Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 7:11 pm | |
| - Ha nincs barátnőd vagy barátod, akkor egyedül is jó. Bár ez is ember függő... *Mondja egy kisebb vállrántással és félmosollyal. Ő személy szerint egyedül jobban szereti nézni a csillagokat este. Ilyenkor jól el tud gondolkodni a dolgokon. Csak nevetgél azon amit a fiú mond, de inkább nem szól semmit.* - Ne játsz a tűzzel, mert könnyen megégedheted magad. *Mondja nevetve. Ismét csak bólint egyet a fiú válaszára, majd a komor nézésre nem reagál inkább semmit, csak a szavakra. Annak van hatalma, még ha nem is rajta.* - Az nem számít semmit. És már mondtam, hogy nem az, csak kicsit sokáig kell fenn maradni, bár azért kétlem, hogy te olyan korán lefeküdnél. *Mondja kuncogva a fiúnak.* - Seppet könnyedén levertem, még csak sebet se ejtett rajtam, amit furcsáltam is... Viszont Karenben nem vagyok olyan biztos. Főleg, hogy ő előttem Susant verte le. *Monda a fiúnak, majd gondolkozni kezd valami jó stratégián. Talán legközelebb, majd úgy támadja Karent, ahogy Seppet legyőzte...* - Kösz, legalább nekem is lesz aki szurkol. *Mondja ismét csak nevetve.* - Hát, én nem mondanám megnyugtatónak... *Mondja kissé komolyan. Bár monjduk ő nem is szereti a sötét dolgokat. Nagyon távol állnak tőle ezek. Bár az igaz, hogy megvan neki A nekromanta botja, de azt csak jutalomként kapta. Nem is szereti...*
// Fagyikehely // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 6:46 pm | |
| *Csak halgatja Rékát aki próbál visszavágni a fiúnak ő csak felvont szemöldökkel jelzi felé, hogy sikerült e vagy nem. De nem is szól semmit csak vigyorog.* - Igen tudom, hogy az volt. Az égiek meg rendelték. Mellesleg, szerintem szívesebben néztem volna egy lánnyal végig mint egyedül vagy egy baráttal.*Válaszolja a lánynak majd tovább hallgatja és közben azon gondolkozik, hogy mit csináljon majd a szerzett tárggyal amit a sötét negyedben vett. Mostanában a Nekromantát, csak ott lehet megtalálni nagyrészt. A többit meg hol itt tölti meg hol ott, szóval..* - Neked nem nehéz, hiszen te neked van ilyened, nekem ilyen képességem nincs! De vigyázz mert még lehet!*Kaccsint a lányra, majd tovább válaszol a kérdésére.* - Kövekel veszélyes lenne, akinek nincsen Telekinézise a tüzet meg valahogy jobban szeretem.*Válaszolja könnyedén a fiú, majd továbbra is csak hallgat mint a ma született bárány.* - Nekem a képességem 2-3 hónapja de lehet, hogy több is. Akkor kaptam meg amikor ide jöttem a suliba.*Feleli a fiú, és csak egy baráti mosolyt ad miközben leül a padra és kényelmesen el helyezkedik. A vezetőis dologra, csak komor arccal néz Rékára, annyira azért nem fog versengeni, hogy ő is beálljon a "járőrözők klunnjába"* - Most mit mondjak rá? Valaki erre született. De ha el felejtetted volna a Húgom is vezetői tag félig meddig, szóval még azért icipici reményem lehet nem de bár? A járőrözés pedig, néha olyan fárasztó tud lenni főleg ha nincsenek, emberek akiket megbüntethetsz.. szóval... *Feleli a Prefektusos hölgyeménynek majd a versenyről is szó van.* - Na Gratulálok, akkor jó ellen feleket kaptál ki! Hmm.. Karen finom falat, bár ha jól hallottam a párbajon is hamar kiesett nem? Amúgy az ellen felek is egész erősek...*Feleli a fiú majd elismerően néz Rékára. Nem nézte volna ki belőle, hogy Seppet le tudja győzni hiszen egyrészt még is fiú másrészt az Elementalisták azok általában tüzesebbek mint a Nekromanták avagy a Druidák és még sorolhatná a fiú.* - Csak így tovább! Én neked szurkolok, legalább egy hely ahol a helyedet tudod állni.*Mondja neki majd válaszol a kérdésre.* - Köszönöm én jól vagyok mostanában inkább Nellond Sötét utcáin vagyok megtalálható valahogy olyan egnyugtató az a hely.*Feleli a srác, végül is Nekromanta nem kell meg lepődni.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 6:27 pm | |
| - Teliholdkor a legszebb. *Fűzi még így hozzá egy félmosollyal, és felnéz az égre.* - Tegnap este telihold volt. *Suttogja maga elé.* - Ja, csak a te kedvedért, nem? *Nyújtja ki nevetgélva a nyelvét a fiúra. Tudja ő, hogy csak viccel. Már megszokta tőle.* - Úgy tűnik nekem nem. *Kuncogja, majd csak mosolyog miközben ügyeskedik a telekinézissel.* - Vagy csak nem tudod megcsinálni? Hüm-hüm? *Pimaszkodik most már ő is egy kicsit, majd mikor a fiú bemutatja a fáklyás mutatványt, csak mosolyog.* - Szép-szép, de nem olyan szórakoztató, mint a telekinézis. *Pimaszkodik tovább a fiúval. Elég szórakoztató és ragadós szokás...* - Hmm... már egy ideje. Na és neked? *Kérdi a fiútól, majd csak újra nyelvet nyújt a fiúra.* - Nem egész nap képzeld, csak este meg hajnalban. Bár te sosem leszel vezetői, szóval nem értheted meg. *Mondja immáron kicsit komolyabban. Vagyis nem komolyan, de kommolyabban na. Persze azért leül a padra, mégis kényelmesebb ülni.* - Jól vagyok, ez a verseny eléggé felpörgeti az embert. *Mondja kuncogva, majd folytatja is.* - Jó ez a verseny, Seppet már legyőztem és most Karen ellen küzdök. És, nem annyira fárasztó, de ez is attól függ, hogy hogyan sikerül a gyógyító varázslat. *Magyarázza a fiúnak teljesen beleélve magát.* - Na és te? Hogy vagy? *Kérdi vissza, és most szépen hátra dől a pad támlájának, és hallgatja a fiút.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 6:01 pm | |
| *Hallgatja a Prefektus lányt, a magaslati levegőre, miközben nézegeti magának. Igazából, csak, hogy ma "különlegesen csinos ezzel a felsővel" de nem jegyzi meg, csak magában. Majd rápillant a lányra, amikor beszélni kezd továbbra is..* - A Kilátó jobb, de onnan a Holdat jobban meg lehet lesni én azért járok oda..*Feleli a fiú ami végül is igaz is, mostanság elég sokat vetődött oda.* - Mit gondolsz? Ha a felsőt leveszed biztos jobb lesz..*Hajol közelebb a lány füléhez és suttogja neki, de közben vigyorog. Nem kell félre érteni, csak viccel hát melyik úrfi nem viccelne ilyenkor!?* - Egyébként meg egy lánynak jobb dolga is van mint a sétálás nem de?*Kérdezi még mindig pimasz hangon, majd amikor meglöki Réka nem szól rá semmit csak a szemöldökét felvonja. A zsonglőködést figyelni kezdi nagy szemekkel, és csak vigyorog..* - Ezt? Ezt a bohóckra hagyom akik jól szórakoztatják a népet..*Feleli rá, de amikor a követ a kezébe adja Réka csak nézz rá és leteszi.* - Köszi, de ezt kihagyom. Én jobbat tudok mint te.*Feleli egy nyelv nyújtással mintha versengene pedig nem is. Oda sétál a padhoz és felvesz onnan egy botot és az ujjával megggyújtja mint egy fáklyát.* - Tűzlabdával könnyebb zsonglörködni, de szerintem azzal fel robbantanám ha azt használnám.*Feleli a fiú, Rékának, majd mielőtt eldobná a botot a tüzet megszünteti róla. Nem igazán hiányozna, hogy itt lángba boruljon minden.* - Amúgy jó féle ez a telekinézis... Régóta meg van a képességed?*Érdeklődik a lány felől, majd leül a padra a Nekromanta.* - Közben nincs kedved leülni? Bár ha azt nézzük egésznap ide oda mész járőrözni és jobban bírod az állást mint bárki más.*Nem hiába ma kötöszködő hangulatban van a fiú.* - Egyébként, meg hogy vagy mostanság? Milyen a verseny? Elég kimerítő?*Érdeklődik továbbra is ám ő neki is igen jó a kedve.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 5:32 pm | |
| *Mikor a fiú leugrik kicsit meglepődik, majd pár percig, amig meg nem szólal a fiú, érdekesen néz.* - Végül is ebben igazad van. Bár én inkább a Kilátóba megyek ha magaslati levegőre vágyok. *Mosolyog a fiúra, majd amig a fiú beszél, addig a Játszótéren túl lévő embereket kezdi figyelni.* - Ja, elég jó idő van. *Feleli a fiúnak, majd sóhajt egyet halkan.* - Kezd is melegem lenni... *Mondja, majd kicsit meglebegteti a bőrdzsekit, és végül leveszi és a derekára köti. Így mégis jobb, és még csak nem is fázik trikóban. Azután végig néz a fiún a szeme sarkából és csak mosolyog azon, hogy a fiú tisztára úgy viselkedik mintha újra 8 éves lenne.* - Jó kedvem van, jó az idő. Miért ne jönnék ki? *Teszi fel a költői kérdést a fiúnak, majd csak sunyin mosolyog.* - Ha-ha, nagyon vicces. *Mondja, majd kicsit meglöki a fiút, csak úgy heccből. Amolyan visszavágásképp. Ezt az is bizonyítja, hogy nevetgél. Ezután három kisebb követ a kezébe vesz, majd a fiúra vigyorog.* - Ezt utánam tudod csinálni? *Kérdi tőle, majd a három kővel zsonglőrködni kezd, természetesen képessége segítségéval, bár ezt a fiú kétli, hogy sejtené, és még kicsit ezzel szórakozik, végül pedig oda nyújtja a fiúnak, hogy próbálja meg.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 5:16 pm | |
| *Egy dalt is énekel a fiúcska, miközben a tűzzel játszik és gondolatai tényleg máshol vannak. Ránéz a napra, a Nekromanta a kisfiús szemeivel mintha újra ötévesnek érezné magát. Majd hirtelen vissza tér a valóságba amikor megszólítják..ránéz az ismerős Prefektus.. elnézést kérek, főprefektus lányra majd egy laza mozdulattal leugrik és a lába nem törik el, és hamar Réka mellett terem.* - Igen, jó olyan megnyugtató a magaslati levegő... jobb mint itt lent. Egyébként szia, kedves!*Köszön a maga kedvessége módján az úrfika, majd szemeivel fűrkészni kezdi a lányt.* - Igazából csak a meleg miatt jöttem ki, olyan jó kint lenni... szerinted nem?*Kérdezi Alexander, mintha el lenne varázsolva pedig nem csak ilyenkor jó kedve van.* - És, te mijáratban erre? Gratulálok a kinevezésedhez! Hallottam ám, hogy Főprefektus lettél, csak nehoz szégyent a szakodra.*Pimaszkodik, a srác Rékával és a szája szélén egy vigyor jelenik meg.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 4:58 pm | |
| *Az Allidonos leányzó jó kedvtől kicsattanva érkezik Nellondba, majd szép lassan a Játszótérre. Nagyon jó kedve van, főleg azért, mert kinevezték. Sosem gondolta volna, hogy Főprefektus lesz. De most, hogy megtörtént nagyon örül. Öltözete ma, egy lila trikó, ami elég jól kiemeli szép alakját, egy fekete bőrnadrág, egy fekete bőrdzseki, egy lila edző cipő, lila haja felkötve lófarokba, lila sapka, félhold alakú és aqumaritos nyaklánca nyakában, oldalán tőrei és pálcája, szives és aqumaritos gyűrűje újján és persze kitűzői helyén. Mosolyogva érkezik a Játszótérre, majd mikor beljebb ér és észre vesz egy ismerős alakot a hinta tetején ülni, csak még jobban elmosolyodik. Közelebb sétál, majd mosolyogva felnéz a fiúra.* - Jó ott fent? *Kérdi, majd a hinta tartóvasának támaszkodik és úgy beszél tovább.* - Amúgy szia. Mi járatban oda fent? *Kérdi a fiútól a megszokott kedves mosolyával és hangnemével.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Május 17, 2011 4:42 pm | |
| *Nyugodt és könnyed léptekkel sétál Nellond macska köves utain szinte egész délután a Naxeldires fiúcska. A Sötét Negyedből egyenesen ide tévedt, és csak bámul jobbra balra és föl le..* - Micsoda szép nap.. - Jegyzi meg, amikor a napra pillant és a meleg sugarai szinte csak úgy fénylik a fiú hófehér bőrén. Egyébként egy sötétebb színű farmerban van és egy világosabb vajszínű elegáns ingben. Haja pedig fel van zselézve, hogy legalább az normálisabb legyen. Ahogy körbe pillant, talán emlékszik ám az egyik Ravenwooddal itt találkozott először meg Szevérrel hiszen tél volt akkor és gyönyörű hó takaró lepte a játszó teret. Ahogy most körbe sétál, a csúzdánál meg a hintánál vissza emlékszik a gazdag gyerek korára..* - De jó lenne újra kiskölyöknek lenni..*Sóhajtozik fel hangosan és nem érdekli senki, hogy van e itt valaki. Néhány gyerek játszadozik, de Alexander fogja magát és egy mozdulattal a hintára fel áll majd fel ül a rúdra egyensúlyozva, hogy le ne essen. Most ott ül és himbálja a lábát a hinta tetején, és képességével szórakozik. Bár ahogy a mondás tartja.. Tűzzel veszélyes játszani, na mindegy. Szinte csak úgy el van terelve a fiú gondolatai, és csak játszadozik ott fent. Nem mintha félne, hogy leesne.*
|
| | | Devrim Tahir Diák
Főkarakter : fici95@windowslive.com Hozzászólások száma : 91 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Május 01, 2011 12:28 pm | |
| *Dev éppen válaszólni akart, amikor meglátott egy baglyot.Elnézést kért és elfutott a bagoly irányába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Május 01, 2011 12:22 pm | |
| - Kösz, nem kérek. *Utasítja vissza a csokoládét, majd a válasz hallatán csak biztatóan néz a lányra.* - Emiatt nem kell aggódnod, hatalmas ez az iskola, rengeteg féla-fajta ember jár ide. Biztosra veszem, hogy majd találsz olyat akivel megtaláljátok a közös hangot. A fiúk meg... jönnek-mennek. *Pajkosan rákacsint szaktársára, majd fogja magát és hátrahajol, lábával 'megkapaszkodik' a hintában és úgy lóg fejjel lefelé.* - Van egy olyan érzésem, hogy ezután beesek az ágyba és holnap reggelig ki se szállok belőle. *Jegyzi meg csak úgy mellékesen, mert valamiért nagyon rájött most az álmosság.* - Amúgy melyik hálóban laksz?
//fagy// |
| | | Devrim Tahir Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Május 01, 2011 12:14 pm | |
| *Dev nagyon örült, hogy valaki végre beszélget vele.Fehér haját felkötötte egy coffba és mosolyogva a lány felé fordul.*-Kérsz egy kis csokit vagy esetleg mentás cukrot?*Kérdezte és a lány felé nyújtotta a finomsággal teli dobozkát.*- Barátaim nem nagyon vannak és fiúm sincs.Sajnos.*Mondta szomorúan, de elhessegette ezeket és rámosolygott a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Május 01, 2011 12:06 pm | |
| *Homlokát ráncolva néz fel ültéből az érkező, és rögtön be is mutatkozó lánynak. Valahonnan nagyon ismerős neki. Mintha...* - Azt hiszem mi már találkoztunk. De üdv, Karen vagyok. *Halványan rámosolyog szaktársára - ezt is nagyon gyorsan leszűri a jelvényről mely ott díszeleg a másikon -, majd csak megvonja a vállát.* - Tőlem. *Szemüvegét fejére teszi, majd feltápászkodik a lócáról és oda lépkednek egy szabad hinta párhoz.* - És mi járatban erre felé? Csak így egyedül? Barátnők, barátok, fiú? *Érdeklődik miközben ráül a hintára és lazán ringatja magát.* |
| | | Devrim Tahir Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Május 01, 2011 12:00 pm | |
| *Dev vidáman sétálgatott a játszótér felé, amikor hírtelen megpillantott egy lányt az egyik padon.Vidáman tapsolt egyet és odasietett hozzá.* -Szia a nevem Devrim Tahir! Téged, hogy hívnak? *Kérdezte vidáman és kezetnyújtott a lánynak. Egy fekete szoknya és egy vörös topp volt rajta, haja derekát verdeste.* -Nincs kedved hintázni? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Május 01, 2011 11:49 am | |
| *Egy magas lány sétál egyedül a játszótér környékén, kezében a sötét napszemüvegét szorongatja. Arca nyugodt, úgy tűnik hogy ma eddig még semmivel sem tudták kihozni a sodrából. Öltözéke egyszerű, egy világos farmer, fehér póló piros-fekete mintával, lábán pedig szürke converse. Sötét haja ismét háta közepét verdesi. Rég járt már erre, és ilyen szép időben úgy gondolta, hogy épp itt az ideje ellátogatni a városba. Odamegy az egyik padhoz a homokozó mellet, és kényelembe helyezve magát nézi a boldogan játszadozó gyerekeket. Pár nosztalgikus emlék is rátör...* |
| | | Higashiyama Natsumi Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 64 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 2:32 pm | |
| Május? Akkor nincs olyan. Biztos valami európai ünnep, azért nincs nálunk. De majd otthon megkérdezem.*Mondja. Hát igen, szülei ma kérdészáporra számíthatnak tőle.*Azt hiszem, a pünkösdi rózsa a kínaiak nemzeti virága. Ha jól emlékszem. Anyu mondta, mert már járt Kínában.*Meséli. Nagyon örül, hogy Lina a barátja.*De jó! Te leszel a legjobb barátom.*Nevet.*Igen, haza tudok menni egyedül.*Mikor lemásznak, elindulnak. Natsumiék háza tényleg nincs messze, mert a főutcán van.*Szia! Szerintem még fogunk találkozni.*Integet ő is, amíg Lina el nem tűnik a távolban.*
//Köszi a játékot // | |
| | | Lina Wierro
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1271 Kaszt : Üzenőláda :
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 2:26 pm | |
| [colro=linen]*Megrázza a fejét az ünnep hallatán.* -Nem nem hallottam róla. A pünkösd pedig... májusban van valamikor... Pontosan nem tudom. És valóban, a pünkösdi rózsa a jellegzetes növénye ennek az ünnepnek.* Mosolyog, és mikor egy kérdéssel áll elő Natsumi, csak kuncog egyet.* - Hát persze! *nevet, mivel nála ez nem kérdés, mindenki a barátja lehet.* - Na, most már mennem kell. Ugye haza tudsz menni egyedül? * kérdezi, mert ha nehézséget okoz a haza menetel, szívesen segít Natsuminak.* -Inkább haza kísérlek! *majd leszállnak a mászókáról, és Natsumi háza felé tartanak. ott elköszön a kislánytól.* - Remélem még találkozunk! Szia Natsumi! Szia Hanii! *integet, és a suli felé veszi az irányt.*[/color] | |
Hozzászólások száma : 64 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 2:18 pm | |
| Jaj, köszi, igazán nem kellett volna.*Hálálkodik, mikor Lina felhozza a maciját.*Te nagyon kedves vagy. Leszünk barátok?*Kérdezi izgatottan, majd hallgatja a lány meséjét.*Ez nagyon érdekes. Otthon nemrég volt egy ünnep. A sakura ünnep. Hallottál már róla?*Kérdezi. A pünkösdön elgondolkozik.*Nem, nem hiszem, hogy lenne. Mikor van? Hátha úgy könnyebben eszembe jut.*Nem ismerős neki a név, csak a virágról hallott már. A pünkösdi rózsáról.* | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 2:13 pm | |
| * Mikor a maci leesik, lesiet érte, és gyorsan felhozza. Leporolja, és odanyújtja Natsuminak.Közben magyaráz.* - Tegnap, és tegnap előtt volt Húsvét. Ilyenkor a fiúk a lányokat illatos vízzel, vagy esetleg sima vízzel locsolják meg a lányokat. Ekkor a lányok csokitojást, vagy hímes tojást ajándékoznak a fiúknak. Van olyan aki csak úgy kedvességből adja a tojásokat, mint például én. Bár igaz, én nem pont húsvétra készítette ezt. *mutat a tojásra, majd folytatja.* -Japánban van olyan ünnep, hogy pünkösd? * kérdezi, nem igazán van otthon a többi nemzetiség szokásaival. Nem elég, hogy az itthoni ünnepeket megjegyezze, még a más országokban lévőt is?! Na ne...* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 2:06 pm | |
| Oké.*Ezt a szót most tanulta nemrég a nővérétől, és azóta gyakran használja. Ennek csak a szülei nem örülnek. Mikor beülnek a pókhálóba, véletlenül leejti maciját.*Ó, nem igaz. Na mindegy, majd ha lemegyünk fölveszem.*Mosolyog. A többi gyerek úgysem venné el, nekik is van valamilyen játékuk. Mikor megkapja a tojást, csak még szélesebben mosolyog.*Köszi. Nagyon szépen festesz. Majd megkérdezem anyutól, hogy mit jelent. Mert még nem tudok olvasni.*Úgy tűnik büszke rá, de inkább csak örül neki. Az túl sokáig tart, és fárasztó is.*Nagyon szép, főleg ez a tigris rajta.*Nézegeti a tojást.*Most volt nemrég valamilyen ünnep. Nem tudod, mi az? Csak annyit tudok, hogy Japánban nincs olyan. Azt hiszem pár napja volt.*Gondolkozik el.* | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 2:00 pm | |
| -Persze, hogy megyek. Csak megvárom, míg te felmész, és utána megyek fel.* majd mikor felmegy a kis Japán lányka, ő is felmászik. Ha felének a mászóka tetejére, egy" pókhálóba" érnek, ami piros, és fehér színű. Jó erős kötélből áll,így nem esnek le.* - Ide üljünk be. *mosolyog, majd segít Natsuminak a beszállásba. Aztán belekotor a zsebébe, és egy kisebb tojáskát vesz ki a zsebéből. Szép fehér, amin fekete japán írás van, és rózsaszín virágok. Egy tigris fej is kirajzolódik rajta.* -Ez a tiéd. Ezt én festettem, bár nem tudom mi van ráírva. Ezt az egyik könyvből láttam, ami egy Japán kisfiúról szól. Valami olyasmit jelent, hogy a virág szirom, ha száll az égben... *de tovább nem tudta, így egyet kuncog. Ennyire feledékeny?! Hiszen ezt a könyvet kiskora óta ismeri.... Na, ez lényegtelen.* - Te biztosan eltudod majd olvasni! *mosolyog a kislányra.* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 1:47 pm | |
| Arigato.*Köszöni meg japánul, hogy Lina felteszi a hintába. Maciját az ölébe helyezi, hogy ne essen ki.*Persze, ha szeretnéd.*Fordul hátra mosolyogva. Imád hintázni, és csak nevet, mikor Lina már meglökte, és egyre magasabbra száll. Mikor Lina beül mellé a másik hintába, egy kicsit jobban löki magát, hogy megelőzze.*De, van.*Válaszol boldogan, majd csak várja, hogy megálljon a hinta. Ezután kiugrik belőle, és odaszalad a mászókához.*Jössz te is?*Néz hátra nevetve Linára.* | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Kedd Ápr. 26, 2011 1:37 pm | |
| //Itt olvad!//
*Natsumival ideérnek, és rögtön felveszi, azért hogy bele tudja tenni a hintába. Persze, lehet feltudott volna mászni, de ez biztonságosabb így.* - Meglökhetlek? *mosoly a kislányra, majd ha igent mond Natsumi, akkor óvatosan meglöki, ésmikor a kislány már elég magasan röpül, ráül a másik hintára.* - Kapaszkodj! * mondja a neki, majd ő is elkezd hintázni.* -Ez után nem lenne kedved egy kicsit mászókázni? *kérdi, majd ha igen, odamennek, ha nem akkor itt maradnak, és várja óhaját-parancsát a kis Törpillának.*~ jaj, jó lenne nekem is egy ilyen kislányom. Meg is lett volna az esélyem, ha jól csináltam volna, mindent, és váram volna még hat évet, és akkor lenne egy szép családom...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 2:23 pm | |
| *Most Svédországból, de ott most adta el a bátyám a házunkat, úgyhogy átköltözött a kis családunk a kuzinomékhoz. Szóval most igaziból sehol sem érzem magam otthon, csak itt a nezán. *mondja kicsit kedvetlenül, majd hozzáteszi.* -No, de nekem mennem is kell, van még néhány dolog amit el kell intéznem, majd összefuthatnánk máskor is. Jó? *mondja kedvesen a lánynak, majd ahogy jött úgy el is megy, bár néha vissza-vissza néz a lányra és elgondolkodik hogy milyen is lehet valójában. Furának tartja, de vannak itt más fura emberek is, de kedves, és ez a fö.* |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 1:55 pm | |
| *A kérdéskre nem válaszol azonnal, mert még máson gondokozik. Majd leesik neki, hogy kérdeztek tőle valamit, és ahhoz is kell pár másodperc, hogy rájöjjön, hogy mit.*Dél-Koreából érkeztem. Ch'ongsong városból.*Hát igen, tényleg elég szótlan, de nem is szokott többet beszélni. Eléggé magányosnak tűnik, de ő nem érzi egyedül magát.*És te honnan jöttél?*Kérdez vissza.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Ápr. 24, 2011 1:28 pm | |
| *Al csendben hallgatja a lányt, majd amikor az megemlíti asztmáját gondolatban elküldi onnan daimonját. Biztos ami biztos, lehet hogy a daimon ször nem vált ki reakciót, de nem tudni. Ahogy leül a hintára a lány mellettibe egy nagyobb mozdulattal elindítja magát, majd megfogja egyik kezével a láncot és babrálni kezd rajta, miközben kérdezget.*-Amúgy hova valósi vagy? Honnan jöttél? *kérdi, mert elég nehéz hogy ilyen szótlan Yeo, de nem adja fel.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |