Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Hawaii - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Hawaii - Page 3 I_vote_lcapHawaii - Page 3 I_voting_barHawaii - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Hawaii - Page 3 I_vote_lcapHawaii - Page 3 I_voting_barHawaii - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Hawaii

Go down 
+39
Noah Karl Pavel
Kockadobás
Sarah Lairs
Nathaniel Harris - Archív
Isolda Mahla Tyrphosie
Logan Knucker
Lilia Radoslava
James Ravenwood
Kasey Jake Ellswood
Isobel O'Shennon
Mike Preston
Játékmester
Lizbeth Westlive
Pierre Bontavier
Andrey Bogdan
Katherine Mary Black
Ariadné Tanith
Sepp Dierk
Moana Hine
Ayla Madyzyn
Atum Malah
Angelina Mary Black
Rosalie Hooper
Anaze White
Domajan Gurskovity
Cirelin de Sovalon
Sarah Christina Keller
Latiffa Milena
Aali White
Elisaveta Grozda Moraru-A
Gerlice Éva
Gary Shazzox
Jack Darkfield
Rupert Rankle
Nalani Haukea
Vaszilij Potrevszkij
Mira Todorka
Nicol Bennet
Kalandmester
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Hawaii - Page 3 Nincskaszt

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 4:04 pm

First topic message reminder :

Hawaii téma a kiránduláshoz.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Mike Preston

Mike Preston

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 159
Kaszt : Hawaii - Page 3 Vandor_mutatvanyos
Üzenőláda : Hawaii - Page 3 Tek51139b72203d14313069
Az én színem a cadetblue.

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 11:44 am

*Annyira nem volt ihletése lemenni úszni, hiába no, még mindig a bálás sztorin jár az esze, igen nehezen tud elvonatkoztatni az egésztől, bár persze kéne, mert az ikrek nyúzzák, hogy igenis kapcsolódjon ki, meg minden. Hát nem megy, egy könnyen, főleg azok után, hogy Theo is itt van és két ágyuk van csak a szobában...szóval húzós egy éjszaka volt szó se róla. Valamikor ebéd után mászik csak le a partra, ha már Nath is lement, akkor csak ne legyen egész nap egyedül, bár minden bizonnyal azért el tudja foglalni magát, ha nagyon arra kerül a sor. Nem is találja meg elsőre, csak valamikor a körül toppan be, amikor előkerül a vízből a fickó. Csak nem élhette túl a napokkal ezelőtti hajcihőt, ugye? Aztán úgy fest Nath sejt valamit, így azért csak rápillant kérdőn, hogy mi is van, miért vonja ennyire kérdőre szerencsétlen illetőt, aki látszik, hogy eléggé ki van bukva.* -Azért annyi szent, hogy netán nem kéne vadászni a bálnákat... *Teszi hozzá apró megjegyzés képpen, és be is sorol az iker mellé. Nem nagyon cuccolt még le, szóval rövidnadrág, póló, táska az oldalán, ilyen alapfelszerelés.*

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 160
Kaszt : Hawaii - Page 3 Mentalista
Üzenőláda :
Hawaii - Page 3 Tek50fd964421b7b2837728

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 10:04 am

[És ez már mese hsz Razz]

*Végül csak megtalálták a többiek, szóval tudomásul vette, hogy mind Mike, mind Theo megvannak. Éljen. Valljuk be, hiányzott neki a bátyja, még ha ezt nem is mondaná ki soha, de most, hogy itt van, megint kezd az agyára menni... így már korán reggel lent van a parton, először a másik kettő nélkül. Áztatja magát, úszkál, jól elvan, élvezi a meleget, a vizet, meg a Theo és Nolwenn nélküli szabadságot. Aztán felfigyel arra a bizonyos férfira, aki kivergődik a vízből. Neki fogalma sincs, ki lehet, hiszen legutóbb nem a nyomozással foglalkozott, de azért annyi kíváncsiság van benne, hogy most odadugja a képét. Segít a férfinak kikászálódni a vízből, de a történetét hallgatva feltűnik neki, hogy valami nem stimmel.* - Szép sztori. És akkor most ha lehet, köhögd ki az igazságot is. *Közli vele határozottan, utasítóan. Elsőre nem használ mágiát, pláne, hogy nem is a fókuszával együtt fürdött, szóval az a táskájában van... de ki tudja, talán már az is segít, hogy határozott, és látszik, hogy 100%-osan tudja hogy a férfi eltitkol valamit. Az ilyen szembesítésektől meg szoktak ijedni, és ha a férfi láthatóan eléggé zaklatott állapotban is van...*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 9:57 am

*Csak megrázza a fejét, tényleg jobb, ha nem tudja, hogy min vigyorgott Theo, talán mindenkinek, lehet, hogy akkor inkább pánikszerűen menekülne el, mint hogy jót nevetne rajta, bár ki tudja.* -Hát ez majd még kiderül. Általában eddig egyedül aludtam, úgyhogy, akkor majd a ti hibátok, hiszen én mondtam, hogy vállalom a földön alvást is. *Mosolyodik azért el kicsit, aztán ugye finoman szólva is elvörösödik, ami Theo kérdésre csak még inkább fokozódik.* -Melegem van! *Vágja rá a kelleténél talán jóval gyorsabban, szóval elég nyilvánvaló, hogy totál nem erről van szó. Aztán a srác lenyom előtte egy póló lekapást, amit képtelen nem végignézni, persze azért nem bámulva, de mégis csak jól megnézve magának a másikat. Igen, nagyjából stimmel azzal, amit álmában is összerakott magának. Megrázza a fejét, ahogy megint más felé másznak el a gondolatai, majd végül az ajtó előtt vár, amíg a srác át is öltözik. A kérdésre csak bólint.* -De akkor te is az enyémet. *Dobja azért vissza a labdát. Mindenesetre addig azért tuti nem mennek le a partra úszni, meg napozni, amíg nem lelki meg Nath-et, szegény ne kóvályogjon már egész nap őt keresve, ha egyszer már meg van, az nagyon kiszúrás lenne.*
Theodore Harris

Theodore Harris

Főkarakter : Christopher Strife
Hozzászólások száma : 34
Kaszt : Hawaii - Page 3 Boszorkany

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 9:06 am

//nem mese-hsz, még a lentebb lévő játékhoz tartozik//

- Hát tudod szívesen elmondanám, csak félek, hogy belepirulnál. *Vigyorog megint Theo, és még rá is kacsint Mike-ra mellé. Noná, hogy játszik, hogy flörtöl. Ki nem hagyná az ilyen lehetőségeket, az ilyen szórakozásokat. Szereti zavarba hozni Mike-ot, na, mit kerteljünk. Felnevet röviden arra, hogy Mike alszik középen, és az aztán következő ismételt zavarra, hogy hoppá, ezt talán mégse gondolta át annyira.* - Nekem megfelel. *Persze, hogy nem ellenkezik, miért is ellenkezne.* - Bizony, senki sem alszik a földön. Kivéve, ha kiderül, hogy alvás közben olyan vagy, mint egy helikopter, és az egyikünket lerugdosod az ágyról, a másikunkat meg felkened a falra. *Csipkelődik, de hát na, ő aztán nem tudja hogy szokott Mike aludni, amennyire ő tudja, még ez is beleférhet. Na de majd éjjel kiderül. Aztán Mike felpattan, vörösödve, krákogva, mire Theo felvonja a szemöldökét.* - Most meleged van, beteg vagy, vagy rossz hatással vagyunk a fantáziádra? *Vigyorodik el a végén megint, hát igen, fogalma sincs, hogy mennyire beletalált, de hát nem is Harris lenne, ha nem tenné hozzá.* - Persze, hogy megyek. Tengerparton vagyunk, és még nem is néztem annyira körbe. Csak várj meg. *Mondja, és ott egyből lekapja a pólóját... hát mit tagadjunk van mit látni rajta, de azért nadrágcserére besétál a fürdőbe, és ami őt illeti, fürdőnadrágban és papucsban, no meg persze az elmaradhatatlan napszemüvegben megy. Tengerpart, na.* - Bekened a hátam odalent? *Teszi még fel a kérdést, majd ugye együtt elindulnak. És közben Nathot is keresik. Bizony.*
Játékmester

Játékmester

Hozzászólások száma : 1128
Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 8:41 am

*Ez a nap is hasonlóan fényesnek és vidámnak indul, mint az elmúlt hét. Holnap haza kell térniük, választásuk alapján üres kézzel. Voltak, akik hamarabb vissza utaztak, hogy értesítsék a tanárokat a történtekről, de a csapat nagyja inkább választotta a pihenést. Jake első pár estéje borzalmasan telt, de ahogy fogyott a hold, egyre inkább erőre kapott, s ezzel végtelen jókedve is visszatért. Ami nem tért vissza, az az esti látványosság. A bálnákat elnyelte a tenger.
Aki délelőtt a parton múlatja az időt, valami nagyon érdekeset vehet észre a távolban. Egy férfi vergődik a hullámokon keresztül. Teljesen meztelen, de befonja valamiféle hínárszerű növény, s teste különböző pontjaira egy-egy tengeri csillag tapad. Nagyon nehezen vergődik ki arra a partszakaszra, a diákok is pihennek, gyengének, betegnek, és csont soványnak tűnik. Ujjain úszóhártya feszül, nyakán kopoltyúk nyílnak és csukódnak, lábfeje teljesen telngeri úszáshoz módosult. Segítséget természetesen elfogad, bőre nyálkás és síkos, mint a halaknak. Amint megszárítja a nap, az úszóhártya/kopoltyú/úszó láb/síkos bőr elkezdenek visszaformálódni normál emberi testrészekké.
Iszonyatosan éhes és akadozva köszöni meg a segítséget, mintha nagyon rég nem beszélt volna az emberek nyelvével. Láthatóan halálosan rémült. A tengernek még csak a közelében sem akar megmaradni, azonnal beiszkol a hotelbe. A recepciós nő eltátja a száját döbbenetében, és Sarah is felismerheti: a férfi nem más, mint Conal. Hogy hogyan maradt életben, és hogy épült fel annyira, hogy járjon, nem tudni, de a gerinctörés nyomait érzékelhetően magán viseli: hátában van egy durva ferdülés és kolrdinálatlanul jár két lábon. Ha megkérdezik, mi történik vele, összeakadó nyelvvel, de megpróbálja elmesélni.*
-A csillag-cet bőrét akartam megszerezni, mint sokan mások. Legendás tárgyakat lehet készíteni belőle, milliókat ér egy-egy négyzetméter. Én nem, én komolyan nem gondoltam volna, hogy a Mélységi őrködik felettük. Hatalmas, hályogos szemű sárkány, néha sötétkék szemű, kopoltyús nőalakként jelenik meg. A víz alatt van egy város, amit gomolygó, sötét víz vesz körbe. Több száz hozzám hasonló embert rabolt el a Mélységi, hogy ott dolgoztassa őket. Hetente tűnnek el emberek a kolóniából, akiket sosem látunk többé. Pengeagyarú halak figyelik minden léptünket. Én... Én... Nem bírtam tovább! Kicseleztem a Mélységit és megszöktem! Mágiám segítségével úsztam ki idáig.
*Nathaniel mentalistaként azonnal megérzi, hogy a férfi -habár nagyrészt igazat mond- néha-néha elég komolyan ferdít, emellett nem is a teljes igazságot tárja fel.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 8:37 am

-Akkor azt lehet, hogy tényleg nem akarom tudni. *Böki ki a piszkos fantázia emlegetésére, bár hát lássuk be az ő álma is finoman szólva rendkívül piszkos volt, de azt nem kell senkinek sem az orrára kötni. Az ágy összetolás témára csak végül lassan bólint.* -De akkor én alszom középen, és akkor nem ölitek le egymást...vagy mégsem...nem tudom. *Kicsit hirtelen lett a válasz abban a formában nem gondolta át, hogy ha ő alszik középen, akkor mindkét iker terrorizálhatja egész éjszaka, szóval...jó ég tudja, hogy mi lenne a jobb megoldás.* -De jól van, akkor senki sem alszik a földön, nem ellenkezem. *Kicsit elmosolyodik, követi Theo mozdulatait, ahogy cipőt vesz le, majd keresztbe teszi a lábát, aztán hirtelen pattan fel a saját ágyáról. Pár lépéssel a másik ágyánál terem, és egy röpke mozdulattal szájon csókolja.* ~Hagy abba!~ *Rázza meg a fejét még mindig ülő helyzetben a saját ágyán, mert hát lássuk be egy egész cseppet megint elkalandozott a fantáziája. Finoman szólva is vörösre vált a feje, majd ténylegesen felpattan az ágyáról.* -Lehet, hogy meg kéne keresni Nath-et, ha még mindig engem keres, meg aggódik, meg ilyenek... *Krahácsol kissé, aztán végül az ajtó felé pillant, aztán vissza Theora.* -De nyugodtan maradj és pakolj ki, ha már lecuccoltál, meg levetted a cipődet is, nem gond. *Teszi még hozzá gyorsan. Túlságosan ide-oda cikáznak a gondolatai, és jó ég tudja, hogy mi sülne ki abból, ha elmennének ketten Nath keresőbe.*
Theodore Harris

Theodore Harris

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 05, 2013 8:04 am

*A morcos pillantásra felvonja a szemöldökét, de nem szól semmit, majd ugye elterül Nath ágyán, és várja, hogy Mike előkerüljön. Amikor ez meg is történik, és Mike rákérdez a vigyorának az okára, akkor csak megrázza a fejét, továbbra is az ágyon fekve.* - Igazán semmiség. Csak egy kis piszkos fantázia, mondhatni. Semmi olyan, amihez ne lennél már lassan hozzászokva itt mellettünk. *Mondja könnyedén, úgy, fekve felpislogva a másik fiúra. Meg fogják-e ölni Nath-al egymást az ágyért... ő nem fog megölni senkit, itt alszik és kész. Oké, Nath is így fog gondolkozni. Oké, igen, meg fogják ölni egymást ezért.* - Vagy összetolhatjuk a két ágyat, és egy dupla ágyon azért elférünk hárman is. *Jegyzi meg, miközben a lábával leszedi a cipőit, az egyik térdét felhúzza, úgy, fekve, a másikat meg átveti rajta keresztbe.* - Nyugi. Jól fogunk viselkedni. *Vigyorog rá a fiúra, és rákacsint, majd felnevet.* - Nem, de komolyan. Nem kell senkinek a földön aludni. Én nem fogok, Nath nem fog, neked se kell. Meg milyen az már, hogy kitúrlak az ágyadból? A tesómat őt simán de hát ő külön kategória, neked is van bátyád, tudod, hogy megy ez. *Más kérdés, hogy azért Nath és Theo kapcsolata kicsit... más kategória, mint Mike és Jonas kapcsolata.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 10:52 am

*Nem, ilyesmit tuti nem észlelt, még az alap dolgokat is igen nehezen észleli, vagy igyekszik direkt nem észre venni, nem pedig hogy még mélyebben...akkor lehet hogy ki is szaladna a világból. A hajtémára már csak megrázza a fejét, aztán ugye bezúz a fürdőszobába, ténylegesen nem elsősorban a fürdés miatt, hanem konkrét menekülés céljából, bár jó ég tudja, hogy Theo mire gondolhat, hiszen azért látja, hogy elég széles vigyor virít az arcán, amikor kikukkant türcsi ügyben. Azért erre picit morcosan néz, de aztán csak átveszi a cuccokat és gyorsan törölközés után fel is öltözik, majd mostmár frissen és fitten kerül elő, no meg végre tisztán.* -Áruld már el, hogy min vigyorogsz ennyire? De komolyan nem értem. *Rázza meg a fejét, amitől csak úgy száll a víz mindenfelé a szobában, hiszen értelemszerűen hajat is mosott, aztán csak ledobja magát a saját ágyára, felhúzza a lábait törökülésbe.* -Meg fogjátok egymást ölni azért az ágyért ugye? Alszom én a földön, vagy nem tudom, csak inkább ezt ne, oké? *Tényleg komolyan gondolja, maximum majd valahogy megágyaz, vagy lepakol valamit, amitől nem lesz totál kemény a padló. Esetleg pl. strandmatracot, az végülis nem lehet annyira vészes igaz? És egyébként is most aludt a parton, kibírja még 1-2 napot a földön is, ha arról van szó, de akkor legalább elkerülheti, hogy az ikrek ne nyírják ki egymást egy ágy miatt.*
Theodore Harris

Theodore Harris

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 10:35 am

*Hát igen, ők ketten kifejezetten a tankönyvek illusztrációi lehetnének a "se veled se nélküled" kapcsolatoknak. Bár ugye az ő esetükben ez eléggé bonyolult, kérdés, hogy Mike mennyire észlelte, hogy azért másmilyen feszültség is van az ikrek között, nem csak testvéri rivalizálás. Nem csak "sokat szívatjuk egymást a tesóval, de attól szeretjük egymást mélyen" dolog ez közöttük.* - De az nem olyan! A te hajaddal teljesen másmilyen játszani, mint egy parókával. Legalábbis gondolom. Biztosan teljesen más a textúrája meg minden. *Panaszkodik, hát igen, ha választania kéne, inkább játszana a Mike hajával mint parókával. Jót derül, amikor Mike berohan a fürdőbe, meg kell mondanunk, hogy eléggé arra gondol Theo, hogy most nem az Mike prioritása, hogy megmosakodjon, hanem valami teljesen más ott a fürdőben... és ez teljesen egyértelmű, hiszen amikor Mike kidugja a fejét, Theo még mindig szélesen vigyorog. Majd bólint, és odasétál a szekrényhez, kivesz egy pár ruhát, igazából kábé az elsőket amik a kezei közé akadnak, majd beadja Mike-nak. Miközben a másik fiú... zuhanyozik, Theo megint elterül Nath ágyán, mer mér ne. Sok sikert a testvérének, ha majd le akarja rugdosni onnan.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 10:00 am

*Végülis ez igaz, egyetértően bólogat, nincsenek összenőve, de az tény, hogy mégis csak sokat látja őket együtt, amióta ismeri őket persze. Arról, hogy előtte mi volt, nincs azért túl sok fogalma, de valahogy inkább afféle se vele, se nélküle kapcsolatnak gondolja, ami Harriséknél van.* -Akkor születésnapotokra kaptok tőlem parókát, amit akkor borzolhattok, amikor akartok, becs' szó! *Azért a saját haját akkor sem ajánlja fel szívesen bármikor erre a célra, mert tényleg nagyon össze tud gubancolódni. Jonas sose értette, miért is hagyta meg hosszúra, az övé persze szinte tüsi, azzal ilyen probléma soha sem volt.* -Pánikolva? *Azért látja a vigyort, szóval minden bizonnyal azért ennyire nem volt komoly az az ijedtség, nem napokra veszett el. Akkor azért lehet, hogy Theo is jobban kétségbeesett volna, ha ne adj isten ma sem toppan be.* -Áh, már értem, mondjuk nem csodálom, hogy ilyesmit feltételezett, de ennyire azért nem fanatizáltam be magam, végülis nem lenne értelme. *Rántja meg kicsit a vállát, majd a saját hátizsákját feldobja a vállára, a másikra pedig a srácét, és segít neki azért ennyiben legalább, ha a saját táskáját viszi magának. A megjegyzésre nagyot nyel...hát az után az álom után, egyáltalán nem meglepő, ha ettől még inkább zavarba jön, főleg mert megint a fejébe tolulnak azok a képek. Gyorsan le is vágja a táskáját.* -Akkor én...a zuhany... *Habogja, majd el is tűnik a fürdőszobában, magára vágva az ajtót, majdhogynem látványosan menekülve. A Nathes megjegyzésre már csak odabent forgatja a szemét, hát igen, ez sem lepné meg kimondottan, annyi szent. Eltelik vagy tíz perc, víz csobogás, meg minden, aztán végül csak a fejét dugja ki az ajtón.* -Adnál be onnan a szekrényből valami tiszta ruhát? *Jó, hát annyira berohant, hogy konkrétan totál elfelejtett magának bevinni azt, ami kellene.*
Theodore Harris

Theodore Harris

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 9:46 am

- Persze, hogy bírom a meleget. Csak ez most így jött ki a lépés, hogy nem jöttem. Egyébként sem sziámi ikrek vagyunk, nem vagyunk összenőve. *Ingatja a fejét, más kérdés, hogy ennyi erővel akár azok is lehetnének. Tekintve, hogy igenis hiányzott neki Nath, és alighanem visszafele is, csak éppen egyikük se mondaná ki. Bonyolult az ikrek kapcsolata na, hiába is mondanánk bármi egyebet erről.* - Meh, kötve hiszem. Ha egy picit meg is nő, akkor sem göndörödik, és nem is hullámosodik, szóval... sose volt olyan mint a tiéd. *De hagyja, hogy Mike megborzolja a haját, és vigyorog is mellé.* - Nath hívott pánikolva, hogy hol vagy. *Túloz, noná, hogy túloz, látszik a vigyorából, meg azért Mike azért már megismerte annyira az ikreket, hogy tudja, hogy gyakran túloznak ha a másikat kell egy kicsit lejáratni.* - Attól tartott, hogy egyedül indultál el levadászni valamilyen rondaságot. *Teszi még hozzá. Csak a hátizsákját adja oda Mike-nak, hogy azt viheti nyugodtan, a másik táskáját ő fogja meg, ő nem hozott annyi cuccot, mint alighanem a többiek.* - Két ágy, az pont eggyel több, mint amennyi kell. *Kacsint rá Mike-ra, mer mért ne, majd pont ő hagy ki egy ilyen magas labdát. Aztán lassan felérnek az emeletre, Nath sehol, Theo meg vállat von.* - Ki tudja merre kószál? Lehet, hogy odalent a bárban a pincérnőnél. Vagy pincérnél. Vagy fene tudja. *Von vállat, és ledobja a cuccát Nath ágyára, és oda is vetődik. Kicsit sem meglepő.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 9:08 am

*Na igen, ezt úgy fest mindkét iker nagyon élvezi, hogy finoman szólva is kikészítsék, az álma után pedig ez még jóval könnyebb is, mint előtte. Bólint egyet a válaszra.* -Pedig azt hittem, hogy te is bírod a meleget, kicsit csodálkoztam is, hogy ha már Nath jött, akkor te nem. *Jegyzi meg azért, mert tényleg szokatlan és fura volt, hogy az ikrek így külön kerültek, ha csak rövid időre is. Amikor az egyik hajtincsét a srác az ujjai között csavargatja, azért egy kicsit befagy, de már valamivel kevésbé, mint mondjuk két héttel ezelőtt egy ugyanilyen akciótól.* -Lehet, hogy a tiétek is göndör lenne, csak ugye rövid, így nem tudhatjátok igazán, de végülis... *Aztán csak előre nyúl, mostmár csak azért is, és megborzolja Theo haját. Ha harc, hát legyen harc! Jó persze, ettől még mindig neki kell többet küzdenie majd, hogy kifésülje a gubancot, a röviddel azért ez sokkal egyszerűbb. Aztán meg is kapja a választ, igen valami ilyen sejtése volt, hogy Theo ezért lehet itt.* -Jó igaz, de nem gondoltam volna, hogy azért mert egy éjszaka nem kerülök elő, már is lélekszakadva rohansz ide. *Mosolyodik el azért kissé talán incselkedve. Jó azért ezt tényleg nem feltételezte volna, ilyen szintű aggódást, bár Nathből sem, hogy egyáltalán idehívja a testvérét e miatt.* -A vulkánokat amúgy se szeretem és lakhatsz nálunk persze, végülis már amúgy is megszoktuk nem? *Finoman megrántja a vállát, majd már nyúl is Theo egyik csomagja felé, azért nem hordárkodik, hogy mindent vigyen, de szívesen segít.* -Bár csak két ágy van, azért ez megnehezíti majd a helyzetet, azt hiszem. *Ráncolja kicsit a homlokát, mert hogy ki fog a földön aludni az egyelőre még nagyon jó kérdés. Mindenesetre a lift felé indul és hamar el is érik a szobát. Kulcs elő, becuccolás.* -Nath ágya, az meg az enyém, de ő hol lehet? *Igen, ez azért remek kérdés, még most is őt keresi valahol? Ejjj...*
Theodore Harris

Theodore Harris

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 8:54 am

*Igen, határozottan élvezi ha Mike kicsit zavarban van a megjegyzései miatt. Kicsit? Na jó, nagyon. És nagyon is élvezi a helyzetet.* - Hmmm, mondhatjuk, hogy ő hívott, igen. És ügyes vagyok, és talpraesett, fel tudom találni magam, hogy idejöjjek. És annyira nem izgatott eleinte a trópusi vakáció, hogy eleve eljöjjek... de ha már így alakult... *Int a táskája felé, amivel idejött, igen, láthatóan csomagolt, nem csak ideruccant.* - Mondhatjuk mániának. *Vigyorog, és Mike egyik hajtincsét kicsit az ujja közé csavarja, egy rövid időre, majd elengedi, és visszahúzódik.* - Göndörödik a hajad. Ami azt jelenti, hogy remekül lehet piszkálni. *Kacsint rá a fiúra.* - Egyébként meg te tűntél el, és el lettem hívva mentőakció tagjának, ha esetleg beástad magad egy vulkán mélyébe vagy valami. Bemorcolnál, ha betáboroznék a szobátokba? Arra azért nincs pénzem, hogy saját szobát vegyek ki, nem hiszem, hogy az enyémet már így késve fizetné az iskola, és egyébként is, talán nem tűnik fel a hotel alkalmazottainak, hogy kettő lakik belőlem a szobában. *Veti fel az ötletet. És hogy hol alszik? Majd kitúrja Nathanielt az ágyból, duh. Mindegy, az is jó meccs lesz még, de akkor is szívesen költözne be. Meg azért Mike-nak is jobb lenne, ha felmennének, legalább le tudna zuhanyozni.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 8:32 am

*Annyira eltereli a saját figyelmét ezzel a hülye álom dologgal, hogy konkrétan totál el is felejt megszólalni, pedig szándékában állt, csak aztán...valahogy azt hitte, hogy kimondta, amit akart, de végülis csak gondolat formájában nyilvánult meg a dolog. Hülye egy helyzet. Mindenesetre Theo valami belső késztetés miatt felnéz, így aztán találkozik a tekintetük, biccent egy aprót, majd ugye nem áll meg, közelebb sétál, addigra már az iker is feltornássza magát. A megjegyzésre csak zavartan vakarja meg a tarkóját. Nem a valóságban semmi sem történt, csak az a fránya tudatalattija játszik vele, ami azért rémesen idegesítő.* -Mi? Nem...de ő hívott ide? Miért? Egyáltalán hogy kerülsz ide? És miért nem jöttél alapból? *Záporoznak a kérdések, amiket már előzőleg is ki akart mondani, de aztán valahogy mégis csak bent ragadtak. Aztán a megjegyzésre csak kicsit elhúzza a száját, tényleg rém kellemetlen, de ez a hajborzolás? Reflexből csukja be a szemét, mert a lehulló homok még félő, hogy a szemébe is belemegy, ami aztán végképp kimondottan kényelmetlen lenne.* -Ez nálatok valami mánia, hogy a hajamat izélgetitek folyamatosan? De most komolyan, hogy hogy itt vagy? *Aztán kezd neki azért leesni a tantusz, hogy minden bizonnyal Nath aggódott és azért hívta ide Theot, ha netán ki kéne ásni őt valami gázos helyzetből, akkor ketten tehessék meg.*
Theodore Harris

Theodore Harris

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 8:19 am

*Van az a helyzet, amikor az ember, hiába fekszik csukott szemmel, vagy alszik, vagy teljesen más dologra figyel, de mégis észreveszi, ha valaki őt nézi. Egyfajta hatodik érzék, mintha érezné az emberek pillantását a bőrén. Pláne, ha valaki felé is indul. Ez a helyzet van most is, valami belső hang, megérzés alapján kinyitja a szemeit, és felemeli a fejét, és hoppá, meg is van, aki elveszett. Eléggé zilált, homokos állapotban, de itt van, és éppen Theóhoz sétál.* - Ha Nath azért hívott fel, hogy közölje, hogy igen közel kerültetek egymáshoz a homokos tengerparton, kitekerem a nyakát. *Jegyzi meg köszönés nélkül, majd talpra löki magát, és végignéz Mike-on.* - Bár be kell vallanom, hogy rohadt kellemetlen lehet. A homok mindenhova bemegy. Szegény te. *Vigyorog, és megborzolja Mike haját, minek következtében persze kisebb homok-eső hullik a hotel padlójára. Szegény takarító, akinek majd ide kell jönnie rendet tenni. Bár minden bizonnyal hozzá lehetnek szokva - elvégre tengerparti szálloda, a homok minden bizonnyal egy átlagos bosszantó ok itt, amihez az itt élők már minden bizonnyal nagyon is hozzá vannak szokva.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 7:56 am

*Felmerült azért benne, hogy minden bizonnyal Nath nem fogja értékelni a helyzetet, hogy annak ellenére, hogy azt írta, este jön, mégsem került rá sor, de az a helyzet, hogy annyira ki volt fáradva a kevés alvás miatt, hogy egyszerűen bealudt az öbölben. Mivel elég elzárt hely, a kutya se jár arra, így már tizenegy is elmúlt, amikor felébredt és a vak sötétben már igazán nem akart elindulni vissza a városba. Vagy egy óra gyalog az út a hotelig, aminek majdnem a fele a városon kívül van, és persze csinálhatott volna fényt, de mégsem akart az éjszaka közepén mászkálni. Egyszerűbbnek tűnt, ha akkor már marad a parton, aztán majd reggel szépen visszamegy. Nath csak nem pánikol be nagyon, az is lehet, hogy fel se tűnik neki, hiszen azt írta, hogy kapcsolódjon ki. Simán nem lepné meg - bár felettébb zavarná -, ha nem csak egyedül találná a szobájukban. Viszont addig nem jut el, hogy fel is menjen, mert amikor végre belép a hotelbe meg is látja Theot lent a hallban. Annyi azért már megy, hogy különbséget tegyen az ikrek között, persze ha nagyon akarná, akkor tuti, át tudnák ejteni. Kissé csapzott, a haja és a ruhája is eléggé tele van homokkal, és jobb nem beszélni arról, hogy még mi...iszonyatosan vágyik egy zuhanyra, hogy lemossa magát. Azért lássuk be, homokos tengerparton nem a legelőnyösebb és nem is a legkényelmesebb aludni. Mindenesetre Theo felé veszi az irányt, nem ül le, menne fel a szobába lehetőség szerint kipakolás és zuhany céljából, de arra kíváncsi, hogy a másik iker mit is keres itt. Az álma után...ha azt mondja, hogy eddig is itt volt csak nem vették észre, akkor jöhet majd a csipkedés, mert lehet, hogy még mindig a parton alszik és álmodik épp.*
Theodore Harris

Theodore Harris

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 04, 2013 7:03 am

*Oké, jó helyen jár. Kiindulva abból, hogy több lány is ismerősként köszönt neki, pedig életében nem látta még őket. Életében nem volt még Hawaii-n, kezdjük azzal - bár az, hogy valaki úgy beszél vele, mintha látták már volna, az egyáltalán nem szokatlan Theo számára - ezzel jár, ha az emberből kettő van. Még ha nem is tudja, hogy nem ember. Egy lánnyal sikeresen elkalauzoltatta magát a hotelig, anélkül, hogy a hölgynek leesett volna, hogy Theónak fogalma sincs, hogy merre kell mennie, majd odalent elbúcsúzott tőle, és lehuppan a hotel előcsarnokában egy fotelbe. És itt, mint végig az ide vezető úton, ismét felmerül benne a kérdés: "mi a jó eget keresek én itt?" Nath mondta, hogy Mike nem került elő, ami azért eléggé aggodalomra ad okot, jelenleg. (Meg aztán nincs ahhoz szokva, hogy az ikrétől sokáig külön kontinensen legyen hoppá.) Felsóhajt, és hátrahajtja a fejét egy kicsit, becsukva a szemeit. Teljesen elment az esze, ez már hivatalos. De tökmindegy, mert már itt van, eljött, de minek? Legalább meleg van itt. Szóval jelenleg most vár, hátha Nath, vagy esetleg Mike idedugja a képét. Vagy valaki más a suliból, esetleg.*
Kockadobás

Kockadobás

Hozzászólások száma : 860

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 11:01 am

The member 'Michelle Sagredo' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Hawaii - Page 3 Tiz
Result :
Hawaii - Page 3 Tizolda Hawaii - Page 3 Tizolda
Michelle Sagredo
Tanár
Tanár
Michelle Sagredo

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 721
Kaszt : Hawaii - Page 3 Illuzionista

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 11:01 am

//Nekem valahogy lemaradt a dobás az első meséről, úgyhogy ezt most pótolnám, ha lehetséges értelemszerűen Jake karival.

alapesély
1-29: különleges tárgy
30-42: általad választott különleges tárgy
43-73: mágikus felszerelés
74-92: általad választott mágikus felszerelés
93-00: familiáris vagy személyes tárgy //

Üzenőláda :

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 7:39 am

*Piszokmelegvaaaan. Csak természetes, hogy betakarózott este, ettől függetlenül - csak a takaró huzatával, és csak a derekát, de annyit muszáj volt, mert képtelen takaró nélkül csak úgy elaludni a legnagyobb melegben is. Reggelre viszont olyannyira beletekeredett a takaróba a melegtől való forgolódás közben, hogy elég nevetséges látványt nyújt... bár attól függ, ki hogy tekint rá. Mélyen alszik, abszolút nem ébred fel arra, hogy Mike mozgolódni kezd, és még az ajtócsukódásra sem. Talán egy jó órával, másféllel később kezd el ébredezni. Nyújtózkodik, ásít, majd megakad a mozdulatban amikor meglátja hogy Mike már nincs az ágyában. Fülel, hátha csak a fürdőbe ment ki, de nem, tényleg elment. Kicsit elmereng azon, miért nem keltette fel a másik, miközben felkelne, de remekül felbukik a takaróban. Káromkodik, aztán lefejti magáról, és még mindig eléggé álmosan felfedezi az üzenetet is.* - Ó, hogy mennél a jó... nekem ehhez reggel van! *Fakad ki, és végiggondolja a lehetőségeit. Vagy leül tiszta kómásan, és szenved a betűkkel, vagy talál valakit aki felolvassa neki. Kérdés, mennyire veszik be, hogy nem tud angolul, csak ezt Mike-kal elfelejtette közölni. Az viszont kicsit aggasztó, hogy Mike nincs a szobában, mert mi van, ha elhúzott egyedül levadászni a szörnyet, vagy valami....? Végül befejezi a tépelődést, lerakja az üzenetet, és elindul kávéért. Az az első lépés. Utána hátha több kedve lesz szenvedni a gonosz betűkkel amik a képébe röhögnek.*

[kicsit később]

*Amikor végre sikerül végig megfejteni az üzenetet, megkönnyebbülten dől hátra, és nyögve masszírozza a szemeit. Ki kell találni, hogy mondja meg Mike-nak hogy ne írogasson neki üzeneteket, anélkül, hogy közölné, hogy nem tudja elolvasni. Viszont még mindig nem tudja, Mike pontosan hova ment, és a lehetőség, hogy talán tényleg egyedül akarja levadászni a szörnyet, határozottan nem hagyja nyugodt lelkiismerettel itt ülni. De csak van annyi esze, hogy nem csinál ilyet, ugye? Elmereng ezen a kérdésen, és arra jut, hogy simán lehetséges, szóval fújtat, és elindul megkeresni Mike-ot. (Aztán útközben belebotlik egy netkávézóba és inkább leül beszélni valamelyik testvérével mielőtt továbbmenne. Meg talán flörtölni a mellette ülő lánnyal. De amúgy keresi Mike-ot.)*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 7:15 am

*Ha az ember gyanakodna, amikor álmodik, hogy csupán álomról van szó, akkor minden bizonnyal felmerült volna benne a kétely, amikor Nath olyan furcsán kapta el a lépcsőn, mert annak aztán alig volt realitása. Ha a parton feltűnt volna valami Baywath-os vízimentő, akkor végképp, de erre nm került sor, sőt még akkor sem merült fel benne, hogy ez csupán a tudatalattijának csúnya játéka, amikor visszaértek a partról és Theo itt volt a szobában. Jó persze, alapvetően értetlenkedtek, de alig minimálisan, pedig normál esetben azért sokkal kevésbé hitte volna el a dolgot, hogy a srác is velük jött, hogy nem vették észre. Hogy mi van? Mindenesetre a tudatalattija elég hülye játékot indított el, amit minden bizonnyal az ikrek felettébb élveztek volna, de hát ők csak szereplőkként voltak az egész részesei, nem élték át. A parton felmerült hármas lehetősége aztán szépen ki is bontakozott, így nem meglepő, hogy korán reggel az éjszakai forgolódás után finoman szólva is ziláltan ébredt, bár legalább nem annyira szétcsúszva, mint az elmúlt két napban, amikor alig aludt, mert halálsikolyok és egyéb csúnyaságok zavarták meg folyamatosan. Azért ez lássuk be, jóval kellemesebb álom volt. Ahhoz pedig mostmár semmi kétség nem fér, hogy meleg, menthetetlenül a pasik érdeklik, mert ilyen pajzán álmai a büdös életben nem voltak még egy lánnyal sem. Végülis annyit legalább Nath két napos küzdelme jobb kedvre derítés terén elért, hogy elterelte a gondolatait a problémás eseményektől, ellenben az is tuti, hogy lazán kiszúrná, hogy furcsaságokat álmodhatott össze, lévén a történteket megfelelően tükrözi az, ami így háton fekve a takaró alatt dudorodik úgy deréktáj alatt. Francba! Gyors ütemben és halkan kéne elérni a fürdőszobát. Vadászként megtanult csendesen közlekedni, láthatóan Nath még alszik, szóval el is tűnik szépen, és csak jópár perc múlva kerül elő, felöltözött, fogat mosott, sőt még egy táskát is összepakolt. Rövidke üzenetet is írt sebtiben, és Nath már jó eséllyel max. arra ébredhet fel, amikor csukódik mögötte az ajtó. Kettesével szedi a lépcsőket, igen, mára el akar tűnni, jó eséllyel az öböl lesz a cél, azt alig ismeri valaki, elég jól el van rejtve, és ha már amúgy is arról álmodott...ideális. A cetlin pedig ez áll:

Kösz az elmúlt napokat, de tudod kikapcsolódni jöttél, úgyhogy mostmár tedd azt, ne csak az én lelkemet ápold. Ismerlek annyira, hogy nem lesz gond, hogy elfoglald magad, könnyen ismerkedsz. Smile
Estefelé jövök!
Mike

Üzenőláda :

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2013 6:53 pm

*Persze, viselkedésre sokkal morcosabbak a legtöbben reggel, sokkal inkább arról volt itt szó, hogy olyankor kócos hajjal, kicsit kómásan, álmos szemekkel állítólag kinézetre mindenki aranyosabb. Az más kérdés, hogy ez első kávé előtt Nathnál is addig tart, amíg megszólal, pontosabban inkább rámordul arra, aki hozzászól. Azért valljuk be, a csók közben nem Theo az elsődleges ember, aki a gondolatai között lebeg, az majd később jön. Inkább kimászik a vízből, és átveszi a naptejet, majd elkezdi kenni, és közben masszírozni Mike hátát.* - Áh, értem. És azóta sem tűnt el teljesen? Nem tudják mágiával meggyógyítani, vagy ilyesmi? *Kérdezi, de azért mégiscsak igyekszik finoman bánni a derekával, hiszen ha ott sérülés van, akkor a kisebb érintés is sokkal jobban fájhat. Arra, hogy viszonozná, kicsit elmosolyodik, de lassan mégiscsak kezd eszébe jutni Theo, és ő ismeri már annyira a bátyját, hogy nem... aligha értékelné ezt az egészet. De mégis, a masszázs határozottan csábítónak tűnik...* - Rendben. *Egyezik bele. Aztán lassan alighanem tényleg visszamennek ebédelni, és mára egészen visszavesz, pontosabban... inkább megáll ezen a szinten, esetleg néha egy-egy csókot lopva, de nem próbál még többet, új dolgot zúdítani Mike-ra.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2013 6:43 pm

*Jó mondjuk ez tény és való, hogy azért ott is sokat találkoznak és sokféle helyzetben, bár azért azt vitatná, hogy reggel sokan kedvesebbek, mert akadnak bőven olyanok, akik pont hogy reggel jóval morcosabbak az átlagnál, és nehezebben viselnek el mindent, még a legkisebb apróságon is ki tudnak akadni, ha arról van szó. Mindenesetre a csók megtörténik, ki tudja, hogy Theo mennyire értékelné, ha tudna erről a helyzetről. Bár lehet, hogy nem zavarná maga a dolog, maximum ő is akarna belőle egy kicsit... Mindenesetre tényleg elég lelkes. Hiába no, eddig akárhány csókban volt része, igazán egyiket sem élvezte, hiszen mindegyik lányokkal volt, ami úgy igazán nem nyerte el a tetszését érthető módon. Azokhoz képest ez most remek felüdülés, kifejezetten élvezetes. Elmosolyodik a kérdésre, jó hát ő sem úgy értette, hogy itt.* -De persze, én is úgy gondoltam, hogy nem itt bent, nem tudnék felfeküdni a víz tetejére, vagy ilyesmi. Kigázol a vízből, és gyorsan hasra is veti magát, mert az a baromi nagy és ciki helyzet, hogy ha nem lett volna hideg a víz, akkor deréktáj alatt most elég látványos lenne a változás ahhoz képest, mint ahogy bement a vízbe... Hasra veti magát, és kicsit felkönyökölve túr bele a táskájába, majd átadja a dobozt Nath-nek.* -Tiéd a pálya, és a derekamat ne kíméld, ott néha nagyon durva tud lenni...régi sérülés, nem kellemes. *Aprót sóhajt, majd elégedetten elnyúlik, aztán azért még megszólal.* -Bár én nem vagyok olyan profi, mint te, de ha szeretnéd...azért úgy a fer, ha viszonzom is majd. *Szóval igazából szívesen masszírozza meg majd Nath hátát, végülis azt is be kell majd kenni, hogy ne égjen le, aztán jó eséllyel vissza is zúznak, mert bár hoztak szendvicset, de azért nem lenne rossz az a kiadós ebéd sem.*

Üzenőláda :

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2013 6:35 pm

*Persze, de azért ott is szobatársak, szóval mégiscsak gyakrabban találkoznak, mint általában... na meg olyan helyzetekben is, amilyenekben másokkal nem. Fürdőből kijőve, vagy mondjuk reggel, még kómásan, amikor állítólag mindenki aranyosabb. Állítólag. Az tény, hogy ő is elég izmos, sportolt egész életében, de Mike mégiscsak kifejezetten képezve volt vadásznak, vagy mi, szóval nem csak a fizikai ereje nagy, hanem tudja is hogy hol kell megfogni az embert meg ilyesmi, nagy eséllyel... de a vízben mégiscsak nehezebb, meg nem igazán harcolnak, inkább csak játszanak. Aztán megcsókolja Mike-ot, és hagy neki időt, hogy észbekapjon, mielőtt elhúzódna, de erre nem lesz szükség, mert Mike valóban megtalálja magát láthatóan, és visszacsókol. Eléggé meglepődik a lelkesedésen, valljuk be, de nem panaszkodik. Mike a hajába túr, ő pedig magához öleli amennyire a vízben tudja, majd mikor elhúzódnak, kicsit félredönti a fejét.* - Itt, most? Nem kellene visszamennünk inkább? *Kérdezi, de azért kimászik a partra, és ő ugyan készségesen masszírozza meg Mike-ot, ha úgy gondolja.*
Mike Preston

Mike Preston

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2013 6:25 pm

*No igen, minden érmének két oldala van, ez a mostani helyzetre is igaz. Lehetséges, hogy ha nem jönnek el erre az útra, akkor nem látnak csúnya dolgokat, nem futnak bele durva sárkányokba sem, viszont akkor más dolgok sem történnek, más dolgokról sem beszélnek, hanem lehet hogy csak tovább kerülgeti egymást a suliban, ahol azért mindig elég sokan veszik körbe őket. Bár akkor is minden bizonnyal alakultak volna dolgok idővel, de lehetséges, hogy jóval lassabban. Csak bólint a masszázs témára, végülis miért ne. Kikapcsolódni jött, és azért lássuk be Nath-nek elég ügyes keze van, ezt már e téren megtapasztalta. Igyekszik leborítani a másikat, lehúzni, de a vízben eléggé kiegyenlítődnek az erőviszonyok, hiába hogy az alap adottsága jobb, erősebb a vadász előélet miatt.* -Áh cseles! *Nagy levegőt vesz, amikor Nath lemerül a víz alá, hogy ezzel húzza le őt is, aztán még egymásnak feszülnek kicsit, majd kicsit azért meglepődik, amikor a srác kihasználja az adódó alkalmat és a száját az övére tapasztja. Először még a viszonzás is elmarad, kicsit befagy a dologtól, de eléggé behevültek a kis harc miatt is, úgyhogy hamar magára talál és talán még hevesebben is, mint amire Nath számítana viszonozza a dolgot. A keze önkéntelenül felcsúszik a srác hajába, beletúr, egyáltalán nem zavarja, hogy vizes, hiszen mindketten teljesen csurom vizesek ugye jelenleg. Talán egy perc is eltelik, mire elszakad, bár valahogy hosszabbnak érzi, fene tudja, órát azt nem hozott magával, hogy mérje, érthető módon. Fellélegzik kicsit, nagyot nyel, aztán a part felé pillant.* -Akkor jár nekem az a...masszázs?
Ajánlott tartalom

Hawaii - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hawaii   Hawaii - Page 3 Icon_minitime

Hawaii
Vissza az elejére 
3 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: