Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Higashiyama Natsumi Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 64 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:56 pm | |
| -Akkor jó.*Mondja megnyugodva. Nem szeretné, ha olyan helyre vinnék, ami nem tetszene neki. Bár a nagymamáék miatt már megéri elmenni oda, de azért biztos fognak sétálni is.*-Értem. Akkor majd megkérdezem anyutól, hogy mik azok.*Nevet fel.*-Ne haragudj, de most visszamegyek befejezni a homokváramat, mielőtt tönkremegy. Szia!*Köszön el izgatottan, majd visszarohan a homokozóba, leül, és folytatja a várat. Hanii pedig ott hever mellette...*
//Köszi a játékot.// | |
| | | Janoch Jadun Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 11 Kaszt : Üzenőláda : Janoch Jadun lelkét jelképező sárkány:
Katt^^
Ha játszani szeretnél, írj Botond Vasilnak!
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:48 pm | |
| -Japán nagyon szép hely. Neked is tetszene. *mondja. Amikor a lány a vérfarkasokról kérdezi, meglepve válaszol.*-Furcsa lények. De nem beszélek róluk neked. Legalábbis egyenlőre. Anyukád valószínűleg nem örülne neki.* | |
| | | Higashiyama Natsumi Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 64 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:45 pm | |
| -És milyen ország Japán? Én még nem jártam ott. Valamikor nyár végén megyünk a nagymamáékhoz.*Meséli. Már alig várja. A vérfarkasokat hallva meglepődk. Őszintén szólva még nem is hallott ilyen lényekről. A szülei úgy gondolták, hogy még kicsi, hogy halljon róluk.*-Mik azok a vérfarkasok?*Kérdezi kíváncsian. A férfin múlik, hogy elmondja-e, vagy inkább nem ijesztgeti a kislányt. Közben Natsumi néha hátrapillant, hogy anyukája itt van-e még.* | |
Hozzászólások száma : 11 Kaszt : Üzenőláda : Janoch Jadun lelkét jelképező sárkány:
Katt^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:39 pm | |
| -Az én nevem Janoch. Amúgy igen, sokat vándoroltam, és Japánban is megfordultam, rögtön miután elzavartak a vérfarkasok. *Most jön rá, hogy elszólta magát. Elvégre, egy ennyi idős lánykának a vérfarkasok szörnynek számítanak, és akár azt is hiheti, hogy ő maga is vérfarkas. Nem akar ellenkezni, nem vérfarkas, de hagyja, hogy mit szól a lány...* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:35 pm | |
| -Az néha velem is előfordul.*Kacag, mikor a férfi azt mondja, hogy véletlenül került ide. Ha idősebb lenne, hozzátenné, hogy előfordul, de ennyi idősen... Hiszen Natsumi alig hat éves.*-Arigato.*Tapsikol lelkesen a dicséretre. Még nem rohan vissza, hogy befejezze, majd később.*-Natsumi vagyok, ő pedig Hanii.*Mutatja be magát és játékmaciját, aki olyan, mintha a legjobb barátja lenne. Persze egy kisgyereknél ez természetesen.*-Te jártál már Japánban?*Tesz fel egy kérdést csillogó szemmel.* | |
Katt^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:32 pm | |
| *Ránéz a lelkesen mesélő kislányra. Ismét elmosolyodik.*-Véletlenül kerültem ide. A homokvárad pedig nagyon szép. *mondja, majd ismét mosolyog. Nem nagyon szokott hozzá, hogy egy idegen kedvesen szóljon hozzá. Valójában egész életében rossz sorsa volt. Na igen. Vérfarkasok között élni nem nagy öröm...* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:29 pm | |
| *Ahogy ott játszik, észreveszi, hogy egy férfi sétál át a homokozón. Natsumi utána néz, hátha jön vele kisgyerek is, akivel játszhat. De nem lát senkit. Fogja Haniit, és odasétál az idegenhez.*-Konnichiwa.*Köszönti vidáman.*-Mit csinálsz itt? A felnőttek nem szeretnek játszani.*Mondja kicsit csoddálkozva.*-Hogy tetszik a félkész homokváram?*Mutat művére. Mikor visszafordul, észreveszi a katanát.*-Nagyon szép a kardod. Apának is van ilyen. Japánban készítették neki.*Meséli lelkesen.* | |
Katt^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:23 pm | |
| *Elmélyülten sétál, és észre sem veszi, hogy egy játszótéren caplat át. Észrevesz egy padot, és leül. Még mindig elmélyülten néz maga elé. Övén ott lóg a katanája. Ez egy japán kard, amit még a szamurájok használtak valamikor. Hirtelen eszébe jut valami, (ez az arckifejezésén látszik) és elmosolyodik.* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:20 pm | |
| *A játszótéren csücsül sárga homokozóvödörrel és -lapáttal a kezében. Haja két kicsi copfba van fonva, és rózsaszín ruhácskát visel. Rózsaszín szandálját lecsatolta a lábáról, most mellette hever, csak úgy, mint Hanii, a játékmaci. Anyukája a közelben van valahol. Elmélyülten lapátolja a homokot a vödrébe, mert fel akarja építeni a legszebb homokvárat. Néha megtörli a homlokát, mert neki egy kicsit nehéz ezt csinálni, a homok ugyanis kemény.*-Mindjárt kész, Hanii.*Mondja a macinak.* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Jún. 27, 2011 12:18 pm | |
| -Mogyi. De jó név.*Tapsikol izgatottan, de azért vigyáz, nehogy a hörcsög leessen.*-Nahát, te tudsz angolul?*Kérdezi, mert felismeri a nyelvet, de ő még nem beszéli.*-Kiskutya? Biztos cuki volt, de én nagy kutyát szeretnék. Egy skót juhászt.*Mondja, és a kezével mutatja, hogy mekkorát szeretne.*-Elestél? Hogyhogy? Vagyis, veszélyesen?*Csodálkozik. Ennél értelmesebben nem tudja kifejezni magát, de ő eddig csak úgy esett el, hogy fel tudott állni.*-Mogyorószacskóval?*Kérdezi elkerekedett szemekkel.*-Ez nagyon furcsa. És mekkora volt, mikor kicsi volt?*Érdeklődik, és közben leteszi Haniit a homokba.*-Arigato.*Köszöni meg, és elveszi az almát, mikor a lányfeé nyújtja.*-Nekem, van cukrom, azt hiszem.*Motyogja, majd a zsebében kotorászik. Végül talál is egy pár szemet.*-Tessék, vegyél nyugodtan.*Kínálja mosolyogva Angit.*
//Fagy// | |
| | | Angelica Wierro Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 7 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Lina Wierrot zavarni^^
Én, és a barátaim^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Jún. 27, 2011 12:11 pm | |
| - Értem. Hát szia Natsumi, és helló Hanii! *integet, és hallgatja tovább a lányt.* - A hörcsög neve Mogyi. Azaz, Mogyoró. Peanut. *mondja angolul is, és bólint a lány válaszára.* - Nekem is volt kiskutyám. A neve Nuts volt. Azaz, dió. A színe miatt volt a neve dió. Tacskó volt, igazi hős. Mikor elestem, akkor addig kaparta az ajtót, míg a szomszédok át nem jöttek segíteni. *tart élménybeszámolót, és folytatja.* - De Mogyinak nem azért lett a neve Mogyi, mert Dió Dió volt.. És enm is a színe miatt. *majd kuncog egyet.* - Mikor bébi volt nem volt hajlandó mással aludni csak a mogyis zacskóval. *nevet, majd a szoknyája zsebébe túr.* - Almát? *majd a lány felé nyújt egy kerek piros almát.* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Jún. 27, 2011 12:00 pm | |
| *Miközben énekel, észreveszi, hogy egy másik lány felé közeleg. Úgy tűnik, hogy idősebb, mint Natsumi, de nagyon örül, hogy találkozhat valakivel, aki egy kicsit mégiscsak a korosztályba tartozik. Abbahagyja az éneklést, mert illetlenség lenne folytatni.*-Konnichiwa.*Köszön japánul.*-Én Natsumi vagyok, ő pedig Hanii.*Mutatja be magát és a macit.*-Köszönjük.*Válaszolja nevetve, majd megsimogatja a hörcsögöt.*-Mi a neve?*Kérdezi. Ő mindig mindenkit meg akar szólítani.*-Nagyon cuki. Nekem nincs igazi állatom. Kutyát szeretnék, de egyelőre nem vesznek.*Meséli. Nem szomorodott el, mert úgyis kiharcolja.* | |
| | | Angelica Wierro Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 7 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Lina Wierrot zavarni^^
Én, és a barátaim^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Jún. 27, 2011 11:53 am | |
| *A kis Wierro bent ül és hintázik. Ő dúdolgat valami szép dalt. Mikor a játszótér kapuja kinyíl, és egy Japán kislány bejön, kiugrik a hintából. Kis rózsaszín papucsát felkapja a lábára, és pörög egyet a kis szoknyájával. felsője egy fehér top, amin virágok vannak. Oda sétál a lányhoz, aki nem fiatalabb nála olyan sokkal..* - Szia! Angelica vagyok. *guggol le a kislányhoz, és Mogyit hívogatni kezdi. A hörcsög odatotyog hozzá, és az ölébe ugrik.* - ARanyos a macid. És szépen énekelsz. | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Jún. 27, 2011 11:37 am | |
| *Natsumi vidáman ugrándozva halad a játszótér felé. Nála nincs sok variáció, vagy ugrál, vagy szalad. Világoskék, fodros aljú ruhácska van rajta, ugyanolyan színű cipővel. Haja két copfba be van fonva. Nemrég kapott egy pár kék köves fülbevalót, ami most a fülében van. Mikor a játszótérre ér, leül a homokozóba, maga elé ülteti Haniit, és énekelni kezd. -Maigo no Maigo no koneko-chan Anata no ouchi wa doko desu ka? Ouchi o kiite mo wakaranai Namae o kiite mo wakranai Nyan Nyan Nyanyan Nyannyan Nyanyan Naite bakawairu Koneko-chan... | |
| | | Martina Stravich
Főkarakter : linawierro@hotmail.com Hozzászólások száma : 34 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Lina Wierrot kell zargatni^^
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 19, 2011 3:01 pm | |
| -Játszótér? Pfö.. Na jó.. *húzza száját, majd elindulnak és a játszótérre érve leül a hintába. Csak rajta ül nem hintázik. A játszótérből már kinőtt. Szótlanul hintázik, mert igazándiból nem akart jönni.*~ Ahj, ez a nyamvadt játszó..~ *A fagyiját elnyalta, és egy zsepivel megtörli a száját. Iszik majd feláll.* - Na, jó, bocs, de nem tudok itt maradni.. bocsika. Köszi a fagyit! *majd kimegy a kapunk és a suli felé indul. Egyszerűen képtelen ott maradni.
//Bocs, de mennem is kell:S// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 12, 2011 7:49 pm | |
| *Kedves? Nem, inkább nem valami őszinte. Meg könnyen kordában tartja a valódi gondolatait. Aztán ugye visszakérdez a másik, szóval arra is válaszol.* - Én? Tyű... Én körül-belül egy éve. Igazából nem tudom pontosan, de kb. egy éve, igen *bólogat. Sose tud ilyeneket megjegyezni, persze nem is akar. Végül is tök felesleges.* - Aha, köszi *villant egy nagy mosolyt a lányra. Aztán valamiért Jenna az ég felé fordítja a tekintetét, amire ő felvonja a szemöldökét.* - Öhm... Zavaró tényező vagyok? *kérdezi. Csak mert akkor elmegy. Ha nemleges választ kap, gyorsan az órájára pillant, és észreveszi, hogy kezd későre járni. Szóval ez esetben felveti a helyváltoztatásra irányuló ötletét. Nem igazán kéne kihágást elkövetni...* - Át kéne mennünk a Jeniliába. Tudod, a tíz órai takarodó... *Aztán, ha minden igaz, a teaház felé veszik az irányt.* |
| | | Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 12, 2011 7:29 pm | |
| *Jenna lassacskán lenyugszik . Sokat segit az , hogy a ruháját megoldotta ez a rendes srác akit még csak pár perce ismert meg...* - Köszi igazán , kedves vagy.*A lány mostvár teljesen visszatért a normálisba. Mosolyogni kezd.*-Hát olyan egy hónapja érkeztem.És te? Nem tünsz újnak.*Jenna közben ken egy másik kenyeret de mostvár figyelmesen, nehogy még újra bakit kövessen el. *-Izlik? *Néz a fiú szendvicsére, ez már csak olyan megszokott kérdés .Próbál beszélgetni vele, mivel nagyon szimpatikusnak találja.* ~Aranyos , kár hogy már van baratnője legalábbis biztos . Hiszen jól néz ki ..Hány ilyennel találkoztam én már eddigi életemben.~ *Ez a gondoltata arra késztette Jennát , hogy felnézzen az égre, de gyorsan visszanéz nehogy már a fiú azt higgye ,hogy nem kivánja társaságát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 12, 2011 7:10 pm | |
| *A szendvicses dologra bólint, de a lány mozdulatában előre látja, hogy túl elhamarkodott, és paff. A szendvics az ölében landol. Gyorsan lenyugtatja magát, és vállat vonva, vigyorogva megveregeti Jenna vállát.* - Ugyan, nem gond. Előfordul. Ezt meg csak egy bűbájba kerül eltüntetni *mutat a foltra, amit a szendvics okozott. Magát az ételt visszapakolja az asztalra, majd előkapja a varázspálcáját az övtáskából, és egy gyors suvickusszal eltünteti a koszt. Aztán felkapja a szendvicset, és beleharap.* - Amúgy... Új diák vagy? Csak mert még nem nagyon láttalak... *jegyzi meg, miután lenyelte az első falatot. Közben eszébe jut, hogy elfelejtette megköszönni a szendvicset, de sebaj. Majd megteszi, ha végzett vele. Az ismerkedéshez meg mindig jó az új diákos dolog. Azért büszke rá, hogy már egy éve itt van... Ahhoz képest, hogy eleinte szíve szerint meglógott volna innen, egész sokáig bírta már. Igaz, most már szereti. Csak meg kellett szoknia, meg hát hiányzott neki Anglia... Igaz, az még most is.* |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 12, 2011 6:52 pm | |
| *Jenna meglepődik mikor hátulról egy fütyörésző hangot közeledni hall .De amikor meglátja a fiút,kicsit lenyugszik bár nagyon sokáig bámulhatta mivel elfelejtett neki válaszolni.Gyorsan le is veszi tekintetét.*-Szia. Persze üjjél le csak nyugodtan engem Jennának hivnak.Kérsz egy szendvicshet? *A lány úgy veszi észre , hogy zavarba jött ezért gyorsan próbál visszaváltozni önmagává és megpróbálja uralni magát... Nem tudja mi ütött belé talán csak az lehet a baj , hogy mostanában nem volt fiúk társaságába.Hiretelen akarja odanyujtani a szendvicset a fiúnak mikor megtörténik az amire nem számitott volna Jenna , a szendvics az ölében landolt.Erre ő csak szomorúan lehajtotta fejét.* ~Ez a bénaság legfelsőbb foka...Mi van veled te lány?~ -Tiszta ügyetlen vagyok ma , talán mert alig aludtam.Jaj.. *mondja és sóhajt egyet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 12, 2011 6:46 pm | |
| *Fütyörészés hallatszik az Aeolus játszótér széle felől, majd pillanatokkal később egy fekete hajú fiú bukkan fel. Fehér rövid ujjúban meg térdfarmerben. Oldalán fekete, halálfejes övtáska lóg, de ettől eltekintve igazán barátságosnak tűnik. Mivel az egész játszótéren csak egy embert lát, hozzá sétál oda.* - Helló! Kamen vagyok. Leülhetek? *Ha engedélyt kap, leül a másik mellé, és szemügyre veszi. Meglehetősen szép lánynak tűnik, ami, hát, valljuk be nincs a srác ellenére. Szép lánnyal bármikor szívesen tölti az idejét... Hogy miért is jött le Nellondba, ha egyszer a Nezabarban is van egy csomó gyönyörű lányt? Hát azért, mert nem volt kedve ott maradni. Nagy indoka nem volt. Csak úgy. Szóval ül a másik mellé, várva, hogy bemutatkozzon, esetleg felvessen valami témát.* |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Jún. 12, 2011 6:32 pm | |
| *Jenna nagyon rosszul aludt az éjjel ezért úgy gondolta talán egy kis piknikezés nem ártana.Valamelyik nap a folyosón sétálva hallotta ,hogy van egy hely ahol ezt meg lehet tenni ,ezért megkereste .Egy s mást előkészitett és útnak indult , megérkezvén leült és neki áltl kenni egy kenyeret. E közben körülnézett és furcsálkodott azon , hogy vajon miért nincs itt más rajta kivül ilyen békés időben idekint... A lány ruhája egyszerü egy farmert hord , egy fehér felsőt amelyen az a felirat van , hogy Be Happy , és egy szandált amit még a tesvérével vett .* ~Hmm de fincsi ez a szendvics.~ *Óriási mosoly jelenik meg az arcán hiszen végre a szabadba van , amit ő ki nem hagyna. Soha de soha!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Május 21, 2011 6:46 pm | |
| -Igen, igen, ott is találkoztunk már, meg a Jeniliában is voltunk már. Hogy vagy amúgy? *kérdi Lav egy szokványos kérdéssel, hisz más nem nagyon jut most eszébe.*-Es köszi, most valahogy olyan meleg van, hogy muszáj volt felvennem valami lengét. *simítja végig a kezével a ruháját, majd daimonját a vállára emeli a derekáról.*-Oh, látom te is szereted a magassarkút. *biccent fejével a lány szandáljára, majd egy mosoly kíséretében az igen magas Lav leül a lány mellé.*-Hát, nem is tudom. O itt Jenö, és nem nagyon szeret senkit, csak engem visel el. Es nem csak azért mert daimon, hanem mert igen magának való kis szörmók. *mondja kedvesen a lánynak, hisz ez az igazság, Jenö igencsak érdekes állat, szinte percröl-percre változik a hangulata, ugyhogy sokszor teljesen olyan mint egy örült. Sophi következo kérdésére csak egy csendes kis igent mond, hisz nem tudja merre jár vagy hol van kedvese, csak azt hogy nagyon szereti, és tiszteli öt, úgyhogy nem mond róla rosszat, még akkor sem ha egyébként neheztel miatta kicsit. Majd megbeszélik a dolgot, aztán meg majd lesz valahogy. *-Igen, van barátom, és tervezzük szerintem hogy majd valamikor elmegyünk a tengerpartra. En úgyis Uj-Kaledoniában lakom, úgyhogy ott azért lehet találkozni óceánnal is.*mondja kedvesen, majd várja a lány válaszát.*
//fagy//
|
| | | Sophia Zenovia
Hozzászólások száma : 115 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Május 21, 2011 6:31 pm | |
| *-Szia! De szívesen beszélgetek veled. Ha jól emlékszem mi már találkoztunk a szalonban ugye? Egyébként köszi, de ez inkább egy mentőakció akart lenni aminek az eleje stabil volt de a vége csak egy gyors rögtönzés.* Mondja majd megtekinti a lány virágos ruháját.* De szép ez a ruha! Nekem is van egy hasonló csak fehérben, de most nem volt kedvem azt felvenni.* Mondja majd az akadály pálya kellős közpén le ül a lógós rész közepére. Most ő inkább afajta vadóckának öltözött. Fehér térd legging, laza szürke nyomott mintás ujjatlan, vasalt hosszú szőke haja, napszemüveg és egy még a talprésznél is 10 centivel emelt tűsarkú szandál. Így pont akkora volt mint a lány.*-De aranyos a makid! Biztos jó barátok lennének Dianával, ugye?* Nézett a végén kissé szúrós tekintettell daimónja felé aki lelki hangon válaszolt neki.*~Jól van már nem fogok nyafogni emiatt a hülye majom pofa miatt! De akkor sem leszek a barátja!* Mondja kissé sértődötten a csúzda tetejéről.*- Mond csak, tervezed, hogy mész valahova majd a nyáron? Esetleg ha van barátod vele? Egy romantikus este mindenkit feldob a föld bármely tengerpartján.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Május 21, 2011 6:16 pm | |
| *Lavanya mint mindig, most eléggé ideges volt, de valahogy kellemes idegesség fogta el. Most már kapott hírt kedvesétöl, úgyhogy emiatt nem aggódott, most inkább a munka váltotta ki nála ezt az érzést. Ilyenkor pedig a lehetö legjobb volt ha egy nagyot sétál, úgyhogy daimon makijával a derekán így kerültek a játszótérre. Mint mindig most is eléggé lengén van öltözve Lav, egy édes virágos igen átlátszó sötétbordó ruha van rajta, ami alig takarja fenekét, lábán természetesen egy tüsarkú nyári cipellö mely igen szépen megnyújtja egyébként is magas alakját. Szeme feketével ki van szépen emelve, szemhéján arany színü szemhéjpúder mely szépen kihangsúlyozza böre színét. A férfiak számára egy igen megkapó látvány, föleg, hogy egyedül rója az utcákat és mellette nincs senki. Amerre csak jár a másik nem utána fordul, de nem mernek fütyülni, hisz törei derekán lévö tartóban sorakoznak. Ilyen egy igazi harcias leányzó, akinek tekintete csábos és kihívó, de a lelke mélyén egy igazán szerethetö leány. Ahogy egyre közelebb ér a játszótérhez, egy leányzó akit már ismer, egy akrobatikus mutatvánnyal épp kiszáll a hintából, amit mások is egy tapssal jutalmaznak. Meg is szólítja, mikozben rágyújt az elmaradhatatlan cigijére. *-Szia, ez nagyon szép volt, tetszett? Látom jól érzed magad egyedül is, de azért nincs kedved beszélgetni? |
| | | Sophia Zenovia
Hozzászólások száma : 115 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Május 21, 2011 5:48 pm | |
| * Este hat óra körül jár már az idő, mégis a nap sugarai nem halványultak el teljesen. Még elég világos és meleg van ahhoz, hogy sétálgassunk az utcán vagy az erdőben. Egy szép nyugodt séta, csend. Gyönyörűen hangzik nem de bár? De Sophi nem ilyen. Ő egy örökmozgó mutatványos, aki egy napot sem bír lazítani, kivétel ha a Szépség szalonban van ellazító masszázson. Most is, mint mindig szórakozik egy kicsit a játszótéren. Nem sokat jár Nellond környékén, de most, volt egy olyan érzése, ide kel jönnie valami fontos dolog miatt. Bár ennek Daimónja cseppet sem örült. Dianát nem is az zavarta, hogy egy játszótéren van, hanem az hogy Sophi minden játékra magával rángatta. Még a csúzdát is szereti, de ha a hintára kerül a sor, ami Sophi kedvence, akkor kirázza őt a hideg. Most is a hintában ültek és már körübelűl vízszintesben jártak, amikor hirtelen átfordultak a hintával. Sophinak ez ritka jó élvezet volt. Baj nem is lett volna, ha Diana is számít erre. De ő még meg sem kapaszkodott Sophi ruhájában így hirtelen a magasba repült. Sophi a következő fordulás előtt a lábát akasztotta bele az ülőhelybe, és ahogy át frdult a ruháját majdnem söpörte a földön lévő kavics de ő a lábával eleresztette mikor már a levegőben járt. És mint egy angyal repült a magasban, és elkapta, érdekes módon csöppet sem rémült daimónját és még mindig felfelé repültek. Sophi behunyt szemmel magához szorította Dianát, és azt mondta neki.*~Ne félj, nem sokára le érünk és semmi bajunk nem lesz.* Mondta lelki hangon neki.*~Ki ijedt itt meg szerinted? Hisz ez egyszerűen csodálatos! Mintha csak repülnénk!* Mondta majd Sophi is lenézett. Most már le felé zuhantak, mint egy ágyú golyó. Sophi, hogy ne törjön el semmijük, kiengedte pulóverét, így kicsit le is lassultak és valahogy úgy irányította a "Sophi express gépet" hogy pont a csúzdába érkezzenek. Ez sikerült is és a végén a kavicsba pottyantak.*- Hát ez eszméletlenül jó volt!* Ki állt fel miközben több ember is megtapsolta az atrakciót és tovább mentek a dolgukat végezni. Eddig ez volt a legnagyobb atrakciója Sophinak.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |