Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nellondi Vasútállomás | |
|
+71Johnny Bradburry Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Pervinka Doroteja Senka Liloo W. McNamara Leo W. McNamara Elijah West Price Deyan Serenity Aewyorin Dr'acnasyr Theodor Anastas Mila Zelenkova Leila La Fontez Oliver Andrei Petrova Jack Darkfield Lina Wierro Marisela Penthesilea Patrick Scandal Effy Siggers Lismine Lockwood Juan Miguel Santiares Hua Xiangfeng Játékmester Eramir Alvery Moreau Rosetta Waylan Hamon Joulice-Melange Toportyán Zakariás Laura Wylee Samantha Troops Shelly Dawson Duncan Cornell Adela Ionela Mirunela David Branson Variam Altolos Diane Charmey Lucie Carin Drahoslava Morgane Devan Sabine Cornwell Mina Faustina Heikigou Kouriryuu Violette Offilya Ramirez James Ravenwood Samuel J. Colwell Shane O'Connor Seth Reynolds Lola Lois Burn Nargile Ljubjana Samantha Cyen Elesmery Blanche Ravenwood-archiv Hallbjörn B. Laxness Gwen Janessa Kingstone Wayne Lazarus Shahrivar Taira Tjerd David Grivalt Marina Raya Pierre Bontavier Prudence Arina Cornwell Rayko S Dragomir - archiv Valandil Finvë Rose Emily Scott Rupert Rankle Fleur Isabelle Trender Angelina Mary Black Kalandmester Andrew Worthington Laura Aline Flore - archi Caroline Johansson Atum Malah Aurora Valanthe Mediaris Castor Achernar Alexandra Sirov Timothy Waylan 75 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Nellondi Vasútállomás Kedd Dec. 23, 2008 8:04 pm | |
| First topic message reminder :A Nellondi Vasútállomás a kis városka szélénél található meg, de megéri elmenni, hiszen nem egy csúnya, lepukkant állomásról van szó, sőt! Az egész állomás a bronz és az arany színek átmenetében pompázik, bár van, ahol sima arany, és van, ahol sima bronz. A diákok is eljöhetnek ide, hogy innen tovább menjenek haza, vagy ha visszajönnek a Nezabarba vonattal, akkor is ide érkeznek. Bár az állomás nem hatalmas, a falucskához mérten talán mondhatjuk nagynak, hiszen a Nezabar miatt nagy forgalom kell, mert kell az ellátás még a falu lakosságán kívül egy több mint 1000 fős iskolának, aztán ott van még a személyzet,. A házimanóknak is kell valami kaja, meg innivaló is (mert azért ők is esznek). Maga az állomás 3 emeletből áll. Van egy pincének mondható rész, ahol tárolják a különböző dolgokat, itt van még a személyzet szállása is, hiszen nem csak nellondiak dolgoznak itt, messziről jövők is, hiszen a vasútállomás jó munkalehetőséget ad, és valljuk be, az igazgató sem fizet rosszul. Van a felsőbb rész, ahol van egy étterem, és néhány kiadható szoba is, valamint itt vannak a mosdók is. A porond mondhatni a középső rész, ez a központ is, hiszen ide érkeznek a vendégek, ha felsétálnak egy lépcsőn, és belépnek az aranyozott szegélyű kapun. Vannak itt órák is, és nélhány fa, bokor is ültetve, valamint más, kúszónövényekkel is van befuttatva néhány kerítés. Az egyetlen szolgálati lakásnak mondható szoba, ami itt van, a főporondőré, aki mindenki felett rendelkezik, mármint aki a porondon van, és itt dolgozik. A vonatokba csak akkor lehet beszállni, mikor egy porondőr int, az induló és érkező vonatok kiírása pedig egy függő táblán van, ami mágikus úton változik. Az utazni kívánó diákoknak, felnőtteknek, akik még várnak a vonatukra, padok vannak kirakva, és egy kisebb büfé is van üzemeltetve. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hallbjörn B. Laxness Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 366 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Kedd Okt. 13, 2009 1:15 pm | |
| *Torsten papírt és tollat vesz elő, majd gyors ütemben pár sort kanyarít rá. Végül aláírja. A levelet összehajtja és átnyújtja a lánynak. Aztán elindul a csomagmegőrzők felé.* -A csomagmegőrzők egyikében van. A 213-asban. Itt a kulcsa. *Vörös színű köpenye alól egy apró kulcsot szed elő. A 213as megőrzőt kinyitja vele. Éppen akkora a megőrző, hogy egy gitár és egy táska beleférjen. Amint kivették a csomagokat, a fiú a pénztár felé tereli a lányt. Türelmesen kivárja a sorukat, majd az ablakhoz lép és megveszi a jegyet Svédországig. Mindkettejüknek vesz jegyet. És a lánynak a visszaútra is előre.* - Szerencsénk van a vonat mindjárt indul is. Innét az első vágányról. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Kedd Okt. 13, 2009 12:48 pm | |
| * A fiú a lány markát becsukja amit azért nem ért de most nincs idő felesleges kérésekre.* - Előre látó vagy ez dicséretes dolog csak ostoba! Nem értem hogy miért szabadítottad rá az iskolára ezt a dolgot de most már mindegy megtörtént és kész akkor hát menjünk.* Szalad ki a lányból a dolog természetesen nem sértésnek szánja csak ez kijött belőle. A lány kinyitja az ajtót ha a fiú fel állt. Ha nem megy neki akkor segít természetesen.* - Nekem úgy sincs csomagom* Vonja meg a vállát mert közben gondolkodik. Elvileg el is indulnak a főhadiról és lassan meg is érkeznek a vasút állomásra. Természetesen valaki lekísérte őket és engedélyt is kaptak az itt tartózkodásról. Az út közben a fiú kezét megfogja és nem ereszti el akár akarja akár nem.* - hol van a csomag?* Kérdezi meg kíváncsian.* - Szerzek egy baglyot vagy valamit amivel üzeni tudunk. Meg papír sem ártana és persze toll sem mert hogy ilyenek azért nincsenek nálam.* Mondja egyszerűen a dolgot. Lehet érzeni hogy valamilyen szinten haragszik a fiúra, de persze nem tud sokáig.* |
| | | Violette Offilya Ramirez Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 95 Kaszt : Üzenőláda : Ann-Tabitha Serenity multikája
Deyan Serenity szerelme
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Szept. 20, 2009 7:26 pm | |
| *Egy lány áll egy ideje a vasútállomáson, illetve annak környékén bóklászik. Kis idő telik bele még teljesen felfogja azt, hogy valóban megérkezett* -Tehát ez lenne Nellond?- *tette fel a kérdést, majd sietős léptekkel indult el az iskola irányába. A tájon egyre sötétebb lett, így sietnie kellett. Pálcájával a kezében indult el, és rövid időn belül már az iskolában is volt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 22, 2009 1:50 pm | |
| - Val csak az unokatestvérem, ellenben mi ikrek vagyunk, és elvártam volna, hogy ha már Blanche is Allidonos lett, legalább te legyél velem. *Szomorú kiskutyaszemekkel pislog a fel a fiúra; színészi játék, természetesen, majd ugyanígy megjátszva engedi el James kezét, és fordul el sértődötten, karjait összefonva maga előtt, persze nem teljesen, hiszen a pálcát úgy kell tartania, hogy tudja lebegtetni a bőröndöket.* - Aha, szóval én tucatcsaládtag vagyok, mert tizenkét rokonból hét a Naxeldir szakon van, ahogyan én is. Te persze olyan nagyon egyedi vagy, mint egyedüli Deridionos, az egy Eramiros és a három Allidonos mellett. Ezt megjegyeztem. *Nem is néz James-re, de azért sejteni lehet, hogy nem haragszik igazán; szája sarkában is mosoly bújkál, még ha ez nem is látszik, hiszen elfordul. Az "én mindent tudok" mondatrészre a szemét forgatja, majd Faith említésére olyan hirtelen fordítja vissza a fejét, hogy a nyaka is beleroppan. Szemében valami azonosíthatatlan érzelem villan, pánik és aggódás egyvelege, de talán még keveredik bele más is. A bőröndök egy halk koppanással esnek a földre, a koncentráció megtörik, Ariana pedig megragadja James kezét, és megáll ő maga is.* - James. Őrült, világos? Nekünk semmi esélyünk bármit is tenni ellene, mi nem tudjuk tartósan bezárni, nem tudjuk kiiktatni, mert igenis megtehet mindent! Ehhez felnőtt mágusok kellenének, aminek a tanárok jók lennének, de! A szülei nem azért nem kezeltetik, mert nem tudják, hogy őrült, hanem mert rossz fényt vetne a családra. Ha a tanárok bármit tenni akarnának ellene, azonnal jönne a hiszti, hogy de miért bántják az ő ici-pici fiacskájukat. És apánk sem tesz semmit, James, tudod jól, milyen: a dolgok nagy részéről tud, mégis csak legyint, gyerekdolog, gyerekharc, majd a gyerekek megoldják. James... tűrni kell, tűrni és engedelmeskedni, itt mást nem lehet tenni. Tudod jól, mit tett a nevelőnőjével... És semmi, ismétlem, semmi következménye nem lett Faith-re nézve, tudod jól! James, nem akarom, hogy bajod essen, könyörgöm, ne kötözködj vele... *Könyörgően néz öccse szemébe, a kezét szorítva, a peron mellett állva.*
//fagy, amíg Rosetta normális billentyűzethez kerül XD// |
| | | James Ravenwood
Főkarakter : Aurora Valenthe Mediaris Hozzászólások száma : 527 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 22, 2009 1:35 pm | |
| *Kissé szappanoperásra sikeredett ez a nyakba borulás, de most nem érdekli Jamest, hogy az emberek, akik körülöttük leszálltak a vonatról, mit is gondolnak. Hogyha színdarabban lennének, akkor ez cseppet ripacsjáték lett volna. Szépen átöleli húgát, ameddig tudja, amíg el nem húzódik.* - Ó! Nem én vagyok az első áruló, húgi, hanem Val, ezt ne feledd. Már várom, hogy mennyire leszünk kirekesztve... Mi legalább különlegesek vagyunk, nem tucatcsaládtag, húgi! *Mondja nevetve a fiú, miközben megfogja hugicája a kezét. Mikor a csomagok a levegőben vannak, mosolyog egyet köszönetképp, nem mintha ő nem tudta volna megcsinálni, csupán lusta volt elővenni a pálcáját.* - Természetesen én tudtam. Én mindent tudok. *Sejtelmes mosoly, majd folytatja.* - Unalmas volt... Végig Faith-en járt az eszünk. Amikor én végre más felé gondolkoztam, Deanne újra felhozta, tehát szuper volt. *A dól bocsánatkérően pislog fel gazdájára, igazán nem tehet róla, ezt James is tudja, és mosolyogva pillant le rá.* - Semmi baj. Miket csinált már az az őrült? Előre megmondom, hogy attól még, hogy papírja van róla, nem tehet meg bármit. Családtag féle, de nem tűröm el mindazt, amit velünk tett, és tenni fog... Vannak tanáraink, ők megoldják... *A szemében elszántság és gyűlölet szépen villódzik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 22, 2009 1:17 pm | |
| *Türelmetlenül ácsorog a vonat mellett, figyeli a leszállókat, egyre csak Jamest és Deanne-t keresi szemével... Aztán hirtelen a nevét hallja, és pár másodperccel később ki is szúrja öccsét. Elmosolyodik, majd teljes erejéből futni kezd arrafelé. James is így tesz, tehát futnak egymás felé, majd Ariana egy lendülettel nevetve átöleli Jamest, de azért csak nem végzik a földön, legalábbis próbálja annyira megtartani egyensúlyát.* - Oliver James Ravenwood, te áruló, hát heló! *Köszön neki nevetve, és nem igazán tervezi elengedni, szóval elég sokáig lóg rajta, majd csak elhúzódik.* - Hát hogy képzelted azt az oroszlánt, te? *Közben persze vigyorog, nem gondolja komolyan ezt az áruló dolgot. Szépen megfogja James kezét, a másikkal pedig előveszi a pálcáját, egy mozdulat, egy ige, és a fiú csomagjai a levegőben teremnek. Szóval Ariana szépen lebegteti őket.* - Apa neked szólt, hogy Blanche is jön? Nekem csak tegnap, és most érkezett nemrég, őt már bekísértem. Na mesélj, hogy utaztál, mi történt? |
| | | James Ravenwood
Főkarakter : Aurora Valenthe Mediaris Hozzászólások száma : 527 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 22, 2009 1:02 pm | |
| *Egy szőke fiú futkos a vonaton, hiszen a vonat nem sokára megáll, és már ott is lesz... Ott, a Nezabarban, ahol az egész család tanyázik. Bár Faith híre kissé elrontotta a boldogságát, hogy ő is megérkezett a suliba, de hát nincs mit tenni, jönni kell megvédeni a családot. Nem mintha James nem tudná, hogy Faithnek még papírja is van az Őrültsgéről. Szóval, a fiú a vonat megállta után erélyesen levágódik az ajtóból táskájával a hátán. Zöldes-kék szemével azonnal Ari után pillog, és már ki is szúrja a peron végén. * - Ariana Emily Ravenwood! *Szép nagy hangjával kiált,mintha valami mély dallam szállna ezzel az egy névvel a levegőben. Hát, nem túloz az ember,ha azt mondja, hogy ennek a fiúnak színpadra való hangja van. Mögötte a vonatról egy szép ugrással a dól vetődik le, a fú daimónja. Milyen furcsa... Ariana daimonja vadmacska, a fiúé pedig vadkutya, egy dól. * - Deanne, futás! *Szól a fiú nevetve, mire a páros tökéletesen összhangban szaladni kezd, egyenesen a lány felé. Ahogy odaérnek, James válláról leesnek a táskák, és átöleli a húgát, szorosra zárva a karjait. Rég találkoztak, nagyon rég, és mégis csak testvérek... Ikrek. Meg amúgy is, James nem egy szótlan, félénk srác. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 22, 2009 12:10 pm | |
| *Egy szőke leányzó futkos a vonatoknál, az embereket kerülgetve; persze azért a vonatok elé nem fut ki, de nem sok híja van. Hol a fenében van az az átkozott vonat...? Mostmár igazán itt kellene lennie! Durcásan torpan meg, és összefonja maga előtt a karjait. Ha minden igaz, ide fog befutni a vonat... és igen, már ott is jön. A kérdés csak az, hogy valóban ezen érkezik-e testvére. Mármint fiútestvére, hiszen lánytestvére hamarabb jött, bár tény, hogy szintén a mai napon, de őt már felkísérte, szobába osztotta, aztán kapta a hírt, hogy James most érkezik. Szóval kirohant ide, Faith-et ügyesen elkerülve, most pedig csak vár, hogy előkerüljön a drága James. Nem öltözött át, tehát fekete rövidujjú póló és drapp színű háromnegyedes nadrág van rajta, szőke haja pedig fekete hajgumival lófarokba kötve. Mellette egy vadmacska figyeli a közelgő vonatot, és persze a mókus is ott kapaszkodik a vállán.* |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 8:11 pm | |
| -Ari, hányszor mondjam, hogy ez egy egyszerű kutya? Semmi különösebb tulajdonsága nincs, mint hogy egy remekül kiképzett németjuhász, fajtájának büszkesége, magyar alomból született, nagyjából három és fél éves, és harcikutyának van kiképezve, ezért kell mindig pórázon vezetni, és ezért kedvezményezett az utaztatása is. *mondja szépen, röviden, egyszerűen. Na igen, mivel az elmúlt 16 évben végig remekül titkolta, hogy Kászonnak bármilyen köze is lenne az átlagosnál több kutyához, és egy lélekdarab lenne, ezért itt végképp nehéz egy számára idegen előtt mindezt nem önszántából elmondani. Istém Salamon szavai hangzanak fel benne.* ~Te grufti vagy, ők nem. Aurorok és még rosszabbak közé mész.~ *Aztán Ariana megkrédezi, hogy mennyi időre megy, és csak a szemeit forgatja meg.* -Majd utánatok megyek, mindjárt jövök. *mondja, és azzal megrántja a pórázt, ez által Kászon szépen elindul, és ő emg húzza a táskáját. A beérkező vonathoz sétál, egészen az első kocsiig, majd, mikor megtalálja a kalauzt, akkorszóba áll vele. Halkan kopog a cipő, a kutya körme és a bőrönd zakatolása. A kalaúz lehuppan, még egy adag cipő. Aztán csend. Rövid beszélgetés és egyeztetés. A kalaúz átveszi a bőröndöt, és egy kötéllel rákötözi a jegyet, hogy biztosan ne vesszen el róla, és tudva levő legyen, hogy kié, mié, hova megy. A kalaúz felviszi a bőröndöt, Zakariás csak integet utána, ahogyan a kalaúz szépen elviszi az utolsó dolgok megbeszélése után is. Értejönnek majd az állomásra. A vonat kifut. Az óra elütötte a 10-et, Zakariás pedig Kászonnal a nyomában elindul a teaház felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 8:03 pm | |
| *Zak magyar szóval is beszél, amit Jana bólogatva mosolyogva megért. Naná hogy megért... született magyar, és ott is élt.* - Értem. Egyértelmű, hogy megértem. És jól esik hallani.* * Válaszol magyarul, majd füttyent a Hiénának.* - Jana... A jó édes nénikéd térgye kalájcsát... nem vagyok kutya. Szólj és jövök... de Ne fütyöréssz mint egy idegbeteg cinege. * Hangzik a Daimon felőli válasz, majd a hiéna oda is lohol a gazdája mellé.* - Nézd Ari... ha nem találod ki hol vagy, az a te bajod. Amúgy az erdőirtás. Ne mond hogy nem volt kényelmesebb... * Mondja nyelvet öltve vigyorogva. * - Menjünk be? Remek...hosszú volt az út. Nagyon hosszú... és fárasztó. * Mondja vigyorogva, majd megindul a táskájával a lány után.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 7:55 pm | |
| *Pereus vidáman hagyja magát kergetni, szökik Lagmar elől, majd ha pofont kap, akkor méltatlankodva nyávog, és behúzott karmokkal visszapofoz. Persze azért a nyolc méteres körzetben marad, nem lenne jó, ha Arianával mind a ketten a földre rogynának a bizonyos lélekkitépődős érzés miatt. Majd végül Zakariás csak jön utána, és megérkeznek Janához. A paranoiás és rögeszmés dolgokra szánt szándékkal nem mond semmit, nem lenne jó vége, szóval hagyja inkább.* - Azért remélem, én az első csoportban vagyok. *Vonja fel a szemöldökét Ariana Jana szavaira, de persze közben mosolyog, zsebredugott kezekkel.* - Amúgy meg egész jó erdőirtó vagy. *Jegyzi még meg, kicsit halkabban, csak úgy mellékesen. A daimónos szavakra csak a szemét forgatja.* - Jó, totem. *Mondja engedelmesen; igen, ez már megint Faith negatív hatása. A magyar szavakra megint nem szól semmit, de azért reméli, hogy hamarosan visszatérnek a bolgárra, elég volt Magyarországon mindenhonnan az idegen beszédet hallani. Majd végül mégis Zakariás felé fordul a lány.* - Tudod, az angyalruhába bújt ördögöt bizony csak a legügyesebb szakértők képesek felismerni, s az ördög oly gyakran folyamodik ehhez az álöltözethez, hogy korántsem biztonságos angyalokkal szóbaállni. Egyébként mennyi időre utazol? *Összefonja maga előtt a karjait, majd ezután csak némán fürkészi a fiú arcát, majd megvonja a vállát.* - Mindenesetre hamarosan kijárási tilalom, úgyhogy szerény személyem bevonul a teázóba. Aki akar, jön, a többieknek meg kellemes utat és szép estét. Sayonara. *Japán elköszönés, majd Janára pillant, olyan "jössz?" pillantással, és a teázó felé indul, Pereus pedig utána iramodik. Ariana visszarángathatatlan, aki akar, jön vele, de ő a teázóba megy és kész.* |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 7:46 pm | |
| *Zakariást azonban nem lehet vezetni, mert megállt. Ez egy ilyen dolog, és ha megnézzük az erőviszonyokat, akkor Zakariás áll nyerésre, és egy darabig bizonyosan nem mozdul semerre sem. Majd később. A lány szavaira csak figyeli tovább a lányt.* -Te tényleg paranoiás vagy és rögeszmés. De nem baj, mert engem a tények nem nagyon szoktak érdekelni. Hid el, tudom, mi a jó nekem, és mi nem. Tudom, mit érdemlek meg, és mit nem. Na, vezess! *int a lánynak, majd ismét emgfogja a bőröndjét, és húzni kezdi. Nem engedi, hogy Ariana húzza, csak megy mögötte szépen, lassan, Kászont vezetve pórázon. A bemutatásra viszont, ha tehené, minden bizonnyal eléggé gonosz, gyilkos pillantásokkal nézne Arianára.* -Ari, nem tudom miről beszélsz. Nekem nincs daimonom. Mióta láttál te daimont próázon vezetve sétálni? *kérdezi a lehető legkomolyabb, legtárgyilagosabb hangján, miközben Kászon felé biccent, majd leteszi a bőröndöt, hogy az megálljon ismét a lábán.* -Mellesleg a nevek stimmeltek, részemről Zkariás vagyok, ő pedig itt Kászon. *erősíti meg a lány előbbi szavait. A honfitársra és arra a részre, hogy Jana Budapest mellől érkezett, a fiú elmosolyodik.* -Részemről Pest szívéből érkeztem el idáig, és örülök, hogy végre találtam valakit, aki érti is, amit beszélek. *szólal meg magyarul, mosolyogva, majd a lány szavaira csak a fejét rázza kuncogva.* -Hidd el, van, akivel így van. De persze a többséggel ugyanúgy van, ahogy veled. Remélem nem kerülök majd fel a nem ekdvelt emberek közé. *teszi még hozzá, visszaváltva bolgárral, miközben Kászon szépen leül mellé, a bőrönd mellé, és onnan figyeli Pereus és Lagmar önfeledt játékát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 7:36 pm | |
| Lagmart hirtelen éri az ugrás, és a pofozás, így nem is igen figyelt rá. Ám amikor ez megtörtént, rávicsorog a Macskára, de csak játékosan. Majd elkezdi kergetni, és támad. Ha tud egy két apró pofont is leoszt, ugye a karmaival vigyáz, de azért játszik a másik daimonnal. akár még körbe is kergeti az állomáson, ha az hagyja magát. Jana így aztán egyedül marad, de amikor egy pillanatra Zakariásra, és Ari-ra pillant, azonnal levágja hogy mi a helyzet. Így aztán ő karba fonja a kezét, és álldogál magának. Egyik lábáról a másikra, majd ledobja maga mellé. Az csörren egy kisebbet, ami azt jelzi, hogy van benne egy két... sok fémtárgy. Aztán egy idő után oda jön Zak, és Ari is. Ari bemutatja őket egymásnak. Így aztán Janácska biccent egyet keményen, szinte fiúsan.* - Báthory Marijana, Budapest mellől. * Mondja komolyan.* - Örülök, hogy találkozunk. Mostanság elég sok embert ismerek itt meg. Van akit kedvelek, természetesen, van akit nem... Dehát... hol nincs ez így? És kivel? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 7:21 pm | |
| *Ariana éppenséggel Jana felé húzza Zakariást, arrafelé vezeti, miközben Pereus remekül szórakozik Lagmaron.* ~ Szerintem én bírom ezt a hiénát. - Na remek, legalább végre valaki, akit kedvelsz. - Kikérem magamnak, tudod jól, hogy Odront és Lilith-et is kedvelem... - Jó, jó. ~ *A vadmacska közben előreszökik, és egy harcias nyávogással ráveti magát Lagmarra, persze behúzott körmökkel, játékosan. Lekever neki egy pofont, persze finoman, játékból, majd hátrébb ugrik, és csillogó szemmel ugrál össze vissza, próbál kitérni a várható visszatámadás elől. Már ha Lagmar játszik vele. Ariana ellenben szándékosan félrenézve engedi el Zakariást, és halkan, szinte suttogva válaszol.* - Mész elfele, és megérdemelném, hogy szó nélkül elhagyj... Miért asszociálnék másra? *Majd mégis a fiúra pillant, közelebb lép hozzá, és olyan hangerővel igyekszik beszélni, hogy a Lagmar-Jana páros ne nagyon hallja.* - Nem érdemelném meg, hogy szeress. Gyenge vagyok... gyenge és gyáva... És a tények mást mutatnak. *Az utolsó mondat persze már annak szól, hogy Zakariás itt marad és nem megy el, a lány pedig összefonja maga előtt a karjait... majd mikor a virág előkerül a bőröndből, szomorúan elmosolyodik.* ~ Ezt sem érdemelném meg. ~ *Ettől függetlenül érte nyúl, majd ha még nincsenek teljesen Janáéknál, akkor végképp odahúzza Zakariást.* - Ide. Jana, ő egyik legjobb barátom, Zakariás, és a daimónja, Kászon. Zakariás, ő itt a friss ismerettség miatt egyelőre még nem a barátaim, de az általam igen kedvelt személyek közé sorolt Jana, valamint a daimónja, Lagmar. Amúgy meg legjobb tudomásom szerint honfitársak vagytok. *Már normál hangerővel beszél, igyekszik könnyed hangnemben, az előzőeket maga mögött hagyva.* |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 7:12 pm | |
| *A maga könnyed lépteivel halad egyre előbbre és előbbre a peronon, mikor hirtelen valami megragadja a csuklóját. Kászon lelkesen csóválja meg a farkát, és vakkant is párat, Zakariás pedig egyszerűen megáll. A kutya lépte, a cipő kopogása és a táska gördülése megáll, Zakariás továbbra is némán, csendben leteszi a koffert, hogy megálljon, és ne dőljön el, majd elengedi. Másik kezével ugyebár fogja a pórázt. Szemeit lassan emeli Arianára, végigmérve a lányt. Nem megy ő egy tapodtat sem arrébb, ez már bizonyos.* -Neked a mániád, hogy én elhagylak téged? *csak figyeli a lányt, próbál hosszasan belenézni annak szemeibe, miközben finoman oldalra dönti a fejét.* -Hányszor mondtam neked, hogy itt maradok, és nem megyek el? *kérdezi, majd felsóhajt, és megrázza a fejét, aztán elmosolyodik, és szépen lefejti magáról Ariana kezét, majd elfordul, és a bőröndben kezd el kutatni, aztán kiemel valamit, és a lány felé fordul ismét.* -Tessék, ezt neked hoztam. Nem gerbera, hanem szegfű, de most csak ennyire futott. Egy szép, világoskék szál szegfű! Bár nem tudom minek mondom el, ha egyszer látod, de.. Nah, és hova akarsz vinni? *vált témát, immáron egyik lábára támaszkodva, mosolyogva figyelve az előtte álldogáló lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 7:02 pm | |
| *Megjelenik a kutya, majd Ari elhúz arra. Macskástól mindenestől. És Janának meg maradnia "kell". És mivel Jana jó kutyus, marad a helyén. Ám a Hiéna nem ennyire jó gyerek. Ha nem is megy azért egy megjegyzést dob.* - Höhöhhö... Kutya. * Ezt a Kutya szót egy olyan... mély és szinte buta tónusban dobja, hogy a gazdája majdnem megszakad a röhögéstől. Majd ránéz a hiénára, aki szintén kacagni kezd. Jóóóó humorú állat azt meg kell hagyni... legalábbis amennyit vihog.* - Hogy te mekkora egy suttyó vagy te Lag... * Vigyorog a csaj, majd ismét megvakarja az állat fülét.* - Szépszemű? No... remek... asziszem ezt bebuktam. * Nyavajog a hiéna az összetört szívű pasik hangsúlyában. Erre Jana ismét megemeli a kezét, erre Lagmar odébb ugrik szinte vetődve. - Jóóó van na... Tudod, hogy te vagy az egyetlen szerelmem... az én kicsi szívem fahéjas kuglófjának utolsó mazsolája... * Kuncog ismét a hülye hiéna. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 6:54 pm | |
| *A hiéna első szavaira már tiszta szívből nevet fel, majd egy kis ideig a kezeibe temeti az arcát, aztán mosolyogva felnéz.* - Ejnye, no. Akkor Janának is jönnie kellene, és itt az iskolai szobámban már nincsen hely, otthon meg apám kétlem, hogy díjazná ezt a költözködést... Plusz nem tudom, drága rokonaimat mennyire bírnád ki... Szóval inkább ezt hanyagoljuk. *Aztán mikor újra Lagmar szólal meg, csak mosolyog, és a fejét csóválja.* - Ejnye, azért kicsit lehetnél kedvesebb a gazdáddal. És igen, máskor, de tulajdonképpen nem nagy gond... Egyébként is lent voltam Nellondban, nem volt nagy kitérő a vasútállomás, meg a tükrön keresztül simán visszamegyek a teázóban, szóval nem nagy séta. Meg nem vártam sokat, és legalább találkoztam velet... *Ek, fejezné be, de ekkor daimónja fején átsuhan egy kárörvendő gondolat... mire felkapja a fejét, és a tömeget kezdi fürkészni, majd hamarosan kiszúrja a túlságosan ismerős kutyát...* - Maradj itt, egy pillanat és jövök. *Veti oda Janának, majd már el is siet, fut az embereket kerülgetve, majd felbukkan Zakariás mellett szinte a semmiből, és a csuklójára kulcsolja a kezét.* - Ejnye, Szépszemű... hát hova szöksz te? *Halványan rámosolyog a fiúra, majd szépen húzni kezdi maga után, persze finoman, nem rángatva.* - Itt kell elkapnom téged? Hát elhagysz? Miféle dolog ez? |
| | | Samuel J. Colwell
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 6:43 pm | |
| *Egy magas, vékonyabb alak sétálgat, barna kabátban, fekete farmerban, kockás sálban az utcákon, kezében vörös póráz, maga mögött bőröndöt húz. A póráz végében egy ordas színezettel megáldott kutya kocog, egy németjuhász méghozzá. A fiú haja barna, kissé kócos, de direkt ilyenre lett beállítva, felzselézve. Egyenletesen kopog a fiú cipője és kutyájának körmei a köveken, ahogyan egyre közelednek az állomásra. A jegypénztárhoz sétálnak, a fiú megáll, a bőrönd is elhallgat, és halkan kattannak a pénzdarabok, tépődik a jegy, majd a fiú egy biccentéssel megköszöni a dolgokat, és lassan kifordul a pénztártól. Ismét megfogja a pórázt, Kászon engedelmesen sétál mellette, a fiú pedig érdeklődve nézegeti a jegyet, amit most vett, frissen, vonatjegyet. A kijelzőknél meglesi, hogy mikor indul az a bizonyos vonat. Még van egy órája, remek. Lenéz a kutyára, aki csak megrázza magát, jelezve, hogy neki aztán mindegy, éppen ezért Zakariás megindul, a cipője kopog, akárcsak a kutya körmei, a bőrönd halkan gurul mögötte a macskaköveken, ahogyan befordul a peronra, és lassan leindul előrefelé, hogy ott várakozzon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 6:33 pm | |
| - hallod ezt? Ő bezzeg megdícsér... Cöh... Tudod... Jana... most elgondolkoztam rajta, hogy hozzá költözök... * Ma erre annyi látszik, hogy a hiéna fülét simogató Jana kicsit megrántja a fület, amire a hiéna felröhög.* - Az biztos, hogy nagy a pofája. * Mondja vigyorogva, majd megint megcincálja kicsit.* - És ami a legnagyobb baj, hogy nem tanul az átkozott... * Na erre már Lagmar is megszólal. - Még hogy én átkozott... de igen... igazad van... én vagyok megátkozva... Veled... * Erre Jana megint elvigyorodik.* - Óhh... értem. És akkor öcsém máskor jön? ezt a pechet... gondolom hogy utálhatsz várakozni. * A hiéna mostmár nem beszél túl sokat... Ellenben oda slattyog lazán a vadmacskához, majd megszaglássza... aztán kuncogva visszasétál a gazdája mellé.*
A hozzászólást Báthory Marijana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 21, 2009 6:48 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 6:21 pm | |
| *Mikor Lagmar körbefutja, akkor először felvonja a szemöldökét, majd végre felnevet. Még jót is tesz a hangulatának ez a lökött hiéna, az egyszer biztos. Pereus is vigyorog...na a bajsza alatt, ha egy vadmacska képes lenne ilyesmire, de a szemei határozottan vidáman csillognak. Igen, ő a szöszi cicát is hallotta - persze nem Lagmar, hanem Jana szájából, hiszen egyelőre még nem gondolatolvasó -, de Arianának nem siet továbbadni a dolgot.* - Valóban véletlen, hogy te is pont itt vagy... Egyébként szervusz. Én eredetileg az öcsém elé jöttem ki, de aztán kaptam a hírt, hogy nem ma érkezik, szóval... *Megvonja a vállát, majd a hiénára pillant, és biccent felé, mosolyogva.* - Szervusz, Lagmar. Igen, ez a nevem, és... köszönöm. *Kissé zavartan tűri a füle mögé a haját, de nem pirul el, azt azért nem.* - Hm... eléggé nagyszájú daimónt kaptál, hallod-e, de legalább a nyelvtanhoz és a biológiához ért. *Vigyorog rá Janára, majd kacsint is, és zsebredugja a kezeit.* - Szerintem jófej, legalábbis így annak tűnik. Na, merre megy a menet? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 3:03 pm | |
| * Már éppen indulna tovább, oldalán a kardjával és Lagmarral, amikor valaki a nevét kiáltja. A hangot azonnal felismeri, és amikor odapillant, megis látja a jól sejtett szöszi leányzót. Lagmar is oda pillant, majd kicsit el is kerekedik a szeme.* ~Huhuhuhhúúúúú... Az a szöszi cica meg ki?~ * Kérdi a hiéna, mire Jana meg is rángatja kicsit az állat fülét. - Befogtad Lagmar...Ő nem szöszi cica.... hanem Ariana. Iskolaprefektus. * A hiéna ismét kacagni kezd, majd oda lohol a szőkéhez, és körbe szalad körülötte, a nyelvét lógatva, majd vissza Jana mellé. - Feltűnési mániás... * Jegyzi meg tömören a lány, majd mikor oda ér Arihoz mosolyogva köszönti. - Szia Ariana... Szerencsés véletlen hogy találkozunk. Nézd mit... vagyis... Kit hoztam magammal. Ő itt... * De ekkor az állat megszólal. A hangja egy fiatal férfié, ám kissé egy érdes felhang vegyül bele. Ettől eltekintve kellemesnek mondható. - Lagmar. Szolgálatára. ÉS kegyed ezek szerint Ariana lenne? No persze... milyen más neve is lenne egy szőke tündérnek, ha nem ilyen...gyönyörű akár a gazdája. * Jana erre karba fonja a kezét, és talán bele is rúgna egy kicsit a hiénába, ha nem lenne itt a lány. - Már megint sokat jár a csőröd Lag... * A hiéna felnéz Janára, majd kacagni kezd. Jana pedig olyan szúrós pillantással néz rá, hogy az már szinte fáj.* - Hazautaztam, és erre a nagyanyám a nyakamba akasztotta ezt itt... - Őt! Amúgy meg... hányszor buktál meg biológiából? A Hiénák emlősök, és nem madarak. *Na erre Jana egy kicsit meg is löki az állatot a térdével. Mire az megint csak kacagni kezd. - Néha már most az agyamra megy... * Vigyorog a lány. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 2:50 pm | |
| ~ Lehet, hogy nem is jön... - Talán az lenne a legjobb... Nem tudom, mennyire van rá szükség, hogy növeljük Faith potenciális áldozatainak számát... Jaj, istenem... Meg kellene fognom, és magániskolába járni vele, vagy nem tudom... - Téged az önfeláldozásod fog a sírba vinni. - Faith mellett biztosan. ~ *Egy szőke lány lézeng valahol a vonatok között, lehajtott fejjel, életkedv mínuszban kinézettel. A vállán egy mókus kapaszkodik, mellette pedig vadmacska sétál. Még ruhája is gyászol: fekete rövidujjú póló, fekete nadrág. Aztán egy denevér száll a közelébe, egy levéllel... felnéz, elveszi a levelet, elolvassa, majd elhúzza a száját.* ~ Máskor jön. - Jellemző. ~ *Egy sóhajjal a zsebébe gyűri a levelet, és felpillant... majd megpillantja Janát egy hiénával. Felvonja a szemöldökét, majd egyik kezéből tölcsért formál a szája elé.* - Jana! *Kiált oda a lánynak, majd ha az arrafelé néz, akkor integet is, miközben közelebb indul.* - Hát ez a lábasjószág meg? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Pént. Aug. 21, 2009 2:31 pm | |
| *A vonat a délután folyamán befut a vasútállomásra. Janácska most tőle szokatlan ruhában száll le a vonatról. Egy kék farmer, egy fekete póló valami rockbanda nevével... aminek a fordítása talán Vasszűz lenne... valamint egy kék farmerkabátban. A csomagja egy hátizsákban van. Leugrik a vonatról, majd pillanatokkal később egy foltos hiéna ugrik le utána.* ~Hát ez lenne az a híres Nezabar amitől a szüleid úgy el vannak ájulva Kicsim?~ *Kérdi a Hiéna gondolatban a lánytól. Jana csak megvonja a vállát, majd megvakarja az állat fejét.* - Ne legyél már ilyen Lagmar... az hogy utálod a vonatutat, és majdnem összehánytad a jövőhetet, az nem az iskola hibája. * Hangzik a válasz. Majd erre szinte azonnal csattan a csípős válasz.* ~Na álljunk meg... te erőltetted belém azt a fél marhát... hát ne csodálkozz, hogy a lábadnál való fekvés felrázza a gyomrom.~ - Na jól van Lag... most fogd be mielőtt megrángatom a füled. * mondja a lány mosolyogva, majd megáll a peronon, és nagyot szív a levegőből.* - Azt meg kell hagyni... sokkal jobb a levegő, mint pesten. * Mondja a lány, mire a hiéna csak a szokott állati hangon kacag egyet. Ez nála ellenben nem állati kommunikáció. Nála ez valóban a röhögés jele.* |
| | | Shane O'Connor Tanár
Hozzászólások száma : 46 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Kedd Aug. 11, 2009 1:04 pm | |
| -Ha jól tudom Elemi Harci Mágiát, a második évfolyamon. És ha jól tudom ön is azt tanít, csak harmadikosoknak. Ha jól látom, a helyzetet, akkor még egy kevésbé összeszokott vezetőség, és még nem is annyira ismerik egymást a tanárok. Rajtunk kívül van még más tanár a szakon? Ő mit tanít, ha van még más. *Érdeklődik a dologról, közben a hintő megérkezett, és a két tanár a kúria felé vette az irányt. Shane innentől kicsit jobban ismeri az utat, azért teljesen felkészületlenül nem jött el egy idegen helyre, olyan, mintha egy idegen helyre menne vadászni, előbb tudakolózik a terepről és a széljárásól.* -Ön tanított már diákokat ezelőtt? | |
| | | Taira Tjerd
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 551 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás Kedd Aug. 11, 2009 12:57 pm | |
| -Bár felmenőim Bulgáriából származnak és magam az Alpokban nőttem fel. Teljes mértékben szeretem a hegyi levegőt. Nehéz is volt megszoknom a dolgokat itt Bulgáriában. *Ő nem szokott dicsekedni, hogy épp mije van neki vagy épp családjának. Teljes mértékben tud alkalmazkodni minden szokáshoz. Ahogy itt észrevette nem a gazdagságról híresek a tanárok. Legalábbis az az egy akivel ő maga találkozott. * -Köszönöm. *Mondja a férfinak majd Jozef elindul a kúria felé. A szakvezetőről kérdezik. Őt sem ismeri. Milyen furcsa lassan egy hónapja itt van és nem ismeri azt a nőt aki végül i is a felettese. No mindegy. Hamarosan majd erre is sor fog kerülni.* -Míg ön elé kijött valaki értem senki sem. Így hát nem találkoztam a szakvezetővel sem, csak egy tanárral aki épp akkor érkezett mint én. Tudja már, hogy mit fog tanítani? *Érdeklődik tovább. Nem szereti a csendet. Emberek között nőtt fel akikkel mindig tudott valamiről beszélgetni így hát most is így tesz, beszél, de nem sokat, csak éppen annyit amennyit kell.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nellondi Vasútállomás | |
| |
| | | | Nellondi Vasútállomás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |