Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Hawaii | |
|
+39Noah Karl Pavel Kockadobás Sarah Lairs Nathaniel Harris - Archív Isolda Mahla Tyrphosie Logan Knucker Lilia Radoslava James Ravenwood Kasey Jake Ellswood Isobel O'Shennon Mike Preston Játékmester Lizbeth Westlive Pierre Bontavier Andrey Bogdan Katherine Mary Black Ariadné Tanith Sepp Dierk Moana Hine Ayla Madyzyn Atum Malah Angelina Mary Black Rosalie Hooper Anaze White Domajan Gurskovity Cirelin de Sovalon Sarah Christina Keller Latiffa Milena Aali White Elisaveta Grozda Moraru-A Gerlice Éva Gary Shazzox Jack Darkfield Rupert Rankle Nalani Haukea Vaszilij Potrevszkij Mira Todorka Nicol Bennet Kalandmester 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Hawaii Szer. Jún. 11, 2008 4:04 pm | |
| First topic message reminder :
Hawaii téma a kiránduláshoz. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nathaniel Harris - Archív
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a cadetblue.
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 6:10 pm | |
| *Akkor még jó, hogy Nath vele jött, megmutatni neki, hogy márpedig nem akar ő annyira elszökni. Bár lehet, hogy azért megbánta kicsit, jóval egyszerűbb lett volna, ha soha nem szereznek tudomást erről a szörnyről, meg a halott turistákról... a tudatlanság áldás, ahogy mondják. Olyan miatt nem aggódik, amiről nem tud. Most viszont igyekszik kizárni az egész dolgot, és valóban kikapcsolódni Mike társaságában. Természetesen nem hiszi el, hogy Mike fantáziája nem indult be, de csak mosolyogva csóválja a fejét. Nem erőlteti nagyon, sejti, hogy egyszerre sok, majd talán később.* - Nocsak. Így, önként? Hát rendben. *Válaszol nevetve, és csakazértis lefröcsköli Mike-ot. Ez még csak kicsi, csak tréfából, a vízicsata előtt. Aztán Mike kicsit komolyabbá fordítja a dolgot, Nath elbújik a szikla mögé, de mire észbekap, Mike már a hátán van. Automatikusan próbálja leborítani magáról, bele a vízbe, ha pedig az nem sikerül, akkor magától, önként merül le, és kapásból elkapja a fiú bokáit, majd húzni kezdi lefelé. És persze figyel, a kínálkozó alkalomra... és amint lehetőséget lát rá, egyszerűen előre hajol, és megcsókolja Mike-ot. Mocskos trükk, de ez tuti eltereli a figyelmét egy ideig.* | |
| | | Mike Preston
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 159 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 5:57 pm | |
| *Annyi szent, pár héttel ezelőtt még fel sem merült benne, hogy egy fiúval fog randira menni, sőt még pár nappal ezelőtt sem, amikor úgy döntött, hogy lelép kicsit az iskolából, pont hogy részben az ikreket is kicsit hátra hagyja, bár fene tudja, lehet hogy nem is akarta volna igazán a dolgot. Hát igen, azzal, hogy még el is vörösödött eléggé elárulta magát, így csak menteni próbálja a menthetőt, de sokat nem ér a dolog.* -Nem...tényleg...nem nagyon... *Inkább elzavarni akarja a témát, mert még tényleg beugrik neki pár kép, és akkor végképp lángolni fog az arca. Ez most egyszerre így sok nap, még egy pasival is egy ágyban lenni, nem hogy kettővel. És akkor ezek után egy szobában lenni a sráccal, amikor ilyesmi jár a fejében...uh basszus, azért az nem lesz gyenge éjszaka annyi szent.* -A masszázst azért még lehet, hogy behajtom, legalább tolódik kicsit a hátfájás, ami néha elő szokott jönni. *Mosolyodik el kicsit, amikor már nagyjából leküzdötte a zavarát, no meg a hideg víz is jótékony hatással volt a kezdődő paprikavörös arcára. Amikor Nath elterült a víz felszínén, a korábbi beszélgetés miatt akaratlanul is olyan helyre kalandozik a tekintete, amerre normál esetben tuti nem nézett volna, és gyorsan el is kapja, aztán megjön az ellentámadás is. Lelkesen veti magát a srác után a szikla mögé, konkrétan pont a nyakába ugrik, és próbálja játékosan lenyomni a víz alá. Azért itt már rendesen meg van a testi kontaktus, de hát játék közben fel sem tűnik az embernek hogy hol és mik érnek össze.* | |
| | | Nathaniel Harris - Archív
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 5:45 pm | |
| - Ki tudja... nemrég még azt sem gondoltad volna, hogy egy fiúval fogsz randira menni. Majd meglátjuk. *Kicsit megvonja a vállát. Mondjuk, hogy reménykedik, hogy Mike megváltoztatja majd a véleményét, mert... még ha bonyolultan is, Theo valahogy mindig is egy állandó pont az életében. Na meg tudja, hogy a bátyja is kedveli Mike-ot, és fene tudja hogy reagál majd, ha megtudja mi van most. Azt viszont látja, hogy a másik elvörösödik a felvetésre, és felnevet.* - Valld be, hogy elképzelted! *Cukkolja Mike-ot, majd valóban, hamarosan megy Mike után a vízbe. Lemerül a víz alá, majd végignyúlik a vízen, háton fekve.* - Aham, én se nagyon bírom, de mégiscsak kellett volna... na meg kaphattál volna még egy remek masszázst. *Somolyog egy kicsit, csukott szemmel, a hátán fekve... így abszolút nem számít támadásra. Amikor Mike lefröcsköli, hirtelen elmerül a meglepettségről, reflexből, majd prüszkölve jön fel.* - Hát jó, ha így akarsz játszani... *Azzal lelkesen fröcsköl vissza, az egyik nagyobb kő mögé bevetődve.* | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 5:36 pm | |
| *Megrázza a fejét, jó eséllyel tényleg nem akarja, hogy Nath erre válaszoljon, de aztán még is megteszi, amire el is húzza a száját. Hát tényleg nincs oda ettől a kifejtéstől, annyi szent.* -Nem tudom...tényleg nem tudom ezt megérteni. *Jó persze sok minden furcsa, amit az ember még nem élt át, de azért ez viszonylag ritka is, amikor valaki ilyen nyitott kapcsolatban él, vagy mondjuk több mindenkivel van együtt egyszerre. A felvetésre finoman szólva is elvörösödik, mert konkrétan be is ugrik neki egy röpke kép, amit gyorsan igyekszik is törölni a memóriájából.* -Hova gondolsz...! *Kissé erőltetett felháborodás, bár azért annyi szent, hogy konkrétan még egy pasival sem volt együtt, nem hogy kapásból kettővel, az azért már tuti sok lenne hirtelen, lazán kisülnének az áramkörei. A vízből pillant vissza, hogy miért is nem jön a srác. Látja, hogy csak csendben figyel, amitől azért kicsit megint zavarba jön. Inkább lemerül, hogy teljesen átadja magát a simogató hullámoknak, és a haját is bevizezze, aztán végül megérkezik a másik fél is. A felvetésre pedig csak megrántja a vállát. Hát igen a déli legnagyobb napsütésben jöttek ki, szóval itt azért esélyes egy leégés.* -Az mondjuk igaz, totál kiment a fejemből, már szomjaztam a vízre, és az úszásra, az pedig csak időhúzás lett volna nem? *Körbepillant, tényleg teljesen kihalt az egész hely, közel s távol nincs senki sem, a legközelebbi apró pont a vízben is olyan messze van, hogy csak pontnak látszik.* -De egyszer kibírjuk nem? Bár elég fehér a bőröd, de...maximum majd keresünk rá valami mágiát. *Aztán már lendül a keze, szélesebb vigyorra vált, és teljes erőből egy nagy adag vizet zúdít a srác nyakába, vizicsataaa! Arról volt szó, hogy kikapcsolódnak, hát ő így szokott.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 5:22 pm | |
| *Felvonja a szemöldökét Mike szavaira a nyitott kapcsolatról, majd kicsit elhúzza a száját.* - Áh, nem akarod te hogy én erre válaszoljak. *Csóválja meg a fejét, de aztán végülis csak megteszi. Ő nem véletlenül nem hozta fel a nyitott kapcsolatot, nem is fogja, sejtette hogy Mike nem menne bele, de azért automatikusan meg akarja védeni a dolgot.* - Nem feltétlenül, igazából. Könnyen lehet, hogy szeretsz valakit, de mégsem tudod teljesen lekötni magad minden értelemben, még akkor sem, hogyha érzelmileg csak az adott személyé vagy. Meg persze az sem kizárt, hogy esetleg több ember iránt érezz valamit egyszerre. Még ha te nem is tudod elképzelni... van akivel megesik. Ha veled nem, akkor nem mész bele ilyen kapcsolatokba, és tádám, meg van oldva. *Mondja végül, kicsit oldalba bökve Mike-ot, majd elgondolkozást tettet.* - Bááár, valld be, hogy te is értékeltél egy hármast Theoval. *Azért Mike után kap, elvégre csak nem kellene, hogy egy-egy ilyen megjegyzésénél lezúgjon a kövekről, bár ha sikerülne megint úgy bedöntenie mint az előbb... nem is tudja, az hogy jött össze, valami ultramázli kellett hozzá. Így már nem is válaszol a csókos dologra, majd később úgyis rátér megint.* - Persze, készültem. *Bólint a fürdőnadrágos történetre, ő is átöltözött. Először viszont nem vetkőzik le, csak a pólóját veszi le, és egy ideig csendben figyeli Mike-ot ahogy a vízbe merül. Utána vetkőzik le teljesen, és megy utána, hiszen tegnap tényleg nem nagyon volt idejük fürdeni.* - Az megvan, hogy kihagytuk a naptejet, ugye? | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 4:42 pm | |
| *Bólint, az lesz, szépen rendbe szedi a dolgokat magában, meg úgy a világhoz való viszonyát, meg általában a másokhoz való viszonyát, hiszen azért lássuk be, nem mindenki annyira elfogadó a mássággal szemben és annyi szent, hogy ha még démonvadász is vagy...elég ciki, ha azért néznek le, mert közben nem csajozol dögivel. Akkor is, ha igazából nem is akarsz démonvadász lenni.* -Én az ilyesminek nem is vagyok a híve, a nyitott kapcsolat...ott szerintem igazán nincs is szerelem, mert ha valaki igazán kell neked, akkor mellé nem kell még valaki más is nem? *Lehet, hogy ez inkább költői kérdés, mert eléggé pofán vágná az, ha azt a választ kapná, hogy nem, rosszul gondolja. A kérdés azért egy kicsit leblokkolja, amitől majdnem rosszul is lép a köveken, de szerencsére az ösztön meg van benne, hogy ne haljon szörnyet. Ha csók helyett szex merült volna fel, akkor már lehet, hogy valahonnan az egyik lenti kiálló szikláról kéne felkanalazni az agyvelő darabkáit. Így végül csak egy fuldokló köhögést nyom el.* -Ha a helyzet úgy hozza...nem gondolom, hogy problémát jelentene. *Mondja ki végül, bár annyi szent, hogy azért jelen helyzetben ez nem ennyire egyszerű, hiszen lássuk be, eddig még pasival nem próbálta, mégha ez így megfogalmazva felettébb hülyén is hangzik.* -Igen, bár olyan sokat nem nyaraltunk itt, talán csak kétszer, de miután először megtaláltuk, akkor onnantól nem egyszer menekültem ide, ha szükségét éreztem. Tényleg nem hallani semmi mást, csak a tengert, de mégis úgy törik meg a sziklák a vizet, hogy szinte alig van hullámzás. *Magyarázza, kicsit el is révedve a távolban, a tiszta vízben.* -Fürdőnadrágot hoztál? Mert akkor... *Ledobja a cuccait, és futva indul el a víz felé. Legutóbb ez amúgy is kimaradt, és végül az egész tömegmészárlásba torkollt, most legalább kiélvezheti a vizet.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 2:39 pm | |
| - Persze, tudom. Ezért fontos megbeszélni, hogy hányadán állunk, meg minden. De nyugodtan gondold végig, meg rakd rendbe magad. *Megvonja a vállát. Ő nem siet sehova igazából, hogyha Mike össze van zavarodva, nyugodtan bogozza ki hogy érez, meg minden. Nem nagyon van a közelében senki más, akivel addig elkezdene randizni, vagy ilyesmi. (Theo az persze Theo, de őt ilyen szinten nem kalkulálja be... nem, az annál jóval bonyolultabb.) Arra, hogy azt szereti, ha valaki hűséges alkat, csak kicsit felnevet.* - Na igen, nem hiszem, hogy bárki is szereti ha megcsalják. Bár persze vannak a nyitott kapcsolatok, de ott is fontos, hogy mindkét fél tisztában van vele, hogy a párja másokkal is van, és nem egymás háta mögött csinálják. Aztán mikor Mike kijelenti, hogy ezt is vehetnék randinak, határozottan meglepődik, de aztán mosolyog.* - Rendben. És hogy viszonyulsz a csókhoz az első randin? *Egy hajszálnyira van tőle, hogy szexet mondjon, de azért annyira nem akarja kiakasztani Mike-ot, még ha nem is gondolná teljesen komolyan.* - Az óvatosság a középső nevem. *Megrántja a vállát, és követi Mike-ot, mögötte mászva, azért néha kicsit rajta felejtve a tekintetét. Aztán odaérnek az öbölhöz, és egy rövidet füttyent.* - Húha, ide tényleg megéri bemászni. Szóval ide jöttél ki olyankor gondolkozni? | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 2:19 pm | |
| *Bólint egy rövidet, igen, minden bizonnyal addig bőven ráér, amíg nem lesz tényleg valamilyen kapcsolata valakivel.* -Igazad van, kösz, tényleg. *Sóhajt egyet. Hát igen, azért ez tényleg nem egyszerű, magával sincs teljesen tisztában, akkor igen nehéz ezt mással közölni, vagy adagolni, annyi szent igaz. Mindenesetre elérik a célt lassan, a visszakérdezésre pedig csak bólint.* -Erre értem, hogy tudod elég nyitott vagy mindenkivel, és igen nehéz tudni, hogy mikor gondolod komoly. Tudod mondtam már. *Valami ilyesmit magyarázott múltkor a Nevadiában is, ha minden igaz. De azért elmosolyodik a válasz hallatán, még annyira végülis nem ismeri Nath-et, hogy tudja, hogy abban az esetben hogyan változna a hozzáállása, ha mondjuk bár mi lenne közöttük, de azt tuti, hogy nehezen viselné, akkor akkor is kicsapongó lenne, mint ugye jelenleg.* -Jól van, én azt szeretem, ha valaki hűséges alkat...bár azt hiszem, nincs olyan, aki ne ezt szeretné. És végülis, ezt is vehetjük randinak. *Kicsit felhúzza a szemöldökét, de nem ellenérzés miatt, inkább csak egy szórakozott mosoly kíséretében.* -Szép, egy öböl, eléggé eldugott, úgyhogy általában a kutya se jár arra, meg ugye mindenkit a homokos part érdekel. *Bök az állával arra, amerre a nagyobb tömeg látható, apró pöttyök a távolban, sok-sok ember, ide szűrődő nevetés stb.* -De mindenesetre óvatosan! *Lassacskán haladnak, a sziklák között meg kell találni a jó útvonalat. Ő megy előre, úgy a biztos, mert már járt itt, kb. emlékszik, hogy melyik szikla mozog, és melyik nem. Lassacskán el is érik a célt, igazából közel van, csak nehezen lehet elérni. Nem túl nagy öbölről van szó, itt is kellemesen homokos a part, de nem hallani semmi mást, csak ahogy a hullámok a környezők szikláknak csapódnak. A víz a parton egészen sekély, és olyan tiszta, mint sehol máshol a környéken, talán épp azért, mert nem szokta senki sem felzavarni, mint mondjuk a strandon.* -Mi csak úgy neveztük el Jonassal, hogy a Gondolatok öble. | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 2:08 pm | |
| - Hát figyelj, senki nem mondta, hogy rögtön el kell mondanod apádnak. Hogyha majd komoly kapcsolatban leszel egy fiúval valamikor, előbb vagy utóbb úgyis muszáj lesz, de addig... szóval ha nem akarod neki elmondani, hogy talán inkább a fiúk érdekelnek, akkor ne tedd. Ha meg nem is beszéltek, akkor pláne nem... bár akkor nem nagyon tudsz már rontani a helyzeten. *Mikor Mike elhallgat, mondván, hogy azt hitte komoly gond van vele, csak kicsit megszorítja a kezét. Rövid mozdulat, bátorítás, hiszen tudja, hogy ez elég gyakori érzés azoknál, akik nem (csak) az ellenkező nem iránt érdeklődnek. Furcsa, hiszen neki valahogy ez kimaradt, valahogy mindig alap volt neki, hogy a szerelem, az érzelmek azok nemtől függetlenül ugyanazok maradnak - ez megintcsak Shivala öröksége lehet, de erről nem tud, szóval maga sem érti hogy úszta meg ennyire a krízist. Aztán valóban elkapja Mike-ot, szerencsére edz, meg minden, szóval meg tudja tartani. Arra, hogy Mike is bírja, csak kicsit elmosolyodik.* - Hogyan? *Kérdez vissza azért, majd kicsit megvonja a vállát.* - Igazából komolyabban nem jártam még olyan sok emberrel. És ha tényleg járnánk, akkor nem flörtölnék másokkal. *Aztán utazgatnak, viszonylag hamar odaérnek ahova Mike akarta, és csak lebök az edzőcipőire.* - Aham, minden oké. Mondtad, hogy sziklák lesznek. Milyen hely is ez pontosan ahova megyünk? | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 1:48 pm | |
| *Ráncolja kicsit a homlokán, ahogy valamiféle választ próbál összehozni a kérdésre. Fogalma sincs, hogy az apja hogyan reagálna, főleg most, hogy igazából beszélő viszonyban sincsenek.* -Nem tudom, tényleg. Még egyelőre nekem is új, érted, két hónapja még barátnőm volt, csak valahogy mindig éreztem, hogy nem az igazi. Dumálni, meg ilyenek az nem volt gond, de a többi... Néha már azt hittem, hogy komolyan baj van velem.... *Elhallgat hirtelen. Ezeket még soha nem mondta senkinek sem ebben a formában, még talán saját magának sem tisztázta le rendesen, hogy végülis az a helyzet, hogy hidegen hagyják a nők olyan értelemben.* -Nem is beszélek az apámmal, szóval passz. Jonas félek, hogy kicikizne, Lory-nak nem jelentene gondot, ő elég laza e téren. *Fejti ki aztán a családos témát, de hát csak tippelget, az igazi reakciókat úgysem tudná. Aztán amikor majdnem elzuhan a lépcsőről lefelé menet és Nath elkapja kissé befagy, és nagyot nyel, így hátradőlve, félig a következő lécsősor felett, lényegében teljesen a srácra hagyatkozva, hogy megtartsa, különben csúnya lezúgás lenne belőle.* -Öhm...kösz! *Böki ki, zavartan tűrve a füle mögé a haját, ami megint össze-vissza kavarodott. Aztán Nath szavaira kicsit elmosolyodik.* -Én is bírlak, tényleg. És persze nem várhatja senki, hogy rövid ismeretség után örökre együtt esküt kössünk, csak úgy láttam tudod, hogy...te eléggé szabadon csapódsz bárkihez. *Mondja ki, láthatóan nagy küzdelmek árán. Franc tudja, hogyan is lehetne ezt megfogalmazni. Ahogy Theo mondta, de az kissé talán drasztikus verzió volt. Mindenesetre behuppannak a kocsiba, és igazából olyan sokat nem is kell menni, csak ugye gyalog lett volna sok, egy jó tíz perc, negyed óra alatt el is érik a célt. Sima parkoló van, ahova le tudják tenni a kocsit.* -Azt nem mondtam, de mászó cipő van rajtad ugye? *Pillant lefelé, mert ő edzőt vett, ide nem jó a papucs. Elég erőteljesen sziklás rész van előttük, amerre indul, totál ellenkező irányba, mint a legtöbb turista, akik balra zúznak el, a homokos tengerpart felé.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 1:36 pm | |
| *Csak mosolyogva csóválja a fejét Mike szavaira, és kicsit megakad a szeme a fiú tincsein, főleg a hullámok említésekor. De valljuk be, Mike aligha értékelni, ha leállna hosszabban játszani a hajával - bármikor is, nem csak most, hogy épp menetben vannak. Ő éppenséggel oldaltáskát hozott, szóval az is a fél vállán van, de hát annak úgy is kell lennie, és remekül elvan vele, fogni sem kell igazán. Mikor Mike kijelenti, hogy jó, csak furcsa, megint kicsit elmosolyodik, pedig az a kézletolásnál azért eltűnt az arcáról. Arra, hogy másnak furcsa lenne-e, nem csak a fiú családjára gondol, hanem úgy általánosságban az emberekre is.* - Gondolom az apád nem rajongna nagyon az ötletért. De tudod is, hogy ellene van, vagy... csak sejted, de igazából még sosem beszéltetek vele ilyesmiről? Talán kellemesen csalódnál. És mi van a testvéreiddel? *Náluk valahogy meglepően nem akadtak ki a szülők. Persze, eléggé megdöbbentek elsőre, de túltették magukat a dolgon. Aztán Mike majdnem leesik, mire automatikusan kap utána, hogy megtartsa. Gyorsan történnek a dolgok, és valahogy akaratán kívül is úgy kapja el Mike-ot, hogy kicsit bedönti, úgy, ahogy a táncosok szokták. Néhány pillanatig meglepetten mered rá, olyan "ez most tényleg megtörtént?" módon, aztán segít Mike-nak visszanyerni az egyensúlyát és megállni a lábán. Kicsit torokköszörül, és továbbindulnak.* - Nem tudom. Én... kedvellek téged, tényleg. Nem mondom, hogy fülig szerelmes vagyok beléd, és örökre veled akarok lenni, mert az nem igaz, de... szívesen elmennék veled randizni. *Mondja végül, miközben lassan csak kiérnek a kölcsönzőhöz. Hagyja, hogy Mike válasszon kocsit, ő inkább csak rábólint, de úgyis a srác fog vezetni, meg ő tudja milyen a terep.* | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 1:03 pm | |
| *Megrázza kicsit a fejét, de mégis csak ott bujkál a mosoly a szája szegletében.* -Jól van, de nem neked kell utána kigumbancolnod, hanem nekem. Az enyhe hullámok átka, hogy rendesen össze tud keveredni az egész. *Magyarázza, de amúgy nem, az egész dolog igazából nem zavarta, maximum tényleg a várható kényelmetlenség miatt, de majd este megoldja, addig még úgyis rásegít a kinti szellő is. Annyira azért jó emberismerő, hogy kiszúrja Nath-en a csalódottságot, ahogy zsebre dugja a kezét, de akkor is tény, hogy túl messzire ment így hirtelen. Ő inkább egyik kezét maga mellett lógatja, a másikkal pedig a hátizsák pántját fogja, amit csak szimplán fél vállra vett. Annyira nem nehéz, meg egy rendesen felvett hátizsákkal úgy nézne ki, mint valami iskolás kölyök, és bár tényleg iskolás, de azért már nem kölyök, max. Jonas tartja annak. A kérdésre kicsit megint krahácsolósra vált, de végül csak kinyög valami válasz félét.* -Jó, azt hiszem, csak furcsa. Nem is tudom, hogy nekem furcsa-e, csak hogy másnak nem lenne-e az. *A másnak alatt azért sejthető, hogy a családjáról van szó. Az apja jó kérdés, hogy mennyire akadna ki, ha megtudná, hogy a kicsi fia nem elég, hogy nem akar vadász lenni, de közben még be is melegedett...minden bizonnyal ő is valahogy így fogalmazna. Bár fene tudja, lehet hogy csak szimplán rémeket lát, Jonas szerint legalábbis tuti. A felajánlásra csak néhány pillanatra a srácon felejti a tekintetét, miközben lefelé mennek a lépcsőn, így aztán majdnem sikerül orra is esnie az egyik fordulóban, de végül csak megrázza a fejét.* -Nem, csak...nem tudok ezen az egészen eligazodni...rajtad. *Böki ki végül. Lássuk be Nath elég jóban tud lenni bárkivel, flörtölni akárkivel, szóval vele miért lenne más? Így már tényleg túl zavaros. Mindenesetre elérik lassan a kölcsönzőt, lehetőség szerint a legolcsóbb (de nem legrozogább) darabot választják, mert egyiküket sem veti fel nagyon a pénz, aztán irány az út. Régen vezetett, kellemes kikapcsolódás már önmagában ez is.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 12:52 pm | |
| *Felnevet, mikor Mike panaszkodik a haja miatt, és bocsánatkérően felemeli a kezeit. Más kérdés, hogy abszolút nem sajnálja.* - Hagyj már egy kicsit élni, hé! Nem én tehetek róla, hogy ilyen jó hajad van. *Vág vissza, de tény, hogy egészen tetszik neki Mike haja. Arra, hogy Theo nem jött vele, csak megvonja a vállát.* - Azért nem vagyunk mindig összenőve. Általában ugyanazokat a dolgokat szeretjük, de most valamiért nem akart jönni. *Más kérdés, hogy igenis össze vannak nőve, ahogy az már elhangzott, nem túl gyakran vannak távol egymástól. De ki fogja bírni, nagyfiú. Aztán átkarolja Mike-ot, de a fiú letolja a karját. Na erre azért visszahúzódik, és inkább zsebredugja a kezeit, próbálván elrejteni a csalódottságát. Nem lenne fair, tudja, hogy ő ment messzire, de azét mégis.* - És most ez milyen? *Hiszen Mike arról beszél, hogy fura, meg új, de azt egy szóval sem mondta, hogy kifejezetten rossz lenne, vagy ilyesmi.* - Figyelj, tudod jól, hogy ha tényleg azt akarod hogy leálljak, akkor csak mondanod kell. *Azért nem bunkó, hogyha Mike komolyan lekoptatná, és megmondaná neki, hogy ne csinálja (és nem csak azt a bizonyos dolgot amit épp akkor csinált, hanem úgy általánosságban a flörtölést), akkor leállna.* - Vezess csak nyugodtan, nem annyira szeretek. Túl sok figyelmet igényel. *Tud vezetni, azért ennyire már tudja koncentrálni a figyelmét a betegsége ellenére, de hogyha közben mással is beszélget, meg minden... szóval ha van más lehetőség, biztonságosabb és kevesebb energiát igényel, ha nem ő vezet.* | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 12:41 pm | |
| *Azért csak elmosolyodik, amikor megkapja azt a bizonyos engedélyt, és megint szalutál egyet játékosan, szóval azért igyekszik majd lazítani tényleg. A haj összeborzolásnál csak hagyja a dolgot, lassan azért kezd túllépni azon, hogy folyton zavarba jöjjön, mostmár jó ideje ismerik Nath-et, hogy ne kezdjen el minden egyes érintés után kínlódni, tarkót vakarni, vagy akadozva beszélni, csak...időnként.* -Na a séróm! *Veszi nyafogósra a dolgot, ami persze enyhén szólva is túljátszott, mert általában nagyjából semmit sem szokott művelni a hajával, annak ellenére, hogy nem kimondottan rövid. Gyors fésülés, aztán kész, maximum a borzolás miatt tovább tart majd kibogozni az esetleges képződő csomókat.* -Na azért! De amúgy csodálkozom, hogy Theo nem jött veled, bár sokat marjátok egymást, de mégis...fura. *Dönti kicsit oldalra a fejét, mert azért tényleg nem vágja a dolgot teljesen. A visszakérdezés biztos volt, úgyhogy amikor visszatér, mostmár a hátizsákkal a vállán, rövidnadrágban, hawaii mintás ingben és az ajtó felé indulnak, akkor szólal...na csak meg. Viszont, az, hogy Nath átkarolja a derekát megint belé folytja a szót. Óvatosan letolja a másik kezét a derekáról.* -Csak nekem ez fura...vagy új, nem tudom, hogy mondjam. *Megint jön a zavart tarkó vakarás, miközben lefelé indulnak a lépcsőn a kocsi kölcsönző felé.* -Nekem eddig csak barátnőim voltak...de soha sem volt az igazi, és most ez...érted? *Hát azért tény, hogy így nehéz érteni. A kérdésre bólint egyet, és jó eséllyel hamar el is érik a célt. Minden bizonnyal a hoteltől csak nincs messze a kölcsönző, nem lenne logikus.* -De ha akarsz vezethetsz, maximum navigálok, de vezethetek én is. *Teszi még hozzá.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 11:34 am | |
| *Persze, más kérdés, hogy ő is minimum elrohanna segítségért valahova, ha meg ténylegesen olyan lenne, akit kedvel, akkor beugrana érte... de alighanem csak azt érnék el hogy mindketten megfulladnak, amivel nincsenek sokkal előrébb. Aztán mikor Mike kvázi engedélyt kér, hogy gondolkozhasson a dolgon, a szemeit forgatja.* - Oké, oké, persze. De akkor is muszáj lazítanod. *Elkönyveli magában, hogy minden erejével igyekszik majd elterelni Mike figyelmét... bár eddig is azt csinálta, de úgy látszik mintha kezdene eredményt elérni. Látja, hogy a hirtelen jött mondat hirtelen szíven üti a fiút, mire kicsit felsóhajt, és összeborzolja Mike haját.* - Nem hagylak itt. *Mondja halkan, bár tény, hogy egyébként is nehezen bírja itt. Egyszerűen furcsa, hogy nincs itt Theo, hogy piszkálják egymást - kiskoruk óta soha nem voltak még hosszabb időre távol egymástól, még táborokba is legtöbbször együtt mentek. Ha Mike nem lenne itt, valahogy úgyis megoldotta volna hogy hazamenjen.* - Csak? *Kérdez rá a mondat végére, aztán bólint, és amíg Mike átöltözik, addig elcsomagol valamennyit a kajából, aztán ő is összekap pár dolgot. Visszamosolyog a fiúra, és kapásból átkarolja a derekát ahogy kilépnek az ajtón.* - Oké, menjünk. Akkor előbb kocsit bérelünk, aztán mutatod merre van az a rész. Ugye tudsz vezetni? | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 11:11 am | |
| *És az az igazság, hogy ezt el is éri, mégha nem is egyből, hanem fokozatosan haladva, de azért mégis csak. Kellett hozzá egy nap, szó se róla, de...lassú víz partot most, ahogy mondani szokták. A példa hallatán azért elhúzza a száját. Nem mondja ki, de lehet hogy képes lenne rá, és megpróbálna akkor is bemenni a vízbe, ha nem tud úszni, maximum kutya módszerrel, vagy valami, akkor sem állna csak végignézve, hogy valaki megfullad. Végül csak sóhajt inkább és megrántja a vállát.* -Jól van, legyen neked, de azért gondolkodhatom a dolgon ugye? Csak így magamban, de igyekszem nagyon nem őrlődni, becs' szó! *Hozzátesz egy apró mosolyt, de egyből le is fagy, amikor Nath visszavág, hogy már itt se lenne, ha lenne rá lehetősége. Azért ez kicsit szíven üti, még akkor is, ha ő kezdte az egészet azzal, amit mondott. A masszázs ötletére megrázza a fejét, most tényleg nem biztos, hogy az lenne a legkézenfekvőbb megoldás, mert legutóbbi is úgy pattant fel egy idő után, mint akibe minimum áramot is vezettek közbe.* -Figyelj, jó volt a masszázs, tényleg, csak... *Elharapja inkább a mondatot és mostmár feltápászkodik az ágyról. Kicsit kinyújtóztatja magát, aztán az ajtó felé pillant.* -Lehet, hogy azokból hozni kéne valamennyit, mert elég messze van az a rész, kétlem, hogy visszaérünk ebédre, vagy ilyesmi. *El is tűnik kicsit a fürdőben, résnyire hagyja azért az ajtót, hogy hallja a másikat, pár dolgot összepakol és gyorsan felkap egy fürdőgatyót is a ruhája alá.* -Kész vagyok! Jöhet a kikapcsolódás! *Egy fokozattal élettelibb mosolyt ereszt meg, aztán picit még vár, majd irány az autókölcsönzés.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 11:03 am | |
| *Egyszerűen csak szeretné, ha Mike jobban érezné magát, és ezt valahogy automatikusan, mindig érintéssel akarja elérni. Alighanem ez is a vérére vezethető vissza. Nagyon fontos neki a testi kontaktus, és persze olyanoktól lenne a legjobb, akiket igazán kedvel, szeret is, de... a testvéreivel ez azért jóval bonyolultabb, ambivalens a kapcsolatuk enyhén szólva. Arra, hogy el tudna-e úgy menni, felsóhajt.* - Mike, megmondtam már, hogy úgysem tudunk mit csinálni. Ha valaki fuldoklik, de te nem tudsz úszni, és senki más nincs a közelben, vagy akármi amivel kihúzhatnád, akkor nem hibáztathatod magad, hogy nem ugrottál be megmenteni, mert egyszerűen nincs meg hozzá a képességed, érted? *Talán a példa nem a legjobb most épp, de hátha Mike ígyis megérti, mire akar kilyukadni. Mikor megkapja, hogy akkor csak menjen vissza Theohoz, akkor lerakja a kezéből az ételt.* - Ha lenne pénzem repülőjegyre, már itt sem lennék. *Vágja vissza. Valljuk be, az egy dolog, hogy az útért nem nekik kellett fizetni, de így zsebből nem tud annyit elővenni, hogy vegyen egy repülőjegyet Bulgáriáig az utolsó pillanatban. Aztán Mike csak visszaszívja félig meddig, de csak megrázza a fejét, jelezve, hogy mindegy.* - Lazítanod kellene egy kicsit. Felajánlanék egy masszázst, mint lent a parton, de... *Nem fejezi be a mondatot, csak mosolyog, aztán végighallgatja a tervet.* - Láttam egy helyet ahol lehet kocsit bérelni. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 10:44 am | |
| *A homlokára kapott csókon most nem is lepődik meg durván, mármint nem jön zavarba. Talán az az érzés már nem férne bele pluszban az összes többi mellé, mondjuk úgy, hogy van most elég baja ezen kívül is. Azért kicsit igyekszik elmosolyodni, bár nem tökéletes, de azért kezdetnek megteszi. A nyafogás hallatán eltolja magát a faltól és oldalt helyezkedik el, hogy ha féloldalasan is, de közelebb legyen a szemben üléshez, mint ahhoz, ami most van.* -Oké, de te csak úgy eltudnál menni, és nem zavarna, hogy máskor mások is meghalhatnak? Én képtelen lennék normálisan aludni, ha nem próbáltam meg semmit sem tenni az egész ellen. Az egyszerűen nem menne, de ha akarod, akkor menj vissza Theohoz. *Rántja meg a vállát kicsit, bár azért láthatóan szúrósan néz. Az persze más téma, hogy Nath kifakadása teljesen jogos, hiszen nem vadász, és miért is kéne kockára tenni az életét vadidegenek miatt? De ezt igen nehéz megmagyarázni olyasvalakinek, akinek ez valahogy alapvetőbb. Aztán csak megrázza a fejét és sóhajt egyet.* -Bocs...nem úgy értettem, érthető a te hozzáállásod is... *Hátraveti kicsit a fejét, kis nyakkörzés, nem sokat mozgott az utóbbi napokban normálisan, szóval azért kicsit el van gémberedve.* -Azért teljesen nem tudom kizárni, de tudom, hogy már unod itt bent, szóval, akkor menjünk el valamerre, kicsit fejet szellőztetni. *Azt nem teszi hozzá, hogy hátha akkor jön valami remekbe szabott ötlet, azzal csak idegesítené valószínűleg a srácot.* -Van egy hely, nem olyan tipikus turista látványosság, kicsit talán veszélyes is, de én imádom. Kéne valami jármű, mert messzebb van a parton, sziklás szakasz, de ha átjutunk a csúnya részeken, akkor van egy kis öböl. Még Jonas-szal találtuk, Lory persze ki volt bukva, mert nem jöhetett, kicsi volt még. *Elmosolyodik kicsit, tipikus családi idill, ahogy akkor is veszekedtek egy fél délelőttöt, mire sikerült a hugit lekopotatni.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 10:31 am | |
| *Mikor Mike szalutál, kicsit elmosolyodik, majd közelebb hajol, és csókot ad Mike homlokára.* - Mosolyogj, közlegény. *Feleli arra, hogy van-e bármi egyéb parancs, bár sejti, hogy ezt nem lesz annyira könnyű teljesíteni. Arra, hogy Mike utálja hogy ez lett, csak kicsit megvonja a vállát, de végül nem vágja rá, hogy senki nem rajong érte. Talán jobb, hogyha Mike kiadja magából, bár tény hogy az sem fog semmit megoldani.* - Nem a mi feladatunk megmenteni a világot, Mike. Te soha nem akartál vadász lenni, én meg pláne nem vagyok az. Ha még csak simán le kellene vadászni a lényt... de itt komoly dilemmák, erkölcsi kérdések, meg minden hülyeség van. Én csak haza akarok menni Theohoz. *Az utolsó mondatnál már szándékosan nyafog kicsit, nem vészesen, csak kicsit.* - De attól még megmutathatnád azokat a helyeket, legalább kikapcsolódsz te is. Nincs értelme folyamatosan ezen gondolkoznod. Ha lenne valami mágia, amit lehet szabályozni, és csak az mehet a partra, akinek épp megengeded... de véglegesen itt kellene maradnia, és ki tudja, mekkora partszakaszon, vagy akár a vízen is. Egyszerűen nincs hozzá elég erőnk hogy megoldjuk. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 10:11 am | |
| *Az tuti, hogy ha Nath lelécel, akkor még jobban ki lenne akadva, azt max. nem gondolja át, hogy miatta, vagy az emberek miatt ment-e segíteni, már maga azt, hogy segített elég jelenleg. Azért a megjegyzésre kicsit elmosolyodik, bár elég haloványan, végül csak bólint az ebéd említésére.* -Igen uram! Egyéb parancs? *Még szalutál is egyet, bár hiába a játékosság, nem kapcsolódik hozzá felhőtlen mosoly, így meg azért nem az igazi, de mondjuk, hogy határozottan előre lépés. Ha már Nath egy napja próbálja értelmes állapotba hozni, azért egy kicsit mégis csak megadhatja magát, annak sincs értelme, hogy folyamatosan morcoskodik nem? Attól se az emberek nem támadnak fel, sem a bálnák nem menekülnek meg.* -Annyira utálom, hogy ez lett...komolyan. Csomó jó hely van itt, egyszer már voltam, bár mi nem hotelben szálltunk meg, hanem egy kis házban így családilag. Megmutattam volna neked pár dolgot, de így... *Sóhajt egyet, aztán csak megrántja a vállát. Franc, hogy az ilyesmi elől menekült el, és még itt is utol éri, még jó, hogy nem kattantak rá a recepción a nevére, hogy, ha már Preston, akkor húzzon szépen a partra és oldja meg az egészet. Azért kicsit elhúzza a száját Nath szavaira.* -Ez még viccnek is rossz, nem tudom mit lehetne csinálni. Valami védelem kell a bálnáknak, valami mágia, ami után nem férhet hozzájuk senki, csak pár kiválasztott? Nem tudom, mi lenne a jó megoldás. *Talán másnak van valami ötlete, de mivel nem igazán mozdult ki a szobájából, erről ugye nem sokat tud.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 10:03 am | |
| *Persze, akkor ő is automatikusan vetődött Mike után, bár persze kérdés, hogy az embereket menteni, vagy inkább figyelni rá, nehogy Mike-ot is berántsa a cucc, vagy valami. Azért alighanem kicsit mindkettő, de a második jobban. Tény, hogy nem örül neki, hogy Mike itt morcoskodik, amikor szórakozniuk kellene, de végülis abszolút megérti az indokait, szóval inkább lenyeli a kommentjeit és igyekszik felvidítani - kevés sikerrel.* - Majd talán később. Ha lemegyek egyedül és nem hozok fel neked semmit, képes vagy nem enni. *Legyint, miközben letelepszik Mike mellé, és nyugisan elkezd magának megkenni egy pirítóst. Kávét is hozott persze, termoszban, szóval mikor látja hogy Mike az után nyúl, odaad neki egy bögrét is.* - És ebédelni is lejössz majd velem, olyan egy körül, nem fogadok el kifogást. *Teszi még hozzá, majd végighallgatja mire jutott Mike, és elhúzza a száját. Tényleg, ebbe így nem is gondolt bele.* - Szóval el kell döntetünk, kinek az élete fontosabb, a bálnáké vagy az embereké. A bálnákra szavazok, azokból kevesebb van. Na jó, nem, de... fogalmam sincs, mi lenne a jó megoldás. A bálnavadászokat kéne levadászni, de úgyis jön belőlük másik. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 9:54 am | |
| *Hát igen azért ebben nagyon is mások, hiszen benne az fel sem merült, hogy le kéne lépni, azért mégis csak a vérében van, hogy segítsen másoknak, főleg nyomorult ártatlan turistáknak. Amikor a víz kicsapott, akkor is az első reakciója az volt, hogy rohant, hátha tud segíteni, hátha valakit még meg lehet menteni...bár nem sokra jutott sajnos. Így aztán nem csoda, ha mindent közelről látva csak még inkább betett neki az egész csúnya helyzet. Aztán nyílik az ajtó. Azt hitte, hogy Nath lent marad kajálni, lehet, hogy már megunta, hogy egy napja csak morcoskodik, hiszen látta, hogy próbálja kicsit oldani a hangulatot, de hát nem sok sikerrel.* -Azt hittem inkább kikapcsolódnál. *Könyököl fel kicsit, aztán megkorran a gyomra, amikor meglátja a kaját. Lehet, hogy lelkileg nem kívánja az ételt, de attól még a teste igenis jelzi, hogy enni kéne valamit, főleg mert kaja nélkül igen nehéz csúnya, nagy szörnyekre vadászni. Az is bőven elég, hogy hozzávetőlegesen nem túl sokat aludt éjszaka, kissé karikásak is a szemei. Ha van a dolgok között olyasmi, akkor kávét mindenképpen szerez magának, ébren kell lenni, másképp igen nehéz elkapni bármilyen szörnyet is. A kérdésre az adott témában válaszol, hiszen azon jár az esze folyamatosan.* -Nem tudom, szerintem el kéne kapni azt az izét, nem is tudom mi volt, de baromi nagy, annyi tuti. Csak nem tudom, mert ha meg levadásszuk, akkor a bálnákra nem vigyáz semmi, és...franc tudja mi a jó megoldás. *Feltornássza magát mostmár az ágyon, a hátát a falnak veti, úgy iszik bele a kávéba, aztán egy szendvicset vesz még magához, sonka, sajt, ilyen alap dolgok.* | |
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 9:46 am | |
| *Valljuk be, azért ő is kiakadt a múltkori záráson, de a "márpedig el kell kapnunk a szörnyet nehogy bajt okozzon" érzés helyett inkább az "oké, tűnjünk innen mielőtt mi is így járunk" érzés mozgolódik benne. Nem egy világmegmentő alkat. Magát meg tudja védeni, és ez a védekezőmódszer egy hatalmas, egy embernek egyértelműen túl nagy szörny láttán az, hogy takarodjon tőle minél távolabb. Azért előző nap amennyire tudta, igyekezett megtartani a hangulatot, bár persze nem sikerült - ő sem flörtölt annyira, mint eddig, nagyon nem illett volna ide, inkább csak egy-egy viccelődő megjegyzés, hátha Mike-nak jobb kedve lesz tőle. Aztán nemrég lement reggelizni egyedül, hamarosan viszont halk koppantással visszatér, egy tálcával a kezében. Elég sok kaját hozott, nem válogatta szét, hogy melyiket kinek, de úgy alapvetően kettőjüknek, akkor már ő sem evett lent.* - Na, jutottál valamire? *A kérdés arra vonatkozik, hogy most mi legyen, de persze Mike arra vonatkozóan veszi, amire épp akarja, nem konkretizálja. Nem igazán szokta, így nagyobb az esélye, hogy talán a másik automatikusan másra asszociál, és megoszt vele valamit, amit amúgy nem akart.* | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Hawaii Szomb. Márc. 02, 2013 9:23 am | |
| *Az a helyzet, hogy elég rendesen kibukott a csúnya végjátékon, ami a parton zajlott le. Pedig egész jól indult a kis nyaralás, kikapcsolódás, és mondhatni az egésznek vérfürdő lett a vége, mégha nem is szó szerint, mert a víz ritkán tépi ketté az embereket, ellenben a fulladás közismerten nem épp a legkellemesebb halálnem. Tegnap is eléggé morózus volt, és ma is inkább úgy döntött, hogy hagyja, hogy Nath, ha akar, akkor menjen le egyedül reggelizni, vagy a partra, amit szeretne, neki egyszerűen nem volt hozzá ihlete, még konkrétan enni sem. Viszont amúgy sincsenek összekötve, és a srácot egyáltalán nem félti attól, hogy ne tudna gond nélkül barátkozni bárkivel, ha arról van szó. Azért azt még tuti szóvá fogja tenni neki, hogy a húgáról szépen szálljon le, de most a történtek ezt kicsit kipucolták az agyából. Azért persze már átöltözött, jelenleg az ágyon fekszik, háton, a plafont bámulja és gondolkodik. A nyakában lévő medállal játszik, felmerült benne, hogy talán a zene segít, de most még ahhoz sincs kedve. Nyaralni jött, de azért ez az egész helyzet...ebben a formában kiborító. Bezzeg, ha Jonas itt lenne, akkor tuti, hogy már minimum két féle akciótervet kidolgozott volna arra, hogyan tüntessék el azt a lényt a tengerből, hogy ilyesmi soha többé ne fordulhasson elő, és az a sárkány vagy mi volt, ne vehessen el több ártatlan ember életet. Mert oké, a ballonosok még mondatni jogos, mert le akarták vadászni a bálnákat, de az ártatlan nézelődők? Azért az mégis csak durva volt.* | |
| | | Kockadobás
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hawaii Pént. Márc. 01, 2013 9:39 pm | |
| The member ' Isolda Mahla Tyrphosie' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hawaii | |
| |
| | | | Hawaii | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |