Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Aeolus Játszótér - Page 19 I_vote_lcapAeolus Játszótér - Page 19 I_voting_barAeolus Játszótér - Page 19 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aeolus Játszótér - Page 19 I_vote_lcapAeolus Játszótér - Page 19 I_voting_barAeolus Játszótér - Page 19 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Aeolus Játszótér

Go down 
+115
Cameron Whitness - Archív
Solomon Reed
Blagoy Ivo Lazar
Natalia Tatiana Ridolf
Oswin Baker
Candela Martinez
Rumena Waylan
Artemis Taylor
Nathaniel Harris - Archív
Blair St. Claire
Celia D'cruze
Anelie Mei Xi
Tuija Tykkylainen
Claire Fairchild
Mikhael Knyaz
Camille Madeline
Cat R. Morgan
Alexandra Voltano
Mila Zelenkova
Jack Darkfield
Bianca Phelps-Blamely
James Ravenwood
Játékmester
Loretta Sabilo
Amelia Ellwood
Alfons Gerard
Caleb Dawson
Kaen el Jericho
Laura Wylee
Isabella Newton
Ayla Madyzyn
Penelope Waylan
Nicolas Demerest
Eldunary Aysa
Alex Carmelo
Sarah Lairs
Berill Dalida Cornish
Janoch Jadun
Angelica Wierro
Martina Stravich
Jenna Shot
Sophia Zenovia
Devrim Tahir
Yeo Jung-hwa
Jethro Skyler
Oyasumi Setsuna
Alice Wantroose
Juan Miguel Santiares
Higashiyama Natsumi
Hunyadvári Szevér
Valeriel Ravenwood
Bonnie Tornow
Marisela Penthesilea
Armand Promotof
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Hua Xiangfeng
Lismine Lockwood
Katherine Mary Black
Lina Wierro
Ivanka Iskra Wilson
Mina Faustina
Senilla Rachel Roseberg
Jessica Westlive
Emily Kyra Beawer
Elisaveta Mira
Rosalin Aljana
Alexej Gregorij Radwansk
Aleksandar Stefan
Victoria T. Lassenien
Krasimir Waylan
Krastio Miroslav
Adela Ionela Mirunela
Mardhug Grihol
Spirit Oldevent
Moyra McFarland
Thrish Sarit
Jack Ferton
Lara Wilhelmine
Morgane Devan
Dananeira Waylan
Flavia Esenani
Sepp Dierk
Pedro Montero
Kevin Rott
Hallbjörn B. Laxness
Nagy Klaudia
Aali White
Leona Arts
Elizabet Kingston
Aaron Drawer - Allidon
Rayko S Dragomir - archiv
Rupert Rankle
Willow Manson
Grace Neverwood
Megumi Darkfire
Katerina Shezhana Varvara
Ginevry Enton
Chris Willer
Edward Freeze
Marina Raya
Pierre Bontavier
Chantal Milarien
Kalandmester
Brandy Marsden
Lola Lois Burn
Sidney Moore
Rosetta Waylan
Andrey Bogdan
Anabella Stepp
Royale Gordville
Helena Leays
Alexandra Sirov
Nemes Kida
Boros Dániel
Timothy Waylan
119 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Timothy Waylan
Diák
Timothy Waylan

Főkarakter : erik1995@freemail.hu
Hozzászólások száma : 1779
Kaszt : Aeolus Játszótér - Page 19 Elemista

Aeolus Játszótér - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 8:05 pm

First topic message reminder :

Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak.

Aeolus Játszótér - Page 19 Jatszoter
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeVas. Márc. 13, 2011 2:04 pm

*Figyeli ahogy a fiúk kosaraznak, közben meg hintázgat. Azután Evandrus és Migel is leül, és látszik rajtuk, hogy kifutkározták magukat kosarazás közben.* - Aranyos. Mi a neve? *Kérdi a fiútól, miközben még mindig a mókust figyeli. Mikor Migel távozik, elköszön tőle egy mosoly kíséretében és integet, amig el nem megy. Közben Evandrus utána viszi a labdáját, na meg a képet, amiről Réka nem tud.* - Semmi érdekes. Csak élvezem az iskolai éveket. *Mondja nevetve.* - Na és veled mi újság? *Kérdi a fiútól mosolyogva és egyre magasabbra löki magát a hintában.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeVas. Márc. 13, 2011 1:53 pm

*kb 10 perc kosarazás után lihegve huppan Réka mellé a hintába és gyújt rá egy cigire. körbenéz, és megnyugszik amikor nem látja sehol a tegnapi támadóit.* -Ja, ő? *kérdezi a lánytól a mókusra pillantva* -kb 3 napja találkoztam vele az erdőbe. Ő a változásom jelképe. *mondja, majd amikor a srác hirtelen felpattan, és távozik, utánaszól. -hé a labdát itt ne hagyd! *Azzal utána viszi a labdát, majd amikor Réka nem figyel, vissza adja a srácnak a képet* -Máskor figyelj rá jobban, mert még egyszer nem lesz ekkora szerencséd! *mondja a srácnak, aztán kezet fognak és visszabattyog a hintához* -És miujság veled mostanában? *kérdi a lánytól, majd egy nagyot kortyol a kólájából*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeVas. Márc. 13, 2011 1:43 pm

*Közös megegyezés alapján a Játszótérre jönnek amint Evandrus kipiheni magát, és Réka máris lerohanja az egyik hintát. Hát igen, kissé gyerekes, de hát a fiúk had kosarazzanak. Addig ő majd innét figyel.* - Ti tudtok kosarazni? *Kérdi tőlük, miközben löki magát a hintán. Ő nem tud kosarazni, így érdeklődve figyeli, hogy a fiúk mit csinálnak. Bár mondjuk a kosarazást nem neki találták ki, hisz az magas embereknek való. Ő meg talán ha megvan 160 cm.* - Amúgy neked mióta van mókusod Evandrus? *Kérdi a fiútól, miközben a kisállatra mutat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 7:03 pm

*Elnyomja a cigijét és könnyekkel küszködve feláll.* -köszönöm szépen. *köszöni meg a lányok diszkrécióit.* -Megigérem, de ezt már tegnap megfogadtam, azért is vettem magamhoz a mókust. *szorosan átöleli a lányokat, meg köszön nekik mindent, lehajol, mire a mókus a nyakába ugrik. Vet még egy megvető pillantást az ájultakra, majd könnyekkel a szemében távozik a helyszinről* -ja, ezt majdnem elfelejtettem *mondja, majd visszafordul, és a lány kezébe nyomja a fél doboz davidoffját* -Parancsolj! tedd el, ez a minimum, és még egyszer köszi mindent! *Nem várja meg, hogy a lány esetleg megpróbálja visszaadni a cigit, sarkon fodul, és távozik*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 6:30 pm

*Hallgatja a fiú sírását, és csak magához karolja, igyekszik megnyugtatni. Mikor a fiú arról beszél, hogy állatokat kínzott és ölt, akkor azért erősen megfeszül a karja, és Ookami is halkan morogni kezd, de végül nem húzódik el. Bólogat arra, hogy senki nem tud meg semmit, bár eléggé furcsának tartja Lavanya helyzetkezelését. Nem hiszi, hogy Evandrusnak most van szüksége erre a dologra, így ő nem is most adja elő, hogy mit csinált szerencsétlen állatokkal. A ciginél viszont tényleg félrehúzódik, és zsebredugja a kezeit a hintának támaszkodva, mármint a váznak.* - Szólni kellene az auroroknak... *Jegyzi meg, a férfira pillantva, aki ébredezni kezd, de a földgólem rásóz egy kiadósat a fejére.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 6:22 pm

-Ne viccelj már, ugy küzdöttél velük mint egy oroszlán, én azt sem tudtam mitörténik és akkor is elbújtam volna félelmemben. Ti itt ketten meg simán helyben hagytátok öket, klasszak voltatok. *majd elövesz néhány papírzsebit és a fiú kezébe rakja.*-Most pedig szedd össze magad és ha Sára is benne van akkor erröl egy szót sem tud meg majd senki semmit. *mármint a sírásra érti, ami Lav szemszögéböl ez tök normális reakció, néha-néha még nála is eltörik a mécses, így megérti a fiút.*-Sajnálom hogy a barátodat és az apádat is megölték, de azért ha lehet akkor ne ölj több állatot meg, oke? A harag és a bosszú pedig nem mentség semmire sem, és egyáltalán nem jó dolog, az csak még több rosszat szül, bár kezdetben jó ötletnek tünik. Tudom magamról, hidd el.*néz a fiúra, majd hátbaveregeti és megpróbálja nevetésre bírni, azaz, kér ismét egy cigit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 6:11 pm

*Hogy a bosszútól, az idegtől, vagy a csalódottságtól remeg-e, azt nem tudja de nem bírja abba hagyni a zokogást. amikor átölelik a vállát, egy kicsit megnyugszik, majd akadozó hangon beszélni kezd.* -Ezek...ölték meg....2 éve... az egyetleeen... barátomat.....tegnap..... kaptam..... meg......apám...halálhírét......és most velem is...végezni...akartak. *mondja akadozó hangon, majd kér egy zsepit* -Fogalmam sincs, hogy kik lehetnek ezek, vagy hogy mit akarnak, és miért pont tőlem, de kiderítem. Csak azt tudom, hogy gyenge vagyok. Átkozottul gyenge. Állatokat tudok kínozni, sőt öltem már meg nem is egyet, bezzeg az apám gyilkosával nem tudtam végezni. Miért? Pedig még pálca se volt nála, még se tudtam megölni. *még mindig zokog, és borzasztóan gyűlöli magát, amiért nem tudta megtenni, nem tudta megbosszulni az apja gyilkosát. Legszívesebben most saját magával végezne, de még ahhoz is túl gyáva, hogy megtegye. remegő kézzel gyújt rá egy cigire, és próbál megnyugodni. Ugyanakkor nagyon szégyelli magát, amiért sírni látták, mert nagyon ritkán sÍr, a büszkesége nem engedi. büszkeség...de mire, amikor éles helyzetben elvérzett*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 5:57 pm

- Én viszont nem tudom igazán megérteni, mire jó, és akkor sem szeretem a közelemben. Bocsi. *Rázza a fejét, majd mikor Lavanya arról beszél, hogy meglátszana rajta a falat, akkor lepillant magára. Világéletében enyhén ducinak gondolta magát, még ha a kövértől távol is van, de igazából csak panaszkodik miatta magának - meg néha Mattnek, amíg a fiú le nem üti -, viszont nem éhezteti magát, vagy kezd el minden áron fogyózni.* - Őt azt hiszem, nem ismerem... Milyen szakos? *Neki nem tűnik fel a két alak, de mire észbekap, már mindenki átkozódik. Azonnal felemeli a kezét, mire a két férfi alatt egyszerűen elkezd folyóssá válni a föld, és mellkasig, de legalábbis derékig beszívja őket a futóhomok. Egy földgólemet is idéz, afféle őrzőnek a már elkábított, földbe szívott varázsló mellé, aki gondolkodás nélkül leüti, ha az esetleg magához térne, majd kissé esetlenül átkarolja Evandrus vállát.* - Na, nyugi... *Nem kérdez, Lavanya megelőzte.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 5:41 pm

-Hát, nem tudom, én csak a szárnyasok húsát szeretem, és ugyebár azt nem lehet vegetáriánusnak mondani. *mondja Lav Sárának.* -Ha jólesik neki akkor csinálja, én is dohányzom, néha többet, néha kevesebbet. *említi meg a hosszú fekete hajú lány.* -Viszont közel sem tudok annyit enni mint Evan, szerencsére. *folytatja.* -Milyen szerencsés vagy, rajtam biztos meglátszana minden egyes finom falat. *jegyzi meg a fiúnak.* -Egyébként én nem a Nezába járok, afféle magántanuló lennék ugyanis. Negyedikes vagyok mint például Alanois Winderburg aki az unokatestvérem egyébként. *válaszol Lav kedvesen a lánynak, majd a következö pillanatban már a földön van és azt sem tudja mi történt vagy történik. Szíve hevesen dobog és a két másik diákot nézi hogy megvannak-e, valaki megsebesült-e, elvégre azt levette hogy megtámadták öket. A nagy párbaj után már csak a hinta tövében lévö fiúra lesz figyelmes ahogy zokog, odamegy és próbálja nyutgatgatni, és kérdezi töle.*-Mi a fene volt ez? Kik voltak ezek és mit akartak töled? *majd várja hogy ha akarja elmondja a fiú.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 5:21 pm

*Épp a cigijét szívja, amikor megpillant két alakot, akik nagyon mutogatnak a játszótér felé. Amikor elindulnak, a pálcás zsebébe teszi a kezét* -Megtaláltak *gondolja, aj amikor azok pálcát rántanak, gondolkozás nélkül támad* -Stupor *az átok célba talál, az egyik varázsló ájultan esik össze. A másik azonban támad, de célt téveszt, és alig 10 centivel Evandrus feje mellett a hintába csapódik a zöld fénycsóva. Rászegezi a pálcáját, és kimondja a varázslatot.* -Capitulatus *szerencséje volt, a pálca kirepül támadója kezéből* -Mész az apás után, Evandrus! *kiabálja nevetve a varázsló. Evandrust szíven üti a felismerés, hogy az apja gyilkosa áll vele szembe. Mérhetelen harag, és gyűlölet lesz úrrá rajta, és életében először kimondja az átkot* -Avada Kedavra! *Amikor nem történik semmi, elkábítja a varázslót, és zokogva borul a hinta tövébe*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 4:42 pm

- Áá, értem. *Kicsit hátrébb lép a fiútól, de hát az mégiscsak a benne lakozó kegyetlenségről beszél... Ki tudja, az a kegyetlenség mikor tör ki belőle. Ő jó környéken nőtt fel, vidáman, mondhatni gondtalanul, csak a mostohatestvérével voltak bizonyos összezörrenései... De az utóbbi időben az is egészen kezd megoldódni. ... Oké, teljesen máshogy kezd megoldódni, mint ahogy az testvérek között lenni szokott, de hát sosem tekintették egymást testvérnek, na. Inkább barátnak. Meg... Jó, ezt hagyjuk. Téényleg hagyjuk.* - Szóval vegetáriánus vagy? Én nem igazán, bár tény, hogy nem igazán eszek húst... De inkább azért, mert a legtöbb félét nem szeretem. Viszont ha jól van elkészítve, sajnos nem tudom megállni, természetimádat ide vagy oda... *A vállát vonogatja kissé, majd felsóhajt, mikor a fiú rágyújt. Nem szól rá, elvégre arrébb ül - bár tény, hogy a füst azért ígyis érződik -, de azért megjegyzi.* - Nem értem, mi a jó ebben... Csak a tüdődet roncsolod vele. Meg a körülötted lévőkét. *Aztán egy fiatal lány érkezik, korukbeli, akinek mosolyogva köszön.* - Heló, én Sarah vagyok. Nincs semmi újság, csak beszélgetünk Evandrus-szal... Te is az iskolába jársz, ugye?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 4:29 pm

*Lav nagyon örült a mai szép délutánnak, így mivel végre berendezkedett és mindent kicsomagolt gondolta tesz egy nagyobb kört ebben az új "városban" aminek neve Nellond. Nemrég volt itt, de még nem igazán tudott semmit mi hol található, de most végre volt ideje és fáradt sem volt annyira így körülnézett. Ahogy sétálgatott és próbálta megjegyezni a föbb boltokat, megakadt szeme az állatbolt kirakatán, majd elhatározta hogy ö is beszerez majd egy új kisállatot mert bár volt régen egy baglya azt sajnos kegyetlenül lelötte egy mugli vadász még otthon. Na, mindegy, végülis nagyon örült hogy ennyi minden közül lehet választani ebben a boltban, így megjegyezte hol találja és indult is tovább. Következö megállója a játszótéren volt ahol is meglátott néhány fiatalt akik nagyon beszélgettek valamint, fel is tünt neki hogy a fiút ismeri, így gondolta köszön nekik.*-Sziasztok, szia Evandrus. En Lavanya vagyok, Evannal már összefutottunk a Teaházban, miújság?*mondja Lav kedvesen a többieknek, majd rámosolyog a fiúra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 4:14 pm

*Szendvicset tudok venni akárhol, most is van nálam! Igazság szerint nem is annyira éhes vagyok...............hogy mondjam................inkább csak nassolhatnékom van. De az sokszor. A leckével, meg úgy vagyok, hogy bennem van a kegyetlenség. Ifjúságom alatt belém "verték" hogy úgy mondjam *mondja a lánynak, majd kivesz a táskájából egy szendvicset* -Ugyan nem szalámis, mivel vega vagyok, de azért ez is finom *mondja a lánynak, majd harap egyet a szendvicséből. Amikor a mókus csorgó nyállal figyeli a szendvicset, elővesz neki egy nagy csomag mogyorót. Odébb ül a hinták másik végére a lány miatt, és rágyújt egy cigire*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 4:04 pm

- Engem nem tudnak rávenni, hogy megcsináljam azokat a házikat. *Kicsit lebiggyeszti az ajkát, de hát nem várhatja el mástól, hogy így tegyen... Neki jobban el is nézik, hiszen Riel is megmondta: senkitől nem várják el, hogy kiforduljon magából. Kerek perec megmondta a tanárnak, hogy ő nem fog állatokat kínozni.* - Ha éhes vagy, azon nem forrócsokival meg ilyenekkel kell segíteni. Akkor inkább hordj magaddal egy finom szendvicset, salátával, sajttal, szalámival, meg főtt tojással. A barátod Pick szalámit is tud küldeni, ha túró rudit meg a többit is. *A változásra még mindig kicsit forgatja a szemét, majd elköszön Alice-tól.* - Kár, hogy máris mész! Na szia, majd még biztosan találkozunk.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 3:56 pm

*Integet a távozó lánynak, majd mentegetőzni kezd* -nem, nem csak úgy kínoztam meg, a nekro leckém miatt voltam kénytelen. De amint láthatod, megváltoztam, és még ugyan egy kicsit furcsa, de biztos, hogy többet nem fogok állatokat kínozni, csak leckecéljából! *mondja a lánynak, majd dögönyözni kezdi a mókust* -Ja mostanában egy kicsit sokat nassolok, magam se tudom miért! Egyre éhesebb vagyok és nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka *mondja gondolkozó fejjel. A lánnyal természetesen magyarul beszélget tovább. Nagyot kortyol a forrócsokijából* -Hé, tényleg megváltoztam! *mondja a lánynak, hiszen látja rajta, hogy haragszik a történet miatt*
Alice Wantroose
Diák
Alice Wantroose

Hozzászólások száma : 50
Kaszt : Aeolus Játszótér - Page 19 Druida
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszom:D

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 3:45 pm

*Alice az órájára nézett.*-Jézusom! Már ennyi az idő?! Sajnálom mennem kell-*mondta és legszivesebben még maradott volna és leült volna hintázni és még a pilóta kekszet is megette volna de a barátnőjével kellett találkoznia.*-Sziasztok. Örülök, hogy megismerhettelek titeket.-*mondta és elszaladt. Majd egy utolsót még hátra integetett és eltűnt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 3:32 pm

*A farkas elhúzódik a simogatás elől, és megrázza a fejét.* - Ejnye kisasszony, csak óvatosan! *Ha Alice még nem látott daimónt, alighanem megijed, mikor az állat hirtelen megszólal. Mindenesetre mikor a lány elindul a két diák felé, akkor felpattan, és visszaüget a gazdája mellé, onnan pislog fel az allidonosra. Sára a fejét ráteszi a daimón fejére, és felnéz.* - Jé, szia. Igen, Ookami tényleg aranyos. *Elvigyorodik, és megvakarja a farkas füle tövét. De hát mégiscsak a lelke fele, ez csak neki engedélyezett, idegeneknek nem igazán engedi, hogy tapizzák. Az olyan érzés, mintha a testében vájkálnának, nem túl kellemes.* - Én Sára vagyok, vagy Sarah, ha azt könnyebb kiejtened. *Persze már visszatér a bolgár nyelvhez, bármennyire is fájó szívvel hagyja el a magyart, de a lány aligha értené meg. Evandrus történetére viszont iszonyat jelenik meg az arcán, és kiugrik a hintából.* - Megkínoztad a mókust, csak úgy?! De hát mit ártott neked? Te mit szólnál, ha valaki csak úgy jönne, és megkínozna? Ő is ugyanúgy a természet teremtménye! *Összefonja maga előtt a karjait, és láthatóan nem hiszi el, hogy Evandrus egy pillanat alatt megváltozott, és soha többé nem fogja bántani az állatokat és a természetet. A szeme is lángol... talán nem annyira jó ötlet állatkínzásról beszélni két druida közelében. Aztán a forrócsokira megrázza a fejét.* - Köszönöm, nem kérek. Miért van nálad mindig ennyi étel meg ital? *Értetlenkedik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 3:15 pm

* A mókusnak láthatóan tetszik, ahogy a lány dögönyözi* - Hát ez hosszú történet *kezdi el mesélni a lánynak* Tegnap találkoztam vele az erdőbe. Na már most rólam azt kell tudni, hogy gyűlöltem, az állatokat, a növényeket, és az összes többi élőlényt az embereket kivéve. Amikor megláttam a mókust, őt is megkínoztam, és csak aztán fogadtam meg, hogy megváltozok. És azóta jól elvagyunk. *mondja szem lesütve a lánynak, majd elfelez még egy kekszet a mókussal, aki örömmel be is falja azt.* -Ő szerbusz! *száll le a hintáról, és 2 puszival köszönti a lányt* -Evandrus Njord vagyok, ő pedig Szepetneki Sára *mutatja be egymásnak a lányokat, majd felveszi a mókust és dögönyözni kezdi. körbe kínálja a lányokat keksszel, majd elővesz 3 termoszforrócsokit és egy termosz mogyorós cappucinót a táskájából. Átnyújt egy-egy forrócsokit a lányoknak, a Capuccinót pedig a mókusnak adja, és az hálás szemmel, nagy örömmel kezdi el kortyolni.* - Ő nem ülsz le? *adja át a helyét Alicenek* -És? Mi újság veled mostanában? *kérdezősködik* -Mesélj valamit *beszélteti a lányt, majd kivesz még egy pilótát a dobozból*
Alice Wantroose
Diák
Alice Wantroose

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 2:57 pm

*Alice felemeli fejét e könyvből. Látja, hogy elötte egy mókus és egy farkas áll. A könyvet beleteszi a táskájába és közelebb hajol az állatokhoz.*-Jaj de aranyosak vagytok ti!-*mondja nekik és megsimogatja őket. Azután látja, hogy attól a két embertől jöttek akik a hintában ülnek. Oda megy hozzájuk.*-Sziasztok! Alice Wantroose vagyok. Olyan édesek ezek az állatok-*mondja és újból lehajol és megsimogatja őket.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 2:46 pm

- Sejtettem, egy nap alatt nem szokott sok dolog történni. Na de azért mégis! Mi a véleményed az átváltoztatástan óráról? Szerintem a sólyomszem nagyon jó varázslat, tényleg hasznos, hogyha élesíteni tudjuk a látásunk. Érdekes volt az a hangyafarm. *Lelkesen beszél, miközben hajtja a hintát, de nem nagyon persze, csak úgy félgőzzel.* - Ennyire nem hagy aludni az a mókus? Ejnye már. Ő az első háziállatod? *Félredönti a fejét, majd megrázza.* - Szerintem nem könnyebb, de hát ízlés kérdése. *Megpillantja a másik lányt, de egyelőre ő sem közelít hozzá. Viszont a farkas a mókussal együtt közelebb megy, és felnéz rá nagy szemeivel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 2:24 pm

* Ő is vesz egyet a kekszből és leül a lány mellé a hintába és megsimogatja a mókust* -Hát nem történt túl sok minden! *feleli a lánynak * -Nem sokat aludtam az éjszaka, ugyanis valaki nem hagyott *kacsint a mókusra.* -Viszont tegnap megjött a postám! *mondja a lánynak, és elővesz egy csomag vaniliás győri édest táskájából, és átnyújtja a lánynak* Boldog karácsonyt! *mondja nevetve, és meglöki maga alatt a hintát, és elfelez egy kekszet a mókussal* Amúgy nincs semmi bajom a buszokkal, csak így könnyebb kimondani *mondja, miközben a mókust simogatja. Amikor észreveszi a padon ülő lányt, könyvvel a kezében, súg valamit a mókusnak, mire az odamegy a lányhoz, és játékosan elkezdi bökdösni a lány lábát*
Alice Wantroose
Diák
Alice Wantroose

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 2:19 pm

*Alice vett egy jégkrémet amit jó ízűen nyalogatott.*~Olyan rég ettem fagyit~*gondolta. A fagyi epres volt és hirtelen lecsöppent belőle egy kis darab a földre.*~ Á! Mindegy. Majd csak elolvad.~*gondolta és tovább ment. Kis idő múlva, mikor elnyalta a fagyiját odament a hinták mellé a padra leült és elővett egy könyvet amit elkezdett olvasni. Nagyon belemerült és talán azt sem venné észre ha egy mentős menne el mellette ugyanis annak nagy hangja van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 2:11 pm

- Mi bajod van a buszokkal? *Hunyorog a fiúra játékosan, elvégre azt a bizonyos köszönést legnagyobb tudta szerint v-vel mondják. Vesz a pilótakekszből, és szalutál a fiúnak.* - Köszi szépen. Annyira mázlista vagy, hogy ennyi édességet kapsz otthonról... Na mindegy. Nem, azt hiszem, nem ismerjük egymást. *Rámosolyog Huanra, aki viszont most egy időre magukra hagyja őket, és elvonul hintázni. Ő maga szépen megeszi a kekszet, majd lökni kezdi a hintát, és közben int Evandrusnak, hogy nyugodtan üljön bele a másikba.* - Na mesélj, mi történt veled tegnap óta? Velem nem sok, elfeleztük a túró rudit Mattel, még egyszer köszönöm szépen.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 1:15 pm

*Miközben mókusával játszik, észreveszi, hogy megszólítják, így felpillant, és látja, hogy egy szőke srác áll fölötte, és a kezét nyújtja.* -Nagyon örülök, Evandrus Njord vagyok! *ráz kezet barátságosan a fiúval.* -Eramiros. *mutat a kitűzőjére, amit a szíve fölött visel. Majd amikor megpillantja a magyar leányzót a teázóból mosolyog és köszön neki, természetesen magyarul* -Szerbusz! Mutatok valami finomat! *vigyorog a lányra, és megkinálja a korábban elővett pilótakeksszel, majd a srácot is megkínálja vele* -Ő ismeritek egymást? *kérdezi meg társait, majd ha azok nemmel felelnek, akkorbemutatja őket egymásnak. Amikor a mókus a lábát karmolássza, felveszi és simogatni kezdi. Nem is gondolta, hogy valaha is ilyen jól meglesznek egy állattal, ugyanis nem is olyan régen még gyűlölte őket, ezt a mókust is tegnap még az erdőbe kínozta.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2011 1:04 pm

- Ennek borzalmas íze van... Keserű. *Egy fintorral teszi el a csokit. Mégsem dobja ki, nem pazarol, de ezt megenni már biztos nem fogja. Már megbánta, hogy megvette, tényleg hihetetlenül rossz íze van. Megigazítja az oldalán a táskát, miután becipzározta, és megáll, hiszen kereszteződéshez érkezett. Elgondolkozik, merre kell továbbmenni, majd találomra elindul valamerre. Ráér, ha véletlen eltéved, előbb vagy utóbb úgyis visszajut a központi térre. Megpillantja a játszóteret, és vidáman gyorsít fel.* - Verseny a hintáig! *Rikkantja, és valóban versenyt futnak odáig a farkassal. Na persze a négylábú nyer. Sára nevetve veti bele magát a hintába, majd körülnéz, mielőtt hajtani kezdené. Meg is pillantja a tegnapi eramiros fiút egy másikkal együtt, és odainteget nekik.* - Heló, Evandrus!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 19 Icon_minitime

Aeolus Játszótér
Vissza az elejére 
19 / 41 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: