Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Katerina Shezhana Varvara Diák
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 529 Kaszt : Üzenőláda : Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 12:28 pm | |
| ~Most komolyan, mit nem értett azon, hogy hagyjuk a témát?~*Közben szúrós szemekkel néz Rayko-ra. A téma nem éppen kellemes számára, ezt nem igaz, hogy vette észre a fiú. Mondjuk igen, ők s hibásak, hiszen egymás torkának estek itt mindenki előtt.*~Ha a szülők nem tudtak segíteni, akkor nekik hogy menne?~*Még mindig Raykora néz, de már nem szűrős pillantással, hanem könnyes szemekkel. Már majdnem elbőgve szólt neki vissza, amikor Aaron a segítségére siet.Hálásan néz a fiúra, de persze még mindig könnyes szemekkel.Majd nagy levegőt vesz.* -De nagyon is.. van kedvem,... játszunk ...valamit..!*Mondja kicsit szipogva, majd Aaronhoz lép. Jobban szemügyre veszi a játszóteret.A tekintete megakad egy körhintán, és mivel a fiú nem mondod semmit, kézen fogja és odavezeti a hintához.* -Ehhez mit szólsz?*Majd várja, hogy belemennek- e a dologba.* | |
| | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 12:12 pm | |
| *Lehet, hogy Rupertnek igaza van, lehet hogy nem. Mindegy, majd meghallgatja a lányok álláspontját, persze külön-külön, mert ha együtt vannak, akkor nem lehet beszélni velük, az már egyszer biztos. Na de mivel most csak az egyik lány van itt, és Rupert így nem akarja hallgatni a sztorit, ezért akár ejthetik is a témát, bár ez csak Kate-től függ. A hintában ülő fiú inkább elmeséli, hogy átment, és hogy élvezi a nyarat, aztán egy új kérdést tesz fel, melyre Aaron már tudja is, hogy mit fog mondani.* -Hát tudod, én most jöttem július közepe felé, szóval ezen a nyáron nem megyek haza, de talán majd télen, vagy jövőre, nem tudom. Bár eléggé hiányzik az otthon, de azt hiszem, hogy most már ezt a helyet tekintem inkább otthonnak. És te? Mikor utaztál utoljára haza, mert ha kellett vizsgáznod, az azt jelenti, hogy már legalább egy éve itt vagy. Nem hiányzik az otthon? *Kérdezi Ruperttől, ezt az elég furcsa kérdést, majd a többiekre figyel, hiszen szépen sorjában mindenki választ ad erre a kérdésre. Persze közbe mások is visszakérdeznek, akárcsak Aaron. Úgy tűnik, hogy az új témák felhozatala ma Rupertre vár, remélhetőleg ezt nem bánja nagyon a fiú. Azonban Aaron próbálkozik előrukkolni valami újjal, mert már mióta itt van, arra gondol, hogy csinálhatnának valamit, ha már egy játszótéren dekkolnak. Körbenéz, és látja, hogy sok érdekes dolog van ám itt, amit csinálhatnak, de nem tudja, hogy a többiek hogy állnak hozzá ezekhez az úgymond gyerekes dolgokhoz. Ő úgy van vele, hogy mindegy mit csinálnak, csak szórakozzanak, érezzék jól magukat. Időközben Rayko, mégis rákérdez a dolgokra, amik Kate és Liza körül történnek. Mivel látja Kate-n hogy nincs kedve erről beszélni, ezért most ő próbál segíteni a lányon.* -Nincs kedvetek szórakozni egy picit? Ha már egy játszótéren vagyunk, ne csak álldogáljunk, menjünk inkább szórakozni. *Egyenlőre nem tudja, hogy mit is csinálhatnának itt, de neki jó ötletnek tűnik a felvetése, akkor meg miért ne?* | |
| | | Rayko S Dragomir - archiv Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 12:08 pm | |
| *Rayko is kicsit megkönnyebbül, amikor távozik az idősebbik lány. Viszoitn ő kiváncsi alkat.* - Szerintem ha már végig kellett hallgatnunk ezt a kis furcsán nyugodt hangvételű beszélgetést, akkor már had tudjuk meg Kate történetét is. Kate mik is az előzményei ennek a szócsatának? Igazán érdekel engem. Azt majd meghallgatom Eliza véleméynét is a dologról. Szimpatikus vagy nekem így érdekel hogy mi a gond. Hátha tudunk segíteni. *Rayko reméli hogy a lány nem evszi tolakodásnak nem torkollja lée de mivel Katet szimpatikusnak találja így kíváncsi a történetre. | |
| | | Katerina Shezhana Varvara Diák
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 529 Kaszt : Üzenőláda : Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 12:06 pm | |
| *Kate szerencséjére Liza sarkon fordul és durcásan elmegy. Közben a fiúk kérdési, ekkor tudatosulnak benne.* -Jaj sajnálom, csak..hát..amint látjátok..nem felhőtlen a kapocslatunk....De ahogy Rup mondta és Rayko, hagyjuk a témát..*Majd már teljesen lenyugodva válaszol az iménti vizsga kérdésre.* -Amúgy nekem még nem kellett vizsgáznom...Ja és nem voltam még otthon, de csak két hónapja jöttem a suliba...És veletek mi a helyzet?*Majd Rupra pillant hálásan, hogy felhozott egy másik témát, így hátha Aaron nem piszkálja őt.*-Köszi szépen!*Súgja a fiú füleibe, majd beleül a legközelebb lévő hintába, hogy azért mégse álljon.Kicsit bántja a dolog, mert nem akarta, hogy a fiúk tanui legyenek eme vitának, de ez már így alakult.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:49 am | |
| *A helyzet nem igazán javul, mivel a két lány már egymással üvöltözik. Rupert inkább csendben marad, hátha lenyugodnak maguktól. Nem valószínű, de jobb ötlete nincs. Rayko próbálja békíteni őket, de a lányok nem nagyon figyelnek oda másra. És egyet kell értsem a fiúval. Ezt a témát nem épp az ellenkező nem előtt kéne feszegetni. Liza végül is elmegy. Ki tudja, talán jobb így. Majd Aaron egy kérdést tesz fel.*- Hát igazság szerint mindkét felet illik meghallgatni, szóval én amondó vagyok, hogy ejtsük a témát.*Mondja Rup, és igyekszik nyomatékosítani ezt. Aaron válaszol a vizsgákkal kapcsolatban, bár nem feltétlenül ez volt a cél.*- Ohh, nekem is megvannak. Szóval minden tuti élvezem a nyarat. Ti voltatok már valahol a nyáron. Úgy értem otthon, vagy valami?*Kérdezi a többieket.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:41 am | |
| *A feszültség egyre csak nő. A fél-véla fiú ezen csak mosolyogni tud. Most már azt is tudja, hogy valami pasi miatt kaptak össze a lányok. Hát ez így még viccesebb, csak az a gond, hogy mindkettő azt mondja hogy a másik a hibás. Mi mást is mondanának? Rup ismét felé nyújtja az édességes zacskót, de Aaron most már visszautasítja. Inkább csak a lányokat figyeli, de mindeközben Rupert, és Rayko próbálják csitítani őket. Hát Aaronnek már nincs erre szüksége, mert Liza megfordul, és lelép. Valószínűleg hatottak rá Rayko érvei. Aaron Kate felé fordul, mert most már érdekli, hogy mi is volt ez az egész.* -Kate, elmesélnéd hogy mi volt ez? Persze csak ha nem titok, mert ezek után már szeretnék tisztán látni. *Mondja a lánynak. Rupert kérdésére nem válaszol, mert neki nem kellett vizsgáznia, csak visszakérdez.* -Neked hogy mentek Rup? | |
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Tárgyak:
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:34 am | |
| - Nincsne kedvetek legalább leülni azt úgy megvitatni a émát. Bár úgy tűnik pasi van a dologban. *Rayko érezte, hogy itt valami csúnya dolog van a háttérben. És nagyon kiváncsi lett. Remélte nem fognak egymásnak ugrani, márcsak azért sem mert nem szereti ha lányok verekednek.* - Na hölgyeim higgadjatok le. Én nem tudom ki hoyg van vele, de szeritnem az iylen bezsélgetéseket az ellenkező nem előtt levezetni ciki nem gondoljátok? Bár felőlem csináljátok. Nem állok közétek, amig nem ugrotok tettekkel egymásnak. De Rupertnek igaza van szerintem is valami másról kéne bezsélgetni. | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:30 am | |
| *Kate már nagyon nehezen viseli.Még hogy ő álszent, azért mindennek van határa.* -Először is nem vagyok álszent.Kettőn közül nem én vagyok az, aki minden pasira ráveti magát!*Ezeket már kiabálva mondta. nem hitte volna, hogy pont egy suliba kerülnek, emelett még össze is futnak. Ez már kész vicc.* -Amúgy meg te se bírtál magaddal, nem csak az exem! Szóval ki az álszent Liza, na?!*Kirara már alig bírja ezt nézni.* -De hiszen testvérek vagytok, minek kell így viselkednetek?*Próbál a tigris is valamit tenni, hogy a helyzet jobb legyen.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:24 am | |
| *Arra nem volt nehéz rájönni, hogy Kate és Liza ismerik egymást és arra sem, hogy nem a barátság köti őket össze, de az egy kicsit durva, hogy ennyire nem bírják egymást. Rupert inkább csendben marad és ismét körbekínálja az édességet. Arra, hogy Liza megzavarta Kate nyugalmát, már nem tud mit mondani. Valamelyik lány vagy távozik önszántából, vagy egy kicsit feszült lesz kettejük között a hangulat. Jó kérdés, de most ez van. Talán nem kapnak mások előtt össze. Rayko viszont szóba is hozza a témát. Hát érdekes lesz két lányt nyugtatni majd, de azért készen áll, hogy valami érdemit is hozzátegyen, ha vitára kerül a szó. Így Rupert egy kicsit előre hajol a hintában, hogy ha kell, hát gyorsan kipattanjon belőle. Aaron se vet gátat neki, viszont Rupert inkább szelídebb vizek felé evezne. Ezért gyorsan be is vág valamit, hogy csillapodjon a helyzet. De nem tud mit. Szólásra nyitja a száját, de Liz már mondja is a magáét. Elég kényes téma. Ezért most már igyekszik mondani is valamit.*- Régen volt, elmúlt. És mondjátok csak. Hogy álltok a vizsgákkal.* ~„Hogy álltok a vizsgákkal?” ez elég gyér.~ De legalább mondott valamit.* | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:13 am | |
| *Rup cukorral Kínája a lányt akire kedvesen rá mosolyog de int hogy nem kér. Ő nem eszik ilyeneket hiszen vigyáz az alakjára csak ritkán fogyaszt édességet. Nem szokott e fajta bűnbe esni ha még is elég sokat szokott utána futni. Hugára néz egy szúrós tekintettel.* - Nem én kezdtem ezt az egészet. Tehetek én róla hogy az exed nem bírt magával?* Veti oda a dolgot a lánynak Majd Raykonak is válaszol* - Kérdezte az álszentet** Mondja egyszerűen a fiúnak. Ismét Aaronra néz kedvesen szimpatikus neki a fiú* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 11:01 am | |
| *Egy elég csinos lány érkezik a játszótérre. Aaron nem nézegeti őt sokáig, hogy miért is nem? Hát az titok. Na de nem is ez a lényeg, mint azt később megtudta a vörös hajú lányt Lizának kell szólítani, és szinte érezhető a feszültség közte, és Kate között. Aaron nem tudja, hogy mi lehet a gond, persze csak arra tud gondolni, hogy valami kis összezördülés van köztük, apróbb nézeteltérés. Nem kérdez rá, mert nem az ő dolgába, és nem szereti mások dolgába beleütni az orrát. De azért picit furcsállja azt ahogy Liza szólt Kate-hez. Na de nem törődik ezzel, Rupert felé fordul, aki megkínálja őt sütivel, vagy ami a zacskóban van. Aaron nem akarja visszautasítani, hiszen neki úgy tanították, hogyha megkínálnak valamivel, azt illik elfogadni, de persze csak ésszerű határok keretében. Kivesz egy darabot, melyet meg is köszön, majd gyorsan meg is eszi. Valóban finom, ahogyan azt Rupert is mondta. Reméli, hogy felvetődik majd valami ötlet, hogy mit is kéne csinálni. Most valamiért játszani lenne kedve, de nem egyedül. Nincs kedve csak úgy körbeállni a hintát, és beszélgetni. Persze a társalgással nincs baja, csak az egy helyben állással. Na de mivel kezd kiéleződni az ellentét, ezért Rayko rá is kérdez, hogy mi van. Aaron most nem akarja megzavarni a civakodást, hátha érdekes műsör részesei lehetnek. Egy pár érdekes gondolat fut át az agyán, de ezeket nem teszi közzé.*~Nah ebből mi lesz? Iszapbirkózás talán?~*Majd saját gondolatain el mosolyodik, és figyel tovább.* | |
Tárgyak:
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:58 am | |
| *Rayko látja egyre többen érkeznek. Mikor befut az utolsó lány is bemutakozik, mivel max Rupertet ismeri az egész csapatból. Persze Kate-tel legutóbb az ebédlőben már egyszer összefutotak különsebb ismerkedésre nem került sor.* -Rayko Sujaku Dragomir vagyok. Üdvözlöm miss Kingston, önt is kisasszony. Igazán örülök, hogy két iylen szépséget megismerhetek, mint titeket. Ha jól sejtem hölgyeim önök vagy rokonok vagy ismerik egymást. Bár úgy érzem, mintha nem kedvelnék túlzottan egymást. *Rayko nem érti mire föl a magázás. Bár most határozottan jó kedve van, talán kezdi túltenni magát a közelmúlt eseméynein.* -Igazán érdekelne, hogy mi áll ellenszenvetek hátterében. | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:53 am | |
| *Kate közelebb menni a fiúhoz, csak sorba jönnek a diákok.Megjelenik Rayko, akivel a minap csak épp, hogy összefutott az ebédlőben, majd Aaron és még befut a húga is. Na ekkor úgy dönt, nem áll ott egyedül, így Rup közelébe megy, biztonságot remélve. A sütiből ugyan nem vesz, meghagyja a fiúknak. Húga beszólására élesen pillant a lányra. Szinte már ölni is képes lenne ezekkel a tekintetekkel.* -Szóval tényleg idejöttél?! Mond nem volt neked elég Japán, még itt is együtt kell, hogy legyünk?!*Majd bolero felsőjét megigazítja. Kirara közelebb megy Kate-hez, egy szót sem szól, nem akarja gazdáját felidegesíteni.* -Amúgy csak a magad nevében beszélj Rup, számomra igenis megzavart valamit, még hozzá a nyugalmat és a békét?*Eléggé felhúzza magát a dolgon, nagyon feszült ezt a többiek is láthatják. ~Most komolyan, ezer suli közül miért pont ez kellett neki?!~*Közben keze a pálcája felé mozdul, de nem veszi elő, csak neki így a biztonságos.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:35 am | |
| *Rupert egy ideig jól lakott ez eléggé édes süteménnyel. Begyúri zacskót és leteszi a lába mellé. Arcán halovány mosoly látszik. Minek is vágna más arcot. Hiszen nincs rossz kedve. Látja, hogy valaki futva közeleg. Szándékosan nem bámulja a lányt, hisz az illetlenség. Mikor azonban belép a kapun, látja, hogy Kate az illető. Intet neki, de a lány túlságosan el van foglalva. Rupert nem zavarja, látja, hogy jól elvan, de egy kicsit meglepődik, hogy a lány nem vette őt észre. Majd, mikor a lány ismét a hintához lép, amiből az előbb kiugrott, már megpillantja a fiút. *- Szia. Köszi jól. És te? Nem estél nagyot?*kérdi a fiú. A játszótér kapuján, amit Kate hagyott nyitva, egy újabb diák érkezik. Nem tudni, hogy azért, mert látta a társaságot, vagy csak úgy, de nem is lényeg. Rayko az, akivel egyszer a tölgyesben futottak össze. Különös, hogy azóta nem. Mikor a fiú odajön kezet fogni, feláll és viszonozza a köszönést.*- Hello. Gyere csak. Dehogy zavarsz.*Azzal lehajol és velveszi a süteményes zacskót.*- kérsz?*Nyújtja a fiú felé. Neki egy időre elég volt a cukorból. De attól még persze finomak. Ekkor érkezik egy Aaron evezető fiú, aki jó étvágyat kíván neki. Igaz, már azon túl van, de megköszöni a srácnak.*- Köszi. Kérsz? Finom.*Azzal Aaron felé is odanyújtja a zacsit, hogy a fiú vegyen, majd Kate felé fordul.*- Kérsz, Kate?* Reméli elfogy, mert nincs szíve kidobni, de gyomra se megenni. Ekkor érkezik Liza is. Bemutatkozik a lánynak, majd őt is megkínálja a cukrászművel.*- Nem zavartál meg semmit. Csak így összeverődtünk.*Mondja neki és reméli, hogy Kate is közelebb jön. Furcsa. Úgy tűnik a két lány nem nagyon jön ki egymással.* | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:26 am | |
| *Liza bolyong Nellondban. Nem ismeri a helyett még nem járt itt. Kedve volt ma sétálni és csak elindult valamerre. Az úton megnézett mindent jó alaposan hiszen jól tud tájékozódni így biztos hogy nem fog eltévedni vissza fele. Ma egy hosszú farmer van mely jól kihangsúlyozza a lány előnyös vonalait de nem csak a farmer hanem a fehér vékony pulcsi is. Liza egy nagyon csinos lány amit nem lehet nem észre venni amivel ő is tisztában van. Ma jó kedve van hiszen a tegnapi napja jól telt és jól is aludt a szobájában. Kezében ki kutyája látható akit szemmel láthatólag nagyon szereti hiszen folyamatosan simogatja a kis Yorit. A távolból egy kisebb csapatra lesz figyelmes. Mivel szeretne ismerkedni így oda megy hozzájuk. Majd húgát látja meg.*~na ez kész szerencse. Nem elég nagy az iskola hogy elkerüljük egymást? Most már mindegy biztos láttak~*Már nem tud vissza fordulni pedig ma nincs kedve húgához. Jó kedve már a múlté.* - Sziasztok srácok* Köszön kedvesen a fiúknak. Majd húgár néz.* - Szia Most mi van? Nem gondoltad volt hogy összefutunk?* Kérdezi meg húgát minden kedvesség nélkül.* - Bocsánat milyen kis butus vagyok. Elizabet Kingston vagyok de csak Liza* Mosolyog nagyon kedvesen a fiúknak. Jobban szereti a férfi társaságot mint a nőit.* - Meg zavartam valamit?* Kérdezi meg kedvesen majd a vörös hajú fiúra néz* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:25 am | |
| *Aaron Drawer, a fiatal fél-véla fiú nem tudott mit kezdeni magával a kúria falai között. Ez manapság sűrűn megesik nála, éppen ezért indult el olyan tíz óra felé a csöpögő esőben. Nem volt célja, lehajtott fejjel bandukolt, nem is gondolkozott, semmi. Teljesen kikapcsolt az agya, csak arra koncentrált, hogy lábait rendesen mozgassa, és ennyivel el is intézte a dolgot. Fekete melegítő van rajta, nadrág és pulcsi egyaránt, mely alól kilátszik a fiú piros pólója. Ma nem vette túl elegánsra a figurát, inkább a kényelemre helyezte a hangsúlyt. Lábán tornacipő díszeleg, mely picit át is ázott a késő reggeli esőben. Mióta elindult már eltelt pár óra, legnagyobb örömére az esőcseppek sem hullottak már a fejére. Felnézett, mert tudni akarta hogy merre is jár. Na igen, lábai Nellond utcáira vitték őt, ami nem tűnt túl forgalmasnak, de eddig sosem látta annak a fiú. A kirakatokat nézegette, de semmit nem látott, ami nagyon meg tetszett volna neki. Aztán elhaladt a játszó mellett is, ahonnan hangokat hallott. Oda is fordult, és látta, hogy pár gyermek játszik kinn. Vagyis csak egyikőjük játszik, éppen ekkor ugrott ki a hintából. Aztán egy harmadik srác érkezik, a játszótér másik bejárata felől. Aaronnek egy picit jobb kedve lett, nem attól a fiútól, hanem inkább a társaságtól. Talán ez kellett neki. Odasétál a többiekhez, és mosollyal az arcán köszön, és be is mutatkozik azoknak, akik esetleg nem ismernék.*-Sziasztok! Aaron Drawer! Zavarok?*Egyenlőre ennyit mond, a többit mind későbbre hagyja. Először is meg kell tudnia, hogy zavar-e. Látja, hogy az egyik srác épp az ebédjét fogyasztja, és mivel már tudja a nevét, mert időközben bemutatkozott, ezért neki még mond egy mondatot.*-Jó étvágyat Rupert! | |
Tárgyak:
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:14 am | |
| *Rayko érkezika játszótérre. Az enyhe időjárás miatt előkerült ismét a köpenye, bár alatta rövidnadrágot és pólót viselt, meg sportcipőt. Köpenyét palást módjára csak a nyakánál kötötte össze. Fegyvereket most sem hozott. A kongesszusi kalandja óta nem látja értelmét felesleges súly cipelésének, azonban kunai kése mindíg az övébe van tűzve a polója alá, bal oldalra.Jobb oldalon a pálcáját hordja. A játszótéren már lát két embert. Egy régebbi simerősét Rupertet és egy lányt, akire nem melékszik találkoztak e.* -Sziasztok nem zavarok? | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 10:10 am | |
| *Kate ma reggel miután felkelt, már akkor elhatározta, hogy lejön a nellondi játszótérre. Így déli tájban, már van is rá ideje. Mikor Kirara-val leérnek Nellond utcáira, akkor kék kis ruhácskájában futni kezd a játszótér felé. Még szerencse, hogy daimónja nem az a lusta típus, mert különben biztos megharagudna a rohanás miatt. Alul fodros fekete csipkével díszített ruhát visel, amit így a szellő menet közben lebegtet. Mikor már megérkezik, egy közeli hintába ugrik bele. Szét se néz, annyira sietett. Majd mint egy kis gyerek, nagy élvezettel hajtja a hintát. Mikor már kellő magasságban van, akkor kiugrik belőle, hogy a puha homokon landoljon. Térdén ülve landol a földön, a fájdalom most egyáltalán nem érdekli. Majd pár perc múlva feláll, lesepri harisnyáját és visszabaktat a hintához. Akkor pillantja meg Rupert-ot.* -Szia Rup, hogy vagy?*Majd már vissza is csücssen a hintába.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Aug. 11, 2009 9:58 am | |
| *Hiába a korlátozás megszüntetése, Rupert nem járt Nellondban már nagyon rég óta. Hiszen, ami neki kellett azt a suliban is megtalálja, és pihenni ott is tud. Mégis úgy döntött, hogy egy kis változatosság nem árt, és lejön a faluba sétálni. Végigment a Holdfény sétányon és még pár utcán, nézegette az üzletek kirakatait. Egy idő után úgy döntött, hogy lepihen. Vett magának egy zacskó apró sütit az édességboltban és beült a játszótér egyik hintájába, hogy szerény ebédjét elfogyassza. Az idő kellemes, nem meleg, nem hideg. Bár egyesek talán fázhatnak rövid ruhájukban, Rupert hosszú nadrágot vett fel és egy fehér-kék kockás inget. Egészen jó, most így egyedül, bár egy játszótéren sosem akadály a társaság.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 12, 2009 1:32 pm | |
| - Dehogyis. * Rázza meg egy kedves mosollyal a fejét, nem olyan előítéletes ő, hogy egy ilyen kérdésből máris arra kezdjen asszociálni, hogy Adam stréber, inkább csak a szívén viseli a tanulás dolgát, ami elég dicséretes. * - Nekem a deridionos tárgyak a kedvenceim, aurormágia, harcművészet lélektana, bár ezek másodikos tárgyak, te pedig akkor gondolom még elsős vagy. * Húzza el a száját. Illene emlékeznie az elsős varázslatokra is, de lehet az elméletben kudarcot vall, majd meglátjuk. * - Miben kéne segítség?* Még megbeszélnek pár dolgot, aztán távozóra fogják. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 12, 2009 1:21 pm | |
| -Figyelj talán egy kicsit strébernek fogsz tartani de melyik a kedvenc tantárgyad tudodaz iskola szünetben érkeztem és jól jönne egy kis korrepetálás. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 12, 2009 1:15 pm | |
| * A daimónnak is biccent egyet, sosem lehet tudni, a sértődős fajtából van-e, aki szereti, ha ugyanúgy néznek rá, mint a gazdájára, és azon a véleményen vannak, hogy nekik külön köszönés jár. És mire ezt a gondolatmenetét elmagyarázná a srácnak, és megkérdezné tőle, hogy Aspasa ilyen daimon-e, már ezerszer biccenthetett volna neki egyet. Száz szónak is egy a vége: felesleges. * - Én Nikolina Rayna vagyok. Látom szaktársak vagyunk. * Bök a srác kitűzőjére, aztán a sajátjára is mosolyogva. * - Gondolom te is örülsz neki, hogy egész nyáron le lehet jönni Nellondba. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 12, 2009 1:04 pm | |
| -A suliból jövök a nevem Adam Saturday ő pedig a daimonom Aspasa.* mutat a rókára maga mellet*- téged hogy hívnak? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 12, 2009 1:01 pm | |
| * A hintázást is elég hamar meg lehet unni, mint sok más dolgot, ami egy monoton cselekvésen alapszik, és semmi újdonság nem lesz benne, hiába vágyik rá az ember. Épp ezért a kis vörös is lekászálódik a hintáról, de csak mert a pillantása megakad egy ismerős arcon, mintha látta volna a suliban. Egyébként meg talán ő az egyetlen, aki nem tudná megunni a hintázást. * - Szia.Te itt laksz, vagy a suliba jársz? * Elég bugyuta kérdés, elvégre ott van a deridionos kitűző a srácon, ami még a szakbéli hovatartozását is tudatja a külvilággal. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 12, 2009 12:45 pm | |
| *Adam érkezik a játszótérre majd leül és várja hátha jön valaki akivel beszélhet.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |