barEgyiptom - Page 12 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Egyiptom

Go down 
+34
Hunyadvári Szevér
Lismine Lockwood
Juan Miguel Santiares
Effy Siggers
Regina Ruosin
Liziuzayani Nkhotakota
Cheinory Wen-Sorbenn
Aleksandar Grozda
Maria Thekla
Senilla Rachel Roseberg
Katherine Mary Black
Nikorina Grozda
Emily Kyra Beawer
Jack Darkfield
Kalandmester
Éclair Lagarde
Nicolas Demerest
Scarlett Emerald
Hanna Oksanen
Atanas Iordan
Domajan Gurskovity
Niema Miriel
Éric Leclair
Rosetta Waylan
Ayla Madyzyn
Játékmester
Estera Linnet
Elisaveta Grozda Moraru-A
Rupert Rankle
Danail Andrei
Nicol Bennet
Mandarena Moon
Gary Shazzox
Elendil Falassion
38 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
SzerzőÜzenet
Elendil Falassion
Tanár
Tanár
Elendil Falassion

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 3453
Kaszt : Egyiptom - Page 12 Druida

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimePént. Május 23, 2008 4:55 pm

First topic message reminder :

A napsütötte szfinxek hazája.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:47 pm

*Tovább mehettek. Ennek felettéb örül Miranda. Egy nagyobb terembe érkeznek, ahol három díszes láda van, amit soka szarkofágnak csúfolnak. A feladat, hogy kitalálják, mi az a hajlított izé-bizé a tetején. Egyetért Estellával, ezért nagyokat bólogat, mikor a lány kimondja a kereszt nevét. Reméli, a többieknek sincs kedve vitatkozni, menne már haza felé.*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:47 pm

//Na idehallgass kicsi szívem: én elkezdtem volna rendet teremteni, senki nem kérte hogy most itt mártírkodj, mellesleg én kezdtem el a Levisoával, erre te kioktattál amit jogosan tettél, én mondta mhogy csináld jobban, jobban csináltad erre megint azt mondod hogy csináljam jobbna.. nem értem, na mindegy kicsi és buta vagyok én ehhez...//

[2. csoport...]

*hay csendben marad, mivel senki nem hallgatta meg hátul áll és szépen várja hogy kijussanak.*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:43 pm

[1.csoport]

*Estella ismét jó válasszal állt elő,bár Stan ebbe is belekötne,persze nem azért,hogy piszkálja a lányt.*
-Ez jónak tűnik,de én úgy olvastam,hogy az ankh az egyiptomiaknál életet jelent.Jelent.Itt meg halottak sírjain van.Van.Vagy esetleg a túlvilág miatt,a túlvilági élet miatt rakták rájuk?Rájuk.
*Itt már Estellához fordul,mivel ő az,aki a legokosabbnak tűnik a társaságból.*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:42 pm

//csináld jobban Hayden Ashley! Senki nem tiltotta meg, de hogy pofázzál, akkor, amikor megpróbál az ember rendet teremteni egy totálkáosz helyen, azt ki kérem magamnak. És ha azt mondod, nem volt káosz, akkor kifejlesztek egy módszer, amivel neten keresztül megfojthatlak.//

~Ollééééé!...~ *gondolja, mikor úgy tűnik, hogy a feladványt megoldották. Amikor viszont meglátja a múmiát, két lépést hátrál, elkerekedett szemekkel. Majd meghallgatva kérdését, félhangosan gondolkodóba esik.*
-Mi lehet a méltósága egy múmiának? Ha mumifikálnak valakit, akkor az több évszázadon keresztül is elállhat... Néha, abban a reményben, hogy az illető a halála után is védve legyen, amulettet csomagolnak belé. Viszont, a szkarabeusz tette lehetővé, hogy újjáéledjen. *abbahagyja a motyogást, és megszólal hangosan, egyenlőre a többieknek intézve szavait*
-Szerintem szkarabeusz bogár. De lehet amulett. Nem tudom. *megvakarja a fejét, így széttúrva a haját, majd meghallva Ayla ötletét elmosolyodik*
-Remélem igazad van. Jobban hangzik mint az enyém..
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Egyiptom - Page 12 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Egyiptom - Page 12 Tek4e9df14d075d17172896

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:38 pm

/2 csapat/

*Nos miután sikeresen továbbjutottak Ayla látta, hogy közeledik valaki bár nem látta tisztán mert sötét volt mégis valahogy kirázta a hideg.*
-Ti is látjátok? *kérdezte majd ebben a pillanatban megszólalt egy rideg hang. Ayla kicsit megijedt a hang hallatán majd miután a bebugyolált ember feltette a kérdését így felelt a többieknek:*
-Nos szerintem fáraó a méltósága általában őket szokták úgy "eltartósítani" meg a kezükben így szokott állni az a jogar vagy micsoda.
*Miután elmondta gondolatait várt a válaszra*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:38 pm

[1. csoport]

*Sikerült továbbjutniuk, ennek örül a lány, pedig a válaszuk nem volt teljesen helyes. A következő teremben három koporsót pillant meg, amiken egy jellegzetes egyiptomi kereszt díszeleg. Kicsit elgondolkodik a helyes megoldáson aztán kérdőn szól a többiekhez.* - Szerintem az Ankh kereszt. Kereszt*Véli a lány, de ebben a válaszában nem biztos.Végighordozza tekintetét a csoporttársain, hogy ők mit szólnak hozzá. Közben Delila közelebbről is szemügyre veszi a múmiákat tároló szarkofágokat.*

A hozzászólást Estella Grimaldi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:45 pm-kor.
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:37 pm

[Kettes csopi]
Te egy múmia vagy! *sikolt rémülten a polyás férfira vagyis alakra.* Vissza! *sikoltja rá dühödten* ngedjen minket! *sikoltja ismét....*

//Sorry, kiégett a agyam... ésa jégbehűtött light-cola sem jön be -.-'//
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:37 pm

[1.csoport]

*Stan látja,hogy két tag vitatkozik valamin,de ez nem a legjobb pillanat erre.Odaszól nekik.*
-Ezt lécci azután intézzétek el,hogy kijutottunk.Kijutottunk.Inkább azon gondolkozzatok ti is,hogy mi lehet ez a 3 kereszt a szarkófágakon.Szarkófágakon.

A hozzászólást Stanislav Ivaylo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:37 pm-kor.
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Egyiptom - Page 12 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:35 pm

(1. csoport)
//Rosetta az Domajan naplója és nem a tiéd!//

*Gurskovity majdnem megfullad amikor Rosetta elkezdi folytogatni, azután pedig hamis vádakkal kiabál rá! Domajan teljesen kiborul főleg amikor elveszik tőle a naplóját hát most megszólal:*
-Rosetta add vissza!Vissza! Az az én naplóm és nem a tiédbe írtam nézd meg alaposabban!Alaposabban!
*A fiú nem kiabál a lánnyal, ám megemeli a hangját és dühös tekintettel néz a lány szemébe.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:30 pm

/2 csapat/

// sikerült továbbjutnunk?? de melyik volt a helyes megoldás??//
Játékmester

Játékmester

Hozzászólások száma : 1128
Kaszt : Egyiptom - Page 12 Nincskaszt
Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:28 pm

[2.csapat]

*Egy pólyába csavart alak lépked bizonytalanul a diákok felé.Kezében két pálcát tart, a mellkasa előtt keresztbe téve.*
-Ha megmondjátok méltóságom tovább mehettek
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:24 pm

[1.csoport]

*Továbbjutottak valahogy,majd a teremben,ahova értek,Stan megpillant három koporsót.Közelebb megy hozzájuk és szemügyre veszi őket.*

//Szerintem még agyaltunk rajta,legalábbis én vártam pl Estella magyarázatát,hogy miért vigyük a fáklyát.//
Játékmester

Játékmester

Hozzászólások száma : 1128
Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:21 pm

[1. csapat]

*A csapat tagjai bár nem jöttek rá a helyes megoldásra az ötletességet díjazom.A fákylát azért viszik előszeretettel szellőzetlen helyekre, mert ahol a levegő oxigéntartalma vészesen csökken a fáklya lángja elalszik.Így biztosan tudhatják a kutatók, hogy azok a helyek veszélyesek lehetnek.A diákok hamarosan egy nagyobb terembe jutnak be a teremben 3 szarkofág található, mindegyiken található egy keresztre hasonlító ősi jelkép, ha egyszerre mondják ki a nevét a szabadban találják magukat.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:20 pm

/2 csoport/

*Miután sikeresen átjutottak a csónakkal márcsak az a kérdés hogy kinek adjon igazat, mindenkinek van egy meggyőző érve afelől, hogy melyik állat lehetne a megoldás kulcsa*
-Tehát mi legyen a válaszunk?? *Várta a többiek javaslatát*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:20 pm

//Kutyi legeltetésS. Mivel melegvan kutyeem 5 perc után szalad a lépcsőházba. 10 perc és re.//
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:19 pm

//Chalie, miért nem írtad bele a többi társad? Én mrá eslőnek mondtam a megfejtést, amit megsúgom hogy eltaláltam, és nem értem hogy ti ott hármasban mi a frászkarikát csináltok, boldog lennék ha felvilágosítanál.//
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:14 pm

// user-nek mennie kell... naon sajnálja.!//
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:12 pm

[1.csoport]

*Végighallgatja Estella gondolatmenetét,amiben lát logikát,de hozzáteszi.*
-Én azért elvinném az elemlámpákat is.Is.Meg persze kialudtak a fáklyáink.Fáklyáink.Miből gondolod,hogy nem történik ez meg újra?Újra.Ezen kívül tetszik a gondolatod.Gondolatod.
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Egyiptom - Page 12 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Egyiptom - Page 12 Tek5177c71f872575175299

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:12 pm

[1.Csoport]

*Mikor Domajan lenyúlja az emlékkönyvét - ami melleslega táskájában van, szóal vegyük úgy, hogy a fiú onan vette ki- a kobold lány majdnem ráveti magát, hogy megfojtsa. Az arcán csak a düh látszik, s mikor visszakapja a könyvet átfutja a sorokat és azonnal becsapja, bedobja a táskájába vissza.*
- Hogy merészelted csak úgy elvenni tőlem és aztán bele is firkálni?! Firkálni. Nem volt más lapod, muszáj volt a naplómat elvenni?! Elvenni. *Á, kicsit se ingerült szerencsétlen, abban vannak a titkai, több mint egy éve leírva, és versei, rajzai, mindene... Estella magyarázásából valamelyest ért, Domajan felől sértődötten eéhúzódik a másik oldalra, majd csak várja, hátha valakinek eszébe jut valami. Estella örtletére, hogy a ffáklyát válasszák csak picit elgondolkozik, komolyan fogalma sincsen, hogy mit kéne tenni...*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:10 pm

[2. csoport]

*Miközben hallgatja a többieket, a varázslatot nem szünteti meg, hiszen ki tudja... Mikor Elisa válaszol, helyeslően bólint egyet*
-Tőlem, megpróbálhatjuk... *mondja, majd visszafordul a gödörhöz, ami, talán leginkább az ő meglepetésére tele van vízzel, és a csónak ott lebeg a partnál, mellettük. Beszáll, majd megvárja amíg a többiek is beszállnak, és elindulnak a következő feladathoz...*

//ahol amint már tudjuk:

Elisa: *Miután kiszál a csónakból eltöpreng a kérdésen.*
- Nem tudom zi, hogy vagytok vele de a mugli filmekben mindig a ganajtúró bogár valami jelkép volt... igaz volt mikor egy kamra telele lett velük, és a bentlevők megfulladtak.... De a skorpiótól, illetve a kígyótól mindig féltek az emberek és az állatok is. Valakinek van tippje? * fordul a társasághoz. Nem akar ő bajba keveredni.*

Niema: *Niának eszébe jut valami. csattint a kezével.*-Figyeljetek! A keresztényeknél ugye van Mózes, vagy hogy is hivják, és ő amikor a pusztában vándorolt, akkor volt neki egy rézkigyója, avgy mije, és az a rézkigyó gyógyította be a sebeket, vagyis az a kigyó volt az életadó állat!-*Meséli izgatottan, ide-oda topogva.*-tehát a válasz a kigyó kéne legyen.-*mondja, és reméli, csapattársai egyet értenek vele.*

Charlie:
Ha átérnek, akkor eltöpreng a kérdésen, és végül Elisának ad igazat*
-Szeirntem is a ganajtúró bogár, mivel a kígyó, és a skorpió csípése/marása is halálos lehet az emberre. Mit szóltok?
//
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:06 pm

[1. csop]

*Észreveszi, hogy csoporttársai elég különösen beszélnek, pontosabban a mondatok utolsó szavát megismétlik. Mégsem szól semmit. Mikor Rosetta hozzá intézi a kérdését, halkan és hűvösen megszólal.* - Mugli használati tárgy a fáklya helyett. Helyett *Sejtette, hogy vele is ez fog történni, ezért már meg sem lepődik.* - Világítóeszköz, ami elemmel működik. Működik. *Nem tudja, hogy ezzel most mennyire segitett szobatársának, minden esetre ő megpróbálta elmagyarázni, hogy mi is az az elemlámpa. Miranda megjegyzésére csak egy alig láthatót legyint, amit valószinű hogy csak a daimón vesz észre. Stan megjegyzése sem tetszik neki. Várja, hogy a többiek mit mondanak, esetleg a végén megszólal. De végül úgy látja, hogy nem mondanak többet a csoporttársai.* -Szerintem a fákylát kéne választani, mert az ősi Egyiptomban nem létezett elemlámpa és ez a kirándulás arról szól, hogy felfedezzük az ókori szokásokat. Szokásokat. *Fejti ki véleményét.
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Egyiptom - Page 12 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:04 pm

(1. csoport)

*Gurskovity a fejéhez kap és elmosolyodik. Odarohan Rosettahoz és a zsebébe nyúl. Mint mindig ma is nála van a naplója. El kezd bele írni: EZ EGY ÁTOK AMIT ÉN HOZTAM A CSOPORTRA, DE AZ A LÉNYEG, HOGY HA ÍRUNK AKKOR KI TUDJUK KERÜLNI! NEM IGAZ? Ír a papírra, majd megütögeti Rosetta hátát és a kezébe nyomja a kis könyvecskét
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:04 pm

/2 csoport/

-Nos öhm igen ez jó kérdés... tanár úr? esetleg egy kis segítség? *és elpirul bár ebből nem sok látszik mégis érzi, hogy elönti a forróság*
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:03 pm

[1.csapat]

-Mi lenne,ha mindkettőt elvinnénk,senki nem tiltotta meg.Meg.Én tuti elvinném mindkettőt,már ha lehetséges és nem akadályozza meg valami átok vagy hasonló.Hasonló.
~Mi a rák ez,mért mondok kétszer szavakat?~
Vendég
Vendég

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitimeHétf. Jún. 23, 2008 6:01 pm

//Szupi, akkor szurkolni fogok a kitalálásához, oké? Csak okosan^^//
Ajánlott tartalom

Egyiptom - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyiptom   Egyiptom - Page 12 Icon_minitime

Egyiptom
Vissza az elejére 
12 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: