Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 1:19 pm | |
| -Köszönöm, a tiéd is szép.*Válaszol, miközben hintázik tovább. Nem olyan nagyon, épp hogy csak mozog a hinta.*Nem, nem zavarsz. Nem szükséges elmenned.*Mondja mosoly nélkül, ami nem igazán meggyőző. De aki ismeri, az tudja, hogy mindig ilyen, Természetesen nem hazudik, tényleg nem zavarja Al, csak egyszerűen nem mosolyog. Nagyon ritkán jókedvű. Lenéz a daimonra, mert érzi, hogy ott mászkál körülötte. Ezután a fejét kicsit feljebb emeli, nehogy az állat szőrétől kijöjjön az asztmája. Itt a szabad levegőn nem valószínű, hogy előfordul, de fő a biztonság.*Ne érts félre, nincs semmi bajom az állatoddal, csak asztmás vagyok.*Magyarázkodik Alnek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 1:11 pm | |
| -Szép neved van, oh, semmi különös. Csak gondoltam beszélgethetnénk meg ilyesmi. Van esetleg valami baj hogy igy egyedül hintázgatsz? Vagy ha zavarok esetleg, akkor nyugodtan szólj és röppenek tovább... *halkul el szava, hisz tudja Al hogy milyen amikor sok gondja van az embernek, vagy csak járnak a gondolatok a fejben. Ilyenkor ö is szeret csendben egy elhagyatott helyen kicsit magában lenni, persze ilyenkor is ott van vele daimonja, így nem is annyira egyedül, de mégis másoktól magányosan. Ahogy Al érdeklödik a lány felöl, daimonja kedvesen szagolgatni kezdi annak lábát és lábszárát, hisz ö is érzi a magányt és egyedüllétet.*-Ne aggódj, nem bánt, csak érdeklödik. O Ciqala, a daimonom. *mondja kedvesen a lánynak, majd ha az nemet mondott a kérdésre hogy esetleg zavarja-e akkor mellé ül egy hintára.* |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 12:45 pm | |
| *Hát, az iskolában lehet, hogy sok diák rosszban sántikál, de Jung-hwa nem igazán tartozik ezek közé. Ha belekötnek, természetesen megvédi magát, de inkább elkerüli a szabályszegést. Hiszen kedvenc időtöltése, a harcművészet is szabályokból áll. Aki beszélgetni szeretne vele, annak lehet, hogy nem túl jó társaság, mert nem igazán van ott, de az okát nem mondja el senkinek. Mikor odalép hozzá egy számára még ismeretlen lány, felnéz.*Szia, én Jung-hwa vagyok. Nincs semmi érdekes. Hogy vagy?*Kérdezi a lánytól. Kicsit álmatag a hangja most, mert még nem rég kelt fel. Persze utána gyakorolt, de az nem a legjobb fáradtság űző módszer.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 12:35 pm | |
| *Alanois régen járt már Nellondban, így arra vezette útja. Füzöld nyári ruha és nem nagyon, de magassarkú cipellöben rótta az utcákat, oldalán daimon pumájával, akivel kedvesen nevetgéltek miközben csevegtek hol hangosan, hol pedig gondolatban. Mivel a játszótéren keresztül vezetett útjuk, így itt is megálltak, ahol felfigyelt a vörös hajú leányzó egy számára még ismeretlen diákra akihez oda is ment és szóba elegyedett vele. Elvégre DK-ként tudja, hogy milyen fontos a kapcsolattartás, kapcsolatteremtés, és ismerkedni is szeret, no, meg kitudja, ha rosszban sántikál esetlegesen a lány arról is jobb hamar értesülni.*-Szia, még nem láttalak nagyon errefelé? Miújság? En amúgy Alanois vagyok, de szólíts csak Alnek. *mondja kedvesen, majd fürkészö mosollyal várja a lány válaszát.* |
| | | Yeo Jung-hwa
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 12:05 pm | |
| *Ezen a szép, tavaszi, sőt, lassan már kora nyári napon Jung-hwa Nellondban sétálgat. Megjelenése szokás szerint nem feltűnő, farmernadrágot, és hosszúujjú pólót visel. Haját lófarokba kötötte, és egy kicsit piheg, mert épp az előbb tartott egy edzést. Hiába, nem jöhet ki a gyakorlatból, mert annak nem lennének jó következményei az egészségére nézve. A játszótéren leül az egyik hintába, és kicsit meglöki magát. Régen hintázott már, talán még amikor kicsi volt. Szomorú, komoly tekintetét végigjáratja a vidám kisgyerekeken, akik itt játszanak, majd gondolataiba mélyed.* | |
| | | Jethro Skyler Diák
Hozzászólások száma : 18 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 10:19 am | |
| *Jethro végighallgatja a lány mondandóját és közben bólogat. Majd mikor a kérdés elhangzik válaszol a lánynak.*Három és már egy varázstalan szállodában töltöttem a szüneteim egyedül, kicsit nehéz volt megszokni, de sikerült*Mondja majd közben majdnem elfelejt válaszolni az egyik kérdésre.*Csak egy részben a szüleim miatt, a másik részben pedig, már kiskorom óta az akarok lenni.*Mondja és ekkor felkel a hintáról*Bocsáss meg de nekem most mennem kell. Szia!*Köszön el a lánytól és ahogy távolodik alakja egyre kisebb lesz, majd végül eltűnik* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 10:11 am | |
| - Áh, értem. Én nem nagyon szoktam zavarni. Elvégre mégiscsak személyzet, meg minden, biztos megvan a maga dolga, főleg ezekben az időkben. Én a vidámparkon keresztül járok le, meg néha a Jenilián át, de az nem annyira gyakori. *Kissé megvonja a vállát, majd bólint.* - Áh, szóval aurornak készülsz. Mindenesetre... félelem mindenkiben van, hülyeség, hogy nincs. A bátorság azon múlik, hogy mennyire tudod leküzdeni. Ez klisés, de így van. Nem hiszem, hogy lenne bárki, aki nem fél semmitől, ha meg véletlen mégis, az szerintem nem a mérhetetlen bátorság, inkább az üresség jele. Az ember akkor nem fél semmitől, mikor már nincs semmije, nem tud mit elveszíteni, és minden mindegy. *A tekintete letéved kicsit a pólójára, majd felpillant a fiúra, miután elmondta a véleményét.* - Sajnálom. És a szüleid miatt akarsz auror lenni, vagy amúgyis? És a nyári szüneteket hol töltötted? A Roxfortból arra kötelező hazamenni, nem? |
| | | Jethro Skyler Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 10:02 am | |
| *Miután a lány feltette a kérdéseket válaszol is rá.*A vadőrrel jöttem le, ő is éppen ide tartott, mert épp az udvaron futottam össze vele.*Mondja el majd ekkor jön a félreértett kérdésre a válasz. Erre Jethro megint megszólal.* Nem vagyok az a félős típus, mert aki aurornak készül abban nem lehet félelem.*Mondja, majd ekkor jön a következő kérdés.*A Roxfort-ba jártam eddig, és azért nem mentem haza karácsonyra, mert a szüleim aurorok voltak, és mikor egy bevetésen voltak akkor megölte őket egy sötét varázsló. Én akkor voltam másodikos.*Mondja el, és hangjában egy csepp érzelem nem hallható* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:51 am | |
| - Hm, akkor te Jozeffel szoktál lejönni? Vagy a vidámparkon keresztül? *Kérdezi, elvégre Nellondba három út vezet: Egy a vidámparkon, egy pedig a teaházon át, na meg persze az udvarról is el lehet indulni a vadőr, Jozef kocsijával, bár mióta a másik két út létezik, Lisa például egyáltalán nem zaklatta ilyesmivel a vadőrt. Megvan neki a maga dolga.* - Nem is a sötétben kell félned, hogyha odamész sötétedés után. *Rázza meg a fejét, jelezve, hogy Jethro félreértette. Egyik kezével kicsit meghúzkodja a RIP-es pólót, megigazítja, majd könnyedén löki magát tovább a hintán. Mostmár gyorsít egy kicsit, hiszen nincs fagyi a kezében.* - De miért az iskolában töltötted a karácsonyt? És hova jártál eddig? |
| | | Jethro Skyler Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:48 am | |
| *Végighallgatja a lányt és közben bólogat, mikor a teaházhoz kerül a szó akkor megszólal*Látni láttam, de nem voltam bent, de ha te mondod biztos finom lehet a tea.*Mondja el és közben egyre jobban meglöki magát, majd hagyja, hogy lelassuljon.*Nem, nem félek a sötétben.*Jelenti ki határozottan. Mikor szóba kerül a karácsony, egy emlékkép ugrik be neki, ami miatt kicsit elbambul, és a lánynak is később reagál.*Nem voltam otthon, az előző iskolámban voltam.*Mondja el ezt is és közben teljesen megáll a hinta* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:39 am | |
| - AKkor hajrá. Nellondban elég sok hely van, amit érdemes megnézni. Például a park is szép... Meg az állatkert. A jégvilág fagyizóban pedig határozottan finom a fagyi. A Jeniliában meg a tea, bár ott gondolom már voltál, azt mindig ellepik a diákok. A vidámpark főleg este érdekes, sötétedés után, bár akkor a félősebbek jobban teszik, ha elkerülik... de gondolom, te nem tartozol ebbe a kategóriába... ugye? *Kissé felvonja a szemöldökét, mosolyogva, majd amíg a fiú beszél, szépen megeszi a tölcsért, amiből a fagylalt már egészen elfogyott. Lenyalja az ujjait is, majd a másik kezével is megfogja a láncot a hintán.* - December óta. Karácsony előtt nem sokkal jöttem... vagy már utána? Nem is tudom. Te gondolom karácsonykor még bőven otthon voltál a családdal. |
| | | Jethro Skyler Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:35 am | |
| *Megérkezése után a lány sok furcsa dolgot beszél, és amikor végzett Jethro elmosolyodik, de nem nevet.*Csak sétálni jöttem, már kezdtem megunni, hogy mindig csak a négy fal között vagyok, és erre még sosem jártam, mert most érkeztem nemrég az iskolába.*Mondja és közben elkezdi löködni magát a hintán.*És Te? Mióta vagy itt?*Kérdezi a lánytól és közben a szemeit fürkészi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:28 am | |
| *Oldalra pillant a válla felett, mikor valaki megszólítja, és abbahagyja az éneklést is, valahol a szám közepén. Hangszerkíséret úgysem volt hozzá. Ő maga mandolinon játszik, azzal meg csak nem kéne leállni Panic! számot játszani...* ~ Bár, ha azt vesszük, azok is hányféle hangszeren játszanak... ~ - Heló neked is. Jethro? Az jóó név! Ha nekem egyszer fiam lesz, Jethronak fogják hívni. Ami persze hülyeség, mert aligha lesz fiam, de ha véletlen lenne, az tuti, hogy van Jethronak hívnák, vagy Noelnek. Tudod, mint a karácsony. Sky... Az se rossz. Az én egyik kedvenc nevem mondjuk a Skywalker, nem a Star Wars miatt, csak mégis... Égenjáró... Na mindegy. Khm, szóval Lisa vagyok, a fény ami megcsillan a hópelyheken, és egyébként nem szoktam ennyire költői lenni, csak most rámjött. Leülsz? *Fagyis kezével a másik hinta felé int, majd bele is nyal az édességbe.* - Mi a helyzet? Te hogyhogy épp erre? |
| | | Jethro Skyler Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:22 am | |
| *Egy fekete ruhában levő diák lépked az Aeolus játszótér felé. Ahogy egyre közelebb ér megpillant egy lányt a hintában ülve. Közelebb lépked hozzá és megszólal.*Üdv!*Köszön a lánynak és biccent közben egyet.*Jethro Skyler**Mutatkozik be és ráül a másik hintára* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Ápr. 22, 2011 9:10 am | |
| - You know it will always just be me... Let's get these teen hearts beating faster, faster... *Félhangosan énekelve ül az egyik hintában, az egyik kezével a láncot fogva, a másikban pedig egy tölcsér fagylaltot. A jégvilág fagyizóban járhatott, vagy ilyesmi, de úgy látszik, itt szívesebben fogyasztja el az édességet. Egyszerű, fekete rövidujjú póló van rajta, azon egy sírkő virágokkal, és egy R. I. P. felirat. Egész szép kép egyébként, csak talán maga a téma nyomasztó kicsit. Ezen kívül farmernadrágot visel edzőcipővel, és egy táska van valahol a közelében a földön, amin egy sziámimacska trónol békésen. Ő maga pedig békésen hintázik, de igazából szinte csak lóg a játékban, és... lazul. Mint a simsben, csak kevésbé hátradőlve, hogy fagyizni is tudjon.* |
| | | Oyasumi Setsuna
Főkarakter : LinaLuna12@freemail.hu Hozzászólások száma : 97 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Ápr. 21, 2011 5:39 pm | |
| *Örült hogy távol lehet az iskolától. Ki akart kicsit kapcsolódni. Nem is figyelte hogy merre megy. Egyszer csak dalolászást hall. És a játszótér veszi az irányt hogy megnézze ki dalolászik. A játszótérhez ér a fekete hajú japán lány. Öltözete egy fekete miniszokny, egy fekete top, egy fekete magassarkú és hosszú szárú cipő, egy fekete hosszú szúrú kesztyű, és persze a fekete köpeny ami jelezte hogy az iskolába jár. Nem zavarta az hogy meleg van. Nála van a pálcája. De a többi fegyverét a szobájában kellett hagynia. Minden fegyvert tökéletesen és kiválóan tud kezelni. A fekete szinek nem a hangulatát mutatják. végül is úgy dönt hogy oda megy a lányhoz. És a lány előtt ál meg.* - Szia! *Úgy látszik kissé el gondolkodott.*
//FAGY// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Ápr. 21, 2011 5:08 pm | |
| *Csendben dalolászva ugrándozva érkezik a játszótérre a gyönyörű barna hajú Druida leányzó. Öltözete egy elegáns fekete miniszoknya, és egy fehér top és egy magassarkú cipő. Persze, meleg van. Köpenye is rajta van lehessen látni hogy végül is, az iskolából van itt. Egy pöpetett szeretne itt lenni Meredith, hiszen a játszótér mindig is megnyugtatta.* - Hol is vagyok? Egy szalmaszál nagyon helyezkedik a csontozott úton; kis, száraz nemzet; izgágán szuszog, zúzódik, zizzen, izzad és buzog...*A hintához lép és leül majd elkezdi magát lökni. Pálcája nála van. Az íjját most a szobájában hagyta. Gondolatai máshol járnak, de teljesen vidám ez a leányzó.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 3:38 pm | |
| -Szia. *fogadja a lány kézadását, majd helyesbít.*-Immáron Rékák, nem de bár? *mondja nevetve, majd a két fiatal felé kínálja nagy csomag pisztáciáját.*-Kértek? Vegyetek nyugodtan, natúr ízesítésü, semmi só, adalékmentes teljesen.*majd néhány szemet letesz a kis mókus elé is.*-Látom, szomjas voltál. *jegyzi meg nevetve.* -Nálad pedig mindig van finom étel és ital. Nem is értem hogy tudsz ennyit enni. *mosolyog a fiúra, de tetszik neki hogy valakinek ekkora étvágya van, majd rágyújt nasi szünetként egy hosszú mentolos Eve-ra.*-Egy cigit esetleg? Ugyis lógok neked egy féldobozzal, vegyél nyugodtan. *mondja Lav a fiúnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 3:27 pm | |
| - Nos, akkor legyen az a neve. *Mondja mosolyogva. Végülis Rékának nagyon mindegy, hogy mi lesz a mókus neve. Megnyugszik amikor a fiú elrakja a kappucinót és inkább rostot gyümölcslevet ad a mókusnak. Az sem a legjobb, de sokkal jobb, mint a kappucinó. Aztán befut egy új lány is, akinek mosolyogva mutatkozik be.* - Szia Lav! Horváth Réka vagyok. *Mondja mosolyogva és nyújt kezet a lánynak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 3:18 pm | |
| -Halálosan komolyan mondtam *mondja a névre, majd elkomorul* -Na látod, ezt nem tudtam *mondja, és elteszi a kappucsínót. A mókus bánatos szemmel tekint rá, ő pedig ad neki egy üveg rostos baracklevet. egy kicsit fintorog a mókus, de amikor megkóstolja, láthatóan ízlik neki* -Szerbusz! Régen találkoztunk! *köszön mosolyogva a lánynak, és dögönyözni kezdi a mókust.* -Igen, most neveztük el *válaszol a kérdése, és átnyújtja a lánynak a kappucsínót* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 3:06 pm | |
| *Lav még kicsit a teaházban volt, majd vett egy kis pisztáciát és lassan sétálgatott a játszótér felé. Közben-közben dünnyögött a daimon makijának, egyfajta egyetértés gyanánt aki a vállán volt, majd tovább nassolta a pisztáciát. Ahogy sétálgatott szemeivel ismét megpillantotta Evant amint egy másik lánnyal beszélgetett, így odament hozzájuk hogy köszonjön nekik.*-Sziasztok. *mondja, majd bemutatkozik a lánynak.*-Helló, én Lavanya Yamuna vagyok, de szólíts egyszerüen csak Lavnek. Miröl szól a diskurzus? Csak félfüllel hallottam, de tényleg Rékának hívják a kis mókusodat? *kérdi Lav Evantöl, mert eddig fel sem tünt hogy nem tudja a nevét, pedig találkoztak már nem is olyan régen.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 2:55 pm | |
| *A kérdésre elgondolkozik.* - Nincsenek külön mókus nevek. Annak nevezed aminek akarod. *Mondja mosolyogva.* - Amúgy állatokat általában külsö és belső tulajdonságokról szoktak elnevezni. *Mondja mosolyogva és figyeli a mókust.* ~ Tök cuki. ~ *Gondolja mosolyogva. Mikor a fiú kijelenti, hogy mi lesz a neve az állatnak lefagy, majd elneveti magát.* - Komolyan, vagy csak hülyéskedsz? *Kérdi a fiútól. Mikor felé nyújtják a forrócsokit, átveszi és a kezében tartja. Mikor a fiú a mókusnak adja a kappucinót ledermed.* - Ugye ezt nem gondolod komolyan? *Kérdi a fiútól, és a mókus elől elveszi a kapuccinót.* - Ugye tudod, hogy ebbe bele is halhat? Egy mókusnak nem szabad ilyet innia. *Mondja kissé dühösen, kissé aggódóan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 2:42 pm | |
| -Semmi ötletem sincs. Hogy szoktak hívni egy mókust, *kérdezi a névvel kapcsolatban, majd beleharap egyet a szendvicsébe, majd amikor látja, hogy a mókus nyújtózik érte, odaadja neki a másikat.* -Legyen mondjuk Réka *javasolja, majd kiváncsian várja a lány válaszát. Amikor befejezték az evést, elővesz a táskájából két adag forrócsokit és egy mogyorós kappucsínót. Az egyik forrócsokit átnyujtja a lánynak, a kappucsínót pedig a mókusnak adja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 2:30 pm | |
| *Hallgatja a fiút, majd fellelkesül az ötlet hallatán.* - Rendben! *Mondja lelkesen mosolyogva.* - Van már valami ötleted névnek? *Kérdi a fiútól, mert neki még nincs ötlete.* - Huh, akkor húzós lehetett a napod. *Mondja, miután meghallgatta a fiút.* - Köszi nem kérek. Most nem vagyok éhes. De azért köszi. *Mondja kissé sajnálkozva mosolyogva. Nem rég ebédelt, így most egyátalán nem éhes. Meg hát hintázás közben nem olyan jó ötlet enni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Márc. 13, 2011 2:12 pm | |
| -Milyen igazad van, még nevet se adtam neki *mondja a lánynak, miközben a mókust dögönyözi* -Nevezzük el együtt *veti fel az ötletet, és elnyomja a cigijét* -Hát mostanában egy kicsit zűrös az életem *válaszol a lány kérdésére, majd elmeséli neki a tegnapi párbajt* -Viszont én megéheztem. Te nem vagy éhes? *kérdezi a lánytól, és elővesz két szendvicset a táskájából, és az egyiket a lány felé nyújtja* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |